עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by XTTX,

סוף סוף, הלוח MID RANGE בסדרה 6XX !! איזה "ממתק" - SLI על קונרו, 502 FSB עכשיו צריך לחכות למחיר... http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2894

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם זה אפשרי לפתוח ליבות בלוח Gigabyte GA-MA770-UD3 עם מעבד AMD X3 720 ? תודה לעוזרים

3. שלום, אני צריך עזרה במציאת לוח אם שמתאים לחלקים הבאים מעבד:Intel Pentium D זיכרון: DDRII 533MHZ כרטיס מסך: Nvidia Geforce 6200 256MB AGP תודה מראש,מתן

4. אז ככה אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי (כרגע יש לי 512) אני רוצה לשים 2 ג'יגה אני יודע שאני יכול לשים DDR2 במהירות 667 MHZ.. הלוח אם שלי זה Gigabyte GA-8I945P השאלה שלי זה,איזה זיכרון עם חברה טובה אני יכול לשים? במחיר זול של גג 200 שקל.. אם אפשר תנו לי קישור למכירה זה מאוד יעזור לי. תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ninja man,

היי, אני חדש פה ולדעתי זה אחלה אתר, עכשיו לשאלתי, הסתכלתי במפרטי המחשבים למשחקים וראיתצי שהמלצתם רק על מעבדי AMD ורציתי לדעת אם AMD יותר טוב למשחקים מהמעבדים של INTEL ? ומה היתרונות והחסרונות שלו (בכללי)...... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  6. שלום, האם המעבד AMD Athlon 64 3500 Socket 939 נתמך בלוחות הבאים: GA-MA69VM-S2 GA-K8N51GMF GA-K8NF-9 איזה לוח מבין השלושה הכי טוב? ואם המעבד לא נתמך בכל השלושה, איזה מעבד נתמך בלוח הכי טוב? תודה.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  7. Started by gal.w,

יש לוחות mini-ITX (כמו הלוח שהתשמשו בו במוד של מארז הפרספקס המואר) ששוים משהו? משהו עם תמיכה ב-AGP והתקנים מתקדמים כלשהם?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אם תראו את המפרט שלי תראו את הזיכרונות NCP ??? :, אני רוצה שתעזרו לי למצוא זיכרונות מיועדים ל-OC בסכום של עד 2500, עריכה: אני מחפש לשות OC הכי גבוהה שאפשר עם 2500K.

• 38 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. המערכת שלי היא: AMD Athlon 64 Processor 3000+. Speed : 1.81GHz Gigabyte ga-k8nf-9 nForce 4 chipset motherboard 2GB DDR - SDRAM 400 אני מתכוון לקנות כרטיס מסך 8800GT והמחשב הוא בעיקר למשחקים אני צריך לשדרג את המערכת שלי בהתאם או שאני יכול לרוץ עם הלוח והמעבד הזה בזמן הקרוב? *או אולי לשדרג רק את המעבד אם זה אפשרי

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by avihai007,

ואם אפשר גם את הטלפון. תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, כמה שאלות חשובות מאוד: 1. מהי הטמפ' הסבירה (נורמלית) למעבד AMD ATHLON 64 3000+ SOCKET 754 עם קירור שבא עם המעבד? 2. האם הקירור שבא עם המעבד של ה-AMD 64 שציינתי לעיל הוא מספיק אם לא רוצים לעשות OC? 3. כאשר מרכיבים את ה-AMD 64 (המעבד לעיל) עם הגוף קירור שמסופק איתו - האם יש צורך במשחה טרמית? או שזה מדבקה פשוטה? 4. שאלה אחרונה לסיום - מהי הטמפ' הסבירה (נורמלית) של ה - AMD THLON XP 2500+ BARTON? בתודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by King Kong,

מעבד : פרסקוט 3GHZ 478 לוח עם ציפסט SIS 661 SingleC וזיכרון 256MB 400DDR סטיק אחד 16K= 00.437S 32K = 00.875S 1MB = 47.406S "פרסקוט" כבוד לא ? קרוב מאוד לעגלקטיקוס AMD 3500 AM2 ((: שהיא 43S עם זיכרונות הרבה יותר מתקדמים ועם נפחים של גיגה, וחצי גיגה ..

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by DeeKay,

אשמח אם תסבירו לי מה ההגדרות הבאות עושות: זה ב-Frequency Control: וזה ב-CPU & PCI Bus control:

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ואם כן, איך אפשר להיפטר ממנה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by MDK,

שלום לכולם! יש לי מספר שאלות בנושא הצ'יפסט הנ"ל: האם לוחות אם מבוססים צ'יפ זה יגיעו בחודש הבא לחנויות בארץ? האם הוא מריץ מעבד 1.8A\2.0A עם DDR 333? ועם DDR 400? האם התמיכה בזיכרון DDR400 רשמית? (אפשריות ראטיו) ראיתי שתי ביקורות ברשת: OCWorkBench ו-TOM's Hardware ושניהם שיבחו אותו אך ישנם הבדלים ביניהם: אצל OCWB הם לא הצליחו להריץ DDR 400 cas 2.5 עם מעבד p4 2.4 533 בגלל הביוס או משהו כזה ואילו טום הריץ אך ורק עם DDR 400 ומעבד p4 2.53 וראו שזה עובר את כולם חוץ מ-rdram 1066!!! מאוד מוזר שאתר אחד לא הצליח להריץ יציב ASYNC DDR 400 ואילו השני לא נתקל בבעיות כלשהן. שאלה נוספת: למה כולם מתייחסים לצ'יפים של SIS כ-VALUE ולא כביצועיסטים כמו 845G ו-845E למשל ? ? ? הרי הם באותה רמה וג…

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by PCguy,

מה יש לכם לומר על מעבדי LGA 775.? מה אתם אומרים על לוחות של MSI.? ומה לגבי מעבר ל DDR 2

17. מצרף קישור Sub Ambient Cooling - The new Intel Cryo Cooler brings TEC Cooling to a new Level

18. Started by Nahum2,

ומשהו לא בסדר..... http://img265.imageshack.us/my.php?image=wtfuy5.jpg אבל במפרט רשום 667 MHZ.... האם אני עומד להקטל או שעבדו עלי?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by galpeeri,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח אם הזה?Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כרגע אני לוקח עליו Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value, (שני סטיקים ) האם בעתיד אני אוכל לשדרג את הזיכרון? האם אני אוכל לרכוש בעתיד כרטיס מסך טוב במידה והכרטיס מסך המובנה של המעבד לא יספיק? השימושים הם בייתים רגילים לא משחקים כבדים רק לאינטרנט ואופיס...

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by shimeoni,

ברצוני לשאול : 1 זכרון ddr 1 איזה מהירויות נכללות בו? 2 זכרון ddr 2 כנ"ל? 3 זכרון ddr 3 ?כנ"ל

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by nickname4,

היי, אני בונה עכשיו מפרט למחשב החדש שאני יקנה ועכשיו הגעתי לקטע של הזכרונות: הלוח שאני קונה הוא ASUS P5B שיש לו תמיכה עד 1066MHZ למהירות של הזכרונות, אז עכשיו נתקעתי בשלב של הCL,ראיתי שיש הרבה CLים אז ראיתי שיש הבדל משמעותי במחיר בין CL5 לCL2 (ש2 הוא יותר טוב) שזה הבדל של מחיר של לפחות 200 ש"ח, אז זה שווה להשקיע עוד 200 ש"ח (מינימום) בשביל לשדרג מCL5 לCL2? ויש הבדל משמעותי במהירות בין CL5 לCL2 שהוא מצדיק את המחיר שלו?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני מתכוון לזיכרון המחשב. ועוד שאלה האם הזיכרונות של החברה SUPER TALENT 800MHZ טובים למשחקים?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by avidan28,

האם שווה להשקיע היום על מחשב מבוסס אתלון XP?? קיבלתי מחבר מעבד 2200 פלוס ואני רוצה לקנות לוח של גיגהבייט מבוסס אנפורס 2 אולטרא.הלוח תומך ב SATA והוא יחסית מתקדם. אשמח לקבל עצות ודעות. הרבה תודה.

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by מר מקלדת,

בהתחלת ינואר? באמצע ינואר? בסוף ינואר?

25. שלום לכולם. קיבלתי לוח אם MSI 6309 גרסה 1.0 ואני לא מצליח להתקין XP. הצלחתי להתקין WIN98 אבל בהתקנה של XP לאחר האתחול הראשון כשאמורה להתחיל ההתקנה (לאחר העתקת הקבצים) המחשב עושה RESET. ניסיתי להחליף כרטיסי מסך, זכרונות וכלום. יש למישהו רעיון מה לא בסדר? ניסיתי לעדכן ביוס לגרסה 1.9 וניסיתי גם להוריד לגרסה 1.8 ואין הבדל. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.