מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני חייב תעזרה שלכם. המוכר של המחשב היתקשר אליי ואומר לי עם אתה רוצה יש את זה באותו כסף z68 pro 3 gen והלוח שאני הזמנתי זה Fatal1ty P67 Professional את מה כדאי לקחת? הZ68 גם של אשרוק ואני לא יודע עם של fatal1ty הוא אמר לי ככה בטלפון שומע תרוצה לחכות עוד יומים או שאני יביא לך דגם יותר חדש באותו כסף ואני צריך להיתקשר להחזיר לו תשובה היום עם אני רוצה אותו מחר. זה המפרט.: מעבד: [..] INTEL 2500K - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1055 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Motherboard Name ECS H67H2-M3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) אם אתה יכולים להגיד לי מה האיכות של הלוח m הנ"ל והאם הוא כל כך משתלם ומממש את כל הפוטנציאל של המעבד הזה CPU Type QuadCore Intel Core i7-2600, 3500 MHz (35 x 100) והאם ECS זה חברה מוכרת והאם כדאי להחליף אותו ? תודה בכל מקרה :-)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש חנות זולה בחו"ל שעושה משלוחים לארץ? כדאי להביא מחו"ל את המעבד הנ"ל? אפשר המלצה לחנות בחו"ל שמוכרת את המעבד הזה במחיר יותר זול מהארץ?ואם אפשר שהמשלוח יהיה מהיר תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בע''ה, שלום חברים, ברשותי לוח אם מסוג ASUS A8V-E SE אני רוצה לעדכן לו את הדרייבר - קיבלתי במקור דיסק עם התקנה של הדרייברים (כרגע מותקן) אולם רציתי לדעת אם קיים שדרוג לדרייבר והיכן להוריד. תודה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אפשר לקבל הסבר וכתבה לגבי לוח אם AMD שעובד ביחד עם כרטיס המסך ? אני לא סגור על זה עד הסוף, ואני רוצה לקנות מחשב חדש. הבנתי שלוקחים כרטיס מסך בינוני/נמוך והוא עובד בשיתוף עם ה מעבד הגרפי בלוח האם. אודה לקצת סדר בעובדות ודוגמא לשילוב.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי את הלוח p67a ud3 b3 ואני רוצה לעדכן ביוס, השאלה שלי היא האם צריך להתקין את כל העדכונים שיצאו או רק את האחרון? זאת אומרת, אני עכשיו עם גרסא F2 וכבר יש גרסא F8, אז אני יכול להתקין ישר את F8 או שצריך את F3 F4 וכו'?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מעבד AMD ולוח אם וכרטיס מסך זול לגיימר בינוני תקציב 1 K מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שקיבלתי מבן דודי, יש לו כרטיס מסך און בורד, ובמחשב השני שלי יש כרטיס מסך יחסית סבבה... רציתי לדעת האם אפשר לחבר ביניהם. לוח האם: intel G31 ICH7 כרטיס מסך: geforce 6600GT תודה רבה (:
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם זה נכון שמעבד i7 לא תומך במהירות זיכרון של יותר מ 1333? כלומר אם אני קונה עכשיו זיכרון 2000 מגה הרץ אז זה לא יעזור לי בכלל כי המעבד לא תומך.?[table][tr] [td][/td][td]Memory Specifications[/td][/tr][/table][/t][table][tr][td]Max Memory Size (dependent on memory type)[/td][td]32 GB[/td][/tr][tr][td]Memory Types[/td][td]DDR3-1066/1333[/td][/tr][tr][td]# of Memory Channels[/td][td]2[/td][/tr][tr][td]Max Memory Bandwidth[/td][td]21 GB/s[/td][/tr][/table]
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי, העברתי את המחשב למארז Cougar Solution עם USB3 קדמי מהסוג שמתחבר כפלאג USB רגיל. כלומר להבנתי הוא אמור להתחבר מאחור ללוח האם כמו כל מתקן USB (שזה די עקום). לוח האם שלי הוא בן 4 שנים ותומך רק ב-USB2. האם בטוח לחבר לו את ה-USB3 מאחורה ? http://www.infoteckpe.com.br/index.php?pagina=exibir_produto&libera=1&cod_produto=1892 וחוץ מזה, יש איזה מתאם שמאפשר לי לחבר את ה-USB3 הזה לכניסה "פנימית" בלוח האם, זאת שנראית כמו 2X4 פינים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים שאלתי אם ה Intel Celeron G530 יהיה מספק לעבודה "משרדית" (הכוללת ניגון סרטי 1080) שלשום התחלתי לעבוד עם המעבד, ולמרות שאני לא יודע אם מישהו אמור להיות מופתע מכך, המעבד מספק את הסחורה! שום בעיה בניגון HD, מזפז בין התוכנות השונות ללא גמגומים [זוכרים את הסלרון של פעם? לא אשכח לאינטל את זה לעולם - לא עוד]. המעבד עלה לי 40 דולר (!) בדיוק, בארה"ב (כ OEM, יש לציין, ללא קירור), וביחד עם לוח אם H67 מבית AsRock, בעלות של 67 דולר, אני חושב שאפשר להסכים שמדובר בעסקה לא רעה בכלל, במיוחד כאשר חושבים על האפשרות לשדרג מערך שכזה. בקיצור - אחלה
-
- 8 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אוקי אז הלכו לי הזיכרונות\עושים בעיות אז החלטתח לקנות חדשים. המערכת: Q6600 Gigabyte EP45-UD3LR COrsair VX550W 9800GT 1GB XSPC Rasa kit RS360 watercooling Samsung spinpoint F3 1TB אני רוצה לעשות OC ל 4GHZ תקציה עד 360 שקל. 4GB. כמובן שיוכלו לעמוד במתחים טובים מספיק ובתדר בערך 100-200 גבוהה מהרגיל. אגב אם ה NB כשאני נודע בגוף קירור רותח. כדאי לי לעלות לOC מ.3.7 ל 4? זה רותח אבל אני לא בטוח כי בHW MONITOR זה מראה עד 50 במקסימום. אבל זה מממממשמששש רותח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, ולא כל כך ברור לי הנושא של מעבד גרפי embedded. לוח האם שבחרתי כרגע הוא ASUS P8H61-M LE, שיש בו מעבד גרפי embedded (קישור). ובחרתי במעבד i3 2020 שגם במפרט שלו רשום שיש לו רכיב גרפי (קישור). 1. אני לא כל כך מבין איך זה עובד, אשמח אם תוכלו להסביר/להפנות אותי להסבר על זה. בפרט, מה החלוקה בין הרכיב במעבד לרכיב בלוח אם (מה כל אחד עושה), ומה הרכיב המתאים לו בכרטיס גרפי חיצוני? 2. מטרת המחשב היא לאיטרנט, תוכנות אופיס, תכנות, וצפייה בסרטים. לכן, התכנון שלי הוא לקחת את הרכיבים שציינתי, כלומר רכיב גרפי embedded, כי זה אמור להספיק. במקרה שאצטרך משהו יותר רציני, אוכל לבטל את הכרטיס הגרפי ה embedded ולקנות חיצוני. האם זה באמת אפשרי בלוח האם שבחרתי (לקנות חיצוני ולהשת…
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי כרגע: E8400 3.0 ghz ולוח אם תואם לא משהו מיוחד. הגיע הזמן לשדרג קצת את המחשב, החלטתי לקנות מעבד ולוח אם חדש וללכת דווקא על AMD בין היתר גם בשביל לחסוך עלויות. אם זה רלוונטי יש לי כרגע כרטיס מסך HD6770 אני כבר כמה שנים שלא מעודכן מדי בעולם התוכנה אבל שמתי לב להבדלי מחירים די גדולים בין אינטל לAMD ובגלל שהתקציב שלי מצומצם יחסית (מקווה לסגור עניין ב1200-1300 בגג) אני אשמח לעזרה. אני בעיקר משחק במחשב, אבל אני לא חייב שהכל יעבוד אצלי על הגראפיקה הכי פסיכית שאפשר וכו', כל עוד זה עומד על גבוה אני מבסוט. מה ההבדל בין נגיד Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box ל FX x4 Quad-Core FX-4100 Socket AM3+ 3.6GHz ? ובלוחות אם אני ממש לא מבין. תודה מראש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, לצערי אתמול המחשב נשלח לתיקון עקב חשש שהלוח אם הלך. במידה וזה המצב אני מעדיף לקנות שילוש חדש מלקנות לוח אם מסדרה 43 של אינטל ולשרוף סתם 400-500 שקל. המחשב אמור לשרת אותי למשחקים במשך כשנתיים ברזולוציה FHD כאשר כבר יש לי כרטיס מסך AMD 6850 הספק שלי הוא antec earthwatts 500W והמארז הוא antec sonata III אני קונה מהחנות שבה אני מתקן את המחשב ככה שזה צריך להיות משם http://www.logicpc.co.il/eng/default.aspx בעיקרון הייתי שמח לתקציב מינימלי עם I5 השאלה המרכזית היא איזה לוח אם לקחת, לא מתכנן OC ואין לי איזהשהם דרישות מיוחדות שאני יכול לחשוב עליהן כרגע ההפרש בין i5 2300 לבין i5 2500 הוא לא גדול ועומד על 90 שקל. שווה לעשות את הקפיצונת במחיר? כמו כן אם יש קירור אוויר למעבד…
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
-
הי, ברשותי לוח 775 עם פלטה אחורית של CoolIT ECO שמודבקת אליו (ככה כתוב בהוראות ) ובגלל שקניתי לוח חדש אז הקירור הועבר אליו ואני בונה עם השאריות מחשב, ואני שם עליו קירור אחר. הבעיה היא שאני לא מצליח להסיר את הפלטה האחורית! היא דבוקה כ"כ חזק ואני מפחד לנזוק את הלוח למישהו יש רעיונות והצעות לפתרון?
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש.. המחשב מיועד לשימוש יומיומי פשוט ולעבודה עם תוכנות חישוב כמו matlab.. אשמח אם מישהו יסביר לי את העניין של הלוחות אם - h61, h67, p67, z68.. קיבלתי המלצה ש-h61 מספיק לי, אבל בכל אופן אני מאוד רוצה להבין בעצמי מה השוני העיקרי בין כל הלוחות האלה, אשמח אם מישהו יפרט ויסביר לי קצת (גם במחשבה על שדרוג עתידי).. וחשוב לי מאוד לדעת אם לוח אם "פחות טוב" אומר שהמחשב יהיה איטי יותר? תודה..
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה .. אני לא מצליח לראות טמפרטורת מעבד במחשב .. ניסיתי בתוכנה EVERST אך רשום לי שם N\A בסנסור בטמפרטורה .. כשאני מעלה את המחשב ונכנס לביוס אני רואה את הטמפרטורה של המעבד . כך שהסנסור עובד .. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט P67UD4-B3 ומעבד i5 2500 3.3GHZ מערכת הפעלה WIN7 (אנטרפרייז) אני רואה בתוכנה של האברסט את כל הפרטים על המחשב פרט לטמפרטורת מעבד ... מופיע לי בלשונית של הסנסור גם הטמפרטורה של כרטיס גרפי ואותו אני רואה כמו שצריך . תודה לכולם מראש נ.ב ניסיתי גם בעזרת כל מיני גאדג'טים שמופיעים על השולחן עבודה והם נותנים לי את כל הנתונים חוץ מחום מעבד .......
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לא מזמן נדפק לי הלוח אם (asus p5ld2 - סוקט775), המעבד core 2 duo E6300, כרטיס מסך ati x1950 pro. כעת אני נמצא בדילמה קטנה. יש שתי דרכים בהם אני יכול ללכת ואני לא יודע מה הכי מתאים לי. 1) להחליף רק לוח אם - הוצאה של 250 ש"ח ללוח אם שכולל כרטיס מסך (אך אני מוגבל רק לsocket 775) 2) לשדרג לוח אם ועם זאת לשדרג גם מעבד.. וכנראה שאצטרך גם סטיק של זיכרון חדש.. אגב, הצרכים שלי הם יחסית בסיסיים, אני רוצה מחשב מהיר, משתמש בwin7, מעצב בפוטושופ, רואה סרטים באיכות גבוהה, אולי הייתי משחק בכמה משחקים אבל לא משהו מטורף מדי (ולכן רציתי כבר לזרום על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה).. האם האופציה הראשונה תתאים לי? או שזו הזדמנות טובה להשתדרג? בנוסף אשמח להמלצות ללוחות אם ומעבדים. תקציב עד 800 (מוכ…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם matx בתושבת 775 עם 4 סלוטים לזכרונות....יש לי לוח אם atx רגיל ואני רוצה להעביר את המעבד והזכרונות ללוח יותר קטן כי אני מתכנן לקנות מארז קטן ושקט יותר יש לוח אם כזה? כל לוחות ה matx שחיפשתי יש רק 2 סלוטים לזכרונות ואני רוצה לנצל את כל ה 8 שיש לי עכשיו
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
פירקתי מאוורר של מעבד כדי להחליף אותו ואת המשחה הטרמית שלו וראיתי את המשחה הטרמית המוזרה הזאת מישהו נתקל בה?(מצורף קובץ תמונה) אם כן עד כמה היא איכותית כי היא הרגישה לי כמו דבק פלסטי [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
איזה לוח תומך בשיטה שהכונן SSD נהיה קאש???(רצוי של ג'יגהבייט)
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול לרשום כאן את הטמפרטורות התקינות שאמורות להיות במעבד (פחות או יותר)? עריכה: לאחר בדיקה בגרסה מתקדמת יותר הכל תקין. אפשר לנעול. תודה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-