עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כאילו מעבד AMD 3000 הוא בעצם 1.8GHZ לעומת מעבד 3.0 INTEL שהוא בעצם 3GHZ אני צריך להוכיח לחבר שלי שזה נכון... אבל אני לא סגור אל איך להסביר לו את זה...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. עבודה יפה בסיקור הלוח, מאוד נחמד (במיוחד הציוד). רק חבל שזה לא נכון, הAsus P5B Deluxe לא מלך הOverclock, אבל חפיף. כמה הערות, שאלות וסתם עובדות: 1. התוצאה תחת LN2 היתה טיפה מאכזבת, חשבתי שתגיעו ל5GHz או יותר. 2. הP5B Deluxe הוא לוח מעולה, אבל לא "טוב ביותר" מכוון והוא כושל תחת טמפ' נמוכה במיוחד ומתחים גבוהים במיוחד (מה שמוביל אותי לשאלה הבאה). 3. לא היתה לכם בעיה עם קירור הלוח? בטמפ' נמוכות במיוחד הלוח לא ממש מתפקד.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by SweeT_EviL,

היי, אני מתכנן להתקין WIN7 ולהפעיל את AHCI, עכשיו ראיתי באתר של גיגהביט שיש להם דיירבר להתקנת AHCI לפני התקנת מערכת ההפעלה. הבעיה היא שאין לי דיסקט. האם רק הפעלת AHCI בביוס זה דבר מספיק? האם התקנת הוידוס תזהה שאני צריך להתקין AHCI ותידע להתקין לבד מהדיסק?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. צהריים טובים, ברצוני לשמוע את דעתכם לגבי שני הפריטים הללו - אני מתעסק בגיימינג ו גם OC (לא רציני) רוצה לדעת לגבי הלוחות האם אמינים? ASrock חברה לא מוכרת בארץ האם הלוח יתן תוצאות טובות ויעשה את העבודה? מה לגבי אסוס? אשמח לתגובה תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by lioryb,

האם המעבדים האלו תומכים בוירטואליזציה? אם אני מתקין windows7, האם אוכל להשתמש בוירטואליזציה של XP ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by maor676,

יש לי את המעבד הנ"ל עם קירור של artic cooling והוא עובד על טמפ' של 60-70 מעלות. זה לא מוזר?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by naamani3,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקופת הזמן הקרובה (שבוע הבא כנראה), האם יש טעם לחכות עוד שבוע שבועיים כדי שיגיעו לשוק המעבדים החדשים של אינטל? (כרגע אני מתכנן לקנות I5 4690, אני לא חושב שאני בהכרח ייקח את הדגמים החדשים אבל השאלה אם הם יורידו את המחירים של הדגמים הקיימים?).

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by dark_zero,

הייתה צריכה להיות היום ירידת מחירים אפשר לראות את הבדלי המחירים באיזשהוא חנות כבר?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2646 הוא שווה הוא טוב לאוברקלוק?? אני מדבר על נפורס 3 אולטרה כי אני רוצה 6600GT AGP אם שני סטיקים של 512MB של GSKILL PC4400 DDR550 TCCD איך הוא יהיה לאוברקלוק??

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by exodia,

??

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כפי שהבנתי משחקים לא מנצלים את הליבה הכפולה... אז מה כן מנצל אותה? לאיזה מטרות עדיף לי לקנות את המעבד הזה ואיזה לא? אם ברצוני לקנות מחשב למשחקים לאיזה מעבד אתם ממליצם?ובאיזה מחרים? תודה רבה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן, האם יהיה הבדל מורגש אם אני אכניס לוח 965P במקום P43 למכונה עם E8400 ו 4870? מפרט בצד. פשוט שני הלוחות קיימים אצלי וב 965 יש פיצ'רים שחסרים לי ב P43, אבל הפיצ'רים לא חסרים לי מספיק בשביל ירידה בביצועים

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by VanGuard,

ברצוני לשדרג את המחשב של סבתא שלי (גלישה באתרי חדשות וקריאת מיילים) שכרגע מבוסס על מעבד core2quad ישן למערכת מבוססת AMD ATHLON\SEMPRON. לאילו דברים עליי לשים לב כדי להבין אם השדרוג אפשרי? ספק?מארז?זכרונות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Snufkin,

נתקלתי במושג הזה הרבה אבל אין לי מושג מה הוא מסמל. בתונת EVEREST רשום לי שהסטפינג שלי הוא DH-D0 מה זה אומר?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by someonewhy,

אהלן. אני מחפש זכרונות טובים עם התזמונים הכי נמוכים ומהירות בסביבות 2133mhz המערכת הנוכחית שלי: Rampage iv extrem 3930k Gtx 680 חפשתי ב ksp and ivory ולא מצאתי משהו טוב משהו יכול להמליץ?ז בעיקר לגיימינג ושרתים 16 גיגה יהיה מעולה תודה ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. בס''ד שלום קניתי לוח אם חדש ושהרכבתי אותו שמתי תבורג שלידו יש הלחמה, ובטעות הלחמה אישתפשפה מהבורג עם זה מבטל לי אחריות?? תמונה של ההלחמה :http://imageshack.us/photo/my-images/695/676992.jpg/ אתם רואים זה אישתפשף האם יש אחריות על הלוח עם יקרא משהוא ??

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=P4P800 נסיתי להוריד את הדרייבר כמה וכמה פעמים מכל הלינקים והZIP פשוט דפוק, אי אפשר לפתוח אותו - יש שם קבצים משובשים ! למישהו יש כוח להוריד את הZIP ולראות אם הוא מצליח לפתוח אותו ? עוד מישהו נתקל בבעיה ? (אני מדבר על הדרייבר ל WIN 2K) עשו טובה תורידו את זה, בדיוק לוקח 3 דקות, תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by BoOoM2008,

האלן הייתי רוצה לעשות OC לQ8300 שלי חבל לי שהלוח אם לא תומך הייתי שמח עם הייתם מציעים לי איזה לוח לקנות מחיר:כמה שפחות יעוד:2.8ghz+יספקו אותי מאוד.. מפרט HD5770 Q8300 600W 4GB DDR2 תודה על העזרה :]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום. כל לוחות ה P67 - להדיוט כמוני - נראים בערך אותו דבר, במיוחד כאשר מדובר על התקנה של כרטיס מסך בודד (מערך SLI או CF לא נדרש). אם כך הדבר - האם לבחור בלוח הזול ביותר? האם יש לוח P67 שעליו לא (!) הייתם ממליצים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by gal.w,

האם כל לוח סוקט A הוא תואם T-bred? אם לא, A7V266-E תואם?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by maxshuk,

היי כולם, ראשית, אני חייב לציין שהאתר פשוט מעולה, העזרה ההדדית דורשת ח"ח. אני לא פעיל בפורומים מהסיבה הפשוטה, אני לא מבין בתחום מספיק בשביל להשתתף. בכל מקרה, אני אוהב לקרוא וללמוד. אני גרפקאי(אנימטור ומודלר תלת מימד) ואני מחפש לקנות מחשב ממש חזק. המפרט פחות או יותר מוכן ואני מחכה לסוף החודש (לא דוחה את הקניה הזאת) לירידות המחירים של המעבדים של אינטל. ופה מגיעה גם ההתלבטות שלי: מצד אחד אני מת למרובע ליבה, אבל מצד המחיר שלו דיי מטורף בהשוואה לC2D. אני מתלבט האם לקנות את הQX6700 (שעולה 5500 שקל, והמחירים שלו לא מתכוונים לרדת עד יוני-יולי, לפחות ממה שהבנתי) לבין 2 מעבדי E6700 שלאחר ירידת המחירים בסוף החודש יעלו משהו כמו 1500 שקל למעבד, ככה ששני מעבדים מגיעים בערך ל60 אחוז משו…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by elibegi,

שלום חברים, יש לי שני מחשבים, אחד נייד ואחד נייח. לשניהם יש 1 ג'יגה זיכרון לנייד יש מעבד: genuine intel CPU T2050 @ 1.60 GHz 1.60 GHz לנייח יש מעבד: pentium D CPU 3.40GHz 3.39GHz רציתי לשאול: 1. איזה מהם מעבד חזק יותר ? 2. אני מעוניין להפעיל (על החזק מביניהם) adobe after effects CS5 (האם זה אפשרי או שמא אני חי בסרט...?) תודה רבה על העזרה אלי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by UrielZ,

יש לי את המפרט בצד. עכשיו חשבתי להחליף למעבד AMD כפול, משהו בכיוון ה4600X2 (הלוח שלי תומך), ולהוסיף עוד ג'יגה זיכרון. השאלה היא אם ההבדל יהיה משמעותי במשחקים? :s05:

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Cyron,

אני מועוניין לעשות שידרוג למחשב. שלב ראשון אני רוצה להחליף מעבד+לוח אם+HSF. לוח אם שיכלול Sata, Lan, Firewire ו-HSF שקט וטוב שיחסוך ממני התעסקות בקירור, אני לא מתעסק עם-OC בכלל אז אין צורך במשהו רציני. שלב שני להחליף כרטיס מסך, ולהוסיף כונן-קשיח. תקציב שלב א: עד 2200 שקל. תודה מראש אנשים.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. או אפילו חברה אחרת שלא שמעתי עליה? בטווח המחירים של עד 400 שקל לסטיק של 512 מגהבייט או אולי אפילו כדאי לקחת חברה אנונימית או זולה ומוכרת(יונדאי\סמסונג) עם תזמונים טובים יותר cl2 באותו מחיר האירו את עיני התוהות

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים