מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
האם יש לזה השפעם על מהירות המחשב והמעבד בפרט? כי יש הבדל במחיר: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103533 לזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103532
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי למה מערכות מבוססות INTEL יכולות להגיע ל FSB יותר גבוהה ? מה בעצם מגביל מערכות מבוססות AMD מלהגיע ל FSB גבוהה כמו שה ה INTEL מגיעים ?? כי נגיד אני מוריד מכפלה ל 9.5X252 ( במידה והזכרונות הם 500MHZ ) זה אפשרי במערכות מבוססות AMD או שלא ועם לא אז למה ??? והשאלה השניה שלי: איזה זכרון עדיף GEIL PC4000 ULTRA ( באים עם HEATSINK ) או GEIL GOLDEN DRAGON PC4000 ( באים בלי HEATSINK ) ה GOLDEN עולים משהו כמו 50 שקל יותר ויש מקומות שאפילו אותו הדבר... השאלה מה ההבדל בינהם ?? המוכר דווקה המליץ לי על ה ULTRA... נ.ב אני מחליף את הזכרונות שלי היום ל GEIL PC4000 בגלל זה אני מתעניין ובבקשה בלי הערות כמו אל תיקח GEIL וכאלה כי הם ממש ממש טובים ( היו לי גם C…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
כמו שחלקכם ראו נשרף לי הלוח אם. הסתכלתי קצת וביררתי ורציתי שתגידו לי מבין הלוחות הבאים מה הכי כדאי: א. Gigabyte GA-6VTXE-A VIA 694T Motherboard הבעייה אם הלוח הזה שאין לו כרטיס קול ואני לא יכול להרשות לעצמי אחד כזה כרגע. מחיר: 375 ש"ח ב. Shuttle AV18E VIA 694T Motherboard (AC97' Sound מחיר 318 ש"ח ג.http://www.digiconcepts.com/ecs_motherboards_02.htm מחיר- 350 ש"ח אם יש לכם עוד הצעות אז תציעו רק שלא יעבור את ה-400 ש"ח בבקשה אז אל תמליצו לי על כל מיני אסוסים למיניהם. בבקשה תגידו לי איזה מהם לקחת (נראה לי שאני לא יוכל להרשות לעצמי את הג'יגהביייט כי אין לו כרטיס קול אבל בכל זאת.) אם אתם מכירים לוחות אם טובים במחיר של עד 400 שקל שיותר טובים ממה שכתבתי פה אז תציעו תודה לכולכם…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את זה ב-IO עם אמירה, ואני מצטט : "ל1156 היוא חיים מוזרים ופה הם נגמרים, כבלו את הדור הבא 1155" http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20100209194503_Intel_to_Release_Sandy_Bridge_Processors_New_Infrastructure_in_Q1_2011_Source.html מצויין במאמר ש-Sandy Bridge מכוונים לאותו שוק של ה-Lynnfield, ולמעשה נראה שאלה מחליפים אותם... יצאו לוחות בסוקט חדש, 1155 , ומעבדי Sandy Bridge לא יתמכו בלוחות קיימים אלה רק בסדרה 6 של לוחות אם [s1155] שיצאו בשנה הבאה. כך שנצטך להחליף לוח בנוסף למעבד, אם נרצה אחד חזק יותר. אגב, גם התגובות מראות את זה ככה. אז.. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לנו מחשב עם לוח אם עבור התושבת הישנה. כרגע המעבד הוא E4300 וזיכרונות DDR2. הלוח תומך גם בזיכרונות DDR3,יש לו סלוטים מיוחדים לכך בנוסף. האם כדאי לשדרג אותו למעבד חזק יותר שמתאים לתושבת הזאת? האם כדאי להחליף את הזיכרונות ל DDR3? האם יהיה שיפור משמעותי בשימוש במעבד מרובה ליבות חלש יחסית או כפול ליבות חזק? או שפשוט למשוך איתו שנה-שנתיים ואז כבר להחליף את הלוח/זיכרונות/מעבד, למשל למשהו מהסדרות החדשות שיצאו עם כרטיס גרפי משולב. השימושים הם פשוטים למדי, גלישה,אופיס,סרטים וכדומה..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים נכבדים. האם למערכת הפעלה אקס פי מסוג 32 ביט מתאים מעבד מסוים. ואילו ל- 64 ביט מתאים מעבד אחר ? תודה ניצוץ
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני מעוניין לדעת אם יותרמ4 ג'יגה של זכרון ישפרו לי את הביצועים במישחקים ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התוכנה ASUS PROVE מראה שבלוח יש להם טמפרטורה גבוהה מישהו יכול להביא צילום של ASUS RAMAGE עם המקומות האלה מסומנים תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יודע שהשאלה הזו יכולה להישמע קצת OLD SCHOOL ואני עצמי יש לי מחשב AMD כבר 4 שנים ואני סופר מרוצה אבל אני צריך להמליץ על מפרט מחשב - שנועד בעיקר לשימושי אינטרנט + מוזיקה ומשחקים מינימאלים ( כאלו שמספיק ON BOARD ככרטיס גרפי) ורציתי רק להתעדכן נכון להיום >> אם אפשר להיות שקט עם החברה הזו לדעתכם ? גם ב5 שנים הקרובות ? (כי מבחינת העלויות בכל זאת ישנם פערים של 25% בין שתי הטכנולוגיות בכל הנוגע ללוח האם והמעבד) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שהמעבד i5 6400 הוא מהדור הכי חדש של מעבדי i5 איש מחשבים אמר לי. האם הוא מעבד חזק למשחקים כבדים? יש לי i5 6400. איך הוא?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/show/11551/amds-future-in-servers-new-7000-series-cpus-launched-and-epyc-analysis
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, חיפשתי בנעוץ אך לא מצאתי. יש לוחות אם עם נניח 12 כניסות USB, כאשר 4 מהן בפאנל האחורי ועוד 8 בלוח האם. ראיתי שזה מעין 8 פינים כזה שרשום שם USB, אבל מה מחברים לשם כדי להפוך את זה ל- USB רגיל כאילו ולהוציא את זה לפאנל האחורי. אשמח לעזרה, תודה רבה D:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עובד עם Cubase SX3 והרבה "כלים וירטואלים". דבר הדורש כמות עצבנית של כוח חישוב. להדגיש: הגירסה עמה אני עובד תומכת ב-Dual Core וגם ב-2 מעבדים (וגם בשניהם יחדיו...) שקלתי לקנות זוג מעבדי Opteron 265 שיתנו לי ביצועים מעולים, אבל זה דורש לוח אם יקר, ספק כוח טוב יותר, זיכרונות Registered, ויותר קירור = הרבה כסף. האם אפשר להשיג את אותו סדר גודל של ביצועים ממעבד Athlon X2 בודד? (בין אם Stock, או לאחר Overclocking). להזכירכם: Opteron 265 = 1800MHz Toledo Dual-Core Athlon X2 3800 = 2000MHz Manchester Dual-Core Athlon X2 4200 = 2200MHz Manchester Dual-Core Athlon X2 4400 = 2200MHz Toledo Dual-Core Athlon X2 4600 = 2400MHz Manchester Dual-Core Athlon X2 4800 = …
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. לפי מיטב הבנתי, המעבד שנותן את יחס הביצועים למחיר הטוב ביותר הוא ה E6300 (למרות שגם ה X2 3800 הוא לא מעבד רע). כמו כן, אני מבין שאת המעבד הזה ניתן להמהיר בקלות בלי להסתבך יותר מדיי (בד"כ לא צריך להעלות מתח ל OC מתון, וגם פליטת החום הנוספת היא דיי קטנה, כך שלא צריך עבורו קירור מסיבי), ולכן המהרת מעבד כזה היא דיי מתבקשת. עכשו, הבעיה היא הלוחות - אם לא מתוכנן OC בכלל, אפשר להסתפק בלוחות של אינטל או asrock בעלי ערכת שבבים "מיושנות" כמו ה 945. אם מתוכנן OC "כבד" בד"כ משקיעים הרבה כסף ולוקחים לוח כמו ה P5B Deluxe. אבל אם מישהו רוצה לעשות OC מתון, כמו למשל להעלות את ה FSB מ 266MHz ל 333MHz (העלאת תדר המעבד מ 1.8GHz ל 2.3GHz) כדי לקבל שיפור ביצועים "נחמד", הוא ל…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי שום ניסיון (ניסיון ומושג) בתחום - יש לי לוח דפוק של אינטל d845hv שאלה: (בעצם עמה) האם אני צריך לעדכן? זה יעזור באופן כלשהו? מה הסיכונים בדבר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב חדש (אוטוטו חודש) שהרכבתי בעצמי. AMD XP2000 GA-7VAX WINBOND 512MB DDR 3200 (לא בטוח - כנראה בטעות קיבלתי2700) LEADTEK TI4200 מכיוון שלא יצא לי להרכיב לוח אם על מחשב מהשנה האחרונה היו לי כמה שאלות ובעיות. בהמשך הדבקתי ריפורט של SiSoftware Sandra שמתוכו גזרתי את החלקים הרלוונטים. 1. מהירות העבודה של המעבר מוגדרת ל133MHZ. על 166MHZ הוא לא עובד. זה לא מהווה צוואר בקבוק? 2. מהירות העבודה של הלוח עפ"י SiSoftware Sandra היא 272 MHZ (אני מניח שזה בעצם 266). הלוח תומך ב333. לא מצאתי בביוס אפשרות לשחק עם המהירות. מישהו יכול לכוון אותי? 3. כשקניתי את המחשב הזמנתי זיכרון 3200 400MHZ. אני חושש שנתנו לי 2700. לפי התוצאות של סנדרה שהדבקתי בהמשך - אני צודק? איך אנ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לאחרונה אני רואה אותם לא מעט האם זו סדרה חדשה ? האם הם חד ליבה או דו ? האם טובים יותר מסדרת ה I 3/5/7 ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז יש לי אפשרות לקנות כל חודש חלקים מארצות הברית כי אבא של חבר שלי כל הזמן בעבודה שם אז השאלות הם: -מה יהיו המחירים של הbulldozer האם זה מעבד שמיועד לשוק הבינוני נגיד בסביבות ה250-350$ ? -אם אני יקנה את המעבד לפני שהוא יהיה בארץ אני יצטרך לחכות ללוחות אם החדשים זמן רב או שהם ימכרו לפני? -תוך כמה זמן הוא יהיה בארץ לאחר ההשקה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה לוח יכול להתאים לזכרונות PC-133 כמובן לAMD ואני רוצה לשים עליו ATHLON XP 1600
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
hello , i have a problam writing in hebrew, but you can respond in hebrew. i want to puy a pentium 1.8A with 256 ddr3000 and SUMA GF4 TI4200 SE 64 MB do you think that i need to pay 200 nis to take the 2.0A instead of the 1.8A? or it's a waste of 200 nis?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתשובה לשאלה האם לוח האם שלי 8rda3+ Rev. 1.x תומך בזכרונות OCZ והאם OC שמבוצע לזיכרונות האלה לא גורם לקריסות במערכת, שימו לב לתשובה של Michael מהנציגות האירופית של החברה: "OCZ is nice memory but not so well for overclocking and using on nForce boards" "OCZ is not working so well on nForce chipsets; we had already instability issues with OCZ when we did over clock 5 Mhz" תשובה נוספת שלו בקשר לזכרונות TwinMos: "the same can be said for TwinMos, unless you have twin mos memory with Winbond chips" אני רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. ובקשר לזכרונות Twinmos עם צ'יפים של Winbond שהוא דיבר עליהם, האם אלה אותם זכרונות שנמכרים בPCH?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה , אני עוד חודש קונה מחשב (מתלבט עדיין בין AMD שאני מאוד מעריך לבין אינטל , אבל זה לא קשור עכשיו לנושא) , ותהיתי , עם אני אקח את הee 6300 , איזה לוח זול ייחסית ייתן לי להעלות את מהירותו של הנ"ל בלפחות 700 מגה נוספים.... אני יודע שלוחות לאוברקלוקינג ומשחקים (קהילה מאוחדת) ייקרים בדרך כלל , אבל היי , תראו את DFI LANPATY UT NF4 ULTRA-D, שלפי הביקורת זהה לאחיו הגדול מבחינה טכנית חוץ מהיכולת הלא כל כך שימושית שלו להחזיק שניי כרטיסי מסך במקביל (SLI ) , אולי יש גם אחד כזה רק שמתאים למעבדיי אינטל לתושבת LGA 775 , עם כן , אני אשמח לעצה שלכם לאחד כזה !
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-