מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
אז קניתי מחשב חדש Q9400 HD4870 512mb 4g 470w בקיצור,אני מחלף 3 קבצים RAR של 5-13GB כל אחד, והמעבדים רק על 10-30% מאמץ ! למה זה קורה,למה המעבד לא "מתאמצץ" יותר כדי לחלץ מהר יותר,הוא רק על 30% מקסימום? 3 חילוצים+ונטרילו+mIRC+CStrike+אינטרנט\2-5 טאבים תודה מראש! נ.ב הQ900 על 2.71
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
חברים שלום, ברצוני לשפר קצת את המחשב, האם תוכלו לתת המלצה לשיפורים הבאים: 1. זכרון (נפח כמה שיותר גדול אשר מתאים ללוח האם הנוכחי). 2. כונן SSD. 3. סוג של מנגנון קירור? 4. לשפר את כרטיס המסך? 5. שיפור מעבד\לוח אם? או המלצות למה ניתן ואיך לשפר את התצורה הנוכחית. אני מצרף בתמונות את הפירוט של המחשב הנוכחי שנוצר דרך CPU-Z. כרגע יש לי כונן ראשי מסוג SSD בגודל 120 ג'יגה ונותרו בו כ17 ג'יגה פנויים:\, כונן משני בגודל 600 ג'יגה וכונן נוסף בגודל של טרה בייט. השימושים העיקריים של המחשב: * תכנות - אני עובד עם מספר IDEים וחלקם כבדים - למשל VS2015. * גלישה * טורנט * צפיה בסרטים. תודה על…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המחשב של האחיות שלי הוא: PENTIUM 4 3GHZ 1MB S775 + ALPINE 7 PRO INTEL 915P לוח אינטל מבוסס צ'יפסט 915P זיכרון: 4X512MB CL3 DDR400 סה"כ 2GB. 8500GT 512MB GDDR2 פאסיבי של GIGABYTE LG DVDRW X8 WD 80GB SATA 7200RPM HEC 6C11 מארז FSP 350W 12CM ספק קיבלתי לוח ECS מבוסס צ'יפסט 662 של SIS, שתומך בDDR2 667 ובמעבדים כפולים עד C2D מסוימים + מעבד PENTIUM D 925 3GHZ 65NM מקריאה עלה שהלוח הנ"ל לא תומך בDUAL CHANNEL, ובכל מקרה רק עד 2GB של זיכרון. הלוח בקושי עבר שימוש, הקבלים והכל במצב מצוין. חשבתי להחליף את הלוח המעבד והזיכרון מהמחשב הקיים שלהן לאלו שקיבלתי. השאלות: 1. כמה יורגש אובדן הDUAL CHANNEL? המחשב משמש בעיקר לשחק בSIMS2 ו3 בקרוב ולגלישה באינטרנט, לדעתי לא צריך להיות הבד…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום .. אני קונה מעבד חדש ומתלבט ביו INTEL לבין AMD מה עדיף לי? תודה...
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מדובר פה על cl3 ddr 400 מה מהזכרונות הכי טוב?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לדעת איזה לוח אם יותר טוב ובמה ? Intel® 865PE - Asus P4P800 Deluxe או Abit IC7-MAX3 תודה מראש חברים
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
החלטתי סופית ללכת על הלוח הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1809_1814&products_id=11233. קודם כל, מה אתם אומרים ? הוא טוב ? הוא יתאים לקונרו ? דבר שני, יש לי ספק 20 פינים, האם הוא יתאים ללוח הזה ? שכחתי להוסיף שאני לא שם כרטיס מסך ויש לי ספק ג'נרי 480 וואט.
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מדגם ASUS M2N ולאחרונה חיברתי עוד הארד דיסק למחשב ומסיבה לא ברורה הלדים שמחוברים לי לספק כוח מתחילים להעלם ולהידלק כאשר המחשב מתחיל לחשוב (להיות קצת עמוס) זה קורה כל הזמן גם כשהמחשב נטען, אבל כאשר הוא במנוחה האורות נשארים בצורה רגילה, מישהו יודע למה זה קורה? חיברתי את ההארד דיסק בחיבור חשמל שמתחבר עם ההארד דיסק הראשון.
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
בלוח החדש של אסוס יש 3 חריצי PCI-E השאלה היא היא האם אפשר לשים 3 כרטיסי GX2? 2 שיהיו ב QUAD SLI והשלישי שיהיה מיועד לעבוד פיזיקה ואז מתקבל 4 ליבות לעיבוד גראפי ו2 ליבות לעיבוד פיזיקלי אפשרי?
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
המשך הודעה על תאימות מעבדים למטה... אני רוצה לפתוח בהתנצלות אני ראיתי שיש תארד מתחתי בנושא אבל זה קצת שונה אז.... שששש! :] בכל מקרה יש לי לוח אם שתומך עד 333 יש לי 512 של 333 היום כמעט ולא מוכרים כאלה רק 400 אם אני יקנה היום 512 של 400 האם הוא יוכל לעבוד בלוח שלי, במקביל ל 333 ? אם אני יוסיף עוד 512 האם יראו הבדלים משמעותיים בין חצי גיגה ראם לבין גיגה ראם? זאת אומרת תוכנות יעלו מהר יותר ? (פוטושופ וכאלה) משחקים ירוצו טוב יותר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש, כניראה כמו רוב שואלי הפורום:-) החלטתי ללכת על מעבד AMD כי הוא משמעותית יותר זול מINTEL. אני צריך כח חישוב כי אני מריץ לפחות 2 OS בו זמנית (VIRTUAKL BOX) בגלל זה גם לקחתי 16 GB זיכרון ולא רק 8GB. העניין הוא שבהתחלה חשבתי ללכת עם לוח של GIGABYTE Gigabyte 990XA-UD3 AM3 שניראה לא רע בכלל. אבל אז בחנתי עוד אופציות ומצאתי שגם לוחות ASROCK לא רעים, חשוב לי עמידות בנפילות מתח וחשמל (ולכן לקחתי ספק של CORSAIR CX) וראיתי שלפחות לכאורה ASROCK ו ASUS יותר מוכנים ועמידים לכך מGIGABYTE.(מי שחושב ש UPS יעזור לו, רוב ה UPS במחיר מתחת ל 1200 שקל בארץ הם פח שלא נדע...). ראיתי רק ב PLONTER לוח של ASROCK ל AMD, ב KSP ו IVORY אין בכלל וב IQPC שראיתי שאמ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בינתיים הטוב ביותר שמצאתי הוא ?M2NPV-VM של ASUS , בגלל שיש גם DVI וגם TVOUT. האם קיימים לוחות-אם נוספים (אפילו לא AM2-socket) שכוללים כרטיס מסך on-board עם יציאות TVOUT+DVI? כמו כן הוא מגיע עם חיבור RGB, האם קיים לוח-אם עם חיבור קומפוננט OB? תודה וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 472 צפיות
-
-
עשיתי כמה חיפושים באתר הזה ומצאתי לא מעט ת'רדים שמדברים עם הנושא, ומכולם לא הצלחתי להבין שני דברים: 1. האם P35-DS3 נותן תמיכה במעבדים החדשים שיצאו לאינטל? ואם לא אז איזה גרסא של P35 כן תומך? 2. האם שווה להוסיף את המחיר בשביל זה? (מ-965P-DS3) אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד E6400 (שכבר נקנה מזמן) למשחקים עם OC.
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הפעם הכותר TombRaider תחת עדשת המבחנה - שיפור של כ- 25-30% ב- FPS כאשר הכותר עבר קידוד מחודש, קידוד אשר מנצל את ryzen נכונה. הביצועים כרגע זהים לחלוטין לאלו של מעבד סקיילק 6700 , שהוא כידוע החזק כיום בשוק מבחינת IPC במחנה של אינטל (יותר מאשר 7700). ההשוואה במבחן שהם ערכו בוצעה באמצעות מעבד ryzen 1600 שרץ בתדר ברירת מחדל שלו - קרי 3.6Ghz ואינו מומהר. הם רצו לראות מה ההשפעה של האופטימיזציה מבלי שבוצעה המהרה נוספת למעבד, אשר יכולה לתת לו עוד 12% תוספת כח (אם הוא מומהר ל- 4.0ghz) https://www.youtube.com/watch?v=7ebtf66fL4A
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שבלוח אם של ג'גהבייט Gigabyte GA-8IPE1000 Pro3 יש שתי טכנולוגיות שלא ראיתי באף לוח אחר: M.I.B שקשורה לזיכרון הראשי של המחשב וטכנולוגיית ה C.I.A שקשורה למעבד. השאלה שלי היא האם כבר הטכנולוגייה הזאת הוכיחה את עצמה כתורמת באמת או שזה לא מראה שיפור רגיל לעומת הטכנולוגיות הרגילות שאר לוחות האם? איך הלוח הזה בכלל? הוא נחשב טוב ?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף לגיימינג (מכרתי את המחשב העיקרי שלי וכרגע מרכיב מחשב מהגרוטאות ששוכבות במחסן ) יש לי את ה e5800 3.2 ואת ה q8200 2.3 המעבד ישודך ללוח ם של גיגבייט עם זכרון 4 גיגה ddr 3 וכרטיס מסך gtx 650
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם המעבד החדש i7-7820x יכול לתת ביצועים טובים יותר באופן משמעותי מ- i7-7700k, כאשר המחשב משמש ; תכנות גראפיות (פוטושופ -אוטוקאד רוויט), תלת-מימד, רינדור (vrya) , משחקים והמון יישומים פתוחים בו זמנים. (כרטיס המסך הולך להיות 1070.)
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי אני יכול לקבל את הלוחות הבאים בערך באותו מחיר ואני לא ודע מה לבחור. ASUS 875P Chipset Motherboard for Intel Socket 478 CPU, Model "P4C800-E DELUXE" -RETAIL http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-131-464&depa=1 או GIGABYTE i875P Chipset Motherboard for Intel Socket 478 CPU, Model "GA-8KNXP Ultra" -RETAIL http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-186&depa=1 אז השאלה שלי מה יהיה יותר טוב אם המחשב שלי ( מפרט בהמשך ויהיו שינויים!) במחשב יהיה אוברקלוק בעתיד, ואולי תציעו לוחות-אם אחרים יותר טובים מאלה. מפרט: ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Intel p4 2.6c ht 512K ( שנה הבאה יש לי בר-מיצווה אז יהיה לי מספיק כסף לקנות Intel p4 3.4 EE PRESC…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום. אני חושב על לקנות את המעבד CELERON D 64BIT (לא החלטתי על מהירות שעון עדיין)... רציתי לשאול קודם כל איך המעבד והאם הוא יותר טוב מסלרון רגיל שהוא לא 64BIT והאם התמיכה שלו ב 64BIT היא אמיתית? (המעבד הוא לא לגיימר כבד, אלא פעם בחודש אולי איזה משחק או שתיים) כמו-כן רציתי שתמליצו לי על לוח טוב אליו באיזור ה 1000 שקל... תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סתם נזכרתי בסרטון הדרכה שראיתי בפי סי פוביה שם הוא הראה איך להתקין זיכרונות,אך לא ציין ענידת צמיד מתכתי. האם צמיד כזה הוא חובה?. כי לפי ליאו מטק טי וי זה ממש חשוב לענוד אחד. ואם כן מאיפה קונים כאלה?.
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש הכולל בתוכו את הלוח הנ"ל GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 (לא יודע אם זה משנה אך אפרט את כל המפרט.) מעבד Intel Core i7-920 Box לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD4 זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-21 PI כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce GTX 285 1024MB DDR3 PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כח Seasonic S12 Energy Plus 650W בחנות מסויימת המליצו לי על לוח מחברת BIOSTAR הדגם המדוייק הוא TPower X58 5.x והביאו לי סיקור מבדיקות שנעשו. פער המחירים גדול מאוד. מה דעתכם? קישור לאתר היצר של BIOSTAR http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-power/introduction.php?S_ID=390 [attachment deleted by…
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד ב 20,000 (אפשר גם ב 21,000) למשחקים.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני וחבר עומדים לקנות לוח אם מארצות הברית ורציתי שתעזרו קצת בבחירה של הלוח ולהתאים להם זכרונות בהתאם הלוח הראשון הוא ASUS MAXIMUS II FORMULA תומך ב-DD2... ממה שביררתי הוא עולה 270 דולר באיביי רציתי לדעת לפני הקניה אם כדאי להשקיע בלוח שתומך ב-DDR3 שתהיה אפשרות לשדרוג בעתיד. אם כן על אילו לוחות DDR3 אתם ממליצים בסביבות ה-300 דולר ואילו זכרונות כדאי לקנות בשביל הלוחות חשבנו על X48 Platinum של MSI כלוח שני אבל אשמח לחוות דעת שלכם מאוד חשוב !! הלוחות חייבים לתמוך ב-CrossFire. ובנוסף לזה בלוח הראשון יש אופציה ל-OC אוטומטי שהמערכת עושה בעצמה זה גם מאוד חשוב כי אני והחבר לא יודעים לעשות OC בכלל בכלל תודה רבה לעונים =)
-
- 44 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הבעיה אני לא צליח לימצאו מארז שיתאים ללוח אם שני כרטיס הרשת בבקשה תעזור לי בתודה סתיו :'(
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם - יש לי כמה שאלות על הלוח הבא : http://www.pcpartner.com/products/ati/m-a56S.htm 1- האם לכרטיס מסך המובנה יש TV OUT? 2- האם לכרטיס מסך המובנה יש tv in? 3- בכמה mega זיכרון משתמש הכרטיס המובנה ? תודה רבה לכולם . ביי
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-