מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
מדבר על זיכרון ddr4 שמכוון עלך ידי החברה ל 1.35 וולט. האם אוכל לכוון שיעבוד על 1.2 וולט ואיך, בביוס? יהיה הבדל ביציבות משינוי כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני מתעניין בנושא של לוח אם מעוצב אישית (כלומר- שאפשר לקבוע את הצבע שלו, את מיקום הרכיבים על הלוח, וכו'). אז שני דברים: -שירות כזה קיים? אם כן, איפה אני יכול למצוא אותו? -מה דרוש כדי לבנות לוח אם (מכונות וכו') תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם של PC Partner ומעבד פנטיום 4 1.6 GHZ עם 256 KB בL2 Chace. כלומר הוא לא 1.6A. המחשב שלי לא באובר קלוקינג וכרגע הVoltage של המעבד הוא 1.71. זה לא קצת גבוה? תודה רבה לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לאחרונה רכשתי תוספת למחשב שלי- זכרון נוסף Kinsgton DDR3 2048MB 1333Mhz לזכרון הקיים שלי - Kinsgton DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 הנה המוצר שנקנה - http://ksp.co.il/?select=.1038..392..158.&list=1&sort=2&glist=0&uin=8516&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= והנה התוצאה: http://img96.imageshack.us/img96/9591/img0167iq.jpg (השמאלי הישן שלי) זה אמור להיות ככה? או אולי עשיתי טעות? ד"א המחשב לא מזהה את הרכיב החדש ובCPU ID זה מה שאני מקבל: http://img69.imageshack.us/img69/6572/12312523.png אשמח לעזרה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז הנה הסיפור. לאחר שסבלתי חודשים רבים מטמפרטורות גבוהות במיוחד (עד 67 מעלות במאמץ) ב- P4 2.8C שלי (לא פרסקוט), הבנתי שזה בגלל הפאד הטרמי המעפן הזה, כאשר הוצאתי את ההיטסינק מהמעבד ראיתי שאין שום דבר המפריד בין הגוף קירור לפיסת האלומיניום שעל המעבד, רק קצת שחור מהפאד שנשחק לחלוטין. לאחר כמה זמן החלטתי לקנות משחה טרמית, ובאמצעות המדריך שלכם באתר למרוח על המעבד והגוף קירור. קניתי היום את המשחה, ואלכוהול, עשיתי הכל לפי המדריך לאט ובזהירות שלא לפגוע במעבד או בשום דבר אחר (הוצאתי אותו מהסלוט כמובן). ולאחר שסיימתי את מריחת המשחה, שמתי את המעבד בסוקט, הוא התלבש כרגיל כמו שצריך (כלומר הפינים החסרים איפה שיש מרווח בפינה של המקום למעבד), וללא טיפת מאמץ סגרתי את הידית. שמתי את ה…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה האם מעבדי פנטיום 4 של אינטל מגיעים עם מאוורר (FAN? ) למעבד או שצריך לקנות בניפרד לצורך השאלה זה המעבד הזה INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache מהחנות של הדובים שאלה נוספת , יש איזה חומר טרמי (שכחתי איך קוראים לו ) ששמים בין המעבד ללוח לפני שמרכיבים , גם את זה צריך לקנות בנפרד ? אם הם מרכיבים לי את המחשב - אם אפשר קצת יותר פרטים לגבי החומר הזה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
*הוספתי את הפרטים החסרים* שלום חברים! שנים שלא ביקרתי כאן.. מה שלומכם? רציתי לבקש את עצתכם לקראת הרחבת זכרון שאני מתכנן. אז ככה כרגע יש לי לוח אם gigabyte עם צ'יפסט x58 דגם הלוח GA-X58A-UD3R המעבד הוא core i7 950 זכרונות נוכחיים: g.skill f3-12800CL7-2GBPI תדר: 1600, תזמונים: 7-8-7-24 תומך XMP 3 סטיקים של 2 הצ'יפסט עובד ב-tripe channel ויש כרגע 3 סטיקים של 2 גיגה רציתי להוסיף 3 סטיקים של 4 גיגה בנוסף. חיפשתי ולא מצאתי סטים של triple channel. אז החלטתי לקחת סט של quad ולהשתמש רק ב3 מתוכם. חשבתי להשתמש במודולים של g.skill הם משרתים אותי מעולה כבר שנים רבות. הכי נוח לי לקפוץ ולרכוש ב-ksp. אני לא מתכוון לבצע שום אובר-קלוק. יש לי פה בעצם 3 שאלות מרכזיות: …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ויש לי 2 הצעות למעבד- האחד- intel pentium D 915 dual core 2.8G השני- intel core 2 duo E4300 1.8G 1. לא ברור לי מה ההבדל בין שניהם.. אשמח לקבל עזרה. עוד שאלה היא בנושא הלוח אם intel Coconut Creek uATX lan100 DDR2533 2. האם יש לו תמיכה ב SATA2 3. האם התמיכה שלו בזכרונות היא Dual Channel ? 4. האם בכלל הלוח הזה מתאים ל-2 המעבדים שהצגתי בצורה אופטימלית? תודה לכל מי שעוזר!!!
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן להתקין WIN7 ולהפעיל את AHCI, עכשיו ראיתי באתר של גיגהביט שיש להם דיירבר להתקנת AHCI לפני התקנת מערכת ההפעלה. הבעיה היא שאין לי דיסקט. האם רק הפעלת AHCI בביוס זה דבר מספיק? האם התקנת הוידוס תזהה שאני צריך להתקין AHCI ותידע להתקין לבד מהדיסק?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ולמה אף פעם לא מציעים לי AMD באף חנות מחשבים? זה כאילו לא אופציה באף מקום.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתכנן בקרוב מאוד לרכוש מחשב חדש והכל סגור למעט לוח האם. היות ויש לי כונן קשיח חיצוני עם חיבור eSATA אני צריך לוח אם עם יציאה שכזו. אני לא מעוניין להשקיע בלוח האם יותר מ 500-550 ש"ח. המליצו לי פה לוח אם של: ASROCK H67M-GE B3 H67 ומבדיקה קצרה גיליתי שהוא בגודל mATX. מכאן עלתה לי השאלה מה ההבדלים בין הלוח הזה לאחיו הגדולים יותר (ATX)? השאלה השניה: האם במידה ואני בוחר מארז שיש לו יציאת eSATA מובנית אני צריך גם לוח אם עם יציאה כזו? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין הזכרונות הללו, וכמו שזה נראה אין הבדל, לשניהם יש את אותו המפרט אז אולי מישהו יכול להסביר את פער המחירים http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OCZ2N1066SR2GK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=TWIN2X2048-8500C5&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he וכמו כן חיפשתי הסבר באתר לגבי עדיפות של CL לעומת מהירות שעון - באיזה מהם כדי לשים דגש בעבודה עם מעבדי אינטל(CORE 2 DUO). ( "ש:מהי ההשפעה של מהירות הזכרון על ביצועי הקונרו?" "ת:ביקורת של MADSHRIMPS בנושא" http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=472 קראתי את המאמר הנ"ל ולא הבנתי כלום ) תודה רבה איציק
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=P4P800 נסיתי להוריד את הדרייבר כמה וכמה פעמים מכל הלינקים והZIP פשוט דפוק, אי אפשר לפתוח אותו - יש שם קבצים משובשים ! למישהו יש כוח להוריד את הZIP ולראות אם הוא מצליח לפתוח אותו ? עוד מישהו נתקל בבעיה ? (אני מדבר על הדרייבר ל WIN 2K) עשו טובה תורידו את זה, בדיוק לוקח 3 דקות, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האלן הייתי רוצה לעשות OC לQ8300 שלי חבל לי שהלוח אם לא תומך הייתי שמח עם הייתם מציעים לי איזה לוח לקנות מחיר:כמה שפחות יעוד:2.8ghz+יספקו אותי מאוד.. מפרט HD5770 Q8300 600W 4GB DDR2 תודה על העזרה :]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום למומחים! יש לי מחשב פנטים 2, כרגע אני עובד במהירות מעבד של 233 מגה הרץ. ראיתי על הלוח אם שאני יכול להגיע עד למהירות 333 מגה הרץ ע"י גמפרים. האם זה בטוח לעשות את זה? האם אין סיכון לשרוף את המעבד? כמו כן יש לי שאלה נוספת בנוגע לעידכון ביוס:יש לי ביוס של AMI, איך אני משדרג את הביוס? אשמח לקבל תשובות... נירוונה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פרטים חדשים צצים ברשת אודות מוצרי העתיד מבית שתי מפתחות המעבדים המרכזיות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
ללוח האם gigabyte aorus pro z390 וגם לאותו לוח אם גרסת wifi לא ראיתי ברשימות שלהם תאימות לדגמים של הזכרונות הבאים: במיוחד הדגם הראשון זכרון למחשב Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3000MHz CMW16GX4M2C3000C15 DIMM זכרון למחשב Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz CMW16GX4M2C3200C16. זכרון למחשב Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3600MHz CMW16GX4M2C3600C18 זכרון למחשב Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 16GB Kit (2 x 8GB) DDR4-3000 UDIMM gaming 3000MHz BLT2C8G4D30BET4 גם לא ראיתי ברשימות …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי היום מחשב חדש. קישור לחבילה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10169עלה 1440 ש"ח, מעבד i3 Haswell. נועד לשימוש רגיל של אינטרנט (הרבה סימניות בו זמנית, יוטיוב ב-1440P) אופיס וכו'. ללא משחקים או תוכנות מיוחדות.אציין ששדרגתי את לוח האם, הדיסק הקשיח, וספק הכוח. לגבי הזכרון הפנימי, RAM: זה הסטנדרט שבא עם החבילה- Kingston 4GB DDR3 1600MHz. כאשר ניתן לשדרג בתוספת של 95 ש"ח לזיכרון הזה- Kingston 8GB DDR3 1600MHz. זה היה נשמע לי קצת יותר מדי ולא ידעתי אם אני צריך את זה, אז המוכר הציע לי לשדרג למשהו באמצע שזה 4GB 1600MHZ אבל קורא יותר מהר. עלה 45 ש"ח. עכשיו כשאני חושב על זה אני קולט שאולי שווה לי עכשיו להוסיף 50 ש"ח (ולהשלים ל-95 ש"ח) ולקחת כבר את ה8GB הרגיל שמציע…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שגיליתי שאני לא יכול לעשות OC למעבד שלי כיוון שהלוח אם של אינטל לא נותן,עדיף לקנות לוח אם אחר של חברה אחרת שכן תתן לי לעשות OC?.. או ששווה להמשיך לחסוך ולקנות מעבד AMD + לוח אם. ברשותי כרגע 200 דולר.. אולי עדיף לחסוך למעבד AMD? ואפשר המלצות למעבד AMD + לוח אם שיתמוך בכל המערכת שלי ( בחתימה),תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ללוח הזה יש צ'יפסט ICH9R ולפי מה שאני יודע פיצ'ר אחד של הצ'יפסט זה: INTEL MATRIX RAID - 1, 0, 5, 10 אבל משום מה בפרטים הטכניים של הלוח אם אין שום איזכור לMATRIX . רק ל RAID של /JMicron האם יכול להיות שאין Kו או שפשוט לא טרחו לכתוב את זה. מלבד זה יש לכם דיעות לגבי הלוח הזה? הוא יעמוד ב OC צנוע של 3.2 ל Q6600?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על מה מומלץ ? יש לי כרטיס מסך nvidia 9600 calibre version הוא באוברקלוק. ספק 450 - הוא יחזיק את המערכת. הארדיסק וCDROM יש.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני הכל תסתכלו על המפרט שלי ותגידו: למה המשחק gta3 לא סוחב ומשחק בפחות מ20fps? חשבתי שזאת בעייה של הכרטיס מסך אז שדרגתי מtnt2 m64 לpalit xpertvision radeon 8500 (le) האם זו בחירה טובה? (קיבלתי במחיר נמוך של 750 שקל כולל מע"מ כולל הכל) האם זה בגלל המעבד? לפי תקציבי היחסית נמוך אני רוצה לשדרג למחשב עם לוח אם, מעבד, זכרונות ואולי גם קירור חדש. ההצעה שלי הייתה: amd athlon xp 1600+ 1.47Ghz איזה לוח אם במחיר זול (כמה שיותר) אבל שיספק את הסחורה ולא יתקלקל תוך יום וחצי (האם כדאי לוח של epox?( ושיתמוך בזכרונות ddr pc2100 האם יספיקו לי זכרונות 128mb ddr266 pc2100? האם אני אוכל להתקין גם זכרונות sdram שקיימים אצלי במחשב? האם לוח האם כמה שיותר מהכרטיס מסך? תודה רבה, אסף
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי XS הזכרונות האלו יכולים לבוא עם שלושה סוגי צ'יפים: D9DQT,D9GKX ו - D9GCT, אבל הם מדברים על ה - REVים עם מפזרי החום הלבנים. אני קניתי לא מזמן את ה - REV החדש של הזכרונות האלו שבא עם מפזרי חום כחולים ואני לא יודע באילו צ'יפים הם מצויידים, מקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באתר של גיגה בייט (וגם בדיסק שמגיע עם הלוח) יש דרייבר לציפסט Sis 655 גירסה 1.13 ראיתי באתר של סיס עדכון גירסה חדשה agp115.exe http://download.sis.com/sisdlc/driver_list.jsp צריך לאשר ולבחור ציפסט יוטיליטי ו AGP התקנתי אצלי וראיתי שיפור של 55 נקודות ב 3DMark2001 SE מעבר לכך לא בדקתי עדיין עם משחקים, מקסימום יש אפשרות ל uninstall בנוסף ראיתי שהדרייבר מתאים כנראה לכל הציפסטים של SIS
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב ואני בספק אם המעבד הוא Dual core ... איך אני בודק שהוא אכן Dual core??? זה ממש דחוף!! תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-