מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב AMD3000 עם זיכרון 512MB מסוג DDR400 קיבלתי מחבר שני כרטיסי זיכרון - כל אחד 256MB, רק אחד מהם הוא DDR400 והשני 266 (במקום 400). האם תיהיה לי בעייה להוסיף את שני הזכרונות במחשב (כדי להגדיל את הזיכרון ל 1G) תודה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הם עולים כמעט כפול, זה בגלל שיש שתי מעבדים בעלי אותו תדר על סוקט אחד? ואם כן, זה לא אומר שהמהירות שלהם צריכה להיות מוכפלת? או שזה שתי מעבדים איטיים שהם שווי ערך לחד ליבתי באותה תדירות?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במיוחד הזיכרון הצפציפי: PQI 400MHZ PC3200 DUAL CHANNEL 1024MB MIRRORED BLACK COPPER 2-3-3-6(PQI3200-1024DB)
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב מאוד והכול דיי סגור למעט הלוח אם, אני כבר מזמן לא בקיא בדקויות בין הלוחות השונים. בעיקרון אני מחפש לוח איכותי לטווח הרחוק למעבד 4 ליבות עם כרטיס מסך בודד. שיהיה חדיש עם כול הירקות הטריים וכניסות יציאות אך בתקציב שפוי... איזה צ'יפסט הכי מומלץ? איזה לוח? תקציב בסביבות ה 800~
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי חברה אני חייב עזרה בבחירה של לוח עכשיו אני מתלבט בין שלושת הלוחות הבאים: 1.Abit KV8-MAX3 - 830 NIS 2. Asus KV8 Delux - 860 NIS 3. MSI K8T Neo-FIS2R - 610 NIS עכשיו שלושת הלוחות זוכים לביקורות ממש מנוגדות ברשת. למשל הלוח של MSI זוכה לכמה ביקורות מעולות בהשוואות של הרבה לוחות אבל בסקירה של xblabs הוא מראה על ביצועים בינוניים ומטה ולא הצליחו לעשות עכשיו overclocking בכלל. הלוח של abit זוכה גם כן לביקורות מנוגדות אבל כולם אומרים שבגלל מערכת הOTES שמותקנת עליו זה ממש סיוט להתקין עליו קירור טוב למעבד. הלוח של אסוס כמעט בכל הביקורות זוכה לציונים בינונים אבל שוב בביקורת של xblabs ורק שם הוא הצליח לעשות overclocking עצבני ביותר. עכשיו אנשים אני חייב את עזרתכם בבחירת לוח. תוד…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי עכשיו E6400 וDFI INFINITY 975X, זה מגיע מחר. זה עלה 1515 למעבד ו1060 ללוח אם + משלוח זה 2615 שקל אז נכנסתי ל NEWEGG לראות כמה זה יעלה, וזה מה שמצאתי: מעבד: 1350 לוח: 1125 סה"כ 2475! וזה עוד בלי משלוח! המשלוח שם זה עוד איזה 30 דולר המשלוח הכי יקר, אז זה 2600! זה אשכרה אותו מחיר כמו בארה"ב! איך זה יכול להיות!??! כנראה שזה בגלל שנועה מביאים את המעבדים בייבוא אישי מארה"ב, לדעתי עוד מעט המחירים בארץ יעלו
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום האם אני יכול לצרף דיסק קשיח נוסף לדיסק הקיים יש מקום בלוח אם ? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד ישן E4600 ולוח של אינטל 945GC הבעיה שהמעבד משחק 1GHZ במנוחה ו 2.4 בעבודה . אני לא רוצה את המשחק הזה ובביוס ביטלתי EIST על דיסאבל ועדיין זה משחק למה ? אני משתגעת! יש בעיה במעבד אולי ? הבטריה של הביוס תקינה הוא שינה את ההגדרה ורשום " NO " אבל זה עדיין מופיע המשחק של התדר . מה עושים ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כדאי לעשות עידכון ביוס ואם כן כיצד? ואם אני רוצה לאפס אותו מחדש איך אני עושה זאת???
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד:CORE 2 DUO Q6600 כרטיס מסך:1950XTX 512 MB זיכרון:4 סטיקים של 1GB מהירות-667 MHZ דיסק קשיח:GB250 SATA 2 ספק כוח:ENERMAX LIBERTY 500W האם יהיה צוואר בקבוק
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחו"ל... צריך רק אתרים אמינים ולא ימכרו אותו ביותר מ10$ NF7-SL V2 תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיון ? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12638 נראה טוב, 2GB ב420 ש"ח.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל למה מעבד של AMD נקרא 2500+ אם הוא במהירות שבין 2.0GHZ ל - 2.2GHZ (ככה שמעתי) ואיך הוא עוקף מעבד INTEL P4 2.4 GHZ במהירות שלו , ולמה הוא נחשב ליותר טוב ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הורדתי עידכון לביוס שלי . האם עלי פשוט לצאת לדוס (יש לי ווינדוס אקס פי) ולהפעיל את העידכון משם? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן, אל נא תהיו מופתעים. ;D המחשב הישן (בן 9.) מורץ כרגע על PIII 667MHz ו-512MB, וישנה בעיה תמידית; המחשב נתקע / מאתחל את עצמו מחדש פעמים רבות וברציפות, בכל שלב כלשהו. כלומר, התקיעה / האתחול יכולים להתבצע בטעינת מערכת ההפעלה (Windows XP), בעת גלישה באינטרנט, ב-POST, הבנתם את העניין. העניין, שמתסכל אותי כל-כך, היא העובדה שהמחשב יכול לעיתים לרוץ ימים שלמים ללא רבב. בעבר, כשקיבלתי הרבה שגיאות / תקיעות / אתחולים, עשיתי פרמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה, מה שפתר את העניין לזמן מה, עד שאלה חזרו שוב. מכאן, אני חושש שאולי: 1. הזכרונות תקולים. ניסיתי לבצע בדיקה עם התכנות הידועות והמוכרות, ולא התגלתה בעיה כלשהי. בדרך-כלל, כשהמחשב לא מאתחל את עצמו, ובמקום מופיע BSOD, רוב השגיאות…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר שאלתי בקשר למעבד מספר פעמים המליצו לי על Epox אבל החלטתי שאני לא רוצה OC מקרה כזה כדאי לי ללכת על Intel D845GBV ברור לי שמכיוון שזה אינטל אז אין לו אפשרות OC אבל אני גם לא צריך את האפשרות אני צריך דעות עליו מבחינת ביצועים ו Features... USB 2.0 למשל יש לו או אין לו? והאם אני יכול להסתפק ב2 מקומות לזכרון?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה לעצמי מפרט. כ. מסך 8800GTS מעבד E6420 (כשיצא) ו- 1GB זכרון אבל מה בקשר ללוח אם? מה אני צריך לחפש בלוח אם חוץ מהדברים הברורים לעין כמו מספר חריצי הרחבה וכו'? המחירים נעים בין 400 ל1000 והכל נראה אותו הדבר. אשמח אם תעזרו.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבחינת הלוח אם Asrock G41M-VS3 R2.0 ולוח אם SOCKET 1150 (ברמת הכניסה) עולים אותו דבר. השאלה אם שווה לקנות את הPENTIUM HASWELL שעולה בסביבות ה 256 ש"ח ולהחליף גם את המעבד לG3220--אני מרוצה מהביצועים של הE8200: השאלה היא האם מדובר בהשקעה כדאית או להשאר עם הE8200?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, סוף סוף אחרי השקעה רבה וקריעת תחת קיבלתי את הזכרונות החדשים של MUSHKIN !!! קניתי 4 סטוקים של 1 G - mushkin eXtreme Performance 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM Unbuffered DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory. חלקכם יחשבו שאני קצת ... יתכן שאתם צודקים בכל מקרה הנה תמונה טובה שצילמתי בשבילכם\ן: הנה עוד כמה תמונות בסטייל:
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסמכים רשמיים של יצרנית השבבים מאשרים לנו את שמות הדגם ותדרי העבודה של דור המעבדים הבא מבית ענקית השבבים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קיץ שמח לכולם... :asthanos: שאלה בקשר לתוכנות כגון CPUIdle ודומיה: בכל פעם שאני משתמש בהן הטמ' אמנם צונחת פלאים, אבל יש רעש סטטי מהרמקולים כשאני מנסה להשמיע משהו והפרעות כבדות בקליטת שידורי טלויזיה עם ה FlyVideo.... זה נורמלי? [המפרט של המחשב בצד ] אגב, מכיוון שה-XP מצוי במצב "קיפאון" של 40 מעלות [כן כן משתמשי פנטיום יקרים, 40 זה קרח באתלון.......] והטמ קופצת ב10 עד 20 מעלות כשעובדים עם המחשב, אין סכנה שהתנודות האלו יזיקו למעבד? אגב 2... אני מתלבט בקנייה בין Mini Copper Orb ל Volcano 6 cu, אם יש לכם המלצות, גם לHSFים אחרים באותו טווח מחיר, אני אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם - H-97 PLUS LGA - 1150 מעבד נוכחי - 4770 I7 האם יש איזשהוא מעבד שישדרג אותי קצת כדי לסחוב עוד קצת זמן עם המערכת הזאת? יש לי כרטיס מסך חזק מאוד 2060S SSD מהיר של אינטל וסמסונג 24 RAM ספק כח 650 אחלה של מחשב לצרכים שלי (סימולטור טיסה, משחקי יריות וקצת עריכת וידאו קלה) אבל יש לי הרגשה שאם אחבר אותו למסך עם רזולוצייה יותר גבוה מ1080 אני אצטרך להתחיל להתפשר על FPS וקצת רענון...ולא בגלל הכרטיס מסך... המעבד כבר בן 6 או 7 שנים. שדרוג של לוח-זכרונות ומעבד יכול לבוא בחשבון בהמשך, ככה שאשמח לקבל המלצה לשדרוג כזה במחיר מינימלי תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
הבנתי שמחברים שתי כרטיסי מסך על מחשב אחד ולא כמו ה SLI אבל ה SLI זה לראות במסך אחד על שתי כרטיסי מסך מאותו מחשב. ב DXG מה עושים ? אני יוכל במסך וכרטיס מסך אחד לשחק במשחק ובמסך וכרטיס מסך אחר לראות את שולחן העבודה וגם להשתמש בו ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD DURON 850 עם Ge force 4 ti 4200 עכשיו מהכל אני מרוצה חוץ מהמעבד שהוא מאוד חלש אפילו 3Dmark 2003 תוקע לי לגמרי את המחשב אז אני רוצה להחליף את המעבד ל pentium 4 2.4 GHZ ולוח אם של Gigabyte השאלה שלי האם זה כדאי? כי אינטל הם מאוד יקרים אך שמעתי שאמינים יותר מ AMD תנו הצעות בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה חברה של זיכרונות לגיימרים אתם ממליצים??
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-