עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מסתבר ששני החבר'ה בכותרת לא ממש מסתדרים. ניסיתי כל קונפיגורציה אפשרית. רץ יופי על 800, לא עולה בכלל על 1066. הביוס מאתחל עצמו לדעת... גוגלתי את העניין הזה קשות ולא מצאתי אף פתרון, שעובד. המעבד שלי הוא - E5200 להשלמת התשבץ... ספק הכוח? CORSAIR VX450

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. תראו לגבי הצ'יפסט (גשר צפוני), לרוב אני יקח אינטל, לגבי מעבד אני לא מתפשר בכלל ולוקח רק אינטל. אבל מה, בחיים אני לא יגע בלוח אינטל... לא יודע למה אבל הלוחות שלהם זה כמו כלא. חוסמים OC, אפילו OC עם כרטיסי מסך התקשיתי, חסרי פיצ'רים.. תדרים לא יציבים.. ועוד, אני חושב שהלוחות שלהם זוועה.. כמה חושבים כמוני?+ דעתכם.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by fitch,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD 2500+ Barton ואני מתלבט איזה לוח עדיף מבין אלה שבכותרת... אנא עיזרו לי להחליט, ותנו תשובות טובות ולא ב2 מילים. תודה רבה לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by pazer005,

מחפש לוח אם בפתח תקווה (אל תדאגו אני בהמשך אביא לינקים לחנויות) עד 500 ש"ח. למעבד E6600 DDR2 800 לפחות 4 סאטה עם רייד (חשוב) http://ivory.co.il/product.asp?productid=3783&CatCode=543 http://ivory.co.il/product.asp?productid=1989&CatCode=543 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3108&CatCode=543 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2611&CatCode=543 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2930&CatCode=543 http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=1574&l1=3&l2=11&l3=498&l4=0 (מחירו 350) ksp.co.il (לא יכול לתת משם לינקים ספצייפיים כי האתר בפריימים)

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by liram21,

שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא: Asus P8P67 I5 2500K Elixir 2x2GB 1333MHz תמיד בהפעלה שאני מפעיל את המחשב ישנו ציפצוף אחד קצר. הביוס הוא של American Megatrends (AMI), לפי מה שרשום ב- Beep Codes שלהם: http://www.ami.com/support/doc/AMIBIOS8_Checkpoint_and_Beep_Code_List_PUB.pdf או כאן http://www.bioscentral.com/beepcodes/amibeep.htm# ביפ אחד קצר = DRAM refresh failure (The programmable interrupt timer or programmable interrupt controller has probably failed) מה עושים ? המחשב ב-7.5 יהיה אצלי שנה ..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Shreky,

למרות שרציתי AMD, החלטתי על INTEL בגלל הרבה המלצות של אנשים וחלק מההודעות פה (בת'רד על המעבד שנשרף לדוגמא), החלטתי לקנות מעבד Pentium 4 1800 עם 512k cache והוא 0.13. עכשיו כמה שאלות: א. האם המעבד הזה הוא אחד מסידרת המעבדים החדשה שאינטל הוציאה, Northood A? ב. איזה לוח אם מומלץ למעבדי אינטל, פנטיום 4? האם ללכת על ASUS, ABit או שמא חברה אחרת? (אני רוצה תמיכה ברייד 0 ו-1 לפחות). ואם תוכלו תגידו לי מחירים של הלוחות שאתם ממליצים לי. ג. DDR או RDRAM? מה יותר מהיר? איפה ההשקעה יותר כדאית? *יש לוחות שתומכים בDDR אך לא בRDRAM (ולהפך) ולכן התייחסו לשאלות ב ו-ג כאחת. ד. האם אתם חושבים שעשיתי בחירה נכונה שהחלטתי ללכת על המעבד הזה במקום AMD Athlon XP 1800+? טוב, אני מתחיל להישמ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, רציתי לשדרג זיכרון ללפטופ dell inspiron n3010. התצורה כרגע היא: MEMORY : 4096MB (2X2048) 1333MHZ DDR3 DU Intel I5-430M 2.26GHZ האם אני יכול לשים כרטיס אחד של 8 GB במקום שניים של 4? שניים של 4 עולים בערך 280 ש'. אחד של 8 עולה בערך 190 ש'. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם וזכרונות לאוברקלוק כבד ביותר למעבד AMD Phenom II X3 720 BE. אני לא רוצה שמשהו יגביל אותי באוברקלוק חוץ מהמעבד עצמו, אני רוצה להגיע עד הגבול. לאחר האוברקלוק, אני צריך שיהיו לי ביצועים במשחקים, אז התחשבו בכך אם יש צורך. אני צריך שיהיה בלוח ACC, בתקווה שאצליח לפתוח את הליבה הרביעית. לגבי כ.מסך מובנה: האם זה משפר (גם אם רק טיפונת) את הביצועים הגראפיים? שאלה: "מכפלה פתוחה"-בטוח יש לזה גבול מסויים לא? הרי לא הגיוני שהמכפלה תהיה 300.. (אם זה משפט דבילי, אל תצטטו טוב? ) לגבי הזכרונות, אני צריך זכרונות איכותיים שיחזיקו לי את האוברקלוק (יהיה מאוד מבאס אם הזכרונות יגבילו אותי) באופן יציב מאוד. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by A Man,

שלום לכולם. רציתי שתעזרו לי בקניית כרטיס זיכרון למחשב. רציתי לקנות את הכרטיס הזה כי גם הוא 512 וגם הוא מתאים לי לתקציב והוא סביר במהירות והכל...אז תגידו לי אם כדאי לי לקנות אותו או שיש לכם כרטיסי זיכרון אחרים יותר טובים ובאותו מחיר ונפח..: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1162&lg=0 ושאלה אחרונה: אני לא ממש מבין בזה, יש לי עכשיו זיכרון של Elixier 256MB, אם אני מוסיף את הזיכרון שהראתי לכם שהוא 512MB(וגם הוא של Elixier) אז שניהם מתחברים ביחד ל-768 מגה של זיכרון ? לא ?

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי, התקנתי על המחשב שלי וינדוס 7 והאינטרנט שלי הפסיק לעבוד. מרכז הרשת לא מזהה את החיבור ופותר הבעיות לא נותן תשובה. ניסיתי להתקין את הדריבר שיש באתר של אסוס אבל אי אפשר כי הוא ב16 ביט (או לפחות זה מה שהמחשב אומר), ואין גירסה לוינדוס 7. אני מיואש, עזרה! עמית.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by verynoti,

היי אני מחפש לוח אם למחשב החדש שלי (חלק מהחלקים יש לי כבר נשאר עוד כמה) על איזה לוח אם הייתם ממליצים לי במחיר הזה? ואם אתם ממליצים על היקר יותר תסבירו לי למה פשוט מצאתי כל כך הרבה ולא ידעתי מה כדאי ואיזה כדאי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Cynicoren,

שלום, ביומיים האחרונים המחשב נתקע כל הזמן לכמה שניות. מהבדיקה הפשוטה שעשיתי נראה כי כל גמה דקות ה CPU USAGE קופץ ל100%, גם כאשר אינו אמור להריץ שום תוכנה (שאני יודע עליה). מה לדעתכם גורם לספייקים האלו וכיצד להחזיר את ניצולת המעבד למצב רגיל ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה כדי יותר שני הזיכורונת תותחים ל-OCZ ציפים של WINBOND UTT ול-GSKILL TCCD אם DFI ULTRA-D וכרטיס X800XL ומעבד 3200+ 939 מה כדי יותר לאוברקלוק טוב

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. בבקשה תעזרו לי יש לי דילמה זה בעיקרון למשחקים!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by trovlet,

שלום יש לי את המעבד I5 4690K, עם מאורר STOCK שהגיע ביחד עם המעבד הגיע הזמן להחליף אותו כי הוא כבר יותר מדי זמן אצלי ואני חושש מהקיץ שיבוא בקרוב השאלה איזה מאורר לקחת? אני חשבתי לקחת אחד שעל הדרך ייאפשר לי לעשות OC בעתיד אני רוצה שיהיה מאורר יחסית שקט, ויתאים למארז שלי מאחר והוא דיי קטן (S340) בנתים חשבתי על 212X, מה דעתכם? והאם שווה להשקיע ב D15? המחיר אמנם גבוהה אבל הבנתי שזה המאורר הכי טוב שקיים בשוק, השאלה שהאם יהיה הבדל משמעותי בינו לבין ה 212X?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by 888,

איזה מעבד הכי מומלץ לגיימר ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by nabot,

שלום, ברצוני לקנות כרטיס USB 3 ולחבר אותו למחשב, הבעיה שאין לי מושג איזה סוג יתחבר לי ללוח אם. מצורפת תמונה של החיבורים, אשמח לעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by [{AMD}],

טוב אז כמו בכותרת אני רוצה לדעת מזה סוקט ולמה 939 עדיף מ754 וכו'

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by saked119,

מישהו יכול להסביר לי את זה אין לי מושג מה זה בכלל!!!! תודה רבה לכול העוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Twinmos ocz סמסונג קינגסטון או חברה אחרת שאתם ממליצים..ואיזה סטיקים כדי לקחת למחשב הזה.... אני לא עושה OC אני חושב לקחת 2 סטיקים של 256.. או לקחת אחד של 512 ובעתיד להוסיף עוד אחד כזה... מה כדיי? מחשב לקידוד סרטים TVRIPS משחקים וקצת גרפיקה.......... Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. AMD הודיעה היום כי יצרני תוכנה מובילים כמו Novell, Red Hat ו Sun יתמכו בתוכנה בריבוי הליבות של ה AMD64, בנוסף AMD ממליצה ליצרני התוכנה לחייב את הלקוחות לא עלפי מספר הליבות במערכת אלא עלפי מספר השקעים כפי שהיה נהוג עד היום. הליבות הכפולות של ה AMD64 מותאמות להרצה של מערכות ההפעלה קיימות כמו Linux, Solaris ו Windows ויישומי AMD64 קיימים ללא כל שינוי נדרש בתוכנה. להמלצה לחייב את הלקוחות עלפי מספר השקעים ולא על פי מספר הליבות מצטרפים גורמים נוספים בתעשיה כמו חברת גרטנר לניתוח שווקים "גרטנר ממליצה לציבור הלקוחות להסדיר רשיונות שימוש מול יצרני התוכנה על בסיס מספר השבבים במערכת ללא תלות במספר הליבות בכל שבב". אופטרון כפול ליבות צפוי להיכנס לשוק באמצע 2005, שרתים ותחנות עבוד…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by asafasaf29,

אחרי שתהיה ירידת המחירים של אינטל אני קונה את ה E6600 איזה לוח יתאים לו? אני רוצה לוח שלא יהיה עליו כרטיס ממסך מובנה. ולוח טוב היעוד של המחשב שאני קונה הוא משחקים ואני קונה גם את הכרטיס 8800GTS 640MB מחיר של לוח אם עד גג 650 שקל. ואני לא עושה OC תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by raz2058,

יש לי את המעבד E6500, הוא כלכך ישן שהוא לא יריץ משחקים שיצאו בקרוב\יצאו כמו באטמן החדש או AC2? כי לפי האתר systemrequirementslab.com הוא לא יריץ גם את באטמן וגם את AC2 ..

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nim901,

שלום, אני מחפש לוח אם זול ומומלץ ל P4 בסוקט הישן עדיף שיהיו אפשרויות OC או לפחות לוח טוב. התקציב הוא 500 - 600 (דחוק!) עדיף מזיגי זיג (2000)

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Crazy_Rabbit,

שלום. קניתי חלקים למחשב והרכבתי אותי אך מה גיליתי שאי אפשר להיכנס לBIOS.לאחר קצת בדיקה גיליתי באינטרנט שבלוחות את מבוססי H81 צריך לעשות UPDATE לגירסאת קושחה חדשה שיתמוך במעבדים דור 4 ריפרשׁׁׁׁ (אפילו שאתר של גיגבייט זה לא כל כך מצויין ומזה כל הבעיה התחילה). השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לעשות פלאש לגירסא חדשה של הBIOS (F5) אם אני לא יכול להיכנס לBIOS,ואין לי מעבד HASSWELL ספייר שכן ניתמך ע"י לוח האם?(לדוגמא 4570). נ.ב אין מן הסתם מערכת הפעלה מותקנת ואני לא יכול לבחור אמצעי BOOT כי עוד פעם הBIOS לא עובד |:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.