מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערך Raid 0 עם חומרים מאוד חשובים. לוח אם - TYAN Tempest i5400PW (S5397) המחשב משמיע צפצופים ועל הלוח מופיע קוד E1. בחיפוש קצר בMANUAL של הלוח, מסתבר שהתקלה היא BIOS Boot Block. אין לי כ"כ מושג מה זה אומר, אבל חשבתי לנסות לאפס את הביוס. האם מערך הרייד ילך? (אני מניח שכן) אם אגדיר אותו מחדש, הדיסקים יעלו כמו שצריך עם החומרים?
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום. ניסיתי להעביר מעבד Core i3 ללוח אם אחר (Gigabyte X58A), ולמרבה הפתעתי, מצאתי את עצמי (וסליחה על הטמטום) בוהה ב Socket של לוח האם של Gigabyte בעוד אני מבין שהמעבד לא יכול לשבת על לוח האם הזה. כמובן, הוא גמדי. אני חשבתי שה Socket מספר לנו על היכולת של הלוח "לקלוט" את המעבדים ששייכים לאותו Socket. ז"א, מכיוון שמעבד Core i3 ומעבד Core i7 שייכים שניהם ל Socket 1156, הרי שאפשר להחליף ביניהם ללא בעיה. מישהו יכול להסביר לי? תודה מהלוח הזה ומעבד Core i3: ללוח הזה:
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי אתמול מחשב עם מעבד CORE 2 DUE E6550, וזכרונות של OCZ 2 GB, 800 MHZ, DDR2 - בקיט. רציתי לקחת את הלוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3, אבל המוכר הציע לי את הלוח אם P6N של MSI - הוא אמר שהתמיכה שלו למערכת תהיה טובה יותר (הנה קישור למפרט שלו: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1140&maincat_no=1). אז מה באמת יותר טוב ה GYGABYTE או ה MSI? תודה.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אודה לביקורת ללוח הבא : Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra במיוחד מכאלו שיש להם אותו : איך הלוח ? אמין ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. עבור מעבד 2600K, איזה לוח אם יחשב ל"מספק"? אינני יודע מה ההבדלים בין הלוחות השונים, ולכן בתחילה חשבתי לבחור בזול ביותר, אבל מצד שני - מדובר במעבד שיכול לעבור המהרה די בקלות, ולכן נשאלת השאלה - האם יש לבחור בלוח אם אחד על פני השני? האם כולם תומכים בהמהרה זאת? תודה מראש! הערה: הלוח אם הזול ביותר שמצאתי הוא ה MSI P67S-C43
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב עם CF של 4870 8גיגה של זיכרון מעבד כנראה Q6700 ל-OC. עכשיו השאלה שלי היא מבחינת ביצועים האם ללכת על לוח: 1. gigabyte X48 DS4 או 2. DFI LANPARTY DK X48 T2RS
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעובד עם מעבד celeron 766mhz ואני רוצה להחליף אותו במעבד p3 1ghz . מצטער שאני לא כותב עוד פרטים, זה מחשב ישן אני לא יודע... אז האם אפשר להחליף, איך אני יכול לבדוק והאם אני צריך לשנות איזשהם הגדרות?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, במחשב החדש שקניתי אמורים להיות שני סטיקים של 1GB TwinMOS מסוג DDR II 667Mhz. אתמול הורדתי והפעלתי את התוכנה CPU-Z החביבה ונכנסתי ללשונית הזכרונות ומשהו פה לא נראה לי בסדר. האם אלה הנתונים שאני אמור לראות עם הזכרונות הללו? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. איזה מהלוחות יתאים יותר, או שיש לוח של ASUS/ASROCK שיתאים יותר משניהם?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה. בכל אופן, אני רוצה לדעת איך לעדכן את הביוס שבלוח האם שלי מדגם Gigabyte GA-G41M-ES. התוכנה Aida64 (ובעבר Everest) מאפשרת להכנס לאתר של תוכנת biosagentplus בשביל כדי לעדכן את הביוס. הצרה היא, שלמרות שהאתר של התוכנה מציין כי התוכנה היא חופשית וכי ניתן באמצעותה לסרוק ולעדכן את הביוס בחינם, לאחר ההורדת התוכנה, וכן סריקה של הביוס, בהודעה שאומרת כי הביוס שלי לא מעודכן, רשום כי כדי לעדכן אותו, עלי לקנות את התוכנה בתשלום למשך תקופת פעילות מוגבלת של שנה עד שלוש שנים אם אני זוכר טוב (התנהגות המזכירה Scareware, כלומר באתר התוכנה מתפרסמת כחופשית, אך אחרי הורדתה והתקנתה, היא דורשת ממך לקנות את התוכנה בתשלום על מנת שהיא תבצע את מטרתה). איך אפשר לעדכן …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אנשים עיזרו לי מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי זכרון פנוי סביר המחשב כל הזמן נתקע בגלל זה אם זה חשוב זה זיכרון geil 256 mb 333mhz
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום תשמעו ראיתי מחשב ניד עם מעבד 1.7GHz AMD Athlon 64 X2 TK-53 / Procesador Dual Core/64-bit המחשב כעיקרון לסטודנטית בשביל גלישה אורד וכדומה... השאלה אם 1.7 כפול ליבה זה מספיק? פשוט אני לא יודע אך להתייחס למעבדי כפול ליבה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום. סליחה מראש, אני בטוח ששאלות מן הסוג הזה נשאלות כאן חדשות לבקרים, אבל לא מצאתי תשובה. האם יש הבדל בין סטיק אחד של 4 גיגה זכרון (אשר נתוניו זהים!) לבין שני סטיקים של 2 גיגה זכרון כל אחד? האם ברמת הביצועים, המערכת מעדיפה ערוץ כפול, או שהדבר איננו רלוונטי בכלל? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ga-81945pl-g ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש חדש חדש והייתי מעוניין לדעת אם אני יכול לקנות בטכנולוגיית PCI EXPRESS .. תודהתודה...
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם חדש לאוברקלוק חשבתי על ה Asus P4C800 אבל אני רוצה לדעת כמה מתח הוא יכול לתת לזכרונות. כשאני אדע כמה הוא יכול נמשיך לשאלות הבאות, תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
אני צריך ל2.8 נורטווד 1. P4P800 DELUXE 2. abit ic7 3. P4S800D-E DELUXE 4. abit is7-e תודה!
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם המחשב שלי תומך בזה... יש לי שני חריצים לזכרונות על הלוח אם האם זה בהכרח אומר שהמחשב שלי תומך בטכנולוגיה הזו?? אם לא אשמח לדעת איך בודקים את זה
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בFOXPC וראיתי שהם הורידו מהאתר את הזיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 אז חיפשתי משהו דומה ומצאתי את זה Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 האם הוא יותר טוב או פחות טוב ? והאם הוא מתאים ללוח אם שלי ? הנה המפרט שאני קונה איתו : Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן עם המעבד הזה ושאני בודק בווינדוס את המעבד אז זה מראה לי שיש לי 1.48 מגהיירץ. זה אמור להיות ככה?
-
- 8 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם. נדפק לי הלוח ואני צריך למצוא חדש הבעיה שהמעבד לא תומך בלוחות החדשים SOCKET A -> thoroughbred והמקסימום הוא NFORCE2, לפי מה שידוע לי. מכיוון שהלוח נקנה לפני יותר משנתיים וחצי אני לא זוכר איזה לוחות נחשבו לסבירים באותה התקופה בכל מקרה, היום המבחר ואני מבקש את עזרתכם: יש את Gigabyte 7n400S-L - נראה שמוכרים אותו בהכי הרבה מקומות או את : 7NF-RZ ASUS A7N8X-X - יקר נורא, מעדיף אחר אם אפשר להתפשר. Epox EP-8RDA3i Epox EP-8RDA3I Pro - שוב, כמו ה אסוס - די יקר מקווה שתזכרו משהו מלפני שנתיים וחצי ותוכלו לעזור לי ...
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הזמנתי מפנדה (כי כל ההזמנה של כבר משם), לא היה להם PQI אז הם נתנו לי את הסמסונג ב 625 ש"ח שווה עוד 45 ש"ח על ה PQI שאני יכול להשיג ב 580 מנועה, הם לא היו מוכנים לרדת יותר,
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
מעניין בהחלט מה השתנה ומדוע זה קורה:
-
- 46 תגובות
- 8k צפיות
- 2 followers
-
-
האם האינטל 2.66 הוא סלרון ? תודה. עריכה - 2.0.7 סלרון (Prescott) מוכר כ: סלרון D, סלרון מבוסס פנטיום 4. מהירויות שעון: 2.53, 2.66, 2.8 פלטפורמה: Socket 478 תהליך ייצור: 0.13µ מהירות אפיק: 533 מגה-הרץ אפקטיבי, 4*133. זיכרון מטמון: L1 instruction cache, 8k L1 data cache, 256k L2 cache Extensions: MMX, SSE, SSE2, HT לפי מה שאני מבין זה סלרון D, אני יודע שסלרון d לא גרוע כמו סלרון r למה הוא משתווה מאינטל ולמה הוא משתווה מamd ? הא םהוא משתווה לaxp2500 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-