עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 6kwar,

זה משנה אם אני מחבר הCD-ROM לכבל של UDMA66/100? לי זה לא ניראה שזה ממש משנה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by idanashh,

שלום שמי עידן ואני מאוד שמח שהאתר ניפתח מחדש (הפורם) אתם בטח שואלים את עצמכם למה אני רוצה ליקנות לוח ומעבד חדש אבל אני לא יודע איזה כדי לי, כמובן שאני רוצה AMD אבל יש מלא סוגים, אני רוצה משהוא שיתאים לאיזה אוברקלוק טוב אבל לא צריך להגזים אני מקווה שתעזרו לי בתודה עידן נ.ב יש לי זכרונות 3*64 PC-133 אבל אני חושב שאני יסתדר עם זה יש לי רק 1200 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. החברה האמריקאית ממשיכה לשעוט קדימה, ומתקרבת ל-60 אחוזים מכלל הכנסות שוק המודולים של זכרונות ה-DRAM. מי משתרכים מאחוריה ברשימה? לכתבה: http://hwzone.co.il/קינגסטון-ממשיכה-להשתלט-על-שוק-מותגי-זכ/

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by shloosh,

אתמול שיחקתי במשחקת פשוט ביותר, והמחשב בתאום כולו פשוט נתקע כולל העכבר,והיה צורך ב-RESET כדי להתחיל מחדש,היום שיחקתי ב-WARCRAFT 3 ועוד פעם זה קרה לי!! מה זה יכול להיות והאם זה קשור למעבד ??? זה קורה לפעמים גם ב-WINDOWS XP PRO שלי ואותו דבר גם לחבר שלי (ב-WINDOWS) יש לי: AMD Athlon xp 2000 VOLCANO 6 SUMA Geforce 4 TI4200 DDR 256 333MHZ

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש את הפנטיום PD 930 3GHZ 2X2MB ויש את הקונרו E6300 1.86GHZ 2X1MB מה בדיוק עושה את הקונרו ליותר טוב מה930 המטמון שלו יותר קטן ומהירות המעבד יותר קטנה. אז מה בדיוק עושה אותו יותר טוב ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by 1stcowgirl,

שלום לכולם. ראיתי שבאמזון הוא עולה 340$ _ כ1200ש"ח. http://www.amazon.com/Intel-Core-i7-4790K-Processor-BX80646I74790K/dp/B00KPRWAX8 האם כדאי לרכוש אותו משם? כמה הוא יעלה לי עד לפתח הבית? _ (רשום שם משלוח חינם... נכון?) ואם כבר מעבד אז אולי גם עדיף את הלוח שלו (MAXIMUS VII HERO) הלוח עולה כ210% שזה בערך 800ש"ח http://www.amazon.com/ASUS-MAXIMUS-VII-HERO-Motherboards/dp/B00K2MASE4/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1403610470&sr=1-1&keywords=maximus+vii+hero מה דעתכם?

7. שלום לכולם, רכשתי 2 זכרונות של 2ג'יגה כל אחד במהירות 1600MHZ DDR3,הוצאתי את הזכרונות הקיימים והחלפתי עם החדשים. הדלקתי את המחשב והכל עבד טוב ויפה, עד שהעלתי משחק כבד,כעבור כמה שניות במשחק המחשב התחיל לקרטע עד שהיה צורך לאתחל אותו. אני חושב שמדובר בהספק חשמל לזכרונות,בדקתי בביוס וההספק הראה לי 1.5VOLTS בדיוק כמו הזכרונות שרכשתי, השאלה הגדולה היא האם אני צריך להעלות את ההספק ליותר מ-1.5,או לבצע פעולה אחרת בביוס? אודה לכל העוזרים. הלוח אם שלי-gigabyte-ga-ep45c-ds3r , תומך עד 1600MHZ

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Roeebaeloha,

שלום חבר הביא לי שני סטיקים של 4 ג'יגה כל אחד במהירות 1600mhz כאשר רציתי להוסיף את אחד הסטיקים למחשב שלי( מפרט בצד), התקנתי אותו על הלוח וכאשר ניסיתי להדליק את המחשב כל המאוררים הסתובבו ואז המחשב נכבה וניסה להידלק שוב וחוזר חלילה.. אחרי זה הוצאתי את הסטיק שהוספתי והמחשב עלה כרגיל זה קרה גם עם הסטיק השני.. ראוי לציין שהסטיקים הם סטיקים מקוריים של G.Skill... מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yonir,

הגעתי למסקנה שלעולם לא יהיה לי שימוש במחשב הישן-ישן שלי מלפני 10 שנים.. (מלפני המחשב שהיה לי עד שקניתי את המחשב האחרון שלי לאחרונה) פנטיום (הראשון) 100Mhz וכל שאר החלקים במארז, מקלדת ועכבר (לא זוכר כרגע איזה חלקים בדיוק- כרטיס מסך, כרטיס קול, איזה 7GB בהארד דיסק וכו'..) יש סיכוי שמישהו יתן לי עליו איזה 100 ש"ח (או יותר) ?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Satlan,

איזה לוח nVIDIA nForce 4 ULTRA הכי כדאי ומשתלם ? בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. השאלה בכותרת היא שאלה חשובה, לא מעט צרכנים עומדים בפיתחה של רכישת מחשב ומתלבטים, והיו רוצים לדעת על היציבות והאמינות שהם צפויים לקבל ממכונה חדשה שתהיה מבוססת על פלטפורמת ריזן עם סוקט AM4 שהיא צעירה בשוק. האם מדובר בחוויה בעייתית שאוכלים בה הרבה חצץ, או שהפלטורמה יחסית יציבה. בריאן - אחד הסוקרים המוכרים מ- tech yes city מנסה לענות על שאלה זו, ומשתף מנסיונו במשך שלושת החודשים האחרונים. Three Months on RYZEN... What's it Been Like

12. Started by montigo,

שלום לכולם. הזמנתי רכיבים ע"מ לבנות מחשב, הזמנתי את ה-P5B Deluxe, אך הוא אזל מהמלאי ולא ידוע מתי יחזור. מפרט המחשב: Intel Conroe E6400 Super Talent DDR2 2GB 800MHz PC6400 4-3-4-8 T800UX2GC4 אני מתכוון לבצע אובקלוקינג, והשאיפה היא: ה-FSB יוגבר מ-266MHz ל-500MHz. מהירות המעבד במקור: 266MHz x 8 = 2.1GHz, ולאחר מכן 500MHz x 7 = 3.5GHz. הזיכרון יומהר מ-400MHz ל-500MHz, מה שאומר שהוא מסונכן 1:1 עם ה-FSB. אני פוזל כרגע לכיוון ה-Gigabyte DQ6, אבל אני לא יודע אם יש לו את היכולת להוריד את ה-Multiplier של המעבד ל-E6400 שלי. (ל-P5B Deluxe יש את היכולת להוריד Multiplier לכל המעבדים בעקבות עדכון BIOS ש-Asus הוציאו). אם מישהו יכול לתת הוכחה שה-DQ6 יכול \ לא יכול להוריד Multiplier, אני…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי אנשים אני צריך למשרד המלצה על לוח ל-S1155 שגם תומך בפורט PARALLEL LPT (הישן של המדפסות), לא בשביל מדפסת עתיקה אלא בשביל מפתח חומרתי לתוכנה ישנה, אני רוצה שגם יתמוך בתצוגה בשני מסכים ויחסוך לי את הצורך בכרטיס מסך נוסף - קיימת כזו חיה? באשר לכרטיס הרחבה LPT על לוח חדיש - הבנתי בזמנו מטכנאי ספץ שזה פיתרון לא יעיל לרוב. שמתי לב למשל ללוח הזה של אסוס: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H61M_LE/#specifications יש לו תמיכה בשני מסכים, ולמרות שאין לו את ה-LPT מאחורה יש את הפינים על הלוח, אז רק צריך להשיג את ה-BRACKET שיתחבר אליהם. יש פתרונות עדיפים? כדאי לחכות ללוחות עם Z68 או שזה לא באמת עקרוני? חשוב לי שיהיה אמין ויציב.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by naki,

כיום אני עם 5800x בשילוב עם 3080 ברזולוציה של 2k ונהנה מאוד! (ללא rt) משחק משחקים כבדים כמו Cyberpunk 2077, ac, spiderman, וכו... גם אני שפשפתי עיניים בהשקת 4090 ותוהה אם אני כבר על צוואר בקבוק על המעבד . החזקתי עם i74770 שלושה דורות של כרטיסי מסך... בכל מקרה מעוניין להמתין לפחות עוד דור אחד לפני שמחליף gpu השאלה היא אם החלפת שילוש בדורות האחרונים תכופה יותר? כמה אפשר להחזיק בכבוד עם ה5800x שלי? תודה

15. Started by Doron404,

האם 2 הליבות הנ"ל זהות? ניתן להמהיר אותן לאותן מהירויות?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום ראיתי באתר בחנות מחשבים מעבד חדש בדגם Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache LGA1150 Intel Core i3 3240 3.4Ghz 3MB L3 Cache LGA1155 שמתי לב "LGA1150" וגם "LGA1155" בעל החנות אמר לי ש"LGA1155" הוא ישן ו- "LGA1150" הוא החדש יותר. האם הוא אומר נכון. אני לא מבין שזה LGA1155 יצא לא מזמן לפני כמה חודשים קרובים.זה לא אומר הוא ממש ישן ישן. מה הבדל ביניהם ישן וחדש. האם ישן מהיר יותר מחדש או גם ההפך? לדוד שלי יש לוח אם H81M-E אסוס חדש. הוא עשה בלוח אם עידכון bios אחרון חדש. יש לו מעבד הקודם בדגם: Intel Core i3 4150 3.5Ghz 3MB L3 Cache LGA1150 וזה עובד ותקין פותח תצוגה. עבד 4 חודשים. מרוצה ממנו.עכשיו דוד החליט לעבור למעבד חזק מאוד זה בשביל משחקים כבדים גימיירים. דוד שלי הוא קנה…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by erashel,

שלום, יש לי מחשב שאמנם כבר בן 5.5 אבל הוא חזק ומהיר ולא צריך יותר מזה לצערי הלוח אם כנראה הלך, המחשב לא מגיע לבוט בכלל, יש מספר שגיאה 99 בצד ימין למטה וממה שראיתי בגוגל זה אומר שהלוח מת וצריך להחליף עכשיו הבעיה שלי היא שלא רק שצריך לקנות לוח חדש עכשיו, אלא שבגלל שזה סוקט ישן אז אצטרך במינימום לקנות גם מעבד חדש וראם שהוא DDR4 שזה כבר אומר שאולי עדיף מחשב חדש לגמרי כי יש לי HD ואולי הגיע הזמן על הדרך לקנות SSD, ואני לא יודע להרכיב לבד מאפס ממש אז שוקל אולי לקנות הכל חדש כי גם הספק ישן כבר ואז נשאר בערך מארז.. הבעיה שאני לא רוצה להוציא הרבה, ואני לא משחק כמעט (רק פיפא). אין לי גם מושג מה קורה היום בשוק, מבחינת איזה מעבד כדאי (אם AMD אולי רלוונטי…

18. Started by yonir,

איזה זכרון DDR3 8GB הכי מומלץ מבין אלה שיש בKSP - קישור. מיועד למפרט מבוסס Gigabyte GA-H81M-HD3 + Core i3-4160. אין לי כוונה לעשות OC ככה שצריך זכרון פשוט. דרך אגב תקנו אותי אם אני טועה - היום כבר לא עקרוני לקנות 2x4GB בשביל Dual-Channel, נכון? (אני רוצה לקנות סטיק בודד כי ללוח אם יש רק שני DIMM-ים ואני מעדיף שתהיה לי אפשרות להרחיב בעתיד, למרות שכנראה אני לא אעשה את זה..) תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by aero,

ראו מפרט בצד עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לעדכן את הביוס דרך הווינדוס כי אין לי כונן דיסקטים:\ ועוד שאלה האם שאני מעדכן את הביוס ההגדרות חוזרות לdefult? כלומר אני בOC

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by DJPOWER,

אני צריך סטיק 1 של 512 לאוברקלוק שמגיע ל500-520 מגה הרץ 500-600 שקל איך הקינגסטון היפר אקס? לכמה הם מגיעים בערך?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by גדי,

מחפש המלצה ללוח אם עבור מחשב חדש שיכלול מעבד i5 3570, דיסק קשיח רגיל +SSD. ללא כרטיס מסך ייעודי, אסתפק בצ'יפ שעל המעבד. חשוב לי שיכלול יציאות HDMI + USB 3 וכמובן VGA ו-DVI. תקציב באזור ה 400-500, אבל אפשר גם קצת להתגמש. תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום. חשבתי לקנות מחדש חדש, אבל פתאום קראתי כתבה מפוצצת על הלוח החדש של ASUS, עם פיצ'רים מתקדמים, זכרונות 32bit במקום 16bit, ועוד כל מיני דברים כאלה. כדאי לחכות, או ללכת על ה- P4T533C ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי לוח Asus P6T X58, חיברתי אליו את ההארד דיסק SSD שיש לי (הארד דיסק של מושקין 60 ג'יגה) ואני שם לב שאין הבדל גדול במהירות לעומת ההארד דיסק הקודם שהיה לי (SATA 2 7200), אני מסתכל במדריך למשתמש של הלוח ולא ממש מבין מה הם אומרים שם לגבי החיבורים של הכוננים, אני חיברתי את ההארד דיסק SSD שלי לפורט הכתום, אשמח להסבר אם אני אמור לעשות איזשהו שינוי כלשהו בביוס או אולי להתקין משהו, צירפתי את ההסבר מהמדריך של הלוח:

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by haim855,

תוספת 350 שח ..שווה ? איהיה שיפור גיימינג ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. בעיונת קטנטונת..... קניתי מחשב עם מעבדATHLON XP 2400 . בדקתי את המחשב ולהפתעתי גיליתי שגם ב-BIOS וגם בWINDOWS ובכל תוכנת בדיקה מצויין שמדובר במעבד XP 1800. התקשרתי למקום ממנו קניתי את המחשב, הנחו אותי לשנות ב-BIOS את ה-CPU CLOCK ל-133 במקום ל-100. עשיתי ומתקבל הרושם שהכל תקין והמחשב מזהה את המעבד כ-XP 2400. השאלה היא האם אני לא עובד ב-OC וכיצד ניתן כעת לדעת מה המעבד בדיוק שיש לי על המחשב. הרצתי תוכנות בדיקה של עבודת ה-CPU ועושה רושם שהכל תקין אבל עדיין מציקה לי המחשבה שאני עובד ב-OC במקום לעבוד על מהירות המעבד המקורי שקניתי. יש תוכנה שיכולה לבדוק בדיוק את המעבד מבלי להתייחס להגדרות ב-BIOS? יש אפשרות לדעת האם אני ב-OC או לא, מבלי לפתוח את המחשב ולבדוק על המעבד עצמו? (דב…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים