עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. (כנראה הקניה תהיה מזיגזג) התקציב של לא גדול והמטרה לחסוך כמה שיותר בקניה הזו... אז ככה: אפשרות ראשונה שחשבתי עליה לוח אם : Gigabyte GA-7VTX-H Plus זיכרון: 256MB DDR BUFFALO מעבד: AMD XP 1800 אפשרות שניה: לוח אם: Gigabyte GA-7VRXP זיכרון: 256MB Transcend DDR 2700 מעבד: AMD XP 1700 אני ממש חוסך בשקלים כאין לי האפשרות לעשות קניה יקרה אז איזה אפשרות כדי לי ללכת? וסתם אולי יעניין אותכם אני קונה גם כרטיס מסך HERCULES 8500 LE ודיסק קשיח MAXTOR 40GB -7200 RPM - ATA 133 (RETAIL)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. 1.קניתי באייבורי corsair xms2 cl4-4-4-12 על כרטיס זכרון עצמו רשום נתון זה אך ב BIOS כתוב לי cl5-5-5-18 ניסיתי גם לראות ב EVEREST אך אין שם נתונים כאלו 2.המעבד הוא q6600 המפרט שלו כולל 8mb L2 cache אך EVEREST מראה 4mb L2 cache כאן אני לא יודע אם זה נחשב ל 4x2 או שגם כאן יש בעיה בחומרה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by lioryb,

האם המעבדים האלו תומכים בוירטואליזציה? אם אני מתקין windows7, האם אוכל להשתמש בוירטואליזציה של XP ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. על פניו לא משהו מעניין. יש שם עוד 100 מגהרץ אבל יש עוד משהו משונה שגיליתי עכשיו שלא ממש בולט בשום מקום. 4150 באתר של אינטל http://ark.intel.com/products/77486/...Cache-3_50-GHz יש פה נתון מעניין : TCASE 72°C 4160 באתר של אינטל http://ark.intel.com/products/77488/...Cache-3_60-GHz יש פה נתון מעניין : TCASE 66.4°C ויש עוד הבדל. ב 4160 יש משהו שאין ב 4150 ושמו Secure Key שאינטל אומרים עליו ש "Intel® Secure Key consists of a digital random number generator that creates truly random numbers to strengthen encryption algorithms." אז מה הם עשו שם בעצם עם הטמפרטורה ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי מספר התלבטויות ואני צריך שיעשו לי קצת סדר לפני הקניה. מצד אחד מעבד I5 יספיק לי ללא ספק לשימושים שלי. מצד שני אני מאוד רוצה לוח שיתמוך בריבוי כרטיסים ברוחב פס מלא בשביל הכרטיסים החדשים והעתידיים שיצאו ופשוט אין לוחות P55 כאלה, גם אם אני מתפשר על לוח שנותן רוחב פס של X8X8 אני מגיע למחיר גבוה שמתקרב ללוחות X58 שניתן למצוא במעט מעל 1000 שקלים היום שנותן רוחב פס מלא ותואם NV\ATI... לדוגמה: http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=1092 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4008&CatCode=543 ועוד. בנוסף הבנתי שדווקא בתושבת 1366 יתאפשרו שידרוגים עתידיים בניגוד ל1156... אבל אין ספק שזה הופך את העסק ליקר יותר. צריך חוות דעת, תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. האם הלוחות הנ"ל טובים לOC למעבד E6300 ? וגם האם יש הבדל בינהם ואיזשהו יתרון של אחד על השני?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. קראתי באתרים מחו"ל שמיקרוסופט ממליצה על זכרונות ECC, שגורם למחשב להיות הרבה יותר יציב. http://www.eweek.com/article2/0,1895,1925520,00.asp ציטוט: it should significantly improve the reliability of Windows Vista running on ECC-equipped hardware מכיוון שאני מתכוון לקנות מחשב בקרוב ולכן אני אוכל לקנות לוח אם שתומך, ומכיוון שאני לא מתכוון לעשות שום oc, האם כדאי לי לרכוש זיכרונות ecc? הבנתי שמהירות הזיכרונות הוא טיפה איטי יותר? האם זיכרון במהירות 667 כמו זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308_487&products_id=4311 הוא איטי יחסית ל 667 שהוא לא ecc?

• 31 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=P4P800 נסיתי להוריד את הדרייבר כמה וכמה פעמים מכל הלינקים והZIP פשוט דפוק, אי אפשר לפתוח אותו - יש שם קבצים משובשים ! למישהו יש כוח להוריד את הZIP ולראות אם הוא מצליח לפתוח אותו ? עוד מישהו נתקל בבעיה ? (אני מדבר על הדרייבר ל WIN 2K) עשו טובה תורידו את זה, בדיוק לוקח 3 דקות, תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Psychedelic,

יש לי את המפרט הנ"ל Amd Athlon X4 635 Gigabyte GA 770T Usb3 Gigabyte GTX 760 WindForce 3X OC Rev 2 Transcend 8 Gb Ram ASUS Xonar Essence STX Samsung 120 Gb 840 Evo Samsung F3 500 Gb X2 SeaSonic S12II-620 מטרת המחשב בעיקר גיימינג,על רזולוציה של 1920X1080. המעבד כרגע בOC ועומד על 3.4Ghz ,האם כדאי לשדרג את המעבד והלוח? בתקציב +- של 1K האם אני אקבל שיפור בביצועים? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by dr-psyco,

שלום רב לכולם. אני מעוניין לשדרג את מהירות המחשב שלי - שהוא יחסית עגלה, מחשב חדש עם ויסטה מעבד T5250 במהירות 1.5 וגיגה זיכרון במהירות 333. הלוח אם שלי תומך ב 667 ורציתי לדעת אם שדרוג ל-2 גיגה זיכרון ישפר משמעותית את מהירות המחשב, ואם כדאי להחליץ את הזיכרון הקיים(333) גם ל גיגה במהירות 667? אז האפשריות הם : 2 סטיקים - אחד קיים (333) + לקנות (667) או לקנות כבר 2 חדשים של (667)? בתודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by efiyak,

נשרף לי ספק כח אז בינתיים פרקתי ספק ממחשב ישן העניין שלספק הישן יש חיבור ATX 20 PIN במקום ATX 24 PIN בינתיים המחשב עובד מה תפקיד ה:4 פינים הנוספים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. ככה קנתי לא מזמן מחשב שני לבית. AMD 1800 GIGABYTE NF7 256 MB DDR RADEON 9200 WIN XP המחשב נועד ל אופיס גלישה ואנטרנט. וכאן מתחילה הבעייה: אחרי עבודה של מס' דקות, שעות, ימים (מאקסימום שהוא עבד יומיים) המחשב פשוט עושה RESTART ומתחיל להרעיש בצורה מוזרה צליל מוזר של סירנה בשני צלילים, אני חייב לציין שזה לא צליל זל זכרון, כ.מסך או צליל מונוטוני אחר אלה צליל של מעין סרנה. החלפתי את הזכרון מקום והכל הסתדר ליומיים. דבר נוסף שחשוב לציין שאחרי כיבו והפעלה מחדש יש הודע שיש בעייה עם המקלדת. המקלדת היא מקלדת ישנה עם מתאם PS2 לא יודע אם זה קשור איכשהו למה שקרה. האם זה בעיית תוכנה את חומרה? מה זה הצליל הזה ואיפה אני יכול להבין את משמעותו (לא מצאתי בחוברת)? תודה מראש L.A

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shaul,

היום אני בא להדליק את המחשב, אבל, המחשב לא נדלק... התחלתי לבדוק איפה הבעיה, זה לא הספק, בגלל שהאורות בלוח אם דלוקים, מאותה סיבה זה גם כנראה לא הלוח אם ככה שנשארנו עם המעבד אז תכלס, איך אני יכול לדעת אם הוא נשרף או לא?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש ברשות אנשים שאני מכיר מחשב פנטיום 4 1.61 ג'יגה הרץ 256 מגה SDRAM זיכרון לוח אם סוקט 478 של איסוס - דגם P4S533-X עכשיו לפי מה שקראתי במדריך של הלוח אם אפשר לשים זיכרונות DDR מסוג PC2100 PC2700 PC1600 - 184 PIN NON ECC עכשיו השאלה שלי אם אני אקח זיכרון מסוג PC3200 עם מהירות של 400 מגה הרץ ולא של 333 מגה הרץ אם יש אפשרות שהזיכרון יעבוד במחשב, או שזה יהיה סתם בזבוז של כסף וכן אני יודע שזה מחשב ישן... אשמח לתשובות.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, רציתי לדעת אם יש משמעות ללוח המתקדם יותר ביחס לביצועי גרפיקה שגרתיים + בניית אתרים. המדובר גם ביחס לשדרוגים עתידיים אם יהיו. השאלה אם יכול להיות איזה הפסד מקניית ה61 תודה למגיב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני מתכון לזכרונות DDR הבאים : האים ההבדל הוא רק בשמות שהיצרן מדביק לזיכרונות שלו ? אם לא אז מה באמת ההבדל ? מהירות העבודה של הזיכרונות או מה ? והאים כול הזיכרונות הללו יתאימו ללוח MSI KT3 ULTRA ARU ומה היה ההבדל בשימוש בין כול רכיב זכרון כזה או אחר (כי ההבדל במחירים הוא לא כזה משמעותי , כ 10 אחוז לכאן ולשם). מתנצל על כול כך הרבה השאלות פשוט נושא הזיכרונות וההבדל ביניהם לא כול כך ברור לי (לפני שמשקיעים עוד אלפי שקלים על ציוד היקפי אחר)תסבירו לי לאט שאבין מהר . דרור.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי מעבד של amd 1800 ורציתי לשאול אותכם כי אני יודע שהמעבדים של amd מתחממים אז רציתי לדעת אם זה בסדר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. המחשב כולל xp1800 giga byte vrxp 256 ddr פורטיסימו והשאר מה שהיה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by trovlet,

שלום יש לי את המעבד I5 4690K, עם מאורר STOCK שהגיע ביחד עם המעבד הגיע הזמן להחליף אותו כי הוא כבר יותר מדי זמן אצלי ואני חושש מהקיץ שיבוא בקרוב השאלה איזה מאורר לקחת? אני חשבתי לקחת אחד שעל הדרך ייאפשר לי לעשות OC בעתיד אני רוצה שיהיה מאורר יחסית שקט, ויתאים למארז שלי מאחר והוא דיי קטן (S340) בנתים חשבתי על 212X, מה דעתכם? והאם שווה להשקיע ב D15? המחיר אמנם גבוהה אבל הבנתי שזה המאורר הכי טוב שקיים בשוק, השאלה שהאם יהיה הבדל משמעותי בינו לבין ה 212X?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by captaincaveman,

קניתי 8K3A+ (מקבל היום). כרגע המחשב עובד עם ה-A7M266, יש סיכוי ש-WINDOWS XP יצליח להתגבר על ההחלפה או שכדאי לוותר על הנסיון ולהתקין מחדש? (לא יודע אם זה מתאים לפה או למערכות הפעלה)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Liad344,

שלום , החומרה - hp envy 15 core i7 4700hq/intel 4600graphics/nvidia740m שיחקתי לאחרונה עם intel extreme tuning utility . ויש לי כמה שאלות. המחשב כרגע מתפקד כנייח והוא מעט שבור אז הקירור לא עובד ככ טוב- המעבד מגיע ל99 מעלות ב 2.6ghz ולא יותר מזה (מתוך טורבו של 3.4) 1.overclocking למעבד הגרפי המובנה- האם זה מוממלץ? סתם מתוך עניין לראות לאן הוא יכול להגיע - אפשר כמעט להכפיל את התדר שלו (ברירת מחדל עד 1150MMHZ) 2. undervolting - למעבד -70mv ללא בעיה. האם מומלץ להוריד מתח גם למעבד בגרפי? 3.הורדת זרם מקסימלי- כרגע זה עומד על 84A מה ייקרה אם אשנה את זה? 4. הורדת Max turbo power consuption -האם מדובר בהורדת הTDP? לשניהם יש אותו הערך. כמה הד…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by kingpin,

בדקתי כול מיני מחירים וזה בכמה אתרים וראיתי שעכשיו יש אתמעבדים החדשים של 64 והם עובדים על 1600 fsb אבל לא מצאתי לוח אם שעובד על המהירות מישהו יכול להסביר מה הולך פה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. רוצה לקנות לוח אם שיתחבר ככל הנראה ל- i5-9600K וזוג כרטיסי מסך ולכן יש צורך גם בתמיכה ב- SLI לשני כרטיסים לפחות. שימוש עיקרי - אוברקלוק כבד למעבד, זיכרונות ולכרטיסי המסך, פחות דגש על המעבד ויותר על הזיכרונות וכרטיסי המסך. תקציב עד 800 ש"ח. הכיוון כרגע הוא זה: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Z390-PHANTOM-GAMING-6 אשמח להמלצות נוספות. תודה מראש.

24. Started by RomaDev,

מעניין מאוד ! Intel או AMD

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by YoShow,

אני הולך לקנות מחשב חדש לקראת סוף יוני - תחילת החופש הגדול. האם יהיה כדאי לי באותו זמן להשקיע בdual core או לקנות AMD 64 bit עם ליבה אחת. המחיר של dual core כרגע הוא מוגזם. כמו כן האם בסוף יוני עדיין יהיה כדאי יותר לקנות x800xl או משהו אחר?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים