מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
מחירו של הלוח שלי בשוק בארץ עומד על משהו כמו 690 שקל! איזה לוח כדיי להזמין במקומו? כי הוא לא עובד טוב עם כרטיסי NV17 שאני משתמש בהם! ועידכון ביוס לא עזר לי ולא עזר להרבה אנשים ברשת שדברתי איתם ! אז תמליצו לי בבקשה תודה מראש :-)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא זוכר בדיוק מה זה ה CPU 2 אם זה הצ'יפסט או המעבד עצמו, אבל אני הורדתי את התוכנה Hmonitor והיא מראה לי שהטמפ' של ה CPU 2 היא קבועה על 81-82 מעלות!!! (דרך אגב, כל מי שרוצה לבשל חביתה מוזמן להביא בייצים, מחבת, נייר אלומניום ולשים על ההיט סינק) גם הבורד שלי מגיע לטמפ' של 51 מעלות... אבל זה סיפור אחר גם ככה קניתי עכשיו crystal orb ו volcano 7+ ואני רק מחכה ל arctic ice 3 בכל מקרה לא רציתי לשאול בקשר לקירור אלא בקשר למעבד אפילו אם אני לא נוגע במחשב במשך יום שלם, כשאני פותח את המחשב התוכנה מראה לי שהטמפ' עדין 81 מעלות! וזה לא הגיוני שזה לא יתקרר במשך יום שלם! וחבר שלי סיפר לי שמעבדים יכולים ככה להידפק אם משתמשים בהם הרבה בזמן שאין קירור טוב מספיק במחשב (אני משתמש במחשב כבר…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ייתן לי מבין שתי הלוחות ביצועים יותר טובים, ב OC, וגם בלליות איזה לוח יותר יציב אמין (למפרט שלי בצד) חשוב לי לציין ששניהם עולים 400 שקל וזה התקציב שלי לא פחות ולא יותר בקיצור על איזה אתם ממליצים?הסיבה היחידה שלי כרגע ללכת על MSI בגלל הPCI-E 2 וגם בגלל שהלוח יותר מעודכן טכנולוגית תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ראיתי באתר בחנות מחשבים מעבד חדש בדגם Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache LGA1150 Intel Core i3 3240 3.4Ghz 3MB L3 Cache LGA1155 שמתי לב "LGA1150" וגם "LGA1155" בעל החנות אמר לי ש"LGA1155" הוא ישן ו- "LGA1150" הוא החדש יותר. האם הוא אומר נכון. אני לא מבין שזה LGA1155 יצא לא מזמן לפני כמה חודשים קרובים.זה לא אומר הוא ממש ישן ישן. מה הבדל ביניהם ישן וחדש. האם ישן מהיר יותר מחדש או גם ההפך? לדוד שלי יש לוח אם H81M-E אסוס חדש. הוא עשה בלוח אם עידכון bios אחרון חדש. יש לו מעבד הקודם בדגם: Intel Core i3 4150 3.5Ghz 3MB L3 Cache LGA1150 וזה עובד ותקין פותח תצוגה. עבד 4 חודשים. מרוצה ממנו.עכשיו דוד החליט לעבור למעבד חזק מאוד זה בשביל משחקים כבדים גימיירים. דוד שלי הוא קנה…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האחד מרובע ליבה והשני כפול ליבה. כל מה שאני רוצה לדעת, איזה מעבד טוב יותר למשחקים? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2521 קצת על הפנים החדשות של ECS . כבר (מזמן) לא חלקים סוג ג! אז אם מישהו מפחד מהשם , שיקרא את הכתבה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! AMD athlon xp 3000 64bit gigabyte k8nf9 ultra kingston pc 3200 400mhz 512mb X 2 kingston pc 3200 400mhz 512mb X 2 2ג'גה זיכרון בדואל x1800gto 256mb המפרט למשחקים על הגדרות 1024 בלי פילטרים אז השאלה שלי האם המעבד יגביל אותי? ובהנחה ואני שם מעבד יותר חזק אז יהיה שיפור ניכר בפריימים? או שפשוט משהו אחר צריך להחליף(כ.