מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שעור חוזר לכולנו - מדוע רצוי להמתין מספר חודשים עד להצטיידות בפלטפורמה או טכנולוגיה חדשה, וזאת על מנת להימנע ככל הניתן, מכל אותם חבלי ילדות שמלווים אותה באצווה הראשונה: (וזה נכון בכל תחום באשר הוא עלי אדמות)
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
-
אני שם את העיקר שקשור רק ללוח אם : ספק 500 W פנטיום 4 3.06 MHz כרטיס גרפי radeon 9700 pro אני רוצה שני יציאות USB 2.0 יציאה למצלמת וידאו אנלוגית (לא בדקתי אם יש בכרטיס, אני אבדוק אח"כ) זה יהיה מחשב שבעיקר יהיה למשחקים!!! משחקים כמו: UT2004 , medal of honor , return to castle wolfenstein, GTA 3 , vice city battlefield 1942 , rainbow six , red alert ועוד הרבה משחקים מתקדמים ולא כל כך מתקדמים אני רוצה שהם יעבדו לי חלק.. אם אתם רוצים עוד מידע תבקשו...
-
- 9 תגובות
- 601 צפיות
-
-
:nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
סליחה על שתי אשכולות שפתחתי צמוד זה לזה. יש לי: מעבד : P4 2.4 533MHZ זכרון: 256MB 333MHZ - סטיק 1. לוח: MSI 865PE Neo 2 S - דואל צ'אנל. בעוד כמה ימים אני אקבל את הזכרון שהזמנתי (שזהה למה שיש לי כרגע, PQI).. אז על איזה מהירות הזכרונות יעבדו? על 666MHZ, או שהמעבד יגביל אותם ל533MHZ(זה קשור?)? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE 945 GA-81945GZME-RH עם FSB של 800/533 MHZ רכשתי מעבד Intel LGA 775 Duo 2 Core מודל E6300 עם FSB של 1066MHZ האם כדאי לי יותר לעבוד עם לוח האם ב-FSB533?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקריאה של כמה נושאים פה בפורום, הבנתי שיכולה להיות בעיה עם אני אחבר 4 סטיקים משום שהמעבד של AMD מגביל אותם? זה נכון? אני רוצה להוסיף שני סטיקים של 512MB בנוסף על השניים שכבר יש לי, כך שיהיה לי 2G, מה בדיוק יקרה אם אעשה זאת? המהירות של הזכרונות תרד? להסיר את הסטיקים שיש לי ולקנות 2G זו לא אופציה גם כלכלית וגם כי אני לא מתכוון לזרוק את הזכרונות לפח.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אז ככה, אני רואה שכרגע המעבדים הנוכחיים של AMD (וכמובן הלוחות שבהתאם) תומכים ב-2 תושבות, ה-AM3 ו-AM2+. רציתי לשאול מה ההבדל בין שתיהן, ואם זו שאלה של עדיפות, מה מהן עדיף כמובן. כי בנושא שפתחתי לא מזמן בפורום מפרטים 3 אנשים שונים בנו לי מפרטים עם תושבות שונות, אז זה מעט מבלבל. אשמח לעזרה ככה בקטנה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדגמים הקרובים של AMD יהיו מועמדים ראויים לתואר מקסימום ביצועים ביחס למחיר - מעבד ה-Ryzen 3 2300X מככב בהדלפה חדשה וחושף מעט מיכולותיו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, השאלה בכותרת+מבקש לצרף הוכחה,ו/או ניסיון מוצלח של בעל לוח אם כמו שלי עם סידרת זיכרונות אילו. תודה רבה מאוד מראש.
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא אם מישהו מארה"ב זכרון האם שווה להשקיע את הכסף או לקחת משהו יותר זול?
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הנ"ל: מעבד אינטל Q9550 CORE 2 QUAD זכרון REAPER 4GKIT DDR2 800 OCZ לוח ג'יגהבייט GA-X48-DS4 דיסק קשיח 750GB 32MB S2 SEAGATE מארז PLUS ARMOR THERMALTAKE שחור + חלון מאוורר למעבד שקט AR 775HEAT-PIPE כרטיס מסך 4870X2 sapphire עכשיו האם כדאי לרדת קצת ולקחת P43-DS3L כדי לחסוך בעלויות. מצד שני אני חושש שכשאני אשדרג קצת אני אקבל צוואר בקבוק כי הלוח חלש. אז שני שאלות לי, מה דעתכם על המפרט? והאם כדאי לרדת קצת בלוח? כי אני לא מתכנן לעשות ממש OC או CF.
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מעבד amd2800 ולוח אם epox 8hda5j. בדקתי דרך cpuz את מכפלת המעבד והתוצאה היתה x9 (תדר המעבד היה 1800MHZ). כאשר בדקתי את אותו הדבר דרך הביוס היה רשום שהמכפלה היא 10 (cpu clock ratio) ולא היתה אפשרות לשנות. כמו כן תדר המעבד נמצא על 200MHZ. משהו פה לא מסתדר לי, הרי מהירות המעבד מחשבים לפי מכפלהFSBx. הFSB שלי הוא 200, אז איך זה מתחשב בפועל? מישהו מוכן לעשות לי סדר בראש? :s05: תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וברכה ברשותי מחשב נייד acer aspire 5738dzg עם 3 גיגה זיכרון DDR2 האם אוכל לשלב עם הזיכרון הקיום אחד מהזיכרונות האלו http://ksp.co.il/?select=.268..316..99..786.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם כן.. אז מה הכי מומלץ לקחת? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב יש לי איזה לוח אם מעפן וישן .... ( יש לי מחשב פנטיום 3 מה אתה מצפים?). הקטע המצחיק הוא שהמעבד שלי הוא slot 1 ולא סוקט ( מן מכשיר בצורה כרטיס שנכנס ללוח אם כמו כרטיס מסך)...והצצתי בחוברת של הלוח אם וגיליתי שהסוקט שלי הוא 370 ( כן יש לי בלוח אם מקום גם לסלווט 1 וגם לסוקט). עכשיו- האם יש מעבדי פנטיום 4 שמתאימים לסוקט 370? כי אם כן זה יכול להיות שידרוג מאוד נחמד.
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אינטל משיקה לאוויר העולם סדרת מעבדים חדשה ואנחנו לקחנו את Core i9 9900K הנוצץ שלה לבחינה מקיפה: השוק השולחני ההמוני סוף כל סוף מקבל 8 ליבות עיבוד מבית אינטל לכתבה
-
- 79 תגובות
- 55.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי P4 2.4. רוצה לקנות לוח Abit IC7 Intel 875P Motherboard ו- A-DATA DDR400 512MB X2. א. האם כדאי (מבחינת מחיר/ביצועים)? ב. האם יתאים ל- OC (אני לא ממש מבין בזה)? תודה.
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם !! רציתי לשאול לחוות דעתכם איז לוחM עדיף מבין השניים הללו: 1) 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E - לוח אם למעבדי אינטל ?GIGABYTE או... 2) ABIT - NI8-SLi (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E,GBE, SATA II? ---מדוע ולמה??? --- רצוי לציין שהמחשב מיועד למשחקים כבדים!! תודה רבה.......
-
- 7 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מחפש מעבד, לוח וזכרונות בתקציב שנע בין 4500 ל - 5000 ש"ח לא יותר! המחשב מיועד למשחקים חזקים ביותר שיש היום! מעבד: מעדיף Intel - אבל אין לי בעיה לקנות AMD זיכרונת: שיהיו גדולים ומהירים ככל האפשר בתקציב! לוח: מעדיף של ASUS חשוב שהיו בו לפחות שני יציאות IDE (כדי לחבר 4 כוננים) חשוב שהיו בו הרבה מהטכנולוגיות החדשות חשוב מאוד שהיו בו חיבור לפחות לשלושה יו אס בי פנימיים (לא החיבורים החיצוניים) חשוב מאוד שהיה בו אפשרות חיבור של כניסה ויציאה של סאונד הקידמיים במארז ויעבדו בו זמנית עם החיבורים הרגילים שיש בלוח! שיתאים לאוברקלוק (שאני מקווה ללמוד ולעשות) קיצר תנו לי שילובים מעניינים בתקציב שלי... תודה
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
ממ פתחתי את המארז שלי וחקרתי די הרבה את כל הלוח אם והכרטיסים והכל... לכ. מסך יש חריץ שמתחתיו כתוב AGP ולשאר הדבר (כ.רשת וקול) כתוב PCI 1-5 (יש 5 יציאות לPCI) עכשיו השאלה שלי היא האם זה משנה באיזה יציאת PCI נמצא הכ. קול למשל? אם הוא נמצא בPCI 2 אני יכול להעביר אותו לPCI 5? פשוט המיקום שלו מאוד מפריע וחוסם קירור לכ. מסך \=
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום וצויין שהם ברמה ג'נרית לחלוטין.. זה נכון?? איך הם בOC? חיפשתי שני סטיקי של 1GB 800 ומצאתי אותם במחיר של 1370 ככה.. איך הם? תודה!
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בעתיד הקרוב צפויה ירידת מחירים (והפסקת ייצור) לכמה מעבדים. האם הQ6600 כלול? אם לא מתי לדעתכם תהיה לו ירידת מחיר?
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח GIGABYTE GA-X58A-UD3R rev1 עם מעבד i7 930 וזכרונות PATRIOT MEMORY PVT36G1600ELK 6 GB (3 X 2 GB) DDR3 1600MHz שעובדים ב3-channel.(שאותם אני מחפש למכור - אגב) קניתי לי את [h=1]Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM Desktop Memory (KHX1600C9D3K3/12GX)[/h] האם אני יכול להרכיב אותם ביחד? או שאני צריך להוציא את הפטריוט ולהרכיב רק את הקינגסטון? תודה מראש, יונתן
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היה לי 512MB ראם של CL2.5 PQI 400MHZ על המחשב. (2X256) הוספתי עוד שני סטיקים של HYNIX 400MHZ CL3 2X512) אז עכשיו יש לי ג'יגה וחצי ראם. והם פועלים בדואל צ'אנל 1-קודם כל עכשיו כל הסטיקים פועלים בCL3 שידעתי שזה הולך לקרות, אבל מה שמוזר זה שהCPU:RAM RATIO הפך ל5:4 במקום 1:1 אז הזכרונות גם פועלים ב160MHZ במקום ב200MHZ וגם פועלים בCL3 וגם אני לא יכול לשנות את זה חזרה ל1:1 בלוח אם, זה כותב לי שזה נעול 2- התוצאה שלי ב3DMARK 05 ירדה! ב500 נקודות, שזה ממש מוזר בהתחשב שכך שהוספתי ראם 3- המחשב לא מהיר כמו שציפיתי, הוא אפילו יותר איטי מאיזה פעם אחת שהוספתי רק סטיק אחד של 512 שהשאלתי מחבר שלי, ואז היה לי רק 1 ג'יגה ראם. 4- הראם הקודם שלי עבד על PERFORMANCE MODE לפני השדרוג ועכשיו משום…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי לוח אם לפנטיום 3 תוצרת ASUS דגם TUV4X לצערי, במהלך עדכון BIOS היה לי קראש ומאז הלוח אם הפך ללא שמיש. שמעתי שיש מקומות ניתן לרכוש בהם BIOS וממש להחליף אותו פיזית בלוח האם. האם ידוע למי מיכם היכן קונים BIOS ?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-