עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הרכיבו לי מחשב לפי מפרט באחת החנויות ואת מערכת ההפעלה קניתי בחנות אחרת (יותר זול) וחשבתי שזה יהיה קל להתקין (אני חסר ניסיון). המחשב הוא core i7 2600K ,asrock z68 pro 3, sapphir hd 6950 dual fan ועוד כמה דברים. התקנתי סמערכת הפעלה windows 7 והכל הלך בסדר ,אבל לא היה לי חיבור לאינטרנט ומה שהתברר שבעצם אין לי דרייבר של כררטיס רשת כי בעצם לא התקנתי את הדיסקים של כרטיס מסך ולוח אם. אני מנסה לשים את הדיסק של לוח האם קודם כל מפעיל את ההתקנה ומקבל הודעה : generate Serial ATA Driver diskette?? [y/n] לא בטוח מזה אבל כשאני לוחץ Y או N המחשב עושה REBOOT ואני שוב חוזר לאותו מצב עם השאלה הזו. איך יוצאים מזה. נסיתי לחפש מידע בגוגל אבל לבינתיים ללא הצלחה - מה שהבנתי שאני נדרש לעשות דיסק …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by guyx77,

האם יש הבדלים משמעותיים בביצועים של הדגמים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by emilio,

מה הבדל בין BOX ל TRAY במעבדים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אז ככה, היום, ללא כל התראה מוקדמת המחשב של חברה שלי נשרף, מסתבר שהקבלים בפנים התנפחות ומשם הסיפור מוכר. בכל מקרה זה היה מחשב מבוסס סוקט 939 לכן אין מה לנסות לשמר רכיבים (כי סביר להניך שהזיכרון והמעבד לא נפגעו, אבל אין לי דרך לבדוק את זה כרגע) משום שלא משתלם לחפש לוח 939, ובלי קשר המחשב ישן ומקרטע יחסית. בכללי השימושים שלה הם כמו של כל בת רגילה+ מדי פעם אנחנו משחקים bf2 או משחקי fps ישנים אחרים. שאר המחשב דווקא דיי סביר, יש כרטיס מסך 3850 hd שנתתי, וספק כוח 400 של seasonic (אוברקיל למערכת שלה, אבל זה גנבה מהמחשב של אחיה הקטן שבאמת לא היה זקוק לספק הזה ויכול להסתדר עם 550 וואט ג'נרי). אז בקיצור, שילוש הכי טוב שניתן להשיג בסביב האלף שקל(הבנתי שכדאי ללכת על AMD כי לאינטל אין …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. קיבלתי שתי הצעות מחיר על מחשב באחת היה את ה-I5 740 כמעבד ובהצעה השנייה היה Intel Core2 Quad Q8400 2.66MHZ 4MB , הוא אמר לי שלשניהם יש אותה יכולת, מה שלא הבנתי זה מי בסוף יותר טוב... האם תוכלו בבקשה להסביר לי?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Kukishin,

הציעו לי על שניהם 600 ש"ח, תקינים לחלוטין ללא אובר קלוקים או שימוש חריג. כדאי?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הרבה הדלפות ברשת עבור מעבדי דור 8. החדשות הטובות נראה 5GHZ OVERCLOCK על 6 ליבות עם קירור אוור כמו NH-D15... החדשות הרעות נראה שאינטל תעלה את המחיר ב10% לעומת הדור הישן מחיר בארץ הI7 8700K יהיה בין 1750 ש"ח ל2000 ש"ח. הרבה פרטים בתמונות...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. בקיצור... חבר שלי שקנה מחשב מ - KSP, זכה לתקלות רבות מצד המחשב. כל הזמן נתקע ועשה לעצמו אתחול (במקרה הטוב) השתלטתי לו על המחשב מרחוק, דאגתי שהמסך הכחול יישאר כשהוא מופיע וראיתי שיש שגיאה שקשורה לזיכרון ה -RAM. הוא פנה ל - KSP, אמר להם שזו התקלה. הם האשימו בהתחלה את מע' ההפעלה, אמרו לו שיפרמט - אמר להם שפירמט 3 פעמים, וגם החליף את מע' ההפעלהמ - XP וWIN7, לא משנה... הם השאירו אצלם את המחשב לבדיקה. אחרי שבוע הודיעו לו שהתקלה היא בזיכרון. אחרי עוד שבוע, החליפו לו את הזיכרון. שוב השתלטתי לו על המחשב מרחוק, כי הוא אמר שהכול זוחל ולא זז. חשדתי ששמו לו איזה זיכרון "קקמייקה" במקום ה - KINGSTON שהיה לו. אז הורדתי PC WIZARD עדכני שאמר לי שיש לו זיכרון של חברת KINGBOX, הפלא ופלא!…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by bneli,

ASUS P8Z68-V/GEN3 או ‎P8Z68-V PRO/GEN3 או הMaximus IV Extreme-Z האגדי? בהתחלה חשבתי ללחכת על P8Z68-V/GEN3 כי יהיה לו תמיכה עתידית בPCIEX 3 ויתמוך ה22NM(וחשוב לי מאוד שיהיה ללוח תמיכה עתידית כמה שיותר ארוכה..) אבל רציתי לוח יותר עם צלעות קירור..וראיתי שלP8Z68-V PRO/GEN3 יש עוד צלע באמצע וגם אין לו את הכניסות ONBORD המעצבנות של הכרטיס המובנה ואז כבר חשבתי עם אני משקיע כל כך הרבה על לוח למה שאני כבר ילך על תחליפים ולא ילך על הMaximus IV Extreme-Z שרציתי עוד בהתחלה ..אבל Maximus IV Extreme-Z אני לא יודע אם יהיה תמיכה לPCIEX3 ויותר חשוב אם תיהיה תמיכה בעתיד ל22NM?? מישהו יודע..?לא מצאתי כלום באתרים... אני ממש הייתי רוצה כבר ללכת עליו ..זה הלוח לאוברקלוק והלוח הכי יפה ש…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by 6kwar,

מה אתם אומרים על המחשב הזה AMD XP 1800+ VOLCANO 7+ GA 7VRXP GIGA BYTE 8500XT 512 COSAIR DDR W.D 80G 8M BUFFER SOUND AND LAN ON BOARD אני מעדיף AMD כי אני עובד אם אחד ואני מרוצה מאוד!!!!!! ויש לי גם את הלוח הזה ואני מרוצה ממנו מעל ומעבר!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
    • 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני מחפש לרכוש מחשב נייח (ככל הנראה ארכוש מיד 2) השימוש העיקרי הוא וינדוס 10, גלישה באינטרנט, אופיס ואולי בצורה מאוד נקודתית שימוש בתוכנת סרטוט כמו solidworks. אין שום כוונה לשחק במחשב. מה שאני רוצה זה מחשב שלא יקרטע ושהתוכנות שמשמשות אותי יטענו ויגיבו מהר (גם אם עמוד האינטרנט עמוס בתוכן או שיש בו סרטון HD). מהנסיון שלי עם נייד של LENOVO עם מעבד I5 , בלי שום כרטיס גרפי מיוחד ו-4GB זיכרון זה לא קרה עד שלא התקנתי SSD. השאלה האם יש בכלל טעם להתעקש על I5 לשימושים שלי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by tidan31,

שלום! האם יש הבדל משמעותי מבחינת ביצועים בין intel 4710hq ו-4720hq?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. יום טוב לכולם אני מחפש לוח אם ואשמח עם תוכלו לעזור. המפרט הוא מעבד - Intel C2D E8400 זכרון - G.Skill 4g (4*1024) DDR2 1000 כרטיס מסך - 512MB Ati Radeon 4870 GigaByte ספק - Antec TruePowerNew750W תקציב 500 שח ולא של GIGABYTE

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by thegodx,

נכנסתי לKSP לראות מכירים של זיכרון וראיתי שA DATA הכי מישתלם שם ולא רשום עליו הרבה פרטים חוץ מ 512MB A-DATA /VT ושהו DDR 400 רציתי לדעת האם הוא בתיזמונים CL2.5..

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Blablabla Bla,

שלום לחבר יש מעבד 7700k במידה והלוח תומך ב oc האם הוא יכול לשדרג למעבד 9900ks? ד"א אני לא זוכר איזה לוח אם יש לו

16. Started by aloneg,

מבדיקה שעשיתי בעזרת תוכנת Benchmark SiSandra יש לי בעיה עם הזיכרון אשר עובד בכמעט חצי מיכולתו (pc2100) וזה אחרי בדיקה שנתנה תוצאה של: ~1300mb/sec בניגוד ל ~2100mb/sec שאמור להתקבל מלוח האם שתמוך כמו שכתבתי בpc2100, וזיכרונות pc2700 - כך שהם לא הגורם המגביל כאן. למישהו יש איזה שהם רעיונות למקור הבעיה ואיך אפשר לתקן??? מדובר בלאפטופ: HP pavilion ze2140ea.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. בגדול: האם שווה ללכת על לוח 945 זול לעומת 965 יותר יקר, ומה החסרונות של כל אחד ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by pokok,

חברה ידוע לכם האם המעבד הכפול ליבה הזה ירזיק לי איזה 5 שנים? והאם שווה לקנות אותו או כדאי להשקיע קצת ולקנות כבר את ה X2 4800 תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי חברים אני מחפש מעבד מספיק חזק בשביל סטרים/ לייב אני משתמש בתוכנות obs studio וגם obs stream labs ושאני עולה ללייב ואז מתחיל לשחק (BF4) יש לי תקיעות במשחק ככל הנראה בגלל שהמעבד חלש תקציב עד 500 ש"ח (יד שניה)

20. תנו לי חנות טובה וזולה ללוחות אם ל "אובר" AMD

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. קניתי בארצות הברית ATHLON XP 1600 ולאחרונה אני יכול להריץ אותו רק ב 10.5X100 המעבד שלי גוסס ואני רוצה לממש את האחריות למשהו יש רעיון לדרך מהירה להחלפת המעבד?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by redersh,

איזה יותר טוב המחיר זהה (בהנחה שקיים במלאי) Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB Intel Pentium® 4 Processor 640 3.2G

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shibby15,

michter al hanglit pshot any bhol. ven evrit bmikldet reiti baiza atar kniyot shhloh-em abit at7 max2 ba etchlhm bli Backplate ma ze omer??

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by amirx19,

מתי צפויים המעבדים הללו להגיע לשוק הנמוך I3 ומטה ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים