עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by אלול,

יש לי ברשותי כמה כרטיסי זכרון מלאים בתוכן חלקם ללא גיבוי שיום אחד פשוט "נדפקו" והפסיקו לפעול, לא עולים במחשב ולא בפלאפון רציתי לשאול אם יש מישהו שיודע מה עושים בכזה מצב, אם יש דרך להחזיר אותם לפעולה , וכן אם יש דרך לשחזר תוכן.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ConRoeXFire-eSATA2 זה הדגם. והנה פרטים יותר מורחבים: ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? יש לו תמיכה בארבעה סלוטים עד 4G. והוא תומך קונרו לפי הנתונים. עכשיו. יש לי 2 שאלות: 1) מה אתם אומרים על החברה הזו? ASROCK? מי היא? מה היא? האם למישהו יש ניסיון איתה? מישהו שמע עליה משהו? האם יש אחריות בארץ? האם זו חברה מוכרת? כדאי לקנות משהו שלה או לא? האם היא ברמה של נגיד ASUS או משהו בסנגון? בכלל. תפרטו עליה אם אפשר. תודה =] 2) מה אתם אומרים על הלוח הזה? לדעתי הוא דיי טוב אבל בשביל זה אני שואל אותכם. בבקשה תעזרו. מחכה לתשובה זריזה. תודה לכםם!!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום שלום אני מנסה להרכיב מפרט שיותאם לעריכת וידאו יומיומית (זו הפרנסה שלי...) קיבלתי מספר מפרטים וגם עברתי פה על הפורום שמאוד מאוד עוזר ותהיתי - האם מומלץ לרכוש לוח אם של Gigabyte ? האם יש למישהו מפרט מצוין למחשב עריכה? אני עובדת על אביד, מחפשת מחשב חזק וטוב שיוכל לעבוד על כמה תוכנות וחלונות במקביל תודות יפעת

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by BENNY-L,

מעבד Q9550 קירור -ונדטה 2 איך זאת? THERMALTAKE דגם ARCTIC SILVER A2150

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ofird,

משום מה הRAM מוצג חצי מהערך האמיתי שלו יש לי לוח אם של Gigabyte GA-MA77-UD3 ומותקן עליו 2 זכרונות של 2GB כ"א אך למעשה כל זיכרון מוצג רק כ1GB, גם בBIOS וגם בWINDOWS ניסיתי את כל הSLOT ואין הבדל - יש לי 2 זיכרונות ועל שניהים זה מוצג כך - לכן אני שולל בעיית חומרה הBIOS שלי מעודכם לאחרון ביותר מה יכולה להיות הסיבה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום אני חייב את כל אלו כדי שהמערכת תעבוד תקין או שאפשר להספתק בחלק ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by esaly,

הייי! רציתי לשאול האם הE6420 יתן הבדל משמעותי בביצועים בעבודה מול פוטושופ לעומת הD925? המון תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Tall-Guy,

שלום, כבר הרבה זמן המכונה שלי ( Amd 64Bit on KV8 Pro Abit) עובדת עם שתי סטיקים של 256MB ו - 512 MB. אני שוקל להחליף את ה 256MB שלי בגיגה כדי לתת למשחקים קצת יותר דחיפה קדימה. בדקתי בזאפ, אבל אין לי ממש מושג היום מה ההבדל בין סטיק שעולה 900 לבין אחד שעולה 300. לא לדבר על זה שאפילו מצאתי כמה מקומות שמוכרים 2.5CL ב 300 שקל. אני רק משחק עם המחשב - שום אוברקלוקינג, שום משחקים מיוחדים עם המהירות של הזיכרונות. לכן כרטיס שרק יעבוד ולא ישרף די יספק אותי :-) תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by smalul,

יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש, אבל הוא דיי לחוץ מבחינה כספית. זה המפרט שהוא רוצה (ויכול להרשות לעצמו): מעבד: +AMD XP 2500 לוח: GIGABYTE 7VT600-L זיכרון: DDR 400 256MB SAMSUNG (יש עוד דיסק קשיח, כ. מסך ומארז כך שכל העסק יוצא בסביבות ה 2000 ש"ח). בקשר לאחריות על המעבד - אני יודע שעבור מעבד AMD שמגיע בקופסא (BOXED) יש 3 שנים אחריות (והוא גם מגיע עם מאוורר ו Heatsink). הגירסה בלי הקופסא - רק שנה אחריות. בקשר לאחריות על לוח האם - אני דיי בטוח ש Gigabyte נותנים 3 שנים אחריות על הלוחות שלהם (לי יש לוח של Gigabyte ויש לי 3 שנים אחריות). באופן מוזר, לא הצלחתי למצוא באתר שלהם איזכור לתקופת האחריות של הלוחות. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט (מהיר), מוזיקה וקצת משחקים. אחרי ההקדמה הזו, נע…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Ooga,

שבוע טוב! כרגע אני בהתליכי יצירת מפרט למחשב חדש, המיועד לשרת אותי 7 שנים לפחות (הקודם, עם מעבד Q9400 פרש לא מזמן), עם חלקים אמינים כמה שיותר לטווח ארוך. המעבד ככל הנראה יהיה i5 6500 או 6600, הכרטיס יהיה MSI GTX 1060 6GB (ל 3-4 שנים), שכרגע עולה 1220 באמאזון, וספק SS S12G 450W. שאר החלקים פחות קריטיים. הלוח המתוכנן היה Gigabyte B150M-D3H, שכולל 5 מייצבי מתח אבל את כל הפונקציות שאני צריך. כרגע באמאזון ה Asrock H170M Pro4, שכולל 7 מייצבי מתח (6 לפי הפרסום, אבל לא לפי התמונות), יוצא לי טיפה יותר זול מהגיגבייט [בישראל] אם אזמין אותו ביחד עם הכרטיס. מה שמפריע לי היא האמינות - אחוז תלונות ה RMA גבוה משמעותית יותר מאשר עם הגיגבייט, ובאופן עקרוני אנ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Vidati,

מצאתי את הלוח אם הזה של אסוס: ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI והוא נראה לי הכי מתאים לי בדרישות אבל שמעתי שרק הP35 תומך בפנריין אבל במפרט של הלוח כתוב Intel® Quad-core CPU Ready האם הכוונה מוכן לקואד קור לדוגמה (Q6600) או גם לפנריין? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6567

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by BoOoM2008,

מהו SPEED BUS?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by SinMaker,

היי, בטעות רכשתי זיכרון DDR3 במקום DDR2. האם מישהו מעוניין להחליף kingston 2x2GB DDR3 תמורת זיכרון בכמות זהה של DDR2? חולון/גבעתיים

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by BlindFaith,

שלום. אני מעוניין כרגע לקנות מחשב high end למשחקים בעיקר, וגם לתכנות וקצת עריכת וידאו. יכול להיות שאפילו הרצת שרתי משחק. בדיון שפתחתי, אמרו לי שאין לי שום סיבה לקנות i7. רציתי לדעת בכלליות, פחות עם קשר למחשב שלי ספציפית, באיזה סיטואציות עדיף לקנות i7 על פני i5. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by גלאון,

שלום לכולם, הסיפור מתחיל לפני 4 שנים כשקניתי את המחשב. קניתי אותו עם מעבד E6300 ולוח אם D946GZIS של INTEL. נאמר לי בזמנו ע"י אדם זר (לא המוכר בחנות) שהבאס של הלוח אם יגביל את פעולת המחשב, אם אינני טועה, את המעבד. לצערי כבר קניתי את המחשב ולא הייתה ברירה אלא לקבל את זה. בכל מקרה, כיום יש לי מעבד E5500 עם אותו לוח אם. כרטיס מסך ATI 5670 2 גיגה זיכרון. האם אכן לוח האם הוא זה שמגביל את את פעולת המחשב? האם מומלץ להחליף לוח אם? חשוב לציין שהשימוש במחשב הוא לצורכי גיימינג, כאשר חבר עם מחשב כמעט זהה, עם כרטיס מסך פחות טוב מקבל ביצועים טובים יותר. תודה מראש,

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום! יש לי הזדמנות לרכוש את המעבד INTEL Core 2 Extreme QX6850 Quad-Core Processor 3.00GHz, 4x2MB, 1333MHz FSB, LGA775 Socket T במחיר 2048.25972 ש"ח עכשיו השאלה שלי היא עד כמה אני באמת צריך אותו? השימוש העיקרי שלי הוא משחקים כבדים. אני יודע שהיום לא מומלצים מעבדי 4 ליבות מכיוון שבעתיד כשהכל יתחיל לתמוך ב4 ליבות המעבדים של היום כבר יהיו חלשים ולכן עדיף לרכוש 2 ליבות גם כי הם יותר טובים למשחקים וגם כי באותו זמן כשהכל יתמוך ב4 ליבות יהיה אפשר לשדרג וכך עדיף. אבל האם המעבד הזה יהיה חזק גם באותו הזמן כשהכל יתמוך 4 ליבות ואני לא אצתרך לשדרג?.. המפרט שלי: :מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor :קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme CPU Cooling…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מותר לחנות בכלל להטעות ככה אנשים?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by moshe55501,

?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by mrbig,

לפי מה שהבנתי המשמעות של התיזמונים שמופיעים במשהו כמו 2 3 4 4 זה הזמן צריך לחכות כדי שנתון יקרא או יכנס לזיכרון שהשאלה שלי האם אתם מסכמים את המספרים ומסתכלים על זה כנתון בודד או האם יש משמעות למיקום המספרים? אני אנסה להסביר האם 2 2 2 4 שזה בעצם 10 מחזורי שעון יהיה יותר טוב מ... 2 3 2 5 שזה 12 מחזורי שעון והאם 2 3 3 5 שזה 13 מחזורי שעון יהיה זהה בביצועים ל 3 2 2 6 שזה גם 13 מחזורי שעון? כמובן שאני מדבר על אותו סוג של זיכרון -ותסלחו לי אם התיזמונים לא הגיוניים כי אני לא ממש מבין לעומק אני פשוט רוצה איזה דרך שאני אוכל להשוות בין סוגים שונים ולראות לבד האם ההפרש מחירים מצדיק עליה של X אחוזים בביצועים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by poopa,

אני לא מצליח למצוא באף מקום היכן לקנות לוח אם המתאים במיוחד ל?Athlon 64 3000+ יש למישהו מושג איפה אפשר ?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. השאלה ככה מעבד i7 תמיד חזק מי i5 מבחינת ביצועים ?איך שאני מבין שתיים בעל שתי ליבות.ואיך נחשב מי יותר חזק לקחתי שתי מעבדים לדוגמא 1 i7 1.8 GHz http://ark.intel.com/products/75460/intel-core-i7-4500u-processor-4m-cache-up-to-3_00-ghz והשני i5 2.6 GHz http://ark.intel.com/products/72056

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אוקי אז ככה: תחת הלשונית MEMORY ב CPU-Z אני רואה רק כמה זיכרון יש ולא פרטים עליו. כמו כן, בלשונית הCPU הוא רושם לי נתונים עבור כל ליבה בנפרד. בעיה מוזרה נופסת היא שהוא משנה את המכפלה של הFSB כל הזמן מ8 ל6 וחזרה. המפרט הינו המפרט שכתוב לי בצד. תמונות מצורפות. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הזירה בהחלט מתחממת - https://www.gadgety.co.il/190812/amd-raven-ridge-launches/ כדברי הקלישאה - צפוי חורף חם . נקווה שהרווח יהיה כולו שלנו, הצרכנים !

24. Started by penny_hardaway,

אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD אבל אין לי מושג איזה לוח אם לקנות. בתודה מראש, פני

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by roes,

כמה שאלות לגבי עתיד המעבדים: 1. ידוע מתי יצאו מעבדים עם 4 ליבות? 2. מעבדים רבועי ליבה יהיו בהרבה יותר טובים ממעבדים כפולי ליבה? ^^^ 3. ההבדל יהיה מאוד מורגש? 4. ידוע מתי יצאו מעבדי 128 BIT ?? ^^^^^ 5. ההבדל יהיה מאוד מורגש בין מעבדי 64BIT למעבדי 128BIT ? (אם אפשר לדעת את זה עכשיו....)

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים