מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אבקש לוודא שהלוח הנ"ל מתאים להתקנת זיכרון DDR2 במהירות 1066. לא כ"כ מתמצא בדברים הללו, אז תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני בונה מפרט למחשב חדש, ויש לי כמה גרושים עודפים, ואני מנסה להבין איזה מהשדרוגים ייתן את היתרון הגדול ביותר. בעיקרון, המחשב אמור להיות בעל יכולת חישוב טובה, יכולת גרפיות סבירות (HD Graphics 2000 יספיק) עם אפשרות להשבחה (חיבור PCI-E) הרבה זיכרון (2x4GB). ככה שכרגע, בתכנון, השילוש הקדוש הוא: Intel i5 2400 + ASRock Z68 Pro3 + Kingston DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-27 HyperX השאלה, האם עדיף, בשלב זה, לרדת ללוח מבוסס H67, זיכרון 1333 ולעלות למעבד 2500K, או כל שילוב אחר בסגנון... (OC, אם בכלל, יהיה מאוד בסיסי...) תודה מראש, נתי.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם צ׳יפסט X38 של DFI והמחשב כבוי כבר כמה חודשים. עכשיו שאני באתי לפרק את הקבלים ראיתי נורה כתומה דלוקה בלוח אם דרך החריצים של המארז והיא כבתה רק שלחצתי על ה-switch מאחורי הספק. מישהו יודע למה היא הייתה דלוקה? ומה התפקיד שלה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
AMD 64 3500 939 MSI NEO2 OCZ 1G לאדע דגם אבל תיזמונים 2,3,2,6
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי המפרט הבא: i3 2100 8GB RAM SAMSUNG 840 EVO המחשב שלי מאוד מהיר, אך במידה ואחליף מעבד, זה ישפר את המהירות הכללית של המחשב? או שהוא כבר הגיע למהירות המקסימלית האפשרית? אני גם משתמש ב-SSD ב-SATA2...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! המפרט שלי הוא: pentium 4 1700 לוח אם ga-8smml sis 650 chipset כ. מסך gf 4 ti 4200 128 mb זכרון פנימי 256 sdram () דיסק קשיח 40GB. יש לי את המחשב הזה כבר שנה וחצי, ובגלל שהתחלתי לשחק במשחקים שדורשים יותר רציתי לשדרג אותו, לא לביצועים מקסימלים, אך לביצועים טובים. התקציב שלי: 1000 ש"ח. לפי מה שהבנתי עד כה הזיכרון והלוח אם שלי נחשבים דפוקים לגמרי (כל אחד בפני עצמו, וגם הלוח אם לא מאפשר החלפת סוג זיכרון לאחד טוב כמו DDR או RDRAM), ועם הכרטיס מסך אפשר עוד להחזיק מעמד. אז בעדיפות ראשונה (לפי זה) זה החלפת זיכרון פנימי ולוח. כמו כן, הייתי שמח אם מישהו יסביר לי מה זה בדיוק אוברקלוקינג ואיך בדיוק עושים זאת, כי לפי מה שהבנתי מקריאת הודעות בפורום זה גם משפר ביצועים. אני רוצה שדר…
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. כל לוחות ה P67 - להדיוט כמוני - נראים בערך אותו דבר, במיוחד כאשר מדובר על התקנה של כרטיס מסך בודד (מערך SLI או CF לא נדרש). אם כך הדבר - האם לבחור בלוח הזול ביותר? האם יש לוח P67 שעליו לא (!) הייתם ממליצים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מהכתבה שפרסמו כאן: http://hwzone.co.il/news/1187634249/20976/ אני מצטט: משפחת ה-Penryn מבית אינטל, עליה יבוססו מעבדי העתיד הקרוב של החברה, צפויה לראות אור כנראה ברבע הראשון של שנת 2008, אם כי עד היום לא ידענו דבר על הרכבה של המשפחה. מידע שדלף כנראה מאינטל עצמה מורה על תשעה דגמים שולחניים שיתבססו על תהליך ייצור של 45 ננומטר חמישה מעבדים שיבוססו על ליבת Wolfdale, ועוד ארבעה מעבדים שיבוססו על ליבת Yorkfield. וגם: לעומת כפולי הליבה של החברה, יכילו המעבדים בעלי ליבת ה-Yorkfield של אינטל שתי ליבות "מודבקות" מסוג Wolfdale, ובהתאם 12MB של זיכרון מטמון המשותף בין כל שתי ליבות. מה שאני חשבתי כל הזמן, שהדור החדש ההולך וקרב שהוא Penryn בארכיטקטורה של 45 חשבתי שהוא יהיה 4 ליבות…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
?????
