מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
לצורך O.C גבוהה ככול האפשר חשוב כיום לרכוש לוח גמיש ככול האפשר מבחינת FSB וזאת מפני שאינטל מגבילה מאוד את המיכפלה של המעבדים שלה כך שהדרך היחידה ל-O.C משמעותי ,היא באמצעות העלאת ה-fsb . המלצות ?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חפרתי בהרבה דיונים בפורום, אבל לא הצלחתי לקבל תשובה מספיק ברורה. נניח שקניתי זכרון לא VALUE, כמו זה: http://www.gskill.com/en/f2-6400phu1-hz.html אם אני מבצע OC, לאיזה תדר ותזמונים אגיע (ללא קניית קירור לזכרון)? מהו אחוז השינוי בתכלס במשחקים/תוכנות כבדות בOC? ואם אני כבר שואל - כמה אחוזי שיפור ניתן להשיג בOC לצ'יפים VALUE?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג, באיזה חנות כלומר,לוח אם ל-AMD עם ה AMD 690 chipset series ? וכמה זה צריך לעלות?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם . הרבה זמן לא התעסקתי עם חומרה , קצת הלכתי לאיבוד עם הדורות החדשים של המעבדים ... המחשב שלי נהרס , ואני צריך שילוש . התקציב הוא עד 800 . הוא יחובר למסך FHD , ואני ארצה יכולות HD מושלמות . אני לא גיימר , רק שיריץ HD כמו שצריך . ראיתי שלאינטל יש מעבד כולל מאיץ גרפי , שווה לשקול שילוש מבוסס מעבד כזה ? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה קורה אם שמים 2 סלוטים של זכרונות DDR 3 1600 Mhz בתזמון CL-11-11-11-28 ממותג אחד. ועוד 2 סלוטים של זכרונות גם DDR 3 1600 Mhz בתזמון CL-9-9-9 ממותג אחר. האם לא תהיה בעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוצים שש ליבות עיבוד למחשב הביתי שלכם במחיר נמוך יותר מאי פעם בעבר (לפחות במונחיה של היצרנית הגדולה ביותר בתחום)? זה עשוי להגיע ב-5 באוקטובר לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב רואה את ה 4 גיגה אבל כתוב ליד ה 4 גיגה Usable 3GB וגם תחת ה task manager כתוב רק 3 גיגה בשימוש לוח asus p5b deluxe windows 7 ULt 64bit
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בקשר ללוח אם AMD XP2000 SAMSUNG DDR 2700 LEADTEK TI4200 128MB MY VIVO דבר נוסף אני בתור התחלה הולך להשתמש בכרטיס קול ONBOARD לכן חשוב לי שהוא יהיה איכותי(יחסית למה שאפשר לצפות מ-ONBOAED...) כמו כן הכרטיס רשת צריך להיות טוב Gigabyte GA-7VRXP Rev. 2 VIA KT333 Motherboard Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard http://www.giga-byte.com/products/products.htm Epox 8K5A3+ VIA KT333 Motherboard http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8k5a3%2B.htm
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת את הנתונים האלה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באתר של גיגה בייט (וגם בדיסק שמגיע עם הלוח) יש דרייבר לציפסט Sis 655 גירסה 1.13 ראיתי באתר של סיס עדכון גירסה חדשה agp115.exe http://download.sis.com/sisdlc/driver_list.jsp צריך לאשר ולבחור ציפסט יוטיליטי ו AGP התקנתי אצלי וראיתי שיפור של 55 נקודות ב 3DMark2001 SE מעבר לכך לא בדקתי עדיין עם משחקים, מקסימום יש אפשרות ל uninstall בנוסף ראיתי שהדרייבר מתאים כנראה לכל הציפסטים של SIS
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מהו לוח האם הטוב ביותר היום למעבד אינטל עם ליבה כפולה עם כל הפיצ'רים האפשריים
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייד ואני לא מבין מה כל ההבדלים שיש במעבדים שלהם.. כאילו אני רגיל שיש רק פנטיום 4 או סלרון היותר חלש... התוכלו לעשות לי סדר במעבדים האלו..? מה זה אומר?: Intel® centrino Pentium-M וזה: Intel ® Celeron-M וזה: Pentium M 1500Mhz DOTHAN ואם תוכלו לפרש לי על עוד מעבדים ועל הסדרות שלהם (775??) וכמובן מה ההבדלים ומה הכי משתווה לרמה של פנטיום 4 במחשב האישי.. תודה רבה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע איזה לוח לקחת? אני לא יודע אם בעתיד נצטרך מערך CF לשם שילוב כרטיס עיבוד פיסקאלי וגם אני לא יודע איזה עדיף יותר 975X או 965P ואם HEAT PIPE זה נורא חשוב שהיה על הלוח ? אז בהתחלה רציתי את ה DFI לאחר כמה דיונים כאן הבנתי שצריך\עדיף את ה 965P יותר חדש אז אמרתי לעצמי ניקח את ה DS3 ואז ראיתי שאין לו CF ואין את ה HEAT PIPE אז נראה לי שעדיף DS4 אז עכשיו אני מבולבל? תוכלו לעזור לי כי אניי מזמין מחר מי LOGIC תודה מראש אשמח לכל תגובה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שהבנתי משחקים לא מנצלים את הליבה הכפולה... אז מה כן מנצל אותה? לאיזה מטרות עדיף לי לקנות את המעבד הזה ואיזה לא? אם ברצוני לקנות מחשב למשחקים לאיזה מעבד אתם ממליצם?ובאיזה מחרים? תודה רבה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי יודע איזה לוח אם עדיף ABIT is7 או MSI neo-2 משהו יודע ויכול להביא הוכחות??? אה ולא אל תתיחסו לאוברקלוק רק ביצועים נטו... איזה יתן ביצועים במחשקים וכאלו יותר טוב...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד INTEL PENTIUM 4 2.4B NORTHWOOD והלוח הנ"ל איך אני מאפשר את שית ההיפר טרטינג הזאת? שמעתי שיש משהו בביאוס או משהו אם גאמפר A31 מישהו מכיר יודע?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביקורת נהדרת על הלוח . בקיצור ניראה לי הבחירה הכי טובה למערכת מבוססת P4 וזכרונות DDR ,הוא עולה 500 ש"ח !!!. ובעל אופציות OverClock מדהימות ,שליטה של FSB מ 100Mhz-200MHz קפיצה של 1MHZ כל פעם ... שליטה על AGP/PCI כדי להוריד את ה Bus שלהם ... וכמובן Vcore עד של 1.85 . מה אתם אומרים ? וגם שווה לקחת P4 1.7GHz איתו ? או עדיף כבר את ה 1.6Ghz כמובן שהם על 400MHz . וגם איזה זכרון כדי ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה N00Bית אני חושב. מה זה נעילת APG\PCI, מה היא עוזרת, למה צריך אותה ומה קורה כשאין אותה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה ככה מעבד i7 תמיד חזק מי i5 מבחינת ביצועים ?איך שאני מבין שתיים בעל שתי ליבות.ואיך נחשב מי יותר חזק לקחתי שתי מעבדים לדוגמא 1 i7 1.8 GHz http://ark.intel.com/products/75460/intel-core-i7-4500u-processor-4m-cache-up-to-3_00-ghz והשני i5 2.6 GHz http://ark.intel.com/products/72056
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שמעבדי ה-Ryzen 3000 כבשו את שוק המעבדים השולחניים העממי, מגיעה סדרת שוק גבוה עם מטרה לשנות לחלוטין את חוקי המשחק - בואו לראות 24 ליבות עיבוד ו-32 ליבות עיבוד עוצמתיות בפעולה באופן שטרם היה קיים בקטגוריה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני מחפש ספילטר לHEADER של המאוורר מערכת ואני לא מוצא חנויות שמוכרות אותו בארץ יש לכם איזשהו מושג מאיפה להפליץ כזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי פה לפני כמה זמן שיש בעיות עם התושבת למעבדים 1156 או משהו כזה. אני לא מתכוון בכלל להתעסק עם אוברקלוק . שווה לי לקנות את המחשב ? או שכדאי לחכות ? Core i5 750, s1156, 8MB Box P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי סלט אדיר בראש מבחינת רשימת המעבדים האינסופית וחוסר הסדר שלדעתי מוקפד באופן יוצא דופן על ידי יצרנית המעבדים. קשה לדעת מה כפול ליבה, מה מרובע ליבה, איזה דור נחשב יותר מתקדם וכו'. היה פעם בכתבות סוג של סקירה שעשתה סדר אבל אני לא מצליח למצוא אותה. אני מנסה לקנות מחשב, והציעו לי מגוון מעבדים החל מ- E2180 דרך 5100 ו- 6400 וכלה ב- E8400. אודה להסברים קצרים לגבי המעבדים האלה ואם מישהו יודע היכן נמצאת הסקירה או שמוכן לסקור שוב אני ממש אודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקיצור... חבר שלי שקנה מחשב מ - KSP, זכה לתקלות רבות מצד המחשב. כל הזמן נתקע ועשה לעצמו אתחול (במקרה הטוב) השתלטתי לו על המחשב מרחוק, דאגתי שהמסך הכחול יישאר כשהוא מופיע וראיתי שיש שגיאה שקשורה לזיכרון ה -RAM. הוא פנה ל - KSP, אמר להם שזו התקלה. הם האשימו בהתחלה את מע' ההפעלה, אמרו לו שיפרמט - אמר להם שפירמט 3 פעמים, וגם החליף את מע' ההפעלהמ - XP וWIN7, לא משנה... הם השאירו אצלם את המחשב לבדיקה. אחרי שבוע הודיעו לו שהתקלה היא בזיכרון. אחרי עוד שבוע, החליפו לו את הזיכרון. שוב השתלטתי לו על המחשב מרחוק, כי הוא אמר שהכול זוחל ולא זז. חשדתי ששמו לו איזה זיכרון "קקמייקה" במקום ה - KINGSTON שהיה לו. אז הורדתי PC WIZARD עדכני שאמר לי שיש לו זיכרון של חברת KINGBOX, הפלא ופלא!…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-