עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מדבר על זיכרון ddr4 שמכוון עלך ידי החברה ל 1.35 וולט. האם אוכל לכוון שיעבוד על 1.2 וולט ואיך, בביוס? יהיה הבדל ביציבות משינוי כזה?

2. ערכת השבבים החדשה של אינטל , ה P35 , אשר ראינו כבר ב CEBIT מספר לוחות אם המבוססים עליה , תגיע לשוק ככל הנראה מוקדם מהצפוי. יצרניות החומרה הגדולות במזרח כבר סיימו את הגרסאות שלהם ללוחות האם , ואנו מקבלים מספר תמונות חדשות של ה GA-P35-DQ6 וה - GA-P35-DS3 מבית GIGABYTE כמובן , אשר נמצאים כבר בבדיקות אצל מספר אוברקלוקרים ידועים בעולם. ה P35 תומך כמובן ב DDR2 וגם ב DDR3, וכמובן מגיע עם ICH9R, ומגיע מוכן למעבדי CORE2 DUO ואולי גם למעבדי Penryn ? לכל התמונות ברזולוציה גבוהה : http://img86.imageshack.us/my.php?image=p35ds3001sh0ug9.jpg http://img86.imageshack.us/my.php?image=p35ds3002eo1jo7.jpg http://img86.imageshack.us/my.php?image=p35ds3003ai3fd8.jpg http://img86.…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by tomerf,

שלום חברים. קניתי את הלוח הנ"ל עם מעבד וכו' אך ללא ספק ומארז כי יש לי כבר. לאחר חיפוש ארוך בפורום וגם במדריך המשתמש של הלוח לא מצאתי תשובה לשאלה אם הספק שיש ברשותי מתאים. אני מבין שעל הלוח קיימים חיבורי חשמל של 24 פינים וחיבור נוסף של 8 פינים בשביל 12V אם הספק שלי הוא 450W ויש לו רק חיבור 24 פינים, האם המערכת תעבוד? לא הבנתי את הקונפיגורציה הזו של 24+8. ראיתי מקומות בהם רשום שצריך 24+4 או שבכלל צריך את ה- 4 האלה רק אם יש לי חיבור 20 פין (מכיוון שב-24 יש כבר 12V) אשמח לקבל תשובות לשאלותי. ובכלל.. למה צריך את החיבור הנוסף הזה, האם זה רק אם המערכת שלי "מועמסת" ? *מחובר כ. מסך אחד, HDISK אחד , DVD אחד. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

השאלה: ------ אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ATHLON XP, המחיר של ה-ATHLON 2000+ הוא 1000ש"ח, ושל ה-1800+ 650ש"ח, מה יותר משתלם? ההפרש בביצועים שווה את הכסף? (אני מעדיף ממישהו שניסה את שתיהם, אבל גם מי שיודע בתור ידע כללי) לבקשה: ------ עם למישהו יש איזה מקום שאפשר לראות השוואה בין ביצועי מעבדים אז אני רוצה שיתן לי את הכתובת, גם השוואה בין האטלונים, וגם השוואה בין אטלון לפנטיום4. תודה מראש, gonzila

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. החברה האמריקאית ממשיכה לשעוט קדימה, ומתקרבת ל-60 אחוזים מכלל הכנסות שוק המודולים של זכרונות ה-DRAM. מי משתרכים מאחוריה ברשימה? לכתבה: http://hwzone.co.il/קינגסטון-ממשיכה-להשתלט-על-שוק-מותגי-זכ/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Oranl,

היי, הרכבתי מחשב עם מעבד AMD Athlon II x3 445 על לוח Gigabyte GA-880GM-UD2H ולספק כוח יש חיבור 4 פין בלבד למעבד כשעל הלוח החיבור הוא 8 פין.. האם אפשר לחבר את ה-4 או שצריך להחליף ספק? או לקנות מתאם? לא מתוכנן OC אגב.. לא מצאתי הבהרה לכך בחוברת של הלוח.. http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475#manual אשמח לעזרה :s05:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מתיי AMD תוציא גרסא של מעבדים 2 ליבות עם דרך כמו של אינטל CORE 2?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by noamav,

היי, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם sapphire 7950 ולוח אם gigabyte h81m. אחרי שהתקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שמתי לב לפער שבכותרת. איך הפער ישפיע על הביצועים, ומה ניתן לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by com,

אהלן. יש לי מערכת ישנה יחסית, עם מעבד ATHLON XP 1700 (0.13 מיקרון) מה הטווח טמפרטורה התקינה של המעבדים האלו? המערכת עושה קצת בעיות, אני רוצה לדעת אם זה בא מכיוון החום של המעבד.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. וספציפית אני מתכוון ל ATHLON 64 3800 DUAL CORE S0CKET 939 BOX

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by danshimsh,

שלום רב, בן דוד שלי עושה תואר שני במחשבים. לצורך עבודת מחקר הוא צריך לעבוד עם כרטיס רשת של אינטל של PCI 3 X8 . יש לי מחשב שני בבית שאיני זקוק לו, ויש לו כניסת PCI X16 שבה יושב כרטיס המסך. חשבתי לתת לו את המחשב, אבל אם נכניס את כרטיס הרשת לכניסה של PCI X16 , כרטיס המסך לא ייכנס לסלוטים האחרים של x1. מצד שני, לא ניתן פיזית להכניס את כרטיס הרשת לכניסה של x1 במחשב זה. ניסיתי לחפש בזאפ כרטיס מסך של PCI X 1 ולא מצאתי. אפילו הזולים ביותר הם של X16, והם לא ייכנסו בסלוט של x1 למישהו יש רעיון איך ניתן להתגבר על הבעייה ? בברכה, דן

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני צריך המלצה למעבד לוח אם וקירור למעבד מעדיף watercooling.. יש לי כרגע כרטיס מסך GTX 660, ספק כוח 500 ווט של CM, ו8 גב ראם שאני רוצה להעביר למחשב החדש. תקציב של בערך: 1800 ש"ח עם חריגה של 200 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Karos,

הלוח-אם שלי נדפק קצת, חלק מחיבורי ה-USB והחיבור רשת לא עובדים יותר. גם הדיסק הקשיח משמיע קולות מוזרים אז החלטתי להחליף את שניהם. קודם כל, זה בכלל אפשרי להחליף לוח-אם בלי להחליף גם מעבד ושאר הדברים? שאר המפרט: מעבד - Intel pentium4 630 3GHz זכרון - 512M DDR2 533MHz כרטיס מסך - ATI X300E כרטיס קול - sound blaster audigy הלוח-אם הנוכחי הוא Intel D915P המחשב מחובר לטלוויזיה ולרסיבר אז אני מעדיף שבלוח-אם החדש יהיו יציאות S/PDIF, אבל יש לי כרטיס קול עם יציאת Digitial I/O אם זה בלתי אפשרי להשיג. יש לכם הערות, רעיונות או המלצות בשבילי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני צריך לקנות מחשב אוטוטו ;D העניין זה שאני בהתמהמהות לגבי כמה דברים. אחד.) זה הלוח הזה http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400-L.htm. שתיים.) האם הפרש המחירים בין Radeon 9600 לבין ה 9600PRO שווה את הההשקעה ??? -ואם כן, מה אני מקבל בהבדל הזה? תודה באמת על העזרה. ארז.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מה המצב? אני מחפש לוח חזק וטוב שיחזיק כמה שנים טובות בתקציב סביר ולא משהוא מפוצץ... גם הבנתי שי כמה סוגים של המעבד I3 אשמח להצעה לטוב שבהם שיתאים ללוח... וחשוב שהמעבד והלוח יתאימו לחלקים הבאים: כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 וכ.מסך: G-9600GT תודה רבה... נ.ב קונה ב K.S.P אם זה משנה...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by יניב קופר,

איזה מעבד יותר חזק למשחקים AMD Athlon 64 X2 4400 הוא e6300 ו e4400 והאם המעבדים לא יעשו בעיות במשחקים כמו crysis מה זה אומר http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html?modelx=33&model1=946&model2=882&chart=419

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי.. יש לי כרגע פנטיום אבל אני רוצה לעבור ל-AMD (ATHLON).. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב של Asus/Gigabyte/Chaintech/etc? חיפשתי הרבה מאוד ולא מצאתי.. ה-Abit KX7-333 מצא חן בעיניי.. אבל אף אחד לא מוכר את זה בארץ :-( .. אני רוצה לוח טוב שיחזיק להרבה זמן.. RDR או DDR ראם.. --Vega

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by amisha,

ראיתי את זיכרונונת האלו בביקורות ואני עדיין בהלם ............... מה איתכם ??

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. האם זה נכון שערכת הפנטיום 4 כוללת 128 מגה-בייטים של זיכרון PC800 RDRAM ?? מי שלא בטוח או לא יודע שלא יענה!! תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by itayassa,

קודם כל תנו לי לפתוח ולהגיד בפעם השמינית שהבולדוזרים הם מעבדים לא מומלצים לגיימינג במצב הסטוק!אני ממליץ לקנות אותו רק אם אתם מתכננים לעשות OC משמעותי!! טוב, אז הרבה מאוד אנשים בעולם וגם בפורום הזה מתנגדים נחרצות לבולדוזרים ומכנים אותם מעבדי כושלים, ובאמת שאני מבין למה הם ביאסו אותם אבל לא ברמה כזאת... לבולדוזריה הייתה צפייה גבוהה מאוד והסדרה לא עמדה בציפיות, אבל זה לא הופך אותם למעבדים כושלים. OC: שום אני אמור, הם מומלצים רק במידה ותבצעו OC! מה שטוב בAMD שהם זולים, גם המעבדים ולרוב גם הלוחות אם מה שמאפשר לכם בתקציב זהה למערכת I7 2600, לקנות בולדוזר 8 ליבות, לוח אם ברמה גבוהה מאוד וקירור מעולה. לי יש מערכת לא חזקה מידי לOC ועדיין קיבלתי אחלה תוצאות…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dj asaf,

אוקיי אני מתכנן לקנות מחשב חדש.. והייתי סגור על אייאמדי. עכשיו כמה אנשים באו אליי ואמרו לי שעדיף אינטל לצרכים שאני מחפש.. (יצירת מוזיקה) עכשיו לא הבנתי מה ההבדל פה ולמה אינטל? הרי אייאמדי יותר חזקה מבחינת מהירות וכוח.. למה אינטל למוזיקה? ובמקרה ואני רוצה גם משחקים וגם יצירה.. כאילו מחשב משותף להכל.. חשוב להזכיר שאני לא אינפקט או סקאזי חח אז לקחת בחשבון גם את זה.. תודה רבה לכם

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Dr-XP,

במחשבי יש שני זכרונות: 64 מגה שפועל ב100 ו256 שפועל ב133 ביחד זה יוצר 320 שפועל במהירות 100 שאלי היא מה יהיה יותר מהיר? שים 256 מהיר? או 320 איטי?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by DJPOWER,

אני צריך סטיק 1 של 512 לאוברקלוק שמגיע ל500-520 מגה הרץ 500-600 שקל איך הקינגסטון היפר אקס? לכמה הם מגיעים בערך?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי בדקתי כמה משחקים שבזמנו הגדרתי על זולוציה של 1600 על 1200 , על המעבד E6300 וראיתי שיש קצת קירטועים ולא רץ חלק כמו שרצו חלק על מעבד AMD3800 ליבה כפולה , לדוגמא בCALL OF DUTY 4 , DARKS OF DAYS , עדיין לא בדקתי עוד , אבל ברזולוציות נמוכות המעבד E6300 מריץ יותר טוב מהAMD3800 ,בקריסיס יש יותר ביצועים בכל הרזולוציות בE6300 . אני לא מבין למה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by orirulez,

המעבד כולל GPU. האם הוא יכול להחזיק הזרמת סרטי 1080P בHDMI ללא כרטיס מסך נוסף?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים