מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לשדרג את המעבד הנוכחי (E6600) אני מחפש מעבד לגיימינג חשבתי על: Q9500 המפרט שלי: רזולוציה 1680X1050 כרטיס מסך 285GTX לוח: asus P5B-VM SE 4GB 800MHZ עוד שאלה - מה ההבדל בין הQ9500 לQ9550 והQ9505?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מעבד חזק לסימולציות Matlab, אבל בעל הספק נמוך ומחיר בטווח של המעבדים E8400-Q6600 (stepping G0). על המחשב לא ירוצו משחקים, אלא רק Office, דפדפן, וסימולציות matlab כבדות ביותר. איזה מעבד מומלץ לסימולציות matlab? איזה לוח אם "ירוק" מומלץ עבור המעבד? האם יש בנצ'מרקים שמודדים צריכת אנרגיה של המעבד + לוח האם, ותומכים בהמלצת המומחים כאן? אני לא אבצע OC. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה לוחות האם החדשים מספקים בלוח שלהם בקר Raid ולמה הם לא מספקים בקר Scsi זה יותר עדיף מ Raid
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
במיוחד הזיכרון הצפציפי: PQI 400MHZ PC3200 DUAL CHANNEL 1024MB MIRRORED BLACK COPPER 2-3-3-6(PQI3200-1024DB)
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של טושיבה Z30-A-1E9 עם מעבד i7 4510u ו512GB SSD. כרגע יש לי 8GB ram על סלוט אחד. כרגע הוא עובד על 663MHz (לדעתי הוא 1333 אבל לא סגור על זה). הייתי רוצה להרחיב את הזיכרון ל16GB 1600MHz ולהחליף את הקיים ומתלבט בין 2 אופציות Kingston HyperX HX316LS9IB/8 (לקנות 2 סטיקים). http://www.kingston.com/dataSheets/HX316LS9IB_8.pdf G.Skill F3-1600C10D-16GSQ (קיט של 2X8). http://www.gskill.com/en/product/f3-1600c10d-16gsq 2 האופציות קיימות בחנויות בארץ ולא ראיתי הבדלי מחיר משמעותיים מחו"ל. אני נוטה לקינגסטון בגלל CL נמוך יותר ומתח נמוך יותר אבל עדיין מתלבט. אשמח להארות או המלצות אחרות (גם מחו"ל אם ההפרש במח…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה מצטער אם היא חופרת.. אבל אני חייב לדעת corei7 920 מול core i5 750 מי יותר טוב? מבחינת הכל ולא מבחינת ההוצאות והתוספות ומה מישתלם מבחינת ההוצאות על הלוח אם והזיכרונות וכל זה פשוט מעבד מול מעבד להכלללל באיזון יעני משחקים,עיבוד,סרטים,תוכנות הכלל... מי נטו מעבד יותר טוב בסטוק ומי בoc תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי.. יש לי כרגע פנטיום אבל אני רוצה לעבור ל-AMD (ATHLON).. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב של Asus/Gigabyte/Chaintech/etc? חיפשתי הרבה מאוד ולא מצאתי.. ה-Abit KX7-333 מצא חן בעיניי.. אבל אף אחד לא מוכר את זה בארץ :-( .. אני רוצה לוח טוב שיחזיק להרבה זמן.. RDR או DDR ראם.. --Vega
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי הטבלה הזאת הE6600 יותר חזק מהE6300 רק ב23 אחוז זה נכון..? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193920.0 או שלא הבנתי טוב? ואם כע אז למה שווה להשקיע בו עוד 900 שקל אם זה רק 23 אחוז?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לכולם אני חדש פה בתור משתמש רשום (הייתי אורח פה די הרבה זמן), יש לי שאלה לגבי תאימות זיכרון ללוח אם שלי. יש לי לוח אם כזה: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=560&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=1&LanID=0 (761GX-M754 ) ואני רוצה לשים לו זיכרון DDR2 של Ceon עם 533MHz כזה: אם אפשר מה צריך לעשות חוץ מלתקוע את זה בסלוט המתאים (אני יודע לעשות את זה )
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח חדש תמליצו לי בקשה על דגמים שהם גם טובים לOC ראיתי את הלוח הזה והוא די מתאים.... Asus TUV4X-E מה אתם אומרים עליו ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה לוח אם הכי משתלם למעבדי core i7 . זאת אומרת לא הלוח אם הכי זול שיש אלא הלוח אם הכי טוב שאפשר להוציא במחיר טוב . תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פרטים חדשים צצים ברשת אודות מוצרי העתיד מבית שתי מפתחות המעבדים המרכזיות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום הציעו לי עכשיו (הבנתי שהייתה ירידה קלה במחירים) למחשב שישמש למשרד, גלישה באינטרנט (כבד) + סרטים HD בעיקר שאני מעוניין שלוח האם יכיל את הכרטיס כמובנה 410 ש"ח | מעבד AMD Athlon II X3 425 Box + 450 ש"ח | לוח אם Asus M4A78 או באותו מחיר Asus M4A785-M סך מחיר למעבד ולוח אם 860 האם אלו מפרטים מכובדים או שבאותה תמורה ניתן לקבל שילוב טוב יותר ? :s05:
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב אוטוטו ;D העניין זה שאני בהתמהמהות לגבי כמה דברים. אחד.) זה הלוח הזה http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400-L.htm. שתיים.) האם הפרש המחירים בין Radeon 9600 לבין ה 9600PRO שווה את הההשקעה ??? -ואם כן, מה אני מקבל בהבדל הזה? תודה באמת על העזרה. ארז.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.tgdaily.com/2006/07/14/amd_says_intel_conroe_power_claims_skewed/ :-X לא רגיל ל AMD
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפעמים המחשב מתחיל לעבוד לאט שירים ניהיה םמקוטעים..אז לחצתי ctri +alt+del לבדוקת אם יש תוכנו תפתוחות וראית שהכל סגור למעט מה שאני משתמש ואז למטה ראיתי CPU USAGE -100% למה זה כל התוכנות היו סגורות חוץ מ -2 [icq ,mirc] למישהו יש מושג למה ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החדשה על המחיר של פנטיום 4 EE הזכירה לי משום מה תקופה נשכחת: המעבד הראשון שעבר את ה GHZ היה AMD ואז אינטל היו כל כך בפאניקה לשמור על תואר מלך הביצועים שהם הוציאו לשוק מעבד לא עובד (פנטיום 3 1.13 GHZ) לינק http://www6.tomshardware.com/cpu/200008282/index.html עכשיו לעומת זאת בגלל אותה סיבה בעצם (את'לון 64) הם מוציאים מעבד במחיר עצום שאף-אחד לא יכול לחשוב עליו בתור מעבד ביתי רק בשביל לשמור על התואר נשמע דומה?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם של PC Partner ומעבד פנטיום 4 1.6 GHZ עם 256 KB בL2 Chace. כלומר הוא לא 1.6A. המחשב שלי לא באובר קלוקינג וכרגע הVoltage של המעבד הוא 1.71. זה לא קצת גבוה? תודה רבה לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת . האם למעבד DUAL CORE כלשהוא ייקח יותר זמן לעלות את עצמו + את מערכת ההפעלה יותר מהר ממעבד רגיל/יותר לאט.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כשעה החלפתי את המאוורר סטוק לMUGEN 2 עם 2 מאווררים נוספים. ד.א: המפרט רשום בצד. אחרי שהוצאתי את הלוח אם בזהירות וניתקתי את כל הכבלים, הרכבתי את הסוקט לפי הוראות היצרן בחוברת ההדרכה. חייב לציין שהזכרונות ישבו תמיד ביציאות : 1,3,5 ולא הוצאתי אותם בכל התהליך. בעת ההפעלה הראשונה לאחר ההרכבה אני שומע צפצוף ארוך שחוזר על עצמו בכמה מעגלים. בדקתי את כל רכיבי המחשב, החיבורים ובסוף הצפצוף הפסיק והמחשב עלה רק כשהוצאתי את הזכרון מסלוט 5 לאחר שניסיתי הצלבות הבנתי שאין בעיה עם הזכרונות אלה עם סלוט 5 בלבד. הלוח לא נפגע בכל התהליך לא קיבל מכות אני לא יודע למה פתאום כשאני מכניס זכרון ליציאה מס'6 המחשב לא עולה ומצפצף.. מה אני צריך לעשות ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מבין המעבדים עדיף? כרגע יש לי מחשב מושקע שמאפשר לי לקחת מעבד AM3. מעבד נוכחי 720 X3.(שעושה בעיות...) יש את ה1090T ב600שח שעומד על תדר של 3200MHZ ואת ה 965BE בקצת פחות מ500 שעומד על תדר של 3400MHZ המעבד יגיע לאובקלוק מירבי (מיוגן 2) מי מבין המעבדים עדיף יחסית למעבדים יחסית ישנים כאלה. מטרות גיימינג (BATTLEFIELD3, MAX PAYNE3) מדובר על רזולוציה 1080P 8 גיגה זכרון קיים DDR2 560TI נוכחי. ואם יש הצעות נוספות, אשמח לשמוע. תודה ולילה טוב! תמיר.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASRock ConRoe1333-D667 שהצ'יפ שלו זה North Bridge: Intel Lakeport-G i945GC אני רוצה לעדכן את הביוס ,המחשב שלי משתמש עם הלוח מאז נובמבר 2007 ומאז לא שניתי כלום איך אפשר לעשות את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ram בכמות שונה, במהירות שונה או מחברה אחרת יכול לא לעבוד ביחד?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם כדאי לקנות זכרון A-Data 512 MB DDR 3200 Memory או ששווה להשקיע עוד כ-200 שקלים וללכת על OCZ 512MB DDR 3200 Rev 2 Performance Series Memory המטרה של המחשב היא שימוש ביתי כמו משחקים, סרטים, אינטרנט וכו', לא משהו מיוחד . . . וגם לא נראה לי שאני מתכנן איזה OC . . . תודה מראש!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-