עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by geniaXP,

כתוב בחוברת שהוא מתאים לסאונד 2/4/5.1/7.1 האם הוא יתאים לרמקולים 2.1?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  2. Started by roma,

אהלן, עברתי על הסטיקי ולא מצאתי תשובה. במערכת הנוכחית שלי יש שני סטיקים של 2GB של חברות שונות, שניהם DDR3 1333Mhz. אני רוצה להוסיף עוד 4 גיגה כדי שיהיו לי 8. האם זה יעבוד טוב אם אני אקנה עוד סטיק של 4GB?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by Shavoigen,

לפני כמה ימים קיבלתי המלצה על הלוח הזה למחשב גיימינג ועיצוב גרפי. כשניגשתי לחנויות מחשבים נתקלתי בתגובה מפתיעה על החברה MSI וטוענים כי החברה אינה איכותית ונוטה לתקלות מנסיונם והמליצו לי על חברות אחרות כמו גיגבייט האם יש הצדקה לטענות אלו? אם כן,אפשר לוח מקביל מחברה אחרת? או כל לוח מומלץ לOC למעבד INTEL 2500 ולכרטיס מסך היחיד NVIDIA 680 תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by almightydani,

שלום,רציתי לדעת אם הלוח http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A78L_LE/ תומך כמו שאר הלוחות ב FSB 2000mts/5200mts עם דגש על FSB ומה ההבדל בין FSB ל system bus או שהם אותו הדבר כי לא מצאתי מה הFSB של הלוח הינה דוגמא למה שאני מתכוון http://www.tms.co.il/product/7181 באתר שימו לב שרשום מה הFSB שהוא 2000/5200 אבל לא מצאתי ללוח שלי אז אני רוצה לדעת: 1. אם הלוח הזה לא מגביל את המעבד בכל דרך שהיא ושהמעבד עובד במלואו 2. שהלוח תומך ב FSB של 2000/5200 3. באתר של TMS נגיד רשום FSB 2000/5200 ויש מקומות שרשום system bus 2000/5200...מה ההבדל ביניהם ש FSB ו system bus זה אותו הדבר 4. מה ההבדל בין 5200MT/s לבין 5200GT/s 5. תודה מראש אנשים

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by klemberg,

שלום כולם, ברצוני לשדרג את המעבד של המחשב הישן שלי כדי לתת לו איזה "פוש" הדגם הוא lg-f1 והמעבד שלו הוא מדגם t2130 (dual-core) יש מישהו שמוכן למכור לי מעבד יותר טוב - t8300 אבל הוא core 2 due . האם המעבד הזה יתאים למחשב שלי ?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  6. אהלן! יש לי מחשב מבוסס 9550, לוח ג'יגהבייט צ'יפסט P45 וזכרונות DDR2 4GB (2GBx2) 1000Mhz CL5 מסדרת PI עם צלעות הקירור. לפי המהירות שכתובה ב"מידע מערכת" (Q9550 @ 2.83GHz) ככל הנראה אין על המעבד OC (בחנות שקניתי את המחשב ביקשתי שיעשו לי OC + אחריות). מידע על המעבד באתר אינטל אני רוצה להשיג שלושה דברים: 1. להסיר לגמרי שאריות של OC מהמעבד: אם קיימות, כי במחשבה שניה אין לי צורך בזה ואני ממש לא מבין בזה ולא מעוניין בבעיות. 2. לשדרג את הזכרון הקיים במחשב: בחנות מסוימת שמוכרת לטובה בפורום, אמרו לי שכל עוד אני לא עושה OC אין לי צורך בזכרון מיוחד וכדאי ללכת על הזכרון הכי סטנדרטי. מכיוון שכבר יש לי זכרון יקר יותר, כמו שציינתי למעלה, אני לא רוצה לעשות שדרוג שבפועל יאט לי את המע…

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  7. Started by kalda01,

אין צורך בוידאו מובנה. מחיר עד 500 ורצוי צ'פסט P67.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by Zakash,

אהלן חברים, לאחרונה הלוח אם שלי הפסיק לתפקד ועושה לי המון בעיות ואני צריך להחליף את הלוח אם. אני דיי מרוצה מהמפרט שיש לי עכשיו ואין לי צורך להחליף אותו אז רציתי לשאול איזה לוח אם יכול להתאים לי, עד 400 ש"ח עדיפות לכמה שפחות. CPU: Quad Q9300 M-Board: EP45-DS3R Memory: OCZ 2X2GB DDR II 880Mhz VGA: Gigabyte Radeon HD4870 512MB HD: DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III‎ ועוד כונן שנקנה בזמנו 500GB PSU: PC POWER AND COOLING Silencer Mk II 750W תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  9. Started by ShuBy,

שלום, יש לי לוח אם מסוג EP35 DS3L והשאלה שלי אם אני יכול לשים עליו 4 סטיקים של 1GB ראם כל אחד + מחברה שונה ( 2 ו-2 ). תודה.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by goldi19,

שלום לכם אני עכשיו בונה מפרט מחשב (ב3700 שקל) שמבסס על מפרט מהפורום ומטכנאי חשבתי לשים I5 2400 ואני צריך לוח בשבילו איזה טכנאי שאח שלי מכיר שם לי Z68MA-D2H-B3 של ג'יגהבייטאבל הוא ממש יקר אם אתם יכולים להביא לי לוח שיהיה טוב גם לOC במחיר סביר (אם אתם אומרים שהלוח הזה טוב אין לי בעיה להשאיר אותו) ואם יש איזה נושא על מאפיינים הציפסיטים החדשים של אינטל תודה

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by asaf812,

קניתי לפני שבועיים משחב חדש. יש לי 3 כניסות USB 3 במארז- אחד מקדימה ו2 מאחורה. הUSB 3 הקדמי לא עובד!! (לידו יש 2 USB 2 שכן עובדים) אתם יכולים להגיד לי בבקשה אם הלוח אם בכלל תומך בUSB 3 קדמי? (ה USB 3 האחורי עובדים) מדובר בלוח אם: ASRock H67M ddr3 1155 micro ATX http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=H67M

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  12. Started by zabadak,

שלום חברים! האם יש למישהו קישור לכתבת הסבר על הצ'יפסטים העכשווים של אינטל? עדיפות לכתבה בעברית אבל גם באנגלית יתקבל בברכה. אלי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by twizansk,

שלום, אני מנסה לבחור לוח אם למעבד Intel i3 2100. השימושים שלי הם משרדיים -- בעיקר פיתוח תוכנה. אני לא גיימר ואני לא צריך יכולת Overclocking (אלא אם כן זה לא דורש תוספת רצינית למחיר). פחות או יותר החלטתי על H67 Chipset (למרות שאשמח לשמוע חוות דעת בנושא). אין לי צורך ביכולות גרפיות מיוחדות ולכן נראה לי שכרטיס גרפי על הלוח זה מספיק (למרות ששוב אשמח לשמוע חוות דעת). אני מתכוון להתחיל מ 8GB זכרון אבל ייתכן שדרוג בעתיד. אני מתכוון להתקין מערכת הפעלה Linux וחשוב לי שלא יהיו בעיות תאימות. בגדול מה שחשוב לי זה תאימות, אמינות ויכולת שדרוג ומעבר לזה רק המחיר. אשמח לשמוע הצעות. תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by le011,

שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה 64 ביט אבל כמו שמופיע בצילום הוא כותב שרק 2 גיגה זיכרון מתוך 4 מנוצלים ע"י מערכת ההפעלה. האם זה תקין?מה אפשר לעשות בנידון? תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by qweewq,

קיבלתי הצעה להצתרף לקניה מרוכזת של 2 המוצרים הללו I5-2500 ולוח DH67BL במחיר 800 ש"ח. האם המחירים הזה נחשב זול יחסית למחיר הרכיבים הללו כאשר קונים מערכת מחשב שלמה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  16. שלום לכולם, בימים הקרובים אני רוכש מחשב חדש המיועד לשימוש שוטף + גיימינג כבד. לוח האם הינו ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL ו- 2 כרטיסי מסך מסוג - Sapphire HD 7850 OC הלוח אם הוא לפי המלצה מפורום זה (הרכיבו לי את המחשב), שמתי לב שלוח אם זה תומך ב: - 3 x PCI Express 2.0 x16 slots (PCIE2/PCIE4: Single at x16(PCIE2) / x8 (PCIE4), or dual at x8(PCIE2) / x8 (PCIE4); PCIE5: x4 mode) - 2 x PCI Express 2.0 x1 slots - 2 x PCI slots - Supports ATI™ Quad CrossFireX™, 3-Way CrossFireX™ and CrossFireX™ - Supports NVIDIA ® Quad SLI™ and SLI™ כמו שאני רואה הלוח אם תומך בכרטיס מסך אחד x16 (כמו שסימנתי באדום מוגדש למעלה מכיוון שאני רוכש 2 כרטיסי מסך אשר יחוברו ויעבדו ביחד, האם אני צריך ל…

