עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by maxwell10,

יש ברשותי מעבד i7 3770. איזה לוח אם מומלץ לרכוש למעבד כזה? בנוסף ברצוני להוסיף לפחות 8MB זכרון, איזה זיכרון כדי לרכוש? שימו לב שעלי להוסיף חיבור חיצוני RS232, האם יש לוחות-אם עם חיבור כזה מובנה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. שלי בן חצי שנה בערך .לא עבר האצה ..עובד נפלא ...

3. אוקי המערכת שלי היא : CPU: AMD Athlon 64 3500+ , RAM: 1024mb Kingston CL2.5. Graphics Card: ATi Radeon X1900XT 512MB, Motherboard: Giga-Byte K8N Ultra-9. Power Supply: Enermax Liberty ELT500AWT 500W . Hard Drive: 2XWestern Digital 160GB SATA 2. Disc Drive: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8. Operating System: Windows XP Professional . Case: Thermaltake Tsunami Dream VA3000SWA Etc: Dell 2007WFP Monitor, Microsoft Microsoft Netural Ergonomic 4000 keyboard , Logitech G5. אני מעוניין לשדרג את המחשב עם לוח מעבד וזיכרון חדשים, התקציב הוא 1500 אבל עם חריגה קטנה לא יזיק. השימושים שלי זה בעיקר משחקים, הקלטה וקידוד וודיאו וצפיה בHD. הבקשות שלי זה, אם אפשר 2 גיגה זיכרון, כמו כן DDR2. …

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  4. קניתי את המפרט הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 שמתי לב כאשר הלכתי ל"מחשב שלי" ואז ל"הגדרות" שרשום שאכן יש 2 גיגה זיכרון אך בסוגריים רשום שהמחשב מנצל רק 1.75. מה הסיבה? האם יש משהו לא בסדר במחשב? אגב, על המחשב מותקן WIN 7 ULTIMATE SP1

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by mordidot,

יש לי תקציב של 450 שקל ללוח אם ויש לי HD4850 אכשיו הבנתי שעדיף לוח עם PCI-E2.0 מה עדיף P35 של גיגהבייט או P45 של MSI זה של גיגהבייט: EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva וזה של MSI: P45 Neo-F s775 C2Q 1333Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva אני מתכוון מבחינת האיכות של הלוח לOC וגם איך הוא אם יש לו תכונות רעות או טובות וכאלה תודה רבההה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יצרנית השבבים מספקת לנו הצצה לפרויקט המפלצתי הבא שלה לצרכנים פרטיים - מעבד 28 ליבות הפועל בתדר מירבי מדהים לכתבה

7. Started by anorex,

יש לי את הלוח הנ"ל.... gigabyte קוראים לסדרת לוחות שלהם 6 dual mircle כאילו יש 6 דואלים בלוח לפי מה שאני יודע ....לדוגמא יש לחבר שלי לוח יותר ישן של ג'יג'הבייט ויש לו dual Lan שלי אין...יש לי חיבור אחד של רשת..שזה נראה לי מוזר...אפילו שקיבלתי את הפאנל הניקל האחורי שמחליפים במקום המקורי של המארז יש חור ליד הרשת...שאמור כאילו להיות שם עוד כניסה לחיבור רשת...ופשוט החור ריק. פתחתי את הספר של הלוח שקיבלתי וככה רשום: Onboard Lan VITESSE 8201 phy )10/100/1000 Mbit 1 RJ 45 port מה נסגר? למישהו יש את אותו לוח?

8. שלום, יש ברשותי כבר 2GB זכרון במהירות 667 ורציתי לשדרג ל-4GB על מנת לעבור לויסטה. האם כדאי לחליף את הזכרונות שיש לי כרגע ולקנות 4GB 800mhz או להוסיף 2GB 667mhz? כמה משמעותי יהיה השיפור? אני לא מתכנן שום OC.

