עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 6kwar,

שלום קניתי לוח אם GA 7VRXP ושמעתי שיש לו בעיות אם הRADEON 8500 אבל אם עושים שידרוג לביוס הכל מסתדר! עכשיו השאלה שלי פה זה העידכון של הביוס ורציתי לדעת ב100% שאני עושה את זה כמו שצריך! מה שצריך לעשות זה: 1.להוריד את 7vrxp_f6e.zip 2.לפתוח אותו על ההרד דיסק(זה משנה אם אני מפעיל את העידכון מהH.D או מהתקליטון?). 3.לגשת לDOS (דרך תקליטון איתחול 98) 4.להפעיל את הקובץ EXE 5.המחשב יכבה את עצמו לבד ולהפעיל מחדש ככה עושים? תודה (קניתי מחשב חדש ואני מפחד לדפוק את הלוח).

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. עם תוצאת המהרה מרשימה מאוד של 5.2GHz, לכאורה, המעבדים הנייחים החדשים של אינטל עשויים להפתיע אותנו בפוטנציאל ביצועים שלא נראה כן מאז ימי ה-Sandy Bridge לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבדי-ה-skylake-עשויים-להיות-מפלצות-אוברקלוק/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Murmur,

שלום, אני עם מחשב ישן מאד ועובד היטב. מעוניין לשדרג את המעבד לחזק ביותר שאני יכול לקנות כדי להמשיך לעמוד בדרישות העצומות של התוכנות של היום (בעיקר עיבוד תמונה דו ממדי). זה המעבד שיש לי כיום: AMD phenom II X4 925 [ATTACH=CONFIG]9686[/ATTACH] וזה לוח האם : [ATTACH=CONFIG]9687[/ATTACH] והנה הלינק אליו: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3156#sp יש לי קירור טוב שיכול לספוג גם TDP של 125W. אשמח להמלצה על מעבד חזק שאפשר לקנות בתקציב סביר (נניח בסדר גודל של 500-600 ש"ח) - ארבע-שש או שמונה ליבות. אודה לעצתכם גם לשאלה הבאה: האם מעבדים מדור FX למשל FX6300 יכולים להיתמך על ידי הלוח (למרות מה שנאמר בקישור לאתר של הלוח, שהוא תומך רק במעבדי פנום II)? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני קונה מארז ומתכוון לתת את המחשב הישן שלי (לוח אם+מעבד+זכרון+דיסק) לקרוב משפחה. אבל אני רוצה לקחת לעצמי את המארז החדש כי יש בו פתחי איוורור ויש לי ספק עם אור אז חשבתי שזה יהיה נחמד. אני פשוט צריך להוציא את הברגים שמחברים את הלוח למארז וזהו? זה משהו מסובך או שכל אדם פשוט יכול להעביר לוח אם למארז חדש? ומה עושים עם הספק? הכל עובר ביחד או שצריך לפרק ולהרכיב הכל מחדש? אל תשביזו אותייייי :-[

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by adis50,

איזה מעבד עדיף מבין השנים בל להכניס את השיקול הכלכלי ידוע שלתושבת של הAMD -AM3 יצאו ב2011 השאלה היא מה לגבי של I7-1366 ??

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by OmriF,

אני לפני רכישת מחשב חדש, ואני מכוון לכיוון ה-Best Value for Money. עכשיו הלבטים שלי הם אם ללכת על מעבד AMD או INTEL. הכיוון הוא: Intel Core i3-3220 @ 3.30GHz או AMD FX-6100 Six-Core עכשיו במבחני מאמץ למעבדים, הAMD השיג תוצאה יותר גבוהה. ושניהם אפשר לקנות באותו מחיר. השאלה מה כדאי? על פניו ה-AMD נראה הקנייה המעולה אבל אני לא רואה שכולם רצים לכיוונו. המבחנים: http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i3-3220+%40+3.30GHz&id=1472 http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+FX-6100+Six-Core&id=257

7. Started by rubib,

חברים יקרים, אני עומד לרכוש מחשב חדש ומכיוון שיש לי נטייה להיקשר לברזלים האלה אני כולי בהתרגשות. אחרי שהגעתי להחלטה על כרטיס מסך (HD4870 - בעזרתם האדיבה של החברים כאן), זיכרון (4GB- כל החברות אותו דבר?!) החלטתי לבדוק מה קורה בשוק המעבדים. קראתי וגם קיבלתי תשובות מגוונות, לפעמים מגוונות מדי לגבי איזה מעבד לקחת. המחשב מיועד בעיקר למשחקים (תלת מימדיים), גרפיקה (3dmax), וכמובן גלישה באתרי פורנו ועכשיו לשאלה: יש שני סוגים של מעבדים: QUAD וDUAL. מצד אחד לQUAD יש ארבעה ליבות שזה אמור להיות יותר מהיר אבל מצד שני אומרים שרוב היישומים לא משתמשים בארבע ליבות ומכיוון שהן מתייחסות אליו כ2 ליבות אז הוא בעיקרון חלש יותר ולכן כדאי לקחת כבר 2 ליבות חזק (E8400?). מצד שני יש כאלה שאומרי…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שהיה מסוג AMD ATHLON XP 1700 (בפועל הוא עבד על 1400)

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by לביא2112,

מה ההבדל (למה ההבדל גורם ) בין Kingston DDR3 4G 1600 HYPER X ל Kingston 4GB DDR3 1333 .

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by glatzio,

שלום לקוראים יש ברשותי מחשב די ישן , אותו רוצה לשדרג ברצוני לרכוש זכרון DDR ישן אך איני יודע מה מהירותו , האם רצוי לרכוש מאותה חברה וכו' .. צירפתי תמונה מקווה שהנתונים מספיקים בכדי להמליץ לי תודה רבה לכולם [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. לפי מה קובעים איזה זיכרונות מתאימים ללוח אם מבחינת ה -CL אם לדוגמא לוח עם FSB 1066 או 1333 כמו אילו למשל :800MHz DDR2 CL 5-4-4-18 800MHz DDR 800MHz DDR2 CL 5-5-5-15 800MHz DDR2 EPP 4-4-4-15

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום אני מעוניין במחשב נייד ואני לא מבין מה כל ההבדלים שיש במעבדים שלהם.. כאילו אני רגיל שיש רק פנטיום 4 או סלרון היותר חלש... התוכלו לעשות לי סדר במעבדים האלו..? מה זה אומר?: Intel® centrino Pentium-M וזה: Intel ® Celeron-M וזה: Pentium M 1500Mhz DOTHAN ואם תוכלו לפרש לי על עוד מעבדים ועל הסדרות שלהם (775??) וכמובן מה ההבדלים ומה הכי משתווה לרמה של פנטיום 4 במחשב האישי.. תודה רבה מראש

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Yossi Cochen,

שלום אני רוצה לקנות מחשב בהרכבה. אך ניתן לדעת שמעבד מתאים ללוח אם מסוים ?

14. Started by UrielZ,

יש לי את המפרט בצד. עכשיו חשבתי להחליף למעבד AMD כפול, משהו בכיוון ה4600X2 (הלוח שלי תומך), ולהוסיף עוד ג'יגה זיכרון. השאלה היא אם ההבדל יהיה משמעותי במשחקים? :s05:

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by X_Dror,

הי כולם אני רוצה לפרק את המחשב של אח שלי ולהרכיב אותו מחדש כדי שיהיה לי קצת ניסיון בהרכבת מחשבים ושאני לא יעשה טעות עם מחשבים יקרים יותר. המחשב של אח שלי הוא מאוד ישן, P3 400 Mhz 128 Mb ram Riva tnt 2 . האם יש משהו שאני צריך להיזהר ממנו במיוחד? משהו מסובך? אין לי שום מדריך של איך להרכיב את הלוח אם למארז והכל, אז איזהשהו הסבר קטן יכול מאוד לעזור! תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by A Man,

שלום לכולם. רציתי שתעזרו לי בקניית כרטיס זיכרון למחשב. רציתי לקנות את הכרטיס הזה כי גם הוא 512 וגם הוא מתאים לי לתקציב והוא סביר במהירות והכל...אז תגידו לי אם כדאי לי לקנות אותו או שיש לכם כרטיסי זיכרון אחרים יותר טובים ובאותו מחיר ונפח..: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1162&lg=0 ושאלה אחרונה: אני לא ממש מבין בזה, יש לי עכשיו זיכרון של Elixier 256MB, אם אני מוסיף את הזיכרון שהראתי לכם שהוא 512MB(וגם הוא של Elixier) אז שניהם מתחברים ביחד ל-768 מגה של זיכרון ? לא ?

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הייי... תראו, מחר מגיע החלק האחרון שחסר למחשב שלי למלאי - המעבד זה AMD Athlon 64Bit 3200+ Venice core 512Kb L2 =P עכשיו ... יש לי אפשרות אוליי לקחת את המעבד הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_279&products_id=2572 הוא עולה יותר , אבל אוליי אבא שלי יסכים ... יותר טוב ממה שאני לקחתי ? שווה אותו לקחת ? אפשר באנצ'ים ? הוא בכלל מתאים לסוקט 939 ? כמה קאש יש לו ? מיוצר ב-90נ"מ ? תודה מראש, מצפה לתשובה דחוף - אור !

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אהלן, האם יהיה הבדל מורגש אם אני אכניס לוח 965P במקום P43 למכונה עם E8400 ו 4870? מפרט בצד. פשוט שני הלוחות קיימים אצלי וב 965 יש פיצ'רים שחסרים לי ב P43, אבל הפיצ'רים לא חסרים לי מספיק בשביל ירידה בביצועים

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Impreza,

http://business.vsnl.com/ni2designs/backplane.jpg http://www.technoland.com/backplane/tl-bp06i.jpg http://sies.tjsys.co.jp/product/tj/board/jmb-picmg-atx/jmb-picmg-atx.jpg זה פשוט מתאם לעוד PCI ויציאות? יש לי אחד כזה רק בלי מולקס שאפשר לחבר אליו יש לו חיבור מוזר כמו שמחברים אל ISA אבל זה לא נכנס לשם, והחיבור גם לא של PCI, מישהו יודע לאן מחברים? וכמה דבר כזה שווה? יש לי כזה עם 3 יציאות PCI ו 3 ISA

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, מהכתבה שפרסמו כאן: http://hwzone.co.il/news/1187634249/20976/ אני מצטט: משפחת ה-Penryn מבית אינטל, עליה יבוססו מעבדי העתיד הקרוב של החברה, צפויה לראות אור כנראה ברבע הראשון של שנת 2008, אם כי עד היום לא ידענו דבר על הרכבה של המשפחה. מידע שדלף כנראה מאינטל עצמה מורה על תשעה דגמים שולחניים שיתבססו על תהליך ייצור של 45 ננומטר חמישה מעבדים שיבוססו על ליבת Wolfdale, ועוד ארבעה מעבדים שיבוססו על ליבת Yorkfield. וגם: לעומת כפולי הליבה של החברה, יכילו המעבדים בעלי ליבת ה-Yorkfield של אינטל שתי ליבות "מודבקות" מסוג Wolfdale, ובהתאם 12MB של זיכרון מטמון המשותף בין כל שתי ליבות. מה שאני חשבתי כל הזמן, שהדור החדש ההולך וקרב שהוא Penryn בארכיטקטורה של 45 חשבתי שהוא יהיה 4 ליבות…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by OmerS,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב. אני לא שם דגש על עניין המשחקים אבל חשוב לי שהמחשב יהיה חזק. השימוש העיקרי הוא מוסיקה, וידאו, עיבוד גרפי, תיכנות, אינטרנט ועוד. עד היום את כל המחשבים של הרכבתי עם מעבדי INTEL אך הבנתי שמעבדי AMD זולים יותר, השאלה שלי היא האם מעבדי AMD באמת זולים יותר ובכמה, והאם הם נותנים אותם ביצועים? ועוד משהו, האם מעבדי AMD מגבילים אותי מבחינת חומרה או תוכנה? אם בכל זאת כדאי לקחת INTEL האם אתם ממליצים לחכות לירידת המחירים של מעבדי 3GHz (מתי זה צפוי לקרות?) בתודה מראש, עומר.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. קניתי לפני 4 חודשים מחשב עם DDR333 ואני לא בטוח שזה אכן 333 איך אני בודק כי אין מדבקה על הזכרונות (נ.ב. יש לי SANDRAאם זה עוזר). שאלה נוספת מה זה CAS והאם יש תמיכה בו בלוח שלי בפרט ובשאר הלוחות ככלל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. לצורך O.C גבוהה ככול האפשר חשוב כיום לרכוש לוח גמיש ככול האפשר מבחינת FSB וזאת מפני שאינטל מגבילה מאוד את המיכפלה של המעבדים שלה כך שהדרך היחידה ל-O.C משמעותי ,היא באמצעות העלאת ה-fsb . המלצות ?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי. התבקשתי לבדוק Performance של תוכנה מסויימת. במעבד שלי, המהיר יותר, אני מקבל X הרצות של תוכנה מסויימת. עכשיו אני צריך לתת תוצאה במעבד הישן יותר. לפי אתר CPU benchmark, ה-Effective Speed שאני מקבל בין המעבדים זה שהמעבד בו בוצעו הבדיקות מהיר ב269 אחוז. עכשיו לשאלה שלי, ואני יודע שהיא לא מדוייקת במאה אחוז, האם עלי לחלק X ב2.69 כדי לקבל תוצאה שהיא בערך זהה לתוצאה שלי על המעבד הישן יותר? לגבי RAM, התאמתי את כמות הזיכרון ב-Virtual Machine. תודה.

25. Started by infrequent,

שלום לכולם, ברשותי מחשב עם לוח אם GIGABYTE Z97X-GAMING 3 כרגע מותקן עליו 16GB מסוג: G.Skill aegis 2x8GB DDR3 1600MHz PC3-12800 CL11 לאחרונה, אני מוצא את עצמי לחוץ מבחינת הזיכרון ולכן אני מעוניין להוסיף עוד 16GB, הבעיה שלי היא: המלצה לדגם תואם במחיר טוב שיתאים לזיכרונות הללו, ויתאים מבחינת המיקום. בעיית המיקום: על המעבד מותקן Mugen 4, לכן אני לא יכול לשים זכרונות עם קירור גבוה, וגם השאלה שלי איך אני מבצע את תהליך ההרכבה, ראיתי שהמאוורר שהוא מה שעומד מעל הזכרונות מחובר עם קליפסים. האם ההוצאה של המאוורר פשוטה ורק לשים את הזכורונת ? כי אני לא מתכוון לפרק את כל הקירור בשביל כך. צירפתי תמונה וקישורים לדגמים שראיתי: אשמח לשמוע בקשר לדגמים אם מתאימים (אחד מהם זה אותם זכרונות שכבר…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים