עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by crazydiamond,

איך אפשר לפרק מאוורר מקורי של אינטל מעל פנטיום 3 1000 - socket 370 מבלי לפגוע בלוח, בגוף הקירור או במעבד, יש תופסנים שמצמידים את גוף הקירור אך זה בלתי אפשר לפרק אותו בעדינות. נא עזרתכם בהקדם. בברכה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Frequency,

מה ההבדל בין מעבדי ה32BIT ומעבדי ה64BIT?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by a-v-i,

שלום, רציתי לשאול האם כדאי לקנות זכרון A-Data 512 MB DDR 3200 Memory או ששווה להשקיע עוד כ-200 שקלים וללכת על OCZ 512MB DDR 3200 Rev 2 Performance Series Memory המטרה של המחשב היא שימוש ביתי כמו משחקים, סרטים, אינטרנט וכו', לא משהו מיוחד . . . וגם לא נראה לי שאני מתכנן איזה OC . . . תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Asafalfa,

איך אני יכול לדעת שהמחשב יודע שמותקן עליו כפול ליבה ? איפה אני יכול לראות את זה או לדעת שהוא מכיר בזה ?? יש לציין שיש לי MSI K8N SLI PLATNIOM שמותקן עליו phoenix awardbios v6.00 ואני לא יודע אם זה הכי חדש שיש :\ help!...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by lilo007,

אני מתכנן להזמין מחשב ורציתי לדעת אם הלוח מומלץ על ידי חברי הפורום או שיש לוח מומלץ באותה רמת מחיר +/- 490 ש"ח ... מצאתי את הלוח אם מתאים לשימושים שלי מבחינת יציאות USB, SATA וIR וחריצי הרחבה אני הולך להרכיב על הלוח מעבד I5 2500 תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by xxxlr1,

היי, לאחרונה רכשתי תוספת למחשב שלי- זכרון נוסף Kinsgton DDR3 2048MB 1333Mhz לזכרון הקיים שלי - Kinsgton DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 הנה המוצר שנקנה - http://ksp.co.il/?select=.1038..392..158.&list=1&sort=2&glist=0&uin=8516&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= והנה התוצאה: http://img96.imageshack.us/img96/9591/img0167iq.jpg (השמאלי הישן שלי) זה אמור להיות ככה? או אולי עשיתי טעות? ד"א המחשב לא מזהה את הרכיב החדש ובCPU ID זה מה שאני מקבל: http://img69.imageshack.us/img69/6572/12312523.png אשמח לעזרה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי 2GB של KINGSTONE המחשב שלי הוא : E6550 P6N V2 מסך 19 רחב של LG GIGABYTE 8600GTS האם שווה לקנות עוד 2GB או אפילו יותר? בכמה זה ישפר את הביצועים? לא מתכנן OC לשום רכיב במערכת

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by OuTsIDe,

תיראו עוד שנתיים יש לי צבא ואני חושב על מחשב בסביבות ה 2000 שקל בערך. רציתי לישאול מה יותר טוב למישחקים נגיד כמו COD4 ואים ביכלל יש הבדל גדול בין INTEL ו AMD במישחקים כאלה... ותגידו מה ההבדל בן 5000+ ובין 5200+ (אלה מעבדי AMD) תודה...

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by go_go,

סקירה של לוח אם חדש של חברת ASROCK התומך בשידרוג עתידי של סוקט M2 כמו כן בזכרונות DDR2. הלוח תומך בכרטיסי מסך בפורמט AGP ובפורמט PCI-EXPRES אולם לא ב-SLI. ספק הכח עם 20 פינים ותג מחיר של 74 $. http://www.pcstats.com/ArtVNL.cfm?articleid=1860&page=1

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני מתכון לזכרונות DDR הבאים : האים ההבדל הוא רק בשמות שהיצרן מדביק לזיכרונות שלו ? אם לא אז מה באמת ההבדל ? מהירות העבודה של הזיכרונות או מה ? והאים כול הזיכרונות הללו יתאימו ללוח MSI KT3 ULTRA ARU ומה היה ההבדל בשימוש בין כול רכיב זכרון כזה או אחר (כי ההבדל במחירים הוא לא כזה משמעותי , כ 10 אחוז לכאן ולשם). מתנצל על כול כך הרבה השאלות פשוט נושא הזיכרונות וההבדל ביניהם לא כול כך ברור לי (לפני שמשקיעים עוד אלפי שקלים על ציוד היקפי אחר)תסבירו לי לאט שאבין מהר . דרור.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by 1337,

אז כהה... ה MSI יגיע רק סוף השבוע.. אני לא יודע מה לגבי האפוקס.. השאאלה היא.. : האם להחליף לוח לאפוקס? מה ההבדלים?.... כל מה שאני יודע על ההבדלים זה שלאפוקס יש סלוט PCI שישי ולMSI יש תמיכה ב USB2 הבחנתם בעוד משהו? ומה ההבדל בזיכון של קורסייר בין ב CXM ל XMS??

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by captaincaveman,

קניתי 8K3A+ (מקבל היום). כרגע המחשב עובד עם ה-A7M266, יש סיכוי ש-WINDOWS XP יצליח להתגבר על ההחלפה או שכדאי לוותר על הנסיון ולהתקין מחדש? (לא יודע אם זה מתאים לפה או למערכות הפעלה)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Amir74,

מישהו יכול להסביר מהם המספרים האלו אומרים CAS x-x-x ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. טוב אז הנה הסיפור. לאחר שסבלתי חודשים רבים מטמפרטורות גבוהות במיוחד (עד 67 מעלות במאמץ) ב- P4 2.8C שלי (לא פרסקוט), הבנתי שזה בגלל הפאד הטרמי המעפן הזה, כאשר הוצאתי את ההיטסינק מהמעבד ראיתי שאין שום דבר המפריד בין הגוף קירור לפיסת האלומיניום שעל המעבד, רק קצת שחור מהפאד שנשחק לחלוטין. לאחר כמה זמן החלטתי לקנות משחה טרמית, ובאמצעות המדריך שלכם באתר למרוח על המעבד והגוף קירור. קניתי היום את המשחה, ואלכוהול, עשיתי הכל לפי המדריך לאט ובזהירות שלא לפגוע במעבד או בשום דבר אחר (הוצאתי אותו מהסלוט כמובן). ולאחר שסיימתי את מריחת המשחה, שמתי את המעבד בסוקט, הוא התלבש כרגיל כמו שצריך (כלומר הפינים החסרים איפה שיש מרווח בפינה של המקום למעבד), וללא טיפת מאמץ סגרתי את הידית. שמתי את ה…

15. שלום לכולם כבר זמן מה שאני נתקל בתופעה מוזרה מאוד בחיישני טמפ' נסיתי מספר תוכנות אם זה hwmonitor . realteamp . speedfan . ועוד כמה שאני לא זוכר כולם מראות לי טמפ' נעה בין 59-ל 79 שרוב המקרים זה 65 בכל הליבות קצת חמים אצלי בבית ( המחשב בסלון ) וכשאני מפעיל מזגן זה יורד מעט מה שהכי מוזר זה , בביוס טמפ' המעבד על 43 והלוח 36 ( סתם בדקתי עכשיו ) לפני הפעלה של המזגן .. מה אפשר לעשות אם בכלל ? בתוכנות של הווינדוס ? כי זה לא הגיוני שבביוס יראה לי ככה ובתוכנה ככה , מה קורה פה ? מדובר על 2600K , לוח P8P67 DELUXE , קירור whatevercool transformer 4 תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by shlosi,

שלום לכולם, אני מנסה לבנות מחשב שישמש בעיקר לעריכה בAvid, Preimere, After Effects ואולי תלת מימד בהמשך. ניסיתי להיעזר בפורום מפרטים ולא ממש הצלחתי לקבל ייעוץ כמו שצריך אז אני מנסה את מזלי פה. הבנתי שיש 2 סדרות של מעבדים שיכולות להיות רלוונטיות אלי- I7 וXeon. בהנחה וכל התקציב שלי עומד בסביבות ה8000 שקל, אני מאמין שאני יכול להשקיע בסביבות ה2000-2500 שקל במעבד. אשמח לכל תגובה וייעוץ. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. על פניו לא משהו מעניין. יש שם עוד 100 מגהרץ אבל יש עוד משהו משונה שגיליתי עכשיו שלא ממש בולט בשום מקום. 4150 באתר של אינטל http://ark.intel.com/products/77486/...Cache-3_50-GHz יש פה נתון מעניין : TCASE 72°C 4160 באתר של אינטל http://ark.intel.com/products/77488/...Cache-3_60-GHz יש פה נתון מעניין : TCASE 66.4°C ויש עוד הבדל. ב 4160 יש משהו שאין ב 4150 ושמו Secure Key שאינטל אומרים עליו ש "Intel® Secure Key consists of a digital random number generator that creates truly random numbers to strengthen encryption algorithms." אז מה הם עשו שם בעצם עם הטמפרטורה ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שמעתי שהלוח עם השני מעבדים מומלץ לקניה השאלה שלי האם הוא יותר מומלץ מamd?שכולם אומרים ששווא יותר מהאינטל?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by arnon,

בפנדה אומרים שאין יבואן רישמי שמביא את הגירסה האלחוטית והגירסה הרגילה עולה 1300 בIQPC אומרים שהם מוכרים מיבואן רישמי את הגרסה האלחוטית ב1187 מה אתם אומרים האם יש יבואן רישמי לWIFI

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אמש בכנס של AMD שנערך בקליפורניה הוצג לראשונה שרת עם 4 מעבדים שמוצגים לראשונה עם ליבת Barcelona, כלומר 4 ליבות ב 65nm. המעבדים האלה אמורים לצאת לשוק רשמית באמצע 2007, אולם AMD החליטו כנראה להדגים יכולות והציגו את השרת שכמובן פועל עם 16 ליבות והריץ מערכת הפעלה של Windows Server 2003 64bit. בינתיים לא פורסמו מבחני ביצועים או אפילו נתונים מיותרים על המעבד החדש. בתמונה Henri Richard מנהל השווק והמכירות מחזיק את Barcelona ו Kentsfield ההודעה הרשמית: http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~114496,00.html סרטון וידאו מתוך התצוגה הוירטואלית: http://virtualexperience.amd.com/index.html?cid=quadcore&co=quadcore

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי בעיה ..או יותר נכון אין לי ברירה עד היום עבדתי עם מחשב כזה intel 2.53@3.06 - 512 533 abit a17 guru - נשרף , שאגב קניתי לפני זמן ארוך - קצר זכרונות 512 512 400 - 1 gb 80 gb 7200 כרטיס מסך ראידון 9700 פרו וכן .. נשרף לי מקצר ...הלוח - אם , אני מעוניין לקנות לוח - אם ומעבד...64 bit אולי זו הזדמנות לשדרג .. ואני זקוק לשני חלקים לוח אם כמובן ...חח , ומעבד.. ופה אני זקוק לכם אני עובד וממן את זה לעצמי ולכן אני מהאנשים שמעריכים כסף אבל משקיעים .. אז תתחשבו בי? תודה יום הזיכרון בעוד כמה שעות .. יום דיי לא יודע אך להגדיר אותו ... אז יכנס בסיומו כמו רובם .

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ולרי88,

תנו לי את שתי המוצרים האלה הכי טובים שאפשר בשביל משחקים למה אני גיימר ..! ואת העלות כמובן!!

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by lasalasa1,

שלום, יש לי לוח אם צ׳יפסט X38 של DFI והמחשב כבוי כבר כמה חודשים. עכשיו שאני באתי לפרק את הקבלים ראיתי נורה כתומה דלוקה בלוח אם דרך החריצים של המארז והיא כבתה רק שלחצתי על ה-switch מאחורי הספק. מישהו יודע למה היא הייתה דלוקה? ומה התפקיד שלה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by glatzio,

שלום לקוראים יש ברשותי מחשב די ישן , אותו רוצה לשדרג ברצוני לרכוש זכרון DDR ישן אך איני יודע מה מהירותו , האם רצוי לרכוש מאותה חברה וכו' .. צירפתי תמונה מקווה שהנתונים מספיקים בכדי להמליץ לי תודה רבה לכולם [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.