עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שהיה מסוג AMD ATHLON XP 1700 (בפועל הוא עבד על 1400)

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ggme4,

שלום, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, לאחר 5 שנים. ה- Pentium 3 500 שלי כבר גוסס ואני חושב שהגיע הזמן לתת לו לנוח על משכבו בשלום (או במילים אחרות- לתת אותו לאבא שלי שישחק בו סוליטר). כמו שלפני 5 שנים קניתי את הטוב ביותר, גם עכשיו אני רוצה לקנות תותח שיספק אותי ל-3 שנים הקרובות. אני משחק די הרבה, עובד ב- Photoshop, גולש ולומד. לאחר התלבטות קשה אני חושב שאני אקנה Athlon 64 3200+ 939. הוא נראה לי הכי משתלם היום. ועכשיו (לאחר כל הסיפורים) הנה השאלה: 1. איזה זכרון הכי מומלץ לקנות? אני צריך 1 גיגה ושינצל את המעבד. אין מגבלת תקציב. האם יש באמת חשיבות לכל עניין התזמונים? חשוב לי שיהיה מאוד איכותי ומהיר. 2. איזה לוח אם הכי מומלץ לקנות? שוב, ללא הגבלת מחיר. הבנתי שנכון לעכשיו, ה- Nforce4…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. האם AMD athlon 64 כל כך גרוע בעריכת וידיאו? האם גם בפוטושופ הוא גרוע?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אוקיי , בשיטוטי באתר של nVidia , הבחנתי בפתאומיות בדרייבר Audio Codec nForce Driver כשלאחר מכן שנכנסתי לאותו מקום , לא ראיתי אותו(כנראה שזה היה מוחבא או משהו כזה , אבל לאחר מכן לא הצלחתי להוריד את הדרייבר(הורדתי בפעם הראשונה שראיתי אותו)) מסתבר שהדרייבר בהחלט משפר את איכות הסאונד בצורה ניכרת , ומוסיף NVMIXER שהיה עד כה רק לSOUNDSTORM , גם לקודקים הרגילים של REALTEK שמובנים על לוחות עם צ'יפסט הnForce של NVIDIA(לא חשוב איזה NFORCE , זה תומך בכולם חוץ מבלוחות של CHAINTECH לפי מה שהבנתי מהאתר) למי שלא מצליח לראות מאיפה להוריד , הוספתי כאן הורדה גם למי שרוצה , הדרייבר מיועד להתקנה ידנית , לאחר שתתקינו ידנית ותעשו ריסטרט יתווסף לכם הNVMIXER למטה בצד שמאל\ימין בוינדוס ותוכלו לשל…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by sababchik,

שלום בכל פעם שאני מחבר את כרטיס המסך לחריץ pciex16 התצוגה לא ברורה (מצ"ב) האם יש בעיה בלוח אם שלי? אציין שחיבורי המתח ללוח האם חוברו טוב

6. Started by ykg,

היי, משהו יכול לתת קישור לסטיק של 8 GB או של 16 GB שיכולים לעבוד עם הזכרון הנוכחי \ סתם להתאים למחשב. כרגע מריץ ווינדוס 7.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יצרנית לוחות האם Gigabyte חושפת לוחות אם מעניינים לתושבת AM4 של AMD בערכת השבבים X570 לכתבה

8. Started by Offset,

שלום, ברשותי מעבד INTER CORE 2 DUO E7500 בעלת 2.93GHZ נראה לי לאחר OC שהביאו לי את המחשב הוא היה ככה מהטכנאי. יש ברשותי שני זיכרונות DDR2 שכל אחד מהם 1GB (2X1 = 2GB( ולוח אם של GIGABYTE G31M-S2L. ראיתי בCPU-Z שרשום שהמעבד EM64T שנראה לי זה אומר שהוא תומך ב64 BIT ונראה לי כתוב שהלוח אם גם תומך. השאלה אם כדאי לי לעבור? פרמוט זה דבר קל אצלי אז אל תייחסו חשיבות, אני מתכוון מבחינת חומרה. תודה מראש, עודד

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Syszone,

באמאפייני מעבדים s1150 מצוין כי הם תומכים עד 1600Mhz מהירות זיכרון RAM ו s2011 עד 1866Mhz האם זה אומר שגם אם יש לי לוח אם שתומך ב 2133Mhz (ללא המהרה) וזיכרון 2133Mhz המעבד עדיין יגביל אותו עד המהירות שהוא תומך בה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by rico,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב בזמן הקרוב, עוד לא שאלתי בפורום מפרטים, "מתעקב" טיפה. אני רוצה לדעת בבקשה, האם לוח אם שתומך בזיכרונות 1600Mhz , יכול לתמוך גם בזיכרונות 1866Mhz או שהם פשוט "מיוחדים" וצריך לזה לוח אם אחר? פניתי בקשר לזיכרונות בקיבולת 2x8 , זיכרונות להשוואה: http://ksp.co.il/?list_compare=.22280..25917..19422. Crosair Veneance G.Skill Ripjaws-x Kingston HyperX Fury מי מהם הכי כדאי לדעתכם? מה שהציק לי לראות זה שכתוב: מהירות: 1866Mhz וכתוב SPD Speed 1333Mhz מדוע לא SPD Speed 1866 ? ובנוסף יש הבדל בין ה- Kits: G.Skill Ripjaws-x 14900 kit Crosair Veneance PC3 15000 הבדל של 100 בין ה- Kits, מדוע? תודה רבה לעזרה ותשובות חברים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, יש לי לוח אם EX58 קניתי 3x2GB G.Skill RipJaw Edition Triple Channel לפי מה שראיתי בKSP הוא תומך בלוח אם שלי. מישהו פה יכול להסביר לי איך לסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, לפני הרבה הרבה זמן(ב-2006) קניתי את המחשב הבא: Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Gigabyte GA-945P-S3 Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Radeon X1800 אני מריץ ווינדוס 7 והמחשב זוחל לפעמים(בשימוש רגיל, אפילו לפני שאני עובד עם מטלב ואופיס), בלתי אפשרי לצפות בתכני 1080p גם כן. אני מעוניין לשדרג את המחשב כל עוד המחיר לא יהיה גבוה מידי, שדרוג הזכרונות ו OC יכולים לעשות שינוי משמעותי? במידה וכן על מה תמליצו לרכוש ואיזה OC כדאי לעשות? (גילוי נאות: אף פעם לא עשיתי OC ואין לי מושג ירוק איך וכמה עושים) תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yair67,

שלום רב, אני מתלבט בימים אלה בין המעבדים הנ"ל.. ההבדל בינהם משמעותי? או זניח? שימוש משחקים בעיקר.. ושאלה עניינית אחרת , מה ייתן ביצועים יותר טובים במגבלת התקציב שלי e7200 and 9800GTX או E8400 And 8800GTS זה מתייחס לאופציה של OC גם ...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי לוח אם של גיגהבייט P35-DS3L ו2GB DUAL CHANNEL של OCZ במהירות 800MHZ.. עכשיו לשאלה.. אני יכול להוסיף עוד זיכרונות במהירות שונה ונפח שונה או שאני חייב להישאר במהירות ונפח ואפילו אולי אותה חברה ??

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום ברשותי המפרט שנמצא בצד, אני מודד טמפ' עם CoreTemp 0.99.5 בד"כ, לאחר כשעה של משחק התוכנה מציינת טמפ' מקסימלית של 254 מעלות..ברור לי שזה לא אמיתי Everest מציג 5 חיישנים, כאשר ב-IDLE, ה-CPU על 79 ועוד 4 חיישנים על 27(כמו מה שה-CoreTemp מציג) השאלה היא האם התוכנה לא מתאימה או החיישן פשוט דפוק ? ובכללי, מה הטמפ' המקסימלית המומלצת למעבד הזה ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מה ההבדל בין סדרות הE5500,E6600 לסדרות הCore i3? מה ההבדל בין סדרת הi3 לi5 ולi7?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ברשותי E6600 2.4GHZ שיושב על ASUS P5B לפני כחודש המחשב התחיל לעורר כל מיני תקלות שבסופו של דבר גרם לי לחפש ולמצוא על באג שיש ללחום אם הנ"ל עם הזיכרון שעובד בDUAL הוצאתי כרטיס אחד של G.Skill CL4 1GB הבעיה נפתרה אבל המחשב כרגע עובד על 1 ג'יגה זיכרון שמגביל אותי מאוד. לסיכום ברצוני להוסיף זיכרון השאלה מה אפשר לעשות לגבי הבעיה שפירטתי למעלה. תודה מראש, אריאל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, אני אשמח לקבל תשובה לגבי מספר שאלות כדי להיות בטוח: 1. איזה כרטיס מסך מובנה יש בלוח אם GA-H55M-S2H? (יציאות VGA, DVI, HDMI) 2. הלוח אם והמעבד יכולים להריץ ביחד סרטי 1080P בלי בעיה? (מדובר ב-2 או 4 ג'יגה זיכרון שיהיו בלוח אם) 3. האם המעבד i3 530 הוא דומה לQ9550 מבחינת ביצועים? (אני יודע שהייצור שונה, זיכרון מטמון וכל זה) יש לי הערכות מסוימות אבל תמיד עדיף להיות בטוח. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by k-o-b-y,

אני אצל חבר שלי מנסה לעזור לו להתקין Win XP. ההתקנה כל הזמן התרסקתה אז דפדפתי בביוס וגיליתי שהוא מדווח על.... 89-90 מעלות!! המעבד לא היה אמור לעלות באש? יש לו מעבד AXP 2500+, עם גוף קירור של Spire, לוח אם Gigabyte GA-7N400L, מארז Aopen 2 מאווררים 80mm, המארז פתוח והחדר מקורר. החנות הרכיבה את המחשב כולל הגוף קירור, והם בדקו את המחשב ועבד טוב. לדעתי הלוח מזייף, זה יכול להיות? מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. תנו לי חנות טובה וזולה ללוחות אם ל "אובר" AMD

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by cousinIT,

האם יש לוחות תומכי פנטיום 4 חחדשים בעלי FSB800 שתומכים בRDR?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. חבר'ה מה עדיף במעבד - יותר זיכרון L2 או GHZ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by avi2014,

אני מעוניין לדעת איזה מעבד יותר חזק.. מדובר פה על 3800 חד!! ליבה לא כפול ליבה. אז ככה אם השימושים הם אימיול פה ושם(לא רציני) ופעם ב... פוטושפ...לעומת שימוש של 90% במשחקים, איזה מעבד יהיה עדיף? (אין קשר למה שיהיה עוד שנה-שנתיים, ועזבו את הקונרו) מיכוון שאני מחר הולך לקנות את מהמעבדים המלצות שלכם.. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by lmlm,

אחרי ברצלונה (K10) שיגיע השנה, AMD מתכננה על ליבה חדשה בשם Shanghai ב2008. הליבה תיכלול את ארכיקטקטורת K10, יותר L3 קאש משותף ותדר גבוהה יותר וזה מתוכנן לחלק הראשון של 2008 (רבעון?) הליבה תיוצר ב45 ננמטר ותאפשר ל AMD לעשות 8 ליבות בסוקט אחד! מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=480&Itemid=1 קצת חדשות טובות מ AMD

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. 2G/800 - מידגם (לא) מייצג של 3 .... (הזול ביותר, הבינוני והיותר יקר... ) http://www.newegg.com/Product/Productcompare.aspx?Submit=ENE&N=2010170147%201052108080%201052416064&bop=And&CompareItemList=N82E16820208283%2CN82E16820231098%2CN82E16820231084 החל מ 89$ ל- 2G/800 ... החל מ 79$ ל- 2G/667 ... נראה שמגמת הירידה במחיר - נמשכת אגב, מה ההבדל בין שני ה-G.Skill-ים ? http://www.dramexchange.com/WeeklyResearch/Post/2/528.aspx מדד DXI - 3079 ירידה שבועית של 1.5%- [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.