עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. AMD הוציאו מעבד חדש ומצויין, הטרינטי עם טכנולוגיית פיוז'ן A10-5800K. על פי המחירים היחד הוא להתחרות במעבדי i3 של אינטל ועל פי השיקלול מחיר + ביצועים הטריניטי החדש כן מצליח להתעלות על ה-i3 כמעט בכל פרמטר למעט ביצועי ליבה בודדת. אלא מה, במחלקת החדשות של HWZONE לא כ"כ אוהבים שהתמונה כ"כ ברורה לטובת מעבדי הטריניטי אז הם נתפסים לעניין ליבות העיבוד ומציגים השוואות (לא שלהם) בין הטריניטי החדש ובין i5-3470 שעולה בין פעם וחצי ופי 2. מיותר לציין שכל ההשוואות הן סיטטיות וכמובן שיש לAMD עצמה מעבדים שיפגינו פער כזה לעומת הפיוז'ן. הם מגדילים ועושים ומהללים את anandech כאתר מקצועי וידוע..... כן שמענו, אנאנד רחוק מלהיות מקצועי, אף אתר מקצועי לא משתמש במבחן הבית של אינטל sysmark שכל התעשי…

2. ענקית השבבים מאמתת את הדיווחים המוקדמים ומשיקה מחשב NUC חדש ומדליק אשר מאכלס את הליבה הגראפית המובנית העוצמתית ביותר שהיא יצרה מאז ומעולם. ויש גם אפשרות לחיבור כרטיסי מסך חיצוניים מציאות שבה קיימות מכונות גיימינג ממשיות שאותן ניתן לזרוק לתיק ולסחוב ביחד אתכם לכל מקום שאליו אתם הולכים אולי עדיין לא הגיעה אלינו, אך נראה שהיום אנחנו מבצעים צעד משמעותי נוסף בדרך אליה כשאינטל מציגה פרטים נוספים אודות מחשב ה-Skull Canyon שלה – שמציעה כוח עיבוד מרשים מאוד באריזה בעלת נפח של כ-0.7 ליטר בלבד. בהתאם לטיזר שהוצג בתחילת השנה, הדגם החדש מהווה וריאציה של מחשבי ה-NUC הפופולריים, עם עיצוב משודרג ושטוח יותר (שנראה כאילו הותאם לשימוש סלוני במחשב, באופן דומה לקונסולות המשחק) הכולל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. טכנולוגיית ה-3D Xpoint החדשה והחדישה של אינטל ומיקרון מתיימרת להעניק לנו ביצועי על באמצעי האחסון שלנו, כבר בשנה הבאה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/אינטל-ומיקרון-מנחיתות-פצצה-טכנולוגיי/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ZUMARA1,

יש לי DDR31600 6GB triple channle הממ ובCPUZ מופיע ב DRAM frequency 539MHZ זה בסדר? בביוס זה רושם 1066.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by YARONGT,

זה נראה לכם הגיוני? http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&RecordID=33ae5737c0115333c697d5e72adffa99c26&SalesCatID=6&Code=3f27d03618d86a9fa6b42201179c4a55 הייתי אומר שירד לכיוון ה 500 600 שקל חח הסרוטים של היום!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by orses,

קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש אם מעבד amd 64 3200 והטמפרטורה שלי מרקיעת שחכים לפעמים אני מדליק את המחשב והטמפרטורה 60 ושאני משחק זה מגיע גם ל 80 אז ככה1 מה הטמפרטורה הממולצת למעבד כזה ואם שלי מעל הממוצה 2 מה גורם לטמפרטורה כזאת האם לא הרכיבו לי את המחשב טוב או שקיבלתי מאורר דפוק 3 חברים שלי אמרו לי לקנות מאורר של זלמן עד כמה זה יכול להוריד את הטמפרטורה 4 האם עוד מאוררים נגיד על הלוח אם יכולים לעזור להוריד את הטמפרטורה של המעבד ורכיבים אחרים במחשב אני יודע שהשאלה הזאת היא יותר לפורם קירור ואובר קלוגינג אבל מקבל שם תשובת אז תודה רבה לכולכם

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by marvje,

יש לי זיכרון של MB 128 של RD RAM האם אני יכול להוסיף עוד 64 MB ???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ido135,

אני מחפש לוח אם למחשב חדש את המחשב אני קונה מפלונטר ראיתי שיש להם לוחות אם של חברת ASROCK האם יש להימנע מהחברה הזאת? כדוגמא Fatal1ty-B85-Killer הלוח מכיל הרבה פיצ'רים שאין ללוחות של ג'יגהבייט במחיר דומה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by esaly,

אהלן! רציתי לשאול איזה מעבד עדיף מבחינת מהירות ובכלל ה: Pentium D 820 2.8GHz Dual Core או P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit ההבדל במחירים ברור לטובת הD PROCESSOR וזה גם מה שאני בחרתי לבסוף לקנות... תשובתכם חשובה לי...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by idanoosh10,

איזה לוח אם עדיף? אני יכול להשיג את שניהם במחיר די דומה.. ואני מתכנן OC למעבד.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכם, אני מאוד מאוד מעוניין לרכוש זיכרון של OCz. OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Kit וממש מעדיף ללכת על הרוויז'ן השני שלהם המוצלח יותר למעבדי AMD...במיוחד לאוברקלוקרים: OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Revision 2 Kit ;D לצערי אני לא יודע איפה אני יכול להשיג בארץ את הגירסה המשופרת Revision 2 של הזיכרון הזה :'( כל מה שמצאתי ובקושי....זה את OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Kit אשמח לדעת האם מישהו מכם יכול לעזור ולומר לי איפה אני יכול להשיג Revision 2 יכול להיות אתר אינטרנט ישראלי או חנות בארץ. תודה רבה רבה....אני צריך את הזיכרון דחוף !! ככה שאם בזמן הקרוב אני לא אמצא Revision 2 בארץ (בושה !!!!) אז אני אלך על…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי לוח NF7-S שתומך בדואל צ'אנל בשני סטיקים, כרגע יש לי שניים של 512MB שביחד עובדים ב- 400Mhz דואל צ'אנל. שמתי לב המחשב עובר את ה-80% שימוש בזיכרון... המחשב פועל 24/7. האם להוסיף עוד סטיק של 512MB. ולהוריד את המהירות ל- 333Mhz (נראה לי שחייבים לעשות את זה) ולהוריד את התמיכה בדואל צא'נל. זה יהיה שווה את התוספת זיכרון? או שלהישאר עם 1GB....?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני עושה עם המחשב הכול.....משחקים, גרפיקה הכול.... לוח gigabyte p55-usb3 זכרון KING 2*4 DDR3-1333 5770 POWERCOLOR ספק 620 W ENERMAX

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום. סליחה שאני קצת "מציף" את הפורום, אבל זה רק מכיוון שהגיעו לידי כמה מחשבים וקל לי לבצע עליהם קצת ניסויים בשביל הלמידה. לאחר שלמדתי כאן שמתח כדאי להגדיר ידנית (במיוחד משום שהלוחות "אוהבים" לתת קצת יותר מתח מהדרוש), רציתי לחלוק את הנתונים הבאים: 2500K Corsair H50 MSI P67 GD55 8GB 2133MHz מתח ברירת מחדל (AUTO) היה 1.208 וולט. מכפלה (כמובן) 33. טמפרטורה לאחר 10 דקות של פריים = 53-54 מעלות. לאחר לימוד וטעיה רב, תוצאות חדשות ל UnderV מתח: 1.025 ! מכפלה 33 טמפרטורה לאחר 10 דקות של פריים = 49 מעלות ! בעיני, כהדיוט, זה די מדהים (לא יודע לגביכם). העובדה שהמעבד יכול לרוץ על פחות מתח (באופן יחסית משמעותי), ולכן גם לשחרר פחות חום - נראית לי שיעור חשוב.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by uncommon,

אם יש תחום עם פערי מחירים מבלבלים לחלוטין זה הזכרונות. על מה לא הייתם מתפשרים ועל מה כן? המלצה על זיכרון שנותן יחס ביצועים-מחיר ראוי תתקבל בברכה. (כאמור מתייחס למעבד E6300).

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. האם עדיף מערכת מבוססת מעבדי XEON על מערכת מבוססת מעבדי i7 לעבודה על תלת מימד? ( הדמיות, אנימציות ממוחשבות וכו' מודלים כבדים) ובמעבד המועדף איזו סדרה עדיפה מבחינת חוזק מעבד ותמורה למחיר? והאם מערכת 64 ביט עם 24GB זיכרון תהיה מהירה בהרבה ממערכת 32 ביט עם 4GB זיכרון? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, אני לא כל כך יודע לאיזה פורום זה שייך וזה נראה לי הכי מתאים לפה אני מתכנן לקנות מחשב חדש (כנראה לוח אם Gigabyte GA-Z68XP-UD3) וכרטיס מסך GTX570. אני מתכנן לחבר אליו שני מסכים אחד להרצת משחקים (24") והשני לדסקטופ (23"). הייתי רוצה לדעת האם אפשר לחבר את המסך של הדסקטופ ליציאה של הלוח-אם כדי להוריד את העומס מהכרטיס מסך? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. או שמא העסק גמור מבחינתה ?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי כמה דגמי לוחות אם רציתי לדעת איזה יותר טוב הראשון של ASUS HP IPIBL-LB V1.01 שני GIGABYTE GA-945GCM-S2L MSI P6NGM MS-7366 V1.0 , MSI 915G COMBO MS-7058 V1.0, תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש חיקוי בכלל ?!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

האם אמורות לצוץ לי בעיות איתו ועם הריידון9700?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by KF,

אני מתלבט בין 2 החברות, איזו כדאי לקחת ? http://tms.co.il/product/5362 http://tms.co.il/product/3634

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. המחשב שאני (אח ששלי ליתר דיוק) קונה מיועד למוזיקה, יש לו גם כרטיס קול מקצועי. תמליצו לי על לוח אם אמין וחזק בתקציב של עוד 800 שקל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by gopher,

חשבתי על השילוש הבא G.Skill 2GBPK 800MHZ 4-4-4-12 Core 2 Duo 6400 GA-965-DS4 הבעיה שאין לי מספיק כסף ואני צריך לרדת באחד או שניים מהרכיבים ל6300, 965-DS4, או זכרונות של 667. אני מניח שבעיקר המעבד חשוב אז איפה כדאי לי לוותר בלוח אם או בזכרונות? במה אני ארגיש יותר את ההבדלים? וחוץ מזה עוד שאלה לגבי הזכרונות האלה , הם מתאימים בכלל ללוחות 965 של gigabyte ? הבנתי שיש בעיה עם המתח של חלק מהזכרונות אבל אני לא יודע איזה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ברק דדון,

שלום לכולם אני מקווה שאני מפרסם במקום המתאים. יש לי מאוורר 140MM של אנטק שבא עם כפתור של מהירות הכפתור התפרק וחיברתי שני חוטים על מנת שהמוורר יעבוד בצורה מהירה חיברתי אותו ליציאת SYS FAN בלוח והחוטים של המהירות היו חשופים ונגעו איפה שהוא בלוח איך שהדלקתי שמעתי פיצוץ המחשב עולה רגיל היציאת SYS FAN לא עובדת יותר חיברתי ליציאה אחרת בלוח וזה עובד הקבל שליד היציאה חסר לו חתיכה אני מניח שזה מהפיצוץ או מהקצר שהיה האם אפשר לתקן את זה או פשוט להמשיך לעבוד עם זה ככה? תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.