עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sagi_10,

אני מתכוון לקנות בקרוב מעבד פנטיום d 2.8 ghz אמורו שפנטיום d הוא כפול ליבה אז זה אומר שיש לו 5.6 ghz?????? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ערב טוב. (את המארז והספק והמאוורר למעבד כבר בחרתי בעזרת המגיבים בפורום המתאים כאן) את הזכרונות גם בחרתי ומדובר בGSKILL 2GB 800MHZ CL4 המעבד המשודך הוא E6400 כרטיס המסך עדיין לא סגור (או ATI X1650PRO או NVIDIA 7600GS) השאלה הנוכחית מסתכמת בלוחות האם. הרשימה אותה הצלחתי לצמצם כוללת את: 1. ASUS PB-5 יקרים מהשאר כמו תמיד ואני לא יודע למה (משום מה בכל פעם שרציתי לבנות מפרט בחיי הם היו יותר יקרים מכולם) 2. GYGABITE 965P-S3 נע בין 735 ל780 ש"ח 3. ABIT AB-9 עולה בערך 780 ש"ח בכל חנות מלבד אחת שבה הוא נמכר במחיר (מצחיק?) של 690 ש"ח --- קורץ. אכן קורץ. אז השאלה היא: מי מהלוחות הנ"ל עדיף בביצועים? מה יציב יותר, איכותי יותר (כרטיס קול חיבורים וכו'.... לא יודע)? אולי יש משה…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם כמו שאתם יכולים לראות בחתימה שמופיעה למטה יש לי כקגע 2 זכרונות של simpletech 2X512 שלא יעשו את העבודה ב oc אני רוצה המלצה לזכרונות טובים לoc 2X512 עד 1600 שח לשנייהם.. תודה..

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by RayZ,

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3042817,00.html מעבד אשר הולך ליוצר,ע"י IBM ,Sony,ו Toshiba. מדובר ב 8 מעבדים בשבב אחד, ומעבדים שרצים ב 4.6Ghz . AMD ואינטל,דיי להתחרות על המעבד המהיר והפחות מתחמם, שימו לב,יש לכם יריב באופק. אבל בטוח של AMD יהיה מענה למעבד הזה, והם יוציאו איזה אטלון 128bit ...

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם קניתי ליפני שבוע מחשב חדש וקניתי את הלוח Abit AN8 Ultra ומשהוא פה ניראה לי מאוד מוזר על הלוח איפה שצריך להיות השם של הלוח יש מדבקה זולה של Abit AN8 Ultra הורדתי את התוכנה cpu-z וזה מה שהיא מציגה * קובץ מצורף האם זה מזויף?!?! תודה!! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ProWaffle,

אהלן חברה. אשמח לדעת מה פחות או יותר המחיר של לוח P8Z77-V עם מעבד 3570K במצב מעולה. ומה של Z87-A עם 4770K אם ארצה למכור יד 2. אשמח לדעת גם בנפרד כמה המעבד והלוח. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מתכוון לקנות מחשב עם מעבד Intel Core i7 4790 על לוח אם עם ערכת שבבים H97 של אינטל. עד כמה שהבנתי, הקירור שמגיע עם המעבד הוא לא חזק במיוחד, בייחוד אם מתכוונים להשתמש במחשב עד קצה היכולת שלו. אני מתכוון לקנות את המחשב ב-KSP והם הציעו (כברירת מחדל) קירור בשם Arctic Alpine 11 Rev. 2. מה דעתכם על זה? הוא מאוד זול (כ-40 שקל) אבל אני חושש שהוא יהיה רועש. ראיתי שיש כתריסר יצרניות לקירור למעבדים ולכל אחת עשרות דגמים. אני לא מבין בתחום אז אני קצת תקוע פה. אני רוצה קירור שישמור על המעבד בטמפרטורה סבירה גם תחת הרצת יישומים כבדים וגם שיהיה שקט יחסית. אני לא רוצה לקנות משהו יותר יקר מ-200 ש"ח, אז מה לדעתכם יהיה הכי טוב בטווח המחירים הזה? יש בכלל שוני משמעותי בין היצרניות השונות …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. להלן המפרט: שם הפריט אחריות מק"ט כמות AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray 3 שנים AMDpen2965Tray 1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER שנה ACfreezer64Pro 1 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET 3 שנים GBMA785GMTUD2H 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1333Mhz Gold PC3-10666 CL9 Core I5 3 שנים OCZD34GK13CL9GLD 1 Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI 3 שנים sap5850 1 HEC Win+ 600 600W ספק כוח 3 שנים HECwin600 1 סה"כ מחיר: ₪ 3,934.00 שאלתי היא האם למפרט הנוכחי להישאר עם הלוח אם שכתוב עולה כ 500 שח, או לשדרג ללוח 790XT-USB3 AM3, 790X, DDR3 1333, 2xPCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, GBL gigabyte להוסיף עוד 160 שח…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by inspire2006,

שלום, בקרוב מאוד אני קונה מחשב חדש, ויש לי התלבטות קשה לגבי המעבד. אין לי בעיה של תקציב, אבל אני גם מנסה כמה שיותר לחסוך ולא לבזבז סתם את הכסף על דברים לא שימושיים. האם יש הבדל ביצועים משמעותי בין שני המעבדים שמצדיק את הפרש המחירים ביניהם? אם זה נחוץ למענה, כן, אני מתכננן לעשות OC. תודה לעונים. :

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אם תסתכלו במפרט שלי תראו שיש לי P5B DELUXE הבעיה היא שהוא עושה לי בעיות חימום החלפתי שדרגתי ביוס שום דבר לא עזר אז אני צריך להחליף אותו יש למישהו המלצות ללוח ASUS טוב?? תודה

• 31 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום חבר'ה! אני זקוק ללוח אם עבור מעבד i3. אני עתיד להשתמש ביכולותיו הגרפיות של המעבד לכן אזדקק ללוח מבוסס H67. התקציב שברשותי הוא עד 550 ש"ח. אך רצוי לנצל את כולו רק אם יש צורך בכך. המחשב ישמש כמחשב לשימושים כלליים ומולטימדיה בעיקר. ואולי מדיה סנטר בעתיד. לכן חשובות יציאות כמו DVI VGA ו-HDMI. יש לי דרישה ליציאות USB 3, SATA 3, ושיהיו עצמאיות (NATIVE). כמו כן גם PS/2 וכמה שיותר חריצי הרחבה לצורך הוספת כרטיס קול וכדו' ובכלל לצורך שדרוגים עתידיים בסבירות גבוהה. אין לי צורך בתמיכה של הלוח ב-SSD ו-FIREWIRE אך אם יש, לא יזיק. אם יש אפשרות בגבולות התקציב שלי ללוח שתואם גם ליציאות 3 USB בפרונט של המארז, זה יהיה מעולה. בכלל תמיכה בתקנים מתקדמים וחדשים בגבולות התקציב כמובן…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, השאלה בכותרת+אם אפשר הסבר בנוגע לכך (זה חשוב לי מאוד ) - תודה . תודה רבה מאוד מראש .

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. כשאני מפעיל מחדש את המחשב, או מדליק אותו, או עושה ריסט ידני, או לחילופין ריסט פתאומי שנעשה לבד, דולקות 4 נורות בלוח אם ללא הבהוב: שתיים ירוקות, אחד כתום, ואחד אדום. זאת למשך כ15 שניות, עוד במסך השחור..(קריאת הארדיסקים וכו') הלוח אם הוא Gigabyte GA-EP45T-UD3LR מה זה אומר? האם תקין/ לא בסדר? הורדתי את הספר של הלוח כאן וניסתי לחפש משהו שקשור לLED, אבל לא מצאתי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אינטל מאשרת כי דור המעבדים החדש שלה תומך בזכרונות בנפח כולל כפול מבעבר - בדיוק בזמן להכרזה על דגמים ראשונים שיוכלו לאפשר זאת הלכה למעשה לכתבה

15. אני בתהליכי הזמנת מחשב חדש, ואני די בדילמה לגבי הזיכרונות.. נכון לעכשיו הזמנתי 2 קיטים כאלו: OCZ DDR2 2x1024MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 הזמנתי אותם במחשבה שאם בעתיד אני ארצה לעשות OC הם יהיו טובים יותר, אם זאת נאמר לי שבלי OC יהיה עדיף לי 4GB זיכרון ו2 סטיקים ולא 4... כאלו לדוגמא: 2048MB (2X1024MB) PQI DDR II - 800 TURBO -CL5-5-5-15 מה יהיה עדיף ומתי? זה נכון שהמחשב יהיה פחות יציב עם 4 סטיקים? התזמונים של הOCZ עדיפים משמעותית עם OC בלי OC? אני מזמין מזיגזג... תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. ConRoeXFire-eSATA2 זה הדגם. והנה פרטים יותר מורחבים: ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? יש לו תמיכה בארבעה סלוטים עד 4G. והוא תומך קונרו לפי הנתונים. עכשיו. יש לי 2 שאלות: 1) מה אתם אומרים על החברה הזו? ASROCK? מי היא? מה היא? האם למישהו יש ניסיון איתה? מישהו שמע עליה משהו? האם יש אחריות בארץ? האם זו חברה מוכרת? כדאי לקנות משהו שלה או לא? האם היא ברמה של נגיד ASUS או משהו בסנגון? בכלל. תפרטו עליה אם אפשר. תודה =] 2) מה אתם אומרים על הלוח הזה? לדעתי הוא דיי טוב אבל בשביל זה אני שואל אותכם. בבקשה תעזרו. מחכה לתשובה זריזה. תודה לכםם!!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי זכרונות SDRAM של Samsung. יש לי תקלה מסויימת במחשב. תמיכת מיקרוסופט ביקשו שאבדוק האם הזכרונות תקינים. כיצד ניתן לבדוק זאת? האם Sisoft Sandra הנה כלי אמין לבדיקה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. תמונות מתוך מצגת ההשקה הרשמית לדור ה-Broadwell-E החדש של אינטל מאשרות את כל מה שידענו, ומוסיפות עוד כמה וכמה פרטים חדשים מעניינים אין וויכוח על כך שאחד מהאירועים הבולטים בתערוכת Computex 2016, שתיפתח בעוד כיומיים בטאיוואן, יהיה החשיפה וההשקה הרשמיים של דור מעבדי ה-Broadwell-E של אינטל, אשר יציע את הביצועים המירביים בהחלט עבור הצרכנים הביתיים, לראשונה בהתבסס על ליטוגרפיה של 14 ננומטר. פרטים רבים על אותם מעבדי אקסטרים חדשים כבר שמענו במהלך החודשים האחרונים, אך כעת נראה שכל הקלפים נחשפו, קצת יותר מדי מוקדם – התמונות המרכזיות מתוך מצגת ההשקה הרשמית הגיעו לידיהם של לא אחרים מאנשי האתר videocardz, ופורסמו כמובן לרווחת הכלל, ימים ספורים לפני מועד ההצגה המעשי. …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Burkey,

יש לי שאלה קטנה. ידוע כי במערכת של 32 ביט, מומלץ לעבוד עם פחות מ - 3GB של זיכרון. מה קורה אם מתקינים 3GB, משתי בחינות: א. האם יכולות להיווצר אי אלו בעיות או חריגות של מערכת ההפעלה ( מסכים כחולים ) ב. או קיי, צריך פחות מ - 3GB, אם התקנתי 3GB, האם המחשב מנצל 2.9GB ( לדוגמא, ברור שלא את המספר הזה ), או רק 2GB ? בקיצור שאלה ב היא האם שווה לשים 3GB או להישאר עם 2 ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Unavoidable Encounter,

מה באמת ההבדל? ומה זאת אומרת ש ADM יותר טוב למשחקים? אם זה יותר טוב למשחקים זה יותר טוב בכלל לא? אם לא אז במה אינטל יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. בגדול: האם שווה ללכת על לוח 945 זול לעומת 965 יותר יקר, ומה החסרונות של כל אחד ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי מעבד פנטיום 4, 1.8GHz, זיכרון: 256 DDR-SDRAM אני רוצה להרחיב את הזיכרון הפנימי ורציתי לדעת לכמה כדי לי להרחיב, ועם איזה זיכרון להרחיב... תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by pokok,

חברה ידוע לכם האם המעבד הכפול ליבה הזה ירזיק לי איזה 5 שנים? והאם שווה לקנות אותו או כדאי להשקיע קצת ולקנות כבר את ה X2 4800 תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי חברים אני מחפש מעבד מספיק חזק בשביל סטרים/ לייב אני משתמש בתוכנות obs studio וגם obs stream labs ושאני עולה ללייב ואז מתחיל לשחק (BF4) יש לי תקיעות במשחק ככל הנראה בגלל שהמעבד חלש תקציב עד 500 ש"ח (יד שניה)

דיונים חדשים בפורומים