מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
אני משדרג את המחשב שלי לאט לאט השבוע אני קונה לו עוד ההרדיסק(ברשותי יש כבר 40GB SEGATE 7200) ושמעתי שאפשר לחבר שני ההרדיסקים בחיבור רייד כול עוד הלוח תומך בכך כמובן. הלוח שיש לי כרגע לא תומך בזה אבל תוך חודש אני קונה לוח חדש ואני רוצה לשאול עם כדאי לי לקנות לוח שתומך ברייד, כמה זה יתן שינוי בביצועים, ועם אני יקנה ההרדיסק של חברה אחרת לא יהיו בעיות? ברצוני לשאול עוד שאלה כדי לחסוך תרד על איזה לוח עם רייד אתם ממליצים כי חשבתי ללכת על הp4p800 אבל לפי מה שראיתי הוא לא תומך ברייד
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם כדאי לקנות זכרון A-Data 512 MB DDR 3200 Memory או ששווה להשקיע עוד כ-200 שקלים וללכת על OCZ 512MB DDR 3200 Rev 2 Performance Series Memory המטרה של המחשב היא שימוש ביתי כמו משחקים, סרטים, אינטרנט וכו', לא משהו מיוחד . . . וגם לא נראה לי שאני מתכנן איזה OC . . . תודה מראש!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה נכון שערכת הפנטיום 4 כוללת 128 מגה-בייטים של זיכרון PC800 RDRAM ?? מי שלא בטוח או לא יודע שלא יענה!! תודה מראש!
-
שלום רב, בן דוד שלי עושה תואר שני במחשבים. לצורך עבודת מחקר הוא צריך לעבוד עם כרטיס רשת של אינטל של PCI 3 X8 . יש לי מחשב שני בבית שאיני זקוק לו, ויש לו כניסת PCI X16 שבה יושב כרטיס המסך. חשבתי לתת לו את המחשב, אבל אם נכניס את כרטיס הרשת לכניסה של PCI X16 , כרטיס המסך לא ייכנס לסלוטים האחרים של x1. מצד שני, לא ניתן פיזית להכניס את כרטיס הרשת לכניסה של x1 במחשב זה. ניסיתי לחפש בזאפ כרטיס מסך של PCI X 1 ולא מצאתי. אפילו הזולים ביותר הם של X16, והם לא ייכנסו בסלוט של x1 למישהו יש רעיון איך ניתן להתגבר על הבעייה ? בברכה, דן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה: ------ אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ATHLON XP, המחיר של ה-ATHLON 2000+ הוא 1000ש"ח, ושל ה-1800+ 650ש"ח, מה יותר משתלם? ההפרש בביצועים שווה את הכסף? (אני מעדיף ממישהו שניסה את שתיהם, אבל גם מי שיודע בתור ידע כללי) לבקשה: ------ עם למישהו יש איזה מקום שאפשר לראות השוואה בין ביצועי מעבדים אז אני רוצה שיתן לי את הכתובת, גם השוואה בין האטלונים, וגם השוואה בין אטלון לפנטיום4. תודה מראש, gonzila
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי הציעו לי לקנות מפרט מחשב עם לוח אם מדגם 750SLI NFORCE של חברת PINE-XFX. בחנות אמרו לי שהוא טוב, אבל אני לא יודע עליו כלום... שווה לקנות אותו? יש לו בעיות?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המעבדים האלו תומכים בוירטואליזציה? אם אני מתקין windows7, האם אוכל להשתמש בוירטואליזציה של XP ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת ראיתי דגמים של זכרון מבית G.skill ולכל אחד סיומת אחרת... כגון: ripjaws, value, NT , Eco, Nq , HK רציתי לדעת מזה כל אחד? מה ההבדלים? ואם יש הבדלים של וולטים אז למה זה? ולמה זה משמש?? בנוסף ראיתי שאם אתה רוכש 2 זכרונות בניפרד של NT בתדר 1333Mhz עם CL 9-9-9-24 אז זה עולה 468 בניגוד אם אתה רוכש זכרון כפול Ripjaws בתדר 1333Mhz עם אותו CL של אותו חברת זה עולה 617 למה זה? מה ההבדל ביניהם? להלן הקישורים לזכורנות: http://skypc.co.il/pl_product~F3-10600CL9S-2GBNT~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~F3-10666CL9D-4GBRL~15~0.htm תודה רבה לכל העוזרים!!! אם יש מענה לשאלות אלו בנעוץ או במאמר אז תפנו אותי כי חפשתי ולא מצאתי...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הפמרט הבא- <---------------נמצא בצד... אני רוצה מתוך ה4 ג'יגה שיש לי לשדרג 2 למהירות גבוה יותר השאלה האם אפשר שיעבודו הזכרונות למרות שכול 2 ג'יגה במהירות אחרת האם זה יהיה דואל צ'נל ואיזה זיכרונות אתם ממליצים לי במהירות הכי גבוה שאני יכול ללוח אמ שיש לי עדיפות לקינגסטון. תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח לבחור איזה מעבד: AMD Athlon XP 3200+ Barton (512K, 400Mhz) BOX CPU או Intel Pentium 4 3.06Ghz 800Mhz 512K Box ואני לא מתכוון לעשות לו oc מחשב שמיועד בעיקר למשחקים כבדים ואני מתכוון לנצל את המירב ממנו מה יותר טוב מבחינת ביצועים בלבד???
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מערכת חדשה ורוצה לאסוף קצת מידע (יצא לי חרוז) יש לי P67X UD3 B3 ו-I5 2320, אני משחק בגיימינג כבד (AC IV, BF4, C3) ורואה הרבה סרטי קולנוע. אני חשבתי על i5 4570 ו-Asus Maximus V, השיפור יהיה משמעותי בגיימינג וקולנוע? כמובן לטווח הארוך, שלוש שנים. הנה שאר המפרט: ספק כוח אני קונה בין 850-1,000 וואט בלי קשר לשום תקציב, אז תצאו מנקודת הנחה שאני יכול להריץ כמעט הכל. יש לי מארז טוב ומרווח, Raven 3 של SilverStone. כרטיס מסך אני די התלבטות, אבל כנראה 780 SLI או יחיד, או 780TI, אבל מה שבטוח 780 / R9 290 זה המינימום, אני בונה מערכת חזקה מאוד. אשמח לחוות דעת :-)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות חבר'ס, אני רוצה להחליף את המעבד במחשב ל4 ליבות. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. המפרט מצורף. אודה לכם מאוד, תודה שפיצים!! וחג שמח!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שמעתי שהלוח עם השני מעבדים מומלץ לקניה השאלה שלי האם הוא יותר מומלץ מamd?שכולם אומרים ששווא יותר מהאינטל?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למעט ההבדל ב-SOCKET ובארכיטקטורת הזכרון (זוגות במקום שלשות) האם למשתמש הבייתי יש איזה שהוא יתרון לאחד על השני ? (משתמש ביתי כבד, תכנות, Photoshop לפעמים גם Vmware) לפי האתר של אינטל יש הבדל במהירות ה-SYSTEM BUS, האם זה רלוונטי למשהו ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קצת הזוי שוינדוס לא מבין בכמה הוא משתמש (?) הרי הערך הקובע הוא הcommit כי ברגע שהוא מגיע ל31.9 קופצת הודעה שנגמר הראם. גילוי נאות: קובץ הpage file מוגדר על 100MB וה32GB ראם מזוהים כ31.9 אבל הבנתי שזה בסדר גמור. השאלה היא על חלוקת המספרים המוזרה בוינדוס
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובד עם לוח האם של MSI Neo2-i865PE. ה-FSB במקום לעבוד ב-200 עובד ב-203 ומהירות המעבד בהתאמה במקום 2400 מגה הרץ עומדת על 2435 מגה הרץ. בנוסף לכך ה-voltage ל-AGP הועלה עצמאית ל1.7v. חיים עצמאיים ללוח האם?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסמכים רשמיים של יצרנית השבבים מאשרים לנו את שמות הדגם ותדרי העבודה של דור המעבדים הבא מבית ענקית השבבים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שבבי הסיליקון עדיין לא הולכים לשום מקום, לפחות בעשור הקרוב - אך צפו לעוד ועוד מזעורים בתהליכי הייצור מיצרנית השבבים הגדולה אשר שואפת לחזור למחזורי שדרוג דו-שנתיים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
הנושא הזה הוא משני עולמות, אחד של לוחות אם והשני אודיו ולכן לא ידעתי איפה להניח את הפוסט הזה.. מקווה שזה המקום המתאים. ולסוגייה: לוח אם שלי הוא ASUS MAXIMUS VI HERO, ובאתר של אסוס, הם מתהדרים בכ. קול מפואר, מיוחד, חזק, עם כל מיני פיצ'רים של גיימינג וכו', שזה טוב כמובן. אך אני בדילמה בין שני אוזניות גיימינג. מצד אחד מה שמושך אותי יותר היא Roccat Kave XTD Premium 5.1, שמבחינתי הייתי קונה אותה. ה'בעיה' עם האוזניות האלה שהן מגיעות עם כרטיס קול 5.1 סראונד מובנה בשלט של האוזניות עצמן. זה תחליף מעולה למי שאין כ. קול איכותי במחשב. אך לכ. קול כמו שיש לי, אני חושש שאקבל פחות איכות כמו שהייתי מקבל הייתי מחבר את האוזניות האלה ישירות לכ. קול של הלוח אם שלי. מאידך, יש את האוזניות השניו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.tgdaily.com/2006/07/14/amd_says_intel_conroe_power_claims_skewed/ :-X לא רגיל ל AMD
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין NF7 לNF7-S חוץ מהתוספת של הSATA והאם התוספת הזאת שווה השקעה של 150 שח? אותו כ. קול OB? מה הDDR המקסימלי שלהם? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמש בכנס של AMD שנערך בקליפורניה הוצג לראשונה שרת עם 4 מעבדים שמוצגים לראשונה עם ליבת Barcelona, כלומר 4 ליבות ב 65nm. המעבדים האלה אמורים לצאת לשוק רשמית באמצע 2007, אולם AMD החליטו כנראה להדגים יכולות והציגו את השרת שכמובן פועל עם 16 ליבות והריץ מערכת הפעלה של Windows Server 2003 64bit. בינתיים לא פורסמו מבחני ביצועים או אפילו נתונים מיותרים על המעבד החדש. בתמונה Henri Richard מנהל השווק והמכירות מחזיק את Barcelona ו Kentsfield ההודעה הרשמית: http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~114496,00.html סרטון וידאו מתוך התצוגה הוירטואלית: http://virtualexperience.amd.com/index.html?cid=quadcore&co=quadcore
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים, ברצוני לשמוע את דעתכם לגבי שני הפריטים הללו - אני מתעסק בגיימינג ו גם OC (לא רציני) רוצה לדעת לגבי הלוחות האם אמינים? ASrock חברה לא מוכרת בארץ האם הלוח יתן תוצאות טובות ויעשה את העבודה? מה לגבי אסוס? אשמח לתגובה תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-