עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eliko9,

איזה זכרונות הכי איכותיים מ KSP A-DATA DDR500 או KINGSTON HYPERX המעבד יהיה DUAL CORE 3800 שיהיה לו oc עד כמה שאפשר בסטוק ואולי אחרכך איזה קירור אוויר נורמלי מה אתם אז ממליצים?

• 8 תגובות
    • 574 צפיות
  2. רכשתי AMD 64 3000, קראתי בפורומים שיש בסוג הזה של הAMD 64 3000, סוג אחד אוד סדרה אשר אינה תומכת ב64 אלה רק ב32. איך אני יודע להבחין מה יש לי? אני מאמין שלא היו מוכרים לי סתם ג'נק אבל BETTER BE SAFE THEN SORRY

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by ChaosPower,

אוקי, מצטער על החפירה, אבל אני פשוט לא סגור על דרך הפעולה הכי טובה שלי כאן, אשמח אם תוכלו לעזור. טוב, אז מכרתי את הXBOX 360 שלי, וגם את הPS3, כל זה בשביל שאוכל סוף סוף לשדרג את הQ6600 בן הארבע וחצי שלי. עם תוספת של עוד קצת כסף, יש לי 1700-1800 ש"ח לשדרג את המחשב שלי בצורה הכי טובה שאוכל. אולי טיפה יותר. אני פשוט לא יודע אם משתלם לבזבז הכל. אני מתכוון לשמור את ספק הכוח (550W), את ההארד דיסק, ואת כרטיס המסך שלי (GTX 660). מה שאני צריך זה מעבד, לוח אם, ומן הסתם גם זיכרון DDR3. יש לי כמה דברים שחשבתי עליהם: לקחת 4GB זיכרון כדי לחסוך בכסף שיוכל ללכת לטובת המעבד, כי עכשיו הזיכרונות עולים כמעט פי שתיים משהם היו לפני שנה, מקסימום אוסיף עוד 4GB כשהמחירים ירדו ואראה שאין ברירה. לגב…

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by horacio,

נישרף לי הלוח : יש לי לוח של GIGABYTE דגם: GA-7DXE אמרו לי שאי אפשר להשיג אותו האם הלוח הזה יכול להתאים: ASUS דגם: A7V266-E זה למעבד AMD . בתודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  5. בעיקר הביצועים במשחקים! האם זכרונות 667 מסוגלים להגיע לתדר הזה?

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by TrancEnergY,

שלום... ברצוני לקנות לוח אם של ASUS ונתקלתי בשתי סוגים של צ'יפסטים: 965 975X רציתי לדעת איזה ציפסט יותר מתקדם

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  7. אני רוצה לעדכן את הדרייברים במחשב שלי אני רוצה לעדכן את הדרייברים של הצ'יפסט השאלה איך אני עושה את זה פשוט להתקין את הכל על הדרייברים הקיימים? והאם כדאי לי גם לעדכן את הביוס(אני מוכן לקחת את הסיכון)?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני משתמש במחשב למחר גדול של דברים, העצבניים ביותר הם תוכנות גרפיקה. חשבתי ללכת על פנטיום 3000 ולוח אביט או גיגהבייט (בעוונותי יש לי חיבה גדולה לגיגהבייט...), אבל אז שמתי לב שיש כמה סוגים של של פנטיום 3000 - יש את פנטיוםC יש את הפרסקוט ויש אחד ל LGA775, כולם בסביבות אותו המחיר. מה ההבדל מבחינת הלוח והקירור שצריך לקנות לכל אחד? ההבדל בביצועים הוא גדול, או שבשביל אחד שלא ממש אכפת לו זה זניח? השיקול העיקרי הוא לא אחוז למעלה או למטה בביצועים או בטמפרטורה (לא מעניין אותי OC כרגע) אלא אורך חיים ויכולות הרחבה בעתיד.

