מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
הלוח הוא PCPartner Via P4M800PRO תומך?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
E8400@3.7GHZ או E5200@5GHZ המגבלה שלי זה הלוח אם (EP43-DS3L) לכן אני מוגבל עם OC ל E8400, האם שווה לי להחליף ל E5200 ולנסות להגיע ל 5GHZ על אוויר(לא מבחינה כלכלית)?
-
- 13 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני עוד לפני קנית מחשב חדש ומטלבת איזה זיכרון לקחת (המחשב מיועד להרצת משחקים חדשים וכבדים וכל שאר שימושי המחשב הביתיים... אולי גם אוברקלוק בעתיד) המחשב מבוסס על AMD64 3000+ צריך לבחור זה: Memory OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory או זה: Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי כבר בכמה וכמה אתרים את הלוח הזה והמחיר שלו עולה על 1000 שקל רציתי לדעת מה כל כך מיוחד בוא ולמה ההבדלים במחיר ביחס ללוחות אחרים ?? הלוח הוא של ג'יגה בייט והדגם הוא : 7NNXP אני יודע שיש לו DPS או משהו כזה אמרו לי שזה עוזר ל OC זה נכון ?? ועם למישהו יש את הלוח הזה שיכול להביא תגובות עריכה: זה הלוח... http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBGGB7NNXP&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1455
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש כל כך הרבה בלאגן בכל הדגמים החדשים של AMD ואני לא מצליח לעשות סדר בראש. תקנו אותי אם אני טועה. * יהיו שתי תושבות חדשות FM1 ו-AM3+. מעבד FM1 לא יעבוד על AM3+ והפוך. * מעבדי Llano יתחרו במעבדי i3 ו-i5 ויציעו אלטרנטיבה משתלמת מאוד למי שלא רוצה להוציא הרבה כסף על מעבד ועדיין רוצה לקבל ביצועים טובים. * מעבדי Bulldozer יהיו מעבדי הדגל של החברה ויתחרו במעבדי i7 ו-i5 היקרים יותר. * הליבה הגרפית ב-Llano תוכל לעשות מעין מערך CF עם כרטיס מסך של AMD
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין זיכרונות של קינגסטון לבין קורסאייר. איזה יותר טוב ומי עדיף? ומה ההבדל בין הזיכרונות? תודה רבה. נ.ב. עד כמה שראיתי, אין לקינגסטון DDR2 במהירות אפיק 1066 אלא רק עד 800. אבל אני לא שואל על זה אלא בכלל באופן כללי איזה יותר טוב ומי מהחברות עדיפה? תודה רבה.
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כיום יש (אפשר לראות במפרט ) דיול של 512 (256*2) של גייל 3200 (400) ותהיתי אם אני יכול להוסיף עוד דיול של אותו זכרון רק 1024 (512*2) באותה מהירות???
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייח עם מעבד -I7 3770K וזכרון מותקן של 8GB - זוג סטיקים G SKILL f3-12800cl9-4gbsr2. ברצוני להוסיף עוד 8GB לקיים בצורת זוג סטיקים נוסף. אינני מאתר את הדגם הזה בדיוק, אך ב- NEWEGG איתרתי את הדגם: G.SKILL Sniper Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3L 1600 (PC3L 12800) Low Voltage Desktop Memory Model F3-12800CL9D-8GBSR1 האם אוכל להוסיף את הזוג הזה (251 ש"ח מחירו) לקיים ללא בעיות תאימות? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
על לוח אם עם כרטיס רשת מובנה יש יציאה אחת של מודם/רשת נכון? אז השאלה שלי היא: אם אני רוצה לחבר מודם רשת וגם כבל רשת בין 2 מחשבים, אז מה אני עושה אם יש רק יציאה אחת. הלוח אם הוא: MSI K8N
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
יכול להיות שבארץ הלוחות משווקים תחת שם קוד אחר ומדובר בעצם באותו דגם בדיוק ? למשל לפנדה יש את ה- Sapphire PE-A9RS482M ATI RS482 ואילו האתר של הרישמי של Sapphire כלל לא מכיר את הדגם הנ"ל בכל מקרה אני מחפש חלופות אחרות ללוחות Athlon 64 עם Chipset של ATI
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
שלום, מחר אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת האם כדאי להוסיף קצת בשביל E6400, האם זה משתלם??? תודה
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הלן חברה : ) אני צריך ליקנות לוח מעבד וזיכרונות המטרה העיקרית של המחשב היא אולפנית לעבודה עם מוסיקה קיו באס ונואנדו למי שמכיר..... אני מתכנן לעשות oc בפעם הראשונה לא לא לימצוץ ממנו את כול מה שאפשר שיהיה יציב בסבבה (אין לי ניסיון בזה אז אני קצת חושש) אני חשבתי על : asus comando intel q6600 DDR2 CORSAIR TWIN2X2048-6400 800Mhz CL5 2x1Gb DUAL PACK (אפשר 1066 ??) זה יוצא בערך התקציב שהוא +-3500 שח מה אתם אומרים ? או שאולי כדי לעבור לציפסט 680i כי אני יוכל לעשות oc יותר חזק ?? חשוב לי להגיד שאני לא משחק בכלל אז אני לא ידע אם אני צריך sli ו-crossfire אבל אולי-תגידו אתם : )?? אני יכול להשקיע נגיד 4000 שח למעבר (עוד 500שח) אם זה שווה את זה בקיצור מה הכי כדאי בסכום כ…
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
טוב, אז יש לי במחשב את הלוח: Leadtek WinFast K7nCR18G PROII הוא הלך לי קיבינימט, ולכן אני צריך להחליף אותו למשהו אחר. אני יכול להחליף את הלוח בכל לוח מן הרשימה. אני זקוק לכרטיס מסך מובנה כמו בלוח הקודם, אחרת אני אתקע עם Geforce2 MX200. לוחות האם, עם כרטיסי מסך מובנים גורמים לבעיות? אני חשבתי לקחת את הלוח הזה: GA-7NNXP יש לו כרטיס מסך GF4MX מובנה, והוא נראה לי דיי סביר. עריכה: סעמק, נדפקתי! הוא לא כולל כרטיס מסך מובנה. וכל אלה שכוללים, אז הם מבוססים KT400 ככה שתהייה לי ירידה משמעותית בביצועים. זה המפרט שלי: AMD 2500 Barton Hynix DDR 333 256X2 HD Maxtor 30 GB ATA100 תודה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
הלוח הכי זול ל I5 שראיתי זה הלוח הזה Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU והוא גם לא כזה זול אבל הכי זול לעומת הלוחות של גיגבייט ואסוס האם שווה לקנות i5 עם הלוח הזה?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
היא מתאימה למעבד הזה? או להתקין את ה-XP הרגיל?
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש לתזמוני זיכרון השפעה על ביצועי המחשב?,משהו שממש אפשר להרגיש בו? או שזה יתבטא בכמה פריימים ב 3DMARK אני לא מתכוון לעשות OC רק רוצה להשקיע בכמות גבוהה של זיכרון לשפר את ביצועי המחשב (בעיקר במשחקים) זה הזיכרון שאני מתכוון לקנות ( 2 צ'יפים של ג'יגה) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3281 תודה
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
??? זה בסדר להפעיל הרבה פעמים את ה-3DMark03.
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ישן של asus p5gd1 עם sucket 775 ומעבד pentium 4 540 3200 prescut המעבד עשה את שלו ורציתי לדעת אם יש מעבד לא יקר מדי שאני יכול לקנות ולשים במקומו(החזיק 5 שנים) ואם כן מאיפה.... תודה רבה אבי
-
- 9 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות היום מחשב עם core 2 duo. מכיוון שיצא מעבד 2X2 ועוד פחות משנה ייצא מעבד ארבע ליבתי הייתי רוצה לדעת אם כל לוח אם שתומך ב-core 2 duo יתמוך גם בQuad Core? אם לא, מדוע? אילו לוחות כן תומכים? תודה
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
חברה ידועה... סוקט 478 תמיכה בdual ddr לא פחות משלוש סלוטים מבוסס שבבים של nforce 3 400\533\800 כמובן... לא יזיק תמיכה בHT לשידרוג עתידי תמיכה בpci express agp * 8 (קיים אחד בלי בימיניו?...) ATX פלטפורמת P4 בעל יכולות OC(חשוב מאוד)!! יציב וידוע כטוב יש חייה כזאת?אם יש אני לא אהסס לקנות... תודה. עריכה: כמובן תמיכה בsata (וIDE...) fire wire (לא הרחבה של כרטיס pci) ולא יזיק באנדל עשיר
-
- 9 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תוצאות מבחני ביצועים חדשות שדולפות אל הרשת רומזות כי אינטל עומדת להיענות לאתגר שניצב בפניה - עם תוספת יכולות חשובה עבור דגמי הביניים שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני סך הכל רוצה לדעת בפשטות מה ההבדל בין הלוחות P67 H67 Z68 מה כל כך שונה בהם? אני רוצה לקנות לוח אם וכל אחד אומר לי דגם אחר אני רוצה רק הסבר קצר מאוד אפילו בכמה מילים מה ההבדל בינהם תודה לכל החכמים שיעזרו לי!
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בלוח הזה שאני מתקין וינדוז עליו... כלומר על הארד דיסק של WD 250G אני צריך את הדיסקט הזה שלוחצים F6? והאם אני מקבל אותו עם המחשב?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום . יש לי 4 סטוקים של 512 מגה DDR-1 400 אבל המחשב מזהה לי רק 3 בכל פעם ( יעני אני יכול להגיע רק ל 512 ) , ניסיתי את כל הקומבינציות ( ובדקתי כל הסטוקים תקינים ) יש לי לוח אם nForce 2 400 Ultra ( של ג'יגבייט ) שאמור לתמוך ב-עד 3 ג'יגה ... יש למשהו רעיון מה אפשר לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז ככה המעבד שלי barton 2500xp+ mobile הלוח epox 8rda3+ וכרגע אני עם 512mb ddr400 של geil אני רוצה להחליף למשהו טוב יותר השאלה היא אם כדאי להוסיף 512mb או למכור ולקנות זכרון אחר מומלץ יותר ? ואם כן איזה זיכרון אתם ממליצים..
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-