מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
כותרת, GA-MA78GM-UD2H תומך ACC? חיפשתי הרבה בגוגל ולא מצאתי. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו עבד עם לוחות של פוגיטסו ויש לו ביקורת עליהם? הנסיון שלי טוב איתם,אבל זה כמובן ביחס לכמות שיוצרה בשוק. אשמח לשמוע תגובות לגבי הלוח מהדגם הזה או לוחות אחרים של פוגיטסו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 החברות, איזו כדאי לקחת ? http://tms.co.il/product/5362 http://tms.co.il/product/3634
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
INTEL D946GZISSL ISELTON הוא עולה בסביבות ה500 ויש בו צ'יפסט 946, יציאת pci-e שני סלוטים של DDR2 667 והכי חשוב הוא תומך בC2D הנה הלינק: http://www.intel.com/products/motherboard/d946gzis/index.htm
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי עכשיו זכרון g.skill fx 512*2 ועשיתי השוואה בין הזכרונות ולא נראה לי שיש הדבל גדול תנו את דעתכם... התמונות http://www.mytempdir.com/599603
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה יתאים ויהיה מספיק איכותי כדי לספק מהירות של usb 3 או לא... ? https://he.aliexpress.com/item/ORICO-PVU3-4P-Desktop-4-Port-USB3-0-PCI-Express-Card-for-Laptop-Black/32517106210.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.O87cQK תודה .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מחפש מישהו שיודע איפה היכן למצוא לוח אם ABIT ואיזה סוג של מעבד + זיכרון לקחת עם הלוח הנ"ל. אם מישהו יכול להמליץ לי ולרשום לי איפה אפשר לקנות זה יהיה אחלה, אם תוכלו לכתוב לי גם לפרט פרט איזה סוג עדיף לקחת. (מחיר, סוג, חברה, ואיפה) ( לוח אם, זיכרון , מעבד). יהיה מעולה מאוד המחיר שאני מחפש בין 1000 ל- 2500. בתודה רבה זאביק :AR15:
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. קניתי חלקים למחשב והרכבתי אותי אך מה גיליתי שאי אפשר להיכנס לBIOS.לאחר קצת בדיקה גיליתי באינטרנט שבלוחות את מבוססי H81 צריך לעשות UPDATE לגירסאת קושחה חדשה שיתמוך במעבדים דור 4 ריפרשׁׁׁׁ (אפילו שאתר של גיגבייט זה לא כל כך מצויין ומזה כל הבעיה התחילה). השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לעשות פלאש לגירסא חדשה של הBIOS (F5) אם אני לא יכול להיכנס לBIOS,ואין לי מעבד HASSWELL ספייר שכן ניתמך ע"י לוח האם?(לדוגמא 4570). נ.ב אין מן הסתם מערכת הפעלה מותקנת ואני לא יכול לבחור אמצעי BOOT כי עוד פעם הBIOS לא עובד |:
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוצים שש ליבות עיבוד למחשב הביתי שלכם במחיר נמוך יותר מאי פעם בעבר (לפחות במונחיה של היצרנית הגדולה ביותר בתחום)? זה עשוי להגיע ב-5 באוקטובר לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום למומחים. המחשב שלי כבר בן שנתים וחצי ומתחיל להראות את גילו.באיטיות תגובה בויסטה, טעינות ארוכות וכו'. השנה לא אוכל לקנות מחשב חדש ולכן חשבתי לשדרג אותו. השימוש העיקרי הוא משחקים, אבל אני עוסק גם בעריכת אודיו ועוד מפה ומשם. כרגע יש לי מעבד E6750 ו-2 GB זכרון DDR2 800 בשני סטיקים וכרטיס מסך geforce 8800GT. השדרוג שאני שוקל הוא תוספת 2GB זכרון (אני מניח שחשוב שיהיה בשני סטיקים גם כן) ומעבד מסדרת Q9x50. האם אפשר להסתפק בתוספת הזכרון בלבד ולקנות מחשב חדש בשנה הבאה? האם ההפרש בביצועי המעבד שווה את המחיר? האם עדיף להשאיר את המעבד ואולי לשדרג את כרטיס המסך? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סלוט ה PCI שבלוחות כבר קיים המון זמן וכרטיסים רבים כבר מותאמים ל USB (ויש אפילו כרטיסים על PCI-E X1 ) נניח שיש אדם שמראש אין ברשותו כרגע כרטיס PCI והוא מעוניין לקנות מחשב חדש או לוח האם היום כשקונים מחשב חדש או שידרוג שילוש (לוח+מעבד+זיכרון) אפשר כבר להתעלם מסלוט זה? זה יכול להוזיל את עלות הלוח ולא חסרים תחליפים נוחים-כרטיסים בחיבור USB האם היום צריך אדם לחשוב על אופק שידרוג לעוד שנתיים ולקנות לוח עם סלוט PCI שעולה יותר על מנת שאולי הוא יצטרך בעוד שנתיים לקנות כרטיס PCI ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש אותו אני מתכנן להזמין השבוע או בשבוע הבא. התקציב למפרט כולו (ללא מסך וציוד הקפי) הוא כ-8000 ש"ח. המעבד יהיה קונרו E6600 עליו אני סגור ואני זקוק להמלצה ללוח אם וזכרון תואמים. אני יודע שהיו די הרבה ת'ראדים בנושא אבל רובם היו עבור אנשים שמתכננים לעשות OC, ואני לא מתכנן לעשות OC. בהתחלה חשבתי ללכת על הזכרון PQI 1GB x 2 667Mhz: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=677&category_id=8b2b34017f973a54cd7b609110e8351a& אבל אז ראיתי דיון בנושא בו נאמר שעדיף לקחת 533 עבור מי לא עושה OC אז האם באמת עדיף לי לרדת ל 533? כי אני לא רוצה להתפשר על איכות הזכרונות במפרט של 8000 ש"ח. ובקשר ללוח אם: ראיתי פה הרבה המלצות על DFI 975x שע…
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי כולם אני רוצה לפרק את המחשב של אח שלי ולהרכיב אותו מחדש כדי שיהיה לי קצת ניסיון בהרכבת מחשבים ושאני לא יעשה טעות עם מחשבים יקרים יותר. המחשב של אח שלי הוא מאוד ישן, P3 400 Mhz 128 Mb ram Riva tnt 2 . האם יש משהו שאני צריך להיזהר ממנו במיוחד? משהו מסובך? אין לי שום מדריך של איך להרכיב את הלוח אם למארז והכל, אז איזהשהו הסבר קטן יכול מאוד לעזור! תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי משחה טרמית יכול לקרות למעבד שלי משהו למרות שהוא לא בחום גבוהה תיראו נתונים מ ADIA32 Sensor Properties Sensor Type ITE IT8705F Sensor Access ISA 290h Temperatures Motherboard 24 °C (75 °F) CPU 19 °C (66 °F) Aux 29 °C (84 °F) Cooling Fans CPU 3125 RPM Voltage Values CPU Core 1.49 V +2.5 V 2.58 V +3.3 V 1.66 V +5 V 1.94 V +12 V 3.46 V +5 V Standby 2.12 V VBAT Battery 3.23 V
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תהיתי עם כדאי לי לקנות מעבד AthlonMP 1ghz. האם הוא יכול לפעול לבד בלי מעבד נוסף ? (קראתי איפהשהו שלא..) מה המהירות שלו ביחס לפנטיום 3 1 גיגההרץ ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצרנית לוחות האם הנודעת מציגה קו מתקדם ולא מתפשר של לוחות אם מבוססי ערכת השבבים X570 - לרגל בואם של מעבדי AMD החדישים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי אז ככה: תחת הלשונית MEMORY ב CPU-Z אני רואה רק כמה זיכרון יש ולא פרטים עליו. כמו כן, בלשונית הCPU הוא רושם לי נתונים עבור כל ליבה בנפרד. בעיה מוזרה נופסת היא שהוא משנה את המכפלה של הFSB כל הזמן מ8 ל6 וחזרה. המפרט הינו המפרט שכתוב לי בצד. תמונות מצורפות. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן שמתי לב שבמצב LOAD המעבד שלי מגיע ל-67 מעלות. יש לי OC ל-4.4GHZ וקירור של NOCTUA. באתר של אינטל רשום שה-T CASE המקסימלי שלו הוא 67 מעלות. יכול להיות שהגיע הזמן להחליף לו משחה טרמית? עברו כבר 4 שנים בערך... תודה X
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הזירה בהחלט מתחממת - https://www.gadgety.co.il/190812/amd-raven-ridge-launches/ כדברי הקלישאה - צפוי חורף חם . נקווה שהרווח יהיה כולו שלנו, הצרכנים !
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
האתר HKEPC מדווח שאינטל רוצה להלחם חזק על השוק הנמוך כנגד AMD, ומחליטה לשחרר קונרו "אמיתי" עם 2MB קאש בפברואר 2007 "מה שהולך להשתנות זה שה-6300/6400 יקבלו ליבה חדשה, כזו עם 2MB במקור, במקום 4MB כשחצי מזה מבוטל, שזה המצב כיום. מעבדים עם 2MB במקור יסומנו ע"י סטפינג L2 במקום B2 הקיים היום. אותו שינוי יחול גם על מעבדי המרום המקבילים. וכמובן שזה יקטין את העלות של ה-6300/6400, מה שיאפשר לאינטל להוריד מחירים." תודה לMcFly על ההסבר קונרו 4MB צד שמאלי,קונרו 2MB צד ימיני. מקור: http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=686996&starttime=0&endtime=0
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן בקיצר רציתי להתייעץ איתכם לגבי זה יש לי את הלוח הבא Gigabyte 78LMTS2P REV3.1 בתושבת AM3+ שכרגע יושב עליו PHENOM II 955 ורציתי לשדרג למשהו חדש יותר אז חשבתי על ה FX-8320 עכשיו הבעיה היא כזאת ב CPU SUPPORT LIST של הלוח לא כתוב שהוא נתמך וניסיתי לברר למה והבנתי שלוחות מאותו הדגם ברוויזיות אחרות לא תומכים במעבדים של 125W (שזה נשמע די מוזר כי הפנומים עצמם הם 125W) אבל הלוח הזה כן ה MAX TDP שלו מגיע עד ל 140 עכשיו השאלה שלי היא כזו מה נראה לכם? (עדכנתי ביוס בכל מקרה לגרסא החדשה ביותר)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי בקצרה: לוח אם: VIA K8T800 (VT8383) rev. 01 שזה בעצם ga-k8vt800 Pro מעבד: AMD Athlon 64 Processor 3000+ זכרון: DDR, PC3200 (200 MHz), 512 MBytes, Hyundai Electronics אני רוצה להוסיף עוד זכרון למחשב, בעיקרון אני רוצה עוד 1GB אבל תגידו לי גם בערך מה החירים של 2GB כדי שאני אוכל להשוות, בבקשה תכתבו גם אילו חברות מומלצות יותר ולמה ? ומאילו חנויות לקחתם את המחירים. שאלה קטנה נוספת שיש לי היא למה הCPUZ מראה שיש לי זכרון של 200MHZ ויש לי באמת של 400MHZ ? תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש שילוש(לוח.מעבד.זיכרונות)לגיימינג כבד..מעבד שיריץ הכל על האיכות הכי גבוהה..כגון קרייסיס..באטלפילד..GTA V.. תקציב כעיקרון 1200 אבל אני יכול להמשיך לחסוך עוד כסף..לא לוותר על ביצועים..רק תגידו מה כדאי ואני יחסוך KSP מת''מ..מזומן מפרט עכשיו: e7500 @3.7 ep-45 ud3lr 2x2 gb ocz 1066 gtx660 1440x900 enermax naxn 550
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי המשמעות של התיזמונים שמופיעים במשהו כמו 2 3 4 4 זה הזמן צריך לחכות כדי שנתון יקרא או יכנס לזיכרון שהשאלה שלי האם אתם מסכמים את המספרים ומסתכלים על זה כנתון בודד או האם יש משמעות למיקום המספרים? אני אנסה להסביר האם 2 2 2 4 שזה בעצם 10 מחזורי שעון יהיה יותר טוב מ... 2 3 2 5 שזה 12 מחזורי שעון והאם 2 3 3 5 שזה 13 מחזורי שעון יהיה זהה בביצועים ל 3 2 2 6 שזה גם 13 מחזורי שעון? כמובן שאני מדבר על אותו סוג של זיכרון -ותסלחו לי אם התיזמונים לא הגיוניים כי אני לא ממש מבין לעומק אני פשוט רוצה איזה דרך שאני אוכל להשוות בין סוגים שונים ולראות לבד האם ההפרש מחירים מצדיק עליה של X אחוזים בביצועים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-