עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ofer40,

היי האם חיבור IDE אחד בלוחות עם חיבורי SATA תומך בשני כונני IDE כגון דיסק קשיח ו CDROM? האם זה מובן מאליו או שאני צריך לבדוק פר לוח? תודה

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שמעתי שהלוח עם השני מעבדים מומלץ לקניה השאלה שלי האם הוא יותר מומלץ מamd?שכולם אומרים ששווא יותר מהאינטל?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Or ei,

אני רוצה לקנות לוח חדש תמליצו לי בקשה על דגמים שהם גם טובים לOC ראיתי את הלוח הזה והוא די מתאים.... Asus TUV4X-E מה אתם אומרים עליו ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by go_go,

סקירה של לוח אם חדש של חברת ASROCK התומך בשידרוג עתידי של סוקט M2 כמו כן בזכרונות DDR2. הלוח תומך בכרטיסי מסך בפורמט AGP ובפורמט PCI-EXPRES אולם לא ב-SLI. ספק הכח עם 20 פינים ותג מחיר של 74 $. http://www.pcstats.com/ArtVNL.cfm?articleid=1860&page=1

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. האם ram בכמות שונה, במהירות שונה או מחברה אחרת יכול לא לעבוד ביחד?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by omri2050,

שלום!! רציתי לדעת איך אני יודע מהירות של מעבד...ז"א אם פעם פירסמו מעבד, במהירות לדוגמא של 3Gh ויצא משחק שבדרישות כתוב 2.8Gh אז ידעתי אם זה תופס או לא... אני עומד לקנות מעבד i5 במהירות של 2.53Gh עם טורבו או משהו כזה...ויש משחק שדורש 2.8Gh (בלי דרישה מסויימת למעבד מסדרת i..)...השאלה אם זה יעבוד בכלל? איך אני יודע מה המהירות הכללית שהמעבד שלי יוכל להגיע? אם זה רלוונטי...זה המעבד שאני קונה. Core i5 2.53GHz 460M אשמח לתשובה המון תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי כרגע פנום 965 שרץ על 4.2. מה שמאט אותי זה זכרון של 4גיגה ddr2( לוח ישן יחסית) חשבתי או לקנות לוח חדש לפנום וזכרון 8גיגה ddr3. או לעבור למעבד חדש לגמרי i5 לוח חדש וזכרון 8גיגה. הלב אומר להשאר עם הפנום. מה דעתכם? שימוש בעיקר bf4. יש לי כרטיס מסך 560ti. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, אני רוצה לדעת מה אתם מציעים לקחת מעבד Box והמאוורר יעשה את העבודה בצורה טובה או לקחת מעבד Tray ולהוסיף מאוורר? אני אשחק במשחקים כמו GTA V , Call of Duty המעבד: Intel Core i7-4790 Haswell אני רוצה לדעת אם מאוורר BOX יספיק לי או שעדיף לקחת מעבד TRAY להשקיע במאוורר קצת יותר טוב? כרגע אני חושב לקחת Tray + מאוורר - Arctic Cooling Freezer i30 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by mafyoner,

יש לי את הפמרט הבא- <---------------נמצא בצד... אני רוצה מתוך ה4 ג'יגה שיש לי לשדרג 2 למהירות גבוה יותר השאלה האם אפשר שיעבודו הזכרונות למרות שכול 2 ג'יגה במהירות אחרת האם זה יהיה דואל צ'נל ואיזה זיכרונות אתם ממליצים לי במהירות הכי גבוה שאני יכול ללוח אמ שיש לי עדיפות לקינגסטון. תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Trumpeldor,

טוב היה לי ת'רד דומה לפני מספר חודשים שלא התממש בסופו של דבר, אבל החלטתי לא להקפיץ אותו... המפרט שיש לי CORSAIR CMX512-3200C2 512MB 400MHZ PC3200, XMS-PC3200C2 Rev5.1/6.1 (2-3-3-6-1T) --chip--> Mosel Vitelic 5ns מעבד A64 3000+ s.754 newcastle לוח EPOX 8kda3j (DIMM voltage 2.5-2.8v) אני מתלבט בקניית זכרון נוסף ?512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2? עולה כ490ש"ח ולעומתו ?512MB A-DATA? 500MHZ עולה כ400ש"ח ההפרש מחירים זניח בהנחה שהקורסייר זהה לסטיק שיש לי כבר (אמנם הצ'יפ לא מזהיר, אבל לא מתוכנן אוברקלוק שובר שיאים, רק משהו פשוט בהמשך) הוא עדיף על ה ADATA ? ובמידה והצ'יפ עליו שונה ? נאמר XMS-PC3200C2 Rev3.1 (2-3-3-6-1T) --chip--> Infineon B-5, האם זה בכלל משנה ? או שדווקא ה A…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by zivgev,

אהלן, מה יותר טוב? מבחינת עבודה עם וידאו? ובנוסף האם ניתן לבצע בצורה קלה יחסית OC ל3820 למרות שאין לו מכפלה פתוחה? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Night,

?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. על מה אתם ממליצים?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Notter,

אני לא זוכר בדיוק מה זה ה CPU 2 אם זה הצ'יפסט או המעבד עצמו, אבל אני הורדתי את התוכנה Hmonitor והיא מראה לי שהטמפ' של ה CPU 2 היא קבועה על 81-82 מעלות!!! (דרך אגב, כל מי שרוצה לבשל חביתה מוזמן להביא בייצים, מחבת, נייר אלומניום ולשים על ההיט סינק) גם הבורד שלי מגיע לטמפ' של 51 מעלות... אבל זה סיפור אחר גם ככה קניתי עכשיו crystal orb ו volcano 7+ ואני רק מחכה ל arctic ice 3 בכל מקרה לא רציתי לשאול בקשר לקירור אלא בקשר למעבד אפילו אם אני לא נוגע במחשב במשך יום שלם, כשאני פותח את המחשב התוכנה מראה לי שהטמפ' עדין 81 מעלות! וזה לא הגיוני שזה לא יתקרר במשך יום שלם! וחבר שלי סיפר לי שמעבדים יכולים ככה להידפק אם משתמשים בהם הרבה בזמן שאין קירור טוב מספיק במחשב (אני משתמש במחשב כבר…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. להתראות בולדוזר: AMD השיקה לא מזמן את דור מעבדי ה-APU הניידים השביעי במספר, Bristol Ridge ו-Stoney Ridge, שצפוי להיות האחרון בהחלט אשר מתבסס על נגזרותיה של ארכיטקטורת ה-Bulldozer המאכזבת. במפתחת השבבים מצהירים על שיפור יכולות כפול מזה של אינטל בשנתיים האחרונות, אך עם תהליך ייצור וותיק מאוד ב-28 ננומטר כנראה שכבר עכשיו אפשר להעריך שלא נראה כאן מהפכה חסרת תקדים כלשהי - וההמתנה ממשיכה למעשה לדור העתיד של מעבדי ה-APU, שכבר יבוסס על 14 ננומטר ועל ארכיטקטורת ה-Zen. אם להיות קצת יותר אופטימיים - ניתן לקוות לשדרוג התחרותיות בשוק הניידים הנמוך והבינוני, אשר אליו מכוונת AMD באופן מובהק עם הדור החדש. https://goo.gl/ZLdW0k …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by boris163,

שלום, אשמח לחוות דעת על הלוח אם שציינתי... http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4147#ov האם הוא יכול לשרוד מעל 4 שנים? מה ההבדל בין GA-Z77M-D3H ל GA-Z77-DS3H (מי יותר טוב) תודה מראש, נ.ב מעבד אינטל I5 3470

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by LiorZi,

שלום, כבר מזה כמה זמן שאני רוצה להרכיב מחשב גיימינג על מארז קטן (ITX). אחרי סקירה עמוקה בכמה ימים האחרונים הגעתי לצומת דרכים בעניין המעבד ולוח האם. שילוב 1 (אפשרות ל-OC למעבד): לוח אם: Asus P8Z77-I Deluxe. מעבד: Intel Core i5-3570K, קירור: קירור טוב בכ-150 ש"ח. מחיר כולל (הכי זול בזאפ): 2350 ש"ח. שילוב 2 (ללא OC למעבד): לוח אם: Gigabyte GA-H77N-WIFI מעבד: Intel Core i5-3570 BOX, קירור: Stock. (שימו לב שזה לא גרסאת ה-K למעבד). מחיר כולל (הכי זול בזאפ): 1600 ש"ח. ניתן לשים לב להבדל המשמעותי בין המחירים. אציין כי אין בכוונתי לעשות OC למעבד, לפחות לא בזמן הקרוב, אבל לכרטיס מסך העתידי כן. הדבר היחידי שקצת מעצבן אותי בלוח של Gigabyte הוא שיש לו כניסה של 4pin ב-ATX 12V, כמה זה מ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Wunderbar,

שלום, כיצד ניתן לבדוק מה גרסאת הדרייברים שמותקנת ללוח-אם B75M-D2V ומאיפה ניתן להוריד דרייברים שלו? הגעתי לאתר שלהם, אבל לא הייתי בטוח מה להוריד משם. עריכה: עכשיו שבדקתי אני רואה שהגרסא של ה-bios היא F3 - האם כדאי לעדכן ל-F5 (זאת הגרסא המתאימה?)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by David_Beckham,

האחד מרובע ליבה והשני כפול ליבה. כל מה שאני רוצה לדעת, איזה מעבד טוב יותר למשחקים? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2521 קצת על הפנים החדשות של ECS . כבר (מזמן) לא חלקים סוג ג! אז אם מישהו מפחד מהשם , שיקרא את הכתבה.

21. Started by com,

אהלן. יש לי מערכת ישנה יחסית, עם מעבד ATHLON XP 1700 (0.13 מיקרון) מה הטווח טמפרטורה התקינה של המעבדים האלו? המערכת עושה קצת בעיות, אני רוצה לדעת אם זה בא מכיוון החום של המעבד.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by tomerf,

שלום חברים. קניתי את הלוח הנ"ל עם מעבד וכו' אך ללא ספק ומארז כי יש לי כבר. לאחר חיפוש ארוך בפורום וגם במדריך המשתמש של הלוח לא מצאתי תשובה לשאלה אם הספק שיש ברשותי מתאים. אני מבין שעל הלוח קיימים חיבורי חשמל של 24 פינים וחיבור נוסף של 8 פינים בשביל 12V אם הספק שלי הוא 450W ויש לו רק חיבור 24 פינים, האם המערכת תעבוד? לא הבנתי את הקונפיגורציה הזו של 24+8. ראיתי מקומות בהם רשום שצריך 24+4 או שבכלל צריך את ה- 4 האלה רק אם יש לי חיבור 20 פין (מכיוון שב-24 יש כבר 12V) אשמח לקבל תשובות לשאלותי. ובכלל.. למה צריך את החיבור הנוסף הזה, האם זה רק אם המערכת שלי "מועמסת" ? *מחובר כ. מסך אחד, HDISK אחד , DVD אחד. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני הולך לקנות את הזכרונות האלה של קינגסטון http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=20-141-423&catalog=23&manufactory=BROWSE כתוב במפרט שהתזמון שלהם זה CAS LATENCY 3 מה זה אומר? מה התזמונים של זה ועוד משהו שאני רואה בכל הזכורונות שכתוב ולא מבין מה זה כמעט בכל הזכרונות היום בשוק רשום: Error Checking: Non-ECC מה זה אומר ??? תודה על העזרה טל

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מקריאה בפורום גיליתי כי הלוח P55A-UD3 נשרף דיי בקלילות בניסיונות העלאת מתחים לOC ובנוסף מהירות הPCI-E יורדת לX8 כשמשתמשים בהתקן SATA3 או USB3. מס' שאלות: 1. בשימוש בהתקן SATA3/USB3 המהירות של שני חריצי הPCI-E נפגעת או שלמשתמשים בכרטיס מסך בודד אין כל פגיעה מה"בעיה" הזו? 2. אם לא מבצעים OC, עדיין קיימות בעיות אמינות עם ייצוב המתח? 3. שקלתי לקחת לוח זול במעט (או אפילו באותו המחיר) שאינו כולל בתוכו את הנושא של USB3 והSATA3 וכשתקנים אלו יהיו נפוצים יותר, אשתמש בהם בעזרת חריצי הרחבה (כמו שעשיתי בעבר עם USB וSATA2) - דעתכם בנושא? אשמח לתגובותיכם בהקדם לשלושת שאלותי. תודה, אבירן.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ykg,

היי, משהו יכול לתת קישור לסטיק של 8 GB או של 16 GB שיכולים לעבוד עם הזכרון הנוכחי \ סתם להתאים למחשב. כרגע מריץ ווינדוס 7.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים