עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by _xyz,

האם קיימות טבלאות שמשוות בין ארכיטקטורות של מעבדים (בלי תלות במהירות השעון)? כלומר - טבלאות שיראו את ההבדלים (עבור אותה מהירות שעון) בין יכולות החישוב של מעבדים מארכיטקטורות שונות בחישובים כמו superPi, או דחיסה, או H.264.

2. Started by sharmeiri,

שלום לכולם אני מאזור חיפה. האם מישהו יודע איפה אפשר להחליף סוקט ללוח אם למשל LGA1155 של אסוס? או כל חברה אחרת... יש לי מעבדה משלי אך אין לי את הציוד הנדרש להחליף סוקט (צריך ציוד מיוחד) . אודה לכם אם תפנו אותי אל מי שעושה דברים כאלה. נ.ב: בעבר הייתה לי בעיה עם לוח של ג'יגהביט ומצאתי מישהו שמחליף סוקטים בג'יגבייט. מישהו מכיר מקום שמחליפים את כל התושבות? תודה למשיבים

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by rtr,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1016 קרדיט לPCSPOT על החדשה . http://www.pcspot.co.il/cgi-bin/viewnews.cgi?id=EEukEVkuZVrauuzrtv

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  4. Started by okarmi,

שלום, יש לי מחשב בן כשלוש שנים ואני רוצה להוסיף לו זיכרון. כרגע יש לו 4GB בסלוט אחד ואני רוצה בדיוק את אותו דגם לסלוט השני (להרחיב כך ל8). לוח אם: dh61ww מעבד: Core i5 2400 זיכרון: GEIL Value Plus 4GB GVP34GB1333C9SC 1. האם לוח האם תומך בהרחבה שאני רוצה? 2. היכן אני מוצא את הרכיב? חיפוש בחנות (ivory) או בebay לא מוצאים את הדגם הספציפי הזה... תודה!

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by motorishta,

יש לי מעבד 2000 ויש לי 2 לוחות שהציעו לי אחד ממהם זה asus p4vp-mx 533, עכשיו יש בו כרטיס מסך מובנה ויש לי כרטיס מסך חיצוני יותר טוב ממנו ולוח אם vt8753 apollo p4x266 של חברת pc partner שנייהם למעבד 2000 ו 512 זיכרון השאלה איזה מהם כדאי לי לקנות !! תודה לקוראים ולעונים!!!

• 11 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_sli_ready_edition WTF? אני יודע שOCZ וNV חברים קרובים אבל לא ידעתי שעד כדי כך!

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  7. הפרטים הם כדלקמן: CPU Properties: CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Northwood, A80532 CPU Stepping C1 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz CPUID Revision 00000F27h CPU Speed: CPU Clock 2411.7 MHz (original: [ TRIAL VERSION ] MHz) CPU Multiplier 18.0x CPU FSB 134.0 MHz (original: 133 MHz) Memory Bus 167.5 MHz DRAM:FSB Ratio 5:4 CPU Cache: L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache …

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  8. מה המצב אנשים ?.. הזמנתי כרטיס מסך של ATi מדגם HD4850 והוא כבר הגיע ומחרתיים אני נוסע לקחת אותו . ראיתי שהוא תומך ב - PCI-E 2.0 ואצלי בלוח אם (Gigabyte GA-965P-DS3) רשום רק שהוא תומך ב - PCI-E x16 ולא כתוב אם ב - 1.0 או 1.1 ... אני יודע שהכרטיס יתאים פיזית ולפי מה שקראתי באינטרנט (באתרים\פורומים מחו"ל) כתוב גם שאפילו שזה 2.0 לא תהיה הגבלה מצד הלוח אם על הכרטיס מסך ... אבל, ראיתי באתרים\פורומים בארץ שאומרים שהכרטיס מסך יאבד משהו כמו 4-5% מהיכולת שלו בלוח אם שאין לו PCI-E 2.0 . אז השאלה שלי בעצם האם הלוח אם יגביל את הכרטיס מסך ויתן לי 4-5% פחות מהביצועים שלו ?.. אה ועוד שאלה קטנה ... נגיד והלוח אם לא יגביל אותו, האם המעבד (E4500 2.2GHz 2Mb) שלי יגביל אותו ויתן לי 4-5% פחות …

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by seren99,

שלום קניתי מארז עם usb3 בפאנל קידמי יש לי לוח אם ga-z68a-d3h-b3 אין לו חיבור על הלוח לusb קידמי יש לו שני יציאות אחוריות האם ישנה דרך/מחבר לחבר את הusb הקידמי ליציאה אחורית?

10. המעבד שלי הוא E4300 1.8ghz ויש לי 3 ג'יגה ראם עם 2 סטיקים של 1גיגה ועוד 2 סטיקים של 512mb הוא אמר לי שהמעבדי קור טו דו מתחת ל2.50 ghz לא מנצלים יותר מ2גיגה ראם האם זה נכון ? כי רק לפני שבוע הוספתי עוד 2 גיגה.. ועוד שאלה אחת יש צבעים של הסטיקים אני יודע שהצבעים זה הדואל צנ'ל עכשיו בגלל שיש לי זיכרונות אחרים שונים כי יש לי 2 של גיגה ועוד 2 של 512 כמו שרשמתי אז גם אמרו לי שעדיף לי להוציא את ה2 של ה512 ולהשאיר כביכול רק 2 גיגה האם באמת כדאי לי לעשות את זה?(ד"א שמתי את הזיכרונות שקניתי בצבעים של הדואל צ'נל..)

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  11. באתר הרשמי של הלוח כתוב שהוא נתמך עד DDR SDRAM PC2700 . אפשר יהיה להריץ עליו 3200?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. זה יעני לא 64 ביט אמיתי אלא טכנולוגיה אחרת? שמעתי פה בפורום שאצל AMD ה64 ביט יותר טוב (אין לי דרך אחרת לנסח את זה)

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  13. Started by Jenia24,

אני עומד לפרמט בקרוב אחרי הפירמוט מה אני אמור להתקין כדי שהמעבד יעבוד טוב איזה תוכנות בכלל צריך להתקין כשיש לך AMD 4000X2

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by ToR,

יש באתר של ASUS עדכונים לBIOS של ה P4PE אבל לא רשום מה הם ת למה הם, וכו'?? למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by Selinko,

שלום לכולם.... כבר הרבה זמן אני מתלבט איזה מחשב לקנות אם לאוברקלוק (התחלתי להתעניין בנושא מאז שנכנסתי לאתר שלכם לפני כמה חודשים) או לא OC בכל מצב המחשב צריך לשמש למשחקים... בכל מקרה יש לי כמה שאלות ... 1.אם אני לא עושה אוברקלוק ואפילו הקטן ביותר יש הבדל כלשהו בין DDR400 ל-266? ??? המחיר של ה-266 הוא כמעט חצי מחיר ככה שבכסף של DDR400 אני יכול לקנות 512. 2. קראתי כמה ביקורות על הלוחות נפורס2 וראיתי שההבדל במשחקים בין הלוחות הוא זניח או שאולי לא הבנתי טוב. אז בלי OC הלדטק פחות טוב בצורה משמעותית מהאפוקס? 3. הבנתי שמן הסתם אין אחריות על אוברקלוק ואתם כל הזמן מחליפים חלקים שנשרפו לכם. מה אתם אומרים בחנות???אני פשוט מפחד לעשות OC ולא לקבל החזר מהחנות. 4.למה אתם כל כך ממ…

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by avihneo,

יש לי E6400 נכנסתי לCPU-Z לבדוק משהו פתאום אני רואה בקטגוריית CPU בCORE SPEED זה כל כמה שניות משתנה לי בין 2143 ל 1600 ... למה ? אני צריך להיות מודאג ?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  17. אז ככה, אני מתכנן לרכוש כ. זכרון של 8GB, ובהנחה שאצטרך בעתיד יותר מזה, אוסיף עוד 8GB. עד כאן נשמע מצויין. הבעיה מתחילה, כשצריך שהכרטיס השני, יעבוד באותה מהירות ויהיה בעל אותו הספק - כל עוד שאני אקנה כרטיס בעל מאפיינים סטנדרטיים, זה בסדר. וגם עדיף שזה יהיה כרטיס מאותה חברה, ואפילו זהה. - ופה הבעיה. בהנחה שארצה לשדרג, בטח זה יקרה בעוד שנה~שנתיים. מי מתחייב לי שעדיין ימכרו את הכרטיס שלי בזמן זה? מה הפתרון? האם לקנות פשוט עכשיו שני כרטיסים? האם אפשר לקנות כרטיס אחר ולהריץ אותם לא בDual Channel. אלא על מסילות 1 ו-3? או שאולי המחירים יהיו אז זולים יותר, וזה לא סיפור, ומקסימום אקנה סט חדש של 2X8... מחכה לתשובות מנסיונכם

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by jetman,

היי אנשים ,אני בונה לחבר מזבל שיש בבית מחשב זמני . עכשיו לבעיה שלי , החברה הזאת לא קיימת מאז 2003, לא מצעתי דרייברים ברשת בכלל, חשבתי ללכת לפני ה צ'יפסט, הדגם של הלוח הוא lucky star 6va694t ver 1.0 מדובר בלוח ל סוקט 370, הצ'יפסט הוא via vt82c686b שכיויכול בה עם אודיו מובנה ,יש עוד צ'יפ שהוא של אודיו על הלוח גם עם סמל של VIA. העם דרייברים מאתר של VIA יספיקו לי ? PS, הצלחתי רק להשיג מדריך למשתמש שעזר לי עם הג'מפרים לפחות מכווה שתעזור לי

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by smounche,

צהריים טוביים, יש לי שאלה. איזה לוח אם של חברת Msi, כיום תומך במעבד החדש של אינטל: QX9775 ?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by Skippy,

יש לי לוח P965 S3 ו-e6300 עם אוברקלוק של 2800 מגהרץ השאלה היא האם עדכון ביוס (ל-rev 3.3) יתן לי תוצאות אוברקלוק טובות יותר?..

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  21. http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTAyOSwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. יש לי פנטיום 4, 3000 מגהרץ, 512 זיכרון פנימי. עכשיו אני רוצה להרחיב את הזיכרון הפנימי. זה מש שיש לי עכשיו X2: Module Name Samsung M3 68L3223ETN-CB3 Module Size 256 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC2700 (166 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh האם אני חייב להוסיף בדיוק אותו סוג של זיכרון עם אותו נפח? או שאפשר לשדרג לסוג יותר מתקדם עם נפח אחר?

• 11 תגובות
    • 678 צפיות
  23. יש לי מחשב שלא פועל כבר כמה זמן, איך אני יכול לדעת מה המעבד שלו? זה רשום? ניתן דרך הביוס?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by VIEWSONIC,

ראיתי את הכותרת " שבבי זיכרון 4 גיגה " התלהבתי בצורה מטורפת פתאום אני נכנס לכתבה ומה כתוב ? " זה לא יקרה בקרוב " ומדברים על שנת 2011 אז למה זה טוב הכתבה ? לחכות ל 4 גיגה סטיק עד שנת 2011 ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.