עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. AMD 64 3500 939 MSI NEO2 OCZ 1G לאדע דגם אבל תיזמונים 2,3,2,6

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by TrancEnergY,

שלום רב לכל ידידיי..... ראשית אציג את מפרט המחשב שלי כדי להבהיר: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX לוח אם: ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 זיכרון: [Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 [Twin2X2048-6400C4 vista 32 bit שאלתי היא כדלכמן: היום קניתי עוד זיכרון בדיוק כמו שיש לי במפרט זאת אומרת שאחרי השידרוג צריך להיות לי 4 G של זיכרון אך משום מה הזיכרון שישי לי עכשיו הוא רק 3 G . ניסיתי לשנות את מיקומי הסטיקים אך זה לא עזר מה עליי לעשות כדי שהזיכרון יקלט ויהיה לי 4 G כמו שאמור להיות?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. להלן המפרט: שם הפריט אחריות מק"ט כמות AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray 3 שנים AMDpen2965Tray 1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER שנה ACfreezer64Pro 1 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET 3 שנים GBMA785GMTUD2H 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1333Mhz Gold PC3-10666 CL9 Core I5 3 שנים OCZD34GK13CL9GLD 1 Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI 3 שנים sap5850 1 HEC Win+ 600 600W ספק כוח 3 שנים HECwin600 1 סה"כ מחיר: ₪ 3,934.00 שאלתי היא האם למפרט הנוכחי להישאר עם הלוח אם שכתוב עולה כ 500 שח, או לשדרג ללוח 790XT-USB3 AM3, 790X, DDR3 1333, 2xPCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, GBL gigabyte להוסיף עוד 160 שח…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שהיה מסוג AMD ATHLON XP 1700 (בפועל הוא עבד על 1400)

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by inspire2006,

שלום, בקרוב מאוד אני קונה מחשב חדש, ויש לי התלבטות קשה לגבי המעבד. אין לי בעיה של תקציב, אבל אני גם מנסה כמה שיותר לחסוך ולא לבזבז סתם את הכסף על דברים לא שימושיים. האם יש הבדל ביצועים משמעותי בין שני המעבדים שמצדיק את הפרש המחירים ביניהם? אם זה נחוץ למענה, כן, אני מתכננן לעשות OC. תודה לעונים. :

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אז ככה המחשב של אחותי נשרף יותר נכון הלוח, מחפש לוח S775 שהכל יהיה עליו מובנה, לזיכרונות DDR2 667, רצוי G31 ומעלה. מה דעתכם יהיה עדיף לקנות יד ראשונה או שנייה ? השימוש הוא משרדי לגמרי, התקציב הוא 250 שקל, שאר המפרט של המחשב: מעבד E2180,זיכרון DDR2 667 1GB, דיסק קשיח WD500GB SATA, ספק כוח EZCOOL 450W. 2 דגמים של לוחות S775 שמתאימים פחות או יותר לצרכים שלי, מי לדעתכם עדיף ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2192 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2165

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by tidan31,

שלום! האם יש הבדל משמעותי מבחינת ביצועים בין intel 4710hq ו-4720hq?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by smalul,

יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש, אבל הוא דיי לחוץ מבחינה כספית. זה המפרט שהוא רוצה (ויכול להרשות לעצמו): מעבד: +AMD XP 2500 לוח: GIGABYTE 7VT600-L זיכרון: DDR 400 256MB SAMSUNG (יש עוד דיסק קשיח, כ. מסך ומארז כך שכל העסק יוצא בסביבות ה 2000 ש"ח). בקשר לאחריות על המעבד - אני יודע שעבור מעבד AMD שמגיע בקופסא (BOXED) יש 3 שנים אחריות (והוא גם מגיע עם מאוורר ו Heatsink). הגירסה בלי הקופסא - רק שנה אחריות. בקשר לאחריות על לוח האם - אני דיי בטוח ש Gigabyte נותנים 3 שנים אחריות על הלוחות שלהם (לי יש לוח של Gigabyte ויש לי 3 שנים אחריות). באופן מוזר, לא הצלחתי למצוא באתר שלהם איזכור לתקופת האחריות של הלוחות. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט (מהיר), מוזיקה וקצת משחקים. אחרי ההקדמה הזו, נע…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מתכוון לקנות מחשב עם מעבד Intel Core i7 4790 על לוח אם עם ערכת שבבים H97 של אינטל. עד כמה שהבנתי, הקירור שמגיע עם המעבד הוא לא חזק במיוחד, בייחוד אם מתכוונים להשתמש במחשב עד קצה היכולת שלו. אני מתכוון לקנות את המחשב ב-KSP והם הציעו (כברירת מחדל) קירור בשם Arctic Alpine 11 Rev. 2. מה דעתכם על זה? הוא מאוד זול (כ-40 שקל) אבל אני חושש שהוא יהיה רועש. ראיתי שיש כתריסר יצרניות לקירור למעבדים ולכל אחת עשרות דגמים. אני לא מבין בתחום אז אני קצת תקוע פה. אני רוצה קירור שישמור על המעבד בטמפרטורה סבירה גם תחת הרצת יישומים כבדים וגם שיהיה שקט יחסית. אני לא רוצה לקנות משהו יותר יקר מ-200 ש"ח, אז מה לדעתכם יהיה הכי טוב בטווח המחירים הזה? יש בכלל שוני משמעותי בין היצרניות השונות …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, לפני כשעה החלפתי את המאוורר סטוק לMUGEN 2 עם 2 מאווררים נוספים. ד.א: המפרט רשום בצד. אחרי שהוצאתי את הלוח אם בזהירות וניתקתי את כל הכבלים, הרכבתי את הסוקט לפי הוראות היצרן בחוברת ההדרכה. חייב לציין שהזכרונות ישבו תמיד ביציאות : 1,3,5 ולא הוצאתי אותם בכל התהליך. בעת ההפעלה הראשונה לאחר ההרכבה אני שומע צפצוף ארוך שחוזר על עצמו בכמה מעגלים. בדקתי את כל רכיבי המחשב, החיבורים ובסוף הצפצוף הפסיק והמחשב עלה רק כשהוצאתי את הזכרון מסלוט 5 לאחר שניסיתי הצלבות הבנתי שאין בעיה עם הזכרונות אלה עם סלוט 5 בלבד. הלוח לא נפגע בכל התהליך לא קיבל מכות אני לא יודע למה פתאום כשאני מכניס זכרון ליציאה מס'6 המחשב לא עולה ומצפצף.. מה אני צריך לעשות ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. למרות שלא היו לה השקות בומבסטיות להעניק לנו, מפתחת השבבים מסאניווייל כן הציגה דברים חדשים ומעניינים על הבמה של תערוכת החומרה הגדולה בעולם לכתבה

12. ריכזנו עבורכם מידע על לוחות האם המבטיחים של פלטפורמת האקסטרים החדשה מבית אינטל, מתוך המבחר האדיר של שתיים מארבעת היצרניות הגדולות בתחום לכתבה

13. Started by צפיד,

אודה לעזרה בבחירת חומרה לסרבר שמריץ - כמה מכונות VM בעיקר לפיתוח, דוקרים, שרת PLEX , ככל הנראה מערכת הפעלה תהיה UNRAID או אובנטו סרבר ( מתלבט). כרגע אני עם QNAP 453+ שמשמש לאחסנה , אני משער שבשלב מסויים העביר הכל לסרבר (שהסרבר יהיה גם שרת קבצים). חשוב לי שיכנס למארז 2U או 1U לארון תקשורת, שלא יקרע את הכיס בצריכת החשמל היות והוא ירוץ 24/7 אבל שיהיה חזק ככל האפשר. לגבי תקציב אני לא ממש סגור,אני רוצה להבין אם יש אופציות מדור אחד או שניים אחורה ואולי יהיה כדאי לבחון אופציה לציוד ביד2.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. דגמי המעבדים הניידים בדור החדש של אינטל נחשפים תודות לשקופיות מודלפות עדכניות, ונראה שגם בגזרה זו לא נראה שינויים מרחיקי לכת לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבדי-ה-skylake-הניידים-הדגמים-שבדרך-נחשפים/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. אז ככה, אני מעוניין לשדרג את המחשב של אחי הקטן - והנה המפרט -> Intel( R ) Pentium ( R ) 4 CPU 2.93Hz Socket 775 LGA Asrock ConRoe856GV Memory DDR 768 MBytes 133.2 Mhz - pc2100 512MBytes- pc3200 256MBytes סכה"כ 768MBytes יש ברשותי תקציב של 800 ש"ח בערך ובפורום כרטיסי מסך המליצו לי בהתאם לדרישותי - ובהתאם למגבלות לוח האם - שהריי הוא תומך רק בAGP-X8 ולא בהתקן החדש PCI-E - וגם בהתאם לדרישות - אני מעוניין שהמחשב יריץ משחקים חדשים ברמה בינונית ומעלה כמו GTA IV וכדומה במשך השנתיים הקרובות. ההמלצה בפורום הייתה על SAPPHIRE Radeon HD3650 512MB DDR2 AGPX8 שעלותו 450NIS מה שמשאיר לי תקציב של 350NIS לזכרונות שיתאימו ללוח הנ"ל וכאן אני צריך אתכם : -)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, רק רציתי לדעת איזה מעבד הכי טוב ויוציא הכי הרבה ביצועים (ושיהיה ניתן לעשות לו overclock) מהכטיס החדש של ATI: ATI Radeon HD4850??? אני אישית לא מבין במעבדים, אבל הייתי משער (שם דגש על משער) שמעבד של AMD יותר מתאים לכרטיסי ATI מאשר מעבדי INTEL.. בקיצור אני מעדיף מעבד עם 4 ליבות, לא חשוב לי אם זה יהיה AMD או INTEL תודה!!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. עיקרון כבר התקנתי ת'דרייבר של הכ. מסך המובנה ושל הכ.קול מובנה אבל לא הצלחתי למצוא lan driver . זה ממש חשוב כי ככל הנראה בגלל המחסור בדרייבר הזה אני מתקשה לחבר את המחשב לאינטרנט. מדובר במחשב ללא גישה לאינטרנט כך שלינק למיני תוכנה שמאתרת איזה דרייברים המחשב צריך ומורידה אותם לא תעזור. תודה רבה ! נ.ב windows xp 32 bit

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. ראיתי לפני כמה זמן מישהו פה שאל אם קיובייס תומכת למעבד בריבויי ליבות... כדי לדעת אם כדאי לקנות.. מאחר וגם אני הייתי מעוניין במידע הזה התחלתי לחפש מידע..... לא מצאתי כלום, אפילו מייל לא מצאתי כדי לשלוח להם שאלה.. היום אחרי כמה חפירות ארכיאולוגיות באתר, מצאתי פיסת מידע, שעלולה להיות שימושית... אם תשימו לב, הביצועים בc2q הם ++, ואילו בc2d זה +... אז אני מניח מזה שהתוכנה אכן תומכת בריבוי ליבות.. אז מומלץ עוד מידע אודות דרישות המערכת לקיובייס: http://www.steinberg.net/547+M52087573ab0.html לגבי פרוטי לופס.. אני מעוניין במידע הזה בעצמי... אמשיך לחפש. אם אמצא תשובה אחזור אליכם בהקדם..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by nimrodim,

לא ראיתי שהיזכרו את הנושא. בכל מיקרה כל מי שחשב שיוכל להכניס מעבד בולדוזר ללוח AM3 - הקומבינציה הזאת לא תעבוד. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20100826225852_Desktop_Bulldozer_Processors_Will_Require_New_Platforms_AMD.html :-\

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by thegodx,

נכנסתי לKSP לראות מכירים של זיכרון וראיתי שA DATA הכי מישתלם שם ולא רשום עליו הרבה פרטים חוץ מ 512MB A-DATA /VT ושהו DDR 400 רציתי לדעת האם הוא בתיזמונים CL2.5..

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. תודה מראש!!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי צריך עזרה לפני שאני הולך סופית על מעבד: חשוב לי ביצועים למשחקים והאופציה לשמור אפשרות שדרוג בעתיד מה עדיף לי אינטל או amd לגיימינג כבד?

23. שלום. לחבר שלי יש לוח של MSI עם מעבד 2.0 נורטווד בסוקט 478 השאלה היא אם אפשר לשים לו מעבד סלרון 2.8 סוקט478 ב 450 שקל והאם זה מתאים .. או משתלם (ביצועים) תודה לעונים לוח : MSI i845e <=== (עריכה)

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. האם יש הבדל הבדל מבחינת ביצועים בין 4 גיגה (לדוגמה...) של זיכרון שמורכבים מ 4 סלוטים של 1 גיגה כל אחד מהם, או 2 סלוטים של 2 גיגה, או סטיק 1 של 4 גיגה (באותה מהירות כמובן!)? כלומר האם כמה סלוטים שנותנים אותו נפח של זיכרון מפחיתים מהמאמץ או מהעומס שעובר בזיכרונות והאם זה מייעל איכשהו את מהירות העבודה????

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט איזה מעבד לבחור. אני בעיקרון רוצה לקנות את ה-AMD MOBILE אבל אנשים רבים אומרים לי ש-Intel הרבה יותר טוב ויותר בטוח מ-AMD ושהוא יתקלקל אצלי לאחר מספר חודשים. בעיקרון אם אני אקנה Intel, אין לי תקציב ליותר מ-P42.8C שייתן לי הרבה פחות ביצועים מ-AMD MOBILE. אז מה דעתכם? האם AMD יותר כדאי? במה הוא יותר טוב? ואיך להסביר את זה לאחרים? תודה מראש על העזרה!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.