מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג לוח GIGABYTE P35-DS3? נשרף לי הלוח ואני רוצה לקנות אותו הדבר כדי להמנע משידרוג המחשב כולו
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פנטיום 4 1.8 @ 2.4 ddr 333 512 gefore 4 mx האם הoc קצת מוגזם? והאם מישהו יכול להביא לי תוכנה למדידית התמפרטורות
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי לפני כמה זמן מישהו פה שאל אם קיובייס תומכת למעבד בריבויי ליבות... כדי לדעת אם כדאי לקנות.. מאחר וגם אני הייתי מעוניין במידע הזה התחלתי לחפש מידע..... לא מצאתי כלום, אפילו מייל לא מצאתי כדי לשלוח להם שאלה.. היום אחרי כמה חפירות ארכיאולוגיות באתר, מצאתי פיסת מידע, שעלולה להיות שימושית... אם תשימו לב, הביצועים בc2q הם ++, ואילו בc2d זה +... אז אני מניח מזה שהתוכנה אכן תומכת בריבוי ליבות.. אז מומלץ עוד מידע אודות דרישות המערכת לקיובייס: http://www.steinberg.net/547+M52087573ab0.html לגבי פרוטי לופס.. אני מעוניין במידע הזה בעצמי... אמשיך לחפש. אם אמצא תשובה אחזור אליכם בהקדם..
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם . הרבה זמן לא התעסקתי עם חומרה , קצת הלכתי לאיבוד עם הדורות החדשים של המעבדים ... המחשב שלי נהרס , ואני צריך שילוש . התקציב הוא עד 800 . הוא יחובר למסך FHD , ואני ארצה יכולות HD מושלמות . אני לא גיימר , רק שיריץ HD כמו שצריך . ראיתי שלאינטל יש מעבד כולל מאיץ גרפי , שווה לשקול שילוש מבוסס מעבד כזה ? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט P35-DS3L ו2GB DUAL CHANNEL של OCZ במהירות 800MHZ.. עכשיו לשאלה.. אני יכול להוסיף עוד זיכרונות במהירות שונה ונפח שונה או שאני חייב להישאר במהירות ונפח ואפילו אולי אותה חברה ??
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. אם אני ישים 2 או 4 ג'יגה זיכרון אני באמת יבחין בהבדל?? או שהוינדוס לא יודע לנצל את זה עדיין...
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, מתחילים לצוץ דיבורים על MAC PRO חדש שיושק השנה: https://appleinsider.com/articles/19/02/17/apples-easy-to-upgrade-2019-mac-pro-to-debut-alongside-316-inch-apple-mini-led-lit-6k3k-display אני חושב לעצמי איזה שיפור תהומי הם יכולים להביא לעומת iMac Pro 18c Xeon שיהיה גם קל לשידרוג בעתיד ולא מוצא פלטופורמה מתאימה מבית אינטל, לפחות לא עד 2020. אני מודע לבעיה המרכזית במעבר לAMD והיא התמיכה בTB3, אז חיפשתי ומצאתי שמיתברר שכרטיסי הרחבה של TB3 שנימכרים כיום בשביל לוחות מבוססי אינטל אכן יכולים לעבוד בהצלחה עם לוחות של THREADRIPPER בעזרת מוד קטן בתוכנה. https://level1techs.com/video/where-thunderbolt-threadripper-here-it יש עוד…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרים שרת אכסון ביתי שמריץ אופן-סולאריס. המחשב יהיה לאכסון נטו, אז אין מה להתפרע, מה שקריטי לי זה חיבור רשת גיגהביט, ושישה עד שמונה חיבורי SATA 2. הלוח צריך לתמוך בארבע ג'יגה זכרון (יש היום לוחות שלא תומכים בזה?). וכנראה אני אלך על מעבד אינטל זול יחסית (אולי קור2דואו). כמובן, הלוח צריך להיות אמין וזול. יש המלצות?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש הבדלים משמעותיים בביצועים של הדגמים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי מישהו יכול להמליץ על לוח מחברה מוכרת שיש לו גם חיבור m.2 וגם usb 3.1 a+c ובסביבות ה 400 ש"ח? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD אבל אין לי מושג איזה לוח אם לקנות. בתודה מראש, פני
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב! כרגע אני בהתליכי יצירת מפרט למחשב חדש, המיועד לשרת אותי 7 שנים לפחות (הקודם, עם מעבד Q9400 פרש לא מזמן), עם חלקים אמינים כמה שיותר לטווח ארוך. המעבד ככל הנראה יהיה i5 6500 או 6600, הכרטיס יהיה MSI GTX 1060 6GB (ל 3-4 שנים), שכרגע עולה 1220 באמאזון, וספק SS S12G 450W. שאר החלקים פחות קריטיים. הלוח המתוכנן היה Gigabyte B150M-D3H, שכולל 5 מייצבי מתח אבל את כל הפונקציות שאני צריך. כרגע באמאזון ה Asrock H170M Pro4, שכולל 7 מייצבי מתח (6 לפי הפרסום, אבל לא לפי התמונות), יוצא לי טיפה יותר זול מהגיגבייט [בישראל] אם אזמין אותו ביחד עם הכרטיס. מה שמפריע לי היא האמינות - אחוז תלונות ה RMA גבוה משמעותית יותר מאשר עם הגיגבייט, ובאופן עקרוני אנ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות שרת המבוסס על לוח אם לשני מעבדים האם למישהו יש נסיון בבניית כזה שרת? אני צריך המלצות לסוג המעבדים (AMD, או INTEL) ודגמים ספציפיים, כנ"ל לגבי הלוח, זכרונות, ולא פחות חשוב מארז כל עזרה תתקבל בברכה! תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לרכוש את הכרטיס רשת הבא, של PCI EXPRESS 2.0 x4: https://go-in.co.il/detail.tmpl?sku=E1G42ET〈=heb&cart=135794064346263006 זה כרטיס יקר יחסית, ואני צריך יכולות שלו עבור מחקר. מישהו יכול להמליץ על לוח אם סביר שיתאים, ושניתן יהיה להרכיב בתוך דסקטופ ? רוב הלוחות אם שראיתי תומכים ב PCI EXPRESS 2.0 עם x1 ועם x16, אבל לא ב x4 בברכה, דן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש למערכת חדשה שילוב טוב של לוח אם, מעבד וזיכרונות. הדרישות: מהמחשב האופן כללי - שירוץ בלי תקיעות, עם הרבה חלונות פתוחים (אופיס, אינטרנט) או הקרנת 1080P (לא במקביל לחלונות הפתוחים). לא משמש למשחקים בכלל (למעט סוליטייר, בבלס...). מהמעבד - לא משהו ספציפי, לא משנה לי AMD או INTEL. עדיף TRAY עם קירור זול (50-60שקל) שעדיף על הסטוק מבחינת שקט\קירור. זכרונות - 4GB (לא יודע אם יש יתרון לזכרונות שיש עליהם צלע קרור או לא) לוח אם - פה מתחילות הבעיות והסתבכתי עם כל הדגמים: אני לוקח 4GB אז מאוד רצוי תמיכה עד 8GB (עם 4 חריצים). יציאה קואקסיאלית (של האודיו) שני PCI רצוי תמיכה ב-PCI-EX.2 לפי מה שחיפשתי ראיתי שלוחות שמתאימים לAMD מגיעים עם יותר פיצ'רים וכמו שאמרתי לא משנה לי המעבד …
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מזמין את הלוח הזה עוד שבועיים, (מחכה למזומן). ויש לי עכשיו זכרונות 667 שמגיעים ל740 שזה באס 370. והבנתי שלP5B דלוקס יש מחלקים נוספים על הלוחות האחרים שיעזרו לי בOC. ורציתי לדעת איפוא אני יכול לראות את רשימת המחלקים של הלוח הזה. כדי שאדע אם הזכרונות שלי יגבילו אותי, (ואז או שאקנה לוח זול -S3- וזכרונות חדשים,) או שיש מחלקים מיוחדים שיעזרו לי? בקיצור מה המקסימום של הלוח הזה עם זכרונות 667?
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות, 2X256 MB DDR400 או 512MB DDR400 אני רוצה לעשות OC אבל רוצה גם לנצל את הDUAL DDR אולי כדאי לקחת את ה2X256 המיוחדים לDUAL?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בגדול: האם שווה ללכת על לוח 945 זול לעומת 965 יותר יקר, ומה החסרונות של כל אחד ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש לוח של MSI עם מעבד 2.0 נורטווד בסוקט 478 השאלה היא אם אפשר לשים לו מעבד סלרון 2.8 סוקט478 ב 450 שקל והאם זה מתאים .. או משתלם (ביצועים) תודה לעונים לוח : MSI i845e <=== (עריכה)
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה-G320 של Giada הוא מחשב מיני עוצמתי שמיועד להתחבר למספר גדול של אמצעי תצוגה ולשרת את אלו ששטחי מסך גדולים הם חלק הכרחי בעבודתם. לקחנו אותו לסיבוב והגענו למסקנות מעניינות בשנים האחרונות אנחנו עדים לבקשות רבות להמלצות למחשבים שמסוגלים לשרת קהלים מאוד מסויימים של משתמשים. רבים מבקשים מחשב שמסוגל לבצע מטלות שאינן תובעניות במיוחד אך כן צריך לעשות זאת באלגנטיות ועל מסכים רבים. בדרך כלל אלו אנשי בורסה ועסקים, כאלה שצריכים כמות אדירה של שטחי מסך כדי לנטר ולעקוב אחריה שינויים במניות בזמן אמת, אחרי תחזיות ודיווחים בעולם ושאר מידע. המטרה היא להשיג מכונה שיכולה להתחבר לכמה מסכים בו-זמנית עם גודל קומפקטי, שהיא גם שקטה. נכון, אפשר לבנות מחשב נייח ולהתקין בו שני כרטיסי מ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בטעות רכשתי זיכרון DDR3 במקום DDR2. האם מישהו מעוניין להחליף kingston 2x2GB DDR3 תמורת זיכרון בכמות זהה של DDR2? חולון/גבעתיים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם .... חבר שלי בקרוב קונה מחשב,במפרט שהוא הרכיב יש את המעבד של אינטל D 930. רציתי לדעת בכלליות איך הוא,לאיזה מעבד של AMD הוא משתווה,והאם שווה לקנות אותו ב-2200 שקל ? האם יתן באמת תמורה למחיר,האם יש כפול ליבה משתלם יותר וחזק יותר ???? חשוב לציין שהחבר שלי לא הולך להתמקד יותר מדי במשחקים,אלה בתוכנות וכאלה ...... תודה לכל העוזרים ולכל צוות האתר ועוד משהו ששחכתי לציין המחשב לא הולך לעבור שום אוברקלוק...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אינטל מתחילה לטפטף מידע נוסף על היונה: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=14457
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם זה:Asus P8Z68-V PRO. - איך מפעילים את תכונת הVirtu,אשר ישנה;Built in,בלוח אם זה - האם מדובר רק בהתקנת הדרייבר הרלוונטי,ו/או בלחיצה על כפתור בלוח - האם עצמו? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד שתומך בטכנולוגית ה Hyper Threading. רציתי לדעת למה זה טוב מה היתרונות/חסרונות שלו ומה זה נותן לי? במעבד הוא דרך הגם אם זה חשוב Pentium 4 3.0GHZ Presscott 64bit LGA775 Support Hyper Threading Thecnology ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-