מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
האים למישהוא בפורום יש את הלוח:LEADTEK NFORCE 2 PRO ישנה שמועה כי אן מקום בלוח הזה להתקין גוף קרור נורמלי בעל מידות סבירות (אלה רק גוף קרור קטן מהממוצע) בגלל שישנם קבלים ורכיבים הקרובים יותר מידי למעבד ואפילו התקנת גוף קרור כמו וולקנו 6 שלא לדבר על וולקנו 7+ אינה אפשרית כי בגלל הצפיפות יש ממש מגע פיזי של גוף הקרור בקבלים והחלקים שעל הלוח. אשמש לקבל אינפורמציה בדוקה מבעל לוח שכזה ולא להיות מוזן משמועות של בעלי אינטרסים. MILKI
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com/MicroSite/316/images/overview.html מה זה mSATA SSD Support ? איך משפר במה משפר nique Onboard mSATA SSD Support GIGABYTE Z77X-UP7 motherboard features an onboard mSATA slot, allowing DIY builders to take advantage of advanced SSD-based technologies like Intel® Smart Response and Intel® Rapid Start. Mounting an affordable, low capacity mSATA SSD directly onto your motherboard can enhance your PC’s performance with better overall desktop responsiveness, faster boot times and faster system resume times. Simple and Efficient mSATA modules are easy to install, take up less space, use less power and require no additional cabling for smaller form factor…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח מאוד אם תקחו את הזמן לקרוא תודה רבה ;D אז עוד מעט אני קונה לעצמי מחשב חדש ולכן יש לי שאלה של- AMD VS. Intel תכננתי לקנות מעבד- AMD Athlon 64 3200+ S939 Venice Core והייתי בטוח שהמעבד הוא מעולה. עכשיו שוחחתי קצת עם חברי הטוב שהוא מן טכנאי מחשבים ואמר שלא כדאי לי אייאמדי וכדאי שאדבוק עם אינטל פנטיום 4. קיבלתי את דעתו, אבל אני עוד לא רוצה לנקוט החלטה, אני רוצה קודם לשמוע עוד כמה דעות נייטרליות ולהשוות בין שני המעבדים ובסופו של דבר לראות מה יותר טוב. שאלתי אליכם, בסופו של דבר, אם לא מתחשבים בכסף, איזה מעבד יותר טוב? AMD או Intel? שוב, תודה לכל העונים.. אני מאוד מעריך את זה.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפעמים המחשב מתחיל לעבוד לאט שירים ניהיה םמקוטעים..אז לחצתי ctri +alt+del לבדוקת אם יש תוכנו תפתוחות וראית שהכל סגור למעט מה שאני משתמש ואז למטה ראיתי CPU USAGE -100% למה זה כל התוכנות היו סגורות חוץ מ -2 [icq ,mirc] למישהו יש מושג למה ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הגעתי למסקנה שלעולם לא יהיה לי שימוש במחשב הישן-ישן שלי מלפני 10 שנים.. (מלפני המחשב שהיה לי עד שקניתי את המחשב האחרון שלי לאחרונה) פנטיום (הראשון) 100Mhz וכל שאר החלקים במארז, מקלדת ועכבר (לא זוכר כרגע איזה חלקים בדיוק- כרטיס מסך, כרטיס קול, איזה 7GB בהארד דיסק וכו'..) יש סיכוי שמישהו יתן לי עליו איזה 100 ש"ח (או יותר) ?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה משנה אם אני מחבר הCD-ROM לכבל של UDMA66/100? לי זה לא ניראה שזה ממש משנה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי מחשב סביר,ואני כפתרון זמני רוצה לשדרג מ2 RAM ל4 (יש לי WINDOWS 7 32 ואני יודע שצריך לשדרג ל64 וכל זה..) זה המפרט שלי: אני רוצה 2X2 RAM עכשיו יש זיכרון ספציפי שאתם ממליצים? ומהירות זה באמת משנה? תקציב אתם יודעים מחיר סביר לזיכרונות RAM תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה זכרון DDR3 8GB הכי מומלץ מבין אלה שיש בKSP - קישור. מיועד למפרט מבוסס Gigabyte GA-H81M-HD3 + Core i3-4160. אין לי כוונה לעשות OC ככה שצריך זכרון פשוט. דרך אגב תקנו אותי אם אני טועה - היום כבר לא עקרוני לקנות 2x4GB בשביל Dual-Channel, נכון? (אני רוצה לקנות סטיק בודד כי ללוח אם יש רק שני DIMM-ים ואני מעדיף שתהיה לי אפשרות להרחיב בעתיד, למרות שכנראה אני לא אעשה את זה..) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה ללוח-אם, תקציב בין 350-450 ש"ח. יש אפשרות לבצע את הרכישה באילת בזמן הקרוב ככה שאם בKSP או אייבורי יש משהו משתלם רק תגידו, מלבד זה אין העדפה מאיפה לרכוש (TMS, RSM, STARTPC) או לבצע משלוח אם צריך. קצת הלכתי לאיבוד עם האפשרויות השונות. מבחינת מעבד כמו שמצוין בכותרת ryzen 5 1600 כרטיס מסך מתוכנן gtx 1060 6gb ספק - antec NeoECO II 650 מבחינת זכרון זה גם חלק מההתלבטות שלי, אם לכוון למהירות של 2400MHZ או 3000MHZ, הבנתי שהמעבד אוהב זכרון עם מהירות גבוה ומקריאות שונות על לוחות אם לא לגמרי הבנתי כמה הם מסוגלים לנצל מהירות גבוהה (תקנו אותי אם אני טועה) בכל מקרה אני חושב שהכיוון הוא מסדרת B350 בשביל האפשרות שאולי אנ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי יודע איזה לוח אם עדיף ABIT is7 או MSI neo-2 משהו יודע ויכול להביא הוכחות??? אה ולא אל תתיחסו לאוברקלוק רק ביצועים נטו... איזה יתן ביצועים במחשקים וכאלו יותר טוב...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי חברה אני חייב עזרה בבחירה של לוח עכשיו אני מתלבט בין שלושת הלוחות הבאים: 1.Abit KV8-MAX3 - 830 NIS 2. Asus KV8 Delux - 860 NIS 3. MSI K8T Neo-FIS2R - 610 NIS עכשיו שלושת הלוחות זוכים לביקורות ממש מנוגדות ברשת. למשל הלוח של MSI זוכה לכמה ביקורות מעולות בהשוואות של הרבה לוחות אבל בסקירה של xblabs הוא מראה על ביצועים בינוניים ומטה ולא הצליחו לעשות עכשיו overclocking בכלל. הלוח של abit זוכה גם כן לביקורות מנוגדות אבל כולם אומרים שבגלל מערכת הOTES שמותקנת עליו זה ממש סיוט להתקין עליו קירור טוב למעבד. הלוח של אסוס כמעט בכל הביקורות זוכה לציונים בינונים אבל שוב בביקורת של xblabs ורק שם הוא הצליח לעשות overclocking עצבני ביותר. עכשיו אנשים אני חייב את עזרתכם בבחירת לוח. תוד…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האחד מרובע ליבה והשני כפול ליבה. כל מה שאני רוצה לדעת, איזה מעבד טוב יותר למשחקים? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2521 קצת על הפנים החדשות של ECS . כבר (מזמן) לא חלקים סוג ג! אז אם מישהו מפחד מהשם , שיקרא את הכתבה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בתהליכי בניית מפרט למחשב חדש ואלה האפשרויות של לוחות אם שחשבתי עליהם: GA-M61P-S3=מחיר 380 שקל GA-MA69GM-S2H=מחיר 400 שקל GA-MA69G-S3H=מחיר 400 שקל GA-M57SLI-S4=מחיר 462 שקל asus M2N-E=מחיר 462 שקל אין לי מושג כל כך על מה להסתכל כשמשווים בין לוחום אם אז זה מאוד יעזור לי אם תשפכו לי קצת אור על הנושא ותעזרו לי לבחור. הנה אתר שמשווה בין שלושת לוחות האם הראשונים שכתבתי: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2434,2579,2554 אתר של לוח האם הרביעי: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2287 ואתר של לוח האם של אסוס: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&l4…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק למשחקים AMD Athlon 64 X2 4400 הוא e6300 ו e4400 והאם המעבדים לא יעשו בעיות במשחקים כמו crysis מה זה אומר http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html?modelx=33&model1=946&model2=882&chart=419
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שאמנם כבר בן 5.5 אבל הוא חזק ומהיר ולא צריך יותר מזה לצערי הלוח אם כנראה הלך, המחשב לא מגיע לבוט בכלל, יש מספר שגיאה 99 בצד ימין למטה וממה שראיתי בגוגל זה אומר שהלוח מת וצריך להחליף עכשיו הבעיה שלי היא שלא רק שצריך לקנות לוח חדש עכשיו, אלא שבגלל שזה סוקט ישן אז אצטרך במינימום לקנות גם מעבד חדש וראם שהוא DDR4 שזה כבר אומר שאולי עדיף מחשב חדש לגמרי כי יש לי HD ואולי הגיע הזמן על הדרך לקנות SSD, ואני לא יודע להרכיב לבד מאפס ממש אז שוקל אולי לקנות הכל חדש כי גם הספק ישן כבר ואז נשאר בערך מארז.. הבעיה שאני לא רוצה להוציא הרבה, ואני לא משחק כמעט (רק פיפא). אין לי גם מושג מה קורה היום בשוק, מבחינת איזה מעבד כדאי (אם AMD אולי רלוונטי…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי.. יש לי כרגע פנטיום אבל אני רוצה לעבור ל-AMD (ATHLON).. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב של Asus/Gigabyte/Chaintech/etc? חיפשתי הרבה מאוד ולא מצאתי.. ה-Abit KX7-333 מצא חן בעיניי.. אבל אף אחד לא מוכר את זה בארץ :-( .. אני רוצה לוח טוב שיחזיק להרבה זמן.. RDR או DDR ראם.. --Vega
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו שמבין במחשבים אמר לי שמעבדי AMD לא טובים כמו מעבדי אינטל לעריכת אודיו והפקה מוזיקילת בשימוש תוכנות מאחר ואין בהם אופטמציה(אם רשמתי נכון -_-) מישהו יכול להגיד לי חד וחלק אם הוא צודק?כי תכננתי בעתיד כשהרכוש מחשב לגיימינג ושימוש של הפקה מוזקילית עריכה וסטריימניג שקלתי ללכת על AMD בקטע הזה?🤔
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בונה לעצמי מפרט. כ. מסך 8800GTS מעבד E6420 (כשיצא) ו- 1GB זכרון אבל מה בקשר ללוח אם? מה אני צריך לחפש בלוח אם חוץ מהדברים הברורים לעין כמו מספר חריצי הרחבה וכו'? המחירים נעים בין 400 ל1000 והכל נראה אותו הדבר. אשמח אם תעזרו.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האים אפשר לחבר גם זכרונות 2100 וגם 2700 ביחד?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=103982 קנטספילד ב 2.4 גיגה לעומת קונרו ב 2.95 QUADSP1
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אממ רציתי לדעת איזה אוברקלוק אני אוכל לעשות ל Q6600 אם אני אשפר במפרט הבא, את המעבד ל Q6600: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1510 לאיזה OC אני אוכל להגיע אתם -משערים- ? ועוד שאלה, איך הקירור בשביל לעשות OC בינוני? אממ ואם אני עושה ל Q6600 אוברקלוק ל 3.0GHz, במשחקים ה- E8400 וה- Q6600 יהיו שווים בביצועים? אני מדבר על משחקים שלוקחים רק 2 ליבות.. עוד שאלה טפשית.. אבל בכל זאת אני לא יכול לא לשאול אותה... ATI Radeon HD4850 - 512MB לוח אם - GA-EP43-DS3L מעבד - Q6600 יגרום לי בכל דרך שהיא צוואר בקבוק? אגב, איך הלוח אם שרשמתי עובד עם OC בינוני ל Q6600? תודה למי שיענה לי על כל השאלות, נדב
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן לבדוק מה גרסאת הדרייברים שמותקנת ללוח-אם B75M-D2V ומאיפה ניתן להוריד דרייברים שלו? הגעתי לאתר שלהם, אבל לא הייתי בטוח מה להוריד משם. עריכה: עכשיו שבדקתי אני רואה שהגרסא של ה-bios היא F3 - האם כדאי לעדכן ל-F5 (זאת הגרסא המתאימה?)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
עד כה היה לי לוח אם עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו החלפתי לוח אם לזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 ואין לי יציאה דיגיטלית שכזו אבל יש משהו שנקרא HDMI_SPDIF יש אפשרות לחבר אותו בדרך כלשהי למגבר הבנתי שאם רוצים מחברים לכרטיס מסך שתומך בHDMI כבל מהלוח אם אל הכרטיס מסך ואז דרך יציאת הווידיאו של הכרטיס מסך יש גם קול השאלה היא האם ניתן לחבר אותו בדרך אחרת למגבר ישירות בלי כרטיס מסך תומך בHDMI??? השאלה היא האם ניתן לארגן בצורה כלשהי חיבור SPIDF ללא החיבור לכרטיס מסך אלא ישירות למגבר כלומר המרה מהחיבור שיש על הלוח אם לחיבור SPDIF החיבור שיש על הלוח אם הוא חיבור בעל 3 פינים אחד של 5V+ השני כחול של SPDIF OUT והשלישי GROUND אולי ניתן לחתוך את…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-