מסך לא להחלפה וגם לא הלוח אם) תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי הציעו לי לקנות מפרט מחשב עם לוח אם מדגם 750SLI NFORCE של חברת PINE-XFX. בחנות אמרו לי שהוא טוב, אבל אני לא יודע עליו כלום... שווה לקנות אותו? יש לו בעיות?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. ברשותי סטיק אחד של Kingstone hyperx gensis 8GB 1600mhz. אני חושב להוסיף סטיק נוסף ואני רוצה שזה יעבוד בDual channel, העניין הוא שאני מתקשה למצוא איפשהו בארץ סטיק נוסף כזה. השאלה שלי היא- האם דגם אחר דומה יתאים? זה למשל: http://www.tms.co.il/product/13563 לא רואה כל כך מה ההבדלים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה זכרון DDR3 8GB הכי מומלץ מבין אלה שיש בKSP - קישור. מיועד למפרט מבוסס Gigabyte GA-H81M-HD3 + Core i3-4160. אין לי כוונה לעשות OC ככה שצריך זכרון פשוט. דרך אגב תקנו אותי אם אני טועה - היום כבר לא עקרוני לקנות 2x4GB בשביל Dual-Channel, נכון? (אני רוצה לקנות סטיק בודד כי ללוח אם יש רק שני DIMM-ים ואני מעדיף שתהיה לי אפשרות להרחיב בעתיד, למרות שכנראה אני לא אעשה את זה..) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי ששמתי את הזכרונות החדשים שמתי לב שאין לי בכלל שינוי במהירות של המחשב... אז הורדתי את התוכנה EVEREST Corporate Edition וראיתי שהמחשב מזהה את הזיכרונות בדיוק את הדגם והכל אבל בspeed הוא רושם 667... הזכרונות שקניתי הם של ocz דגם reaper hpc 1GB 1066MHZ (זה ערכה של 2 סטיקים 1GB כל אחד). הלוח אם שלי הוא GIGABYTE GA-P35-DS3L בבקשה עזרה...
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא נהיה מאד מאד מאד מלוכלך. מוזר שהוא עובד.
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב היה לי ת'רד דומה לפני מספר חודשים שלא התממש בסופו של דבר, אבל החלטתי לא להקפיץ אותו... המפרט שיש לי CORSAIR CMX512-3200C2 512MB 400MHZ PC3200, XMS-PC3200C2 Rev5.1/6.1 (2-3-3-6-1T) --chip--> Mosel Vitelic 5ns מעבד A64 3000+ s.754 newcastle לוח EPOX 8kda3j (DIMM voltage 2.5-2.8v) אני מתלבט בקניית זכרון נוסף ?512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2? עולה כ490ש"ח ולעומתו ?512MB A-DATA? 500MHZ עולה כ400ש"ח ההפרש מחירים זניח בהנחה שהקורסייר זהה לסטיק שיש לי כבר (אמנם הצ'יפ לא מזהיר, אבל לא מתוכנן אוברקלוק שובר שיאים, רק משהו פשוט בהמשך) הוא עדיף על ה ADATA ? ובמידה והצ'יפ עליו שונה ? נאמר XMS-PC3200C2 Rev3.1 (2-3-3-6-1T) --chip--> Infineon B-5, האם זה בכלל משנה ? או שדווקא ה A…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
http://www.tgdaily.com/2006/07/14/amd_says_intel_conroe_power_claims_skewed/ :-X לא רגיל ל AMD
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, יש סטיק אחד ddr 4GB 2400 של micron הוספתי עוד אחד של סמסונג.. גם 2400 - האם זה חשוב ש2 הזכרונות יהיהו של אותה החברה? , או שזה לא משנה בכלל? האם בגלל שזה חברות שונות, זה יכול לעבוד איטי יותר ממה שזה אמור להיות? האם יכול להגרם נזק כלשהו? .. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
להתראות בולדוזר: AMD השיקה לא מזמן את דור מעבדי ה-APU הניידים השביעי במספר, Bristol Ridge ו-Stoney Ridge, שצפוי להיות האחרון בהחלט אשר מתבסס על נגזרותיה של ארכיטקטורת ה-Bulldozer המאכזבת. במפתחת השבבים מצהירים על שיפור יכולות כפול מזה של אינטל בשנתיים האחרונות, אך עם תהליך ייצור וותיק מאוד ב-28 ננומטר כנראה שכבר עכשיו אפשר להעריך שלא נראה כאן מהפכה חסרת תקדים כלשהי - וההמתנה ממשיכה למעשה לדור העתיד של מעבדי ה-APU, שכבר יבוסס על 14 ננומטר ועל ארכיטקטורת ה-Zen. אם להיות קצת יותר אופטימיים - ניתן לקוות לשדרוג התחרותיות בשוק הניידים הנמוך והבינוני, אשר אליו מכוונת AMD באופן מובהק עם הדור החדש. https://goo.gl/ZLdW0k …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים. אז לא מזמן ייצאו מעבדי הSANDY BRIDGE החדשים. עד מלפני יומיים היה לי את המחשב הבא: CPU Pentium 4 3.0GHZ לוח אם G31 של גיגהבייט תומך אפילו עד Q9650 QUAD CORE. Ram: 3GB DDR2 667MHZ. 500GB של ווסטרן דיגיטל לא כולל דיסק גיבוי (1TB) GPU: Nvidia Sparkle 9500GT ספק כוח גנר'י לחלוטין (מאלו שאם יהיה מכת חשמל,כל המחשב יילך) מארז של פנטיום 3 לפי דעתי שימושים: הרבה לשוניות בדפדפן,הרבה תוכנות,גלישה,הורדות,סרטי HD READY 720P. לפני יומיים בערך חבר הביא לי מעבד ליבה כפולה E5200 של אינטל, החלפתי ואני רוצה הבדל משמעותי בביצועים של המחשב. דעתכם/ן? האם שווה רק לשדרג מעבד ולקנות ספק כוח איכותי ומארז? או לקנות מערכת חדשה ולשמר את הישן? מעבדים בהנחה שאנחנו נשארים עם הלוח הזה: או …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע פנום 965 שרץ על 4.2. מה שמאט אותי זה זכרון של 4גיגה ddr2( לוח ישן יחסית) חשבתי או לקנות לוח חדש לפנום וזכרון 8גיגה ddr3. או לעבור למעבד חדש לגמרי i5 לוח חדש וזכרון 8גיגה. הלב אומר להשאר עם הפנום. מה דעתכם? שימוש בעיקר bf4. יש לי כרטיס מסך 560ti. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקריאה בפורום גיליתי כי הלוח P55A-UD3 נשרף דיי בקלילות בניסיונות העלאת מתחים לOC ובנוסף מהירות הPCI-E יורדת לX8 כשמשתמשים בהתקן SATA3 או USB3. מס' שאלות: 1. בשימוש בהתקן SATA3/USB3 המהירות של שני חריצי הPCI-E נפגעת או שלמשתמשים בכרטיס מסך בודד אין כל פגיעה מה"בעיה" הזו? 2. אם לא מבצעים OC, עדיין קיימות בעיות אמינות עם ייצוב המתח? 3. שקלתי לקחת לוח זול במעט (או אפילו באותו המחיר) שאינו כולל בתוכו את הנושא של USB3 והSATA3 וכשתקנים אלו יהיו נפוצים יותר, אשתמש בהם בעזרת חריצי הרחבה (כמו שעשיתי בעבר עם USB וSATA2) - דעתכם בנושא? אשמח לתגובותיכם בהקדם לשלושת שאלותי. תודה, אבירן.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=103982 קנטספילד ב 2.4 גיגה לעומת קונרו ב 2.95 QUADSP1
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שתי כרטיסים של 8gb מחוברים, אך המחשב לוקח כל אחד מהם רק כ4gb. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מתכנן להזמין מחשב ורציתי לדעת אם הלוח מומלץ על ידי חברי הפורום או שיש לוח מומלץ באותה רמת מחיר +/- 490 ש"ח ... מצאתי את הלוח אם מתאים לשימושים שלי מבחינת יציאות USB, SATA וIR וחריצי הרחבה אני הולך להרכיב על הלוח מעבד I5 2500 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-