מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי שאלה שהרבה זמן מטרידה אותי ואני לא מצליח למצוא לה תשובה. השאלה שלי היא מהו תפקידו של המעבד במשחקים. תודה לעוזרים (דרך אגב חיפשתי את השאלה הזאת בפורום אבל כל פעם מישהוא אומר משהוא אחר, אז אני רוצה תשובה חד וחלק).
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שבוע בערך היתה כתבה שמחירי מעבדי ה- AMD64 ירדו במחיר. אני לא ראיתי שום ירידה בשוק חנות. מתי זה אמור להכנס לפועל הירידה הזאת !?!?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום אני בא להדליק את המחשב, אבל, המחשב לא נדלק... התחלתי לבדוק איפה הבעיה, זה לא הספק, בגלל שהאורות בלוח אם דלוקים, מאותה סיבה זה גם כנראה לא הלוח אם ככה שנשארנו עם המעבד אז תכלס, איך אני יכול לדעת אם הוא נשרף או לא?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על פניו לא משהו מעניין. יש שם עוד 100 מגהרץ אבל יש עוד משהו משונה שגיליתי עכשיו שלא ממש בולט בשום מקום. 4150 באתר של אינטל http://ark.intel.com/products/77486/...Cache-3_50-GHz יש פה נתון מעניין : TCASE 72°C 4160 באתר של אינטל http://ark.intel.com/products/77488/...Cache-3_60-GHz יש פה נתון מעניין : TCASE 66.4°C ויש עוד הבדל. ב 4160 יש משהו שאין ב 4150 ושמו Secure Key שאינטל אומרים עליו ש "Intel® Secure Key consists of a digital random number generator that creates truly random numbers to strengthen encryption algorithms." אז מה הם עשו שם בעצם עם הטמפרטורה ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דל 4 שנים עם מעבד i3-2310m והכל עובד בסדר גמור האם יש שוני בביצועים של מעבד חדש מאותו דגם בדיוק לעומת הישן שלי? או שאם מעבד עובד ולא משנה כמה זמן אז הוא מתפקד בדיוק כמו חדש תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשות המשפחה מחשב ישן הכולל לוח אם GA-K8NSC-939 ועליו מעבד AMD 3000 64 BIT 939 המשמש לגלישה ו-OFFICE בלבד. כיום מותקן במחשב 1G זכרון ב-4 סטיקים של 256M DDR 400 Kingston. חבר הציע לי מעודפי המחשב הישן שלו 4 סטיקים של Micron 512 DDR 266 (סה"כ 2G זכרון) - האם כדאי לי לבצע את ההחלפה אעפ"י שמהירות ה-BUS קטנה? אני מאמין שכן אבל רוצה להיות בטוח... בתודה, אבירם.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel יש לכם מידע על הזיכרון הזה? אני מתלבט עם KINGSTONE..
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה : http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=300007&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=142 או זה : http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=Twinmos512&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=186 אל תשימו לב לתקציב , בקיצור , אני לא יכול לעבור את ה580. אבל , איזה מהזיכרונות יותר טוב באוברקלוק לבאס? , זה מה שחשוב לי... ואיזה יותר טוב בתיזמונים?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד Q9650 סוקט 775 כמובן. 4GB 800 mhz כרטיס מסך 4850 אנרמקס 420 וואט שלושה דיסקים קשיחים. שני צורבים. מאז שהחלפתי מעבד ל45 נ"מ המחשב מרסט ועושה צרות. היה Q6600שהוא 65 נ"מ הוחלף לQ9450 ואח"כ ל Q9650 מכיוון שהייתי בטוח שה9450 מקולקל כשמחשב התחיל לרסט ולתת מסכים כחולים. לפי אסוס הלוח אמור לתמוך במעבדי 45 אך משום מה אצלי זה לא רוצה לעבוד. נשבר לי מהצרות האלה ואני רוצה להחליף לוח אם. אני מעוניין בלוח אם שתהיה אפשרות של רייד 0 (סטרייפ) בוינדוס 7 64 ביט . אם אפשר שיהיה לוח קומבו כלומר תמיכה בDDR2+DDR3. אך זה פחות קריטי. אשמח לשמוע המלצותכם (לי יש נטיה חזקה מאוד ללוחות של GIGABYTE). תקציב אני מניח ש400-500 יהיה סביר ואם אפשר פחות... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לבנות מחשב שישמש בעיקר לעריכה בAvid, Preimere, After Effects ואולי תלת מימד בהמשך. ניסיתי להיעזר בפורום מפרטים ולא ממש הצלחתי לקבל ייעוץ כמו שצריך אז אני מנסה את מזלי פה. הבנתי שיש 2 סדרות של מעבדים שיכולות להיות רלוונטיות אלי- I7 וXeon. בהנחה וכל התקציב שלי עומד בסביבות ה8000 שקל, אני מאמין שאני יכול להשקיע בסביבות ה2000-2500 שקל במעבד. אשמח לכל תגובה וייעוץ. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקופת הזמן הקרובה (שבוע הבא כנראה), האם יש טעם לחכות עוד שבוע שבועיים כדי שיגיעו לשוק המעבדים החדשים של אינטל? (כרגע אני מתכנן לקנות I5 4690, אני לא חושב שאני בהכרח ייקח את הדגמים החדשים אבל השאלה אם הם יורידו את המחירים של הדגמים הקיימים?).
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לקוראים יש ברשותי מחשב די ישן , אותו רוצה לשדרג ברצוני לרכוש זכרון DDR ישן אך איני יודע מה מהירותו , האם רצוי לרכוש מאותה חברה וכו' .. צירפתי תמונה מקווה שהנתונים מספיקים בכדי להמליץ לי תודה רבה לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס''ד שלום קניתי לוח אם חדש ושהרכבתי אותו שמתי תבורג שלידו יש הלחמה, ובטעות הלחמה אישתפשפה מהבורג עם זה מבטל לי אחריות?? תמונה של ההלחמה :http://imageshack.us/photo/my-images/695/676992.jpg/ אתם רואים זה אישתפשף האם יש אחריות על הלוח עם יקרא משהוא ??
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מה יותר טוב? מבחינת עבודה עם וידאו? ובנוסף האם ניתן לבצע בצורה קלה יחסית OC ל3820 למרות שאין לו מכפלה פתוחה? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלוח הישן שלי נשרף ואני צריך המלצה ללוח חדש מחנות באינטרנט משהו זול כי אני מתכון להחליף מחשב עוד שנה, חיפשתי בחנויות בסביבת מגורי ולא מצאתי משהו מתאים ראיתי בזאפ כמה לוחות אבל אני לא יודע אם הם טובים. זה דחוף כי אני צריך לדעת היום. תודה.
-
- 33 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לשאול: אם יש לי לוח אם ddr אז האם אני יכול לשים עליו זכרונות sdram? ??? ואיזה לוח אם הייתם ממליצים לי לקנות? ???
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבקש לוודא שהלוח הנ"ל מתאים להתקנת זיכרון DDR2 במהירות 1066. לא כ"כ מתמצא בדברים הללו, אז תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה לעצמי מפרט. כ. מסך 8800GTS מעבד E6420 (כשיצא) ו- 1GB זכרון אבל מה בקשר ללוח אם? מה אני צריך לחפש בלוח אם חוץ מהדברים הברורים לעין כמו מספר חריצי הרחבה וכו'? המחירים נעים בין 400 ל1000 והכל נראה אותו הדבר. אשמח אם תעזרו.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם צ׳יפסט X38 של DFI והמחשב כבוי כבר כמה חודשים. עכשיו שאני באתי לפרק את הקבלים ראיתי נורה כתומה דלוקה בלוח אם דרך החריצים של המארז והיא כבתה רק שלחצתי על ה-switch מאחורי הספק. מישהו יודע למה היא הייתה דלוקה? ומה התפקיד שלה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד G645 עתיק והחלטתי סוף סוף להחליף אותו אני מחפש מעבד יד 2 בלי מכפלה פתוחה ( לא מעוניין במעבד ש"טיפלו" בו ) למעבד I5 2500 מינ' ויתר טוב איפה אפ' להשיג ? ( מי שמעוניין למכור שיפנה אלי בפרטי ) המפרט הוא : CPU:G645 GPU: MSI GTX 750 TI RAM : 6 GB ספק כוח : 450W אנטק תקציב : עד 800
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב שלי הלוח אם gigabyte- 7vtxh במהירות 133MHZ מעבד athlon xp 1700+.הלוח אם התקלקל לפני מספר ימים.את הלוח אם המקורי שלי לא הצלחתי להשיג אבל ראיתי באחד האתרים לוח אם לסוקט A בשם Gigabyte GA-7VM400AM VIA KM400 במחיר של 372 ש"ח. האם יתאים?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אולי אני טועה, אני לא חזק בתחום אבל אני בעל מחשב נייד D820, בחודשים האחרונים אני רואה שהוא די איטי למרות תחזוקה כללית שעשיתי. הסתכלתי ב-CPUZ ואני רואה שמהירות השעון היא באיזור 1 ג'יגה. אבל המהירות שכתובה ב-MY COMPUTER במאפיינים מדברת על יכולת של 2 ג'יגה. צירפתי תמונה. האם הוא באמת איטי מכפי שהוא צריך להיות או שזה ככה צריך להיות? תודה לכם וערב טוב [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מתי צפוי לצאת דור חדש של מעבדי אינטל? האם הארכיטקטורה תיהיה חדשה? או אותו סוקט(1155)? תיהיה תמיכה בDDR4? אולי quad channel? בקיצור כל מה שידוע או מעריכים על העתיד... ערן.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב חדש מהבנק עם מעבד E8400 עם שתי ג'יגה זיכרון ,והרצתי נוסחאות מורכבות באקסל גם במחשב AMD ישן כאמור עם חצי ג'יגה זיכרון במקביל ,והפלא הוא שאין שום עדיפות לE8400 ! האם אפשר להסיק שמעבדי אינטל נחותים בעיבודים פיננסיים לעומת AMD ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 מחשבים ישנים שמשמשים לשימושים שונים, אחד המחשבים שבק וחשבתי להשתמש בחלקים למחשב השני. הלוח אם של המחשב הוא GIGABYTE EP45-DS3 והזיכרונות הקיימים הם: G.skill F2-8000CL5D-4GBPI - DDR2-1000 5-5-5-15 2GBx2 הסטיק שאני רוצה להוסיף(אחד של 2GB) הוא: G.skill F2-5300CL4S-2GBPQ http://ksp.co.il/?select=.1038..392..97.&list=1&sort=2&glist=0&uin=10214&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 כאשר פשוט ניסיתי להוסיף את הסטיק המחשב פשוט נתקע\עשה ריסט אינסופי האם זה אפשרי בכלל? אולי צריך לשנות משהו בביוס? אולי בכלל המתחים שונים וזה לא אפשרי? אשמח לעזרה, תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-