עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי מעוניין בהמלצה ללוח אם (H67) דרישות: - USB 3 - לפחות 5 USB מאחור. - לא משתמש בכרטיס מסך חיצוני. - נכון להיום המסך שלי הוא CRT (כניסת VGA ) .יכול להיות שאחליף גם אותו . - כ.קול 7.1 -כ.רשת 1G - לפחות PCI אחד. - לפחות 2 PCIX כמו כן המלצה לקירור למעבד (1155) . תודה מראש, jordan_sh.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אם זה 1 מגה קאש אז זה פרסקוט נכון? כמה שווה ההבדל במחיר? והאם שווה להשקיע כסף במעבד הזה יעני אני רוצה למכור את ה2.4 שלי ולקנות את ה3.0 אני ארגיש שיפור?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by noamav,

היי, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם sapphire 7950 ולוח אם gigabyte h81m. אחרי שהתקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שמתי לב לפער שבכותרת. איך הפער ישפיע על הביצועים, ומה ניתן לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

אני מדבר על DDR550... LC או LD או LE או LF את ההבדל בינהם אני יודע (עם תיזונים בPC3200 ובPC4400)... עכשיו מה הכי טוב לOC... ועד כמה בערך אפשר להגיע איתם??.. 650???

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מה המצב? אני מחפש לוח חזק וטוב שיחזיק כמה שנים טובות בתקציב סביר ולא משהוא מפוצץ... גם הבנתי שי כמה סוגים של המעבד I3 אשמח להצעה לטוב שבהם שיתאים ללוח... וחשוב שהמעבד והלוח יתאימו לחלקים הבאים: כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 וכ.מסך: G-9600GT תודה רבה... נ.ב קונה ב K.S.P אם זה משנה...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Yossi Asuline,

מקווה שזה קשור לכאן אם לא תסגרו , ככה יש לי מחשב נייד של אסוס שקיבל מכה ומאז הוא נכנס למצב bios ותקוע עליו להלן התמונה , בבקשה תעזרו לי לחלץ את המחשב

7. Started by PriorTak,

הי הציעו לי לקנות מפרט מחשב עם לוח אם מדגם 750SLI NFORCE של חברת PINE-XFX. בחנות אמרו לי שהוא טוב, אבל אני לא יודע עליו כלום... שווה לקנות אותו? יש לו בעיות?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by nizans,

אני מעוניין לשדרג את המעבד הנוכחי (E6600) אני מחפש מעבד לגיימינג חשבתי על: Q9500 המפרט שלי: רזולוציה 1680X1050 כרטיס מסך 285GTX לוח: asus P5B-VM SE 4GB 800MHZ עוד שאלה - מה ההבדל בין הQ9500 לQ9550 והQ9505?? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני צריך המלצה למעבד לוח אם וקירור למעבד מעדיף watercooling.. יש לי כרגע כרטיס מסך GTX 660, ספק כוח 500 ווט של CM, ו8 גב ראם שאני רוצה להעביר למחשב החדש. תקציב של בערך: 1800 ש"ח עם חריגה של 200 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Oranl,

היי, הרכבתי מחשב עם מעבד AMD Athlon II x3 445 על לוח Gigabyte GA-880GM-UD2H ולספק כוח יש חיבור 4 פין בלבד למעבד כשעל הלוח החיבור הוא 8 פין.. האם אפשר לחבר את ה-4 או שצריך להחליף ספק? או לקנות מתאם? לא מתוכנן OC אגב.. לא מצאתי הבהרה לכך בחוברת של הלוח.. http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475#manual אשמח לעזרה :s05:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אשמח מאוד אם תקחו את הזמן לקרוא תודה רבה ;D אז עוד מעט אני קונה לעצמי מחשב חדש ולכן יש לי שאלה של- AMD VS. Intel תכננתי לקנות מעבד- AMD Athlon 64 3200+ S939 Venice Core והייתי בטוח שהמעבד הוא מעולה. עכשיו שוחחתי קצת עם חברי הטוב שהוא מן טכנאי מחשבים ואמר שלא כדאי לי אייאמדי וכדאי שאדבוק עם אינטל פנטיום 4. קיבלתי את דעתו, אבל אני עוד לא רוצה לנקוט החלטה, אני רוצה קודם לשמוע עוד כמה דעות נייטרליות ולהשוות בין שני המעבדים ובסופו של דבר לראות מה יותר טוב. שאלתי אליכם, בסופו של דבר, אם לא מתחשבים בכסף, איזה מעבד יותר טוב? AMD או Intel? שוב, תודה לכל העונים.. אני מאוד מעריך את זה.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by lilo007,

אני מתכנן להזמין מחשב ורציתי לדעת אם הלוח מומלץ על ידי חברי הפורום או שיש לוח מומלץ באותה רמת מחיר +/- 490 ש"ח ... מצאתי את הלוח אם מתאים לשימושים שלי מבחינת יציאות USB, SATA וIR וחריצי הרחבה אני הולך להרכיב על הלוח מעבד I5 2500 תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by alex15,

לא כל הלוחות אם תומכות ב RAID .נכון ? ואם הלוח אם תומך אנחנו צריכים לעשות אותו בשביל שיהיה לנו RAID או שלא שהוא נעשה מבלי שניגע בו ? ואם אני קונה לוח אם שתומך ב RAID מה עושה במחשב ? כל הכוננים עושה אותם כאחד ועושה יותר מקום ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by HeaT-SinK,

1. האם העין האנושית במחינה בהבדל בין 32 ל64 ביט? במה זה מתבטא? 2.בכמה מיקרון יוצר הATHLON64 ? 3.ידוע לי שלמעבד יש בקרי זיכרון ולכן בלוחות התומכים בו לא יהיה גשר צפוני. אז מי יגשר בין הזיכרונות (הפיזיים) למעבד ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by RuThLeSs,

יש בין שני המעבדים כ-300 ש"ח הבדל...האם זה שווה את המחיר? ואיזו ליבה יש למעבדים הנמכרים בארץ? מתי יגיעו VENICE? תודה על העזרה...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Amir74,

מישהו יכול להסביר מהם המספרים האלו אומרים CAS x-x-x ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by B.D.B,

[ltr]recently I bought 1Gb of BH-5 in 2 sticks of 512mb each. now for some reason, they just doesn't want to run even close to stock (stock is 433 2.5-4-4-7 2.8v) on my NF7-S. right now I'm running them at DDR 333Mhz 2-3-3-10 at 3.3v and it's not even barely stable. FYI I'm running a marlin D25 bios, which helped a bit but still not even close to stock. I guess it's just a compatibility issue with the NF7 (those are the new BH-5 from 2005). anyways the store is willing to replace them with something else and I don't know what to take. so what I'm looking for is a 1Gb OC memory (512x2) for 1400 nis ,1500 max. can't be BH-5 cause it doesn't work. tnx in advance.[/ltr]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יום ראשון אני הולך לקנות עוד 512MB בנוסף ל-256 שלי עכשיו אני רוצה לדעת איזה CL ה 256 שיש לי על המחשב כדי שאני לא יקנה סתם 512 עם CL נמוך וישלם הרבה שבמילא הוא יעבוד לפי הזיכרון האיטי יותר.. וגם תמיד חשבתי שהזיכרון אצלי עובד בתדר של 266MHz אבל לפי התמונה יש מצב שהוא פועל על 366MHz? תמונה: אני חייב פה את העזרה שלכם.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by zone glide,

הבנתי שתוכנות אדובי אוהבים מעבדים של אינטל.. אך מה קורה במידה ואני מציע מפרט עם מעבד רייזן שהם על פניו משתלמים מאוד, יחד עם זיכרון מהיר וכונן NVME? עדיין התוכנות יתפקדו מהר וכמו שצריך או שיש יתרון גדול לאינטלים? זה משהו שהוא דיל ברייקר? לצורך העניין יהיה במפרט R7 2700.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by guy1000,

שלום לכולם, אני משתמש כיום בארבעה סטיקים של זכרון G.Skill 2GB 667mhz ddr3 (סה"כ 8 GB..) יש לי אפשרות לקבל סטיק של 4gb ddr3 1866mhz. אם אני אחליף שניים מהסטיקים הישנים בסטיק הזה, זה יכול לגרום לבעיה מסויימת (למשל המהירויות השונות שלהם?)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by orirulez,

המעבד כולל GPU. האם הוא יכול להחזיק הזרמת סרטי 1080P בHDMI ללא כרטיס מסך נוסף?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by dragon772,

הלוח הישן שלי נשרף ואני צריך המלצה ללוח חדש מחנות באינטרנט משהו זול כי אני מתכון להחליף מחשב עוד שנה, חיפשתי בחנויות בסביבת מגורי ולא מצאתי משהו מתאים ראיתי בזאפ כמה לוחות אבל אני לא יודע אם הם טובים. זה דחוף כי אני צריך לדעת היום. תודה.

• 33 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Grim Reaper,

התקציב לא יעלה על 600 שקל.... אני מאוד ממודה לעוזרים. (בעיקרון השאלה היא מה עדיף, פנטיום D או DUAL CORE 2)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by hardgore1,

הי, יש סטיק אחד ddr 4GB 2400 של micron הוספתי עוד אחד של סמסונג.. גם 2400 - האם זה חשוב ש2 הזכרונות יהיהו של אותה החברה? , או שזה לא משנה בכלל? האם בגלל שזה חברות שונות, זה יכול לעבוד איטי יותר ממה שזה אמור להיות? האם יכול להגרם נזק כלשהו? .. תודה

25. Started by יניב קופר,

איזה מעבד יותר חזק למשחקים AMD Athlon 64 X2 4400 הוא e6300 ו e4400 והאם המעבדים לא יעשו בעיות במשחקים כמו crysis מה זה אומר http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html?modelx=33&model1=946&model2=882&chart=419

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים