עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Fabian,

מה זה ה-overclocking ששומעים עליו כ"כ הרבה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן כולם. אני מתכוון להזמין מחשב חדש בימים הקרובים ופחות או יותר החלטתי על כל הרכיבים, נותר לי רק לבחור איזה לוח אם ואני מאמין שאני יפתור את הסוגייה הזאתי פה. להלן המפרט מעבד Q9550 כרטיס מסך 9800gtx 4GB של זיכרון (אני מניח שב2 פלטות של 2) כונן קשיח של WD בנפח 750 (אני יוסיף למחשב עוד איזה 1 או 2 ישנים אם זה עקרוני). זהו פחות או יותר. לגבי הצרכים שלי מהמחשב, אני כרגע התחלתי ללמוד במכללה אנימציית תלת מימד. אשתמש במחשב גם למשחקים ושאר ירקות. חשוב לציין שאני לא גיימר מטורף שעושה OC וכדומה, אז אל תתחשבו בזה. הערה: האדם ממנו אני מזמין את המחשב נוהג לעבוד עם חברות אמינות שלא היוו לו בעיות בעבר. הוא המליץ לי על מעבד של אינטל מדגם DG43NB. אני מבקש אם אפשר המלצות ללוחו…

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  3. יש לי בעיה במעבד כמו שציינתי בכותרת הוא עובד על 2000mhz במקום 2667mhz לדעתי הבעיה היא במכפלה שאמורה להיות x8 והיא עומדת של x6 הלוח אם הוא של gigabyte p35-ds3l והספק הוא 450w של hec וה-windwos הוא vista ultimate מישהו יודע מה הסיבה ?

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  4. שלום רב ! בידי חלקי חדשים אשר רכשתי, וכרגע אני מעוניין לרכוש לוח אם ולהפעיל את המחשב, אך בעייתי היא שבמשך מעל ל-4 חודשים אינני מצאתי לוח אם, אשר מתאים לכל חלקי המחשב שלי, ואני הולך ומתייאש מעת לעת. בבקשה עזרו לי ! למעשה, יש לי מעבד Intel Core 2 Quad Q9550. כמו כן, זכרונות OCZ DDR3 4GB 1600MHZ CL7. בנוסף, יש לי כרטיס מסך Gigabyte Geforce 9800 GX2. בנוגע לספק כוח, יש לי פצצה - Thermaltake Thoughpower 1500W. וגם, כרטיס קול - Creative Sound Blaster X-FI Elite Pro 7.1. לגבי הדיסק קשיח, מדובר ב - Seagate 1TB 7200RPM 32MB. לגבי הלוח שאין לי - דרישותי אליו הן: 1) תמיכה ב-SLI, משום שברצוני בעתיד הקרוב הוא לשים לפחות שני כרטיסי מסך, ובעתיד הקצת יותר רחוק - שלוש כ.מסך, כלומר, אולי …

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  5. Started by rivking,

*כותרת* כמו שהבנתם אני מחפש איזה C2D תקציבי ביותר.. (אאני מחפש את ה-E21XX הכי זול והכי טוב..) עכשיו השאלה האם אחד מהמעבדים E21XX יהיו שיפור משעמעותי מול המעבד שלי? הכוונה בOC כמובן..

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  6. ישבנו לשיחה עם שני מהנדסי אינטל, תומר ששון ויניב כרמל, בכדי ללמוד על מאחורי הקלעים של אוברקלוקינג במעבדי אינטל ועל שיפורים שנעשו בתחום זה עבור Alder Lake החדשים, שכבר הספיקו לצבור מוניטין בתחום מאז הגעתם אל החנויותלכתבה

7. Started by YARONGT,

שלום חברים! אני זקוק לשילוש חדש במערכת מעבד לוח וזיכרון אני יוצר מוזיקה והמחשב לפעמים לא סוחב לי בעכבה נמוכה בכרטיס קול אשמח להמלצות מקצועיות תקציב אין לי כי אני כבר לא ממש משומן בכל החלקים החדשים שיצאו אז אני לא יודע כמה להוציא תודה רבה למי שיעזור

