מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, דיברתי עם מנהל פנדס והוא הבטיח לי מחיר טוב יותר לכל מי שיזמין דרך ההזמנה המרוכזת, אבל זה כנראה יהיה רק באוגוסט. אני רוצה שכל אחד רוצה יכתוב שהוא רוצה + השם שלו והאימייל. שנוכל להעביר הודעות. ההזמנה הזו משותפת גם למשתמשי גיימר, מי שמגיימר אדום, מי שמהזון כחול שקד ליפשיץ, shakedl@gmail.com עדי גולן, adigolan@gmail.com
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע 2GB 1600mhz X 2 סהכ 4 גיגה אני רוצה להוסיף עוד 4, חייב שזה יהיה באותה מהירות.? מה כדי 2X2GB או 1X4GB
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
מחירי מעבדי skylake i7k ובמיוחד לוחות האם Z170 DDR4 ( לא הסבירים שביניהם אלא אלה שמחירם 1000 וקצת ) , עדיין מאוד יקרים האם ידוע אם צפוייה בחודש חודשיים הקרובים ירידת המחירים שלהם לפחות ל200 - 300 שח פחות לכל רכיב ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לחברה שלי יש מעבד P4 2.40B Ghz ולוח אם של MSI עם שבב ה 850 . הטמפ' של המעבד במנוחה היא 52-53c ( בלי OC ! ) בדקתי את זה גם דרך ה BIOS וגם דרך התוכנה של MSI. האם הטמפ' גבוהה מדי ?? לי זה נראה גבוהה אבל אני לא יותר מה מעולל לו הלוח האם הזה. (היא פוחדת על המחשב ובגלל זה היא לא רוצה שאני אפתח אותו ואסתכל - לך תבין ??? ???)
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קיבלתי תוצאה של 2:14 דקות הנה המפרט שלי לוח אם נעול לאוברקלוק: Asus P4S533 VM P4 2.4 533 MHz זיכרון: 512 DDR A-Data כרטיס מסך: GFORCE 4 440 MX 128 DDR וראיתי ילדים עם מחשב הרבה פשוט טוב משלי שקיבלו תוצאה יותר טובה, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אופציה להחליף את חלקי הליבה של המחשב שלי מפנטיום 4 3.0C + לוח תואם למעבד אתלון 64 3200+תושבת 939 מבוסס NF4 (כרטיס מסך אני אשדרג בנפרד). ההחלפה לא תעלה כנראה כסף. מה דעתכם כדאי מבחינת ביצועים מעבד מול מעבד? נא לא לתת עצות מיותרות לשדרוג לכפול ליבה כלשהוא מאחר והן אינן רלוונטיות.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור מתחיל לפני 4 שנים כשקניתי את המחשב. קניתי אותו עם מעבד E6300 ולוח אם D946GZIS של INTEL. נאמר לי בזמנו ע"י אדם זר (לא המוכר בחנות) שהבאס של הלוח אם יגביל את פעולת המחשב, אם אינני טועה, את המעבד. לצערי כבר קניתי את המחשב ולא הייתה ברירה אלא לקבל את זה. בכל מקרה, כיום יש לי מעבד E5500 עם אותו לוח אם. כרטיס מסך ATI 5670 2 גיגה זיכרון. האם אכן לוח האם הוא זה שמגביל את את פעולת המחשב? האם מומלץ להחליף לוח אם? חשוב לציין שהשימוש במחשב הוא לצורכי גיימינג, כאשר חבר עם מחשב כמעט זהה, עם כרטיס מסך פחות טוב מקבל ביצועים טובים יותר. תודה מראש,
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. שלום לכולם יש לי את הלוח האמור. הטמפרטורה של היטסינק של הצ'יפסט היא 70 מעלות (בדקתי עם תוכנות וגם ביד). יש לי איוורור מצויין (חמישה מאווררי 80 ממ, שלושה שמכניסים אוויר ושניים שמוציאים). המעבד נמצא על 25-30 מעלות- יש לו מאוורר זלמן. מישהוא יודע למה זה קורה ? האם זה נורמלי ? 2. יש לי שני דיסקים: אחד ATA רגיל ואחד SATA. כשאני מתקין את הדרייבר לPCI, הוא מתחיל לזהות את דיסק הSATA כאילו שהוא דיסק חיצוי (כמו Disk on key או HD חיצוני). מה אני יכול לעשות כדי למנוע את זה ? אשמח לקבל עזרה.
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היום אני ארכיב את המחשב, והלוח אם שלי(ASUS P4P800 865PE CHIPEST) תומך בDUAL DDR. יש לי שתי ציפים של זכרון DDR, שניהם 256MEGA. איך בפועל אני מנצל את הDUAL DDR כך שזה יעבוד כמה שיותר טוב. תודה מראש. ;D
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10588
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב ולקחתי את הדגם של לוח אם הזה Gigabyte 8I945GZME-RH תומך בקונור. המעבד שלקחתי זה E3600 1.86 MHZ אבל המוכר אמר שהוא לא מזהה אותו ב- 1800 אלא כ- 1400. הם הלכו לאתר של החברה ובדקו וראו שזה לא בעית חומרה. אני צריך עכשיו המלצה ללוח אם. הוא הציע לי דגמים של ASUS ו- ABIT משהו עם 1066, לא יודע בידיוק מה אבל הוא אמר שזה עולה 510 שקל. מה עדיף מבחינת חברות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
קניתי היום זיכרונות של OCZ Reaper HPC Edition ולפעמים מחשב עושה מסך כחול והפעלה מחדש מפרט: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: PENTIUM D 820 כ. מסך: 8600GTS לפי המפרט של הלוח הוא תומך בזיכרונות של 800MHZ מבקש עזרה תודה!
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
היי לוח MSI p6ngm ציפסט nforce630, לאחר כיבוי המחשב מאורר המעבד והספק עדיין עובדים. אני מניח הגדרה בביוס. כיוונים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.tgdaily.com/2006/08/25/if_its_friday_dual-core_must_be_falling/ Athlon 64 X2 5000+ ל 301$ - 14% E6300 ל 194$ ירידה של 4.9% ועוד. . .
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לוח שני זכרונות 512MB 400MHZ CL 2.5 כל אחד השאלה אם כדאי/אפשרי בכלל לקנות זכרון של 1GB 400MHZ CL 3 או לקנות רק זיכרונות של 2.5 CL ( מצאתי רק של 512MB כאלה) ? בבקשה תענו לי אם אתם יודעים מנסיון תודה נמרוד
-
- 5 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אינטל מתחילה לטפטף מידע נוסף על היונה: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=14457
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה , אני הולך לקנות מחשב חדש ממש בקרוב שמתוכנן למשחקים ולאוברקלוק שיבוסס על THERMALTAKE BIG TYPHOON VX , חשבתי לבסס את מפרט על הלוח בכותרת , אבל עכשיו התגלו איתו בעיות התחממות של הצ'יפסט , מכייוון שאני לא רוצה להתחיל להסתבך עם מאווררים , אני מבקש המלצה ללוח אם שייתן לי אוברקלוק טוב למעבד INTEL CORE 2 DOU E6300 או E6400 , בשילוב עם הזכרונות G.SKILL DDR II 800MHZ PC6400 CL-5 2GB DUAL CHANNEL KIT , ולא ייתחמם יותא מדיי אבל עדיין ייתן לי אוברקלוק יפה
-
- 12 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האם בסטייק זיכרון של DDR400 כול MB פועל במהירות הזאת או כול הסטייק פועל במהירות ? הסתכלתי באתרים שנתנו פה אבל לא ממש מצאתי את התשובה וזה מאוד מסקרן אותי
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לשאול, איזה "ערך מוסף" נותן חיבור ה3PIN של המאווררים בלוח אם מול מולקס הרגיל? (לוח האם שלי מופיע במפרט). האם זה חיווי של מהירות בלבד? או גם שליטה על המאוורר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, טוב אני רוצה לעבור ממערכת גדולה למערכת בגודל ITX. מבחינת לוח אין לי בעיה עם B75\H77,העיקר שיהיה מספיק מקום לכרטיס מסך MID-HIGH END(כרגע HD5850,אבל בעתיד אולי אחד אחר). מעבד כרגע אני דיי סגור על I5 3470 בגלל שהוא לא יקר במיוחד,ירדתי מOC גם בגלל שIB לא כאלה טובים בOC וגם הם חמים יחסית לSB ולוח+מעבד+זיכרון יעלה לי 2000+ ש"ח. אין לי בעיה מבחינת תקציב,אבל רצוי שהלוח לא יעלה הון תועפות.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מקור: The INQ תמונה: שתי החברות לא נראות כמציגות הישגים של פלטפורמות ב"רמה זהה". למרות שהמצגת של אינטל אכן מגזימה מעט (אפילו בתוצאות של ה-Xeon!). מעניין לראות גם איך ה-"TDP" שונה בין שתי החברות (במצגת של צ'ימפזילה ה-TDP משקף את הממוצע בערך, בעוד שבמעבדי אינטל המוצגים ה-TDP לא קרוב למציאות בדר"כ).
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום! ברשותי 2 זכרונות של GSKILL 2 GB כל זיכרון F3-10666CL9D-4GBNQ DDR-3-1333 SPD-CL9 האם אני יוכל לצרף להם עוד 2 זכרונות של 8? הזכרונות הם מחברה אחרת ונראה לי שגם עם תדר שונה ו CL שונה מה אומר ה CL? (אני רואה שיש 9 יש 4 יש כל מני) ולשאלה העיקרית: האם אני אוכל לצרף אחד מהזכרונות האלה? http://ksp.co.il/?uin=17303 http://ksp.co.il/?uin=17295 במידה וכן איזה מהם יותר טוב?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני כרגע תקוע עם מעבד יחסית ישן DUAL CORE E6750 וחשבתי להחליף למעבדים הקצת יותר חדשים כמו ה I3/I5/I7 אם יש אפשרות. הלוח אם שלי הוא GIGABAYTE ASROCK G41C-GS זה הפרטים עליו באתר הרשמי: http://www.asrock.com/mb/intel/g41c-gs/ איזה מעבדים יחסית חדשים יתאימו לו? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם בלי Dual Channel (ראה מפרט) אכשיו יש לי זכרון 256 מגה 333MHZ אני רוצה להוסיף עוד 512 מגה לא פחות. האם הזכרונות יעבדו טוב??
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-