מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
היי בדקתי כמה משחקים שבזמנו הגדרתי על זולוציה של 1600 על 1200 , על המעבד E6300 וראיתי שיש קצת קירטועים ולא רץ חלק כמו שרצו חלק על מעבד AMD3800 ליבה כפולה , לדוגמא בCALL OF DUTY 4 , DARKS OF DAYS , עדיין לא בדקתי עוד , אבל ברזולוציות נמוכות המעבד E6300 מריץ יותר טוב מהAMD3800 ,בקריסיס יש יותר ביצועים בכל הרזולוציות בE6300 . אני לא מבין למה?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הנ"ל Amd Athlon X4 635 Gigabyte GA 770T Usb3 Gigabyte GTX 760 WindForce 3X OC Rev 2 Transcend 8 Gb Ram ASUS Xonar Essence STX Samsung 120 Gb 840 Evo Samsung F3 500 Gb X2 SeaSonic S12II-620 מטרת המחשב בעיקר גיימינג,על רזולוציה של 1920X1080. המעבד כרגע בOC ועומד על 3.4Ghz ,האם כדאי לשדרג את המעבד והלוח? בתקציב +- של 1K האם אני אקבל שיפור בביצועים? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן לבדוק מה גרסאת הדרייברים שמותקנת ללוח-אם B75M-D2V ומאיפה ניתן להוריד דרייברים שלו? הגעתי לאתר שלהם, אבל לא הייתי בטוח מה להוריד משם. עריכה: עכשיו שבדקתי אני רואה שהגרסא של ה-bios היא F3 - האם כדאי לעדכן ל-F5 (זאת הגרסא המתאימה?)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בס''ד שלום קניתי לוח אם חדש ושהרכבתי אותו שמתי תבורג שלידו יש הלחמה, ובטעות הלחמה אישתפשפה מהבורג עם זה מבטל לי אחריות?? תמונה של ההלחמה :http://imageshack.us/photo/my-images/695/676992.jpg/ אתם רואים זה אישתפשף האם יש אחריות על הלוח עם יקרא משהוא ??
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ולמה הדבר אתם שואלים ? אני אענה, כשאפוקס הוציאו את הלוח לראשונה ואני קניתי אותו גיליתי משהו שממש לא אהבתי: על הגשר כמעט ולא היה קירור. היה היטסינק פסיבי קטן. משהו כמו זוג סינקים לזכרון. ומה עוד שלא היו אפילו Mounting Holes שהיו מאפשרים לי ולרבים אחרים להחליף את ה"היטסינק" הזה שהיה -מודבק- לצ'יפ. הייתי דיי מבואס מכל הקטע הזה, והייתי מעדיף אפילו את הNEO היותר יקר רק כדי לקבל את החורים והיטסינק יותר טוב. לדעתי זאת הייתה הדפילה הכי גדולה של הדגם הזה. לאחר שימוש של שבועיים (וככל הנראה ממתחים לא בריאים מספק ג'נרי, תחת OC) הלוח נדפק לגמרי ולא נדלק. אני כל הזמן הייתי בודק את החום של הגשר וכל פעם הוא היה יותר חם, עד שבפעם שהוא לא נדלק הוא היה ממש אבל ממש לוהט, ויכל לעשות …
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. האם העין האנושית במחינה בהבדל בין 32 ל64 ביט? במה זה מתבטא? 2.בכמה מיקרון יוצר הATHLON64 ? 3.ידוע לי שלמעבד יש בקרי זיכרון ולכן בלוחות התומכים בו לא יהיה גשר צפוני. אז מי יגשר בין הזיכרונות (הפיזיים) למעבד ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום אני בא להדליק את המחשב, אבל, המחשב לא נדלק... התחלתי לבדוק איפה הבעיה, זה לא הספק, בגלל שהאורות בלוח אם דלוקים, מאותה סיבה זה גם כנראה לא הלוח אם ככה שנשארנו עם המעבד אז תכלס, איך אני יכול לדעת אם הוא נשרף או לא?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לסוקט 754 והמחיר עד 600 (עדיף לוח אם שיש בו 4 חיבורים של זיכרון אם יש כזה?!) שיהיה טוב גם לאובר קלוק ועוד לוח אם שנראה לכם הכי טוב לסוקט הזו וכמובן תביאו קישורים לכל הצעההה אם אפשררר תוודה רבההה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של גיגא באייט שמותקן עליהא 2 סטיקים של 256 כלומר בס"ה 512 מיגא ועובדים כ DUAL CHANEL, ויש על הלוח עוד מקום לשני סטיקים , אם אתקין עוד סטיק של 256 וכך יהיה לי 768 מיגא ראם , זה יהיה בסדר? או שישבש ה DUAL CHANEEL? תודה .
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אני מתכנן לקנות מחשב חדש.. והייתי סגור על אייאמדי. עכשיו כמה אנשים באו אליי ואמרו לי שעדיף אינטל לצרכים שאני מחפש.. (יצירת מוזיקה) עכשיו לא הבנתי מה ההבדל פה ולמה אינטל? הרי אייאמדי יותר חזקה מבחינת מהירות וכוח.. למה אינטל למוזיקה? ובמקרה ואני רוצה גם משחקים וגם יצירה.. כאילו מחשב משותף להכל.. חשוב להזכיר שאני לא אינפקט או סקאזי חח אז לקחת בחשבון גם את זה.. תודה רבה לכם
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן, אל נא תהיו מופתעים. ;D המחשב הישן (בן 9.) מורץ כרגע על PIII 667MHz ו-512MB, וישנה בעיה תמידית; המחשב נתקע / מאתחל את עצמו מחדש פעמים רבות וברציפות, בכל שלב כלשהו. כלומר, התקיעה / האתחול יכולים להתבצע בטעינת מערכת ההפעלה (Windows XP), בעת גלישה באינטרנט, ב-POST, הבנתם את העניין. העניין, שמתסכל אותי כל-כך, היא העובדה שהמחשב יכול לעיתים לרוץ ימים שלמים ללא רבב. בעבר, כשקיבלתי הרבה שגיאות / תקיעות / אתחולים, עשיתי פרמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה, מה שפתר את העניין לזמן מה, עד שאלה חזרו שוב. מכאן, אני חושש שאולי: 1. הזכרונות תקולים. ניסיתי לבצע בדיקה עם התכנות הידועות והמוכרות, ולא התגלתה בעיה כלשהי. בדרך-כלל, כשהמחשב לא מאתחל את עצמו, ובמקום מופיע BSOD, רוב השגיאות…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ויש לי 2 הצעות למעבד- האחד- intel pentium D 915 dual core 2.8G השני- intel core 2 duo E4300 1.8G 1. לא ברור לי מה ההבדל בין שניהם.. אשמח לקבל עזרה. עוד שאלה היא בנושא הלוח אם intel Coconut Creek uATX lan100 DDR2533 2. האם יש לו תמיכה ב SATA2 3. האם התמיכה שלו בזכרונות היא Dual Channel ? 4. האם בכלל הלוח הזה מתאים ל-2 המעבדים שהצגתי בצורה אופטימלית? תודה לכל מי שעוזר!!!
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש זכרונות טובים עם התזמונים הכי נמוכים ומהירות בסביבות 2133mhz המערכת הנוכחית שלי: Rampage iv extrem 3930k Gtx 680 חפשתי ב ksp and ivory ולא מצאתי משהו טוב משהו יכול להמליץ?ז בעיקר לגיימינג ושרתים 16 גיגה יהיה מעולה תודה ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגוף קירור (CM HYPER 212X) יכול קצת לזוז, הכוונה שאני יכול לסובב אותו קצת זה תקין ?? (אולי שהמשחה הטרמית תתיבש זה יהיה טוב ?) כל הברגים של הלוח אם הוכנסו בסדר חוץ מאחד מעצבן ביותר בצד שמאל למעלה הוא פשוט לא רצה להיכנס את הכנסתי אותו איכשהו בכל זאת אבל הוא לא יושב טוב, הוא קצת עקום אפשר להשאיר את זה ככה ? נכנסתי לביוס וראיתי שמהירות המעבד היא 4GHZ ויש לי 4790 (רגיל) למה זה ככה ? ואם זה תקין ? מה הלאה ? מה עכשיו אני צריך לעשות להגדיר בביוס דברים ? לעשות לו בדיקות מאמץ ? משהו כזה??
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה לי אליכם.. יש לי כרגע מחשב שנרכש לפני 4 שנים שכולל בתוכו מעבד 2600k ואומנם עדיין לא יצא מעבד skylake אבל דעתכם המקוצעית האם כדאי באמת להשקיע כרגע ולשדרג את המחשב ? האם יש הבדל משמעותי להיום ? כמו שציינתי בתגובה הצורך לשדרוג הוא התחדשות בטכנולוגיה חדשה יותר. אין לי בעיה פיננסית להשקיע.. באם מדובר במעבר למשהו שהוא צעד ענק בתעשייה כביכול ולא איזה משהו מזערי שלא מרגישים אולי שווה לי לחכות בכלל לשנה הבאה שאמורים לצאת הרבה טכנולוגיות כמו הדור השביעי למעבדי אינטל Cannonlake 10NM וכרטיס גרפי המטורף בסדרת Rx400הכולל HDM2.0 והssd יראה למחיר שפוי בגדלים גדולים בהרבה. וכמובן בעיקר לו שסרטי 4k והמעבר למשחקים 60fps עם רזולצויה של 4k תיהיה חדה ונקייה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם נכון שיש לי מעבד 8500 של אינטל ולוח תואם בגודל ITX רציתי לדעת אם אני עובר לרייזן בשביל עריכות (לפי הבנתי הם יותר מתאימים) במחיר כמה שיותר זול שניתן בשביל שילוב שכזה איפה ניתן לקנות או כדאי לקנות לוח בגודל ITX (מארז NANO S של FRACTAL) . אשמח לעונים שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי את לוח האם הבא: GA-945P-S3 (rev. 1.0) וכפי שאתם יכולים לראות, כתוב בספסיפיקציה שלו שהוא תומך בעד 4GB של RAM: "4 DDR II DIMM memory slots (supports up to 4GB memory) " האם ה-4GB האלה כוללים גם את הזכרון שעל כרטיס המסך? אני שואל כי קניתי 4GB זכרון לא מזמן, ואמנם יש לי כרגע winXP שמזהה רק 3.25GB מתוכם, אבל אני מתכנן לשדרג ל-win7 64bit בקרוב, ולכן קניתי את הזכרון. מה שמדאיג אותי הוא שכשהמחשב עולה, גם ה-bios מזהה רק 3.25GB ולא 4GB. (כרגע יש לי כרטיס מסך עם 256MB זכרון ואני עוד מתכנן לשדרג עוד כמה ימים לכרטיס עם לפחות 512MB זכרון) אגב, אם החשש שלי נכון, ומגבלת ה-4GB של לוח האם כוללת גם את הזכרון שעל כרטיס המסך, אז יש לי טעם בכלל לשדרג ל-win7 64bit או שיהיה עדיף לי 3…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד אינטל I530 טריי עולה 614 כולל מאוורר ארקטיק קולר ומעבד קופסה עולה 636 ..מה עדיף למערכת ביתית ממוצעת? העניין כאן הוא גם האחריות 3 שנים מול כל החיים...האם הטריי חדשים בדיוק כמו הקופסא? קראתי בסטיקי וזה לא ממש ברור
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו? גם רציתי לדעת אם יש אפשרות לבדוק את המעבד אם הוא עובד ב100% ,קראתי בפורום שיש אפשרות שמעבדים לא יעבדו 100% בעומסים שונים עקב OC שעשו להם והם קצת ניזוקו עקב מתחים מוגזמים, בקיצור אני רוצה להיות רגוע שהמעבד שלי מתפקד 100%. בתודה רוני
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד Q9650 סוקט 775 כמובן. 4GB 800 mhz כרטיס מסך 4850 אנרמקס 420 וואט שלושה דיסקים קשיחים. שני צורבים. מאז שהחלפתי מעבד ל45 נ"מ המחשב מרסט ועושה צרות. היה Q6600שהוא 65 נ"מ הוחלף לQ9450 ואח"כ ל Q9650 מכיוון שהייתי בטוח שה9450 מקולקל כשמחשב התחיל לרסט ולתת מסכים כחולים. לפי אסוס הלוח אמור לתמוך במעבדי 45 אך משום מה אצלי זה לא רוצה לעבוד. נשבר לי מהצרות האלה ואני רוצה להחליף לוח אם. אני מעוניין בלוח אם שתהיה אפשרות של רייד 0 (סטרייפ) בוינדוס 7 64 ביט . אם אפשר שיהיה לוח קומבו כלומר תמיכה בDDR2+DDR3. אך זה פחות קריטי. אשמח לשמוע המלצותכם (לי יש נטיה חזקה מאוד ללוחות של GIGABYTE). תקציב אני מניח ש400-500 יהיה סביר ואם אפשר פחות... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASRock ConRoe1333-D667 שהצ'יפ שלו זה North Bridge: Intel Lakeport-G i945GC אני רוצה לעדכן את הביוס ,המחשב שלי משתמש עם הלוח מאז נובמבר 2007 ומאז לא שניתי כלום איך אפשר לעשות את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. שידרגתי את המחשב שלי השבוע והיום סמתי לב שהזיכרונות שלי עובדים בתיזמונים של 5.5.5.18 במקום 4.4.4.12 ניסיתי לשנות ידני בלוח אם ל 4.4.4.12 והמחשב מבצע ריסט כבר בהתחלה ואפילו לא מגיע לביוס!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיון ? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12638 נראה טוב, 2GB ב420 ש"ח.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי שאלה מעצבנת... אני לא מבין למה בכל מיני חנויות מחשבים זיכרון 800MHZ CL4 עולים לפעמים 70% ויותר מזיכרונות CL5??? ומה בכלל משפיעים התזמונים? תודה. נ.ב: ואל תגידו לי לעשות חיפוש כי חיפשתי ולא מצאתי משהו מתאים...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-