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת אם הזיכרון הזה של G.Skill יהיה טוב למערכת שלי G.Skill Sniper Series F3-14900CL9D-8GBSR - 8GB DDR3 1866 http://www.gskill.com/products.php?index=385 המפרט של המחשב הוא: מעבד: i5 2500k לוח אם: GIGABYTE Z68X-UD4-B3 כרטיס מסך: SAPPHIRE TOXIC HD6950 CF ספק כוח: אני עדיין מתלבט איזה מבין שני אלה - ANTEC High Current Pro 750W או זה - Seasonic 850W M12D-850 אני קונה אותו מ-ebay והוא יעלה לי 320 ש"ח, אם יש זיכרון שיותר יתאים למחשב שלי אני ישמח לדעת

9. Started by nsheep,

האם מישהו יודע אם P5B Deluxe כבר תומך ב- SLI ?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  10. לאור ידיעה שפורסמה על הקמת מרכזי פיתוח ו-FAB בסין ורוסיה (בתוכנית האחרונה של http://www.crankygeeks.com/). נזכרתי בכתבה שפורסמה, אפילו כאן באתר על צוות ערבי מאיחוד האמירויות או ערב הסעודית שפיתח שבב CPU בעצמו. אני פשוט לא מצליח למצוא את הכתבה, מישהוא זוכר/יודע?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by Blackend,

שלום! ובכן אני הולך להזמין לי מעבד ולוח איי אמ די 64 סוקט 939 והחלטתי שאין לי טעם לחכות כי אני לא משדרג לפי סי איי אקספרס אז אין למה לחכות לאנ פורס 4 (מישהו חושב אחרת?) בכל מקרה יש לוח אחד שבאמת ראיתי שהוא מעל לכולם ורציתי לדעת מה דעתכם עליו http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NSNXP-939.htm והנה ביקורת עליו http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1639 בכל מקרה אם למישהו יש לוח יותר טוב ל939 שנמצא כבר בארץ שרק יזרוק מילה ובוא נקווה שה אקס פי 120 שלי יעלה על הג'יגה בייט הזה

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by avihai007,

את ה-6300 אני יכול לקנות ב-1050 ואת ה-4300 אני יכול לקנות ב-950. השאלה היא אם כדאי לחסוך את המאה ש"ח האלה? עד כמה ההבדל ביניהם גדול בסטוק? במידה ומתוכנן OC לא מטורף. ולגבי הלוחות: את ה- GA-945P-DS3 אני יכול לקנות ב-520 ואת ה-GA-965P-DS3 ב- 640 מה ההבדלים בין הלוחות? האם יש הבדלים באפשרויות השידרוג? שאר המפרט: Kingston KINGSTON 1GB 677MHZ X2 Palit GeForce 7600GT Sonic Western Digital 250GB SATA II Gigabyte Poseidon Enermax Liberti 400W (אם זה משנה, אז השימושים הם בעיקר תוכנות גרפיקה, וקצת משחקים) תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 501 צפיות
  13. שלום לכולם , אני מעוניין לבנות שרת ואני עושה שעורי בית. נוכחתי לדעת שקיימים בשוק מספר תדרים שבהם SLOTים של PCI עובדים וכמו כן (אני לא זוכר את המונח המקצועי אז תסלחו לי) 64 BIT או 32 BIT הייתי מעוניין לדעת האם לוחות אם בייתים של P4 החדשים או לוחות אם של AMD 64 BIT עם SOCKET 939 תומכים ב SLOTים של PCI של 64 BIT למה אני שואל זאת כי קיימים כרטיסי רשת לשרתים שאני מעוניין להשתמש בהם וכרטיסים אלו תומכים ב : Supports PCI-X 133Mz וב 64-bit הכוונה היא ל SLOT עצמו. מה זה PCI-X ? השאלה האם דברים אלו נתמכים בלוחות החדשים הבייתים שנמכרים היום ? שאלה נוספת היא עומס העבודה המוטל על המעבד. קיימים בשוק לוחות אם שבאים עם בקר RAID של SATA בעלי תמיכה ב 0 ו 1. אני מעוניין לבצע RAID…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  14. Started by yousux,

רציתי לדעת איזה מהזכרונות הבאים הכי מומלץ לקניה, גם מבחינת תזמונים וגם מבחינת יכולת OC Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-1066 Vitesta CL5 G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  15. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בתקציב של 800 שקלים, במחיר הזה אני אמור לכלול כרטיס גרפי, לוח אם ומעבד. חשוב לציין שאני משחק במשחקים שיחסית לא דורשים הרבה. * התקציב הוא למעבד+לוחאם+כרטיס גרפי. אם אתם צריכים מידע כלשהו, כדי לדעת התאמה של רכיבים בבקשה תגידו פה, תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dennis14,

השאלה בכותרת.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  17. Started by oded15,

שאלה לי אליכם איזה לוח אם כדאי לי של msi או pqi רציתי לשמוע את הדעה שלכם

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  18. אני יודע שזו חברה שההתמחות שלהם הם בניית מערכות מחשב שמתאימות לעבודות קשות במיוחד ודורשות מעבד חזק ביותר וכרטיס מסך חזק ביותר והרבה מקום לאחסון טקסטורות. יש לנו מחשב כזה במעבדת רובוטיקה בביה"ס (אני לומד רובוטיקה) אבל עוד לא יצא לנו לעבוד עליו כי אני רק בשנה הראשונה ברובו' ואנחנו רק בחלק התיאורטי של בינארי,תקנים,מתחים וכו'... בכל אופן רציתי לדעת יותר על המחשבים האלו ועל המחיר שלהם... המחשב שלנו יש בביה"ס הוא כחול כזה עם מארז מאוד מאוד דק שעליו עומד מסך תואם של סיליקון גרפיקס 19' בצבע תואם (כחול כזה) אני לא יודע מה הדגם שלו אפילו כי בחיים לא יצא לי לעבוד עליו חוץ מלראות אותו כל שיעור רובו' מאחוריי... תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Maiasony,

ערב טוב יש לי מעבד P4 B 2400 MHZ זה 533 עכשיו האם אפשר לעשות לו DOUL DDR יענו כמו שעושים 2 סטיקים של 3000 למעבד 800 MHZ חשבתי שיהיה אפשר לעשות DOUL DDR למעבד 533 עם 2 2700 תודה על התשובות אגב הזמנתי 6600 GT מ KSP אמרו לי לחכות לשיחה ואף אחד לא התקשר היום בדרך כלל הם איטיים ? :-\

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  20. היי אנשים, האם כדאי לקנות מעבד בגרסת TRAY ולוח אם בגרסת BULK כדי לחסוך כמה מאות שקלים ? תודה כרטיס מסך Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk 1100 ש"ח Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Reatail 1200 ש"ח מעבד: Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8GHz LGA775 Tray 1100 ש"ח Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8GHz LGA775 Box 1470 ש"ח

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. ומתי נזכה לראות אותו בארצינו?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  22. Started by itaysk,

למה אומרים לי לקחת AXP1700+ (0.13MICRON( במקום AXP2000+????? מה אכפת לי ההתחממות והאורך חיים ? אני לא עושהOC ...

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by Alexkmr,

DDR2 יותר זול כמעת פי שתיים. למה זה ככה?

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by אברם מהמכולת,

ניסיתי לנתק הכל (חיבורי חשמל, הכבלים האפורים, זכרונות וכו' וכו' - וחיברתי הכל מחשב - לא עוזר). כשאני מדליק את המחשב, הוא כביכול נדלק, אבל לא דבר בעצם לא קורה. 2 דברים חשודים : 1. משום מה המנורה של כונן A תמיד דלוקה (חיבור החשמל והנתונים שלה בסדר...) 2. כשאני רוצה לכתוב את המחשב - צריך לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי על מה זה מעיד ?

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by assaf990,

הלוח שלי ואם כן - איזה דרייברים עלי להוריד ואיך אני בודק האם אכן זה USB 2?

• 2 תגובות
    • 444 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.