• 14 תגובות
    • 794 צפיות
  9. היי כולם, אני רוצה לשדרג את ה P3 שלי לAMD מודרני יותר. הרעיון הוא DDR400, XP 2800 ולוח. מה אתם ממליצים בתקציב הזה? ??? 512 זכרון בסלוט אחד (נוסף יצטרף עוד חודש חודשיים), עם CL של 2-2.5, שהלוח יהיה מהיר, אמין, יציב ויכלול סאונד. ותהיה לו אחריות ארוכה... איזה מעבד מומלץ בדיוק ? הבנתי שיש כמה דגמים. את ה2800 אפשר לOC בעתיד? וקירור בשבילו? יש מקומות שמוכרים בלי גוף קירור ומאוורר, סטנדרטי היום מספיק בAMD? טוב זהו. תודה לעונים...

10. Started by keypod,

רציתי לשאול מה תהיה השקעה טובה יותר מבחינת טוחח ארוך - DDR 400 OR DDR 500? זה נכון להניח ש- DDR 500 ישמשו אותי גם אם אחליף לוח אם בעוד שנתיים? כמו כן, אני לוקח לוח ל- SOCKET 754 והבנתי שהלוחות הנ"ל תומכים בעד 3 ג'יגה בהנחה שאני לוקח בשלב ראשון 1G ורוצה להגיע תוך חצי שנה ל- 2G - האם עדיף לקחת 2x512 או 1x1024? האם AMD64 עובד יותר טוב עם 2 זכרונות מאשר 1 ? קראתי שאיזה מקום שלא כדאי בכל מקרה למלא את שלושת ה- memory banks עם AMD 64 - זה נכון?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הייי... תראו, מחר מגיע החלק האחרון שחסר למחשב שלי למלאי - המעבד זה AMD Athlon 64Bit 3200+ Venice core 512Kb L2 =P עכשיו ... יש לי אפשרות אוליי לקחת את המעבד הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_279&products_id=2572 הוא עולה יותר , אבל אוליי אבא שלי יסכים ... יותר טוב ממה שאני לקחתי ? שווה אותו לקחת ? אפשר באנצ'ים ? הוא בכלל מתאים לסוקט 939 ? כמה קאש יש לו ? מיוצר ב-90נ"מ ? תודה מראש, מצפה לתשובה דחוף - אור !

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. רציתי לדעת כמה דברים לגבי המעבד הזה אז ככה אני חושב להכניס אותו למפרט שלי במקום e8500 3.16 ghz (+פלוס אוברקלוק של החנות). המפרט : קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤461 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤331 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1295 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שאלה שמטרידה אותי לא מעט. כרגע יש לי 2100 כולם אומרים לי שאם אני ישדרג את הזכרון של המחשב ל 4400 המהירות תהיה יותר גבוהה.. חיפשתי ומצאתי המון סרטונים ואנשים שאומרים שאין הבדל. כגון הסרטון הבא השאלה למה קיים המהירות. יש כאלה טוענים שזה לא נראה לעין.. השאלה אם זה לא נראה לעין? יש צורך להוסיף 1000 שקל על מהירות יותר גבוהה שלא ניראית לעין? למה כולם רוצים זכרונות מהירים ולהוסיף מאות שקלים. אם אין שינוי בביצועים בכלל.. מצאתי עוד סרטון שמראה שזה לא משפיע על ביצועים בכלל בכל מה שקשור למערת הפעלה. השאלה היא. אנשים.. אתם רואים את כל זה למה אתם מוציאים מאות שקלים יותר על זכרונות שלא באמת משנה …

14. יש לי לוח אם ASUS P5GD1 Intel 915P ומעבד 3.2 הטמפרטורה הנורמלית אצלי היא 60 מעלות (ללא OC) זה נורמלי ? נ.ב חשוב להוסיף שאין לי שום בעייה במחשב , הכל עובד מצוין !!!

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by חן מ,

היי המפרט שלי עכשיו כולל QX9770 ו8800GT. האם אני אוכל בעוד כמה שנים,כשאני ארצה לשדרג את הכרטיס מסך,לעשות את השידרוג רק לכרטיס מסך,ואז לא לשדרג את המעבד ואת הלוח אם וכו' ועדיין יהיה לי אחלה מחשב בגלל הכוח של המעבד? שבת שלום תודה

• 9 תגובות
    • 609 צפיות
  16. http://www.ebay.com/itm/New-2GB-2x1GB-DDR2-PC6400U-800MHz-240PIN-PC2-6400-DIMM-DESKTOP-Memory-Ram-/121156278626?pt=US_Memory_RAM_&hash=item1c357a1962 הזכרונות שיש לי כרגע על המחשב הם של OCZ. שני מקלות של 1 GB(כל אחד) ddr2 pc2-6400 ההבדל היחיד בין הזכרונות שיש לי כרגע לבין אלו שנמצאים בקישור למעלה, מלבד שאלו שבקישור הם גנריים ואלו שיש לי הם של OCZ, הוא ששם(בקישור) כתוב 800mhz ואצלי בתוכנת hwinfo כתוב 400mhz. האם זה אומר שסה"כ כולם(כל 4 הזכרונות) יעבדו על 400mhz? האם משנה שאלו בקישור הם זכרונות גנריים ושלי כניראה שלא? הם יכולים לעבוד היטב ביחד? אה, מצאתי משהו נוסף. בקישור באיביי כתוב 6400u ואצלי בתוכנת hwinfo כתוב סתם 6400, אבל כן כתוב regular unbuffered ובסוגריים כתוב…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by haviv822,

יש לי התלבטות בין שני לוחות האם הבאים: אחד- DFI NF4 ULTRA INFINITY והשני- Gigabyte GA-k8nf-9 אשמח לקבל עזרה.

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  18. בנוסף לכך הטמרפטורה של הלוח אם שלי היא - 42 Aux (אין לי מושג מה זה) - 58 זה נראה לכם בסדר?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by matsmets,

למערכת הבאה: 6600E 2GB 800MHZ 8800GTS מתלבט בין P5B DLX ל P5N32 שתומך ב SLI מתוכנן OC בעתיד הלא קרוב כשארגיש קצת מאחור.

• 38 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. יש ברשותי כרגע 2GB זיכרון(2X1) מסוג שמצורף בתמונה למטה ואני מעוניין לשדרג בעוד 2-4 GB כיצד עליי לקנות ומה עלי לקחת בחשבון? מה לגבי תזמונים וסוג תושבת? חברת הזיכרון? האם לשדרג בDUAL או סטיק אחד מספיק? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by AboveBeyond,

אהלן , ראיתי בפורום מפרטים שרב המחשבים שממליצים שם הם עם מעבדי AMD AMD Phenom 2 רציתי לדעת למה המעבד הזה משתווה בביצועים לאינטל ולמה ממליצים עליו ברב המפרטים שם?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  22. Started by erez84,

שלום לכולם, יש לי לוח אם ישן , שעובד עם פנטיום 3 450 , אני מעוניין להפעיל הרדיסק SSD , כמובן שאין ללוח SSD, רק IDE ולכן קניתי מתאם מאיביי מ SSD לIDE , (קניתי שניים ) באף אחד מהם ההרדיסק לא עולה, כלומר הלוח לא מזהה אותו בכלל, הכל AUTO DETECTION, וגם במצב LAGE ו LBA , לא מזהה בקיצור כלום המתאמים עובדים מצויין, שכן בחיבור IDE ל USB כשהמתאם של ה SSD ל IDE מחובר, הווינדוס מזהה את ההרדיסק כהתקן USB . הבנתי שיש עידכוני ביוס, לא ממש הבנתי אים ואיך כדאי לעשות, ולא מצאתי שום מידע על הלוח מלבד חוברת יצרן ישנה שכמובן אין בה שום איזכור לגבי סוגי הרדיסק כאלו, וגם לא לגבי עדכוני ביוס. ההרדיסק ה…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by AVENGER,

מה הטמפ' הנורמלית למעבד XP 1800 בלי מאוררים מיוחדים וכו' רק עם מה שמגיע עם המעבד?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום לכם יש לי זכרונות DDR1 400MHZ וכתוב עליהם שהתזמונים הם: 2.5-3-3-7 ובתוכנה EVEREST כתוב שזה 2.5-4-4-8 מישו יכול להגיד לי למה זה? והאם אפשר לשנות את זה לרגיל? תודה אריאל

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  25. אני יודע שמעבדי הליבה הכפולה של אינטל חזקים יותר באוברקלוקינג על אלה של-AMD אבל האם יש הבדל משמעותי בינהם במהירות סטוק ואם כן עד כמה הוא משמעותי?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.