עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by B.D.B,

[ltr]recently I bought 1Gb of BH-5 in 2 sticks of 512mb each. now for some reason, they just doesn't want to run even close to stock (stock is 433 2.5-4-4-7 2.8v) on my NF7-S. right now I'm running them at DDR 333Mhz 2-3-3-10 at 3.3v and it's not even barely stable. FYI I'm running a marlin D25 bios, which helped a bit but still not even close to stock. I guess it's just a compatibility issue with the NF7 (those are the new BH-5 from 2005). anyways the store is willing to replace them with something else and I don't know what to take. so what I'm looking for is a 1Gb OC memory (512x2) for 1400 nis ,1500 max. can't be BH-5 cause it doesn't work. tnx in advance.[/ltr]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, האם המעבד-לוח אם-זכרונות תואמים ויעבדו יחד תקין? יש קונפיגורציה מיוחדת שצריך להגדיר בלוח אם? אני יכול לערוך שינויים בהזמנה עד יום א. אז תשובות מהירולת בבקשה... בתודה, SPC [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לצורך O.C גבוהה ככול האפשר חשוב כיום לרכוש לוח גמיש ככול האפשר מבחינת FSB וזאת מפני שאינטל מגבילה מאוד את המיכפלה של המעבדים שלה כך שהדרך היחידה ל-O.C משמעותי ,היא באמצעות העלאת ה-fsb . המלצות ?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Psychedelic,

יש לי את המפרט הנ"ל Amd Athlon X4 635 Gigabyte GA 770T Usb3 Gigabyte GTX 760 WindForce 3X OC Rev 2 Transcend 8 Gb Ram ASUS Xonar Essence STX Samsung 120 Gb 840 Evo Samsung F3 500 Gb X2 SeaSonic S12II-620 מטרת המחשב בעיקר גיימינג,על רזולוציה של 1920X1080. המעבד כרגע בOC ועומד על 3.4Ghz ,האם כדאי לשדרג את המעבד והלוח? בתקציב +- של 1K האם אני אקבל שיפור בביצועים? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום. יכול שזאת השאלה ההזויה ביותר שנשאלה בפורום, אבל הסקרנות הורגת אותי. לאחרונה קראתי איפושהו שמעבדים זהים יכולים להיות "שונים". לא זוכר איך ולמה - משהו שקשור ל Batch או Stepping? אני מצרף כאן תמונה של שני מעבדים זהים (i7 950), ומבקש לבחור את ה"טוב" מביניהם אנא - סלחו לי, אבל הסקרנות לפעמים גוברת

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מעבד: Intel E6300 1.86ghz (בדרך רק הוזמן היום מ-Ebay) זיכרון: OCZ 2GB DDR2 EL 800MHz Platinum XTC Edition Kit CL4-5-4-15 - OCZ2P8002GK (כבר אצלי) קירור: Thermaltake Big Typhoon מארז: 6A19 עם שני מאווררי 120 מ"מ שקטים. מטרות: אוברקלוק לאיזור ה-3.0ghz ומערכת שקטה. באס רצוי - 430mhz. תקציב - מעדיף לא לחרוג מה-1000 ש"ח אלא אם כן זה ממש מוצדק. בקיצור עדיף כמה שפחות ולקבל תמורה מלאה לכסף. אני מבין שהקירור של הצ'יפסט של ה-DS3 הוא חמים למדי גם ללא אוברקלוק, ועם אוברקלוק דיי חובה לדאוג לקירור אקטיבי. חלקכם בטח יודעים שאני חולה על שקט ולא אסכים למחשב רועש. אני יכול לנסות ולהחליף את הקירור של הצ'יפסט ל-Heatpipe עם איזשהו קירור של זלמן לכרטיס מסך שחתכתי פעם והתאמתי ל-Ultra-D שהיה לי.…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by verynoti,

היי אני מחפש לוח אם למחשב החדש שלי (חלק מהחלקים יש לי כבר נשאר עוד כמה) על איזה לוח אם הייתם ממליצים לי במחיר הזה? ואם אתם ממליצים על היקר יותר תסבירו לי למה פשוט מצאתי כל כך הרבה ולא ידעתי מה כדאי ואיזה כדאי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by kdani,

למעט ההבדל ב-SOCKET ובארכיטקטורת הזכרון (זוגות במקום שלשות) האם למשתמש הבייתי יש איזה שהוא יתרון לאחד על השני ? (משתמש ביתי כבד, תכנות, Photoshop לפעמים גם Vmware) לפי האתר של אינטל יש הבדל במהירות ה-SYSTEM BUS, האם זה רלוונטי למשהו ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד hp probook 4530s שכולל זכרון של 8GB ( 2 סטיקים של 4GB - אחד של סמסונג ושני של קינגסטון) וגם ssd של קרושיאל mx500 בבדיקת שימוש הזכרון אני מגיע לכ - 84% לפי השימושים שלי (הרבה לשוניות פתוחות בשני דפדפנים - כרום ו- פיירפוקס). כך זה מופיע בתמונה שצירפתי למטה. האם יש טעם לשדרג לזכרון של 16GB או שזה לא ייתן שיפור או לא יהיה משמעותי ? או אולי להחליף את אחד הסטיקים הקיימים ב - 8GB כך שיהיה בסה"כ 12GB או שעדיף כבר להחליף את 2 הסטיקים הקיימים ב- 16GB מאותה חברה ואותו דגם כמו בלינק שצירפתי למטה של קורסיאר לדוגמא ? מצאתי זכרון מתאים של קורסיאר שעולה בסך הכל 60 דולר - https://www.amazon.com/gp/product/B006DI9PG8/ref=ox_sc_act_tit…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אז ככה נגיד ואני קונה 2 מעבדי FX-53 ושם אותם על לוח תומך של 2 מעבדים בסוקט 940...אפשרי??.או שרק לאופטרון יש אפשרות של 2 מעבדים...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by 1337,

אז כהה... ה MSI יגיע רק סוף השבוע.. אני לא יודע מה לגבי האפוקס.. השאאלה היא.. : האם להחליף לוח לאפוקס? מה ההבדלים?.... כל מה שאני יודע על ההבדלים זה שלאפוקס יש סלוט PCI שישי ולMSI יש תמיכה ב USB2 הבחנתם בעוד משהו? ומה ההבדל בזיכון של קורסייר בין ב CXM ל XMS??

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. SIS 655 תומכת בדואל ממורי 2 ערוצים SIS 661 לא ! רק ערוץ אחד השאלה איך ? http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8S655FX-L.htm 661FX http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8S661FXM.htm

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. http://www.globes.co.il/serve/globes/DocView.asp?did=1000220922 אין לי מושג אם זה כבר התפרסם באתר לא הייתי כאן "הרבה" זמן(שבוע) ;D

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. נאמר לי,גם ממישהו שמבין קצת,(אולי ) וגם מבעל חנות LOGIC PC, שחיבור ספק גנרי פשוט , אשר גורם למתחים לא יציבים, יכול לגרום לקבלים בלוח אם להתנפח. אמיתי או קשקוש ? אם כן, איך ?? ולמה ?? הרי קבל יודע לספוג מתח ואנרגיה, ויודע לאגור אותה ולשחרר כשצריך... הלוח שברשותי- ASUS P4C800 E DELUX, נקנה לפני כחצי שנה. ספק-SUNSHINE COMA, דגם 600W.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by BUNG,

זה פשוט מדהים... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105089 אומנם פלטפורמה קצת ישנה אבל עדיין זה אחד השיאים היותר מעניינים שראיתי בזמן האחרון. אגב הוא משתמש בקירור LN2 לזיכרונות.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by amirfefer,

ברצוני לשדרג את המערכת שלי (מעבד, לוח אם וזיכרון בלבד). כעת ברשותי נמצא המפרט הבא: Albotron Geforce 5900XT ABIT KT600 Geil 512 CAS 2.5 2700 AXP 2500 Barton שידרוג המערכת: Gigabyte nForce 3 250 Kingston 512 3200 CAS 2.5 (בנוסף לזיכרון הנוכחי, ביחד 1 ג'יגה) Sempron 2800 64BIT 754 האם צפוי שיפור ניכר? הסמפרון החדש (64 ביט, סוקט 754) בעל ביצועים טובים מהבארטון המיושן? כרגע המחשב רועש בעקבות קירור המעבד, ועדיין המעבד די חם (עובר את ה-50 במאמץ בלי בעיות) אני מעוניין במחשב מהיר יותר, שקט יותר, קר יותר ועם אפשרות שידרוג בעתיד.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. לפני מספר חודשים חיפשתי לוח אם ומצאתי אחד שמתאים לדרישות שלי ומצאתי את הלוח הבא M2NPV-VM asus לינק http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=424703 יש בו יציאת כרטיס מסך מובנה סביר + יציאה לטלויזיה. בסוף לא קניתי, אני רוצה לדעת האם יש היום לוח בעל יכולות דומות שמשתלם יותר?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני מעוניין לבנות מחשב גם למשחקים רציתי לדעת איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים, עלות תועלת, אמינות ויציבות? (4500 או 6750) האם זה פשוט לעשות להם המהרה (אין לי ניסיון קודם) תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אני מחפש לוח אם למחשב חדש שאני קונה. המחשב הוא בעל מעבד Core 2 Quad Q8200, זיכרון 2ג'יגה, ד.קשיח 500GB, כ. מסך שלא מובנה בלוח אם. (משתמש ממוצע) אני ממש לא מבין בדגמים של לוחות אם, אבל יש לי כמה שמות של דגמים שהומלצו לי: ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz - בסביבות 300 ש"ח ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz - בסביבות 600 ש"ח GIGABYTE EP43-UD3L - בסביבות 500 ש"ח GIGABYTE EP45-UD3L - בסביבות 600 ש"ח אשמח לדעת מי מהדגמים הכי מומלץ או שאשמח גם לקבל הצעות לדגמים אחרים של ASUS או GIGABYTE בטווח מחירים הזה. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מתלבט בין: P5Q Pro P5Q3 P5QC P5Q SE2 על Q9550 ומעוניין ב-OC משמעותי. על מה כדאי ללכת ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, אני בוחן עכשיו כל מיני מעבדים ובעודי בא לראות מה יש לAMD להציע בקטגורית המחירים של i5 3470 אני רואה את הFX8150. העניין הוא שרשום שזה בתושבת AM3+. האם יש טעם בכלל לבחון את הכדאיות שלו מול אינטל או שלבטל מלכתחילה ואם AMD אז רקam10-5800k שהוא החזק ביותר מתושבת FM2? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. רוצה לקנות לוח אם שיתחבר ככל הנראה ל- i5-9600K וזוג כרטיסי מסך ולכן יש צורך גם בתמיכה ב- SLI לשני כרטיסים לפחות. שימוש עיקרי - אוברקלוק כבד למעבד, זיכרונות ולכרטיסי המסך, פחות דגש על המעבד ויותר על הזיכרונות וכרטיסי המסך. תקציב עד 800 ש"ח. הכיוון כרגע הוא זה: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Z390-PHANTOM-GAMING-6 אשמח להמלצות נוספות. תודה מראש.

23. הייי... תראו, מחר מגיע החלק האחרון שחסר למחשב שלי למלאי - המעבד זה AMD Athlon 64Bit 3200+ Venice core 512Kb L2 =P עכשיו ... יש לי אפשרות אוליי לקחת את המעבד הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_279&products_id=2572 הוא עולה יותר , אבל אוליי אבא שלי יסכים ... יותר טוב ממה שאני לקחתי ? שווה אותו לקחת ? אפשר באנצ'ים ? הוא בכלל מתאים לסוקט 939 ? כמה קאש יש לו ? מיוצר ב-90נ"מ ? תודה מראש, מצפה לתשובה דחוף - אור !

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אינטל מחליטה לחשוף עוד קצת מספרים אודות דור המעבדים השולחניים הבא מתוצרתה אשר מיועד להשקה בתחילת השנה הבאה - עם ארכיטקטורה חדשה לגמרי עבור ליבות העיבוד הראשיות וגם עבור הליבות הגראפיות המובנותלכתבה

25. לוח אם: Asus, 533FSB (אני לא בטוח מה הדגם המדוייק) מעבד: Intel Celleron 1.8GHz זיכרון: DDR333 256MB מחיר: 300 ש"ח האם הערכה הזאת שווה את המחיר שלה? האם אני ארגיש שיפור משמעותי כלשהו ממה שיש לי עכשיו (ראו חתימה)?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים