מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
וספציפית אני מתכוון ל ATHLON 64 3800 DUAL CORE S0CKET 939 BOX
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד BOX ל TRAY? זה איזה שהוא רכיב שונה או מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלוח-אם שלי נדפק קצת, חלק מחיבורי ה-USB והחיבור רשת לא עובדים יותר. גם הדיסק הקשיח משמיע קולות מוזרים אז החלטתי להחליף את שניהם. קודם כל, זה בכלל אפשרי להחליף לוח-אם בלי להחליף גם מעבד ושאר הדברים? שאר המפרט: מעבד - Intel pentium4 630 3GHz זכרון - 512M DDR2 533MHz כרטיס מסך - ATI X300E כרטיס קול - sound blaster audigy הלוח-אם הנוכחי הוא Intel D915P המחשב מחובר לטלוויזיה ולרסיבר אז אני מעדיף שבלוח-אם החדש יהיו יציאות S/PDIF, אבל יש לי כרטיס קול עם יציאת Digitial I/O אם זה בלתי אפשרי להשיג. יש לכם הערות, רעיונות או המלצות בשבילי?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה עדיף איזה מעבד עדיף ,ההבדל הוא 70 שקל ... :\ הוא בעיקר משחק משחקים אבל הכוונה היא גם למשחקים שיעבדו באופן מטורף בעתיד (כרטיס מסך 8800 GTS)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לאחרונה רכשתי תוספת למחשב שלי- זכרון נוסף Kinsgton DDR3 2048MB 1333Mhz לזכרון הקיים שלי - Kinsgton DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 הנה המוצר שנקנה - http://ksp.co.il/?select=.1038..392..158.&list=1&sort=2&glist=0&uin=8516&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= והנה התוצאה: http://img96.imageshack.us/img96/9591/img0167iq.jpg (השמאלי הישן שלי) זה אמור להיות ככה? או אולי עשיתי טעות? ד"א המחשב לא מזהה את הרכיב החדש ובCPU ID זה מה שאני מקבל: http://img69.imageshack.us/img69/6572/12312523.png אשמח לעזרה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים לקראת BF4 החלטתי לשדרג ל8GB מכייון שאני לא כ"כ בטוח מה יש לי בדיוק על המחשב אני מוסיף פה שתי לוגים(אחד של CPU-Z והשני של speecy) אשמח להמלצות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב מאוד והכול דיי סגור למעט הלוח אם, אני כבר מזמן לא בקיא בדקויות בין הלוחות השונים. בעיקרון אני מחפש לוח איכותי לטווח הרחוק למעבד 4 ליבות עם כרטיס מסך בודד. שיהיה חדיש עם כול הירקות הטריים וכניסות יציאות אך בתקציב שפוי... איזה צ'יפסט הכי מומלץ? איזה לוח? תקציב בסביבות ה 800~
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום. יכול שזאת השאלה ההזויה ביותר שנשאלה בפורום, אבל הסקרנות הורגת אותי. לאחרונה קראתי איפושהו שמעבדים זהים יכולים להיות "שונים". לא זוכר איך ולמה - משהו שקשור ל Batch או Stepping? אני מצרף כאן תמונה של שני מעבדים זהים (i7 950), ומבקש לבחור את ה"טוב" מביניהם אנא - סלחו לי, אבל הסקרנות לפעמים גוברת
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי.. יש לי כרגע פנטיום אבל אני רוצה לעבור ל-AMD (ATHLON).. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב של Asus/Gigabyte/Chaintech/etc? חיפשתי הרבה מאוד ולא מצאתי.. ה-Abit KX7-333 מצא חן בעיניי.. אבל אף אחד לא מוכר את זה בארץ :-( .. אני רוצה לוח טוב שיחזיק להרבה זמן.. RDR או DDR ראם.. --Vega
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה משנה אם אני מחבר הCD-ROM לכבל של UDMA66/100? לי זה לא ניראה שזה ממש משנה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה נכון שערכת הפנטיום 4 כוללת 128 מגה-בייטים של זיכרון PC800 RDRAM ?? מי שלא בטוח או לא יודע שלא יענה!! תודה מראש!
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=103982 קנטספילד ב 2.4 גיגה לעומת קונרו ב 2.95 QUADSP1
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא נהיה מאד מאד מאד מלוכלך. מוזר שהוא עובד.
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתיי AMD תוציא גרסא של מעבדים 2 ליבות עם דרך כמו של אינטל CORE 2?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב שלי הלוח אם gigabyte- 7vtxh במהירות 133MHZ מעבד athlon xp 1700+.הלוח אם התקלקל לפני מספר ימים.את הלוח אם המקורי שלי לא הצלחתי להשיג אבל ראיתי באחד האתרים לוח אם לסוקט A בשם Gigabyte GA-7VM400AM VIA KM400 במחיר של 372 ש"ח. האם יתאים?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה. האם אפשר לחבר ללוח בעל תושבת של כרטיס מסך pci-e, כרטיס שהוא agp? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בביקורת זו אנחנו מסתכלים על לוח האם המתקדם והחדיש ביותר עבור מעבדי ה-Threadripper של AMD - זה שמוכן כבר עכשיו לקבל מעבדים עם 64 ליבות ולסחוט מהם כל טיפת יכולת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שני מעבדים פיזים לא שתי ליבות כאילו שעל ה לוח אם יהיו שני סוקטים אם יש אז: תוכנות שבנויות למעבד אחד יעבדו טוב על התצורה הזאת? (לא כמו הדואל-ליבה שצריך תוכנות שמיועדות לניצול מלא של 2 הליבות) מה יותר טוב תאורטית (בהנחה שכל שאר הרכיבים נשארים קבועים כמובן- עד כמה שזה אפשרי) דואל-מעבד או דואל-ליבה?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ייתן לי מבין שתי הלוחות ביצועים יותר טובים, ב OC, וגם בלליות איזה לוח יותר יציב אמין (למפרט שלי בצד) חשוב לי לציין ששניהם עולים 400 שקל וזה התקציב שלי לא פחות ולא יותר בקיצור על איזה אתם ממליצים?הסיבה היחידה שלי כרגע ללכת על MSI בגלל הPCI-E 2 וגם בגלל שהלוח יותר מעודכן טכנולוגית תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש להגדיל את הזיכרון RAM שלי ל4GB או ל6GB, מחפש המלצות לכרטיסים שיתאימו למפרט ושיעבדו בוודאות עם המפרט, לא משנה אם חדשים או יד שניה. כרגע יש לי זיכרון מסוג KINGSTON 2GB, מבחינתי אפשר להחליף אותו ולשים כרטיסים חדשים. זה המפרט שלי:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הווידאו הזה מתייחס למעבדי 7NM ב TSMC. התשובה הקצרה? מעט מאוד (אם מתחשבים רק בעלות הייצור). התשובה הארוכה - הכל תלוי בכמה משקיעים ב R&D בשיווק וכו (אם מדובר על רווח סופי ולא רק על עלות ייצור פיזית). ווידאו מעניין מאוד לטעמי:
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, אני מתחיל להרכיב מפרט שאני אקנה עוד חודש-חודשיים בערך, אז התחלתי לרחרח קצת לגבי לוחות אם. אני כבר 100% לגבי רוב המפרט. ( חוץ מהלוח אם והספק) מעבד i5 4690K כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 390 NITRO מארז The Fractal Design Define R5 לגבי זכרון, אני חושב שבהתחלה אני אקח סטיק אחד של 8G Corsair Vengeance אבל בעתיד אני כנראה אוסיף עוד סטיק. אז השאלה שלי היא כזו, בתור אחד שבונה מפרט חזק ככל האפשר עם תקציב של 5.5K. על איזה לוחות אם אני אמור להסתכל? מה ההבדל הגדול בין הסדרה של z97 ו h97. אם נניח אני מחליט שאני כן הולך לעשות OC ולקנות את הz97, לוח של איזה מותג הכי מומלץ לקנות? למי יש את השרות הכי טוב בארץ לדעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פרטים חדשים צצים ברשת אודות מוצרי העתיד מבית שתי מפתחות המעבדים המרכזיות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לקנות מחשב אוטוטו ;D העניין זה שאני בהתמהמהות לגבי כמה דברים. אחד.) זה הלוח הזה http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400-L.htm. שתיים.) האם הפרש המחירים בין Radeon 9600 לבין ה 9600PRO שווה את הההשקעה ??? -ואם כן, מה אני מקבל בהבדל הזה? תודה באמת על העזרה. ארז.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-