מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת את הנתונים האלה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה הRAM מוצג חצי מהערך האמיתי שלו יש לי לוח אם של Gigabyte GA-MA77-UD3 ומותקן עליו 2 זכרונות של 2GB כ"א אך למעשה כל זיכרון מוצג רק כ1GB, גם בBIOS וגם בWINDOWS ניסיתי את כל הSLOT ואין הבדל - יש לי 2 זיכרונות ועל שניהים זה מוצג כך - לכן אני שולל בעיית חומרה הBIOS שלי מעודכם לאחרון ביותר מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי לפני כמה זמן מישהו פה שאל אם קיובייס תומכת למעבד בריבויי ליבות... כדי לדעת אם כדאי לקנות.. מאחר וגם אני הייתי מעוניין במידע הזה התחלתי לחפש מידע..... לא מצאתי כלום, אפילו מייל לא מצאתי כדי לשלוח להם שאלה.. היום אחרי כמה חפירות ארכיאולוגיות באתר, מצאתי פיסת מידע, שעלולה להיות שימושית... אם תשימו לב, הביצועים בc2q הם ++, ואילו בc2d זה +... אז אני מניח מזה שהתוכנה אכן תומכת בריבוי ליבות.. אז מומלץ עוד מידע אודות דרישות המערכת לקיובייס: http://www.steinberg.net/547+M52087573ab0.html לגבי פרוטי לופס.. אני מעוניין במידע הזה בעצמי... אמשיך לחפש. אם אמצא תשובה אחזור אליכם בהקדם..
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי המשמעות של התיזמונים שמופיעים במשהו כמו 2 3 4 4 זה הזמן צריך לחכות כדי שנתון יקרא או יכנס לזיכרון שהשאלה שלי האם אתם מסכמים את המספרים ומסתכלים על זה כנתון בודד או האם יש משמעות למיקום המספרים? אני אנסה להסביר האם 2 2 2 4 שזה בעצם 10 מחזורי שעון יהיה יותר טוב מ... 2 3 2 5 שזה 12 מחזורי שעון והאם 2 3 3 5 שזה 13 מחזורי שעון יהיה זהה בביצועים ל 3 2 2 6 שזה גם 13 מחזורי שעון? כמובן שאני מדבר על אותו סוג של זיכרון -ותסלחו לי אם התיזמונים לא הגיוניים כי אני לא ממש מבין לעומק אני פשוט רוצה איזה דרך שאני אוכל להשוות בין סוגים שונים ולראות לבד האם ההפרש מחירים מצדיק עליה של X אחוזים בביצועים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים הוצע לי מהחנות שממנה קניתי את המחשב שלי להחליף את לוח האם שלי הישן UD4 לא B3, ל Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 P67 או MSI P67A-GD65 B3 P67, המטרות שלי הם משחקים ואוברקלוקינג לתוספת ביצועים. כמו כן יש כמה יתרונות וכמה חסרונות לכל לוח: לGIGABYTE יש תמיכה לדיסקים קשיחים של יותר מ3 טרהבייט, USB עם יותר כוח, אבל לMSI יש יותר יציאות USB3 ויותר יציאות SATA3, קליק ביוס, בדיקת מתחים על הלוח, אפשרות ל32 ג'יגהבייט זיכרון (כן אני יודע, אני לא ישתמש בזה), דרך אגב מה זה הלחצן ליד SPDIF בלוח של MSI ??? . מה לגבי אורך חיים של הלוחות, אמינות GIGABYTE או MSI? אגב שמתי לב שהלוח של MSI זול יותר אבל לי זה לא משנה, כי אני מקבל את שניהם באותו מחיר (חינם, החלפה). תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד SLOT1 מוצמד ללוח ואני רצה להעביר אותו ללוח אחר. משום מה זה לא יוצא כל כך בקלות גם כשאני לוחץ על שני הקצוות ומנסה בעדינות למשוך אותו החוצה..(האמת היא שזה בכלל לא זז). אני לא רוצה להשתמש בכח למרות שיכול להיות שהוא מוצמד מאוד חזק לSLOT (היה שם איזה 4 שנים טובות) מישהו יודע מה אני מפספס.. או אולי מכיר אתר עם מדריך טוב.. (בקשר לכותרת קודם נפרק אחר כך נדבר על להרכיב...)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכל ידידיי..... ראשית אציג את מפרט המחשב שלי כדי להבהיר: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX לוח אם: ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 זיכרון: [Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 [Twin2X2048-6400C4 vista 32 bit שאלתי היא כדלכמן: היום קניתי עוד זיכרון בדיוק כמו שיש לי במפרט זאת אומרת שאחרי השידרוג צריך להיות לי 4 G של זיכרון אך משום מה הזיכרון שישי לי עכשיו הוא רק 3 G . ניסיתי לשנות את מיקומי הסטיקים אך זה לא עזר מה עליי לעשות כדי שהזיכרון יקלט ויהיה לי 4 G כמו שאמור להיות?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי את הלוח אם הזה של אסוס: ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI והוא נראה לי הכי מתאים לי בדרישות אבל שמעתי שרק הP35 תומך בפנריין אבל במפרט של הלוח כתוב Intel® Quad-core CPU Ready האם הכוונה מוכן לקואד קור לדוגמה (Q6600) או גם לפנריין? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6567
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב בזמן הקרוב, עוד לא שאלתי בפורום מפרטים, "מתעקב" טיפה. אני רוצה לדעת בבקשה, האם לוח אם שתומך בזיכרונות 1600Mhz , יכול לתמוך גם בזיכרונות 1866Mhz או שהם פשוט "מיוחדים" וצריך לזה לוח אם אחר? פניתי בקשר לזיכרונות בקיבולת 2x8 , זיכרונות להשוואה: http://ksp.co.il/?list_compare=.22280..25917..19422. Crosair Veneance G.Skill Ripjaws-x Kingston HyperX Fury מי מהם הכי כדאי לדעתכם? מה שהציק לי לראות זה שכתוב: מהירות: 1866Mhz וכתוב SPD Speed 1333Mhz מדוע לא SPD Speed 1866 ? ובנוסף יש הבדל בין ה- Kits: G.Skill Ripjaws-x 14900 kit Crosair Veneance PC3 15000 הבדל של 100 בין ה- Kits, מדוע? תודה רבה לעזרה ותשובות חברים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם די מעפן. p4m800-m7 של חברת ECS יש לי 1GB RAM וצריך להגיע כרטיס מסך hd 3650 512 AGP עכשיו אני רוצה לשאול, יכול להיות שבגלל שהלוח אם די מעפן, הוא יכול להשפיע על הביצועים של הכרטיס מסך/ או כל דבר אחר באופן כלשהו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל האמיתי בין הלוחות אם של GIGABYTE ה- UD3L, US3L וה- UD2? חוץ ממחיר ומכך שלUD2 אין CROSSFIRE כמו לאחרים, לא באמת ראיתי הבדל כלשהו חוץ מבמחיר... מישהו יודע מה ההבדל?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בצל המשך הירידה בהיקפי המכירות, הפער בין שלושת המובילות של שוק הניידים לבין כל השאר צומח באופן משמעותי, וגם מספק לנו מובילה חדשה בקטגוריה כמו רוב הקטגוריות בעולם המחשבים – נראה שגם תחום המוצרים הניידים ממשיך לחוות הצטמצמות והצטמקות לא ממש נעימה, אשר פוגעת בכל השחקניות כמעט ללא יוצא מן הכלל. לפי נתונים של חברת סקר השוק Trendforce, היקף מכירות המחשבים הניידים בשלושת החודשים הראשונים של שנת 2016 עמד על כ-35.6 מיליון יחידות, והיווה ירידה של 7.3 אחוזים לעומת הרבעון הראשון של שנת 2015 – וירידה גדולה עוד הרבה יותר של כ-19 אחוזים לעומת הרבעון האחרון של שנת 2015. עם זאת, מי שיכולה למצוא סיבות לאופטימיות במצב החדש היא לנובו הסינית, אשר רשמה ירידה של 10 אחוזים בל…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש אותו אני מתכנן להזמין השבוע או בשבוע הבא. התקציב למפרט כולו (ללא מסך וציוד הקפי) הוא כ-8000 ש"ח. המעבד יהיה קונרו E6600 עליו אני סגור ואני זקוק להמלצה ללוח אם וזכרון תואמים. אני יודע שהיו די הרבה ת'ראדים בנושא אבל רובם היו עבור אנשים שמתכננים לעשות OC, ואני לא מתכנן לעשות OC. בהתחלה חשבתי ללכת על הזכרון PQI 1GB x 2 667Mhz: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=677&category_id=8b2b34017f973a54cd7b609110e8351a& אבל אז ראיתי דיון בנושא בו נאמר שעדיף לקחת 533 עבור מי לא עושה OC אז האם באמת עדיף לי לרדת ל 533? כי אני לא רוצה להתפשר על איכות הזכרונות במפרט של 8000 ש"ח. ובקשר ללוח אם: ראיתי פה הרבה המלצות על DFI 975x שע…
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איזה מהירות הוא יהיה? הוא יותר זול מrdram ? יש כבר לוחות שתומכים בו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קשה לי להבין את הכתבה הבאה, לפי הכתוב מערכת AMD הם אסון ואני מאמין שלא, אנא תקנו אותי עם אני טועה!! http://www.netsupport.co.il/page.asp?storyid=1395
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אינטל מציגה את מפת הדרכים הטרייה שלה לייצור ופיתוח מיקרו מעבדים בשנים הקרובות עם מטרה אחת ברורה - לרצות את השוק אשר צמא לעוד כח עיבוד בזמינות גבוההלכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לא מזמן פתחתי נושא בפורום בעיות תכניות בקשר לבעיות איטיות ובעיקת תקיעות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479531.0;topicseen והגעתי למסכנה שהבעיה בלוח אם ואני צריך המלצה ללוח אם הכי טוב שאפשר לקנות בעד 300 שקלים רצוי לא יותר מידי יקר ובסניף K.S.P בירושלים בגלל שזה לתקופה קצרה של שנה אולי אפילו פחות עד שאני אחליף את המערכת כולה הלוח אם שיש לי כרגע הוא gigabyte 73pvm-S2H את שאר המערכת אתם יכולים לראות בצד. תודה לכל העוזרים. דניאל.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח ASUS P5KPL-CM (שבב G31) לוח ASUS P5QPL-AM (שבב G41) איזה לוח עדיף / איכותי, ולמה? ובעיקר למשחקים, וכמובן שיש כרטיס מסך אחר ! אז סביר להניח שההשפעה במשחקים תהיה זניחה, בכל מקרה איזה לוח אתם הייתם לוקחים, אם המחיר זהה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר אתר עם מדריך לאופטימיזציה של BIOS של Asus A7V133 או של לוחות מבוססי KT133A באופן כללי ושמסביר את המשמעות של הפרמטרים השונים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצד אחד יש את Asus ROG x99 Strix Gaming שמכיל את כל מה שאני רוצה (תמיכה ב-USB 3.1 TYPE C לשמירה על ערך לעתיד בין השאר) ומצד שני את הלוח החדש של MSI - MSI x99a gaming pro carbon שנראה מעולה אבל קראתי על כל מיני בעיות הקשורות ללוחות MSI חדשים בעיקר בנוגע לבררנות יתר בקשר לזכרונות. כבר רכשתי 32 ג"ב בארבעה סטיקים של 8 ג"ב בשני קיטים כאלה: https://www.amazon.com/Crucial-Ballistix-Sport-DDR4-2400-BLS2K8G4D240FSA/dp/B00MTSWFMM האם שווה לשים עוד כמה דולרים ולקחת את הלוח של MSI, או שעדיף את ASUS? ואני ארכוש מעבד מהסדרה החדשה של אינטל i7-6850 תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש לוח למעבד E4400 בעל כרטיס מסך מובנה שיהיה מומלץ.. מחיר סביבות 500 ש"ח לא לאוברקלוק בהכרח. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין כרגע לקנות מחשב high end למשחקים בעיקר, וגם לתכנות וקצת עריכת וידאו. יכול להיות שאפילו הרצת שרתי משחק. בדיון שפתחתי, אמרו לי שאין לי שום סיבה לקנות i7. רציתי לדעת בכלליות, פחות עם קשר למחשב שלי ספציפית, באיזה סיטואציות עדיף לקנות i7 על פני i5. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה במחשב 8GB של RAM, יש לי 4 SLOTS של RAM שני ערוצים (2 בכחול 2 בלבן). כרגע יש לי 4GB של KINGSTON DDR3 (שני סטיקים 2X2GB) בתדר 1333MHZ KVR1333D3N9/2G 1.5V. אני צריך להוסיף עוד 4GB או לקנות 8GB תלוי לפי המחיר. אשמח להצעות. הציעו לי באייבורי 4GB של KINGSTON 1333MHZ לפי מה שהבנתי בסטיק אחד, מחיר 235 ש"ח. האם זה מתאים למחשב? כי לפי מה שהבנתי זה צריך להיות זהה - אותו סוג, אותה חברה, אותה חלוקה, אותו תדר... אם כן, משתלם? מפרט המחשב: intel i5 2400 3.1ghz 4GB RAM תמונות של המחשב והזיכרון כרגע מצורפות Windows 7 64 bit Nvidia GTX 560Ti תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-