מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני כבר שבוע שלם בבירורים איזה לוח אם לבחור... gigabyte, asus המוכרים לי או asrock שלא מוכר לי אבל חוסך לי בקניית קירור חדש בגלל תאימות תושבת ל-775. האבדון נובע כי אני לא יודע לאיזה פרמטר להתייחס. יש PCI3.0 יש PCI2.1 יש לג'יגהבייט לוח אם עם iSSD יש עם תמיכה ב-crossfire X16 ולא X8 לאסוס יש p8p67 pro או p8z68-v pro במה זה בא לידי ביטוי? מה כדאי? אני מעוניין בלוח אם שגם יאפשר לי שידרוגים עתידיים בתמיכה בכרטיסי מסך שיצאו בעתיד. שיהיה מן הסתם עם חיבורים של USB 3 וגם Sata3 ... קיצר... טבעתי בים של אפשרויות מבחינת תקציב אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל בלוח אם.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם - H-97 PLUS LGA - 1150 מעבד נוכחי - 4770 I7 האם יש איזשהוא מעבד שישדרג אותי קצת כדי לסחוב עוד קצת זמן עם המערכת הזאת? יש לי כרטיס מסך חזק מאוד 2060S SSD מהיר של אינטל וסמסונג 24 RAM ספק כח 650 אחלה של מחשב לצרכים שלי (סימולטור טיסה, משחקי יריות וקצת עריכת וידאו קלה) אבל יש לי הרגשה שאם אחבר אותו למסך עם רזולוצייה יותר גבוה מ1080 אני אצטרך להתחיל להתפשר על FPS וקצת רענון...ולא בגלל הכרטיס מסך... המעבד כבר בן 6 או 7 שנים. שדרוג של לוח-זכרונות ומעבד יכול לבוא בחשבון בהמשך, ככה שאשמח לקבל המלצה לשדרוג כזה במחיר מינימלי תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
נגיד כתוב AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+ (2.4GHz) Retail BOX אז המהירות היא 2400 לכל ליבה או לשניהם ביחד?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגוף קירור (CM HYPER 212X) יכול קצת לזוז, הכוונה שאני יכול לסובב אותו קצת זה תקין ?? (אולי שהמשחה הטרמית תתיבש זה יהיה טוב ?) כל הברגים של הלוח אם הוכנסו בסדר חוץ מאחד מעצבן ביותר בצד שמאל למעלה הוא פשוט לא רצה להיכנס את הכנסתי אותו איכשהו בכל זאת אבל הוא לא יושב טוב, הוא קצת עקום אפשר להשאיר את זה ככה ? נכנסתי לביוס וראיתי שמהירות המעבד היא 4GHZ ויש לי 4790 (רגיל) למה זה ככה ? ואם זה תקין ? מה הלאה ? מה עכשיו אני צריך לעשות להגדיר בביוס דברים ? לעשות לו בדיקות מאמץ ? משהו כזה??
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בתהליכי בניית מפרט למחשב חדש ואלה האפשרויות של לוחות אם שחשבתי עליהם: GA-M61P-S3=מחיר 380 שקל GA-MA69GM-S2H=מחיר 400 שקל GA-MA69G-S3H=מחיר 400 שקל GA-M57SLI-S4=מחיר 462 שקל asus M2N-E=מחיר 462 שקל אין לי מושג כל כך על מה להסתכל כשמשווים בין לוחום אם אז זה מאוד יעזור לי אם תשפכו לי קצת אור על הנושא ותעזרו לי לבחור. הנה אתר שמשווה בין שלושת לוחות האם הראשונים שכתבתי: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2434,2579,2554 אתר של לוח האם הרביעי: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2287 ואתר של לוח האם של אסוס: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&l4…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קצת הזוי שוינדוס לא מבין בכמה הוא משתמש (?) הרי הערך הקובע הוא הcommit כי ברגע שהוא מגיע ל31.9 קופצת הודעה שנגמר הראם. גילוי נאות: קובץ הpage file מוגדר על 100MB וה32GB ראם מזוהים כ31.9 אבל הבנתי שזה בסדר גמור. השאלה היא על חלוקת המספרים המוזרה בוינדוס
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מבחינת הלוח אם Asrock G41M-VS3 R2.0 ולוח אם SOCKET 1150 (ברמת הכניסה) עולים אותו דבר. השאלה אם שווה לקנות את הPENTIUM HASWELL שעולה בסביבות ה 256 ש"ח ולהחליף גם את המעבד לG3220--אני מרוצה מהביצועים של הE8200: השאלה היא האם מדובר בהשקעה כדאית או להשאר עם הE8200?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש המלצה ללוח אם יעיל לצרכי OC למעבד אינטל i5-760 עד סביבות 450 שקל. חשבתי על הלוח הזה GA-P55-US3L (שהוא קצת חורג), אשמח לעצות ותגובות. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה ..או יותר נכון אין לי ברירה עד היום עבדתי עם מחשב כזה intel 2.53@3.06 - 512 533 abit a17 guru - נשרף , שאגב קניתי לפני זמן ארוך - קצר זכרונות 512 512 400 - 1 gb 80 gb 7200 כרטיס מסך ראידון 9700 פרו וכן .. נשרף לי מקצר ...הלוח - אם , אני מעוניין לקנות לוח - אם ומעבד...64 bit אולי זו הזדמנות לשדרג .. ואני זקוק לשני חלקים לוח אם כמובן ...חח , ומעבד.. ופה אני זקוק לכם אני עובד וממן את זה לעצמי ולכן אני מהאנשים שמעריכים כסף אבל משקיעים .. אז תתחשבו בי? תודה יום הזיכרון בעוד כמה שעות .. יום דיי לא יודע אך להגדיר אותו ... אז יכנס בסיומו כמו רובם .
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי שבלוח שלי DS3. יש אפשרות לעשות בוט מכמה דברים USB וכל מיני. שאלתי היא: האם אני אוכל להתקין מערכת הפעלה מדיסק און קיי?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם של PC Partner ומעבד פנטיום 4 1.6 GHZ עם 256 KB בL2 Chace. כלומר הוא לא 1.6A. המחשב שלי לא באובר קלוקינג וכרגע הVoltage של המעבד הוא 1.71. זה לא קצת גבוה? תודה רבה לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שגיליתי שאני לא יכול לעשות OC למעבד שלי כיוון שהלוח אם של אינטל לא נותן,עדיף לקנות לוח אם אחר של חברה אחרת שכן תתן לי לעשות OC?.. או ששווה להמשיך לחסוך ולקנות מעבד AMD + לוח אם. ברשותי כרגע 200 דולר.. אולי עדיף לחסוך למעבד AMD? ואפשר המלצות למעבד AMD + לוח אם שיתמוך בכל המערכת שלי ( בחתימה),תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי חברה אני חייב עזרה בבחירה של לוח עכשיו אני מתלבט בין שלושת הלוחות הבאים: 1.Abit KV8-MAX3 - 830 NIS 2. Asus KV8 Delux - 860 NIS 3. MSI K8T Neo-FIS2R - 610 NIS עכשיו שלושת הלוחות זוכים לביקורות ממש מנוגדות ברשת. למשל הלוח של MSI זוכה לכמה ביקורות מעולות בהשוואות של הרבה לוחות אבל בסקירה של xblabs הוא מראה על ביצועים בינוניים ומטה ולא הצליחו לעשות עכשיו overclocking בכלל. הלוח של abit זוכה גם כן לביקורות מנוגדות אבל כולם אומרים שבגלל מערכת הOTES שמותקנת עליו זה ממש סיוט להתקין עליו קירור טוב למעבד. הלוח של אסוס כמעט בכל הביקורות זוכה לציונים בינונים אבל שוב בביקורת של xblabs ורק שם הוא הצליח לעשות overclocking עצבני ביותר. עכשיו אנשים אני חייב את עזרתכם בבחירת לוח. תוד…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדבר על זיכרון ddr4 שמכוון עלך ידי החברה ל 1.35 וולט. האם אוכל לכוון שיעבוד על 1.2 וולט ואיך, בביוס? יהיה הבדל ביציבות משינוי כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קראתי מספר ביקורות ואת הסטיקי אבל עדין נותרו כמה שאלות.. 1. האם מעבד E5200 שעבר OC יספק את אותם הביצועים כמו E8400 בעבודות משרדיות\משחקים? 2. עד כמה גודל זכרון cache משפיע על הביצועים? תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
תודה לכל העוזרים .... ואם מישהו יודע מה ההבדל בין הצ'יפסט של אינטל p965 ל- g965 ? תודה.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שלעולם לא יהיה לי שימוש במחשב הישן-ישן שלי מלפני 10 שנים.. (מלפני המחשב שהיה לי עד שקניתי את המחשב האחרון שלי לאחרונה) פנטיום (הראשון) 100Mhz וכל שאר החלקים במארז, מקלדת ועכבר (לא זוכר כרגע איזה חלקים בדיוק- כרטיס מסך, כרטיס קול, איזה 7GB בהארד דיסק וכו'..) יש סיכוי שמישהו יתן לי עליו איזה 100 ש"ח (או יותר) ?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה לעצמי מפרט. כ. מסך 8800GTS מעבד E6420 (כשיצא) ו- 1GB זכרון אבל מה בקשר ללוח אם? מה אני צריך לחפש בלוח אם חוץ מהדברים הברורים לעין כמו מספר חריצי הרחבה וכו'? המחירים נעים בין 400 ל1000 והכל נראה אותו הדבר. אשמח אם תעזרו.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה שהרבה זמן מטרידה אותי ואני לא מצליח למצוא לה תשובה. השאלה שלי היא מהו תפקידו של המעבד במשחקים. תודה לעוזרים (דרך אגב חיפשתי את השאלה הזאת בפורום אבל כל פעם מישהוא אומר משהוא אחר, אז אני רוצה תשובה חד וחלק).
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה חברה של זיכרונות לגיימרים אתם ממליצים??
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד ישן E4600 ולוח של אינטל 945GC הבעיה שהמעבד משחק 1GHZ במנוחה ו 2.4 בעבודה . אני לא רוצה את המשחק הזה ובביוס ביטלתי EIST על דיסאבל ועדיין זה משחק למה ? אני משתגעת! יש בעיה במעבד אולי ? הבטריה של הביוס תקינה הוא שינה את ההגדרה ורשום " NO " אבל זה עדיין מופיע המשחק של התדר . מה עושים ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת ראיתי דגמים של זכרון מבית G.skill ולכל אחד סיומת אחרת... כגון: ripjaws, value, NT , Eco, Nq , HK רציתי לדעת מזה כל אחד? מה ההבדלים? ואם יש הבדלים של וולטים אז למה זה? ולמה זה משמש?? בנוסף ראיתי שאם אתה רוכש 2 זכרונות בניפרד של NT בתדר 1333Mhz עם CL 9-9-9-24 אז זה עולה 468 בניגוד אם אתה רוכש זכרון כפול Ripjaws בתדר 1333Mhz עם אותו CL של אותו חברת זה עולה 617 למה זה? מה ההבדל ביניהם? להלן הקישורים לזכורנות: http://skypc.co.il/pl_product~F3-10600CL9S-2GBNT~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~F3-10666CL9D-4GBRL~15~0.htm תודה רבה לכל העוזרים!!! אם יש מענה לשאלות אלו בנעוץ או במאמר אז תפנו אותי כי חפשתי ולא מצאתי...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב AMD3000 עם זיכרון 512MB מסוג DDR400 קיבלתי מחבר שני כרטיסי זיכרון - כל אחד 256MB, רק אחד מהם הוא DDR400 והשני 266 (במקום 400). האם תיהיה לי בעייה להוסיף את שני הזכרונות במחשב (כדי להגדיל את הזיכרון ל 1G) תודה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות חבר'ס, אני רוצה להחליף את המעבד במחשב ל4 ליבות. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. המפרט מצורף. אודה לכם מאוד, תודה שפיצים!! וחג שמח!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-