עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by galpeeri,

שלום רב, אני הולך לקנות מחשב לצרכים רגילים ומשחקים "קלים".. המעבד שהציעו לי הוא מעבדאינטל 3.1GHz 3MB CORE I3 1155 2100 בהתחלה הציעו לי את זה עם המקרר BOX שלו או משהו כזה (אני לא כל כך מבין בנושא...) לאחר מכן הציעו לי קירור נפרד: KATANA 3 INTEL SCKTN3000I SCYTHE נראה לי שהקירור הנפרד ייקר את המחיר.... מה עדיף מבין השניים?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by Kirma,

שלום אחרי שהחלטתי על הלוח הזה מסתבר שיש בוא הרבה בעיות עם מסכים כחולים מישהו קנה אותו ויכול לתת חוות דעת ?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  3. Started by ctx,

אני וחבר קנינו לפני שבועיים 2 מחשבים עם לוח אם לוח אם gigabyte -GA-Z68MA-D2H-B3 בעל התקן USB3 המחשב מזהה את ה- USB3 אבל כשמחברים כרטיס\כונן (בעלי USB3 כמובן) הוא לא מזהה אותם ולא פותח כלום. הוא מראה כאילו שום דבר לא מחובר אליו. ה-USB2 עובד מעולה. ניסיתי כבר הכל, מהתקנה של הדריברים שהיגיעו עם המחשב ועד הורדה של חדשים מאינטנרנט והבעיה נשארה. הבעיה היא גם אצלי וגם במחשב של החבר. למישהו יש איזשהם רעיונות איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום! האם יש לוח אם של Gigabyte או חברה אחרת אשר משתווה בכמות הפיצ'רים של הלוח שמצוין בכותרת? אין אותו ב-KSP

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הי, אשמח לקבל המלצה ללוח הטוב ביותר למערך SLI. עדיפות ללוח של GIGABYTE. חשוב שחריצי ה- PCI-E, יהיו כמה שיותר מרוחקים אחד מהשני. קראתי גם שלוחות מבוססים בקר NF-200 מוצלחים יותר למערך מרובה כרטיסים, האם זה נכון? אין הגבלת תקציב, חשוב לי הביצועים מכוון שאני מתכוון לעבוד עם מסך מינימום 27" ומעלה. תודה מראש, דני

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by november70,

שלום לכל החברים כאן. אני חדש בשכונה. לאחרונה ביקשתי לרכוש מחשב נייח לבן שלי בעל אוריינטאציית משחקים. נכנסתי ללינק המפרטים המומלצים ובחרתי במפרט האמצעי (פחות או יותר - 5 מתוך 8) במפרט זה, הוצע לשלב את המעבד AMD Athlon II X3 450 3.2Ghz להפתעתי, לא מעט ספקי חומרה אמרו לי שבארץ AMD איננו פופולרי ושהרבה יבואנים מעדיפים להתעסק רק עם INTEL בסוף מצאתי ספק שנתן לי הצעת מחיר שהתאימה כמעט אחד לאחד למפרט (פרט לעובדה שבמקום מעבד 450, הוא מספק לי 455 - בטענה שה- 450 כבר לא נמצא) ולהלן השאלות שלי - מי שחושב שהוא מספיק מקצוען לענות לי עליהן - התשובות יתקבלו בברכה ובתודה מראש: 1) האם זה באמת נכון ש- AMD אינו פופולרי בישראל - ואם כן - האם זה עלול להשפיע לרעה על השרות שאני אקבל מהמ…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by atomic rooster,

היי. הגענו לספטמבר, יש כבר צפי ? מידע כלשהו למישהו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. צריך המלצה ל 8G זכרון למערכת מבוססת 2500k מתוכנן OC למערכת הבנתי ש KINGSTON HYPER-X GENESIS קצת בעייתיים בגלל צריכת המתח שלהם שהיא 1.65V מה אתם אומרים ?

• 41 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. הי אני קונה מחשב חדש לגיימינג בעל I5 2400 וכרטיס יחיד GTX 570. אני צריך המלצה ללוח אמין וטוב מ-KSP. דרישות מיוחדות: בעתיד אני מקווה לחבר גם SSD, ואולי USB 3 יהיה נחמד (למרות שאין זה שיקול מכריע כי לא מפריע לי בעתיד לקנות הרחבה ל-USB 3)

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by ychig,

בנתיים יש 5850, על מעבד it 2500k כבר החלטתי ( גם ככה אין עוד אופציות חח) 4GB זכרון בנתיים יספיק, יהיה נחמד אם תיהיה אפשרות לcrossfire, חובה Usb3 וsata 6gb מתוכנן OC של 4.5GHZ ~ מעדיף לחסוך עד כמה שאפשר. חשבתי בנתיים על אלה : http://tms.co.il/product/8795 http://tms.co.il/product/10543 מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by galpeeri,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח אם הזה?Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כרגע אני לוקח עליו Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value, (שני סטיקים ) האם בעתיד אני אוכל לשדרג את הזיכרון? האם אני אוכל לרכוש בעתיד כרטיס מסך טוב במידה והכרטיס מסך המובנה של המעבד לא יספיק? השימושים הם בייתים רגילים לא משחקים כבדים רק לאינטרנט ואופיס...

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by LiorZi,

ברשותי מחשב עם זיכרון בנפח 4GB. לפעמים שאני מדליק את המחשב הוא מראה לי שמתוך ה-4GB רק 2 בשימוש: http://imageshack.us/f/845/unledkts.jpg/ ולפעמים מיד לאחר הפעלה מחדש הוא מראה לי שהוא משתמש בכל ה-4GB. למה זה קורה ומה אני צריך לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  13. שלום, יש לי מספר שאלות בנוגע למעבדים וללוחות אם: 1. האם כדאי לקנות מעבד box בגלל האחריות שנלווית לרכישה שכזו או שכדאי דווקא לקנות tray בגלל שלרוב המאוורר החיצוני שאקנה באותו המחיר יהיה עדיף? 2. בנושא כרטיסי זיכרון - למי שלא מתכוון לבצע המהרה, זה באמת משנה אם המהירות תהיה 1333 או 1600 או שלא באמת מרגישים בהבדל? 3. האם הכוונה לבצע OC תתן יתרון ללוח אם כזה או אחר, או שאין קשר בין ביצוע OC לבין לוח האם? 4. ראיתי שיש צ׳יפים של z68 ו-h68 ואין לי מה מושג מה עדיף ומה ההבדלים בכלל. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הייעוד של כל אחד מהם ומי מהם עדיף? 5. האם יש חברה מסויימת שלוחות האם שלה עדיפים, או שכל החברות המוכרות(gigabyte, asus, asrock) מומלצות באותה מידה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by captaincaveman,

היי, כמו שמצויין בכותרת, אני מעוניין ב-Z68 מתוך מחשבה על OC. מעבד: I7 2600K עם קירור מים 16GB זכרון, לא יודע איזה (לא חושב שיש מה להשתולל עם זה, kingston 1333 כנראה יעשה את העבודה) 6970 (אחד כרגע, יתווסף נוסף וכנראה שגם כרטיס nvidia כלשהו ל-physix) ssd מסדרת 510 של אינטל דרישות: usb3, sata 6gb, תמיכה ב-CF, אפשרויות OC רבות ויציבות מקסימלית תחת עומס. תקציב: לא ממש מוגבל, אבל מצד שני אני לא מחפש כל מיני לוחות ממותגים של gamer זה או אחר, או עם הדפסה של גולגלות אוכלות חייזרים תודה!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by RefUser,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב, ואני ממש לא מעודכן בסוגים השונים של לוחות האם. ראיתי את לוח האם של גיגהבייט : H67MA-UD2H-B3 s1155. אין לי ניסיון קודם עם גיגהבייט, ואשמח להערות או ביקורות על הלוח, וכמו כן המלצות ללוח אחר. המערכת אמורה לסחוב מעבד 2500 I5 ובין 4 ל-8 גיגה זיכרון פנימי.

16. Started by 2011,

רציתי לדעת איזה לוח אם יותר טוב מבין השתיים Gigabyte GA-H67MA-UD2H-B3 או Intel BLKDH67BL-B3 תודה

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  17. בעקבות הכתבה מהיום: http://hwzone.co.il/news/135876 צפוי לצאת דגם כדאי משמעותית מה-I5-2500K בזמן המאוד קרוב? הדגש הוא על ביצועי ת'רד בודד ויכולת OC בחישובים מתמטיים. תודה.

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  18. מתכנן OC לסביבות ה-4.6G-5.0G ל-I5-2500K ללא כרטיס גרפי - איזה לוח Z68 מומלץ בדגש על יכולת OC ויציבות לאורך זמן? יש לי ניסיון לא טוב במיוחד עם GIGABYTE בלוחות מכל מיני סוגים ומחירים אז חשבתי על לוח ASUS. המלצות מבוססות ומניסיון תתקבלנה בברכה. תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. http://www.tomshardware.com/reviews/llano-apu-memory-performance,3017.html לאלו שלא מתכוונים (כמוני, למשל) לשחק משחקים על כרטיס מסך מובנה, מדובר באחלה של השוואה בין קיטים של 8 GB שהולכים ונעשים רלוונטיים. תהנו.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  20. שלום לכולם מדובר במחשב הקודם שלי: Q6600 B3 קירור Scythe Ninja ניראה לי - או משהו ענק אחר שלהם (מה נימכר ב08?) זיכרון: 4X1GB GSKILL HQ 800 לוח(מאפען) ASUS P5N-E SLI (650 NV( ספק סיסוניק ריתייל 430W 460GTX 1GB הבעיה: הלוח הנוכחי מכיל רק 3 מייצבי מתח ולכן לא ניתכן לעשות OC קטן אפילו (2.5 כבר לא יציב) אין בעיית היתחממות וניסיתי במשך שנים ועשרות דיונים והבנתי שQ6600 לא עובר OC בלוח זה! כעת יש לי צורך לשדרג ל8GB זיכרון. אפשרות א: 4X2GB DDR2 ב480 שקל אפשרות ב: 2X4 GB DDR3 1333MHZ גיסקיל(או קינגסטון לטובת יציבות?) לוח G41 של גיגבייט. (4 מייצבי מתח) סה"כ: 520 ש"ח מה עדיף מבחינת ביצועים, אפשרות לOC (מקסימום באס 333)?\

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  21. שלום, קיבלתי במתנה מעבד I5-2500K ולכן אני רוצה להחליף את הלוח השילוש הקיים בשילוש חדש (יש לי מארז סונטה 3 מצויין + כונן אופטי + 2 דיסקים קשיחים ב-RAID0). אני מבקש למצוא לוח שיכיל עליו סוקט 1155 + USB3 + PCIE16+ PCIEX4 (ה-4 זה בגלל שאני הולך לרכוש SSD מבוסס PCIE ) ו-FIREWIRE (שזה הכי פחות חשוב אבל אשמח אם יהיה) אני רוצה 8 ג"ב זיכרון + קירור שהכי חשוב לי שיהיה שקט (שום OC לא בעבר לא בהווה ולא בעתיד) ואמין. כמו כן אני גם רוצה לשאול לגבי תמחור של החלקים הללו שאני רוצה להחליף כעסקת חבילה - כמה סביר לדרוש עליהם כיד שניה (המעבד לא עבר OC גם לא לשניה). GA-73PVM-S2H G. SKILL 2X2GB DDR2 Intel Core 2 Duo E8400 ThermalRight SI-128 תודה, גבריאל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אורח

המפרט שלי הוא: E8400 4G DDR2 R5870 רציתי להוסיף עוד 5870 ב CF ובשביל זה אני צריך מעבד, לוח אם וזיכרון וקירור למעבד. התקציב הוא 2500 והחלקים מיועדים למשחקים כבדים וOC לא קטן. חשבתי על משו כזה:[table] [tr][td] ASROCK Z68 EXTREME 4 [/td] [td] ₪ 967 [/td] [td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבד :[/td][/tr][/table][table][tr][td] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz…

23. Started by etay34,

שלום אנשים, יש לי מחשב עם לוח אם: MSI 915PL NEO-V להלן האתר שלו עם המפרט: http://www.msi.com/product/mb/915PL-Neo-V.html#/?div=Detail רציתי להיות בטוח במה שאני קונה, הבנתי שהזכרון המקסימלי שאפשר להכניס הוא 2 ג'יגה אז האם אני יכול לקנות את הכרטיס הבא: (אם הוא יתאים ללוח אם) http://kst.co.il/Product.asp?productid=669 תודה מראש. איתי.

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by olive20,

שלום אני מעונין להוסיף זיכרון למחשב שלי, ויש לי מספר שאלות שהנעוץ לא ענה לי עליהן 1) באילו פרמטרים עליי להתחשב כאשר אני קונה זיכרון מלבד הסוג DDR\2 ו MHz ? האם יש עוד פרמטרים חשובים.<?. או שבמידה ואני קונה זיכרון מחברה מוכרת הכל סטנדרטי בעצם 2) באתר היצרן רשום שהלוח שלי תומך עד 8 GB אבל כשאני מסתכל על רשימת החברות המומלצות לזיכרונות שהאתר מספק ונפחים מוצגים רק נפחים של עד 1024 אני חייב לציין שמדובר יחסית בלוח ישן(משהו כמו 4 שנים) ככה שיכול להיות שזה פשוט ברוח התקופה תודה יש לי לוח אם ASUS-M2N-E

25. שלום, אני מעונין לקנות מחשב שרת לחישובים מדעיים מורכבים, כאשר התוכנה שלי היא Multithreaded ויודעת לנצל ליבות רבות בו זמנית באותו מחשב. לכן הייתי רוצה להשתמש במעבד i7-990x. אני מחפש לוח אם מתאים, אשר יתמוך ב 32GB זיכרון לפחות. אשמח לקבל המלצה ללוח אם כזה ומי בארץ מתמחה במערכות מסוג זה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים