עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום. ניסיתי להעביר מעבד Core i3 ללוח אם אחר (Gigabyte X58A), ולמרבה הפתעתי, מצאתי את עצמי (וסליחה על הטמטום) בוהה ב Socket של לוח האם של Gigabyte בעוד אני מבין שהמעבד לא יכול לשבת על לוח האם הזה. כמובן, הוא גמדי. אני חשבתי שה Socket מספר לנו על היכולת של הלוח "לקלוט" את המעבדים ששייכים לאותו Socket. ז"א, מכיוון שמעבד Core i3 ומעבד Core i7 שייכים שניהם ל Socket 1156, הרי שאפשר להחליף ביניהם ללא בעיה. מישהו יכול להסביר לי? תודה מהלוח הזה ומעבד Core i3: ללוח הזה:

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by shemiraz,

איזה מעבד עדיף לגיימינג (מכרתי את המחשב העיקרי שלי וכרגע מרכיב מחשב מהגרוטאות ששוכבות במחסן ) יש לי את ה e5800 3.2 ואת ה q8200 2.3 המעבד ישודך ללוח ם של גיגבייט עם זכרון 4 גיגה ddr 3 וכרטיס מסך gtx 650

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יצרנית השבבים קידמה את השקת מעבדי ה-Skylake-X וה-Kaby Lake-X שלה באירוע המהרה אשר הניב לנו כמה וכמה שיאי ביצועים רשמיים חדשים לכתבה

4. יש לי זכרונות SDRAM של Samsung. יש לי תקלה מסויימת במחשב. תמיכת מיקרוסופט ביקשו שאבדוק האם הזכרונות תקינים. כיצד ניתן לבדוק זאת? האם Sisoft Sandra הנה כלי אמין לבדיקה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי, קניתי באמריקה שני סטיקים 512MB 370MHZ PC-3000 KINGSTON HYPERX CAS 2..... ורציתי לדעת אם לקנות AMD 2400 או 2500 כי אמרו לי שלזכרונות מעל 333MHZ עדיף 2500 בגלל שהבאס שלו 333MHZ..... ה2500 עולה בסביבות ה200 שקל יותר מה2400.... דרך אגב, לקנות בORIGINAL BOX או לא??? ORIGINAL BOX מעלה את המחיר באיזה 80 שקל.... תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by prince amir,

קשה לי להבין את הכתבה הבאה, לפי הכתוב מערכת AMD הם אסון ואני מאמין שלא, אנא תקנו אותי עם אני טועה!! http://www.netsupport.co.il/page.asp?storyid=1395

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. האם AMD athlon 64 כל כך גרוע בעריכת וידיאו? האם גם בפוטושופ הוא גרוע?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by b127,

אני מזמין את הלוח הזה עוד שבועיים, (מחכה למזומן). ויש לי עכשיו זכרונות 667 שמגיעים ל740 שזה באס 370. והבנתי שלP5B דלוקס יש מחלקים נוספים על הלוחות האחרים שיעזרו לי בOC. ורציתי לדעת איפוא אני יכול לראות את רשימת המחלקים של הלוח הזה. כדי שאדע אם הזכרונות שלי יגבילו אותי, (ואז או שאקנה לוח זול -S3- וזכרונות חדשים,) או שיש מחלקים מיוחדים שיעזרו לי? בקיצור מה המקסימום של הלוח הזה עם זכרונות 667?

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by troG,

שלום לכולם ! צריך עזרה במציאת השוואה בין שתי ערכות השבבים הנ"ל כל המבחנים מתייחסים לP35, אבל אני בכלל לא הולך לשחק....ומעדיף שיהיה גם כרטיס מובנה, אך לא במחיר בצועים ! חג שמח troG

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בצל המשך הירידה בהיקפי המכירות, הפער בין שלושת המובילות של שוק הניידים לבין כל השאר צומח באופן משמעותי, וגם מספק לנו מובילה חדשה בקטגוריה כמו רוב הקטגוריות בעולם המחשבים – נראה שגם תחום המוצרים הניידים ממשיך לחוות הצטמצמות והצטמקות לא ממש נעימה, אשר פוגעת בכל השחקניות כמעט ללא יוצא מן הכלל. לפי נתונים של חברת סקר השוק Trendforce, היקף מכירות המחשבים הניידים בשלושת החודשים הראשונים של שנת 2016 עמד על כ-35.6 מיליון יחידות, והיווה ירידה של 7.3 אחוזים לעומת הרבעון הראשון של שנת 2015 – וירידה גדולה עוד הרבה יותר של כ-19 אחוזים לעומת הרבעון האחרון של שנת 2015. עם זאת, מי שיכולה למצוא סיבות לאופטימיות במצב החדש היא לנובו הסינית, אשר רשמה ירידה של 10 אחוזים בל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי לוח אם של גיגהבייט P35-DS3L ו2GB DUAL CHANNEL של OCZ במהירות 800MHZ.. עכשיו לשאלה.. אני יכול להוסיף עוד זיכרונות במהירות שונה ונפח שונה או שאני חייב להישאר במהירות ונפח ואפילו אולי אותה חברה ??

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. פשוט הלוח אם נותן לי רק עד 533 אבל יש לי זיכרונות שמסוגלים ל800 מגההרץ... יהיה שיפור משמעותי במשחקים? תודה עוד שאלה בדרך...מתי יצאו הלוחות החדשים של amd שיתאימו לסוקט הבא שלהם? תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by guy1000,

שלום לכולם, יש לי את ה-Asus z170 Deluxe, וקיבלתי איתו את אנטנת וייפיי כמו שבתמונה. גם אם היא לא מחוברת ללוח אם יש משהו שקולט וייפיי ויש אפשרות להתחבר לרשתות, אבל אני לא מבין אם האנטנה הזאת עוזרת להגביר את האות שהוא מסוגל לקלוט, או גם לשדר וייפיי למכשירים אחרים במדיה והוא מחובר לרשת כלשהי. מישהו מכיר?

14. Started by stak68,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming G1 וקניתי 2 כונני Samsung Evo 840 250GB אני רוצה לעבוד איתם ב Raid 0 אבל רציתי לדעת איזה חיבורים יתנו לי את הביצועים הכי טובים (Sata3 (intel Z97) or GSata3 (Marvel 88SE9172?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by DorH12,

אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה לוח אם יותר כדאי.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן שמתי לב שבמצב LOAD המעבד שלי מגיע ל-67 מעלות. יש לי OC ל-4.4GHZ וקירור של NOCTUA. באתר של אינטל רשום שה-T CASE המקסימלי שלו הוא 67 מעלות. יכול להיות שהגיע הזמן להחליף לו משחה טרמית? עברו כבר 4 שנים בערך... תודה X

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. היי חברים אני מחפש מעבד מספיק חזק בשביל סטרים/ לייב אני משתמש בתוכנות obs studio וגם obs stream labs ושאני עולה ללייב ואז מתחיל לשחק (BF4) יש לי תקיעות במשחק ככל הנראה בגלל שהמעבד חלש תקציב עד 500 ש"ח (יד שניה)

18. תנו לי חנות טובה וזולה ללוחות אם ל "אובר" AMD

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, האם מעבד 5930k של intel יתמוך בזיכרון Corsair Dominator Platinum 4x4GB DDR4 3200MHz CL16 Kit? רשום במפרט של המעבד שהוא תומך בזכרונות DDR4 אבל בתדר 2133MHZ תמונה מצורפת האם זה נכון שאני לא אוכל להשתמש בזיכרון הנ"ל כי המעבד לא יתמוך בו?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. זה נכון מה שאומרים שמושקין לוקחים את גי.סקיל בהליכה ובכלל כשבוחרים בגי.סקיל זה בד"כ מתוך ברירת מחדל? איזה זיכרון עדיף למחשב שאמור להריץ משחקים (גם כבדים) והלוח אם שלו הוא- GIGABYTE GA-EP43-DS3 Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP -או- G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by pagaz,

יש לי 512 זיכרון במחשב אתמול הלכתי לקנות עוד 512 כשבאתי למוכר אמרתי לו שאני צריך זיכרון ddr 512 אז הוא שאל אותי איזה יש לך זיכרון במחשב כאילו איזה דגם cl2.5 או cl3.0 אז לא ידעתי אז הוא אמר שאני יבדוק בזיכרון הקיים צריך להיות כתוב אז בדקתי ושום דבר לא כתוב בדקתי דרך תוכנת האוורסט ולא כול כך התמצאתי עם זה cl2.5 או 3.0 אז הינה אני נותן לכם תמונה בשביל שתגידו לי: חוץ מזה מה זה עוזר עם שני הזיכרונות יהיו cl2.5 או cl3.0? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכם, חיפשתי בנעוץ אך לא מצאתי. יש לוחות אם עם נניח 12 כניסות USB, כאשר 4 מהן בפאנל האחורי ועוד 8 בלוח האם. ראיתי שזה מעין 8 פינים כזה שרשום שם USB, אבל מה מחברים לשם כדי להפוך את זה ל- USB רגיל כאילו ולהוציא את זה לפאנל האחורי. אשמח לעזרה, תודה רבה D:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by About:blank,

בהמשך לחדשה תקלה בלוחות ה-X79 מבית Gigabyte? ההודעה הרשמית לעיתונות של GB בנושא: GIGABYTE Firmware (BIOS) Update on Certain מדובר בלוחות מהדגמים G1.Assassin 2 , GA-X79-UD7, GA-X79-UD5 ו-GA-X79-UD3 כרגע לא בטוח שמדובר באיסוף המוצר מהשוק (Recall), בטח לא בכל רחבי העולם, ויש לחכות לעדכונים בנושא. הפתרון המוצע על-ידי היצרן הוא עדכון BIOS לגרסה F7 או חדשה יותר (כמובן שזה לא מתקן את הבעיה רק מונע לבצע OC שמסכן את יציבות מערכת החשמל) בלוחות הרלוונטיים (קישורים בהודעה הרשמית שלעיל). יש הבטחה להארכת תקופת האחריות על הלוחות למשך 5 שנים, כמו גם נכונות להחליף לוח בלוח חדש מאותו דגם ללא שאלות. לא בטוח שהכל תקף לכל האזורים בעולם, ולכן כרגע לא ממש ידוע מה תקף בישראל (אם כי סביר להניח שת…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. איזה זכרון עדיף? כולל הסברים. G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 אוKingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 ב KSP הקינגסטון יקר יותר ב 20% האם יש בטווח מחירים הזה זכרון שעדיף על שניהם?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Dready,

אחי קנה לחבר שלו מחשב מ-P1000 במחיר מציאה, כמובן אם הייתי יודע שהוא עשה את זה, הייתי עוצר אותו קראו לי לבדוק שהכל בסדר ולא עבדו עליו. היו כמה דברים מוזרים 1. הוא קיבל קוספא ריקה של AMD 64 3000+ מקורית, וכשבדקתי בשני תוכנות, וביניהם CPU-Z הגרסה החדשה , הוא זיהה AMD ATHLON XP 3100+ 2. וכמו שאני יודע, ואם אני זוכר נכון המהירות במגה הרץ של 3100+ הוא 2.0 -2.2 G לפחות, בשני התוכנות הוא הראה 1.100 מגה הרץ אחרי שבדתי בתוכנות, לא הסתפקתי ופתחתי את המארז, והבחנתי בשני יציקות דבק חם על הקיפסים, וחשבתי לעצמי שאם הוא הכן עבד עלינו לא כדי לפתוח שלא יגיד אח"כ שאנחנו החלפנו. עוד פרט מעניין באתר יש מפרט בגדול , סתומרת לא מפורט שבוא רשום AMD 3000+ 256mg וכ"ו ובמפרט המפורט יותר רשום AMD 3…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.