מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מי יותר טוב והאם זה שווה את הפרשי המחיר ומה ההבדלים בניהם? לא עושה אוברקלוק בכלל
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו? גם רציתי לדעת אם יש אפשרות לבדוק את המעבד אם הוא עובד ב100% ,קראתי בפורום שיש אפשרות שמעבדים לא יעבדו 100% בעומסים שונים עקב OC שעשו להם והם קצת ניזוקו עקב מתחים מוגזמים, בקיצור אני רוצה להיות רגוע שהמעבד שלי מתפקד 100%. בתודה רוני
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב עם לוח אם GIGABYTE Z97X-GAMING 3 כרגע מותקן עליו 16GB מסוג: G.Skill aegis 2x8GB DDR3 1600MHz PC3-12800 CL11 לאחרונה, אני מוצא את עצמי לחוץ מבחינת הזיכרון ולכן אני מעוניין להוסיף עוד 16GB, הבעיה שלי היא: המלצה לדגם תואם במחיר טוב שיתאים לזיכרונות הללו, ויתאים מבחינת המיקום. בעיית המיקום: על המעבד מותקן Mugen 4, לכן אני לא יכול לשים זכרונות עם קירור גבוה, וגם השאלה שלי איך אני מבצע את תהליך ההרכבה, ראיתי שהמאוורר שהוא מה שעומד מעל הזכרונות מחובר עם קליפסים. האם ההוצאה של המאוורר פשוטה ורק לשים את הזכורונת ? כי אני לא מתכוון לפרק את כל הקירור בשביל כך. צירפתי תמונה וקישורים לדגמים שראיתי: אשמח לשמוע בקשר לדגמים אם מתאימים (אחד מהם זה אותם זכרונות שכבר…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לא ראיתי אותו באף חנות און ליין או בארץ.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה בין שני לוחות אם מומלצים בתקציב של עד 900 שקל האחד הוא: GIGABYTE-965PS3 S775 DDR2 800MHZ השני הוא: ASUS-P5B S775 P965 DDR2 800MHZ הלוח של GIGABYTE קצת יותר יקר ברוב האתרים שבדקתי, אני לא מתכנן לעשות OC מה עדיף מבחינת ביצועים, קירור, תמורה לכסף, כרטיס קול, וכו'..... שני הלוחות זהים מאוד בתכונות שלהם ושניהם תומכים במעבד החדש ארבע ליבות של אינטל אודה לכם אם תעזרו לי בהחלטה איזה לוח עדיף ומשתלם יותר
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד. עכשיו חשבתי להחליף למעבד AMD כפול, משהו בכיוון ה4600X2 (הלוח שלי תומך), ולהוסיף עוד ג'יגה זיכרון. השאלה היא אם ההבדל יהיה משמעותי במשחקים? :s05:
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן שהגרסה המתוקנת של עדכון אוקטובר הגדול עדיין נמצאת בשלבי הכנה, בחברה מצהירים על יישום שיתקן איבודי ביצועים כתוצאה מ-Spectre - וגם על יכולת עתידית לשלוט טוב יותר על היישומים המותקנים במערכת שלכם לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום!!! גם לי יש את הלוח הזה ואני מרוצה מאוד!!! עכשיו יש בלוח הזה פיצר של כרטיסי זיכרון!!!! אם אלא ביטלתם את האפשרות הזאת הביצועים של המחשב שלכם ירדו בצורה דראסטית!!! לי יש את ההרקולס ובמקום לקבל 8900 קיבלתי 6800 בקושי! ניכנסתי לביוס ביטלתי את זה והתחלתי לקבל 8900!!! בטלו את זה ויכול להיות שכל הבעיות שלכם יפתרו (אני מקווה)....
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או אפילו חברה אחרת שלא שמעתי עליה? בטווח המחירים של עד 400 שקל לסטיק של 512 מגהבייט או אולי אפילו כדאי לקחת חברה אנונימית או זולה ומוכרת(יונדאי\סמסונג) עם תזמונים טובים יותר cl2 באותו מחיר האירו את עיני התוהות
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב. אני לא שם דגש על עניין המשחקים אבל חשוב לי שהמחשב יהיה חזק. השימוש העיקרי הוא מוסיקה, וידאו, עיבוד גרפי, תיכנות, אינטרנט ועוד. עד היום את כל המחשבים של הרכבתי עם מעבדי INTEL אך הבנתי שמעבדי AMD זולים יותר, השאלה שלי היא האם מעבדי AMD באמת זולים יותר ובכמה, והאם הם נותנים אותם ביצועים? ועוד משהו, האם מעבדי AMD מגבילים אותי מבחינת חומרה או תוכנה? אם בכל זאת כדאי לקחת INTEL האם אתם ממליצים לחכות לירידת המחירים של מעבדי 3GHz (מתי זה צפוי לקרות?) בתודה מראש, עומר.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
תקציב: מהו התקציב שהוקצה לקנייה? לא יודע מה שווי השוק של לוחות האם , ככה שקשה לי לקבוע את שווי ההשקעה שלי. אני מאמין שבסביבות עד 1200 ש"ח אבל אם אפשר פחות אז ברור שעדיף. אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? לוח אם: מפרט נוכחי- מעבד:Core i7 920, s1366, 8MB Box לוח אם: EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E GIGABYTE כ.מסך: HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E - ASUS דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ SSD: Intel 240GB SSD 335 Series Sata III 2.5 Inch Retail זכרון: G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600 ספק כח: HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular - corsair מארז: Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) מסך…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים חיפשתי לוח אם ומצאתי אחד שמתאים לדרישות שלי ומצאתי את הלוח הבא M2NPV-VM asus לינק http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=424703 יש בו יציאת כרטיס מסך מובנה סביר + יציאה לטלויזיה. בסוף לא קניתי, אני רוצה לדעת האם יש היום לוח בעל יכולות דומות שמשתלם יותר?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לצורך O.C גבוהה ככול האפשר חשוב כיום לרכוש לוח גמיש ככול האפשר מבחינת FSB וזאת מפני שאינטל מגבילה מאוד את המיכפלה של המעבדים שלה כך שהדרך היחידה ל-O.C משמעותי ,היא באמצעות העלאת ה-fsb . המלצות ?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני כשעה החלפתי את המאוורר סטוק לMUGEN 2 עם 2 מאווררים נוספים. ד.א: המפרט רשום בצד. אחרי שהוצאתי את הלוח אם בזהירות וניתקתי את כל הכבלים, הרכבתי את הסוקט לפי הוראות היצרן בחוברת ההדרכה. חייב לציין שהזכרונות ישבו תמיד ביציאות : 1,3,5 ולא הוצאתי אותם בכל התהליך. בעת ההפעלה הראשונה לאחר ההרכבה אני שומע צפצוף ארוך שחוזר על עצמו בכמה מעגלים. בדקתי את כל רכיבי המחשב, החיבורים ובסוף הצפצוף הפסיק והמחשב עלה רק כשהוצאתי את הזכרון מסלוט 5 לאחר שניסיתי הצלבות הבנתי שאין בעיה עם הזכרונות אלה עם סלוט 5 בלבד. הלוח לא נפגע בכל התהליך לא קיבל מכות אני לא יודע למה פתאום כשאני מכניס זכרון ליציאה מס'6 המחשב לא עולה ומצפצף.. מה אני צריך לעשות ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך זה שלוח אם כזה עם כל האפשרויות שיש+ FIREWIRE + GF 4 CARD, עולה כ"כ מעט - 850 ש"ח.... יש לו כל מה שיש ללוחות באותו מחיר אבל גם כרטיס GF שלבד עולה 350 -400 ש"ח. מישהו יכול לתת עליו חוות דעת?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 שיכלול X3 PCI לפחות, 1 AGP [הכוונה כרטיס מסך 1 כי ראיתי כאלה שיש בהם 2 נראה לי :-\] שאני יוכל לשים עליו X4 DDR 512 המ... זהו בנתיים נראה אם זה במקום אחים שלי
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום זה זמן רב שאני חושב כי יש לי בעיה חומרתית במחשב חדש יחסית (כמה חודשים) להלן הנושא הראשון : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483171.msg4135614#msg4135614 היום נתקלתי בפוסט פה בפורום על memtest86 הרצתי אותה ולאחר כ 30 שניות היא נתקע / סיימה את הבדיקה ( פעמים ברציפות עם אותה התצוגה) להלן התמונה : אשמח אם מישה יכול להסביר לי על התמונה (דעתי היא שיש בעיה - השאלה אם אני צודק) לינק לתמונה (בפורום היא יוצאת גדולה מידי) http://img51.imageshack.us/img51/4080/img2567ml.jpg תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מספר התלבטויות ואני צריך שיעשו לי קצת סדר לפני הקניה. מצד אחד מעבד I5 יספיק לי ללא ספק לשימושים שלי. מצד שני אני מאוד רוצה לוח שיתמוך בריבוי כרטיסים ברוחב פס מלא בשביל הכרטיסים החדשים והעתידיים שיצאו ופשוט אין לוחות P55 כאלה, גם אם אני מתפשר על לוח שנותן רוחב פס של X8X8 אני מגיע למחיר גבוה שמתקרב ללוחות X58 שניתן למצוא במעט מעל 1000 שקלים היום שנותן רוחב פס מלא ותואם NV\ATI... לדוגמה: http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=1092 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4008&CatCode=543 ועוד. בנוסף הבנתי שדווקא בתושבת 1366 יתאפשרו שידרוגים עתידיים בניגוד ל1156... אבל אין ספק שזה הופך את העסק ליקר יותר. צריך חוות דעת, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס USB 3 ולחבר אותו למחשב, הבעיה שאין לי מושג איזה סוג יתחבר לי ללוח אם. מצורפת תמונה של החיבורים, אשמח לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לאחרונה התחלתי לעסוק בעריכה וידאו מקצועית ... בעיקרון אני אעבוד המון על תוכנת פרימייר - אני מעוניין לשדרג את המחשב עד 1000 ש"ח יש לי מעבד E8400 - שקניתי אותו אז.... בשביל משחקים ושאר חלקי מחשב די נחותים (מפרט למטה) אשמח אם תוכלו לעזור לי בנקודות הבאות : 1. הלוח אם שיש לי.. יש לו שני סלוטים של זיכרונות ואחד מהם לא עובד !! - לכן או שאני מחליף את הלוח .. (יש לי עוד כרטיס זיכרון של 1 ג'יג'ה) - או שאני קונה כרטיס זיכרון אחד של 4 או 8 ג'יג'ה.. מה עדיף ?? 2. במפרט ה E8400 מופיע שמהירות השעון שלו עומדת על 1333, זה אומר שאני צריך לקנות זיכרון ולוח תואמים לאותה מהירות - האם זה הנתון היחיד שאני צריך לקחת בחשבון ? - עד כמה נופל המעבד שלי, ממעבדים חדשים שיש בשוק היום ( E840…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח שיתאים למעבד i5-2500K בעבור Over Clocking חשבתי על דגמי Z68, אשמח לקבל הצעות (המחיר צריך להיות סביר ולכן אם תציעו לי מספר אפשרויות דגם זול מאוד, עממי, וטוב יותר זה יעזור לי). הדברים שחשוב לי בלוח: - 4 כניסות לSATA2 לפחות - כניסת SATA3 אחת לפחות - יציאת ESATA בפנל אחורי - USB 3 שיהיה לפחות 2 חיבורים - HDMI חובה, גם VGA עדיף. - חריצי USB 2.0 עדיפות לכמה שיותר אבל לא על חשבון מחיר מטורף כי אפשר לרכוש מפצל או פנל במידת הצורך. - אין לי צורך בSLI, ומשחקים זה יהיה אופציונלי עבורי (GTA וכו'...) - כרטיס רשת במהירות 1000 (אומנם יש בכולם אבל עדיין חשבתי שיהיה צורך לציין). - PS/2 גם עדיף שיהיה עדיין יש לי סט אלחוטי שמשתמש לצערי בטכנולוגיה הזאת. אם תוכלו לתת לי מספר…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי את המעבד E6500, הוא כלכך ישן שהוא לא יריץ משחקים שיצאו בקרוב\יצאו כמו באטמן החדש או AC2? כי לפי האתר systemrequirementslab.com הוא לא יריץ גם את באטמן וגם את AC2 ..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשדרג זיכרון ללפטופ dell inspiron n3010. התצורה כרגע היא: MEMORY : 4096MB (2X2048) 1333MHZ DDR3 DU Intel I5-430M 2.26GHZ האם אני יכול לשים כרטיס אחד של 8 GB במקום שניים של 4? שניים של 4 עולים בערך 280 ש'. אחד של 8 עולה בערך 190 ש'. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-