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  9. שלום לכולם. אני בתהליך קניית מחשב חדש. המעבד הוא I5 2500K זכרונות G.SKILL 1600MHZ דיסק קשיח CRUCIAL C300 SSD כרטיס מסך Asus 8800GTS הלוח אם היה אמור להיות ASUS P8P67 PRO. היום הודיעו לי שלא ניתן להשיג אותו וגם אין צפי לחידוש של ייצור שלו מהמפעל. ביררתי בכמה חנויות וכולם עם אותה התשובה. בקיצור או לקחת את המקסימוס 4 אקסטרים של אסוס שהוא קצת אוברקיל בשבילי או לעבור לג'יג'בייט. בכללי אני ממש אוהב את אסוס, אני רוצה את ממשק ה UEFI הרבה חיבורי USB גם 3, SATA3, שיסחוב OC חזק, אלו פחות או יותר הרציניים. מה אתם ממליצים? לא ממש בא לי להוציא יותר מ 1500 ש"ח על הלוח. תודה.

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  10. Started by vourt,

הי, אשמח לשמוע על לוח אם מומלץ מבחינת ביצועים למשחקים ואמינות, עם אפשרות SLI אכותית, למעבדים החדשים i7 4770K. תקציב גמיש של 1,500 ש"ח ועדיפות לATX אך לא חובה. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום. ברשותי לוח האם הבא: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d845hv/ מתוצרת אינטל כמובן. אני מעונין לפתוח את האפשרויות הניתנות בכל לוח אם אחר דרך הביוס. המצב הוא שאין לי שום אפשרויות מתקדמות לשיפור הביצועים,מה שממש מעיק עליי ובגלל שאני שונא את אינטל,ואת ניורון כמובן,שמכרו לי את המחשב ברמאות אני ממש ממש רוצה לפצח את ההגנות האלה בדרך כלשהיא. אני רק רוצה לציין שאני לא מפחד להלחים,לשבור,לרסק,לשדרג ולשרוף את לוח האם שלי במטרה להשיג את האפשרויות האלה. תודה.

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by moshe20,

שייתן לי לי לעשות OC טוב בקיצר משהו מפלצת שייתמוך בקונר ואם אפשר גם זכרון טוב בתקציב של עד 800 שח בעיקר ל OC

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  13. תודה לעוזריםםם

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  14. בקרוב קונה מחשב חדש, (I5 2500K) בעתיד אני מאמין שאעשה OC השאלה האם ההבדל בין זכרונות במהירות 1333mhz ל 1600mhz קריטי ב OC אם בכלל? ואם כן, כמה שקלים שווה להוסיף בשביל לקבל את ה 1600MHZ

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Mamimo,

קראתי פה בפורום דעה של משהו שטוען ששמע ש P4P800SE לוח אם לא משהו בכלל, האם יש לכך סימוכין?? אני דווקא בדקתי עליו באינטרנט ומצאתי ביקורות המהללות אותו ואת העובדה שהוא מהיר יותר מ P4P800 ויציב מאוד. כרגע יש לי מחשב עם הלוח אם הזה (לא ממש שלי, שלי AMD), ומכל לוחות האם שהוצעו הוא קיבל את הציונים הטובים ביותר בביקורות באתרים השונים. לי באופן אישי יש מספר בעיות במחשב אבל אני לא חושב שבאשמת המעבד (למרות שהכל יכול להיות). אז מה דעתכם על הלוח הזה? ??? [הכותרת נערכה בהתאם לחוקי הפורום, נא לקחת לתשומת ליבך. לא יזיק גם לקרוא את חוקי הפורום בהזדמנות זו.]

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by Ashand,

יש לי מחשב "ישן" עם לוח אם של אסוס P5NE SLI עם מעבד E4500 ו-2 גיגה זיכרון ,אני רוצה להחליף את הלוח אם כי הוא עושה לי בעיות חמורות מאוד של ריסטים,מסכים כחולים וכבר אין לי כח בשבילו (קניתי אותו ב-200 שקל וכנראה הוא היה שווה את ה-200 שקל) הלוח שאני רוצה יהיה חייב להתאים לחומרה הנ"ל עם צי'פסט יציב שלא עושה בעיות,שיהיו עליו כמה שיותר PCI ויציאות USB ...אם יש לכם המלצות אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by yav92,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT PCI-E ועם סטיק אחד של גיגה עכשיו הוא לא עובד לי הכי מהר ואם אני יוסיף עוד גיגה זה ישנה? כנל למשחקים אחרים

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  18. Started by azsxazsx,

רציתי להבין אם הלוח אם הזה תומך במעבדים הישנים pentum-D בדיוק הזמנתי אותו .... ושכחתי לבדוק אתזה

• 7 תגובות
    • 540 צפיות
  19. מפתחת השבבים מתחילה רשמית את דור ה-Ryzen השלישי שלה עם דגמים ניידים חסכוניים בעלי פוטנציאל משמעותי לכתבה

20. Started by yuval800,

שלום, אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב השולחני שלי, כיום יש לי 4GB זכרון, כאשר אלו שני כרטיסים של 2GB כל אחד, אלו הפרטים של כל כרטיס: Memory Type: DDR3 PC3-10600 Manufacturer: Transcend Information Model: JM1333KLU-2G Capacity: 2048 MB Speed: 1334 MHz 667 x 2 Form Factor: DIMM המעבד הוא i7-2600k לוח אם: AsRock Z68 Pro3-M פעם היה מיתוס (לא יודע אם אי פעם זה היה נכון) שלא כדאי לערבב סוגי זכרונות שונים, מה יהיה הכי נכון מבחינתי לעשות? המטרה שלי היא להגיע למינימום 8GB. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  21. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 10K שמיועד למשחקים, מולטימדיה והכל.... אני עדיין לא מתמצא מספיק בנושא OC אבל מעוניין להיכנס לזה עם הזמן אז כדאי שיהיו אפשרויות רבות ככל שניתן. די נעול על לוח של ASUS 975X P5WDH-DELUXE - עולה 1400. http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=116&l3=0&model=1198&modelmenu=1 P5WDG2-WS-PRO - עולה 1600. http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=248&model=1289&modelmenu=1 SLI 680 P5N32-E SLI - עולה 1700. http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=397&model=1459&modelmenu=1 1. אני צריך שהלוח יתמוך במעבדי E6400 ומעלה (קונרו ובמעבדים העתידיים של ה-4 ליבות) השאלה העיקרית של…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by sahargt,

Abit AW9D Intel® 975X Socket 775 חשבתי לקנות מחשב חדש אז חשבתי ללכת על אינטל אז אני צריך עזרה בבחירה של הלוח אם במחשב הישן היה לי לוח של איביט מקס 3 אני צריך שהלוח יתמוך בכולה הדברים SLI במעבדים 4 ליבות זכרונת מהירים אז איך הלוח הזה שווה משהו

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by xxgalxx,

שלום לכולם יש לי שאלה דיי חשובה , זה הלוח אם שלי http://www.asus.com/Motherboards/P5KPLCM/ עכשיו אם תשימו לב בתמונה של הלוח מתחת למעבד יש את הגוף קירור הגדול הזה הכתום שרשוםעליו asus. האם זה באמת גוף קירור? ולמה אין עליו מאוורר או משו שיקרר אותו? כי שמתי לב כמה פעמים שכיביתי את המחשב הוא הדבר הראשון שמתחמם הכי מהר והוא הכי חם מכל החלקים של המחשב. מזה בעצם הדבר הזה ? והאם הוא מצריך גם מריחה של מישחה טרמית כי שיחררתי תתפסנים שלו והוצאתי ושמתי לב שיש ריבוע קטן באמצע ועליו היה מין משחה כזאת זה הרגיש לי כמו מסטיק כזה ולא כמו משחה טרמית רגילה. ניסיתי להוריד אותה בעזרת אלכוהול וצמר גפן ומקלות וזה לא עזר לא ירד כלום. החזרתי בחזרה כמו שהיה ולא מרחתי מישחה טרמית, מה לעשות? א…

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by eXtReMeHaLo,

לי יש כבר 512 זיכרון במחשב אני רוצה לפחות עוד 512 או 1024 עכשיו שהסתכלתי בחנויות באינטרנט ראיתי 3 סוגים: DDRAM RDRAM SDRAM וכאן בפורום דיברו על : Dual DDR איזה מבין כל אלה הכי טוב? וכמה מהץ אני צריך? (אני גיימר כבד) וגם כמה לקנות עוד 512 או עוד 1024 תודה ראש לכולם...

• 5 תגובות
    • 497 צפיות
  25. ב- bios הטמפ' היא סביב ה- 35 ב- אוורסט 70 למי להאמין ?

• 9 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.