מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. רציתי לדעת מה מייחד לוחות אם של אינטל (לטוב ולרע) מול שאר היצרנים ולמה מרוב התגובות והפרסומים שאני קורא כאן, כמעט ולא ממליצים על לוחות אם שלהם אלא תמיד מפנים לGIGABYTE או MSI או ABIT או ASUS או או או.... אני מבין שיש אולי פיצ'רים לOC ולגיימרים שהחברות האחרות מכניסות לדגמי ספינות הדגל שלהן, אבל במה שקשור ללוחות האם ה"בסיסיים" (אם אפשר לקרוא להם ככה בכלל) אני לא מבין את ההבדל בין אינטל לאחרות. אם אני היון מחפש לבנות מפרט על בסיס הE6300 או E6400 ומעוניין בלוח עם צ'יפסט 965 (או שאין לי צורך בזה בכלל?) האם שווה לי לבחון לוחות של אינטל? היישומים העיקריים שלי הם גרפיקה ועיבוד תמונה (לא OC ומשחקים קצת אבל לא באופן כבד) אשמח לקבל פרטים. תודה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש, ואני מתלבט האם להוסיף את ההפרש עבור QUAD.. המערכת תהיה מבוססת AMD, הלוח אם של גיגהבייט - MA770-UD3 השימוש הכבד ביותר זה משחקים, מעבר לזה 2 המעבדים כנראה יתמודדו יופי עם השאר(גלישה/סרטים וסדרות ב-HD/שאר יישומים) ההתלבטות היא בין ה-Athlon II 250 ל- Phenom II 920 עד כמה ה-QUAD יביא ביצועים טובים יותר והאם לדעתכם זה שווה את ה-400 שקלים הנוספים ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה לפי דעתכם יותר טוב /יותר מומלץ לשים סטיק אחד של ג'יגה של קינגסטון או...... לשים שתי סטיקים של 512MB של קינגסטון אשמח לקבל תשובות מעניינות!!! תודה........
-
- 18 תגובות
- 861 צפיות
-
-
המעבד יהיה AMD Athlon 5000x2 AM2 לפי פורום המפרטים הבני שהMA74GM של ג'יגבייט הוא המומלץ. אשמח לכיוון ועזרה, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחפש זיכרון ללוח והמעבד שהיו בהגרלה אני לא הולך לעשות OC מטורף אבל אשמח אם תהיה אפשרות. התקציב הוא בסביבות ה500 ש"ח, אבל אין בעיה לחרוג אם יש משהו בסביבה הקרובה שיש לו תיזמונים ממש טובים אם בא עם קירור טוב יותר.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ש-לום! אמממ רציתי בבקשה לדעת מהם הצ'יפסטים הבולטים היום בשוק ואם אפשר - נתונים קצרים על כל אחד מהם, מה ההבדלים וכו'. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להרכיב את המחשב המהיר ביותר שניתן כרגע ויש לי כמה קיטים של זכרונות שאני צריך לבחור מהם מה עדיף. אני אומר מראש שהלוח אם תומך בכל מה שאני אזרוק עליו ( ASUS MAXIMUS VI EXTREME ). מה יש לי עכשיו: יש לי קיט של 8GB X2 1600 של קינגסטון ועוד מודול של 8G 1600 של G.Skill, זה מה שמותקן אצלי עכשיו וזה עובד יופי. יש לי עוד קיט (לא מחובר עדיין) של קינגסטון 8GB X2 2400. השאלה שלי היא מה עדיף: 1. להישאר עם מה שיש לי עכשיו ? 2. להוריד את המודול של ה- 8G של G.skill ולהוסיף במקום את ה קיט של ה 2400 (במקרה כזה אני מניח שהמהירות הכללית תרד ל 1600) ? 3. להוציא את מה שיש לי ולהתקין רק את ה 2400 ? אשמח אם תוכלו לסייע לי בדילמה. נ.ב בסוף הפרויקט אשמח לשתף אתכם במפ…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום חבר'יה ... הרכבתי תמחשב שלי לפני 3 שבועות מפרט : Q6600 G0 ASUS BLITZ FORMULA SE 4GB GEIL 800 ULTRA CL4 BFG 8800GTS OC2 השאלה שלי היא .. יש לי VISTA 32BIT היא לא אמורה לזהות את ה 4GB RAM אבל כדאי להסיר 2 GB ולהישאר עם 2GB או שה VISTA תנצל את ה 4GB ? מה שלא יהיה אם אני מסיר 2 GB מהמחשב הוא בטח יהיה יותר איטי לא ? לא מתכנן להתקין 64BIT כי אין לה עברית MUI ... אני לא קונה חוקי ... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
איזה סידור יותר טוב?? לקנות סטיק של גיגה במהירות 800 או 2גיגה במהירות 667??
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מצאתי את זה בזאפ http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=KR-2GB-6400k&affiliate=zap איך זה? האם זה הכי זול?
-
- 12 תגובות
- 888 צפיות
-
-
כמו בכותרת.... יש איזה תוכנה או משהו?
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
היכונו לבואם של מחשבים ניידים תקציביים ומודרניים, עם Pentium Gold 6405U ו-Celeron 5205U לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בין הצורך שלי להוריד את עלות המחשב ובין הצורך שלי לרכוש מחשב טוב עלתה השאלה איזה לוח לרכוש ? באחת החנויות אמרו לי שאם אני לא מתכננן שדרוג עתידי או אוברקלוק רצחני אני לא ארגיש בביצועי המחשב אם הלוח יהיה מבוסס שבב G31 או p43 או p35 או p45 . ז"א ללוח אין השפעה על המעבד, ותפקידו לתאם בין כל חלקי המחשב מבחינה זו כל הלוחות שווים . כמובן שאני יודע שהחנויות מנסות להיפטר ממלאים ישנים אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש משהו בדבריו. גמר חתימה טובה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וצריך עזרה בשלושת הרכיבים האלה. הלוח שאני לוקח: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230 מעבד - אחד מאלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_894&products_id=7229 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1200&products_id=6942 הזיכרונות האלה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_4400_dual_channel_gold הלוח הזה טוב? אם אני לוקח את המעבד השני אז צריך לוח אחר נראה לי.... הוא טוב לאוברקלוק ובלי אוברקלוק? איזה מעבד עדיף מבחינה ביצועית? יש הבדל רציני? איזה מעבד עדיף מבחינת אוברקלוק? יש הבדל רציני? איך הזיכרונות? טובים? עם\בלי אוברקלוק? איפה אפשר להשיג …
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
טוב אלוהים אסור לי להסתובב עם הכרטיס אשראי - אני ממש נורא זה למה הבנק ממש אוהב אותי . רכשתי לפני מספר דקות: amd xp 1800 msi kt333 ru ddr samsung 512 3000 msi g4 ti 4400 antec full 350 maxtor 40 7200 ata 133 dragon orb 3 5000 ש"ח. מגיע עוד שבוע.
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד E6300 ASUS DELUXE אני צריך זכרונות שיעזרו לי להגיע לOC הכי גבוה ואני קונה את זה מNEWEGG אז בבקשה תביאו לינק משם התקציב עד 450 דולר אני רוצה משהו הכי איכותי שאפשר.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
לפי התמונה הזאת NVIDA בדקה את הלוחות ואישרה אותם!!!! התמונה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם אז ככה אני ממש נמצא בנקודה שאני לא מבין טוטאלית איך בעצם ה-I7 עובד כל אחד אומר לי דברים שונים לגמרי.. אז אני מבקש אם אתם יכולים לתת לי הסבר מפורט שמסביר בעצם איך ה-I7 עובד עם כל הליבות הוירטואליות והליבה הגראפית והכל בעצם. ועוד שאלה..מה ההבדל בין ה-I7 2600 ל-2600K כנ"ל לI5 52500 ל-2500K. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה למכור את הזיכרון שלי של GEIL PC4400 550MHZ הזיכרון בין חודש בערך ולא עבר שום OC ( הלוח הגביל אותי ב 480MHZ... ) שאלתי בפנדה ואמרו לי שהמחיר שלהם הוא 2600 שקל השאלה כמה כדאי לי לבקש אליהם ??? לזיכרון יש אחריות לכל החיים ואני יכול להחליף אותם לחדשים בלי בעיה במידה וזה עוזר במשהו...
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שאלה. קניתי מארה"ב מעבד AMD ATHLON XP 1800+ עם מאוורר והיטסינק של COOLER MASTER. החדר שלי לא ממש קריר, כי המזגן הוא בקומה הראשונה ואני גר בשניה, אצלי הטמפרטורה עכשיו ביולי היא בערך 30 מעלות בחדר, עם אוורור כמה מעלות פחות. אני מפחד שהמעבד ישרף לי, אז אני רוצה לדעת נתונים על הטמפרוטרה, אני יודע שיש חיישן בלוח האם כי הוא חדש של סולטק, עכשיו השאלה - איך אני יודע?! יש תוכנה??? BIOS??? רק אל תגידו לי שאני צריך לקנות HARDCANO... תודה מראש AMIGOS.
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לי יש לוח lanparty ultra nf4 וספק כוח של 550w toppower והמתחים בביוס הם 3.32v 4.97v 12.02v 5vsb-5.02 האם זה נורמלי או נמוך כול החיבורים מחוברים ללוח
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
טוב אז לאבא שלי נהרס המחשב והוא החליט לקנות חדש...עכשיו הוא אמר לי שהוא מוכן לקחת את המחשב שלי ושאני יקח את החדש... לי יש amd 63 3000+ ואת האמת כיום אני משתמש במחשב בשביל הלימודים (מדעי המחשב) , אינטרנט והמון הורדות...המחשב פתוח 24 שעות ... משחקים אני כבר בקושי משחק וסרטים אני לא רואה הרבה כי יש לי מקרן הבעיה הקלה היא שהמקום שממנו אני קונה את המחשב אין לי אפשריות ממש... לוח אם למשל אני יכול לקנות רק את ה ECS P965T-A שמביקורות עליו הבנתי שהוא בסדר השאלות שרציתי לשאול הם בקשר למעבד והזכרונות יש לי אופציה לE6300 ב1040 שקל או E6400 ב1290 השאלה היא אם בשבילי שווה ללכת על ה6400 ? עוד שאלה היא לגבי הזכרונות... האם כדאי לי לקנות סטיק 1 של ג'יגה או שניים של 512... כי אני שוקל אולי…
-
- 14 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
שלום אנשים... קראתי את הסטיקי והבנתי פחות או יותר מה כל מספר בתזמונים מייצג... אבל לא הבנתי את רמת החשיבות של כל מספר. בקיצור מה שרציתי לדעת הוא עד כמה המספר האחרון בתזמונים משפיע, למשל מה ההבדלים בין זכרונות עם התזמונים הבאים: 5-5-5-15 מול 5-5-5-18. תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 1.11.2008 בשעה 13:02:35 אם אפשר תגובה מהירה זה יהיה מצויין... אני מתכנן לקנות זכרונות ביום ראשון
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-