מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי זכרונות G.SKILL SNIPER 2x4GB DDR3 1333MHZ PC3-10666 kit CL-9-9-9-24 F3-10666CL9D-8GBSR עכשיו אני מעוניין לשדרג כמה חלקים במחשב.. כמו SSD HDD כרטיס מסך ועוד.. לפי מה שראיתי באתר של הלוח האם שלי : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3772#sp יש לי תמיכה לזכרונות עד 1333MHZ. השאלה שלי עם כדאי לשדרג ל16GB במקום הזכרון הקיים? יהיו ביצועים למחשב ששווים תשדרוג? והדגם הזה : G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual Channel CL9-9-9-24 משתלם במידה וכדאי לי לשדרג? תודה מראש [h=1][/h]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מחשב עם מעבד AMD XP1700 על לוח ASUS A7V333 עם מאוורר ThermalTake Volcano II ושני מאווררים במארז ועדיין על טמפרטורה של 67-68 מעלות.... ??? :-[ WTF is the problem? להזמין לו מאוורר תיקרה Star 18inch ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט P35-DS3L ו2GB DUAL CHANNEL של OCZ במהירות 800MHZ.. עכשיו לשאלה.. אני יכול להוסיף עוד זיכרונות במהירות שונה ונפח שונה או שאני חייב להישאר במהירות ונפח ואפילו אולי אותה חברה ??
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שאתם יכולים לראות בחתימה שמופיעה למטה יש לי כקגע 2 זכרונות של simpletech 2X512 שלא יעשו את העבודה ב oc אני רוצה המלצה לזכרונות טובים לoc 2X512 עד 1600 שח לשנייהם.. תודה..
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול, מהי המכפלה של Q6600? והאם יש חשיבות לתדר הבסיס (2.4GHZ) במידה ומבצעים OC? החלטתי שבסוף אלך עליו בגלל חו"ד טובות, זכרון קאש גבוה והפרש מחיר גדול לטובתו בהשוואה למעבדי הפנרין מאותה הסדרה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי כולם, מה המצב? הלכתי היום לחנות בגבעת שאול (ירושלים) בשביל לבדוק הצעת מחיר למחשב חדש... הכנתי כבר מפרט והכל מבוסס AMD. אז אמרתי למזכירה\מוכרת אז התחלנו עם המעבד ואמרתי שאני רוצה את ה- AMdD 64 Bit 3000+box,מיד לאחר שאמרתי את זה קפץ בעל החנות ואמר - אל תיגע ב- AMD הם נישרפים ומתחממים והם לא טובים, כך פרסקוט. אני מיד עניתי שלפי מה שאני יודע AMD הרבה יותר טובים למשחקים ויותר זולים ולפי מה שאני יודע פרסקוט מתחממים הרבה יותר מ- AMD וגם איטיים יותר. המוכר ניסה להסביר לי שהמעבדים של AMD צגיעים לטמפרטורות לא הגיוניות של 100 ו- 80 מעלות צלזיוס!!! והרבה אנשים שקנו AMD באו אליו עם עבד שרוף. וכפי ששמעתי אף מעבד של AMD לא הגיע למהירות שכזאת (לפחות לא Athlon). אבל אני התעקשתי על AM…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב עם מעבד Intel Core i7 4790 על לוח אם עם ערכת שבבים H97 של אינטל. עד כמה שהבנתי, הקירור שמגיע עם המעבד הוא לא חזק במיוחד, בייחוד אם מתכוונים להשתמש במחשב עד קצה היכולת שלו. אני מתכוון לקנות את המחשב ב-KSP והם הציעו (כברירת מחדל) קירור בשם Arctic Alpine 11 Rev. 2. מה דעתכם על זה? הוא מאוד זול (כ-40 שקל) אבל אני חושש שהוא יהיה רועש. ראיתי שיש כתריסר יצרניות לקירור למעבדים ולכל אחת עשרות דגמים. אני לא מבין בתחום אז אני קצת תקוע פה. אני רוצה קירור שישמור על המעבד בטמפרטורה סבירה גם תחת הרצת יישומים כבדים וגם שיהיה שקט יחסית. אני לא רוצה לקנות משהו יותר יקר מ-200 ש"ח, אז מה לדעתכם יהיה הכי טוב בטווח המחירים הזה? יש בכלל שוני משמעותי בין היצרניות השונות …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להלן המפרט: שם הפריט אחריות מק"ט כמות AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray 3 שנים AMDpen2965Tray 1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER שנה ACfreezer64Pro 1 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET 3 שנים GBMA785GMTUD2H 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1333Mhz Gold PC3-10666 CL9 Core I5 3 שנים OCZD34GK13CL9GLD 1 Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI 3 שנים sap5850 1 HEC Win+ 600 600W ספק כוח 3 שנים HECwin600 1 סה"כ מחיר: ₪ 3,934.00 שאלתי היא האם למפרט הנוכחי להישאר עם הלוח אם שכתוב עולה כ 500 שח, או לשדרג ללוח 790XT-USB3 AM3, 790X, DDR3 1333, 2xPCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, GBL gigabyte להוסיף עוד 160 שח…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם AMD athlon 64 כל כך גרוע בעריכת וידיאו? האם גם בפוטושופ הוא גרוע?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המעבד שיש לי במפרט תומך במערכת הפעלה 64 ביט? אם כן, האם יש טעם להחליף?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html לא יודע כמה זה אמין, פעם ראשונה שאני באתר הזה, משאיר זאת לכם... שימו לב, יש שם 2 טבלאות : CPU Mark | Price Performance כמובן שהביצועים ביחס למחיר מתייחס למחירים בחו"ל, אבל זה נותן תמונה יחסית, רואים שם באופן מובהק את הייתרון הבולט של AMD בפרמטר זה. למי שרוצה לבצע סינונים/מיונים וכו' צירפתי את הטבלאות גם בקובץ אקסל (להורדה : לחצן ימני, Save Target As) תהנו [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. אם אני ישים 2 או 4 ג'יגה זיכרון אני באמת יבחין בהבדל?? או שהוינדוס לא יודע לנצל את זה עדיין...
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קניתי באמריקה שני סטיקים 512MB 370MHZ PC-3000 KINGSTON HYPERX CAS 2..... ורציתי לדעת אם לקנות AMD 2400 או 2500 כי אמרו לי שלזכרונות מעל 333MHZ עדיף 2500 בגלל שהבאס שלו 333MHZ..... ה2500 עולה בסביבות ה200 שקל יותר מה2400.... דרך אגב, לקנות בORIGINAL BOX או לא??? ORIGINAL BOX מעלה את המחיר באיזה 80 שקל.... תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שלא ראה עדיין: https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3762198,00.html "Intel Tried to Bribe Dutch University to Suppress Knowledge of MDS Vulnerability" https://www.techpowerup.com/255563/intel-tried-to-bribe-dutch-university-to-suppress-knowledge-of-mds-vulnerability *יש ככל הניקראה פגיע רצינית בייצועים- אפל יצאו בהודעה רישמית שהביצועים יכולים להיפגע עד כ40%! https://www.techpowerup.com/forums/threads/apple-protecting-macs-from-mds-vulnerabilities-may-reduce-performance-by-up-to-40.255585/ *CHROME OS משבית את הHT כברירת מחדל. https://www.chromium.org/chromium-os/mds-on-chromeos *בדיקה ראשונית של הפגיע…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, יש לי Zalman CNPS9500 LED והוא מקור הרעש היחידי במחשב. זה התחיל לשגע אותי הרעש הזה, ניסיתי עם התוכנה SPEED FAN אבל לא ממש הסתדרתי איתה :\ גם שהמעבד על 24-28 מעלות המאוורר עובד בפול כוח על 2700 RPM. מישהו יודע איך לעזור לי ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה. אשמח לדעת מה פחות או יותר המחיר של לוח P8Z77-V עם מעבד 3570K במצב מעולה. ומה של Z87-A עם 4770K אם ארצה למכור יד 2. אשמח לדעת גם בנפרד כמה המעבד והלוח. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שידרג ל 8 ג'יגה אך מזוהה רק 4 מה צריך לעשות ככה שהמחשב יזהה 8 ג'גה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלשום או אתמול הרכבתי את המחשב וכבר נדלקו לי שתי נורות על לוח האם, שהוא ABIT NF7, אחת ירוקה ואחת אדומה. בהתחלה שמחתי וחשבתי שזה ישמש כתחליף זמני קטן לקטודה אדומה וירוקה שאני אמקם בעתיד, אבל עכשיו אני מתחיל לדאוג כי אולי שני האורות האלה בעצם מסמלים תקלה מסויימת שיש במחשב? אז יש תקלה או לא?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בקרוב מאוד אני קונה מחשב חדש, ויש לי התלבטות קשה לגבי המעבד. אין לי בעיה של תקציב, אבל אני גם מנסה כמה שיותר לחסוך ולא לבזבז סתם את הכסף על דברים לא שימושיים. האם יש הבדל ביצועים משמעותי בין שני המעבדים שמצדיק את הפרש המחירים ביניהם? אם זה נחוץ למענה, כן, אני מתכננן לעשות OC. תודה לעונים. :
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה! אני זקוק ללוח אם עבור מעבד i3. אני עתיד להשתמש ביכולותיו הגרפיות של המעבד לכן אזדקק ללוח מבוסס H67. התקציב שברשותי הוא עד 550 ש"ח. אך רצוי לנצל את כולו רק אם יש צורך בכך. המחשב ישמש כמחשב לשימושים כלליים ומולטימדיה בעיקר. ואולי מדיה סנטר בעתיד. לכן חשובות יציאות כמו DVI VGA ו-HDMI. יש לי דרישה ליציאות USB 3, SATA 3, ושיהיו עצמאיות (NATIVE). כמו כן גם PS/2 וכמה שיותר חריצי הרחבה לצורך הוספת כרטיס קול וכדו' ובכלל לצורך שדרוגים עתידיים בסבירות גבוהה. אין לי צורך בתמיכה של הלוח ב-SSD ו-FIREWIRE אך אם יש, לא יזיק. אם יש אפשרות בגבולות התקציב שלי ללוח שתואם גם ליציאות 3 USB בפרונט של המארז, זה יהיה מעולה. בכלל תמיכה בתקנים מתקדמים וחדשים בגבולות התקציב כמובן…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד אני רוצה להחליף את השירים שיש בצעצוע של הבן שלי למנגינות אחרות, יש למישהו מושג איך בכלל ניגשים לזה? פתחתי את הצעצוע, וראיתי את הלוח הפשוט שלו. נראה לא מורכב מידי. השאלה איך ניגשים לדבר כזה בכלל לצרוב דברים חדשים על הלוח. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, השאלה בכותרת+אם אפשר הסבר בנוגע לכך (זה חשוב לי מאוד ) - תודה . תודה רבה מאוד מראש .
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 סטיקים של קינג סטון 256 עם תזמונים גרועים ורציתי להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 כי 512 זכרון היום זה כלום אז האם זה יכול לפגוע בביצועים? ואם כן מה אני עושה חשבתי לקנות את אלה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_4200_gold_dual_channel מה אתם אומרים? יש משו יותר טוב במחיר בערך של 1000 שקל? או משו אותו דבר במחיר יותר זול? תודה :P
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-