עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן, הנה משהו מעניין ששווה לקרוא ולדעת. לא מזמן קניתי מחשב חדש (AMD 2200 על לוח ABIT NF7) וגיליתי שהטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 53 מעלות. אחרי שגיליתי שהטמפרטורה של המעבד תביא לקיצור חיינו המשותפים ביחד, ואחרי עזרה מפורום OC, התקנתי את הBIOS החדש (גרסה 1.4) והטמפרטורה של המעבד ירדה ב24-27 מעלות (עומד עכשיו על 26-29 בלי קירור למארז). גם המהירות של המאורר (SF2 שעובד עם חיישן עצמאי) ירדה בחצי - כנראה שהעדכון של הביוס עושה משהו טוב למעבד. לידיעתכם, זהר.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by BlackSheep,

שלום. אני רוצה להחליף את המעבד הנוכחי שלי (2.4GHz) באחד ממעבדי ה-64BIT החדישים של אינטל, ותהיתי אם אני צריך לדעת משהו לפני שאני מחליף אותו. כי אין לי מושג בעניין.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by djelectric,

אחרי שראינו את MSI מציגה טיזרים לשני לוחות אם בעלי ערכת השבבים X99, גם גיגהבייט מציגה לוח מתקדם משלה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%9d-%d7%92%d7%99%d7%92%d7%94%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a6%d7%94-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%97-x99/

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Gigiben,

שלום. אני בעוד שבועיים קונה מחשב חדש ואיתו אני קונה ווינדוס חדש שיתאים לביצועים שלו השאלה היא איזו מערכת ווינדוס כדאי לקנות? מצד אחד ווינדוס 7 נחשב כווינדוס הכי טוב ונוח שיש כרגע, אבל הרבה אנשים (ללא ביסוס עובדתי) טוענים שבעתיד הכל יתבסס על ווינדוס 8 ושווינדוס 7 כבר שייך להסטוריה. גם ראיתי שהdirectx החדש הוא רק לווינדוס 8.1 שרק היום ידעתי שיש כזה דבר.. (8.1) אין לי מושג איך זה משפיע (אשמח גם לדעת לגבי זה) בכל מקרה... מה כדאי ולמה? נ.ב אין לי מושג איפה לשים את הפוסט הזה, אבל לדעתי לוח אם מעבד וזכרון זה הכי כללי וקשור (כנראה) לתוכנה שאפשר, אז יכול להיות שזה מתקשר.. (מצטער אם שמתי את זה במקום הלא נכון) תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by aboren,

שלום לכם לבן שלי יש לוח אם GA-H110M-S2H Socket 1151 - Intel H110 היום יש לו מעבד I5-6400 הוא רוצה לשדרג את המעבד ל I7-7700 ראיתי שלסוקט הזה יש גם מעבד I7-8700 אך בטבלת התאימות באתר של גיגהבייט לא מופיע המעבד הזה עדיין. האם כדאי לשדרג? (הבן שלי גיימר) לאיזה מעבד כדאי להחליף בלי להסתבך עם החלפה של לוח וכל זה. המון תודה אביב.

6. ***Upgrade-Kit*** ************************************************* Intel Pentium 4 3.0Ghz 1MB 800Mhz M.B. Intel 865PE,Dual Chanel DDR400,SATA,AGPX8 USB2.0,HT Support,FullATX,Sound 6CH 3D,Lan 10/100 ****************1144Shekel*** ***1Year Waranty*** ועוד אחת _____________________________________________ Intel Pentium 4 2.4Ghz 512KB 800Mhz M.B. VIA VT800 DDR400 SATA AGPX8 USB2.0 HT Support Full ATX Sound 3D Lan 10/100 ****************894Shekel *** 1Year Waranty***

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by snoopdogg,

שלום לכולם... קיבלתי לפני שבוע את הלידטק 6800GT . וגליתי שאני לא מנצל אותו בגלל חוסר זכרון . יש לי לוח אם שתומך בזכרונות RDRAM עם 256 מגה וכמו שאתם הזכרון הזה הוא סיפור יקר ויחד עם מעבד 2.26 של אינטל ובאס של 533 המליצו לי להחליף את השילוש. אני דיי סגור על אטלון 64 2800 או אולי 3000 . שאני מקווה לסחוט ממנו באוברקלוגינג ולהגיע למעבד יותר גבוה. אני מתלבט לגבי זכרון ולוח אם על מה אתם ממליצים? כמובן שהמחשב בעיקר לדום 3 פאר קריי והאף לייף 2 ;D תודה...

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לציין שאני עושה OC כך שאני צריך זכרונות שיהיו יציבים על 500MHZ PDP PATRIOT http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-009&depa=1 CROSAIR XMS http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-450&depa=1 MUSHKIN http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-310&depa=1 GEIL http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-144-517&depa=1 PQI TURBO SERIES http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-141-139&depa=1 המחירים הם לפי NEWEGG כי אני מזמין דרכם

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by HeroesCut,

שלום ותודה מראש, אני מחפש לוח אם טוב שיש לו יכולת OC הכי גבוהה שאפשר למחיר של 600-800, נא לנסות כמה שפחות אבל לא על חשבון הביצועים. מעבד I5, עדיפות ללוח עם CF וSLI

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. 1) האם זה בא כעזר לכרטיס מסך? או שהוא יכול לפעול רק לבד? 2)עם איזה כרטיס מסך אפשר להשוות אותו? אם בכלל...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by בייגל טוסט,

אבל זה החלק הפחות מעניין החלק היותר מעניין הוא השימוש במערכת קירור-מים שבה הנוזל הוא חנקן נוזלי http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95974 וכנראה שפתרונות כאלה יצאו בקרוב לשוק הרחב

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שאלה! איזה לוח יותר טוב למעבד E6600: *אגב שניהם ללא כרטיס מסך נכון? ASUS ASUS P5B או...................... GIGABYTE ga-965p-ds3

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. IBM Creates First 2nm Chip (anandtech.com).

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, יש לי כרגע מחשב עם מעבד די ישן - E2140, יחד עם ה-Heatsink והמאוורר שהיו איתו באריזה המקורית. כעת אני שוקל לשדרג את המעבד, כנראה ל-Q8400 שמתאים לאותו סוקט, אבל חשבתי לקנות אותו בגירסת ה-Tray. לכן מה שרציתי לדעת זה האם ה-heatsink והמאוורר שכבר יש לי, מהמעבד הישן, יתאימו גם למעבד החדש? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. השאלה ששאלתי: Hello! My name is Segev. I have buy the corsair xms2 twin2x1024-6400c4 g. My motherboard is asus commando. Cpu: Intel core 2 duo e6600 2.4ghz. Now my memory works on 1.95v and cl5(5-5-5-18) at 400mhz. I want its work in cl4 (4-4-4-12) with 2.1v at 800mhz. How did I do this??? התשובה שקיבלתי: Dear Valued Customer, You will need to adjust memory voltage, which is usually in the jumperfree configuration menu, to 2.1 volts. The 4-4-4-12 timings refer to the (CAS-tRCD-tRP-tRAS) latency settings in the BIOS. If you are unable to find these settings I would recommend that you check your motherboard manual, or contact your motherboard manufacturer for mo…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4670K-vs-Intel-Core-i5-4570 לפי האתר הזה ה4570 השיג תוצאות טובות יותר פי כמה וכמה במבחנים. (גללו קצת למטה ותראו). איך זה הגיוני?

17. אני רוצה לעדכן את הדריבר של כרטיס הקול שלי מדגם Realtek ALC88 @ Intel 82801GB ICH7. הכרטיס מובנה בתוך לוח האם שלי, שנקרא Gigabyte GA-G41M-ES2L. הבעייה היא שעל פי ניסיון העבר שלי עם עדכון דריברים של כרטיסי קול אשר מובנים בתוך לוח האם (בעיקר דרך Windows Update), כל ניסיון לעדכן את הדריבר של כרטיס הקול הוביל להשבתה מוחלטת של הסאונד במערכת ההפעלה שלי, עד שהייתי מחזיר את הדריבר הישן. אז מה צריך לעשות בנידון? האם יש צורך במקרה כזה לעדכן את הדריבר של כל לוח האם (דבר שאני חושש שהוא מסוכן)? או שהתופעה מתרחשת רק בדגמים ספציפיים של כרטיסי קול? (באופן דומה, בעבר כשהיה לי חלונות XP, הייתי מקבל מ-Windows Update עדכונים לדריבר של כרטיס הרשת שלי בזמנו גם מתוצרת Gigabyte, שגם הוא היה מובנ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אחותי רוצה גם לקנות מחשב לילדים שלה הם בניי 12 הם רוצים לשחק משחקים שאני יביא להם.דום 3 סימס 2 פאר קריי וכדומה...והיא מעצבת גרפית . היא רוצה מחשב שיספק אותה לשני הצרכים עיקריים משחקים ,וגרפיקה( עיצוב בפוטו שופ פריהנד ..) ובין השאר גם לשים כתוביות לסרטים מפורמט XVID ל VCD ולהקליט מהטלוזיה תוכניות לפעממים..! בין השאר אופיס אינטרנט וכל שאר הדברים שזה כל מחשב יכול לעשות. מהירות הקלטה וקידוד לא כל כך משנה. הבדל של 20 דקות בקידוד לא יפריע לה. צריך מעבד עם יכולת עיבוד חזקה שלא יתחמם מעבודה בעומס . השאלה איזה מעבד לקחת AMD או אינטל לפי בחירתם ציינו דגם ומחיר ולוח אם התואם לו. תודה תקציב עד 1300 שקל ולוח עד 650 שקל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by J0n1,

יש מגבלה לכמות הזיכרון שהמחשבים היום תומכים? אם לדוגמא אני אקח לוח אם עם 4 סטיקים ואני אשים לו 16G RAM המחשב יעבוד בכלל? לא תהיה בעיה של מתח/קריסה? אני אראה הבדל בין 4 ל16 או שאין עדיין אפשרות לנצל כ"כ הרבה והחלקים האחרים מהווים גם צוואר בקבוק?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by EzX1,

אז ככה יש ברשותי 2 8800 אז ככה הלוח חייב להיות מבוסס סלי אני מעוניין בלוח תומך ריבוי כרטיסי מסך אם amd אז מערכת המבוססת על הציפסט 680a אם אינטל 680I אם קיים לוח שתומך ביותר מקואד אחד יש אפשרות לחריגה מהתקציב תודה לכול העונים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by shay33,

ערב טוב מה ההבדל בין מעבד 64 bit למעבד dual core ? תוכלו להסביר לי קצת על ה dual core מה המהירות שהוא מגיע תמונות שלו והסבר? מזה משנה הסוקט שיושב עליו המעבד? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yair.,

אתם המלצתם לי על- NF7 (nForce2)lan,usb2 אבל באיזה מאמר ראיתי ששתי אלו יותר טובים 7N400L1 (nForce2) lan 8RDA3I (NForce Dual) איזה יותר מומלץ בגלל הביצועים? ואיזה הכי מומלץ בגלל האובר קלוקינג? ואז הכי מומלץ בכלליות? ואני אשמח לדעת גם למה מה שאמתם יותר טוב ??? תודה רבה לכל העוזר דרך אגב מעבד amd 2500 512 זיכרון וספיר רדון 9600 אקס טי

• 42 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by tomer_et,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני צריך את עזרתכם. אני רוצה לשדרג את לוח האם הזכרונות והמעבד. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח פלוס מינוס ואני לא כל כך מבין בתחום. על איזו חומרה הייתם ממליצים לי כדי שלא בעוד חצי שנה המחשב שלי יהיה ענתיקה. רב השימוש שלי במחשב הוא מולטימדיה והמרות של סרטים (דבר שהיום לוקח לי שעות עם P4 450). חוץ מזה מה הדיוט כמוני צריך לדעת כדי שבחנות לא יעבדו עלי - על מה להתעקש ועם מה אפשר להתפשר. בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by bati6,

איך אני קונה לוח אם? לפי מה אני יודע אם הלוח אם שאני קונה יתאים לכרטיס מסך או למעבד כלשהו? ומה חשוב להסתכל בקניית לוח אם? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. לכל סוג? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים