עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shaul,

היום אני בא להדליק את המחשב, אבל, המחשב לא נדלק... התחלתי לבדוק איפה הבעיה, זה לא הספק, בגלל שהאורות בלוח אם דלוקים, מאותה סיבה זה גם כנראה לא הלוח אם ככה שנשארנו עם המעבד אז תכלס, איך אני יכול לדעת אם הוא נשרף או לא?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by הגיימר,

יש לי מעבד G645 עתיק והחלטתי סוף סוף להחליף אותו אני מחפש מעבד יד 2 בלי מכפלה פתוחה ( לא מעוניין במעבד ש"טיפלו" בו ) למעבד I5 2500 מינ' ויתר טוב איפה אפ' להשיג ? ( מי שמעוניין למכור שיפנה אלי בפרטי ) המפרט הוא : CPU:G645 GPU: MSI GTX 750 TI RAM : 6 GB ספק כוח : 450W אנטק תקציב : עד 800

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by someonewhy,

אהלן. אני מחפש זכרונות טובים עם התזמונים הכי נמוכים ומהירות בסביבות 2133mhz המערכת הנוכחית שלי: Rampage iv extrem 3930k Gtx 680 חפשתי ב ksp and ivory ולא מצאתי משהו טוב משהו יכול להמליץ?ז בעיקר לגיימינג ושרתים 16 גיגה יהיה מעולה תודה ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, קניתי מחשב חדש והרצתי עליו כמה בדיקות כדי לראות שקיבלתי את הכל כמו שביקשתי ומשום מה הזיכרון (8GB 1600MHZ מה שהוזמן) מציג שהוא רץ על מהירות 667MHZ ולא 1600 MHZ, מדוע זה ככה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. נאמר לי,גם ממישהו שמבין קצת,(אולי ) וגם מבעל חנות LOGIC PC, שחיבור ספק גנרי פשוט , אשר גורם למתחים לא יציבים, יכול לגרום לקבלים בלוח אם להתנפח. אמיתי או קשקוש ? אם כן, איך ?? ולמה ?? הרי קבל יודע לספוג מתח ואנרגיה, ויודע לאגור אותה ולשחרר כשצריך... הלוח שברשותי- ASUS P4C800 E DELUX, נקנה לפני כחצי שנה. ספק-SUNSHINE COMA, דגם 600W.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי מחשב נייד דל 4 שנים עם מעבד i3-2310m והכל עובד בסדר גמור האם יש שוני בביצועים של מעבד חדש מאותו דגם בדיוק לעומת הישן שלי? או שאם מעבד עובד ולא משנה כמה זמן אז הוא מתפקד בדיוק כמו חדש תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by avirz,

שלום רב, ברשות המשפחה מחשב ישן הכולל לוח אם GA-K8NSC-939 ועליו מעבד AMD 3000 64 BIT 939 המשמש לגלישה ו-OFFICE בלבד. כיום מותקן במחשב 1G זכרון ב-4 סטיקים של 256M DDR 400 Kingston. חבר הציע לי מעודפי המחשב הישן שלו 4 סטיקים של Micron 512 DDR 266 (סה"כ 2G זכרון) - האם כדאי לי לבצע את ההחלפה אעפ"י שמהירות ה-BUS קטנה? אני מאמין שכן אבל רוצה להיות בטוח... בתודה, אבירם.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. האים אפשר לחבר גם זכרונות 2100 וגם 2700 ביחד?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by sbwolf,

הזמנו היום במשרד מחשב עם זכרונות ocz והמוכר טען שלא מומלץ לקחת את הזכרונות שלהם, כי החברה בפשיטת רגל. ידוע למישהו על מידע כזה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by emil.shalom,

שלום לכולם, שאלה לי אליכם.. יש לי כרגע מחשב שנרכש לפני 4 שנים שכולל בתוכו מעבד 2600k ואומנם עדיין לא יצא מעבד skylake אבל דעתכם המקוצעית האם כדאי באמת להשקיע כרגע ולשדרג את המחשב ? האם יש הבדל משמעותי להיום ? כמו שציינתי בתגובה הצורך לשדרוג הוא התחדשות בטכנולוגיה חדשה יותר. אין לי בעיה פיננסית להשקיע.. באם מדובר במעבר למשהו שהוא צעד ענק בתעשייה כביכול ולא איזה משהו מזערי שלא מרגישים אולי שווה לי לחכות בכלל לשנה הבאה שאמורים לצאת הרבה טכנולוגיות כמו הדור השביעי למעבדי אינטל Cannonlake 10NM וכרטיס גרפי המטורף בסדרת Rx400הכולל HDM2.0 והssd יראה למחיר שפוי בגדלים גדולים בהרבה. וכמובן בעיקר לו שסרטי 4k והמעבר למשחקים 60fps עם רזולצויה של 4k תיהיה חדה ונקייה. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by icebreak,

לא יודע אם זה פורסם פה בעבר, אבל זה די מצחיק... סתכלו על התמונות של לוח אם שרוף: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?threadid=17262841&perpage=30&highlight=flat&pagenumber=1 תקראו איך זה קרה לו... די מצחיק.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Msys,

שלום, הכנסתי זיכרון לאחד הסלוטים על הלוח אם, ולאחר מספר שניות החלו מסכים כחולים והתרסקות של WIN , שבסופו הזיכרון לא עבד יותר, בהכנסת זיכרון אחר לאותו סלוט המחשב עובד יפה, מה יכולה ליהיות הסיבה לעיניין זה ומה ניתן לעשות עם הזיכרון הנ"ל?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by H.I.V,

שלום אני מתכנן לקנות פנטיום 4 2.4 ואני עוד מתלבט בקשר ללוח אם בהתחלה חשבתי לקחת את הלוח הבא: Gigabyte GA- 8GE667 Pro אבל אחר כך התברר לי שיש לו רק AGP 4 אז אני לא יודע מה כדאי אולי כדאי לוח אם של אינטל? תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. תראו לגבי הצ'יפסט (גשר צפוני), לרוב אני יקח אינטל, לגבי מעבד אני לא מתפשר בכלל ולוקח רק אינטל. אבל מה, בחיים אני לא יגע בלוח אינטל... לא יודע למה אבל הלוחות שלהם זה כמו כלא. חוסמים OC, אפילו OC עם כרטיסי מסך התקשיתי, חסרי פיצ'רים.. תדרים לא יציבים.. ועוד, אני חושב שהלוחות שלהם זוועה.. כמה חושבים כמוני?+ דעתכם.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by amirfefer,

ברצוני לשדרג את המערכת שלי (מעבד, לוח אם וזיכרון בלבד). כעת ברשותי נמצא המפרט הבא: Albotron Geforce 5900XT ABIT KT600 Geil 512 CAS 2.5 2700 AXP 2500 Barton שידרוג המערכת: Gigabyte nForce 3 250 Kingston 512 3200 CAS 2.5 (בנוסף לזיכרון הנוכחי, ביחד 1 ג'יגה) Sempron 2800 64BIT 754 האם צפוי שיפור ניכר? הסמפרון החדש (64 ביט, סוקט 754) בעל ביצועים טובים מהבארטון המיושן? כרגע המחשב רועש בעקבות קירור המעבד, ועדיין המעבד די חם (עובר את ה-50 במאמץ בלי בעיות) אני מעוניין במחשב מהיר יותר, שקט יותר, קר יותר ועם אפשרות שידרוג בעתיד.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by maor676,

יש לי את המעבד הנ"ל עם קירור של artic cooling והוא עובד על טמפ' של 60-70 מעלות. זה לא מוזר?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. בס''ד שלום קניתי לוח אם חדש ושהרכבתי אותו שמתי תבורג שלידו יש הלחמה, ובטעות הלחמה אישתפשפה מהבורג עם זה מבטל לי אחריות?? תמונה של ההלחמה :http://imageshack.us/photo/my-images/695/676992.jpg/ אתם רואים זה אישתפשף האם יש אחריות על הלוח עם יקרא משהוא ??

