מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
אז כרגע יש לי סטיק אחד של 8GB במהירות של 1600Mhz. הRAM שלי מלא יותר מדי בזמן האחרון והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג חשוב לציין שנשאר לי רק עוד סלוט אחד פנוי בלוח אם. הלוח אם שלי: Gigabyte B85M-D2V הRAM הנוכחי שלי: (קצת ישן) MICRON MT8JTF25664AZ-1G6M1 חקרתי קצת ואני מתלבט האם לקנות 2 סטיקים חדשים של 8GB עם 1866Mhz או לקנות אחד דומה לאחד שיש לי עכשיו? ואם אפשר קצת הסבר לגבי המושגים כמו CL ה-4 מספרים שבאים ברצף (X-X-X-X) האם עדיף נמוך יותר או גבוה יותר (יעזור לי בחיפוש לRAM חדש) ומה זה ה PC3 12800 והאם זה אומר שאני יכול להוסיף סטיק שהוא גם PC3-12800? מצורפות תמונות מCPU-Z תודה רבה לעוזרים מפרט: System Manufactur…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מה יותר טוב? מבחינת עבודה עם וידאו? ובנוסף האם ניתן לבצע בצורה קלה יחסית OC ל3820 למרות שאין לו מכפלה פתוחה? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני כבר שבוע שלם בבירורים איזה לוח אם לבחור... gigabyte, asus המוכרים לי או asrock שלא מוכר לי אבל חוסך לי בקניית קירור חדש בגלל תאימות תושבת ל-775. האבדון נובע כי אני לא יודע לאיזה פרמטר להתייחס. יש PCI3.0 יש PCI2.1 יש לג'יגהבייט לוח אם עם iSSD יש עם תמיכה ב-crossfire X16 ולא X8 לאסוס יש p8p67 pro או p8z68-v pro במה זה בא לידי ביטוי? מה כדאי? אני מעוניין בלוח אם שגם יאפשר לי שידרוגים עתידיים בתמיכה בכרטיסי מסך שיצאו בעתיד. שיהיה מן הסתם עם חיבורים של USB 3 וגם Sata3 ... קיצר... טבעתי בים של אפשרויות מבחינת תקציב אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל בלוח אם.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שלוש שנים נדפק לי לוח של גיגהבייט שהיה ממש מושקע ויקר. אז קניתי אסוס. השבוע הוא נדפק והלך לו בקר sata. זה היה z170i pro gaming. מה לקנות שיחזיק לי יותר זמן אסוס או גיגהבייט?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
תקשיבו לי טוב טוב ועזבו את ה-fanboys וה-junkies של nvidia : יש רק פיתרון אחד בלבד למי שיש כרטיס agp טוב , ושרוצה לשדרג את המערכת מבלי לרכוש כרטיס מסך מיותר ויקר במימשק pci-express (שנכון לעכשיו לא נותן שום יתרון כולשהוא לעומת מימשק agp ) והוא הלוח המצויין של חברת asrock (חברה בת של asus) : 939dual-sata-2 אמור להגיע לארץ בעוד כשבועיים תריצו חיפוש בפורום זה ובגוגל ואתה כבר תבינו הכול לבד בעצמכם......... קבלו לינק לשם התחלה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?top לוח שיש עליו גם חריץ agp איכותי אמיתי ולא מסורס וגם pci-express x16 מצויין במחיר מצחיק של 70$ (בארץ כ-500 שח) קונים לוח עם ביצועים כמעט זהים ל-nforce4 תוך שימוש בכרטיס agp +אפשרות…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שמחברים שתי כרטיסי מסך על מחשב אחד ולא כמו ה SLI אבל ה SLI זה לראות במסך אחד על שתי כרטיסי מסך מאותו מחשב. ב DXG מה עושים ? אני יוכל במסך וכרטיס מסך אחד לשחק במשחק ובמסך וכרטיס מסך אחר לראות את שולחן העבודה וגם להשתמש בו ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות DDR2 שעובדים ב PC3200 של חברות מוכרות כגון corsair ו ocz????
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ובכן, אני מתלבט בין ה-MSI לבין הג'יגה בייט. אבל לא מצאתי שום כתבה או ביקורת על ה-MSI. ישנן המון כתבות מאוד אוהדות על הג'יגה בייט. אשמח אם למישהו יש מידע על ה-MSI, בייחוד בנוגע ל-OC. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב שלום לכולם קודם כל... עכשיו יש לי שאלה חשובה מאוד: אני בונה בקרוב על מחשב חדש, והחלטתי שעד שאני אראה את ה T-BRED החדש של AMD, אני הולך בינתיים על P4 2.26 עם 533 באס, שמסתבר שעולה פחות מאת'לון 2100 (אבל לא משנה כרגע). עכשיו אני רוצה להמהיר אותו, והבעיה שלי היא בחירת ציפסט. קודם כל אני חושב שאני אלך על צ'יפסט ל-DDR כי RDRAM לא טוב להמהרה (תקנו אותי אם אני טועה), והאפשרויות שהגעתי אליהן הן i845G והצי'פסט החדש של VIA (נראה ליP433x) שעוד לא יצא, אבל אני אחכה לו אם יהיה כדאי. לכאורה הבחירה הטובה נראית VIA עם USB2, DDR 333, ATA133 ו-AGP 8, אבל מישהו אמר לי שזה פתרון זול למוגבלי תקציב, ושיש בעיה עם חברות שחוששות להשתמש בצ'יפסטים שלהם למעבדי אינטל. אז מה אתם אומרים, במה לבחור?…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכלום יש שמועות רציניות על בעיית מבנה מוזרה בלוחות אי פוקס 8אר די הקליפס של הזכרונות ראם נוגע במקום רגיש לג'י פורסים וגורם לשריפתם... לכל מי שיש מידע על העיניין או ניסיון אישי אנא הגיבו תגובתכם דיי דחופה כי אני עומד לקנות את הלוח הזה ויש לי ג'י פורס... בתודה Lir@n בקרוב בעל אט'לון 2100 עם סטיפינג AIUHB ולוח אי פוקס 8 אר דיי וזכרונות ווונבונד (תרגישו חופשי להגיב על המפרט החדש)
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום זה זמן רב שאני חושב כי יש לי בעיה חומרתית במחשב חדש יחסית (כמה חודשים) להלן הנושא הראשון : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483171.msg4135614#msg4135614 היום נתקלתי בפוסט פה בפורום על memtest86 הרצתי אותה ולאחר כ 30 שניות היא נתקע / סיימה את הבדיקה ( פעמים ברציפות עם אותה התצוגה) להלן התמונה : אשמח אם מישה יכול להסביר לי על התמונה (דעתי היא שיש בעיה - השאלה אם אני צודק) לינק לתמונה (בפורום היא יוצאת גדולה מידי) http://img51.imageshack.us/img51/4080/img2567ml.jpg תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, במידה והייתם צריכים להחליט, מבלי תלות במחיר,איזה מעבד עדיף לשימוש All-around במחשב שהיעוד העיקרי שלו הוא להיות מהיר אמין ושקט (לא מתוכנן אוברקלוקינג), במה הייתם בוחרים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום למומחים. המחשב שלי כבר בן שנתים וחצי ומתחיל להראות את גילו.באיטיות תגובה בויסטה, טעינות ארוכות וכו'. השנה לא אוכל לקנות מחשב חדש ולכן חשבתי לשדרג אותו. השימוש העיקרי הוא משחקים, אבל אני עוסק גם בעריכת אודיו ועוד מפה ומשם. כרגע יש לי מעבד E6750 ו-2 GB זכרון DDR2 800 בשני סטיקים וכרטיס מסך geforce 8800GT. השדרוג שאני שוקל הוא תוספת 2GB זכרון (אני מניח שחשוב שיהיה בשני סטיקים גם כן) ומעבד מסדרת Q9x50. האם אפשר להסתפק בתוספת הזכרון בלבד ולקנות מחשב חדש בשנה הבאה? האם ההפרש בביצועי המעבד שווה את המחיר? האם עדיף להשאיר את המעבד ואולי לשדרג את כרטיס המסך? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה שימושים עיקרים!! משחקים מעבד Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box לוח אם MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio כרטיס מסך ASUS HD 5850 1G DDR5 זכרונות 2 יחידות של KIGSTONכול אחד זה 2 גיגה ספק כוח550W חברה מעולה השאלה שלי היא כזו האם הכרטיס מסך ניכנס ללוח אם ולא היה משש בעיות? ואם בכלל הלוח נחשב לטוב?? והאם זה משנה כול כך האם היה לזכרונות צלעות קירור ? ואם בכללי המחשב מתאים למשחקים כבדים!?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה לעצמי מפרט. כ. מסך 8800GTS מעבד E6420 (כשיצא) ו- 1GB זכרון אבל מה בקשר ללוח אם? מה אני צריך לחפש בלוח אם חוץ מהדברים הברורים לעין כמו מספר חריצי הרחבה וכו'? המחירים נעים בין 400 ל1000 והכל נראה אותו הדבר. אשמח אם תעזרו.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
די מפתיע אפילו מאוד.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מחפש להגדיל את הזיכרון RAM שלי ל4GB או ל6GB, מחפש המלצות לכרטיסים שיתאימו למפרט ושיעבדו בוודאות עם המפרט, לא משנה אם חדשים או יד שניה. כרגע יש לי זיכרון מסוג KINGSTON 2GB, מבחינתי אפשר להחליף אותו ולשים כרטיסים חדשים. זה המפרט שלי:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב של סבתא שלי (גלישה באתרי חדשות וקריאת מיילים) שכרגע מבוסס על מעבד core2quad ישן למערכת מבוססת AMD ATHLON\SEMPRON. לאילו דברים עליי לשים לב כדי להבין אם השדרוג אפשרי? ספק?מארז?זכרונות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח שיתאים למעבד i5-2500K בעבור Over Clocking חשבתי על דגמי Z68, אשמח לקבל הצעות (המחיר צריך להיות סביר ולכן אם תציעו לי מספר אפשרויות דגם זול מאוד, עממי, וטוב יותר זה יעזור לי). הדברים שחשוב לי בלוח: - 4 כניסות לSATA2 לפחות - כניסת SATA3 אחת לפחות - יציאת ESATA בפנל אחורי - USB 3 שיהיה לפחות 2 חיבורים - HDMI חובה, גם VGA עדיף. - חריצי USB 2.0 עדיפות לכמה שיותר אבל לא על חשבון מחיר מטורף כי אפשר לרכוש מפצל או פנל במידת הצורך. - אין לי צורך בSLI, ומשחקים זה יהיה אופציונלי עבורי (GTA וכו'...) - כרטיס רשת במהירות 1000 (אומנם יש בכולם אבל עדיין חשבתי שיהיה צורך לציין). - PS/2 גם עדיף שיהיה עדיין יש לי סט אלחוטי שמשתמש לצערי בטכנולוגיה הזאת. אם תוכלו לתת לי מספר…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתעניין בנושא של לוח אם מעוצב אישית (כלומר- שאפשר לקבוע את הצבע שלו, את מיקום הרכיבים על הלוח, וכו'). אז שני דברים: -שירות כזה קיים? אם כן, איפה אני יכול למצוא אותו? -מה דרוש כדי לבנות לוח אם (מכונות וכו') תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לפני רכישת מחשב חדש, ואני מכוון לכיוון ה-Best Value for Money. עכשיו הלבטים שלי הם אם ללכת על מעבד AMD או INTEL. הכיוון הוא: Intel Core i3-3220 @ 3.30GHz או AMD FX-6100 Six-Core עכשיו במבחני מאמץ למעבדים, הAMD השיג תוצאה יותר גבוהה. ושניהם אפשר לקנות באותו מחיר. השאלה מה כדאי? על פניו ה-AMD נראה הקנייה המעולה אבל אני לא רואה שכולם רצים לכיוונו. המבחנים: http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i3-3220+%40+3.30GHz&id=1472 http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+FX-6100+Six-Core&id=257
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב שלי הלוח אם gigabyte- 7vtxh במהירות 133MHZ מעבד athlon xp 1700+.הלוח אם התקלקל לפני מספר ימים.את הלוח אם המקורי שלי לא הצלחתי להשיג אבל ראיתי באחד האתרים לוח אם לסוקט A בשם Gigabyte GA-7VM400AM VIA KM400 במחיר של 372 ש"ח. האם יתאים?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב כולל xp1800 giga byte vrxp 256 ddr פורטיסימו והשאר מה שהיה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-