עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, השבוע הרכבתי מחשב חדש (סוף סוף), הרצתי בדיקת יציבות למשך הלילה (Prime 95 ו IntelBurnTest) ושניהם נכשלו והודיעו לי על Hardware Failure. לאחר חיפושים הגעתי לת'רד הזה שמודיע על בעיות של אי יציבות בלוחות החדשים של MSI ו B3 במיוחד: http://www.gskill.us/forum/showthread.php?t=8076 הייתי מציע לא לרכוש את הבאנדל הזה כרגע עד שיצא עדכון ביוס בנושא. חד שמח לכולם.

2. שלום, רציתי את חוות הדעת שלכם על הבנדל שחברת RSM: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2619 למטרת משחקים.. תודה.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by BenSalem2,

http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2165 האם הלוח אם הזה יעביר לי טוב את המפרט הבא?? GigaByte ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Intel Sandy Bridge Core i5 2300 Socket 1155 6MB 2.8Ghz 95W Box 4GB MEMOREY KINGSTON והאם יש לכם לוח אם מומלץ לרכיבים שלמעלה התקציב הוא עד 400 עדיפות לגג 330 תודה רבה ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by haviv822,

עבור core i5 2500k שיעבור OC Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 MSI P67A-C45 B3 שניהם במחיר כמעט זהה על מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by haviv822,

בימים האלה כשמחירי הזכרונות באמת נמוכים, אתה אומר לעצמך למה שלא אפנק תמחשב בעוד 4GB זכרון השאלה האם יש משהו שבאמת צורך כל כך הרבה זכרון? שווה לשים עוד 250~ שקל בערך ולקנות 4GB ואז סה"כ יהיה 8GB מיותר או לא?

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by psybrain,

כשאני מדליק תמחשב אני מנסה להכנס לביוס על ידי לחיצה של DEL של TAB שכל משכתוב שם שאיפה שצריך ללחוץ שום פעולה לא נכנסת הוא ממשיך למערכת ההפעלה ... מה עושים ? יש לי לוח של גיגאבייט P67A UD3-B3

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בקרוב קונה מחשב חדש, (I5 2500K) בעתיד אני מאמין שאעשה OC השאלה האם ההבדל בין זכרונות במהירות 1333mhz ל 1600mhz קריטי ב OC אם בכלל? ואם כן, כמה שקלים שווה להוסיף בשביל לקבל את ה 1600MHZ

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. ברשותי E6600 2.4GHZ שיושב על ASUS P5B לפני כחודש המחשב התחיל לעורר כל מיני תקלות שבסופו של דבר גרם לי לחפש ולמצוא על באג שיש ללחום אם הנ"ל עם הזיכרון שעובד בDUAL הוצאתי כרטיס אחד של G.Skill CL4 1GB הבעיה נפתרה אבל המחשב כרגע עובד על 1 ג'יגה זיכרון שמגביל אותי מאוד. לסיכום ברצוני להוסיף זיכרון השאלה מה אפשר לעשות לגבי הבעיה שפירטתי למעלה. תודה מראש, אריאל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני צריך המלצה ללוח אם, מעבד וזיכרון. בתקציב של 1000 ש"ח. מהחנות KSP. השימושים הם אינטרנט, מישחקי פלאש, ועבודה משרדית פה ושם. ניסיתי להרכיב משהו שמבוסס על i3 2100, אבל אני תמיד גולש לכיוון ה 1100. אז אני מניח שהפתרון הוא ללכת על מערכת של AMD תודה.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  10. חג שמח יש לי לוח אם של gb p965 שככל הנראה מת מעבד e6600 כרטיס מסך gb8800gts רב השימוש במחשב זה משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון offline תקציב 2000 שח , ניתן לחרוג קצת הסיבה לשדרוג בגלל הלוח אם שהתקלקל לא עושה OC האם השילוב של לוח אם BLKDH67CLB3 של INTEL ומעבד i5-2500 ממולץ? ושאלה אחרונה , מה ההבדל בין מעבד Sandy Bridge למעבד Clarkdale תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by zoboomafoo,

האם יש עדיפות לאחד על השני ? ההתלבטות היא בין בורד זול של MSI עם H61 לבין יקר ומאובזר קצת יותר של GIGABYTE עם H55 תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by sapartil,

מה יותר טוב (ביצועים,מהירות...) I3 או CORE 2 DUO ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום כולם, יש לי כרגע במארז מעבד E8400 ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל-HD6950. שאר החלקים - לוח אם: Gigabyte x48, זיכרון -G.Skill 4gb, ספק - Corsair 450W. מסך - 24 אינץ', רזולוצית 1920X1200 (בכל המשחקים שאני משחק). האם הכרטיס החדש עלול ליצור צוואר בקבוק? ואם כן הוא יהיה מאד מורגש או שולי שאפשר להתעלם ממנו? תודה רבה לכל העוזרים!

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. אהלן אני מתכנן לקנות I7 2600K עכשיו אני מתכוון לעשות לו OC דיי גדול ל5.0GHZ עכשיו יש כלכך מלא לוחות טובים שאני בעצמי לא יודע איזה לבחור אני צריך לוח אם טוב בשביל לקבל תוצאת OC טובה עכשיו הרבה אנשים המליצו לי ללכת על asrock fatality p67 ועל asus P8P67 Deluxe עכשיו אני מתלבט בין השנים..אמרו לי ASROCK היא חברת זיופים של ASUS..והם לא בטוחים יותר כמו הASUS..יש לי תקציב עד 1200 שקל ואני מתכוון לקנות לוח ב3 ימים הקרובים אשמח מאוד אם תגיבו מהר תודה רבה ויום טוב

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by NeoTrix,

שלום וחג שמח, היום קראתי את המאמר החדש באתר: http://hwzone.co.il/news/134913 ויש לי שאלה אודות הפיצ'רים של הלוח-אם הזה. כי אני פשוט בקרוב הולך לקנות מחשב חדש, ואני הולך להשקיע בו די הרבה ואני רוצה לדעת אם שווה לחכות או לא. אז לפי קריאה של המאמר הזה, הבנתי שלמעבדי ה Sandy Bridge קיימת ליבה גרפית, הבנתי שהצ'יפסט החדש יתן לנו גם לנצל את הליבה הגרפית של המעבד וגם מתן יכולות אוברקלוקינג למעבד. מה שאני רוצה לדעת, אם למשל אני קונה לוח-אם Z68 כשיצא ואני קונה כרטיס מסך לדוגמא GTX570 אז גם הכרטיס GTX570 וגם הליבה הגרפית של המעבד יעבדו במקביל? ומה, זה ישפר את הביצועים אפילו יותר? איך זה בדיוק עובד? אשמח לדעת על העניין הזה. כי ייתכן ולא הבנתי בדיוק. תודה.

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  16. שלום לכולם וחג שמח, מבקש עזרה בהמלצה לשדרוג לוח אם, מעבד וזכרונות שימוש עיקרי (וכמעט יחיד): flight simulator X מפרט קיים: ספק: sonic 600W כ.מסך: MSI HOWK 5570 עם OC קירור מעבד: TUNIQ TOWER 120 - מקווה שניתן לעשות בו שימוש במערכת החזרה. מעבד: Q6900 מומהר ל 3.4G לוח: GA965P-DS3 rev 3.3 זכרון: 1000M G.SKIL תקציב: 3000 שח הכוונה לשדרג בהנחה שניתן יהיה להבחין בשיפור משמעותי בביצועים ב- FSX תודה למשיבים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by DanielHatuka,

עשיתי בדיקה עם memtest ועצרתי אחרי שעה וקצת וזה מה שיצא: Uploaded with ImageShack.us יש לי בעיות בכללי במחשב שהווינדוס עולה ואז לוקח זמן להפעיל תוכניות שונות וגם ב Task Manager בחוצץ Processes לוקח משהו כמו דקה עד שמופיע שמות בטבלה מתחת user name וכל זה גרם לי לחשוב שהבעיה בזכרון.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  18. שלום חברים! אני יודע בכללי שיש מעבד גרפי מובנה במעבדי אינטל החדשים, ושמעתי שהוא טוב מספיק להרבה פעולות (כולל משחקים בהגדרות נמוכות באופן מפתיע) אבל עלו לי כמה שאלות, ולא הצלחתי לספק את הסקרנות שלי לבד (אני ניסיתי כל מני שילובי מילים בגוגל, אבל כנראה שאני פשוט לא יודע באיזה מונחים להשתמש כדי לקבל את התשובות שאני מחפש ) דבר ראשון שמסקרן אותי זה האם יש הבדל ביכולות הגרפיות בין המעבדים? האם הליבה הגרפית היא זהה בכולם? או שככל שהמעבד "חזק" יותר כך גם הליבה שלו? יש באנצ'ים שמשווים את העיבוד המובנה לזה שמסופק על ידי כ"מ רגילים? שמעתי שמועות על זה שאם אני מחבר את המסך שלי ליציאה בלוח האם (ואך ורק לה) המחשב יודע מתי יש צורך בעיבוד חזק יותר ומנצל את כ"מ הרגיל, אך מתי שאין צורך…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם וחג שמח! אחרי יום שלם של חיפושים לסיבה שהספק שלי לא מספק כוח למחשב ומתחיל לצפצף מצאתי שהסיבה היא לוח אם פגום. הלוח היה Gigabyte P35C-DS3R, שירת אותי מעולה ומחפש משהו באותו הסיגנון. מה שאני מחפש מהלוח: לא מתכנן שום OC, רק רוצה לוח שיחזיק את המחשב ביחד ולא יעשה צרות. תמיכה ב4+ זכרונות DDR2. תמיכה במעבד Intel core 2 duo E6600. 6+ חיבורי SATA2. מבחינת גודל (לא יודע אם זה רלוונטי אבל אציין) יש לי מארז Tower ככה שכל גודל יתאים. שאר החלקים שברשותי הם: Asus 8800GTX Crucial Ballistix DDR2 1gb x4 Enermax Infiniti 720w בנוסף ללוח מתאים אשמח מאוד להמלצה לקירור אוויר למעבד, זול ויעיל.. כמו שציינתי אני לא מתכנן שום OC ורעש לא יפריע, רוצה משהו שפשוט ישמור על המעבד בטמפרטורה…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by asias,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ואני מתלב בנוגע ללוח אם שהכי יתאים לו. המפרט של המחשב הוא כך: מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיסי מסך: Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים: CoolerMaster CM Storm Scout Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח: SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) מעבד: Core i7-2600K עכשיו אני לא יודע איזה לוח אם לקחת שידע להוציא את המירב מהמרכיבים האלו (אני לא ממ…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by psybrain,

יש לי לוח של גיגאבייט כזה : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#sp עכשיו איך אני יכול לחבר אותו כ DUAL? יש שני סלוטים כחולים ויש שני סלוטים לבנים על איזה סלוטים לשים אותם בשביל שיעבדו הכי מהר ?

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  22. יש לי כרגע מעבד PENTIUM DUE CORE על הלוח GA945P-S3 אני רוצה לקנות מעבד ב 500 שקל ככה [אפילו יד שניה] איזה מעבדים מומלץ ללוח כזה?

23. שוב שלום לכולם. אני מנסה להחליט בין שני לוחות אם שאני רוצה לקנות למחשב החדש שאני בונה שעצם משנים את המפרט במקצת תלוי בסוג של הלוח שאני קונה ASUS Rampage III Extreme שנכון שהוא 1366 אבל הוא יתאים ל-i7-990 שאני יכול לקבל, בעצם גורם לי לנצל את ה-Triple Channel שלו מבחינת הזיכרון ולבנות SLI 580GTX עליו. או ASUS Maximus IV שהוא 1155, ויתאים ל-2600K שאני יכול לקבל, אבל הזיכרון שלו יהיה "רק" ב-Dual Channel ולפי ההבנה שלי גם היכולות שלו לנצל SLI במלואו הם יותר נמוכות מאשר 1366. משום שאני לא הכי סגור בעולם איזה מהם יותר טוב (כל המידע שכתבתי הוא מטיול בפורומים ובערך הבנה של ההבדלים בין 1366 ו-1155), אז הבאתי את השאלה לפה שאולי אני אקבל עוד כמה דעות בשביל שהקנייה תהיה יותר משתלמת. ו…

24. יש לי במחשב כבר 2GB זיכרון, ואני רוצה להוסיף עוד 2GB. אני משתמשת במערכת ההפעלה Vista 32Bit, מעבד DualCore Pentium של אינטל במהירות 1800 מגה-הרץ. אם זה עוזר אז יש לי צילום מהתוכנה אוורסט: http://img576.imageshack.us/i/49748063.jpg אני מחפשת בטווח של עד 300 ש"ח, רצוי אפילו פחות. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים