עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. תכלס אני אבוד ניסיתי להשוות בין שני הדגמים הללו : P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E‎ http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68_DELUXE/#specifications או P68X-UD5-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E‎ http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3848#sp מה לבחור ?? אני מרכיב מחשב והרכיבים הם כאלו : [/core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ‎ Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX‎ SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA‎ Thermaltake SpinQ VT CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0554‎ V9 (Bla…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by integral,

אינטל מתחילה לטפטף מידע נוסף על היונה: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=14457

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by [{AMD}],

טוב אז כמו בכותרת אני רוצה לדעת מזה סוקט ולמה 939 עדיף מ754 וכו'

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. ראיתי לפני כמה זמן מישהו פה שאל אם קיובייס תומכת למעבד בריבויי ליבות... כדי לדעת אם כדאי לקנות.. מאחר וגם אני הייתי מעוניין במידע הזה התחלתי לחפש מידע..... לא מצאתי כלום, אפילו מייל לא מצאתי כדי לשלוח להם שאלה.. היום אחרי כמה חפירות ארכיאולוגיות באתר, מצאתי פיסת מידע, שעלולה להיות שימושית... אם תשימו לב, הביצועים בc2q הם ++, ואילו בc2d זה +... אז אני מניח מזה שהתוכנה אכן תומכת בריבוי ליבות.. אז מומלץ עוד מידע אודות דרישות המערכת לקיובייס: http://www.steinberg.net/547+M52087573ab0.html לגבי פרוטי לופס.. אני מעוניין במידע הזה בעצמי... אמשיך לחפש. אם אמצא תשובה אחזור אליכם בהקדם..

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי לוח אם של גיגהבייט P35-DS3L ו2GB DUAL CHANNEL של OCZ במהירות 800MHZ.. עכשיו לשאלה.. אני יכול להוסיף עוד זיכרונות במהירות שונה ונפח שונה או שאני חייב להישאר במהירות ונפח ואפילו אולי אותה חברה ??

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי, קניתי באמריקה שני סטיקים 512MB 370MHZ PC-3000 KINGSTON HYPERX CAS 2..... ורציתי לדעת אם לקנות AMD 2400 או 2500 כי אמרו לי שלזכרונות מעל 333MHZ עדיף 2500 בגלל שהבאס שלו 333MHZ..... ה2500 עולה בסביבות ה200 שקל יותר מה2400.... דרך אגב, לקנות בORIGINAL BOX או לא??? ORIGINAL BOX מעלה את המחיר באיזה 80 שקל.... תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. איזה זיכרון יתאים למחשב מה הכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות על הכרטיס אם והמעבד? כרגע יש לי 512X2 לוח אם: Gigabyte GA-8I945PL-G כמה זכרון אני יכול להוסיף ואיזה זכרון מומלץ

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. תודה מראש!!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Ashand,

שלום בלילה המחשב שלי כבה מעצמו, אחרי שהדלקתי מחדש היתה התרעה על cpu overheated press f1 .אחרי שניקיתי את כל המאווררים מאבק ובכללי את המחשב , ניקיתי את המעבד ואת הקירור ליקוויד crosair h60 ,הוספתי משחה חדשה עדיין המעבד מתחמם במהירות ומגיע לטמפרטורות גבוהות. המשאבה של ה h60 עובדת . בחנתי את המעבד מקרוב וזה מה שראיתי (בתמונות) נראה שצד אחד משובש משהו, יש מצב שהמעבד מת? המעבד הוא xeon e2690v3 qs הלוח אם של אסוס x99 m ws המחשב נבנה בערך לפני שנה אני מקווה שתצליחו לראות את מה שאני רואה בתמונות.... תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Tall-Guy,

שלום, כבר הרבה זמן המכונה שלי ( Amd 64Bit on KV8 Pro Abit) עובדת עם שתי סטיקים של 256MB ו - 512 MB. אני שוקל להחליף את ה 256MB שלי בגיגה כדי לתת למשחקים קצת יותר דחיפה קדימה. בדקתי בזאפ, אבל אין לי ממש מושג היום מה ההבדל בין סטיק שעולה 900 לבין אחד שעולה 300. לא לדבר על זה שאפילו מצאתי כמה מקומות שמוכרים 2.5CL ב 300 שקל. אני רק משחק עם המחשב - שום אוברקלוקינג, שום משחקים מיוחדים עם המהירות של הזיכרונות. לכן כרטיס שרק יעבוד ולא ישרף די יספק אותי :-) תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by smalul,

יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש, אבל הוא דיי לחוץ מבחינה כספית. זה המפרט שהוא רוצה (ויכול להרשות לעצמו): מעבד: +AMD XP 2500 לוח: GIGABYTE 7VT600-L זיכרון: DDR 400 256MB SAMSUNG (יש עוד דיסק קשיח, כ. מסך ומארז כך שכל העסק יוצא בסביבות ה 2000 ש"ח). בקשר לאחריות על המעבד - אני יודע שעבור מעבד AMD שמגיע בקופסא (BOXED) יש 3 שנים אחריות (והוא גם מגיע עם מאוורר ו Heatsink). הגירסה בלי הקופסא - רק שנה אחריות. בקשר לאחריות על לוח האם - אני דיי בטוח ש Gigabyte נותנים 3 שנים אחריות על הלוחות שלהם (לי יש לוח של Gigabyte ויש לי 3 שנים אחריות). באופן מוזר, לא הצלחתי למצוא באתר שלהם איזכור לתקופת האחריות של הלוחות. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט (מהיר), מוזיקה וקצת משחקים. אחרי ההקדמה הזו, נע…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום אני מעניין לקנות מחשב חדש אוני מתלבט בין שלושת המעבדים יותר נכון המליצו לי על 8400 אבל לפי נתונים היבשים אני ראה ש9550 ו9650 יותר חזקים וגם יותר זולים המחשב שלי אמור להיות בעיקר למשחקים כמו crysis ,wow,call of duty,stalker..... ואני חושב לקנות כרטיס גרפי של ATI 4870 לקביע OC אני דיי מעניין לעשות את זה אבל אף פעם לא התעסקתי עים זה, אז האופציע הזותי לא חובה לי במחשב אבל נחמד שתהיה עים פעם אני אקבל ביצים לשחק אבל באמת לא חובה והתקציב נירה לי סביבות 1.5K-2K(לוח אם+מעבד) אז מה עדיף לי מבין ה3?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הזירה בהחלט מתחממת - https://www.gadgety.co.il/190812/amd-raven-ridge-launches/ כדברי הקלישאה - צפוי חורף חם . נקווה שהרווח יהיה כולו שלנו, הצרכנים !

14. חבר'ה מה עדיף במעבד - יותר זיכרון L2 או GHZ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. רציתי לדעת את הנתונים האלה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

שאלה N00Bית אני חושב. מה זה נעילת APG\PCI, מה היא עוזרת, למה צריך אותה ומה קורה כשאין אותה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Joe Blow,

מישהו אולי מכיר אתר עם מדריך לאופטימיזציה של BIOS של Asus A7V133 או של לוחות מבוססי KT133A באופן כללי ושמסביר את המשמעות של הפרמטרים השונים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by b127,

אני מזמין את הלוח הזה עוד שבועיים, (מחכה למזומן). ויש לי עכשיו זכרונות 667 שמגיעים ל740 שזה באס 370. והבנתי שלP5B דלוקס יש מחלקים נוספים על הלוחות האחרים שיעזרו לי בOC. ורציתי לדעת איפוא אני יכול לראות את רשימת המחלקים של הלוח הזה. כדי שאדע אם הזכרונות שלי יגבילו אותי, (ואז או שאקנה לוח זול -S3- וזכרונות חדשים,) או שיש מחלקים מיוחדים שיעזרו לי? בקיצור מה המקסימום של הלוח הזה עם זכרונות 667?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. לא ראיתי התייחסות לזה באוורסט, תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הרבה הדלפות ברשת עבור מעבדי דור 8. החדשות הטובות נראה 5GHZ OVERCLOCK על 6 ליבות עם קירור אוור כמו NH-D15... החדשות הרעות נראה שאינטל תעלה את המחיר ב10% לעומת הדור הישן מחיר בארץ הI7 8700K יהיה בין 1750 ש"ח ל2000 ש"ח. הרבה פרטים בתמונות...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by nw,

יש לי מעבד SLOT1 מוצמד ללוח ואני רצה להעביר אותו ללוח אחר. משום מה זה לא יוצא כל כך בקלות גם כשאני לוחץ על שני הקצוות ומנסה בעדינות למשוך אותו החוצה..(האמת היא שזה בכלל לא זז). אני לא רוצה להשתמש בכח למרות שיכול להיות שהוא מוצמד מאוד חזק לSLOT (היה שם איזה 4 שנים טובות) מישהו יודע מה אני מפספס.. או אולי מכיר אתר עם מדריך טוב.. (בקשר לכותרת קודם נפרק אחר כך נדבר על להרכיב...)

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Majh,

שלום, למחשב חדש שאני קונה בעיקר לגיימיניג, חשבתי שאני סגור על לוח אם אבל משיטוט באינטרנט ראיתי שללוח זה מומלץ msi b450 tomahawk או ASRock B450M Pro4 שלא נמכרים בארץ ממש שראיתי. רציתי לדעת האם יש המלצה ללוח אם אמין, שלא יגביל אותי ושלא יעלה יותר מהמעבד...המפרט בגדול הוא : מעבדים AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box 1 ₪ 880 לוחות אם Asus ROG STRIX B450-F GAMING 1 ₪ 606 זכרונות RAM Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 1 ₪ 695 מארזים Fractal …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. טוב יש לי בעיה כזאת אני לא יודע מה לבחור... נירא לי שבשנתים הקרובות לפחות אני לא ישדרג אז בגלל זה אני רוצה את ה 3400 הוא הרבה אבל הרבה יותר חזק לפי מה שאמרו לי אם אני קונה את ה 939 אם כרטיב מסך AGP (כבר יש לי agp) אני יוכל לשדרג את המעבד ??? הלוח + ה 3000 הלוח + ה 3400 יוצא אותו דבר בכסף ... מה אתם ממליצים ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לוח ASUS P5KPL-CM (שבב G31) לוח ASUS P5QPL-AM (שבב G41) איזה לוח עדיף / איכותי, ולמה? ובעיקר למשחקים, וכמובן שיש כרטיס מסך אחר ! אז סביר להניח שההשפעה במשחקים תהיה זניחה, בכל מקרה איזה לוח אתם הייתם לוקחים, אם המחיר זהה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by omry_y,

שלום, אני רוצה להרים שרת אכסון ביתי שמריץ אופן-סולאריס. המחשב יהיה לאכסון נטו, אז אין מה להתפרע, מה שקריטי לי זה חיבור רשת גיגהביט, ושישה עד שמונה חיבורי SATA 2. הלוח צריך לתמוך בארבע ג'יגה זכרון (יש היום לוחות שלא תומכים בזה?). וכנראה אני אלך על מעבד אינטל זול יחסית (אולי קור2דואו). כמובן, הלוח צריך להיות אמין וזול. יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים