מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
חברה ידוע לכם האם המעבד הכפול ליבה הזה ירזיק לי איזה 5 שנים? והאם שווה לקנות אותו או כדאי להשקיע קצת ולקנות כבר את ה X2 4800 תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע אם ישנם הבדלים משמעותיים בין Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard לבין Gigabyte GA-8I945GMF Intel 945G Motherboard מעבר לכרטיס מסך (שלאחרון יש onBoard). המליצו לי במקום האחרון לקנות את ה: Intel Sorento Intel 945 DDR2 + VGA + LAN 100 Motherboard האם הוא פחות טוב מה-Gigabyte? אני מעוניין לשלב את זה עם Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU תודה אבירם
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב ושבת שלום, לאחרונה הגעתי למצב של רוויה עם תושבת ה775 ולפי דעתי הגיע הזמן לשדרג,לכן ארצה את המלצתכם. הבחירות שצמצמתי (תוך מעבר על עשרות המלצות וביקורות בחו"ל) מתוך עשרות של לוחות אם הינם: GIGABYTE Z68X-UD3P-B3 GIGABYTE Z68XP-UD4 ASUS P8P67 Deluxe B3 P8Z68-V PRO ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 ASUS השימושים שלי הינם: עדיפות לOC מירבי,תוחלת חיים,תמיכה בUSB3 ובגדול קיום מערך SRT עתידי (שיכלול כונן SSD בשידוך לכונן מכאני) אודה גם כן לשידוך מתאים מבחינת זיכרונות טובים לOC -האם צריך 2133 או שעדיף להסתפק ב1800MHZ? שידוך לקירור אוויר:יהיה H100. שידוך למעבד:I5-2500K. תקציב כולל:סביב 1250 ~ אודה רבות למגיבים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה בנצ'מרק... ומה אני צריך לעשות עוד, אם נגיד ש לי לוח עם כרטיס מסך אוןבורד ואני מרכיב בלוח בAGP כרטיס אחר חוץ מההרכבה הפיזית מה אני צריך לעשות כי חבר שלי עשה את זה וב לא זיהה לו תכרטיס מסך שהיה VOODOO 3 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה. ידוע כי במערכת של 32 ביט, מומלץ לעבוד עם פחות מ - 3GB של זיכרון. מה קורה אם מתקינים 3GB, משתי בחינות: א. האם יכולות להיווצר אי אלו בעיות או חריגות של מערכת ההפעלה ( מסכים כחולים ) ב. או קיי, צריך פחות מ - 3GB, אם התקנתי 3GB, האם המחשב מנצל 2.9GB ( לדוגמא, ברור שלא את המספר הזה ), או רק 2GB ? בקיצור שאלה ב היא האם שווה לשים 3GB או להישאר עם 2 ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3042817,00.html מעבד אשר הולך ליוצר,ע"י IBM ,Sony,ו Toshiba. מדובר ב 8 מעבדים בשבב אחד, ומעבדים שרצים ב 4.6Ghz . AMD ואינטל,דיי להתחרות על המעבד המהיר והפחות מתחמם, שימו לב,יש לכם יריב באופק. אבל בטוח של AMD יהיה מענה למעבד הזה, והם יוציאו איזה אטלון 128bit ...
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שלחברת קינגסטון זיכרונות הrdram 1066 יש רגילים ויש תecc שעולים בקצת יותר מה ההבדל ואיזה יותר טובים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כרגע מפרט למחשב חדש, וגיליתי משהו מעניין שאף אחד לא הצליח לענות עליו באופן חד-משמעי. אשתדל לנסח את שאלתי בהסתמכות על הנחות יסוד שקיבלתי אחרי מחקר באינטרנט, ואשמח אם תוכלו לעזור! הדעה הרווחת היא שאם נקנה RAM במהירות גבוהה יותר, נקבל ביצועים גבוהים יותר. זה אולי נכון, אולם מדובר בתפישה מוטעית, כאשר לא טורחים להתאים את מהירות ה-FSB של המעבד למהירות הזיכרון הפנימי. כידוע לכם, כדי שהזיכרון יעבוד במהירות האופטימלית עם המעבד, עלשניהם לעבוד באותה מהירות בדיוק (מה שמכונה "יחס 1:1"). לדוגמה: במעבד Core 2 Duo שמהירות ה-FSB שלו היא 1066MT/s, מהירות ה-DDR2 האופטימלית עבורו היא 533MHz (בתנאי שהזיכרון עובד ב-Dual Channel). מדוע? משום שהמהירות המעשית של ה-FSB היא 266MHz (שמו…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי כולם, מה המצב? הלכתי היום לחנות בגבעת שאול (ירושלים) בשביל לבדוק הצעת מחיר למחשב חדש... הכנתי כבר מפרט והכל מבוסס AMD. אז אמרתי למזכירה\מוכרת אז התחלנו עם המעבד ואמרתי שאני רוצה את ה- AMdD 64 Bit 3000+box,מיד לאחר שאמרתי את זה קפץ בעל החנות ואמר - אל תיגע ב- AMD הם נישרפים ומתחממים והם לא טובים, כך פרסקוט. אני מיד עניתי שלפי מה שאני יודע AMD הרבה יותר טובים למשחקים ויותר זולים ולפי מה שאני יודע פרסקוט מתחממים הרבה יותר מ- AMD וגם איטיים יותר. המוכר ניסה להסביר לי שהמעבדים של AMD צגיעים לטמפרטורות לא הגיוניות של 100 ו- 80 מעלות צלזיוס!!! והרבה אנשים שקנו AMD באו אליו עם עבד שרוף. וכפי ששמעתי אף מעבד של AMD לא הגיע למהירות שכזאת (לפחות לא Athlon). אבל אני התעקשתי על AM…
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פה מציאים לי רק AMD ותאמת אני חסיד של INTEL
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה שאלות לגבי עתיד המעבדים: 1. ידוע מתי יצאו מעבדים עם 4 ליבות? 2. מעבדים רבועי ליבה יהיו בהרבה יותר טובים ממעבדים כפולי ליבה? ^^^ 3. ההבדל יהיה מאוד מורגש? 4. ידוע מתי יצאו מעבדי 128 BIT ?? ^^^^^ 5. ההבדל יהיה מאוד מורגש בין מעבדי 64BIT למעבדי 128BIT ? (אם אפשר לדעת את זה עכשיו....)
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש התלבטות בקניה מעבד חדש , האם יש הבדל בביצועים בין המעבדים האלו חוץ מאשר שבגירסת K יש אפשרות לאובר קלוקינג ? אני לא מתכונן לעשות OC למעבד . רוני
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה כזאת אני לא יודע מה לבחור... נירא לי שבשנתים הקרובות לפחות אני לא ישדרג אז בגלל זה אני רוצה את ה 3400 הוא הרבה אבל הרבה יותר חזק לפי מה שאמרו לי אם אני קונה את ה 939 אם כרטיב מסך AGP (כבר יש לי agp) אני יוכל לשדרג את המעבד ??? הלוח + ה 3000 הלוח + ה 3400 יוצא אותו דבר בכסף ... מה אתם ממליצים ?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, בן דוד יקר שלי הביא QX9770 מיד שניה ומחפש לו לוח שיוכל לקבל אותו בלב שלם. סוקט 775 כמובן, שיקבל DDR2 600Mhz (אלה הזכרונות הנוכחיים שלו, כרגע על לוח ישן כלשהו עם פנטיום D גם על 775) התקציב עד 300 ש"ח, זול יותר עדיף. אשמח להמלצות על לוח ידידותי יציב ואמין שיהיה הבחירה ה"נכונה" במסגרת התקציב. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את שלושת המחשבים הבאים: הראשי מבוסס מערכת אינטל עם מעבד פנטיום 4 פרסקוט 3.0 גה"ז סטפינג E0 כמו שכתוב במפרט שלי. השני מבוסס מערכת אינטל עם מעבד פנטיום 4 נורטווד 2.4 B של אשתי מבוסס AMD עם מעבד אתלון XP ברטון 2500+ למחשב הראשי יש 1 ג'גה זיכרון ולשאר 512 מגה כולם בדואל DDR מה שמפליא אותי הוא כשאני משחק NBA 2006 מרגע סיום הגדרות המשחק ועד להעלאת המשחק הנורטווד והברטון מעלים את המשחק תוך מספר שניות בודדות לעומת הפרסקוט שהוא יותר חזק באופן משמעותי משניהם לוקח לו להעלות את המשחק לפחות 30 שניות, משהו לא הגיוני בכלל. איך זה שהמעבד החזק יותר עובד לאט יותר? האם זה בגלל צינורות העיבוד הארוכים יותר?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שאתם יכולים לראות בחתימה שמופיעה למטה יש לי כקגע 2 זכרונות של simpletech 2X512 שלא יעשו את העבודה ב oc אני רוצה המלצה לזכרונות טובים לoc 2X512 עד 1600 שח לשנייהם.. תודה..
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איזה מעבד יותר טוב??? נראה לי עכשיו אינטל הולכת לקחת לAMD את כל הקונים על המעבד החדש שלה לא ככה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד בן 4 בערך עם זכרונות DDR1 בנפח של 512MB. אני צריך אותו לשימוש עם תוכנות שדורשות 1GB זיכרון אז החלטתי לשדרג את הזיכרון. קיבלתי מחיר של 315 שקל לעוד 512MB שישלימו לי ל1GB. שווה לקנות או שהמחיר מוגזם? כי היום זכרונות למחשבים נייחים מאוד זולים, אז אולי זה ככה גם בניידים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בגדול: האם שווה ללכת על לוח 945 זול לעומת 965 יותר יקר, ומה החסרונות של כל אחד ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 1גיגה (512X2)זיכרון בסביבות ה600 שקל..לא לאוברקלוניג מפנדה בבקשה תודה
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, טום פירסם לפני כמה ימים כתבה על המעבד. http://www6.tomshardware.com/game/200306281/index.html
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חוץ מהידיים כמובן במה...? *כותרת* פשוט אין ברשותי שקית אנטי סטטית
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין כרגע לקנות מחשב high end למשחקים בעיקר, וגם לתכנות וקצת עריכת וידאו. יכול להיות שאפילו הרצת שרתי משחק. בדיון שפתחתי, אמרו לי שאין לי שום סיבה לקנות i7. רציתי לדעת בכלליות, פחות עם קשר למחשב שלי ספציפית, באיזה סיטואציות עדיף לקנות i7 על פני i5. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-