מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
אז ככה,המליצו לי מפרט טוב אבל אני לא כזה מבין במעבדים יודע שהמומלץ כיום הוא q9300 והחזק אחריו הוא הq9450 אבל המוכר פתאום אמר לי שנכנס עכשיו מעבד חדש e9400 מישהו שמע עליו?? הבנתי שהe אלו גירסאות מוחלשות (כגון "סלרון" של פעם)לא? וזה בכלל 2 ליבות לא 4... ובכלל מהמידע שחישפתי מצאתי שה9400 e הוא מעבד לניידים זה נכון? מה פשר הדבר ,אגב לא יצא לי לשוחח שוב עם המוכר מכיון שאני בבסיס ואין לי את הטלפון שלו...הוא שלח לי את המפרט בפקס. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
באמת שלא הבנתי איך זה עובד, שמתי לב שאפשר ללחוץ בקצה שלהם והם יורדים עד למטה אבל אין שום דבר שאפשר לשלוף יש למישהו איזה מדריך למשתש של אחד הקירורים או משהו?
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
על כמה צריך להיות הנתון במעבד הנ"ל אצלי זה כך:Field Value CPU Properties CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2 4800+ CPU Alias Brisbane CPU Stepping BH-G2 Engineering Sample No CPUID CPU Name AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+ CPUID Revision 00060FB2h CPU Speed CPU Clock 1004.6 MHz (original: 2500 MHz) CPU Multiplier 5x CPU FSB 200.9 MHz (original: 200 MHz) HyperTransport Clock 1004.6 MHz Memory Bus 200.9 MHz DRAM:FSB Ratio CPU/5 CPU Cache L1 Code Cache 64 KB per core (Parity) L1 Data Cache 64 KB per core (ECC) L2 Cache 512 KB per core (On-Die, ECC, Full-Speed) Motherboard Properties Motherboard ID 05/22/2007-NV-MCP61-6A61KG05C-00 Motherboard Name Gigabyte GA-M61…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
איך הלוח הזה והאם הוא שווה את המחיר ואיך הוא יחסית למתחרים(asus,abit...) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=4558
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אז ככה בנועה מחשבים יש זכרונות gskill 800mhz ddr2 יש סטיק של 1 ג'יגה וסטיק של 2 ג'יגה עכשיו השאלה שלי האם כדי לי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה ולעבוד על דואל צ'אנל או לקנות סטיק אחד של 2 ג'יגה למקרה שבעתיד אני ירצה לקנות עוד סטיק כזה שאני ירצה 4 ג'יגה בדואל צ'אנל מה אתם אומרים? אם יש אפשרות לעשות דואל צ'אנל גם עם 4 סטיקים? כאילו דואל צ'אנל לכל זוג? הלוח המדובר 975x החדש של dfi מעבד conroe E6300 תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי מחשב: P4 2.4 זיכרון 512MB כ.מסך RADEON 9550 ומה שאני יכול להביא זה : 1024MB 667MHz DDR2 1024MB 667MHz DDR2 כלומר 2 ג'יגה אני יכול לשים 2 ג'גה במחשב שלי אין בעיה בזה נכון? ואם אני שם 2ג'יגה אני צריך להוריד את ה512MB?(אי אפשר ביחד?) ומה עדיף להביא,כי יש שני אפשרויות זיכרון 2G במהירות DDR2 533MHZ או DDR2 667MHZ ? תמונה של לוח אם : תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום! לקחתי מחשב ישן פנטיום 4. שמתי לו ווינדוס XP.\ כשאני מנסה לראות סרטים באינטרנט או עושה פעולות למיניהם המחשב עובד לעט, בדקתי וה CPU USAGE על 100%. במחשב יש 768 RAM של DDR1. אם אני ישים יותר זכרון RAM האם זה ישפר את הביצועים והמחשב יפסיק להתקע בזמן צפייה בסרטים באינטרנט או פעולות למיניהם ? תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום!!! רציתי לשאול מספר שאלות לגבי הזכרון crucial Ballistix tracer.... 1. באילו צ'יפים הוא משתמש? האם הם טובים לoc? הם עוברים/שווים לtccd? 2. האם זכרון זה מומלץ למערכת a64 s754? 3. האם הזכרון הנ"ל הוא overclocker טוב? 4. מה ההבדל בין הtracer לבין הבליסטיקס הרגיל? דרך אגב מדובר גם על גרסאת הpc3200 וגם הpc4000...... האם הזכרון הזה שווה קנייה?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ל- Intel Pentium 4 HT Extreme Edition 3.4Ghz SL7CH משומש מחו"ל תושבת 478 כרטיס מסך 7600GT ו- 1.5GB DDR שאר המפרט בצד. תודה, ריפר.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני הולך לרכוש מערכת מחשב חדשה (לוח ומעבד) בערך בעוד כחודש, ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לחכות ולהשקיע במערכת של מעבד ולוח 64 ביט החדשים שיוצאים לשוק רק עכשיו כמובן במחירים מופקעים תודה! kfir@jesta.co.il www.jesta.co.il
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני בחרתי את הלוח Gigabyte GA-P35-DS3R ואמרו לי בחנות שלוחות של GIGABYTE לא הולכים טוב עם CL4 4GB DDR2, אז אמרו לי לבחור לוח אם מקביל של ASUS, אז בחרתי את הAsus P5KR,והיה רשום שם שהוא Enance 71% Memory Speed,כאילו מגביר את המהירות של הזיכרון ב71%, זה יכול לגרום משהו לזכרונות שלי?זה מגביר את המהירות רק בOC או גם ברגיל? ועוד משהו: בשביל שהלוח יחסוך בחשמל,אז רשום שם שהוא מגדיר את התדר של המעבד, איך אני יכול לעשות שזה לא יגדיר לי לתדר נמוך יותר ושהמחשב יתן ביצועים טובים? וגם הP5KR הוא לוח מקביל ללוח של GIGABYTE שהזכרתי?או שיש לוח אם טוב יותר,עם RAID ויותר סאטוט באותו מחיר פחות או יותר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
המפרט בחתימה. עד היום תמיד עבדתי במצב דואל עם המחשב, ולמרות שהזכרון הוא DDR333 והFSB הוא 533 יש שיפור דיי ניכר כשהמחשב במצב דואל. השיפור בכתיבה של הזכרון בדואל הוא 28% ~, מ2500MB/s לקצת יותר מ3200MB/s. השיפור בכתיבה של הזכרון בדואל הוא 22% ~, מ900MB/s לקצת יותר מ1100MB/s. היום המחשב פתאום התכבה באמצע עבודה בוינדוס, לא הבנתי מה הבעיה, יש לי במחשב פיטצ'ר של MSI שנקרא D-BRACKET ומשם אפשר להבין תקלות בבוט של המחשב, הנורות סימנו שמדובר בזכרון. בדקתי כל זכרון בנפרד והכל פועל, עם שני זכרונות במצב דואל בשתי הקונפיגרציות (1-3 ו-2-4) המחשב לא עולה. שמתי את שתי הסטיקים צמודים ב1-2 והמחשב עלה. מה יכולה להיות הבעיה. דרך אגב ניסיתי לאפס ביוס זה לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום נרשמתי לכאן כי אחי אמר שפה אדע מה לקנות לו... אני רוצה לקנות לו לבר מצווה מחשב למשחקים הוא משחק משחקי יריות תקציב 2500-500- ( מעבד ולוח ) הוא אמר שיש לו כרטיס מסך, מארז וכל השאר. צריך רק לוח האם הלוח הזה מומלץ: או שזה: מה עדיף מהם? מה טווח המחירים שלהם מצאתי בזאפ השאלה אם יש מקומות שנותנות יותר או פחות אחריות למרות שאני בת, אשמח להתייחסות. כמו שציינתי, זה לא מחשב עבורי למרות שגם אני משחקת במחשב
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, אפשר גם יד שנייה וגם חדש, רק תגידו איפה לקנות.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן כולם למען הרכבת מפרט לאינטרנט\וורד וכדו' אני צריך לוח אם עם כ.מסך מובנה, אך יש בעייה קטנה. יש לוחות אם עם - GF6100, אך אין לו יציאת DVI, ואני קונה מסך דק DVI. ראיתי שה - GF6150 כן תומך, אך לוחות לסוקט AM2 והכ.הזה לא מצאתי - האם קיים לוח כזה? אם אין, אני פשוט אקח כ.מסך בנפרד.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145440 אני יודע שלסטוק הם מצויינים. השאלה היא האם יש להם פוטנציאל O.C בכלל?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום (: אחרי סריקות, ובדיקות של כל מיני לוחות הגעתי למסקנה שמה שמתאים לי זה מעבד Intel® Core 2 Quad Q6600 לוח אם מדגם ASUS P5K LGA 775 Intel P35 Intel http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1637&modelmenu=1 לפי האתר של אסוס הלוח הזה תומך בזכרונות DDR2 1066MHz ולא רק זה, יש לו תמיכה שמאיצה את הזכרונות ב 75% לפי טענת אסוס הם קוראים לזה Native DDR2 1066 Support ו ASUS Super Memspeed Technology עד כאן בטוח שלא חידשתי לאף אחד. הספין מגיע מחנות המחשבים איבורי, שמתיימרת למכור את הלוח הספציפי הזה, לא מקוצר, ולא משודרג P5K בפני עצמו ושוב לא PRO ולא SE ולא שום גירסה אחרת של הלוח הזה. אמרתי למוכר טלפוני של איבורי "שעם הלוח הזה אני רוצה זכר…
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חד ויש לי התלבטות בין מעבד INTEL CORE 2 DUO E4400 שיש לו 2.0ghz או 800mhz Intel Core 2 Duo E6300 שיש לו 1.83ghz ו-1066MHZ שתיהם 64bit שניהם 2mb מטמון המחיר בינהם ממש קטן ומשחק טיפה לצד הe6300 אז מה עדיף לי ומה ההבדל המשמעותי בינהם? ??? תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היתחדשתי בשידרוג AMD 9850 לוח גיגה בייט ציפסט 790 DS5 זיכרון 2 יחידות OCZ 1066 גיגה כל אחת כ. מסך רדיאון 3870 איזו קונפיגורציית זיכרון עדיפה ולמה ? unmanaged or nmanaged !
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני שואל בשביל חבר שמעוניין להחליף את הלוח שלו מאחר וקיבל כרטיס מסך בסוקט PCI-E. אני לא ממש מכיר לוחות אם למעבדי אינטל, ולכן אני שואל פה. בעיקרון חיפשתי גם לוח אם שתומך ב DDR1 על מנת לא להחליף את סוג הזיכרון, אבל לא מצאתי. יש חיה כזאת? אם כך, בבקשה תמליצו לי על לוח אם זול ומתאים עם DDR1 אם יש, או עם DDR2 אם אין, שתומך ב PCI-E ובמחיר זול. כמו כן, איזה צ'יפסט מומלץ למקרה. נ.ב. יהיה הבדל ממשי בין שני סוגי הזכרונות עבור מעבד סלרון 2.53? אני מעריך שזה ביזבוז להחליף גם זכרונות עבור מעבד כזה. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שאלתי פה מקודם "מה ההבדל באמת בין AMD ל-INTEL" ולא הבינו אותי כ"כ אז חזרתי בהסבר AMD המרובע-יש לו מהירות של-3.6 וINTEL המרובע-2.6 זה מה שאני זוכר שהסבירו לי אני כבר לא ממש זוכר אם אתם יכולים להציג לי את כל הפרטים בין המרובע הטוב של AMD לבין הטוב של INTEL {ונוסף לכל אלו המחיר} תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 4.06.2008 בשעה 18:28:32 הבנתי שיש בעיה לAMD שניקראת STEPPING B3 משו עם TLB
-
- 49 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לחורשי הפורום שלום! רכשתי לפני חודשיים מחשב בעל : בשתי סטוקים להגברת הביצועים 2* SAMSUNG DDR 256MB 3200\400 סה"כ 512 מעבד INTEL 2.4 800 Mhz 512k cache לוח +EPOX EP-4PDA2 דיסק קשיח WD 80GB 8MB BUFFER כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 64 MB ועוד דברים שלא חשובים לבעיה עכשיו שמתי לב שהמחשב איטי מהרגיל . הוא בקושי זז יענו לוקח לו זמן לבצע פעולות פשוטות כמו כניסה לוווינדוס אקס פי והעתקת קבצים וכו' והבנתי שיש בעיה כנראה בביצועים. בדקתי בPCMARK2002 ואני לא יודע אם ביצועי הארד דיסק שלי , הזכרון והשאר תואמים את מה שקיבלתי כי אם לא אני אחליף חלקים הציונים: CPU SCORE 5700 MEMORY SCORE 6700 HD SCORE 1200 נ.ב. אין לי מושג איך לבדוק ביצועים ללוח אם ....... תודה למגיבים!
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם.. היה לי לוח P35C-DS3R אך הוא נשרף לי עם המעבד..(יש בו נזק פיזי לא יודע אם יחליפו) ולפי מה שהבנתי שבוע הבא מגיע P45.. האם כדי לקנות P45 במידה ולא יחליפו לי ? ובמידה יחליפו לי האם אני יוכל לבקש מהחנות לקנות לוח אם אחר במקום מה שהיה לי.. כאילו לעשות טרייד אין..אם אני יקבל זה יהיה חדש... :s05: :s05: :s05: וכמובן מה יהיו טווח המחירים של הלוחות החדשים !
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשרף לי לוח אם של gigabyte בתקופת האחריות. מסרתי את המחשב לתיקון ולאחר חודש עדיין לא קבלתי אותו חזרה(הלוח כבבר לא מיוצר ) מה עליי לעשות כדי לפתור את המצב ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-