מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
עשיתי בדיקה עם memtest ועצרתי אחרי שעה וקצת וזה מה שיצא: Uploaded with ImageShack.us יש לי בעיות בכללי במחשב שהווינדוס עולה ואז לוקח זמן להפעיל תוכניות שונות וגם ב Task Manager בחוצץ Processes לוקח משהו כמו דקה עד שמופיע שמות בטבלה מתחת user name וכל זה גרם לי לחשוב שהבעיה בזכרון.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום חברים! אני יודע בכללי שיש מעבד גרפי מובנה במעבדי אינטל החדשים, ושמעתי שהוא טוב מספיק להרבה פעולות (כולל משחקים בהגדרות נמוכות באופן מפתיע) אבל עלו לי כמה שאלות, ולא הצלחתי לספק את הסקרנות שלי לבד (אני ניסיתי כל מני שילובי מילים בגוגל, אבל כנראה שאני פשוט לא יודע באיזה מונחים להשתמש כדי לקבל את התשובות שאני מחפש ) דבר ראשון שמסקרן אותי זה האם יש הבדל ביכולות הגרפיות בין המעבדים? האם הליבה הגרפית היא זהה בכולם? או שככל שהמעבד "חזק" יותר כך גם הליבה שלו? יש באנצ'ים שמשווים את העיבוד המובנה לזה שמסופק על ידי כ"מ רגילים? שמעתי שמועות על זה שאם אני מחבר את המסך שלי ליציאה בלוח האם (ואך ורק לה) המחשב יודע מתי יש צורך בעיבוד חזק יותר ומנצל את כ"מ הרגיל, אך מתי שאין צורך…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח של גיגאבייט כזה : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#sp עכשיו איך אני יכול לחבר אותו כ DUAL? יש שני סלוטים כחולים ויש שני סלוטים לבנים על איזה סלוטים לשים אותם בשביל שיעבדו הכי מהר ?
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אחרי יום שלם של חיפושים לסיבה שהספק שלי לא מספק כוח למחשב ומתחיל לצפצף מצאתי שהסיבה היא לוח אם פגום. הלוח היה Gigabyte P35C-DS3R, שירת אותי מעולה ומחפש משהו באותו הסיגנון. מה שאני מחפש מהלוח: לא מתכנן שום OC, רק רוצה לוח שיחזיק את המחשב ביחד ולא יעשה צרות. תמיכה ב4+ זכרונות DDR2. תמיכה במעבד Intel core 2 duo E6600. 6+ חיבורי SATA2. מבחינת גודל (לא יודע אם זה רלוונטי אבל אציין) יש לי מארז Tower ככה שכל גודל יתאים. שאר החלקים שברשותי הם: Asus 8800GTX Crucial Ballistix DDR2 1gb x4 Enermax Infiniti 720w בנוסף ללוח מתאים אשמח מאוד להמלצה לקירור אוויר למעבד, זול ויעיל.. כמו שציינתי אני לא מתכנן שום OC ורעש לא יפריע, רוצה משהו שפשוט ישמור על המעבד בטמפרטורה…
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ואני מתלב בנוגע ללוח אם שהכי יתאים לו. המפרט של המחשב הוא כך: מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיסי מסך: Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים: CoolerMaster CM Storm Scout Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח: SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) מעבד: Core i7-2600K עכשיו אני לא יודע איזה לוח אם לקחת שידע להוציא את המירב מהמרכיבים האלו (אני לא ממ…
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד PENTIUM DUE CORE על הלוח GA945P-S3 אני רוצה לקנות מעבד ב 500 שקל ככה [אפילו יד שניה] איזה מעבדים מומלץ ללוח כזה?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שוב שלום לכולם. אני מנסה להחליט בין שני לוחות אם שאני רוצה לקנות למחשב החדש שאני בונה שעצם משנים את המפרט במקצת תלוי בסוג של הלוח שאני קונה ASUS Rampage III Extreme שנכון שהוא 1366 אבל הוא יתאים ל-i7-990 שאני יכול לקבל, בעצם גורם לי לנצל את ה-Triple Channel שלו מבחינת הזיכרון ולבנות SLI 580GTX עליו. או ASUS Maximus IV שהוא 1155, ויתאים ל-2600K שאני יכול לקבל, אבל הזיכרון שלו יהיה "רק" ב-Dual Channel ולפי ההבנה שלי גם היכולות שלו לנצל SLI במלואו הם יותר נמוכות מאשר 1366. משום שאני לא הכי סגור בעולם איזה מהם יותר טוב (כל המידע שכתבתי הוא מטיול בפורומים ובערך הבנה של ההבדלים בין 1366 ו-1155), אז הבאתי את השאלה לפה שאולי אני אקבל עוד כמה דעות בשביל שהקנייה תהיה יותר משתלמת. ו…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש לי כרגע שני מעבדים אחד E4500 והשני E5200 עכשיו אני מתלבט איזה יותר טוב... עוד משהו יש לי גם שני זיכרונות של CEON 2X1GB 800MHZ הם יתנו שיפור טוב יחד עם ה2GB שלי 667MHZ
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת תהבדלים בין המעבדים לגבי גימנייג משחקים בלבד i5 2500 or i7 2600 תודה מראש חג שמח וכשר
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שדרוג למחשב שהלוח שלו כבר לא עובד עד 2000 ₪ מחשב למשחקים קצת מעל הממוצע משחקים כבדים בינונים לכרטיס שיש לי החומרה שיש מהמחשב הישן: מארז מחשב Thermaltake Soprano (VG7000BWS ספק כח Corsair HX520W צורב Samsung SH-S183L 18x כרטיס מסך Gigabyte- nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe החומרה שאני חושב לקנות: מעבד Intel Core I5 2500K Box לוח אם Gigabyte GA-P67A-UD3 זכרון Kingston KVR1333D3N9/4G מאורר למעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler או Arctic Alpine 11 משחה טרמית למעבד אפשר בלי משחה? ועם כן איזה מומלצת וכמה היא עולה? מה אתם אומרים על המפרט? תודה
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לפנק את המחשב בעוד 3 סטיקים של זיכרון, וראיתי שההבדל במחיר בין סטיק של 1 ל-2, ממש לא משמעותי. ב-KSP מוכרים סטיק אחד של 2 ג'יגה זיכרון DDR3, ב-120 ש"ח. אני הולך על TRIPLE, כי הבנתי שבזה המחשב שלי תומך. מפרט המחשב: מפרט המחשב המזקן: CPU: Intel Core i7 920 Motherboard: Gigabyte GA-EX58-DS4 Memory: 3*1GB DDR 3 1066MHZ GPU: ATI HD4870 Hard Disk: Hitachi 1 Tera-byte, and Samsung 500GB שימושים: משחקים מידי פעם, מטלב בעתיד, סרטים, וגלישה באינטרנט... אני מתלבט אם אני ארגיש שינוי רציני אם אני אעשה שדרוג כזה. אני מריץ WINDOWS 7 64 BIT. אשמח לתשובה בנושא. תודה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה וכרטיס מסך gigabayte 5870 הבנתי שניתן להפעיל crossfire בין הכרטיס שעל הלוח אם לבין כרטיס המסך התקנתי את הדרייברים מהדיסקים שהגיעו עם לוח האם ועם כרטיס המסך, אבל האפשרות של crossfire לא מופיע תחת תפריט graphics בנוסף בצעתי את ההוראות שהיו כתובות במדריך של לוח האם: set internal graphics mode to uma set uma frame buffer size to 256mb set surround view to disabled set init display first to onchipvga האם מישהו הצליח להפעיל crossfire בלוח זה? אפשר בבקשה לקבל הנחיות (מערכת הפעלה win7) בתודה מראש לעוזרים, ערן
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בעיקרון השאלה שלי מאוד פשוטה,אני קראתי את השאלות הנפוצות אבל לא הבנתי בדיוק יש לי 3 סטיקים של זכרונות 2 של גיגה 1 1 של 2 גיגה או בשפה פשוטה 2x1giga and 1x2giga עכשיו אם אני שם את 2 הסטיקים של הגיגה אחד באותו צבע להפעלת הDC ואז אני שם את הסטיק זיכרון השלישי בצבע השני ,האם הDC נשאר והמערכת שלי תעבוד על 4GB?האם זה כדאי?האם זה טוב? ושאלה נוספת למקרה שזה לא יעבוד,אם אני ילך ויקנה עוד סטיק של 2גיגה אותו סוג של מה שיש לי עכשיו ,יש אפשרות לעשות DOUBLE DUAL CHANNEL?כלומר 2 סוגים של זכרונות שונים באותו מיקום צבע לדוגמא יש לי 4 זכרונות 2 של 2גיגה 2 של גיגה אחד אז את ה2 של הגיגה אחד אני ישים בסטוק הכחול ואת ה2 של ה2 גיגה אני ישים בסטוק האדום אז המחשב יזהה את זה כDUAL CHANNEL ויעבוד כ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התחלתי ללמוד לקורס רשתות מתכנן להקים 7 עד 10 מכונות וירטואליות בנוסף מתכנן לתכנת לצפות בסרטים ולשחק במשחקים כמו SC או CALL OF DUTY .לא מהחדשים מחפש להשקיע סכום עד 8K ( בכול המכונה אם כמובן יצא פחות יהיה נחמד) הכי חשוב בזיכרון HIGH END איכותי 16GB פנימי ולוח אם איכותי בעל 4 סלוטיים לזיכרון.כול שאר הדברים פחות חשובים לי. על איזה זיכרון(סידרה שלא נפוצה) הייתם הולכים כיום?ואיזה לוח אם?שיעבוד עם Phenom IIx6 תודה.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
היי, האם סטיק זיכרון DDR2 1GB 800MHZ של קינגסטון (95 ש"ח, הכי זול ב-KSP) יכול להתאים ללוח Msi P965 Neo שיש עליו כבר שני סטיקים של 512MB 800MHZ של CEON?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
Asus P6T או שצריך לוח מיוחד בשביל מעבד כזה?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני בקרוב הולך לקנות עוד 2 מסכים ולסדר לי מערכת EYE FINITY של 3 מסכים (שכל מסך עובד ברזול' 1080P) המערכת כרגע: EP45-DS3 HD6870X2 (CF) E8400 4GB DDR2 CM690 השימוש הוא גיימינג כבד ותיכנות (השדרוג האמיתי הוא בשביל גיימינג..) אני שוקל להחליף את המעבד לאחד מהבאים: Q9550/QX9650 - אני יוכל להשאר עם אותו לוח אם שיש לי וזכרון והכל.. CORE I7 950 - כאן אני יאלץ לקנות לוח אם וזכרונות חדשים, כך שההוצאה גדולה יותר. (במידה ואני ילך על הQX9650 אני יבצע לו OC) קיים הבדל משמעותי בין I7 לסדרת הQ9000 במשחקים? האם המעבד שיש לי יהיה חלש מדי למערכת של EF ברזול' הזאת? לא מצאתי השוואה בין מעבדי Q9 או I7 עם E8400 במערכי EF ובכל המבחנים שראיתי לא ראיתי הבדל רציני בין E8400 לשאר המעבדים ב…
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז ככה , יש לי תקציב של 6000 ש''ח . שווה לחכות לBULLDOZER? המחשב שלי כרגע אינו עונה על הצרכים והוא דיי ישן ( 5 שנים ) . הריי זה ידוע שבתחום המחשבים כל שבועיים טכנלוגיות חדשות מתפתחות אבל שמעתי שהבולדוזר הוא דיי הרבה זמן בפיתוח.. חשוב לציין שהמחשב מיועד לגיימינג בלבד. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי לוח אם DDR3 P45C NEO-FIR 7.1 1GLAN MSI האם או תומך בזכרונות DDR3? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הAMD זול בהרבה אבל השאלה אם הוא יותר טוב בביצועים?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, שאלה שנתקעה לי בראש די הרבה זמן, אז הגיע הזמן לשאול, קצת טכני ותיאורתי אבל אני אנסה להסביר בצורה פשוטה. האם זיכרון שפועל במהירות 800 יתן ביצועים טובים יותר מזיכרון במהירות 667 על לוח אם שה FSB שלו הוא 667 (נצא מתוך נקודת הנחה שהוא יעבוד בצורה תקינה, זרקתי סתם מספרים, זה לא משנה) מבחינה תאורתית, לא, כי הזיכרון "יחכה" בגלל הקצב של הFSB, אבל חשבתי על משהו אחר, זיכרון במהירות 667 לדוגמה לא באמת מעביר מידע בקצב של 667 מגהרץ בגלל שחלק מהפעימות שעון "מתבזבזות" על זמני תגובה, אז בעצם מפסידים קצב העברת נתונים, לעומת זאת בזיכרון של 800 מגהרץ, אחרי ה"בזבוז" של הזמני תגובה יצא שמנצלים את כל ה667 מגהרץ של הFSB התאוריה שלי נכונה או שטעיתי במשהו? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב שישמש אותי למטרות שונות בינהן עבודה. אני צריך שהוא יוכל להפעיל SOLIDWORKS בקלות ויאפשר לי לעשות דברים נוספים בזמן שאני מפעיל את התוכנה. ראיתי מחשב עם מפרט ויש לו מעבד E5700 אני רוצה לדעת איך המעבד והאם אני יכול לעוד איתו. תודה רבה ושבת שלום! עריכה: אני יודע שלקנות מחשב "קומפלט" יוצא יותר יקר ופחות טוב אבל אין לי את הזמן להתעסק עם הרכבת מחשב, ולכן אני קונה מחשב "קומפלט" עם המעבד הנ"ל. כמו כן אם מישהו מכיר מקום שמוכר מחשב שיעמוד בדרישות שלי במחיר טוב מוזמן להציע.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לחברי הפורום יש לי 2 מחשבים באחד אני משתמש הרבה ובשני יש תוכנה מסוימת שעדיין לא הצלחתי להעבירה שבה אני גם משתמש. במקום שיהיה לי על השולחן ציוד כפול: 2 מסכים, 2 מקלדות ו-2 עכברים. חשבתי להסתפק רק במסך, עכבר ומקלדת יחידים. וכל פעם שארצה לעבור למחשב השני אמשוך את כבלי המסך / עכבר / מקלדת מבלי לכבות את המחשב לפני הניתוק. ואחברם למחשב השני שאלתי היא: האם ניתוק כבלים בצורה כזו, עלול להזיק ? תודה לכל העונים ניצוץ
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום מחר אני הולך לקנות את המעבד i52500k ואני מחפש לוח מהחנות ksp במחיר של עד 900 שקל הלוח צריך להיות טוב לאוברקלוק ושיהיה לו אפשרות לעלות מתחים כרגע לא מתוכנן מערך כרטיסים אלא רק כרטיס אחד אבל אם יהיה לוח שניכנס בתקציב עם אפשרות לcf אז בכיף בנתיים אלו הלוחות שיש לי בראש P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E P8P67 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E P8P67 LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E ^^ שווה לחרוג בשביל הלוח הזה בעוד 50 שקל ? יש לו תמיכה טובה במערך מרובה כרטיסים נכון ? בעקרון הדבר הכי חשוב זה oc תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-