מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח אם מומלץ היום במחיר של עד 800 ש"ח עם chipset P55 לביצוע OC בינוני של עד 4G עם קירור אויר. המעבד הוא I5-750 כמו כן מהו הקרור(כ-300 ש"ח) והזכרונות המומלצים (4G כ- 600 ש"ח)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא צריך OC, אבל קריטי שהזיכרון יעבוד בלי שום בעיות, כלומר שזה יהיה זיכרון מאושר (Guaranteed-Compatible ) ללוח הזה מבחינת יצרן הזיכרון.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלוח אם האולטמטיבי לCore i7? בכתבה הבאה תגלו הכל רוצים להריץ קרייסיס ב60FPS? כדאי שתבדקו את EVGA X58 SLI CLASSIFIED אשר מציע אוברקלוק ל4.2GHZ ב90 שניות ומבטיח חד משמעית - "שום פנטום 2 מצד AMD לא יתקרב לביצועים שלי" לכתבה: http://www.guru3d.com/article/evga-x58-sli-classified-review/1
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדקתי עם EVEREST את נתוני המחשב http://img36.imageshack.us/f/14434750.jpg/ לפי מה שהבנתי, רק 3 ליבות פועלות, כאשר הראשונה כל הזמן על 0% האם זה תקין, או שיש מצב שהמעבד תקול? מה ההסבר לכך? איך ניתן לבדוק פעילות הליבות, למשל תוך כדי משחק כדי לראות שכולן תקינות?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי כבר קשיש ואני מעוניין לקנות מחשב חדש. עד שאני אקנה מחשב חדש, אני חושב להאיץ את שלי עם כונן SSD וזאת לאור הקנייה הקבוצתית המתגבשת באתר. האם המפרט שלי תומך בSSD? Q6600 GIGABYTE GA-P35-DS3L 4GB RAM
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
את זה לא צפיתי מגיע : מעבד חדש של חברת Ageia שיגיע על כרטיס בתצורת PCI-E (אך לא רק) המיועד לחישובי פזיקה בלבד במשחקים שמבוססים על המנוע הפיזיקלי של NovodeX נחשף, כידוע כיום חישובים כאלו מתבצעים על ה CPU בלי בעיה מכיוון שאפילו במשחק הכי "פזיקלי" כיום HL2 נראים 20-50אובייקטים "פזיקליים". עם המאיץ הפיזיקלי לפי החברה תיהיה אפשרות לעד 40 אלף דמויות/אובייקטים פיזיקלים , מה שמביא אותי לחשוב על דבר אחד A group of monsters standing next to a building... 20 hours development. Sending a rocket into the side of the building... 5 seconds gameplay. The side of the building collapses onto the monsters... priceless. מה גם שדווקא לי אישית נראה שחברות השבבים , ATI , NVIDIA יאמצו את ה…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בשבוע הבא אני מתקין מערכת מבוססת על 939 ואני מתלבט בין שני לוחות אם. דרך אגב שני לוחות האם האלו ברשותי ואחד ישאר ספייר. המפרט הנו : Fx-60 w Tuniq Tower Powercolor X1950pro with Arctic cooling 512mb 2gb (2X1gb) Crucial Ballistix tracer Windows Vista Home Premium המטרה הסופית שלי היא להגיע לאוברקלוק גבוה יחסית ב FSB ובזכרון - 275 ביחס של 1:1. לגבי המעבד כל מה שאני רוצה זה 2.75ghz כלומר מכפלה של 10. A8n-Sli Deluxe - כרגע מותקן על המחשב. הלוח מאוד "מפורסם" אבל יש לו בעיות ידועות ולא פתורות בלרוץ עם זכרונות ב 1T ב FSB גבוה. כמו כן קירור הציפס'ט שלו הוחלף ל Thermaltake extreme spirit 2 שמפריע לי קצת מבחינת המיקום במארז. Abit AT8 32x - הלוח הזה זוכה לתשבוחות מדהימות לגבי…
-
- 34 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
??? שלום ! היום פירקתי מאוורר מספק ישן ואני לא ממש מוצא את השקע שעל לוח האם כדי להשחילו - בשמי ובשם ההנהלה ניר
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה שלמעבד 64 ביט יש אוגר של 64 ביט לעומת 32 אומר שהמהירות שלו באמת פי 2?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תערוכת Computex 2016: חברת MSI הציגה אב-טיפוס ראשון ללוח אם עבור דור שבבי ה-Kaby Lake של אינטל שיגיע בסוף השנה, עם ערכת שבבים עדכנית מדגם Z270, שלושה חריצי PCI-Express X16, צמד חריצים עבורי כונני M.2 - ובעיקר מעגל מודפס שנראה מרשים מאוד, עם פסים אדומים על בסיס שחור שמגיעים מכיוון תושבת המעבד (עדיין LGA 1151) וחיבור כרטיס המסך. מה דעתכם? https://goo.gl/mRysWL
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחת מחלוצות תחום המחשבים האישיים הקומפקטיים עושה קאמבק עם שלל דגמים עדכניים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני פעם ראשונה חש צורך להגיב על הביקורת שלכם של הלוחות אם.... ראיתי את התוצאות, תמונות של הלוח, ואני חושב שהמסקנות שלכם, נו... היו מעט לא הוגנות כלפי הלוח של MSI... :-\ חוצמזה שהוא הרבה יותר זול מהלוח של גיגבייט, הוא גם עקף אותו (אם כי במעט), בביצועים, אפילו נזניח את כמה שהוא עקף בנקודות ספורות.. ונגיד שהוא הציג אותם ביצועים ביכולות ובביצועים, אפילו שהוא הרבה יותר זול!!! אמרתם בעצמכם שהעיצוב כמעט זהה!!!!! ומעולה!!! Gigabyte P35-DQ6 יתרונות * עיצוב נעים לעין (איזה עיצוב ואיזה נעלים?! כמעט אותם צבעים יש להם.. טוב נו נניח.. על טעם ועל ריח נוותר..) * מערכת קירור מרשימה ויעילה * אוברקלוקר מצוין (אאמממ... אבל MSI ניצח בקצת.. =\ בכל זאת... ) * סידור לוח אידיאל…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב P4 64 BIT ואני אמור לקבל אותו ביום חמישי ... עכשיו חלק מהאנשים אומרים לי שעדיף היה לקנות מעבד INTEL Pentium Dual Core אז מה עדיף? :nixweiss: :'( :'(
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש אפשרות בלוח אם הנל Gigabyte GA-B75M-D3H לכבות דרך הביוס את הטעינה דרךUSB? כלומר שה USB יעביר רק מידע ,ללא טעינה ? אני אמור לחבר dac חיצוני בחיבור USB ומומלץ שלא יעביר מתח טעינה כזה או אחר תודה רבה שי
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של לנובו מדגם THINKPAD E550. המחשב מחובר באמצעות כבל DVI למסך DELL WA2209, והכל עובד טוב. עד כה היו לי 8GB זיכרון, 2 סטיקים של 4GB כל אחד. קניתי 2 סטיקים של 8GB כל אחד כדי לשדרג ל-16GB זיכרון. הזיכרון הוא 12800, CL11, 1.35V - והמחשב מזהה ועובד בסדר עם ה-16GB זיכרון ואין בעיות איתו. אבל - המסך החיצוני, הדל, מהבהב ונכבה ונדלק לסירוגין כל כמה שניות. כל סטיק בנפרד של 8GB שאני מנסה להפעיל בנפרד גורם גם כן לאותה בעיה. החזרת הזיכרונות הקודמים פותרת את הבעיה. מה יכולה להיות הבעיה? במסך או בזיכרונות? ואיך אני פותר אותה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני עומד לשפר את לוח האם הקיים שלי, ואני מתלבט איזה לוח אם לקנות. אחרי קצת מחקר הגעתי ללוח אם Gigabyte ga-z87x-d3h. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים כבדים(assassins creed 4,bf4) וקצת מולטיפלייר. האם לוח האם הזה הוא מתאים, או שכדאי לחפש אחד אחר? אם כדאי, בבקשה תנו לי הצעות
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אני כבר כמה ימים שובר את הראש ומחפש את הלוח המתאים למעבד 2600k ולא מוצא. בהתחלה חשבתי ללכת על הAsus p8p67 deluxe אבל הבנתי שהמחיר שלו לא מצדיק את מה שהוא בא איתו. מתוכנן OC. לא מתוכנן SLI או CROSSFIRE . תקציב- 1200 אבל אם אפשר לוח בפחות שיתן ביצועים דומים לdeluxe אז למה לא. תודה לכם .