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לקנות את השילוש הבא: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 512MB TwinMOS 667mhz האם השילוש הזה טוב ? האם אני אוכל להגיע אם הלוח הזה ל1:1 זיכרון:מעבד, כלומר לעשות אובר עד 333 MHZ ? האם למישהו היה ניסין אם הלוח הזה ואם כן אז איך הלוח ?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש והרצתי עליו כמה בדיקות כדי לראות שקיבלתי את הכל כמו שביקשתי ומשום מה הזיכרון (8GB 1600MHZ מה שהוזמן) מציג שהוא רץ על מהירות 667MHZ ולא 1600 MHZ, מדוע זה ככה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דל 4 שנים עם מעבד i3-2310m והכל עובד בסדר גמור האם יש שוני בביצועים של מעבד חדש מאותו דגם בדיוק לעומת הישן שלי? או שאם מעבד עובד ולא משנה כמה זמן אז הוא מתפקד בדיוק כמו חדש תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע מותקן אצלי MSI P67A-GD53 B3 ומחר יותקן ASROCK Z77 PRO4, המעבד יוחלף מי I7 2600K למעבד I5 3570K ויבוצע OC בינוני סביב ה4.5GHZ, הזיכרונות גם כן יוחלפו לקיט מהיר של 2X4GB 2400MHZ למען יציבות מלאה. אינה הלוח. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Z77%20Pro4 על הלוח יותקן HD6990 4GB ועל מסך U2311H 1920X1080I. הכונן הקשיח הראשי יעבוד בSRT ביחד עם M4 64GB SSD, מה דעתכם על השדרוג ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש לוחות תומכי פנטיום 4 חחדשים בעלי FSB800 שתומכים בRDR?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במחשב ביתי לצפיה בוידאו. אני מתכוון לקנות Q6600, נאמר לי שבינואר יצא ממשיך דרכו הQ9930 (או משהו כזה), באותו המחיר ובצריכת הספק נמוכה יותר. האם זה נכון? האם שווה לחכות?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד. עכשיו חשבתי להחליף למעבד AMD כפול, משהו בכיוון ה4600X2 (הלוח שלי תומך), ולהוסיף עוד ג'יגה זיכרון. השאלה היא אם ההבדל יהיה משמעותי במשחקים? :s05:
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי היום מחשב חדש. קישור לחבילה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10169עלה 1440 ש"ח, מעבד i3 Haswell. נועד לשימוש רגיל של אינטרנט (הרבה סימניות בו זמנית, יוטיוב ב-1440P) אופיס וכו'. ללא משחקים או תוכנות מיוחדות.אציין ששדרגתי את לוח האם, הדיסק הקשיח, וספק הכוח. לגבי הזכרון הפנימי, RAM: זה הסטנדרט שבא עם החבילה- Kingston 4GB DDR3 1600MHz. כאשר ניתן לשדרג בתוספת של 95 ש"ח לזיכרון הזה- Kingston 8GB DDR3 1600MHz. זה היה נשמע לי קצת יותר מדי ולא ידעתי אם אני צריך את זה, אז המוכר הציע לי לשדרג למשהו באמצע שזה 4GB 1600MHZ אבל קורא יותר מהר. עלה 45 ש"ח. עכשיו כשאני חושב על זה אני קולט שאולי שווה לי עכשיו להוסיף 50 ש"ח (ולהשלים ל-95 ש"ח) ולקחת כבר את ה8GB הרגיל שמציע…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה היו לי תקלות במחשב שקשה לי לזהות את מקורן. החלפתי כמעט הכל חוץ מלוח אם וכרטיסי זכרון. הלוח הוא ASROCK 4COREDUAL_VSTA והזכרונות הם מחברה לא מפורסמת . במשך כשנתיים המחשב עבד ללא בעיות מיוחדות. ועכשיו לשאלה. במסגרת הבדיקות שערכתי הרצתי MEMTEST גירסה 2.01 מתקליטור HIREN וכן MEMTEST גירסא 4.10 מתלליטור BOOT שיצרתי מקובץ באתר MEMTEST.ORG (או שם דומה). מה שקורה בכל ההרצות הוא שאין הודעות שגיאה על ידי התוכנה אלא במקום הודעת שגיאה המחשב פשוט ניתקע וצריך לעשות לו RESTART ברוטלי (על ידי מתג RESTART או על ידי לחיצה ארוכה על מתג POWER ). האם זו התנהגות תקינה של התוכנה ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לעדכן את הביוס שלי מ 1.8 ל 1.9 ולכן צפיתי בסרטון הבא: עכשיו יש לי שאלה קטנה, בעמוד של ההורדה רשום לעדכן את ה BIOS & ME אבל בוידאו עצמו רואים בברור שהוא מעדכן רק ביוס. השאלה היא, על איזו אפשרות עלי לבחור? אני אומר שאני רוצה לעדכן את הביוס מאחר שישנה תופעה שלא מאפשרת לי לשמור שום שינוי שאני עושה בביוס. זתאומרת שאחרי שאני מבצע שינוי > שמור וצא, לאחר מכן הכל חוזר לברירת מחדל. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ובוקר טוב האם כדאי לי לעדכן את הגירסא של הBIOS שלי , אילו סיכונים יש בעידכון BIOS וכמה זה באמת קשה . אני עומד לפני פרמוט וגם הוספתי רכיבים חדשים למערכת שלי ועל הדרך כבר חשבתי לעדכן את הגירסא של הBIOS הלוח שלי נקנה בשנת 2008 וראיתי שקיים עדכון לשנת 2009 באתר של ג'יגה בייט . בכל אופן תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם באופן קבוע, בכל לןוח אם שיש לו כ.מסך מובנה אי אפשר להוסיף כ.מסך נורמלי בהמשך? או שזה רק חלק מהלוחות? אוב כולם כן? או בכולם לא? תודה וחג שמח
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי שתעזרו לי בקניית כרטיס זיכרון למחשב. רציתי לקנות את הכרטיס הזה כי גם הוא 512 וגם הוא מתאים לי לתקציב והוא סביר במהירות והכל...אז תגידו לי אם כדאי לי לקנות אותו או שיש לכם כרטיסי זיכרון אחרים יותר טובים ובאותו מחיר ונפח..: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1162&lg=0 ושאלה אחרונה: אני לא ממש מבין בזה, יש לי עכשיו זיכרון של Elixier 256MB, אם אני מוסיף את הזיכרון שהראתי לכם שהוא 512MB(וגם הוא של Elixier) אז שניהם מתחברים ביחד ל-768 מגה של זיכרון ? לא ?
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם די מעפן. p4m800-m7 של חברת ECS יש לי 1GB RAM וצריך להגיע כרטיס מסך hd 3650 512 AGP עכשיו אני רוצה לשאול, יכול להיות שבגלל שהלוח אם די מעפן, הוא יכול להשפיע על הביצועים של הכרטיס מסך/ או כל דבר אחר באופן כלשהו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין WINDOWS 7 64 BIT. יש לי את הלוח GA-EP45-DS5 ואני לא ידוע אילו דברים צריך להתקין אחרי הפירמוט. אם מישהו יכול בבקשה להגיד רק את הדברים שצריך להתקין ללוח אם אז ממש תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-