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  17. יש לי לוח אם GA-G31M-ES2L של ג'יגה בייט, לאיזה מעבד אפשר לשדרג על מנת שייתן לי ביצועים סבירים למשחקים?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  18. החברה נעלמה כאילו לא היתה. יש לי בבית 4 GB שעברו גהנום ב OC שעלו לי זול בטירוף, אך שמתי לב שהחברה נעלמה לגמרי..ייתכן? תוקנה הכותרת התכוונתי ל ADATA ולא IDATA תודה ל RUBI על התיקון

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, התחדשתי היום בהזמנה של i7-3930k שיגיע תוך שבוע-שבועיים ועכשיו אני צריך להתאים לו כמה חלקים. חקרתי קצת את עולם לוחות האם המתאימים אבל לא הצלחתי להיסגר על לוח מתאים לי אז אשמח לעזרתכם. דרישות: 1. תקציב: אשמח למשהו באזור ה-1700-1200 שקל, אבל זה גמיש עבור ביצועים\פיצ'רים מהותיים. 2. 8 סלוטים של ראם. 3. דרישה רטורית - 6 יציאות SATA כשלפחות אחת היא SATA3 (רטורית כי כולם באים עם הבקר של אינטל שנותן את זה). 4. עדיפות למספר רב של יציאות USB3. 5. אני חושב שאני מעדיף standard ATX, אבל אני לא בטוח שאני צריך להעדיף את זה (האם Extended ATX באמת מקטין משמעותית את מבחר המארזים?) מידע שימושי לממליץ: 1. אני לא רואה את עצמי בונה מערכי כרטיסי מסך מפלצתיים, כרגע אני חושב שאסתפק ב-…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by oreinis,

יש לי על הלוח אם חריץ PCIE-X16 ורציתי לדעת אם אני יכול לשים עליו שני כרטיסי PCIE-X1 כלומר גם את זה: http://www.ebay.com.au/itm/220842675267?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 וגם את זה: http://usb.brando.com/2-port-usb-3-0-pci-express-card-with-20-pin-header_p02412c061d015.html

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by Z5745,

שלום לכולם. אני רוצא לבצע אוברקלוקינג ל מעבד I5 750 והשאלה עד כמה זה בטוח, לאסות אותו אים Easy Tuner 6 או דרך הביוס ? נתוני המחשב שלי הם: P55-UD3L I5 750 Chieftec 650w Kingstone 8G DD3 Hyper-x XMP Gigabyte GTX 560TI oc קירור למעבד ZALMAN CNPS7000

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by IDan2012,

Intel core i5 2400? אם כן, אז בגלל שאני לא יודע לבצע OC אז ראיתי שבניתי מפרט ראיתי שTMS עושים OC בחינם, איזה OC הם עושים? עד כמה אפשר לעשות OC למעבד הנ"ל? תודה וסליחה על החפירות. נ.ב משהו בקשר ללוח אם איזה לוח אם יותר מפוצ'ר ויותר טוב? http://www.tms.co.il/product/10057 http://www.tms.co.il/product/10057 האם יש ללוח אם הזה USB3.0? http://www.tms.co.il/product/10545fכנ"ל חשוב לי שיהיה USB3.0 אז אם יש הצעות אשמח לשמוע עד400 ש"ח

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  23. אהלן. בקרוב אני מתכנן רכישה של לוח אם. מכיוון שיש המון מותגים ודגמים ותתי דגמים, אפשר ללכת לאיבוד בקלות. אבל להשוות את הלוחות באתרי היצרניות מספק תשובה חלקית. מה שאני מנסה להבין זה מה המספרים 1155, 1366, 2011 אומרים? בהנחה שאין הגבלת תקציב - מה עדיף? מה היתרון/חסרון של כל אחד? תודה. גיל.

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  24. Started by kfirbep,

קניתי מחשב קומפלט והורדתי את התוכנה cpu-z בשביל לראות את הרכיבים של המחשב. ואני מעוניין לדעת כמה עולה הזיכרון שיש לי (חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי) עדיף מהארץ אבל אם אין אז חול גם בסדר... הזיכרון הוא:kingston PC3-10700 אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי כמה המחיר שלו (בערך) בארץ או בעולם. תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by woodk1d,

חברה יש לי בעיה במעלות של ה TMPIN2 ככה זה נקרא ב HWMONITOR ו TEMP3 זה נקרא ב SPEEDFAN אמרו לי שSPEEDFAN פחות אמין אבל מראה את אותן המעלות בקיצור הוא לוהט וחם רצחכרגע בלי לעשות כלום אני מקבל 80 מעלות במשחק זה מגיע ללפחות 100+ זה לא ורמאלי הלוח אם שלי זה GA-MA78LMT-S2, מה אני עושה בשביל לתקן את זה? ראיתי שיש קירורים מיוחדים ללוחות אם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים