עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rony1880,

היי יש התלבטות בקניה מעבד חדש , האם יש הבדל בביצועים בין המעבדים האלו חוץ מאשר שבגירסת K יש אפשרות לאובר קלוקינג ? אני לא מתכונן לעשות OC למעבד . רוני

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by wares2002,

לוחות אם הכי טובים לאבורקלוק של איפוקס! כרטיסי מסך הכי טובים לאבורקלוק של סומה! האם זה אותה חברה?! (תלחצו על התמונה של הקופסה ותראו מה זה הלוח הזה! ותשימו לב גם ל EP שזה EP=EPOX ) http://www.suma.co.kr/product/product_view.php?mode=view&no=88 לאחר שראיתם את זה סתכלו על זה: http://www.epox.com/html/english/products/motherboard/ep-8k3a.htm מה מוזר כאן!? רמז: סומה = חתיבת כרטיסי מסך של חברת EPOX! תגיבו

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הלוח מבוסס על ערכת מעבדי מערכת של VIA ולא על NFORCE4! אתר היצרן: http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=215 מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=18466

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Dark Daemon,

זה רק אני או שנשאר מעט מידי זיכרון פנוי? המחשב מאט ברגע שזה קורה, וזה קורה לא מעט. תודה לעוזרים..

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by 69,

שאלו אותי לגבי המעבד הזה, ולא היה לי מושג מה שכן, אני יודע שמחפשים מעבד זול יחסית, לא נדרש מהמחשב ביצועים היסטרים (בעיקר גלישה באינטרנט ופעם בחודש להריץ פיפ"א), לוח האם אמור לתמוך במעבד (לא יודע את הדגם). 1. האם זהו מעבד סביר לצרכים שהוזכרו ? 2. אם יש מעבד אחר מומלץ, באותו סדר גודל של מחיר ? תודה רבה !

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by bobby323,

לא צריך משהו ל OC, אבל שיתן ביצועים הכי טובים בסכום כסף סביר ( בסביבות 1700-1800)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by thegodx,

נכנסתי לKSP לראות מכירים של זיכרון וראיתי שA DATA הכי מישתלם שם ולא רשום עליו הרבה פרטים חוץ מ 512MB A-DATA /VT ושהו DDR 400 רציתי לדעת האם הוא בתיזמונים CL2.5..

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני כבר כמעט חודש מנסה להרכיב מפרט ועד עכשיו כל החלקים ברורים לי לגמרי חוץ מלוח האם. ההתלבטות שלי היא בין שלוש לוחות (ואפילו יותר). הלוחות העיקריים הם: Abit AN8 Ultra, MSI K8N Platinum, ASUS a8n-e. לגבי הASUS a8n-E אני יודע שאני צריך לרכוש את הREV 2.0 בגלל שהגרסה פותרת את בעיית המאוורר הגרוע. אני גם כן יודע שזה לוח נחמד לOC ומספק כלים לא רעים. הAN8 Ultra הוא תעלומה בשבילי. מצד אחד יש רבים שטוענים שהגרסת ללא המדבקה (עם ההטבעה) היא גרסה מצויינת שנותנת לי גם את האפשרות לתת מתח גבוה לזכרונות - דבר שאצטרך בוודאות בעתיד. אבל מצד שני, אני לא מצליח למצוא שום מקור שאכן מוכיח את העובדה שהגרסת ללא המדבקה לא עושה בעיות עם זכרונות C2.5. כמובן שקראתי בפורום פה וגם בפורומים של ABIT אך ל…

9. Started by צפיד,

אודה לעזרה בבחירת חומרה לסרבר שמריץ - כמה מכונות VM בעיקר לפיתוח, דוקרים, שרת PLEX , ככל הנראה מערכת הפעלה תהיה UNRAID או אובנטו סרבר ( מתלבט). כרגע אני עם QNAP 453+ שמשמש לאחסנה , אני משער שבשלב מסויים העביר הכל לסרבר (שהסרבר יהיה גם שרת קבצים). חשוב לי שיכנס למארז 2U או 1U לארון תקשורת, שלא יקרע את הכיס בצריכת החשמל היות והוא ירוץ 24/7 אבל שיהיה חזק ככל האפשר. לגבי תקציב אני לא ממש סגור,אני רוצה להבין אם יש אופציות מדור אחד או שניים אחורה ואולי יהיה כדאי לבחון אופציה לציוד ביד2.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן אנשים, בן דוד יקר שלי הביא QX9770 מיד שניה ומחפש לו לוח שיוכל לקבל אותו בלב שלם. סוקט 775 כמובן, שיקבל DDR2 600Mhz (אלה הזכרונות הנוכחיים שלו, כרגע על לוח ישן כלשהו עם פנטיום D גם על 775) התקציב עד 300 ש"ח, זול יותר עדיף. אשמח להמלצות על לוח ידידותי יציב ואמין שיהיה הבחירה ה"נכונה" במסגרת התקציב. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by avi2705,

שלום לכולם, רציתי לשאול, מהי המכפלה של Q6600? והאם יש חשיבות לתדר הבסיס (2.4GHZ) במידה ומבצעים OC? החלטתי שבסוף אלך עליו בגלל חו"ד טובות, זכרון קאש גבוה והפרש מחיר גדול לטובתו בהשוואה למעבדי הפנרין מאותה הסדרה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני מחפש כרגע מפרט למחשב חדש, וגיליתי משהו מעניין שאף אחד לא הצליח לענות עליו באופן חד-משמעי. אשתדל לנסח את שאלתי בהסתמכות על הנחות יסוד שקיבלתי אחרי מחקר באינטרנט, ואשמח אם תוכלו לעזור! הדעה הרווחת היא שאם נקנה RAM במהירות גבוהה יותר, נקבל ביצועים גבוהים יותר. זה אולי נכון, אולם מדובר בתפישה מוטעית, כאשר לא טורחים להתאים את מהירות ה-FSB של המעבד למהירות הזיכרון הפנימי. כידוע לכם, כדי שהזיכרון יעבוד במהירות האופטימלית עם המעבד, עלשניהם לעבוד באותה מהירות בדיוק (מה שמכונה "יחס 1:1"). לדוגמה: במעבד Core 2 Duo שמהירות ה-FSB שלו היא 1066MT/s, מהירות ה-DDR2 האופטימלית עבורו היא 533MHz (בתנאי שהזיכרון עובד ב-Dual Channel). מדוע? משום שהמהירות המעשית של ה-FSB היא 266MHz (שמו…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Armageddon26,

יש לי מחשב נייד בן 4 בערך עם זכרונות DDR1 בנפח של 512MB. אני צריך אותו לשימוש עם תוכנות שדורשות 1GB זיכרון אז החלטתי לשדרג את הזיכרון. קיבלתי מחיר של 315 שקל לעוד 512MB שישלימו לי ל1GB. שווה לקנות או שהמחיר מוגזם? כי היום זכרונות למחשבים נייחים מאוד זולים, אז אולי זה ככה גם בניידים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by guyishai,

שלום! המפרט שלי הוא: pentium 4 1700 לוח אם ga-8smml sis 650 chipset כ. מסך gf 4 ti 4200 128 mb זכרון פנימי 256 sdram () דיסק קשיח 40GB. יש לי את המחשב הזה כבר שנה וחצי, ובגלל שהתחלתי לשחק במשחקים שדורשים יותר רציתי לשדרג אותו, לא לביצועים מקסימלים, אך לביצועים טובים. התקציב שלי: 1000 ש"ח. לפי מה שהבנתי עד כה הזיכרון והלוח אם שלי נחשבים דפוקים לגמרי (כל אחד בפני עצמו, וגם הלוח אם לא מאפשר החלפת סוג זיכרון לאחד טוב כמו DDR או RDRAM), ועם הכרטיס מסך אפשר עוד להחזיק מעמד. אז בעדיפות ראשונה (לפי זה) זה החלפת זיכרון פנימי ולוח. כמו כן, הייתי שמח אם מישהו יסביר לי מה זה בדיוק אוברקלוקינג ואיך בדיוק עושים זאת, כי לפי מה שהבנתי מקריאת הודעות בפורום זה גם משפר ביצועים. אני רוצה שדר…

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. GIGABYTE GA-965P-DS4 (965P) - ATX Infinity 975X /G -שמעתי שיוצא ביוס שמשפר אותו מרגל עד ראש איזה לוח יתן לי באס יותר גבוהה זאת בעצם הדרישה שלי יש לי זכרונות שני ג'גה 1066 ואני רוצה לעבוד ביחס כמה שיותר נמוך המעבד שאני קונה זה E6600 תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מתיי AMD תוציא גרסא של מעבדים 2 ליבות עם דרך כמו של אינטל CORE 2?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by pokok,

חברה ידוע לכם האם המעבד הכפול ליבה הזה ירזיק לי איזה 5 שנים? והאם שווה לקנות אותו או כדאי להשקיע קצת ולקנות כבר את ה X2 4800 תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מעבד p3 733 win xp home בלוח האם (msi 6199,תומך בזכרונות במהירות 133) יש מקום לשלושה סטיקים של זכרון. הנה מה שמותקן כרגע: Memory Module 1 : Samsung M3 66S0823DTS-C75 3A688201 64MB 8x(8Mx8) SDRAM PC133U-333-542 (CL3 upto 133MHz) Memory Module 2 : Samsung M3 66S0823DTS-C75 3A1B8101 64MB 8x(8Mx8) SDRAM PC133U-333-542 (CL3 upto 133MHz) Memory Module 3 : Micron 16LSDT1664AG-10EC7 50032BDE 128MB 16x(8Mx8) SDRAM PC100-222-622 (CL3 upto 125MHz) (CL2 upto 100MHz) אני מתכוון לקנות עוד 256MB של SDRAM. האם להוציא את המודול של מיקרון ,להכניס את החדש (שיהיה במהירות 133) וכך להעלות מהירות או להוציא את אחד המודולים של סמסונג וכך להעלות את כמות הזכרון ? ובקיצור ,מה עדיף, 448 MB במהירות 10…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי את שלושת המחשבים הבאים: הראשי מבוסס מערכת אינטל עם מעבד פנטיום 4 פרסקוט 3.0 גה"ז סטפינג E0 כמו שכתוב במפרט שלי. השני מבוסס מערכת אינטל עם מעבד פנטיום 4 נורטווד 2.4 B של אשתי מבוסס AMD עם מעבד אתלון XP ברטון 2500+ למחשב הראשי יש 1 ג'גה זיכרון ולשאר 512 מגה כולם בדואל DDR מה שמפליא אותי הוא כשאני משחק NBA 2006 מרגע סיום הגדרות המשחק ועד להעלאת המשחק הנורטווד והברטון מעלים את המשחק תוך מספר שניות בודדות לעומת הפרסקוט שהוא יותר חזק באופן משמעותי משניהם לוקח לו להעלות את המשחק לפחות 30 שניות, משהו לא הגיוני בכלל. איך זה שהמעבד החזק יותר עובד לאט יותר? האם זה בגלל צינורות העיבוד הארוכים יותר?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by DorH12,

אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה לוח אם יותר כדאי.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. איזה זכרון עדיף? כולל הסברים. G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 אוKingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 ב KSP הקינגסטון יקר יותר ב 20% האם יש בטווח מחירים הזה זכרון שעדיף על שניהם?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט איזה מעבד לבחור. אני בעיקרון רוצה לקנות את ה-AMD MOBILE אבל אנשים רבים אומרים לי ש-Intel הרבה יותר טוב ויותר בטוח מ-AMD ושהוא יתקלקל אצלי לאחר מספר חודשים. בעיקרון אם אני אקנה Intel, אין לי תקציב ליותר מ-P42.8C שייתן לי הרבה פחות ביצועים מ-AMD MOBILE. אז מה דעתכם? האם AMD יותר כדאי? במה הוא יותר טוב? ואיך להסביר את זה לאחרים? תודה מראש על העזרה!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shibby15,

michter al hanglit pshot any bhol. ven evrit bmikldet reiti baiza atar kniyot shhloh-em abit at7 max2 ba etchlhm bli Backplate ma ze omer??

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by itaysk,

מישהו מוכן להסביר לי איך ולמה בבקשה??

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by master,

היי אנשים, ASUS A7V333 או LEADTEK NFORCE 2PRO ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.