מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32885 :'( טוב, אני כבר .ישדרג ל-x2 4600 939 : (או אינטל, אם יהיה מחיר כולל הגיוני) עכשיו מה שמעניין אותי זה מה קורה עם ה-"multiplexing" הזה של אינטל... האם גם פה מדובר במתיחה \ שמועה כוזבת ?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקינו לי את המחשב ובגלל מאוורר לא ניתן להתקין זכרון בצד שמאל ( צד שנאמר ע"י היצרן הלוח שיש להתקין 2 סטיקים ) האם זה פוגע בביצועים ? אני מרגיש שמעל 2 GB זכרון בפועל יש בעיה במערכת לא זורם חלק
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב מתנה לאחותי שהיא כרגע לומדת אדריכלות ומשתמשת בתוכנות שרטוט שונות. אני מתלבט בין שני המעבדים שציינתי בנושא האם היא צריכה את ה 750 I5 שהוא תותח בפני עצמו או שהיא תוכל להסתפק ב I3 הפער הוא בסביבות ה-850 ש"ח. מצד שני אני לא רוצה שכשהיא תתחיל לעבוד וכשהיא תרצה לעשות הדמיות של תלת מימד בתוכנה הוא יתקע לה! אשמח לעזרתכם המהירה!! אגב, אני נהנה כל פעם מהתשובות המושקעות שנותנים פה לחבר'ה!!! :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
כמו כל אובר קלוקר מתחיל גם אני התעסקתי מעט עם שדרוג המארז הוספתי שתי מאווררי 120 אחד למלמטה ואחד מעל המארז קניתי גוף קירור למעבד spark7+ וגם משחה nenoterm כל המפרט ישב על לוח אם של ג'יגה בייט ga-8sq800 duak ultra אז פרקתי את המאורר הישן והחלפתי עם הספארק החדש אך שחיברתי הכל המחשב פשוט לא עלה פירקתי הכל בחזרה ונחרדתי לגלות כי אחד מהפינים של המעבד התכופף משניסיתי לישרו הוא נישבר לגמריי..... ההמצלמה שלי היא לכל מי שלא מבין או התנסה בעבר על תשחקו באש נאלצתי לקנות לוח אם חדש של abit ומעבד 2.4 800 הרץ חדשים מה שהותיר את הלוח אם שלי שאהבתי חסר בית עד מאוד אם יש למישהוא המלצות מה ניתן לעשות בלוח אם די חדש שאיבד את ביתו מוזמן לפנות אליי [הטלפון צונזר] חשבתי על להרכיב מחשב נוסף ו…
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אז קניתי 2 ג'יגה של Mushkin מהסדרה(?) Enhanced. 800 mhz CL4 4-4-4-12 2.1V קודם כל רציתי לשאול מה הדעה שלכם לגבי הבחירה הזו ושנית לשאלה: לפי המשקל שלהם אני מניח שההיטסינקים שלהם עשויים מאלומיניום, אז האם כדאי להחליף את ההיטסינק שלהם להיטסינק מנחושת(שהיה על הזכרונות הקודמים). עריכה: עוד שאלה שכזו האם בגלל שהלוח תומך ב 667 Mhz זה יפגע בתזמונים וכו'? הוא שפשוט יפעל ב 667 mhz באותם התזמונים?
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני באמצע OCING והגעתי ל 3.4 והתחילה התופעה שהזכרונות רוצים עוד מתח אני כעת על 2.75 הדרגה מעל היא 2.85 וולט ואני ממש מפחד לתת להם כזה מתח !! האם מישהו כבר נתן להם כזה מתח כאן??
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון ראם 256mb ככרטיס אחד (לא 2*128) 266mhz פירמטי את המחשב (כמו שעשיתי הרבה פעמים בעבר), ופתאום אני מגלה שכתוב לי גם בווינדוס וגם בבקרת לוח-אם(Bios אני חושב) שהוא עובד לי על 128... בבקשה תעזרו לי, אני יודע שיש איזה משהו שצריך לכבות/להפעיל כדי שיגלה לי עוד 128mb! תודה מראש, eXaLT
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קניתי זוג זכרונות מסוג OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision ואני לא מצליח להגדיר אותם בביוס אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה אני צריך לשנות בביוס יש לי לוח של ג'יגהביט מסוג GA-MA770-DS3 המון תודה מראש למי שיעזור קישור לדף הזיכרון http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב ישן קצת, פנטיום 3 סלרון 500 שהחלטתי להפוך אותו לפעיל. כל שחסר לו בשביל לעבוד זה זכרון SDRAM, אז החלטתי לקנות כזה. אבל מה? גיליתי שיש כמה סוגים, ואין לי מושג מה יתאים לי. ה-16? ה-8? או ה-4? אני אשמח גם לקבל לינקים לאתר שמוכר את המוצר בזול (אני רוצה 128, שלא יעקוף את ה170 שקלים) תודה.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם יש בלוח הזה חיבור רגיל להרדיסק ide או רק סטה? כי לא נראה לי שיהיה לי מספיק כסף גם להרדיסק חדש....
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיים ברשותי כרגע מחשב בן כ-3 שנים, שכרגע עובד עם 2GB זכרון בסלוט אחד. לפי הרצת תוכנות בדיקה לרכיבים הבנתי שיש לי עוד סלוט אחד פנוי (סה"כ 2), והנפח המקסימלי לכל סלוט הוא 4GB. בנוסף סוג הזכרון הוא DDR2. ביצעתי במשך השבוע האחרון חיפושים אחר חיפושים של שני זכרונות 4GB מסוג DDR2, אך ללא הועיל. אשמח לקבל עזרה בנושא, אם במציאת מקום בו מוכרים זכרונות כאלה או בהמלצה חלופית - אולי כדאי לי פשוט להוסיף 2GB וזהו? זו כרגע המגבלה היחידה במחשב הזה, שאר הרכיבים עדכניים ולמעשה ה-RAM מפריע לצורך העיקרי של המחשב - משחקים. שוב תודה לכל המגיבים, אשמח לפתור את הנושא כמה שיותר מהר
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 1099.98 ¤ VS Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1063.89 ¤ שמתי לב שה-AMD עובר את האינטל בביצועים והמחירים +- זהים מה דעתכם עדיף? כי שמתי לב שהרוב פה שמים INTEL במפרטים.. ???
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לגבי הסימונים החדשים של מעבדי האינטל. מה ההבדל בין: Core 2 Duo E8300 Core 2 Duo E8400 Core 2 Duo E8500 ? ולמה בד"כ הקפיצות במחיר בין 8400 ל 8500 היא גדולה מאוד (יותר מאשר בין ה 300 ל 400)? שאלה נוספת: על איזה לוח אם הייתם ממליצים ביחד עם אחד המעבדים האלו? תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי דיי מספק אותי, אבל אני מתחיל להרגיש שהוא כבר לא מספיק לי . בגלל הצבא אני מזה לא מעודכן כבר בכל העסק של החומרה ומה שקורה בשוק, אז אני צריך שתעזרו לי לבחור מעבד+לוח+זיכרון שיהיה טוב יותר ממה שיש לי עכשיו תמורת מחיר כמה שיותר נמוך (עדיף חלקים עם יחס עלות\תועלת הכי גבוהים). חשבתי אפילו על ללכת על איזה Venice 3200 עם לוח DFI ו 2GB זיכרון , לפי מה שאני זוכר הלוח ומעבד טובים מאוד לOC וגם דיי זולים עכשיו . אז האם אני אראה שיפור ניכר בביצועים לעומת המפרט הנוכחי שלי או שכדאי לבדוק אופציות אחרות ?? פתוח לעצות . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי מעבד e6600.. בתוכנה cpu-z הוא מראה שהמעבד משתמש רק ב1.5 ghz , מתוך ה2.4 שלו.. קראתי בפורום ואמרו שכאשר המעבד מתאמץ, הוא משתמש בכל ה2.4. אבל כשאני מקודד סרטים או דברים בסגנון (משחקים) והמעבד פועל הרבה, בתוכנה זה עדיין מראה לי שהוא מפעיל 1.5, מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה זה קורה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
בביוס יש לי את האפשרויות הבאות: Cpu Brand : Intel Cpu Type : Pentium Cpu Speed : 800mhz (אי אפשר לשנות) Cpu ratio Selection: 8.0x (אפשר לשנות) Cpu Frequency 100mhz (לא ניתן לשנות) המעבד שלי הוא CELERON 1700NHZ. איך ההגדרות שלי צריכות להיות? אני מקווה שתתנו לי תשובה מניסיון או מידע על בטוח כי אני לא רוצה לקחת סיכון ולשרוף תמעבד *עריכה* עד היום ההגדרות היו ככה אבל עכשיו שמתי לב שהמעבד בעצם עובד על 800 מגה הרץ והוא אמור להיות על 1700 ובשביל זה אני חייב לעלות במקום 8.X ל17.X השאלה היא איך זה אמור להיות.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום ברשותי מפרט מעבד i7 860 זיכרון 4GB וכרטיס מסך radeon hd 5850 ישנם משחקים שעובדים לא בצורה הכי משכנעת אפשר לומר, לא אופטימלי. כרטיס מסך ומעבד אני לא מתכוון להחליף כי אני דיי משוכנע שהם עושים את העבודה. שאלתי היא לגבי זכרונות, יכול להיות ששידרוג זיכרון המחשב ישדרג משמעותית את הצורה שבה המחשב מריץ את המשחקים?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למעבד ולוח אם עם כמה דרישות: 1. אמינות וביצועים כמובן 2. תמורה טובה ביותר לכסף 3. חשוב מאוד שעל הלוח יהיו יצאות DVI+SVIDEO TV OUT 4. האם יש לוח שתומך בזכרונות DDR 400MHZ וגם ב- DDR2 עם המאפיינים הנל? משום שכרגע יש לי ג'יגה ב- DDR 400 5. תמיכה ב- PIDE וגם SATA2 סאונד בלוח אם לא חשוב וגם כרטיס רשת לא קריטי כי את שניהם יש לי ב- PCI, המחשב לא ישמש למשחקים ולא ישמש ל- OC השימושים המרכזיים של המחשב יהיו לאינטרנט, מוזיקה ותוכנות רגילות, ולצפיה (רבה) בוידאו עם ה- TVOUT (לכן אני לא חושב שיש לי צורך להשקיע בכרטיס מסך PCIE ולוח טוב עם היציאות המתאימות אמור להספיק) האם לדעתכם לצרכים הנל יש לאינטל לוח+מעבד יותר משתלמים? עד עכשיו הייתי עם AMD ונוטה יותר לכיוון שלהם…
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום תותחים, אני שוקל לשדרג את המפרט שלי למרות שאני סך הכל מרוצה כרגע, אבל חושב קדימה. השאלה שלי, האם יש טעם לשדרג כרגע עם המפרט הקיים שלי, ואם על מה הייתם ממליצים? מעבד או כרטיס מסך? שניהם? האם זה יחסית פשוט לשדרג מעבד? האזה בכלל כדאי? האם אני ארגיש הבדל משמעותי במשחקים? - אני לא משחק הרבה, אבל נהנה לדוגמא מ DOOM ו RTS למינהם. מבחינת תקציב, לא הייתי רוצה להוציא יותר מ 2000 שקלים בשלב זה. בנוסף, הייתי רוצה לבדוק מהו צוואר הבקבוק כשאני משחק, מעבד או כרטיס מסך - יש לכם המלצות כיצד לבדוק את זה? יש המלצות לתוכנת ניטור טובה? מפרט נוכחי: לוח: H97-HD3 מעבד: I5 4690s כרטיס מסך:R9-280x זכרון: 16GB DDR3 …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם שאלה, למה קוראים למעבד החדש של אינטל Core 2 Duo קונרו, כי חיפשתי את השם הזה גם באתר של אינטל ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים שכל אחד 8 גיגה. HyperX fury DDR4 8G. יש לי עוד סני סטיקים פנויים. רציתי להוסיף עוד סטיק אחד של 16 גיגה. כדי שבעתיק אוסיף עוד אחד של 16. האם אפשרי? האם זה משנה ה CL שיהיה אותו דבר כמו של הזיכרון שכן קיים במחשב? אני מתכוון לקנות מ KSP (בגלל המיקום), אז אם למישהו יש המלצה/קישור למשהו שקיים שם אודה לו. אני גם רוצה להוסיף הארד דיסק של SSD 120G . וגם כרטיס מסך שיתאים ללוח אם/מעבד ויפעיל משחקים בצורה טובה. אז אודה לכם על המלצות גם לגבי זה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי בעיות עם ה-DG965WH שלי. גם אין דרייברים לקול ולכן לא יכול לחבר מקרופון וגם מקפיץ מחשב פעם בשלושה שבועות לעיריך. 1) לאיזה לוח אם כדאי להחליף (ASUS או GYGABYTE) 2) האם זה אומר שאאלץ להתקין את חלונות וכל התוכנות מחדש? (נראה לי שלא - אז איך מבצעים זאת) תודה יהודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
לוח אם - GIGABYTE GA-73PVM-S2H מעבד - INTEL CORE 2 DUO E8400 3GHZ 6MB 1333MHZ זיכרון - KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ CL5 KVR800D2N5/2G מה ההבדל במעבדים בין BOX לבין TRAY והאם זה מצדיק את ההבדל במחיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ Lenovo g570 עם מעבד Intel b940 ו - 4 גיגה זיכרון שתומך ע"פ האתר של Intel עד 16 גיגה זיכרון מסוג DDR3. אני מבקר בתאילנד בקרוב והמחירים של הזכרונות שם ממש נמוכים. יש טעם לרכוש 16 גיגה זיכרון? המעבד ינצל את כל הזכרון? או להסתפק ב8? תודה רבה על העונים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-