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. ברור שזאת שאלה מאוד כללית, אבל מה היתרונות של לוח אם יקר לעומת לוח אם רגיל? לאחד שלא מבצע OC, השאלה עוד יותר תקפה, לא?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מה עדיף מבין הזיכרונות הנ"ל. כלומר האם עדיף CL נמוך מאשר Mhz גבוה? או להיפך. אודה על קבלת הסברים מפורטים בנושא. יום נעים.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב יש לי AMD3200 NEWCASLE עכשיו יש הבדל בין הליבות האלה? כאילו הן ליבות שונות לגמרי או שרק תהליך הייצור שלהן שונה וכתוצאה מכך ההבדל היחידי בינהן זה פליטת חום אם יש הבדלים נוספים אשמח לשמוע אליהם...
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מעבד, לוח וזכרונות בתקציב מירבי של 4k-5k. השימוש במחשב הוא בעיקר משחקים כבדים ושימוש יומיומי. קצת חקרתי ויצאתי מבולבל, שווה להשקיע בתושבת 2011-3 או שלגיימינג 1150 יספיק? חשבתי ללכת על i7 4790k ככה שגם תהיה יכולת לעשות oc אגב המחיר צריך לכלול קירור טוב ושקט (ביצועים ואז שקט אבל גם שקט חשוב מאוד, אפשרי קירור נוזלי) לגבי הזכרונות הייתי מעדיף שיהיה 16gb לשקט הנפשי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי קיום יש לי A7V266-E של אסוס עכשיו העיה הכי חמורה שלי איתו זה שאין לא נעילה של האפיקים AGP\PCIאני אפילו לא יכול לקבוע את המחלקים ... המינימום שאני אדרוש מהלוח החדש שלי זה זה ... אם מישהו יכול לפרק לי עוד על התכונה הזאת ובדיוק באיזה לוחות חדשים היא קיימת תודה רוי
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדיקת חומרה של מחשב חדש עם AIDA מציגה מספר נתונים קצת מבלבלים?! הלוח של ג'יגה בייט והמעבד סלרון 2600 אלה הקריאות של AIDA: רוחב באס - 64 ביט real clock - 101MHz (QDR) effective clock - 405MHz band width - 3241MB/s מה ההבדל בין שעון אמיתי לאפקטיבי? הזכרון זה 256MB DDR 400MHz בסלוט יחיד, האפקט של ה-DDR אמור "להכפיל" את מהירות השעון ככה שאם הבאס הוא 133MHz אז יתקבל 266MHz אז איך פה מתקבל 400MHz? הרי הבאס הוא לא 200MHz אלא רק 100MHz ואמור להתקבל DDR 200MHz...?!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מגבלה לכמות הזיכרון שהמחשבים היום תומכים? אם לדוגמא אני אקח לוח אם עם 4 סטיקים ואני אשים לו 16G RAM המחשב יעבוד בכלל? לא תהיה בעיה של מתח/קריסה? אני אראה הבדל בין 4 ל16 או שאין עדיין אפשרות לנצל כ"כ הרבה והחלקים האחרים מהווים גם צוואר בקבוק?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-