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by asafasaf29,

אחרי שתהיה ירידת המחירים של אינטל אני קונה את ה E6600 איזה לוח יתאים לו? אני רוצה לוח שלא יהיה עליו כרטיס ממסך מובנה. ולוח טוב היעוד של המחשב שאני קונה הוא משחקים ואני קונה גם את הכרטיס 8800GTS 640MB מחיר של לוח אם עד גג 650 שקל. ואני לא עושה OC תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by gal.w,

האם כל לוח סוקט A הוא תואם T-bred? אם לא, A7V266-E תואם?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. רוצה לקנות לוח אם שיתחבר ככל הנראה ל- i5-9600K וזוג כרטיסי מסך ולכן יש צורך גם בתמיכה ב- SLI לשני כרטיסים לפחות. שימוש עיקרי - אוברקלוק כבד למעבד, זיכרונות ולכרטיסי המסך, פחות דגש על המעבד ויותר על הזיכרונות וכרטיסי המסך. תקציב עד 800 ש"ח. הכיוון כרגע הוא זה: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Z390-PHANTOM-GAMING-6 אשמח להמלצות נוספות. תודה מראש.

21. Started by amirx19,

מעבד Q9650 סוקט 775 כמובן. 4GB 800 mhz כרטיס מסך 4850 אנרמקס 420 וואט שלושה דיסקים קשיחים. שני צורבים. מאז שהחלפתי מעבד ל45 נ"מ המחשב מרסט ועושה צרות. היה Q6600שהוא 65 נ"מ הוחלף לQ9450 ואח"כ ל Q9650 מכיוון שהייתי בטוח שה9450 מקולקל כשמחשב התחיל לרסט ולתת מסכים כחולים. לפי אסוס הלוח אמור לתמוך במעבדי 45 אך משום מה אצלי זה לא רוצה לעבוד. נשבר לי מהצרות האלה ואני רוצה להחליף לוח אם. אני מעוניין בלוח אם שתהיה אפשרות של רייד 0 (סטרייפ) בוינדוס 7 64 ביט . אם אפשר שיהיה לוח קומבו כלומר תמיכה בDDR2+DDR3. אך זה פחות קריטי. אשמח לשמוע המלצותכם (לי יש נטיה חזקה מאוד ללוחות של GIGABYTE). תקציב אני מניח ש400-500 יהיה סביר ואם אפשר פחות... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by lasalasa1,

שלום, יש לי לוח אם צ׳יפסט X38 של DFI והמחשב כבוי כבר כמה חודשים. עכשיו שאני באתי לפרק את הקבלים ראיתי נורה כתומה דלוקה בלוח אם דרך החריצים של המארז והיא כבתה רק שלחצתי על ה-switch מאחורי הספק. מישהו יודע למה היא הייתה דלוקה? ומה התפקיד שלה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה כדי יותר שני הזיכורונת תותחים ל-OCZ ציפים של WINBOND UTT ול-GSKILL TCCD אם DFI ULTRA-D וכרטיס X800XL ומעבד 3200+ 939 מה כדי יותר לאוברקלוק טוב

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by naamani3,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקופת הזמן הקרובה (שבוע הבא כנראה), האם יש טעם לחכות עוד שבוע שבועיים כדי שיגיעו לשוק המעבדים החדשים של אינטל? (כרגע אני מתכנן לקנות I5 4690, אני לא חושב שאני בהכרח ייקח את הדגמים החדשים אבל השאלה אם הם יורידו את המחירים של הדגמים הקיימים?).

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. חוץ מזה שה965P תומך ב 800MHZ לזכרונות (אגב שמעתי שהבבדל בין 667 ל 800 הוא משהו כמו 3 או 4 אחוז.. זה נכון? - ואם ככה למה שווה לקנות את ה965P בשביל עוד 200 שקל חוץ מהזכרונות)..

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים