עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Glow,

שלום! כמו שרשמתי בכותרת אני מעוניין לקנות זיכרון ,שני סטיקים שלו בנפח של 256 שיעבדו בדואל ושיעמדו בMHZ גבוהה.. המפרט שלי : מעבד: INTEL PENTIUM 4 1.6MHZ לוח אם: GIGA- BYTE 8IEXP דיסק קשיח: WDC WD400BB-00CAA0 כרגע עשיתי OC למעבד והגעתי ל1.9 והזיכרון ב 303 MHZ ולפי מה שאמרו לי הוא מפריע..... המליצו לי לקנות את זה Samsung PC3200 TCCC שיכול להגיע ל 500MHZ... אפשר המלצות אחרות או דעה על הזיכרון? תודה מראש...

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, אני בונה מחשב לגיימינג, ההנחה התיאורטית שהתקציב אינו מוגבל (תיאורטית, בפועל כ 8-10K). אני מתלבט מאוד בין מעבד ה 4790 שמומלץ באתר עם זכרונות DDR3 והצ'יפסט המתאים בלוחות האם, התומך ב DDR3, לעומת מעבדי ה 5820 וה 5830K על לוחות X99 וזכרונות DDR4. כמו שאמרתי, המחשב מיועד בעיקר לגיימינג. מה לדעתכם מומלץ יותר? אני בונה את המחשב בראייה של 5-6 שנים קדימה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by jetman,

אני מתכוון לקנות חלקים מפרט על i3, ולא סגור על החפירה, ללכת על הדור הראשון על 1156, או לקנות,sandy bridge? או בכלל לחקות לivy bridge? יש עוד חנויות שמוכרות לוחות h55, אני צריך מחשב לשימושים כללים, כמו גלישה, מוזיקה, קצת סרטים, אבל לרוב פשוט לגלישה, כך שלא נראה שזה משהוא שישפיע עליי, על מה הייתם ממליצים?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by J0n1,

יש מגבלה לכמות הזיכרון שהמחשבים היום תומכים? אם לדוגמא אני אקח לוח אם עם 4 סטיקים ואני אשים לו 16G RAM המחשב יעבוד בכלל? לא תהיה בעיה של מתח/קריסה? אני אראה הבדל בין 4 ל16 או שאין עדיין אפשרות לנצל כ"כ הרבה והחלקים האחרים מהווים גם צוואר בקבוק?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. בפנדה\זיגזג\כל חנות רשת אחרת בישראל...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. השאלה ששאלתי: Hello! My name is Segev. I have buy the corsair xms2 twin2x1024-6400c4 g. My motherboard is asus commando. Cpu: Intel core 2 duo e6600 2.4ghz. Now my memory works on 1.95v and cl5(5-5-5-18) at 400mhz. I want its work in cl4 (4-4-4-12) with 2.1v at 800mhz. How did I do this??? התשובה שקיבלתי: Dear Valued Customer, You will need to adjust memory voltage, which is usually in the jumperfree configuration menu, to 2.1 volts. The 4-4-4-12 timings refer to the (CAS-tRCD-tRP-tRAS) latency settings in the BIOS. If you are unable to find these settings I would recommend that you check your motherboard manual, or contact your motherboard manufacturer for mo…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by snoopdogg,

שלום לכולם... קיבלתי לפני שבוע את הלידטק 6800GT . וגליתי שאני לא מנצל אותו בגלל חוסר זכרון . יש לי לוח אם שתומך בזכרונות RDRAM עם 256 מגה וכמו שאתם הזכרון הזה הוא סיפור יקר ויחד עם מעבד 2.26 של אינטל ובאס של 533 המליצו לי להחליף את השילוש. אני דיי סגור על אטלון 64 2800 או אולי 3000 . שאני מקווה לסחוט ממנו באוברקלוגינג ולהגיע למעבד יותר גבוה. אני מתלבט לגבי זכרון ולוח אם על מה אתם ממליצים? כמובן שהמחשב בעיקר לדום 3 פאר קריי והאף לייף 2 ;D תודה...

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. http://www.vr-zone.com/index.php?i=3848 באמת נחמד.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Pc_Ghost,

רציתי לדעת מה הפנטיום המקביל למעבד 1000 AMD... תודה...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by God4U2,

אוקי קיום יש לי A7V266-E של אסוס עכשיו העיה הכי חמורה שלי איתו זה שאין לא נעילה של האפיקים AGP\PCIאני אפילו לא יכול לקבוע את המחלקים ... המינימום שאני אדרוש מהלוח החדש שלי זה זה ... אם מישהו יכול לפרק לי עוד על התכונה הזאת ובדיוק באיזה לוחות חדשים היא קיימת תודה רוי

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ohadedwi,

שלום רב קניתי מחשב לפני 3 חודשים, שמכיל מעבד Q6600 8M וכרטיס מסך 8800GT G92 512M ומשום מה המחשב מאד איטי כשאני לוחץ על ה-FireFox לוקח לו הרבה זמן לעלות וגם כשאני פותח סרט דרך ה BSplayer לוקח הרבה זמן עד שהוא נפתח תודה מראש הערה- לא יודע אם זה קשור במחשב התקנתי Utorren 1.7

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. לכל אלו שמחפשים זיכרונות עם המון MB וMhz, אז יכול להיות שכרגע פתרתי לכם את הבעייה. בשבוע הקודם מחירי הזיכרונות לא עלו פחות מ610 ש"ח, שמחיר זה הוא גם מחיר נמוך מאד בשפל המדרגה. כבר חשבנות שכבר המחיר של הזיכרונות לא יכולים לרדת יותר, אז טעינו. לאחר חיפוש משעמם באינטרנט נמצאה החנות פלונטר, אשר מוכר 2 סטיקים של זכרונות בבאנדל אחד במחיר מפתיע, 490 ש"ח!!! לאחר כמה שפשופי עיניים ודמעות אושר (וגם צביטת לא נעימות) הבנתי שאיני חולם, מחיר הזכרונות ירד בכ120 ש"ח, ועולים פחות מ2GB של 667Mhz!!! עכשיו נשאלת השאלה הבאה: עוד כמה הם יכולים לרדת? קרדיט: לאור כהן

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by none,

עם מעבד של פנטיום 4 2.53 MHZ אבל מפרט מלא, לא חשוב המחיר אני צריך מפרט של מחשב טוב

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by nickname4,

היי, אני בונה עכשיו מפרט למחשב החדש שאני יקנה ועכשיו הגעתי לקטע של הזכרונות: הלוח שאני קונה הוא ASUS P5B שיש לו תמיכה עד 1066MHZ למהירות של הזכרונות, אז עכשיו נתקעתי בשלב של הCL,ראיתי שיש הרבה CLים אז ראיתי שיש הבדל משמעותי במחיר בין CL5 לCL2 (ש2 הוא יותר טוב) שזה הבדל של מחיר של לפחות 200 ש"ח, אז זה שווה להשקיע עוד 200 ש"ח (מינימום) בשביל לשדרג מCL5 לCL2? ויש הבדל משמעותי במהירות בין CL5 לCL2 שהוא מצדיק את המחיר שלו?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by none,

INTEL 1.6 A + לוח של ABIT של DDR 266 עולה כ2000 ש"ח AMD XP 2000+ שהוא 1.67 +לוח של ABIT של DDR 266 יוצא כ 2200 ש"ח עכשיו הAMD מתחמם בהרבה אז לא נשכח גם מאוורר טוב שמייקר ב30 דולר לפחות, אז מישהו מוכן להסביר לי למה AMD ?!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. http://www.techpowerup.com/151949/AMD-FX-Series-Processors-Up-For-Pre-Order.html

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. ***Upgrade-Kit*** ************************************************* Intel Pentium 4 3.0Ghz 1MB 800Mhz M.B. Intel 865PE,Dual Chanel DDR400,SATA,AGPX8 USB2.0,HT Support,FullATX,Sound 6CH 3D,Lan 10/100 ****************1144Shekel*** ***1Year Waranty*** ועוד אחת _____________________________________________ Intel Pentium 4 2.4Ghz 512KB 800Mhz M.B. VIA VT800 DDR400 SATA AGPX8 USB2.0 HT Support Full ATX Sound 3D Lan 10/100 ****************894Shekel *** 1Year Waranty***

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by shay33,

ערב טוב מה ההבדל בין מעבד 64 bit למעבד dual core ? תוכלו להסביר לי קצת על ה dual core מה המהירות שהוא מגיע תמונות שלו והסבר? מזה משנה הסוקט שיושב עליו המעבד? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by DXT,

מה עדיף? ואני לא מתכנן להריץ אף אחד מהזכרונות במהירות יותר גבוהה מזו שיועדה להם. ???

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by xtract1,

יש את המפרט שלי פה בצד... נדמה לי שפעם קראתי בפיצ'רים של הלוח שלי שהוא תומך ב-Cool'n'Quiet שהבנתי שהיא בעצם מרוידה את מהירות השעון של המעבד כדי להוריד בחום לחסוך באנרגיה (Tני צודק?) בכל מקרה..אם הלוח שלי תואם..האם המעבד שלי תואם גם? איך אני בודק את זה? איך אני גורם לו לעבוד ב-Cool'n'Quiet?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אז בעוד שההנחה הרווחת שהדור הבא של מעבדי Ryzen יכיל שינויים מינוריים ברמת הביצועים, שמועות נוספות מדברות על השינויים הארכיטקטוריים שיגיעו כבר בשנה הבאה על הליתוגרפייה המשודרגת של TSMC ל-7 ננומטר: CCD's מטומני ליבות מאוחדות על הליבה, הגברה משמעותית של כמות ה-L3 Cache על חבילה אחת, ובכך צמצום הלייטנסי המצטבר בין הליבות שמוביל להפרש בביצועים. השמועות מדברות על סדר גודל של בין 17 ל-22 אחוזים שיפור נטו ב-IPC, כמו גם Base Clocks גבוהים משמעותית מהדור הנוכחי (הודות למעבר ל-7nm+ EUV). לשם השוואה Zen 2 מכילה שתי חבילות 16MB נפרדות של L3 CACHE שמצטברות יחדיו לכמות של 32MB, הדור הבא צפוי להכיל מהגט גו 32MB של L3 CACHE, ואולי אף יותר מכך, על חבילה בודדת. מעבר לכך דו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by BlackSheep,

שלום. אני רוצה להחליף את המעבד הנוכחי שלי (2.4GHz) באחד ממעבדי ה-64BIT החדישים של אינטל, ותהיתי אם אני צריך לדעת משהו לפני שאני מחליף אותו. כי אין לי מושג בעניין.

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. חברת ivory החליפה לי ללא ידיעתי לוח אם מh81m-e33 של msi לh81m-hd3 של gigabyte, רציתי לדעת מה יותר טוב אם מישהו יוכל לעזור לי או אפילו אם מישהו יוכל לשלוח לי סיקורים של שני הלוחות אם, בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. 1) האם זה בא כעזר לכרטיס מסך? או שהוא יכול לפעול רק לבד? 2)עם איזה כרטיס מסך אפשר להשוות אותו? אם בכלל...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by sagi_10,

אני מתכוון למכור את הלוח שלי וקנות לוח חדש לאובר קלוק חזק מאוד אבל אני עוד לא החלטתי איזה לוח.... האם עדיף לי lanparty או infinity ??? האם ההפרש בינהם שווה 230 שח??? בתודה שגיא

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים