מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב שלא פועל כבר כמה זמן, איך אני יכול לדעת מה המעבד שלו? זה רשום? ניתן דרך הביוס?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה זיכרון עדיף ההפרש הוא לא משמעותי משהו באזור 15-20 1) 2x2GB Patriot Viper II Series Dual Channel 2)2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות, בעוד בחודש ימים, לוח אם (ASUS, INTEL, או משהו איכותי אחר), מעבד (סביבות ה 2.26-2.53GHz, _לא_ הדגמים האחרונים בשוק), וכ 512MB זיכרון. רצוי מאוד שהלוח יכיל _יותר_ משני מקומות לזיכרון. רצוי (אבל לא חובה) שהלוח אם יכיל גם כרטיס קול (5.1). תקציב: עד 2500 ש"ח (רצוי פחות). תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המעבד 4600x2 הבעיה שהם לא רשמו בקופסה 65w אז המוכר הראה לי שזה ado אבל אני לא מסתמך על זה ב100% כי זה במדבקה יש איזו שהי תוכנה שאני יכל להיות בטוח שזה 65w ו ado
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המעבד AMD 3200 VENICE על לוח DFI lp NF4U-D ואני אולי מזמין זכרון מארה"ב מהחנות www.tigerdirect.com תמליצו לי על הזכרון הכי טוב בתקציב הזה בבקשה... חשבתי על OCZ Platinum Rev2 1GB כמובן שיהיה 1GB בקיט של 512*2 תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מקור: TG-Daily For the desktop, Intel introduced its FSB1333 upgrade for Core 2 Duo E-series. The upgraded chips of the E6x50 series include the E6850 (3.0 GHz), E6750 (2.66 GHz) and E6550 (2.33 GHz). There is also a new FSB1333 quad-core chip for gamers (QX6850, 3.0 GHz) and a FSB1066 quad-core for the upper mainstream (Q6700, 2.66 GHz). מקור זה מציין שירידת המחירים גם נכנסה לתוקף, אך מקורות אחרים (כמו Daily-Tech) לא מציינים זאת.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב של כבן 6 שנים, ואני שוקל להוסיף לו 4GB RAM (להשלים ל-8GB) ולקנות כרטיס מסך חדש. מבחינת הספק הכוח יש ברשותי seasonic 550w 80plus bronze ולוח אם GB P55M-UD2 אני רוצה לדעת האם המערכת תשרוד אם אשרדג לכרטיס מסך מודרני. הן מבחינת צוואר בקבוק והן מבחינת שרידות של מערכת ישנה, מבחינת הספק חשמל ואורך חיים של כלל המערכת (מנסיון עבר נשרף לי ספק כוח לאחר כ4-5 שנים מבלי שנעשו שינויים כלל. אחד שבזמנו נחשב ל"איכותי" ובעל שם).
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם יש אפשרות (אני כמעט בטוח שיש ) ל2 מעבדים (לא מעבד כפול ליבה!) שיפעלו על מחשב אחד הכוונה היא או ל-2 תושבות למעבד על לוח אם או איזה אפשרות אחרת כמו גוף חיצוני וכו' אך כל דבר אחר גם יתקבל בברכה ואני ישמח! תודה מראש לכל מי שינסה/יעזור.............tnxx
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אחרי התלבטויות רבות איך לשדרג את המחשב הישן שלי הגעתי לזה: Intel Pentium 4 2.4 MHZ 533 FSB Gigabyte GA-8SQ800 SIS 655 AGP *8 MB 512 333 Mhz Kingston סה''כ= 2500 עם מארז האם לדעתכם זה כדאי? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. כן זה בטח כבר ישנות, אבל היום מעבדי הבולדוזר יצאו למכירה [לפחות בארה"ב אפשר למצוא את חלק מהליין בחנויות]. שמתי לב שיש המון דיבורים על הנושא של תמיכה ברמת התכונה בריבוי ליבות. כך צויון שישנם משחקים שלא מנצלים את ריבוי הליבות, וישנם שמתחילים. לגבי עריכת הווידאו, שדווקא התוכנות כן תומכות בריבוי ליבות (או נימים - יהיה ההבדל אשר יהיה). בכל אופן, אותי מעניין יותר אם ווינדוס עצמה תומכת בריבוי ליבות/נימים. ואם ווינדוס 7 לא, האם ווינדוס 8 תדע לנצל את ריבוי הליבות? [אחת הסיבות שגומרות לי לשאול, היא שבשימוש סביר של ווינדוס 7, מנהל המשימות מראה לא פחות מ 4 ליבות תחת PARKED במעבד ה 2600K]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם באינטל סוף סוף יחזירו לצרכנים את היכולת לבחור במעבד ביניים שמותאם להמהרה עצמאית? לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות את ה- Gigabyte PCIE*1 וספק כוח HEC 475. הלוח עובד עם מחשב ATX2 עם חיבור של 24 פינים, ואני לא בטוח שהספק כוח גם עם 24 פינים. יעבוד לי כמו שצריך? לא תיהיה בעיית תאימות?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו שמע על המעבדים החדשים האלה שלהם? עם 2MB CACHE האם זה חזק ומהיר יותר ממעבד 64 AMD ?? והאם כל לוח LGA775 יכול לתמוך בזה???
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהמשך לדיונים האלה (שימוש ב-MATLAB, C, Modelsim, Xilinx ISE שכולם אינם מרובי-נימים): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458684.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458572.msg3916158#msg3916158 בסוף קניתי I7-930 עם 6G זיכרון שבפועל היה איטי בכ~10% מה--E8500 כששניהם בסטוק (ה-E8500 מגיע רחוק בהרבה ב-OC הרי). ממה שקראתי עד עכשיו, ה-E2500K ב~1000 ש"ח נותן שיפור של 30-40% בישומים חד-נימיים בהשוואה ל-E8400 והוא גם OCר קיצוני בהרבה עם 4 ליבות ולא שתיים. עם מחירים סבירים בהחלט ללוחות P67 מיד עם ההשקה אני שוקל לשדרג סוף סוף... עד היום עוד לא קם מתחרה ראוי ל-E8500 שלי בתחום הזה... גם אחרי כל כך הרבה שנים. מה דעת המומחים? גם LAME ןגם WINZIP לא ממש מרובות…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרבה פעמים ראיתי אתכם אומרים שה P1.6 לא קיים,וההפסיקו לייצר או משהו כזה. אז למה יש באיזשהו אתר פופולרי מקוון למכירת מחשבים כזה מעבד? (אה!! איך להמנע מפירסום חינם1!!!! תותח אני... ;D) אם אני אבל אישור מיוחד אני אתן לינק. והאם כדי לקחת את זה שמצוי שם באתר, הלו הוא ה - Intel P4 - 1.6GHz 478PIN 512k Cache או את ה Intel P4 - 1.8AGHz 478PIN 512k Cache שגם כן מצוי שם? אני מדבר על שני אלו המסויימים! וזהו. עריכה - עם EPOX 4G4A, איזה זיכרון? אני 512 ביחידה אחת, אבל לא נורא אם יבוא כפול. ל OC עריכה 2 - יש לוח אחר בלי סאונד? שיחסוך לי בהוצאות? כמו זה שרשום שורה מעל, איכותי כמוהו, אבל בלי תג מחיר כזה?רק שם ראיתי איפה לחסוך. צריך שיהיה לו LAN, בלי סאונד, טוב ל OC, עם RAID..... תודה …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי לשדרג מעבד בקרוב. יש לי את המעבד 6700K עם הלוח gigabyte ga-z170x gaming 3. ראיתי שהמעבד הנוכחי שיש לי עדיין עולה לא מעט כסף באתר של TMS. האם זה הגיוני? מדובר במעבד ישן יחסית. ולגבי שדרוג, איזה מעבד הכי טוב לשדרוג ללוח אם הזה? והאם כדאי לשדרג גם את הלוח? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, המחשב מיועד לדוד שלי. דוד שלי כמעט ולא השתמש במחשב אף פעם. מדי פעם פה ושם, אבל אף פעם לא באופן רציני. המחשב ישמש לעבודה רגילה, לא יודע אם כתיבת מסמכים של ממש כי הוא לא עובד, הכוונה יותר לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אולי צפייה בסרטים (לא סרטי HD). יש סיכוי שישחק קצת במשחקים, אבל לא גרפיים במיוחד. משחקים בקטנה כזה, אולי FIFA בלחץ. לדעתי כ. מסך בינוני מינוס, לא להסחף. עכשיו בנושא מעבד... רציתי לקחת בשבילו E7400, אבל לפני שאני עושה את זה - מה ההבדלים בינו לבין E5200? או יותר נכון - מה עדיף לצרכים האלו ולמה? וכמו כן - איזה לוח אם מומלץ עבור מקרה זה? (לא OC ולא כלום) הזכרונות יהיו DDRII 800Mhz, כ. מסך כנראה 8400GS. אני לא יודע איזה צ'יפסט כדאי, והאם כדאי לקנות 2 ס…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש, ובאתי בניסיון לתקים אותו על לוח האם. הבעיה היא, שבמקום חיבור AGP סטנדרטי, מצאתי רק את המעגלים של החיבור (נקודות מתכת קטנות מסודרות בצורת פינים), אבל החיבור עצמו (הפלסטיק החום עם השקע לכרטיס), לא היה מחובר למעגלים. האם זה בסדר, או שאני צריך לפנות לחנות? יכול להיות שצריך לקנות את זה בנפרד?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דגם ה-Core i7 הייחודי שיציין יום הולדת ארבעים ל-8086 האגדי ממשיך לקרום עור וגידים במהירות, לקראת ההכרזה המיועדת לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3025933,00.html
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע 4 ג'יגה 1600MHZ . עשיתי דיי טעות והיה עדיף לי לשלם עוד קצת ולקנות כבר זכרן 8 ג'יגה אבל לא יעזור להתבכיין עכשיו אז בקיצור בלוח שלי יש 2 סלוטים של ראם וחשבתי להוסיף עוד סטיק של 8 ג'יגה ולקבל סך הכל 12 ג'יגה ראם. יש המלצה למקום שכדאי לקנות ? ( יש ב KSP זכרן של 8 ג'יגה של GSKILL ב 365 שקל אבל התגובות הקשות על השירות לקוחות שלהם גורם לי לחשוב פעמיים לפני שאני קונה מהם משהו)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד i7 3770. איזה לוח אם מומלץ לרכוש למעבד כזה? בנוסף ברצוני להוסיף לפחות 8MB זכרון, איזה זיכרון כדי לרכוש? שימו לב שעלי להוסיף חיבור חיצוני RS232, האם יש לוחות-אם עם חיבור כזה מובנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ליפני כמה חודשים נעזרתי פה בפורום לבניית מפרט למחשב חדש בכל המפרטים הוצע לי זיכרון 8 גיגה ונאמר לי שזה הרבה ומספיק לצרכים של היום-נכון להיום.. בסופו של דבר לקחתי זיכרון 16 גיגה ומאוד מרוצה מהמפרט בכללי... אבל אני שם לב שכמעט תמיד הזיכרון שלי על 50 אחוז ניצול אם הייתי מקשיב לעצות פה והייתי לוקח 8 הייתי תמיד על 90 או 100 אחוז?? או שמשהו לא בסדר אצלי במחשב..??
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Pentium D 930 3.0 Dualcore 64 Bit 2x2 Cache Gigabyte 8i945P-G WD 250GB Sata2 16MB cahce WD 60GB Zalman 9500 Cooler HEC 400W אז זה המפרט של המחשב שעד עכשיו היו בו 2*512 DDR2 של Corsair שתי שאלות לי אליכם: 1. מה יותר כדאי לקנות.. [glow=green,2,300]2*1024 [/glow] עם לייטנסי נמוך [glow=green,2,300](3)[/glow] או[glow=red,2,300] 4*1024 [/glow] עם לייטנסי טיפה גבוהה יותר[glow=red,2,300] (4) [/glow] אם נתחשב בזה שהמחשב מריץ רוב הזמן תוכנות רינדור למיניהם ופוטושופ 2. על איזה זכרונות הייתם ממליצים בשתי המקרים אם אני כן רוצה לעשות OC הגבול שלי זה 900 שקל (ל2 או 4 ג'יגה)
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי אפשרות לקנות רק מ-KSP זכרונות ..אין ברירה. יש לי במחשב כבר זכרון 2GB בשני סטיקים של G.SKILL 2GB 800MHZ ככה שגם אם אני יקח יותר מהיר לא יעזור לי.. יש לי מספר אפשרויות : אף פעם לא הבנתי מה משנה ה-CL והLayer PCB . אם אפשר הסבר זה יעזור.. תודה רבה מראש!
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-