עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nafnaf,

היי, ברשותי לוח אם גיגהבייט: GA-MA770T-UD3 (תומך DDR3, עם 4 סלוטים במתח של 1.5V, עד 16GB זכרון) כיום יש לי 4GB זכרון: Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz אני מעוניין להוסיף או 4 או 8 GB זכרון ואין לי מושג מה לבחור. במחשב עצמו יש לי 2 סלוטים פנויים ולפי החיפוש הדקדקני פה וגם בקבוצות אחרות, הבנתי שאני צריך לבחור Mhz ומתח תואמים ושזה יהיה כמובן DDR3. העניין הוא שמצאתי את הזכרון הזה שטכנית אמור להתאים. אבל משיטוט בגוגל יש כמה ביקורות (ראשונה, שניה) שכותבות שהיה צורך להתאים את המתח ועוד מספר מרכיבים על מנת שהכל ירוץ תקין (אין לי מושג קלוש איך עושים את זה וגם לא ממש רוצה להכנס לזה), ו... פה כבר איבדתי בטחון. אשמח להכוונה או אפילו להמלצה לזכרון לקניה (רצוי 8GB 4+4). הסיבה לחי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. הכירו את אחד מלוחות האם הכי מתקדמים שיצרה חברת אסוס אי פעם לכתבה

3. היי, אני מחפש לוח אם בתקציב של 500-700, עבור המעבד של Intel Core i7 2600, שימו לב הרגיל בלי ה-K. לוח אם מעודף אצלי הוא מחברת Gigabyte, תודה לכל העוזרים. את המחשב עדיין לא קניתי, אבל אני סגור על כך שאני רוצה לקנות מעבד מסדרת ה-I7, מבחינת זיכרון אני חושב שאני יקח Dual של 2GB או של 4G כל אחד. לא מתוכנן OC למעבד.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by spatz,

יש אפשרות להפעיל ולבטל את זה בביוס... מה זה עושה ואיך זה משפיע על המחשב, והאם להפעיל את זה או לבטל את זה... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הי חברים יש לי מחשב נייח ישן, שהלוח אם שלו כנראה הלך.. המפרט הנוכחי: לוח DP55WB מעבד I 5 750 כרטיס מסך HD 7950 ספק CoolerMaster MWE GOLD 750W קשיח + SSD אני רוצה לשמוע הצעה (או כמה הצעות) להחלפת הלוח + מעבד + זיכרון (רוצה גם קירור טוב למעבד, אז אשמח להצעה גם לזה בהתאם), שאר הרכיבים כמובן שארצה להשאיר. המחשב מיועד לשימוש ביתי, עבודה, וגם למשחקים פעם ב... לא רוצה להשקיע יותר מידי, אבל מצד שני רוצה כן לקחת חלקים טובים, תקציב - 1500 שקל - מעדיף לא לחרוג אלא אם חייב. תודה רבה!

6. Started by show_biz,

שלום לכולם , אני מעוניין לשדרג מעבד לוח זיכרון ב-2000 ש"ח בערך רצוי מבוסס אינטל. חוצמזה יש לי שאלה...... אם אני קונה שני סטיקים של 256 MB ז"א 512 כדי שיתמוך בDUAL DDR - ובעתיד אני ארצה לשדרג לזכרון כולל של 1GB אז אני אצטרך למכור את הסטיקים של ה256 ולקנות שני סטיקים של 512 או זה אפשרי שיהיו לי 4 של 256 שיתמכו בDUAL DDR ?? תודה רבה לכולם.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Q6600 עולה כ-1200 ¤ והוא מעבד חם יחסית שדורש heat sink נורמאלי בעלות נוספת של כ- 200 שקל . חשבון פשוט : 1200+200 1400= כאשר Q9300 עם הקירור של אינטל שמספיק בהחלט ,עולה פחות מזה לא מאמינים ? ,הקישו על הלינק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5433 למי שיש אפשרות ,הכי מומלץ להוסיף סכום זניח יחסית של כ-150 ¤ ולקחת בכלל q9450 : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3394&category_id=2a2408a93538dcf6881554c4da8a606d& נישבר לי ה- ז *** לראות ששורצים פה בפורום , בהמוניהם , נציגים של חנויות רשת, שמיעוטם מתחזים לחברי פורום אובייקטיביים לכאורה ונותנים המלצות על מעבד כמו q6600 , שאבד עליו הכלח לחלוטין (לפחות עד שמחירו ירד דרמטית ,כך שהוא יתאים למערכות low e…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם בהמשך לעץ שנפתח בפורום המפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=513618.0 עבור מחשב עם מעבד Intel I7 Quad Core i7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray ו-16GB זיכרון, ובשלב הנוכחי ללא כרטיס גרפי (תיתכן הוספה בהמשך לאור הביצועים) אשר ישמש בעיקר להרצת סימולציות מאטלב ומעט פוטושופ בסיסי פעם בכמה זמן, הומלץ לי על שני לוחות אם שונים. Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 ASUS P8H67 B3 בנוסף, ראיתי כאן באתר ביקורות טובות על לוח האם Intel BLKDH67CL (B3 גרסא. אני לא מבין הרבה בחומרה, לכן הסתכלות על המפרטים של כל אחד מן הלוחות לא ממש עזרה לי. אני אשמח לקבל הסבר במילים פשוטות על יתרונות\חסרונות של הלוחות הללו, וחוות דעת מהו לוח האם המתאים ביותר לצרכיי. האם אחד מן השלושה הללו …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הלוח יגיע מחר, הזכרונות הם 2X256 של VDATA DDR400 CAS2.5 . זהו מחשב תקציבי מאוד לחבר והתוכנית המקורית היא לנסות להגיע ל300MHZ FSB ... שאלתי היא האם יש למישהו נסיון עם הלוח או המעבד הספציפי (ועדיף קומבינציה ). אודה לתגובות

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ofirn2,

E6600 1 GB 667Mhz GeForce 8800 GTX Asus P5B זה יעשה צוואר בקבוק?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מפתחת השבבים האדומה תציג מעבדים משושים ומתומנים יעילים במיוחד - אולי רק עבור סדרת ניידים יוקרתית ממותג ה-ROG לכתבה

12. די נסגרתי שאני אקח את ה i5-2500k מבחינת המעבד לגבי הלוח אם, אני מעוניין לקחת אחד מבוסס על Z68 כי אין תכנון כרגע לקנות כרטיס מסך. מה שאני צריך זה בקר Firewire על צ'יפסט של Texas Instruments מכיוון שאני מגיע מתחום היצירת מוזיקה וזה עובד בצורה הכי טובה משאר הצ'יפסטים עם כרטיסי קול חיצוניים. רצוי כמה שיותר יציאות USB 2.0 ו2 יציאות USB 3.0 (אני רואה שזה כבר די סטנדרטי). מקום ללפחות 16GB של SDRAM. עד היום המחשבים שהרכבתי לעצמי או קניתי היו עם לוחות אם של ג'יגה-בייט ואני די מבסוט מהם. ניסיתי לבדוק דרך הmanual של 3 לוחות אם של ג'יגה-בייט באתר, אבל לא מצאתי שום אזכורים לבקר כזה. הלוחות שבדקתי : ga-z68a-d3h-b3 ga-z68ma-d2h-b3 ga-z68p-ds3 אני מעריך שאין לי צורך לקנות לוח אם במעל ל60…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי לוח NF7-S שתומך בדואל צ'אנל בשני סטיקים, כרגע יש לי שניים של 512MB שביחד עובדים ב- 400Mhz דואל צ'אנל. שמתי לב המחשב עובר את ה-80% שימוש בזיכרון... המחשב פועל 24/7. האם להוסיף עוד סטיק של 512MB. ולהוריד את המהירות ל- 333Mhz (נראה לי שחייבים לעשות את זה) ולהוריד את התמיכה בדואל צא'נל. זה יהיה שווה את התוספת זיכרון? או שלהישאר עם 1GB....?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. למשל 333 ו266MHZ

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני עובד עם מחשב נייד, הכולל מעבד Intel Core i7-4700HQ במהירות של 2.40 GHz. כאשר המחשב הנייד מחובר לחשמל, המעבד עובד במהירות מקסימלית ולמחשב יש ביצועים טובים. אולם כאשר הנייד עובד על סוללה, המהירות שלו הנה שליש. הביצועים של המחשב איטיים למדי. כיצד ניתן להגדיר את המעבד, לעבוד תמיד במהירות המקסימלית.. גם על סוללה? ניסיתי להיכנס ל-Power Options ולהגדיר את הביצועים תמיד למקסימום, אך ללא הועיל. אשמח לעצה בעניין.

16. שלום, הייתי מעוניין לדעת, אם יש לוח אם של אסוס P5K לפי מה שהבנתי ברשת מחייב החלפה אם מעוניינים במעבד מסוג הI. האם מעבדים מסוג הQ (כמו למשל Q8400 וסוגיו) יכולים להתאים? אם כן, האם זה שווה? ובכלל האם יש הבדל בין מעבד כמו Q8400 לבין למשל E6750 (או כל סוג שהוא E...) תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Ash Binary,

הלוח Gigabyte GA-K8N51GMF והמעבד AMD Athlon 64 3000+ ADA3000AEP4AP socket 754 לפי כל מיניי נתונים באינטרנט כולל של היצרנים הלוח אמור להחזיק. אבל המייצבי מתח שלו נראים חלשים ברמות (ראיתי כאלה רק בלוחות ממש דפוקים כמו pcchips, ששם ראיתי אותם הרבה שרופים, או לוחות שמיועדים למעבדים חלשים) - תמונה אני קצת לא בטוח שהם יחזקו הרה זמן מעבד אם TDP 90 W והמחשב הזה אמור לעבוד זמן ארוך אם מעבד ב 100 % (קימפול תוכנות גדולות, קידוד סרטים וכדומה). רצוי לשדרג ? לפחות להוסיף קבלים במקומות הריקים ? משהוא אחר ? בתמונה השניה יש לוח ECS 761GX-M754 שמתאים למעבד הזה לפי הנתונים הרשמיים, וגם המייצבים שלו נראים הרבה יותר טוב. אני יכול להחליף את ה GA-K8N51GMF ללוח הזה. אבל הלוח השני הוא ECS ואני מכ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by chenc,

שלום! לאחרונה (שבוע) קניתי מחשב חדש, הכולל מעבד AMD 2500+ (בקופסת פלסטיק עם מאוורר) ולוח Epox EP-8rda+ וזכרון DDR400 512MB. הבעיה: בעת טעינת הBIOS המהירות המדווחת של המעבד - 2200 ולא יותר (ובסוגריים רשום 200*1.1). היו גם פעמים שהיה 1100 - ואני חושב בכל מקרה, שזה בגלל הגדרות הנוגעות לFSB וכל מיני כאלה בBIOS (יש גם קטגוריית CPU Clock), אך בגלל שאינני מבין גדול בזה, ומכיוון שלא רציתי להתעסק ולנסות ללא ידע - אני שואל פה - מה העניין בעצם? ואם צריך לשנות משהו בBIOS אז... מה צריך לשנות? בתודה מראש לכל עונה, חן.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן. העריכה היא, כאמור, לא משהו "בשמיים" בכלל. התוכנות שבינתיים ידוע שיעבדו עליהן הן Audition של אדובי וגם Premiere. *אם יש צידוק למפרט מבוסס AMD אני אעדיף, אלא אם כן אתם חושבים שלמשימה כזו רצוי אינטל. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כחצי שנה אחרי ההשקה הראשונית, עדכוני BIOS עבור לוחות האם של השחקניות המובילות חושפים לנו תת-גרסה נתמכת חדשה שתגיע אל החנויות בקרוב לצד דגמים תקציביים עדכניים לכתבה

21. Started by Sh1,

איזה לוח עדיף? Intel BLKDH67CL Cold Lake Socket 1155 H67 או ASROCK H67M-GE B3 H67 CHIPSET בהתחלה חשבתי על האסרוק, אבל ראיתי את הבנדל בrsm על האינטל + 8 גיגה זיכרון מה אתם אומרים יש הבדל בין הלוחות? ומה עדיף? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by natanbs,

האם הוא מתאים למעבד I53450 וזכרונות של קינגסטון Hyper X KHX1600C9D3/4G? איזה מעבד גרפי יש לו, והאם הוא מספיק למשחקי אינטרנט ופעילות כללית? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. אני מחפש לוח אם P45 שיתן ביצועי OC טובים ובמחיר שלא יעלה על 600 שקל. מצאתי את זה כבר: http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3882 השאלה האם יש טובים יותר... אני אשמח לקבל גם תשובות כמו: לא, אין.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. או שמא העסק גמור מבחינתה ?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by BENNY-L,

התוכנה ASUS PROVE מראה שבלוח יש להם טמפרטורה גבוהה מישהו יכול להביא צילום של ASUS RAMAGE עם המקומות האלה מסומנים תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים