עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by subzero08,

אשמח להמלצה אני יודע שהרבה אוהבים את הפרקטל, וגם אני הייתי סגור עליו אבל יצא לי לקרוא שבמציאות הוא מרגיש זול... חשוב לי איכות בניה טובה, נוחות עבודה, אסתטיות חשוב לי גם סינון אבק טוב לא מתכנן קירור מים בשלב הזה המון תודה אגב, אם זה חשוב הכוונה לגירסאת חלון בשניהם - - - תגובה אוחדה: - - - טעות בפורום סליחה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי 256 מ"ב זיכרון במחשבו ואני רוצה ל להרחיב ל 512 מ"ב!! והשאלה שלי היא כזאת: יש לי 2 חברים שהיה להם 256 מ"ב ושהם הוסיפו עוד זיכרון של 256 מ"ב אז נשרף להם הלוח אם אחרי כמה זמן אז מה עדיף לקנות 512 לבד וחדש או להוסיף 256 אחד לישן (ומה שאני יודע זה בעיה למצוא זיכרון שמתאים למה שיש כבר) ומה כדאי לקנות?? ואיך לבחור אחד טוב לפי המחשב שלי?? תודה מראש ofeky1

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by liram21,

שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא: Asus P8P67 I5 2500K Elixir 2x2GB 1333MHz תמיד בהפעלה שאני מפעיל את המחשב ישנו ציפצוף אחד קצר. הביוס הוא של American Megatrends (AMI), לפי מה שרשום ב- Beep Codes שלהם: http://www.ami.com/support/doc/AMIBIOS8_Checkpoint_and_Beep_Code_List_PUB.pdf או כאן http://www.bioscentral.com/beepcodes/amibeep.htm# ביפ אחד קצר = DRAM refresh failure (The programmable interrupt timer or programmable interrupt controller has probably failed) מה עושים ? המחשב ב-7.5 יהיה אצלי שנה ..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by BoOoM2008,

מהו SPEED BUS?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. טוב אז אני כבר משתגע ובטח שיגעתי אתכם עם כל השאלות שלי, פשוט אני רוצה להיות בטוח שאני משקיע בצורה הכי נכונה את כספי(שעבדתי עליו כמו חמור) המחשב שאני צריך הוא למשחקים כבדים מאוד וגם עם פילטרים. אני צריך רק את החלקים הבאים: מעבד, לוח אם,כ"מ,ספק בלי מארז כרגע ההצעה שלי היא כזאת amd 3500 gigabyte k8n 9 ultra gforce 6600gt leadtek חשבתי על מחשב קצת שונה שאולי יביא לי ביצועים טובים יותר, אני לא יודע מה כדאי יותר למרות שזה יצא יותר יקר מעבד אני חושב על 3200 או שאני אוריד עוד ואקח 3000, אני לא יודע אם זה כדאי בשביל הטווח הרחוק וגם הבדלי ביצועים... לוח אם אני לא בטוח אם להשאיר את הג'יגהבייט הזה או לקחת אחד גם של ג'יגהבייט אבל שעולה 200 שקלים פחות זאת אומרת 660 בערך כ"מ:…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. האם AMD athlon 64 כל כך גרוע בעריכת וידיאו? האם גם בפוטושופ הוא גרוע?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אינטל מציגה את מפת הדרכים הטרייה שלה לייצור ופיתוח מיקרו מעבדים בשנים הקרובות עם מטרה אחת ברורה - לרצות את השוק אשר צמא לעוד כח עיבוד בזמינות גבוההלכתבה

8. Started by Pancakes,

יש לי לוח אם Asrock H61M-HVS ( http://www.asrock.com/mb/intel/h61m-hvs מחפש 8GB בסטיק אחד במהירות המירבית שהלוח מאפשר, אין לי מושג כמה זה צריך לעלות בימנו ולכן אשמח לקבל המלצה. כרגע אין זיכרון במחשב. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי, התקנתי על המחשב שלי וינדוס 7 והאינטרנט שלי הפסיק לעבוד. מרכז הרשת לא מזהה את החיבור ופותר הבעיות לא נותן תשובה. ניסיתי להתקין את הדריבר שיש באתר של אסוס אבל אי אפשר כי הוא ב16 ביט (או לפחות זה מה שהמחשב אומר), ואין גירסה לוינדוס 7. אני מיואש, עזרה! עמית.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by spider272,

שלום לכולם מחפש שילוש(לוח.מעבד.זיכרונות)לגיימינג כבד..מעבד שיריץ הכל על האיכות הכי גבוהה..כגון קרייסיס..באטלפילד..GTA V.. תקציב כעיקרון 1200 אבל אני יכול להמשיך לחסוך עוד כסף..לא לוותר על ביצועים..רק תגידו מה כדאי ואני יחסוך KSP מת''מ..מזומן מפרט עכשיו: e7500 @3.7 ep-45 ud3lr 2x2 gb ocz 1066 gtx660 1440x900 enermax naxn 550

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יצרנית לוחות האם Gigabyte חושפת לוחות אם מעניינים לתושבת AM4 של AMD בערכת השבבים X570 לכתבה

12. Started by al_lot,

אני לא מתכון לעשות OC אז אם הזכרונות של GEIL הם בסדר ? מכיום שאם זולים יותר משאר ב100 שקל ויותר וגם אם עדיף שבב אחד של זכרון עם 512מגה אוו שני שבבים שכל אחד 256מגה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by guyx77,

האם יש הבדלים משמעותיים בביצועים של הדגמים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. ושיתמוך בזכרון DDR כי מה שיש לי עכשיו תומך רק ב SD... ממ תקציב 600-700 תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. הייתי רוצה לדעת מי אמור לתת ביצועים טובים יותר: Pentium 4 2.80GHz (HT; 800Mhz) or Pentium 4 3.06GHz (HT; 533MHz ומה בדבר ה Pentium 4 2.60GHz HT; 800MHz ? איפה הוא משתלב בטבלת הביצועים מול המעבדים הנוכחיים? ואם תוכלו להסביר מה נותן באס גבוה, זה גם יהיה נחמד.. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מישהו יודע איפה אפשר להשיג לוח GIGABYTE P35-DS3? נשרף לי הלוח ואני רוצה לקנות אותו הדבר כדי להמנע משידרוג המחשב כולו

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יצרנית לוחות האם הנודעת מציגה קו מתקדם ולא מתפשר של לוחות אם מבוססי ערכת השבבים X570 - לרגל בואם של מעבדי AMD החדישים לכתבה

18. Started by tal147,

האם זיכרון מטמון משפיע על ביצועי המעבד דוגמא אותו מעבד אבל זיכרון מטמון שונה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=927 מעבד X4 955 זיכרון מטמון 2M http://www.skypc.co.il/pl_product~HDZ955FBGIBOX~3~0.htm מעבד X4 955 זיכרון מטמון 6M יש הבדל גם במחירים האם זה משפיע על ביצועי המעבד ועד כמה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם אני קונה מחשב חדש אותו אני מתכנן להזמין השבוע או בשבוע הבא. התקציב למפרט כולו (ללא מסך וציוד הקפי) הוא כ-8000 ש"ח. המעבד יהיה קונרו E6600 עליו אני סגור ואני זקוק להמלצה ללוח אם וזכרון תואמים. אני יודע שהיו די הרבה ת'ראדים בנושא אבל רובם היו עבור אנשים שמתכננים לעשות OC, ואני לא מתכנן לעשות OC. בהתחלה חשבתי ללכת על הזכרון PQI 1GB x 2 667Mhz: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=677&category_id=8b2b34017f973a54cd7b609110e8351a& אבל אז ראיתי דיון בנושא בו נאמר שעדיף לקחת 533 עבור מי לא עושה OC אז האם באמת עדיף לי לרדת ל 533? כי אני לא רוצה להתפשר על איכות הזכרונות במפרט של 8000 ש"ח. ובקשר ללוח אם: ראיתי פה הרבה המלצות על DFI 975x שע…

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by esaly,

הייי! רציתי לשאול האם הE6420 יתן הבדל משמעותי בביצועים בעבודה מול פוטושופ לעומת הD925? המון תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. איך המעבד הזה? חבר שלי מחפש מפרט לגיימינג די זול (לא רציני מידי אבל שיריץ טוב) והיה שם את המעבד הזה.. אם זה חשוב, הנה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il מעבד: Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪263 קירור למעבד: Intel Original 1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪295 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪450 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪136 קשיח למחשב שולחני: Toshiba 1TB 3.5" SATA 3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪321 כרטיס מסך: Ninja HD6850 1GB GDDR5 DVI HDMI Retail - …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אוקי אז ככה: תחת הלשונית MEMORY ב CPU-Z אני רואה רק כמה זיכרון יש ולא פרטים עליו. כמו כן, בלשונית הCPU הוא רושם לי נתונים עבור כל ליבה בנפרד. בעיה מוזרה נופסת היא שהוא משנה את המכפלה של הFSB כל הזמן מ8 ל6 וחזרה. המפרט הינו המפרט שכתוב לי בצד. תמונות מצורפות. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by rann,

שלום . מחשבי הנוכחי הוא: מעבד- E6550 לוח אם- ג'יגבייט P35 S3 כרטיס מסך - 9600GT זיכרון 4GB (גם למטה בחתימה אפשר לראות) עכשיו אני מתלבט בין ה-Q9400 לבין ה-E8400 השימושיים העיקריים שלי הם : קצת משחקים דוגמא COD6 DRIT 2 FIFA 10 לא משחקים יותר מידי דרמטיים , וכמובן אינטרנט וכו' מה לקחת אתם מציעים ?? אני העדיפות שלי זה ה-Q9400 כי אני גם חושב לטווח היותר רחוק גם מבחינת הערך כספי וגם שזה 4 ליבות והוא אמור להיות יותר מתקדם. אם לא עכשיו אז יותר מאוחר אני רוצה ללכת לקנת היום אם אפשר כמה שיותר עזרה מהירה אודה מאוד לעוזרים. (בבקשה מנהלים לא לנעול)

24. Started by Vidati,

מצאתי את הלוח אם הזה של אסוס: ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI והוא נראה לי הכי מתאים לי בדרישות אבל שמעתי שרק הP35 תומך בפנריין אבל במפרט של הלוח כתוב Intel® Quad-core CPU Ready האם הכוונה מוכן לקואד קור לדוגמה (Q6600) או גם לפנריין? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6567

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by YARONGT,

האם יש הבדלים משמעותיים בין h61 ל p67 ומהם לא משנה דגם תגובות בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים