עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-P35-DS3 אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש ( אולי את ה - 9600GT ) האם כדי להחליף ללוח עם מערך SLI או להשאר עם הקיים. - מתאר לעצמי שאצטרך לקנות גם ספק חדש ( היום יש לי ENERMAX LIBERTY 400W ) תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  2. Started by ~The_Sultan~,

לפני שאני בכלל מתחיל את האשכול - קניתי לפני שבועיים מחשב חדש עם 2GB RAM, כדאי לי לקנות לו עכשיו עוד זיכרון? המחשב הינו למשחקים ואינטרנט. אם כן, מישהו יכול להמליץ לי על זיכרון עד 300 ש"ח ללא חריגות? הזיכרונות שיש לי עכשיו: SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5 + HEAT SINK - T667UB1G_I תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  3. משום מה דיברו איתי אנשים מפורומים אחרים ואמרו לי שאפשר לעשות את זה, משהו מוכן להסביר קצת איך עושים את זה? אבל לא סתם הסבר, יענו להסביר ולמה אנשים לא הופכים את ה AXP שלהם ל AMP? זה שווהההה................... (לא?) :smoke: בתודה ג'י,

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  4. הבנתי שהדבר העיקרי שמגביל את הOC של המעבד והזכרונות הוא החום. אבל האם הלוח אם יכול להישרף כתוצאה מהספק גבוה מדי שעובר בו? אני לא שואל תאורטית, כי בתאוריה זה בוודאי עלול לקרות, אבל השאלה היא אם זה באמת פרמטר שמגביל אותי בלוח אם איכותי עם 8 פאזות מתח למעבד, וארבע פאזות מתח לזכרונות. האם יש סיכוי כלשהו שאני אסכן את הלוח אם ע"י OC? וגם לגבי הכרטיס מסך: אם יש לי שני חיבורים ישר מהספק כוח, האם הם מגבילים אותי? אני לא מדבר על זה שאולי אין מספיק הספק במסילת ה12V, אלא במקרה שבו יש הספק שמספיק לכרטיס מסך, אבל האם הכבלים שבהם המתח עובר מגבילים אותי בגלל חום או משהו? תודה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  5. Started by YANIV286,

http://www.pcpro.co.il/detail.tmpl?sku=BV80605001905AM〈=heb&cart=127788073317899887 קצת לא ברור לי העניין על פניו אותם נתונים כמו של I7 870 /1366שמתומחר בארץ בסביבות ה 3000 ש"ח ה I7 875K/1156 מגיע עם ערך מוסף של מכפלה פתוחה TURBO BOOS ונמחר ב 1580 ש"ח :s05: אם כך פני הדברים זה ממש מציאה מזל שלא קניתי את ה920.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by aquarius,

מישהוניודע מתי ייצאו סאן דייגו והווניס ועוד משהו האם הם יהיו יותר טובים מהפנטיום M עם מתאם אסוס?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by kfirsh23,

אהלן, אני רוצה לקנות את לוח האם הזה למחשב מדיה סנטר ורציתי לדעת אם יהיה אפשר להתחבר לאינטרנט ברשת אלחוטית

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  8. לפי הווידאו נראה שכן, אבל אני רוצה להיות בטוח שאין כאן קאטץ'. בכל זאת המעבד הוא אינטל אטום, והוא אמור לא להספיק ל-1080P.ושאלה נוספת - האם יש (או אמור לצאת) לוח דומה עם יציאת DVI או HDMI?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  9. בבקשה, מי שיש לו עכשיו EOPX 8RDA ועשה איתו OC שיגיד לכמה FSB הוא העלה ואיזה REV יש לו. או גם מי שהיה לו 8RDA והוא נדפק לו או משהו. בבקשה, זה דחוף! :-\

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by tal_levi1000,

מצויין שהם הורידו את המחירים שלהם כי הם כבר התחילו להיות נורא יקרים בהשוואה לאינטל אבל שאלה לי אליכם!! למה ***** הם מבטלים את כל המעבדים עם 1MB ו 2X1MB?? אם כבר זה אמור להיות הפוך! שיבטלו את ה 512ים!!! הם לוקחים רק צעדים אחורה!! אני ישמח אם מישהו יסביר לי את ההיגיון בזה!! תודה (דרך אגב זה היה ברצינות מלאה לא בציניות)

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום. יש לי 512M ואני מעונין להוסיף עוד סטיק אחד כזה, זה המפרט שלי: AMD Athlon 64, 2GHz 3200+ (מה אומר ה3200+?) Abit Kv-8 pro 204MHZ וזה כל המידע שיש לי על הזיכרון: האם אני ארגיש הבדל בביצועים בהוספת סטיק זיכרון? בעיקר בשימוש שוטף (כיום כאשר הFF ואייטונס פועלים ביחד המחשב בקושי זז) האם יהיה הבדל בין הוספת סטיק אחד לבין קנית שניים והחלפת הקיים? (כי הוא נראה לי די מעפן) אם אני מוסיף אחד של 1G בנוסף ל512, יכולה להווצר בעיה? במידה וכן, על אילו זכרונות תוכלו להמליץ לי? (דגם אחד של 512 ואחד של 1G) תודה רבה, דורון

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  12. Started by Idanp,

נגיד יש לי עכשיו שתי סטיקים של 512 במהירות 400 והם עובדים בDC אז ביחד הם אמורים לעבוד על 800 או 400? :-\ :s05:

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  13. טוב אז יש לי בלאגן בסכל כבר!! מצאתי בחיפוש שהקונרו יוצא ב-23/7 אז זאת אומרת שאני יכול לקנות את המחשב בדיוק ב-23/7?? וגם איך שמכריזים פה על ההורדות מחירים אז אני יכול ללכת יש ל ksp ולקנות.... פשוט אני צריך לקנות את המחשב כמה שיותר מהר.. ~תודה מראש~

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  14. דבר ריאשון איפה יש באתר מאמר שמסביר מזה CL,DDR,ECC וכו' :s05: יש לי במחשב dual channel DDR2 512Mb X2 533MHz CL4 Corsair ואני רוצה לקנות עוד סטיק של 1GB Corsair. האם זה יכול לפגוע בתפקוד של ה Dual Channel ולגרום לו לתפקד לאט יותר? אם לא מה יהיה השינוי? יש לי לוח-אם של GA8I915P GIGABYTE לפי מה שהבנתי יש בעצם רק 2 SLOT ל DUAL וה 2 האחרים זה לסטיקים בודדים זה נכון? או שאני יכול לקנות עוד Dual Channel ולחבר? הינה קישור ללוח-אם http://www.ok-computer.co.il/Product.asp?productid=449 תודה

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  15. הלוח הכי טוב בעולם למעבדי אינטל, בביקורת ווידאו. בינתיים, רק תמונות. http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?threadid=15244 - תהנו.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by THL,

תבדוק ב- http://www.tomshardware.com/ אתר מעולה שעושה השוואות בין כל סוגי החומרה ודרך אגב לא בדקתי ספציפית את הלוחות שהזכרת אבל ברוב אתרי החומרה GIGABYTE מובילים בחלק ניכר ממבחני הביצועים (אם לא ברובם)

17. Started by Vortex,

סתם ככה, הלך. איזה לוח זול אתם ממליצים בשביל Pentium 4 1.7GHz סוקט 478 עם זיכרונות SDR שיש לי ?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by pavel19,

חברה מה מצב? רציתי לדעת מה זה מכפלות של מעבד ואיזה זכרונות עם איזה תזמונים הכי טוב לקחת ? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by מוקיון1,

אני קומנה מחשב חדש עכשיו לפי המפרט אני אמור לקבל לוח אם של GIGABYTE G31 אבל לפי מה שגליתי יש כמה סוגים תוכלו לומר לי מי הכי חדש ומי הכי ישן תודה GA-G31MX-S2 GA-G31M-S2L GA-G31-S3L GA-G31MF-S2 אני צריך לברר בחנות את הדגם הספצפי שאני יקבל תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by ro,

מה ההבדל בין הלוחות? (מעבר לקירור הפסיבי שיש לGigaybyte. ודרך אגב עד כמה המאורר הזה רועש?) ואיזה מהם עדיף (בהנחה שה MSI זול ב50 שקל בערך מהGigaybyte?) והקישורים: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NF-9.htm http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo4-F&class=mb

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by eladh16,

שלום אני מעונין לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם כדי לי לקחת. אני מעונין בלוח למעבד intel ליבה מרובעת מסדרה Q. חשבתי לקנות את הלוח EP45-UD3L של Gigabyte. מה ההבדל בין הלוח הזה לבין הלוח Gigabyte GA-EP43-DS3L מזה בכלל ה EP45 וה EP43? בקיצור איזה לוח אם מבית Gigabyte הכי כדי לי לקנות? אני מעדיף קישור לקניה ב KSP. עוד משהו, אני מעונין בלוח סטנדרטי, שלא יעלה על יותר מ 600 שקל. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  22. צריכת חשמל/פליטת החום של האתלון 64 4800+ X2 (כפול ליבות ב 2.4 גיגה הרץ) דומה לצריכת חשמל/פליטת החום של האתלון 64 4000+ (חד ליבה ב 2.4 גיגה הרץ), הבדיקה בוצעה על לוח NF4 SLI עם שני כרטיסי מסך מותקנים. מקור: http://www.hkepc.com/hwdb/athlon64x2-4800-3.htm [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by אנדרי07,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב שלי ב512mb ל2048mb. יש לי מחשב פנטיום 4(רגיל),3GHZ וחבר המליץ לי להוסיף זכרון ram. פתחתי את המחשב שלי כדי לראות איזה כרטיס יש לי כרגע והוא cl4. רציתי לדעת מה ההבדל בין ה-cl ולמה זה טוב? ??? תןודה מראש

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  24. אני הולך דיי בקרוב לקנות מחשב ,ורציתי לקבל מכם המלצות על זכרונות שייתאימו ללוח DFI infinity 975x , ויעבדו טוב בשילוב עם המעבד INTEL CORE 2 DOU EE 6300 (CORE TYPE : CONROE( גם בשילוב עם אוברקלוק , תנו המלצות לזכרונות זולים

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by bluemail,

הייתי רוצה דפי נתונים של מיקרו בקר מדור הפנטיום דור ראשון ושני מספיק טוב בשבילי אם אפשר גם שלישי

• 1 תגובה
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.