עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי. שמתי לב שכאשר אני משחק במחשב הכרטיס מסך מגיע ל100 אחוזים בניצול לאומת המעבד שנמצא בין 40 עד 60 אחוזים. האם זה מצב תקין? מפרט: I5 6500 3.2@3.6 16gb ddr3l 1600mhz cl9 RX480 8Gb Nitro+OC ASUS B150 PRO D3 משחק על רזולוציה של 1080p. משחק ב: Rainbow six Ghost recon wildland תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. האם AMD athlon 64 כל כך גרוע בעריכת וידיאו? האם גם בפוטושופ הוא גרוע?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Itai25,

יש לי תקציב של 1300 שקל למעבד וללוח אם. מה אתם ממליצים לי AMD או P-4 אני רוצה אבל משהו טוב.. לטווח ארוך..... ותגידו לי איזה זכרונות תומכים בלוח אם. תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. למרות שלא היו לה השקות בומבסטיות להעניק לנו, מפתחת השבבים מסאניווייל כן הציגה דברים חדשים ומעניינים על הבמה של תערוכת החומרה הגדולה בעולם לכתבה

5. שלום הייתי רוצה לדעת איזה לוח אם אני יכול לקנות, שלא יגביל את הביצועים של ה intel core i7 920 8MB , אבל כך שהלוח לא יעלה מיליונים... לינקים: מעבד http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727479 לוח אם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729679 האם זה המעבד הזול ביותר שלא יגביל את ביצועי המעבד/מחשב? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי לוח אם של גיגהבייט P35-DS3L ו2GB DUAL CHANNEL של OCZ במהירות 800MHZ.. עכשיו לשאלה.. אני יכול להוסיף עוד זיכרונות במהירות שונה ונפח שונה או שאני חייב להישאר במהירות ונפח ואפילו אולי אותה חברה ??

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי, קניתי באמריקה שני סטיקים 512MB 370MHZ PC-3000 KINGSTON HYPERX CAS 2..... ורציתי לדעת אם לקנות AMD 2400 או 2500 כי אמרו לי שלזכרונות מעל 333MHZ עדיף 2500 בגלל שהבאס שלו 333MHZ..... ה2500 עולה בסביבות ה200 שקל יותר מה2400.... דרך אגב, לקנות בORIGINAL BOX או לא??? ORIGINAL BOX מעלה את המחיר באיזה 80 שקל.... תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Idan-h,

תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Vindicator,

בFAQ הזכרונות לא מדברים עליו, למה הוא כזה מיוחד ולמה 128MG שלו עושה קרוב ל300שקל?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אז ככה, יש לי Zalman CNPS9500 LED והוא מקור הרעש היחידי במחשב. זה התחיל לשגע אותי הרעש הזה, ניסיתי עם התוכנה SPEED FAN אבל לא ממש הסתדרתי איתה :\ גם שהמעבד על 24-28 מעלות המאוורר עובד בפול כוח על 2700 RPM. מישהו יודע איך לעזור לי ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Majh,

שלום, למחשב חדש שאני קונה בעיקר לגיימיניג, חשבתי שאני סגור על לוח אם אבל משיטוט באינטרנט ראיתי שללוח זה מומלץ msi b450 tomahawk או ASRock B450M Pro4 שלא נמכרים בארץ ממש שראיתי. רציתי לדעת האם יש המלצה ללוח אם אמין, שלא יגביל אותי ושלא יעלה יותר מהמעבד...המפרט בגדול הוא : מעבדים AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box 1 ₪ 880 לוחות אם Asus ROG STRIX B450-F GAMING 1 ₪ 606 זכרונות RAM Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 1 ₪ 695 מארזים Fractal …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, בגלל זה אני קונה מעבד ולוח אם חדשים, וכמובן גם זיכרון חדש.. כרטיס מסך אני אקנה מאוחר יותר.. לפי השמועות חודש הבא יוצאים מעבדי אינטל חדשים אז אני רוצה לדעת האם צפוייה ירידת מחירים כאשר יצאו המעבדים החדשים או בכלל אם צפוייה ירידת מחירים מתישהו בזמן הקרוב (החודשים הקרובים) בגלל שאני לא רוצה ליקנות חלקים ב 800 שקל ואז לגלות שהערך שלהם ירד ב 100~200 שקל כעבור חודש..

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shibby15,

michter al hanglit pshot any bhol. ven evrit bmikldet reiti baiza atar kniyot shhloh-em abit at7 max2 ba etchlhm bli Backplate ma ze omer??

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש למישהו איזה שהוא מידע האם הדור הבא שיצא (ומתי הוא יצא) יהיה נקי מהבעיה הזאת ומכת הביצועים שהפתרון הנוכחי גורם לה ? בהמשך לדיון שהיה פה למה לא לקנות עכשיו מחשב - האם זו לא סיבה עיקרית ? שכל מה שנקנה עכשיו יאבד בין-10% ל-30% ביצועים בגלל כל מיני פטצ'ים ותיקונים לבאגים שגילו במעבדים של אינטל ? נראה לי שבעקבות המתנה של הציבור לדור הבא - תהיה ירידת מחירים מאסיבית במעבדים הנוכחיים, השאלה אם השוק מבין את האירוע הזה. תכלס רציתי לרכוש מחשב חדש, ועכשיו אני חושב אם לא כדאי לחכות לדור הבא שיצא "נקי" מהמפעל......

15. Started by .AloN,

מה ההבדל בין FSB לבין BUS בכל הנוגע למעבדים וזכרונות..?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by hagay,

;D

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by daniel1saida,

בס"ד 1 מה ההבדל בOC בניהם ב?MHZ (אני יודע שE5300 יותר טוב) 2 לאיזה מהירות מגעה כל אחד עם קירור מובנה ומה עם קירור mugen 2? 3 ויש לי לוח אם GA EP31 DS3L יש משהוא שהוא יהיה מוגבל בלוח ועד איפה 4 והאם זה משמעותי במשחקים במהירות FSB ואם זה מגביל אותי בעתיד (יעשה צוואר בקבוק בשדרוג כ.מ)ואם יש עוד הבדלים בן המעבדים ? 5ומה זה VT ובמה הוא משפיע על W 7 ? 6 והאם הספק Antec NSK4480 ATX Mid Tower - 380W Antec PSU יגביל אותי ב OC +כ.מ 4870/4850 ואם אפשר המלצות תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום יש לי 2 סטיקים של קינג סטון 256 עם תזמונים גרועים ורציתי להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 כי 512 זכרון היום זה כלום אז האם זה יכול לפגוע בביצועים? ואם כן מה אני עושה חשבתי לקנות את אלה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_4200_gold_dual_channel מה אתם אומרים? יש משו יותר טוב במחיר בערך של 1000 שקל? או משו אותו דבר במחיר יותר זול? תודה :P

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by nimrodim,

לא ראיתי שהיזכרו את הנושא. בכל מיקרה כל מי שחשב שיוכל להכניס מעבד בולדוזר ללוח AM3 - הקומבינציה הזאת לא תעבוד. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20100826225852_Desktop_Bulldozer_Processors_Will_Require_New_Platforms_AMD.html :-\

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by avi2705,

שלום לכולם, רציתי לשאול, מהי המכפלה של Q6600? והאם יש חשיבות לתדר הבסיס (2.4GHZ) במידה ומבצעים OC? החלטתי שבסוף אלך עליו בגלל חו"ד טובות, זכרון קאש גבוה והפרש מחיר גדול לטובתו בהשוואה למעבדי הפנרין מאותה הסדרה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הי כולם, מה המצב? הלכתי היום לחנות בגבעת שאול (ירושלים) בשביל לבדוק הצעת מחיר למחשב חדש... הכנתי כבר מפרט והכל מבוסס AMD. אז אמרתי למזכירה\מוכרת אז התחלנו עם המעבד ואמרתי שאני רוצה את ה- AMdD 64 Bit 3000+box,מיד לאחר שאמרתי את זה קפץ בעל החנות ואמר - אל תיגע ב- AMD הם נישרפים ומתחממים והם לא טובים, כך פרסקוט. אני מיד עניתי שלפי מה שאני יודע AMD הרבה יותר טובים למשחקים ויותר זולים ולפי מה שאני יודע פרסקוט מתחממים הרבה יותר מ- AMD וגם איטיים יותר. המוכר ניסה להסביר לי שהמעבדים של AMD צגיעים לטמפרטורות לא הגיוניות של 100 ו- 80 מעלות צלזיוס!!! והרבה אנשים שקנו AMD באו אליו עם עבד שרוף. וכפי ששמעתי אף מעבד של AMD לא הגיע למהירות שכזאת (לפחות לא Athlon). אבל אני התעקשתי על AM…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלשום או אתמול הרכבתי את המחשב וכבר נדלקו לי שתי נורות על לוח האם, שהוא ABIT NF7, אחת ירוקה ואחת אדומה. בהתחלה שמחתי וחשבתי שזה ישמש כתחליף זמני קטן לקטודה אדומה וירוקה שאני אמקם בעתיד, אבל עכשיו אני מתחיל לדאוג כי אולי שני האורות האלה בעצם מסמלים תקלה מסויימת שיש במחשב? אז יש תקלה או לא?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. לפי המכירות הבולדוזר מוצלח והמדפים מתרוקנים בעולם (לא יודע על הסטטיסטיקה בארץ) הנה מה שהדף הזה מספר: http://www.techpowerup.com/156119/AMD-Bulldozer-A-Surprisingly-Sell-Out-Sales-Success.-Victims-Phenom-II-amp-Athlon-II.html יכולות להיות כמה סיבות: - סקרנות - "8 ליבות" - תפוקה גבוהה (כוח חישוב כאשר כל הליבות ב-100%) - ביצועי משחקים טובים - FX-81XX חזקים יותר בשיקלול כללי מi5 ומתומחרים כמוהו - נאמנות לחברה מסויימת הסיבה הפשוטה היא שבכל מקום שישנה הצדקה לקנות 2500K או 2600K יש מקום גם לשקול את ה-FX-81X0 והתמורה שהוא יתן לא תהיה פחותה מהאלטרנטיבות של אינטל.

24. Started by avinatbezeq,

יש המלצות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by pagaz,

יש לי 512 זיכרון במחשב אתמול הלכתי לקנות עוד 512 כשבאתי למוכר אמרתי לו שאני צריך זיכרון ddr 512 אז הוא שאל אותי איזה יש לך זיכרון במחשב כאילו איזה דגם cl2.5 או cl3.0 אז לא ידעתי אז הוא אמר שאני יבדוק בזיכרון הקיים צריך להיות כתוב אז בדקתי ושום דבר לא כתוב בדקתי דרך תוכנת האוורסט ולא כול כך התמצאתי עם זה cl2.5 או 3.0 אז הינה אני נותן לכם תמונה בשביל שתגידו לי: חוץ מזה מה זה עוזר עם שני הזיכרונות יהיו cl2.5 או cl3.0? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים