עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. SIS 655 תומכת בדואל ממורי 2 ערוצים SIS 661 לא ! רק ערוץ אחד השאלה איך ? http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8S655FX-L.htm 661FX http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8S661FXM.htm

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by moonbone,

כבר שאלתי בקשר למעבד מספר פעמים המליצו לי על Epox אבל החלטתי שאני לא רוצה OC מקרה כזה כדאי לי ללכת על Intel D845GBV ברור לי שמכיוון שזה אינטל אז אין לו אפשרות OC אבל אני גם לא צריך את האפשרות אני צריך דעות עליו מבחינת ביצועים ו Features... USB 2.0 למשל יש לו או אין לו? והאם אני יכול להסתפק ב2 מקומות לזכרון?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מבחינת הלוח אם Asrock G41M-VS3 R2.0 ולוח אם SOCKET 1150 (ברמת הכניסה) עולים אותו דבר. השאלה אם שווה לקנות את הPENTIUM HASWELL שעולה בסביבות ה 256 ש"ח ולהחליף גם את המעבד לG3220--אני מרוצה מהביצועים של הE8200: השאלה היא האם מדובר בהשקעה כדאית או להשאר עם הE8200?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by trovlet,

שלום יש לי את המעבד I5 4690K, עם מאורר STOCK שהגיע ביחד עם המעבד הגיע הזמן להחליף אותו כי הוא כבר יותר מדי זמן אצלי ואני חושש מהקיץ שיבוא בקרוב השאלה איזה מאורר לקחת? אני חשבתי לקחת אחד שעל הדרך ייאפשר לי לעשות OC בעתיד אני רוצה שיהיה מאורר יחסית שקט, ויתאים למארז שלי מאחר והוא דיי קטן (S340) בנתים חשבתי על 212X, מה דעתכם? והאם שווה להשקיע ב D15? המחיר אמנם גבוהה אבל הבנתי שזה המאורר הכי טוב שקיים בשוק, השאלה שהאם יהיה הבדל משמעותי בינו לבין ה 212X?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by aloneg,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג, באיזה חנות כלומר,לוח אם ל-AMD עם ה AMD 690 chipset series ? וכמה זה צריך לעלות?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by assaf990,

שאלה שניה: יש לי כבר סטיק 256MB של DDR האם נכון להוסיף 2 סטיקים של SDRAM? מצ"ב דו"ח אוורסט motherboard: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) Motherboard: CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz 2500+ Motherboard Name nVidia-nForce Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 256 MB ------------- --------[ DMI ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------- [ BIOS ] BIOS Properties: Size 64 KB Boot Devices Floppy Disk, Hard Disk, ATAPI ZIP, LS-120 Capabilities Unk…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. אינטל מחליטה לחשוף עוד קצת מספרים אודות דור המעבדים השולחניים הבא מתוצרתה אשר מיועד להשקה בתחילת השנה הבאה - עם ארכיטקטורה חדשה לגמרי עבור ליבות העיבוד הראשיות וגם עבור הליבות הגראפיות המובנותלכתבה

8. לוח אם: Asus, 533FSB (אני לא בטוח מה הדגם המדוייק) מעבד: Intel Celleron 1.8GHz זיכרון: DDR333 256MB מחיר: 300 ש"ח האם הערכה הזאת שווה את המחיר שלה? האם אני ארגיש שיפור משמעותי כלשהו ממה שיש לי עכשיו (ראו חתימה)?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, שמתי במחשב זיכרון חדש http://www.gskill.com/en/product/f3-1333c9d-8gao ניכנסתי ל BIOS ואז קופצת לי ההודעה הבאה: מה זה אומר ומה צריך לעשות? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, אני בוחן עכשיו כל מיני מעבדים ובעודי בא לראות מה יש לAMD להציע בקטגורית המחירים של i5 3470 אני רואה את הFX8150. העניין הוא שרשום שזה בתושבת AM3+. האם יש טעם בכלל לבחון את הכדאיות שלו מול אינטל או שלבטל מלכתחילה ואם AMD אז רקam10-5800k שהוא החזק ביותר מתושבת FM2? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. קניתי מחשב ואני בספק אם המעבד הוא Dual core ... איך אני בודק שהוא אכן Dual core??? זה ממש דחוף!! תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. עם ארכיטקטורת ה-Broadwell החדשה שעליה מבוססים המעבדים החדשים של אינטל, הדור החמישי של מעבדי ה-Core למחשבים ומכשירים ניידים מהחברה מציגים שיפורים בחיי סוללה, גרפיקה משופרת ועוד לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%9b%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%9e%d7%99%d7%a9%d7%99/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by itayassa,

קודם כל תנו לי לפתוח ולהגיד בפעם השמינית שהבולדוזרים הם מעבדים לא מומלצים לגיימינג במצב הסטוק!אני ממליץ לקנות אותו רק אם אתם מתכננים לעשות OC משמעותי!! טוב, אז הרבה מאוד אנשים בעולם וגם בפורום הזה מתנגדים נחרצות לבולדוזרים ומכנים אותם מעבדי כושלים, ובאמת שאני מבין למה הם ביאסו אותם אבל לא ברמה כזאת... לבולדוזריה הייתה צפייה גבוהה מאוד והסדרה לא עמדה בציפיות, אבל זה לא הופך אותם למעבדים כושלים. OC: שום אני אמור, הם מומלצים רק במידה ותבצעו OC! מה שטוב בAMD שהם זולים, גם המעבדים ולרוב גם הלוחות אם מה שמאפשר לכם בתקציב זהה למערכת I7 2600, לקנות בולדוזר 8 ליבות, לוח אם ברמה גבוהה מאוד וקירור מעולה. לי יש מערכת לא חזקה מידי לOC ועדיין קיבלתי אחלה תוצאות…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי כרגע שני מעבדים אחד E4500 והשני E5200 עכשיו אני מתלבט איזה יותר טוב... עוד משהו יש לי גם שני זיכרונות של CEON 2X1GB 800MHZ הם יתנו שיפור טוב יחד עם ה2GB שלי 667MHZ

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Psychedelic,

יש לי את המפרט הנ"ל Amd Athlon X4 635 Gigabyte GA 770T Usb3 Gigabyte GTX 760 WindForce 3X OC Rev 2 Transcend 8 Gb Ram ASUS Xonar Essence STX Samsung 120 Gb 840 Evo Samsung F3 500 Gb X2 SeaSonic S12II-620 מטרת המחשב בעיקר גיימינג,על רזולוציה של 1920X1080. המעבד כרגע בOC ועומד על 3.4Ghz ,האם כדאי לשדרג את המעבד והלוח? בתקציב +- של 1K האם אני אקבל שיפור בביצועים? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מה המצב? אני מחפש לוח חזק וטוב שיחזיק כמה שנים טובות בתקציב סביר ולא משהוא מפוצץ... גם הבנתי שי כמה סוגים של המעבד I3 אשמח להצעה לטוב שבהם שיתאים ללוח... וחשוב שהמעבד והלוח יתאימו לחלקים הבאים: כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 וכ.מסך: G-9600GT תודה רבה... נ.ב קונה ב K.S.P אם זה משנה...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by cohena11,

שלום, אני מחפש לוח אם למעבדי I5/I3 עם כרטיס מסך חזק יחסית - לא למשחקים/תוכנות עיצוב אלא לאפליקציות משרדיות, אבל כאלו שדורשות יכולות גרפיות משמעותיות.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by iSolt,

קצת הזוי שוינדוס לא מבין בכמה הוא משתמש (?) הרי הערך הקובע הוא הcommit כי ברגע שהוא מגיע ל31.9 קופצת הודעה שנגמר הראם. גילוי נאות: קובץ הpage file מוגדר על 100MB וה32GB ראם מזוהים כ31.9 אבל הבנתי שזה בסדר גמור. השאלה היא על חלוקת המספרים המוזרה בוינדוס

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי לפטופ msi gs63vr 7fr המחשב קורס לפעמים, התקנות גדולות של משחקים נכשלים בגלל זכרון ומבדיקה יש לי כמה סקטורים דפוקים באחד מהם. אני חושב להחליף אותם או לשניים של 8G כמו עכשיו או שניים של 16G ממה שראיתי יש לי DDR4 2400 האם יש הבדל בין DIMM ל-SODIMM? איזה מהם מתאים למחשב שלי? האם אני יכול זכרונות מהירים יותר מ2400?

20. Started by B.D.B,

[ltr]recently I bought 1Gb of BH-5 in 2 sticks of 512mb each. now for some reason, they just doesn't want to run even close to stock (stock is 433 2.5-4-4-7 2.8v) on my NF7-S. right now I'm running them at DDR 333Mhz 2-3-3-10 at 3.3v and it's not even barely stable. FYI I'm running a marlin D25 bios, which helped a bit but still not even close to stock. I guess it's just a compatibility issue with the NF7 (those are the new BH-5 from 2005). anyways the store is willing to replace them with something else and I don't know what to take. so what I'm looking for is a 1Gb OC memory (512x2) for 1400 nis ,1500 max. can't be BH-5 cause it doesn't work. tnx in advance.[/ltr]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מסתבר ששני החבר'ה בכותרת לא ממש מסתדרים. ניסיתי כל קונפיגורציה אפשרית. רץ יופי על 800, לא עולה בכלל על 1066. הביוס מאתחל עצמו לדעת... גוגלתי את העניין הזה קשות ולא מצאתי אף פתרון, שעובד. המעבד שלי הוא - E5200 להשלמת התשבץ... ספק הכוח? CORSAIR VX450

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכם, חיפשתי בנעוץ אך לא מצאתי. יש לוחות אם עם נניח 12 כניסות USB, כאשר 4 מהן בפאנל האחורי ועוד 8 בלוח האם. ראיתי שזה מעין 8 פינים כזה שרשום שם USB, אבל מה מחברים לשם כדי להפוך את זה ל- USB רגיל כאילו ולהוציא את זה לפאנל האחורי. אשמח לעזרה, תודה רבה D:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. עבודה יפה בסיקור הלוח, מאוד נחמד (במיוחד הציוד). רק חבל שזה לא נכון, הAsus P5B Deluxe לא מלך הOverclock, אבל חפיף. כמה הערות, שאלות וסתם עובדות: 1. התוצאה תחת LN2 היתה טיפה מאכזבת, חשבתי שתגיעו ל5GHz או יותר. 2. הP5B Deluxe הוא לוח מעולה, אבל לא "טוב ביותר" מכוון והוא כושל תחת טמפ' נמוכה במיוחד ומתחים גבוהים במיוחד (מה שמוביל אותי לשאלה הבאה). 3. לא היתה לכם בעיה עם קירור הלוח? בטמפ' נמוכות במיוחד הלוח לא ממש מתפקד.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by kdani,

למעט ההבדל ב-SOCKET ובארכיטקטורת הזכרון (זוגות במקום שלשות) האם למשתמש הבייתי יש איזה שהוא יתרון לאחד על השני ? (משתמש ביתי כבד, תכנות, Photoshop לפעמים גם Vmware) לפי האתר של אינטל יש הבדל במהירות ה-SYSTEM BUS, האם זה רלוונטי למשהו ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד hp probook 4530s שכולל זכרון של 8GB ( 2 סטיקים של 4GB - אחד של סמסונג ושני של קינגסטון) וגם ssd של קרושיאל mx500 בבדיקת שימוש הזכרון אני מגיע לכ - 84% לפי השימושים שלי (הרבה לשוניות פתוחות בשני דפדפנים - כרום ו- פיירפוקס). כך זה מופיע בתמונה שצירפתי למטה. האם יש טעם לשדרג לזכרון של 16GB או שזה לא ייתן שיפור או לא יהיה משמעותי ? או אולי להחליף את אחד הסטיקים הקיימים ב - 8GB כך שיהיה בסה"כ 12GB או שעדיף כבר להחליף את 2 הסטיקים הקיימים ב- 16GB מאותה חברה ואותו דגם כמו בלינק שצירפתי למטה של קורסיאר לדוגמא ? מצאתי זכרון מתאים של קורסיאר שעולה בסך הכל 60 דולר - https://www.amazon.com/gp/product/B006DI9PG8/ref=ox_sc_act_tit…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים