מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
למה אין אף לד חיווי על הלוח ? אני מתכוון ללד שדולק כשיש מתח\כשהמחשב פועל. ב - איך מאפסים את הביוס,דרך אחרת חוץ מלהוציא את הבטריה ? למה אין JUMPER ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי השילוש הבא: הלוח אם שלי התקלקל, ואני שולח לאינטל השבוע ואקבל אחד מתוקן/חדש כנראה. אם אני כבר מפרק את הלוח אם חשבתי לשדרג כבר את המערכת. כמו שאפשר לראות, המעבד שלי הוא K אבל הלוח אם הוא H לכן לא תומך ב OC. חשבתי על האפשרויות הבאות: 1. לקנות לוח חדש כן תומך ב OC, למכור את הלוח הישן ולעשות איזה OC כדי לסחוט קצת מהמעבד (אני מריץ כמה מכונות וירטואליות במקביל בד"כ והייתי שמח לעוד כח) 2. להישאר עם הלוח, למכור את המעבד ולקנות מעבד חדש יותר איזו אפשרות תתן לי את היחס הביצועים/מחיר? אני מעדיף להשקיע כמה שפחות, נגיד עד 500. אשמח גם להמלצות על לוח/מעבד, ולשמוע כמה המעבד/לוח שווים היום בשוק היד2. ועוד שאלה על הדרך. הלוח שלי הוא H67 ולכן גם יש לו כרטיס מסך מובנה. יש לי 2 …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי את הזכרונות האלו מאמזון למערכת חדשה שאקנה בקרוב . BL2K8G36C16U4B https://www.crucial.com/memory/ddr4/bl2k8g36c16u4b האם עלולות להיות בעיות כלשהן מבחינת תאימות ללוח אם ? האם הם נחשבים לבסדר ? הם יתאימו לכל לוח אם שאקנה ? מתכוון לשדך אותם למעבד 5600/5800XT תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
המחשב שלי כבר קשיש ואני מעוניין לקנות מחשב חדש. עד שאני אקנה מחשב חדש, אני חושב להאיץ את שלי עם כונן SSD וזאת לאור הקנייה הקבוצתית המתגבשת באתר. האם המפרט שלי תומך בSSD? Q6600 GIGABYTE GA-P35-DS3L 4GB RAM
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל אלו שמחפשים זיכרונות עם המון MB וMhz, אז יכול להיות שכרגע פתרתי לכם את הבעייה. בשבוע הקודם מחירי הזיכרונות לא עלו פחות מ610 ש"ח, שמחיר זה הוא גם מחיר נמוך מאד בשפל המדרגה. כבר חשבנות שכבר המחיר של הזיכרונות לא יכולים לרדת יותר, אז טעינו. לאחר חיפוש משעמם באינטרנט נמצאה החנות פלונטר, אשר מוכר 2 סטיקים של זכרונות בבאנדל אחד במחיר מפתיע, 490 ש"ח!!! לאחר כמה שפשופי עיניים ודמעות אושר (וגם צביטת לא נעימות) הבנתי שאיני חולם, מחיר הזכרונות ירד בכ120 ש"ח, ועולים פחות מ2GB של 667Mhz!!! עכשיו נשאלת השאלה הבאה: עוד כמה הם יכולים לרדת? קרדיט: לאור כהן
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הבנתי נכון איך זה יכול ליהיות זה מעבד של 9415 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5421 ובמה אני מרגיש תהבדל אם יש לי E6600 לבין E6300
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ספיידרמן 3 אז ככה יש לי לוח ASUS ו512 זיכרון וכרטיס מסך ATI 300X ואני רוצה את הכרטיס מסך וזיכרון הכי פשוטיים וזולים שיספיקו לספיידרמן 3 אני צריך 1GB וכרטיס מסך מספיק טוב אי רוצה כרטיסים פשוטים אבל טובים לא מזויפים ושעושים בעיות הציעו לי את http://kst.co.il/Product.asp?productid=121 ואת http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480 אבל אתם חושבים שיש כרטיס מסך קצת פחות יקר למרות שזה לא נחשב יקר שיספיק לספידרמן 3 צריך ATI 1300X ויותר נראה לי תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום החלטתי להעלות גם את המולטיפלייר של המעבד שלי בנוסף לזיכרון שנמצא כבר על 117. המעבד שלי כבר פתוח כך שניתן להעלות את המכפלה בלי שום מוד. אני ניגש לביוס ומעלה אותו ל13 (המקסימום) שומר ומפעיל מחדש. לפי הביוס המעבד נמצא ב1521 Mhz. אבל לפי CPUID המעבד עדיין על 807 Mhz . למה CPUID לא מוכן להתעדכן?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, המחשב בחלקו בן 6 שנים, משמש בעיקר למשחקים. על הלוח כרגע E8400 3GHZ, וכרטיס מסך 7850HD, ספק 610W. שקלתי האם להוסיף כרטיס נוסף לCF או לרכוש חדש כמו ה 290X, אך נאמר לי שהCPU יוצר צוואר בקבוק. לכן אשמח לשמוע על CPU חלופי מתקדם יותר שיוכל לשבת על אותה תושבתת וישמש לאותם שימושים (בעיקר משחקים). תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי הזדמנות לקנות שרת זה עם מעבד 12 ליבות AMD 2.3GH AMD Opteron 6176 SE לוח זה http://www.asus.com/Commercial_Server_Workstation/KGPED16/#support_QVL אני צריך את המחשב למשחקים יחובר לו כרטיס מסך HD 7900 שאלות : 1. האם השרת יעבוד טוב יותר ממחשב 8 ליבות עם OC ? 2. האם שרת יכול לעבוד כמו מחשב ? עם WIN 7 64 ? 3.האם משהו כאן רואה קשיים בהפעלת שרת ? חסרונות או יתרונות 4.בלוח יש מקום ל-2 מעבדים האם בהפעלת 2 מעבדים אנ י מכפיל את הכוח ? 5.הזכרון מוגבל עד 1333 MHZ 6. מצורף בינצמארק http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=AMD+Opteron+6176+SE&id=1568
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך לעזאזל אני עושה את זה!?!?!? בשום פנים ואופן אני לא מצליח לעשות BOOT מה-ONBOARD RAID. לא הייתה לי בעייה עם ה-PCI RAID הקודם שלי. צריך עזרה דחוף.......
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה משני הלוחות יותר טוב למשחקים ולOC קטן? והאם UD3 תומך בזכרונות במהירות 1600? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב של כבן 6 שנים, ואני שוקל להוסיף לו 4GB RAM (להשלים ל-8GB) ולקנות כרטיס מסך חדש. מבחינת הספק הכוח יש ברשותי seasonic 550w 80plus bronze ולוח אם GB P55M-UD2 אני רוצה לדעת האם המערכת תשרוד אם אשרדג לכרטיס מסך מודרני. הן מבחינת צוואר בקבוק והן מבחינת שרידות של מערכת ישנה, מבחינת הספק חשמל ואורך חיים של כלל המערכת (מנסיון עבר נשרף לי ספק כוח לאחר כ4-5 שנים מבלי שנעשו שינויים כלל. אחד שבזמנו נחשב ל"איכותי" ובעל שם).
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט קשות.... אני קונה מחשב חדש עם: AMD Athlon xp 2000+ Epox 8rda Kingston DDR333 512 עכשיו, אני מתלבט האם לקנות שני סטיקים של 256 ולהנות מיתרונות ה Dual DDR או לקנות סטיק אחד של 512, שלפי מה שאמרו לי טוב יותר לאוברקלוק. מה אתם הייתים עושים?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המעבד AMD 3200 VENICE על לוח DFI lp NF4U-D ואני אולי מזמין זכרון מארה"ב מהחנות www.tigerdirect.com תמליצו לי על הזכרון הכי טוב בתקציב הזה בבקשה... חשבתי על OCZ Platinum Rev2 1GB כמובן שיהיה 1GB בקיט של 512*2 תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי P3 930 עם 2X 128 SDRAM נראה לי 100MH.. יש אפשרות פשוט להחליף אותם בזכרונות DDR חדשים? אולי לערבב ולהוסיף על הקיימים DDR? הודעה ראשונה! איזה כיף לי... עלו והצליחו..!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הבנתי שתרומת הביצועים של ה DUAL DDR היא בערך ארבעה אחוזים, במקרה הטוב. למה לא ללכת ולקנות לוח KT400? האם הוא מנצל טוב יותר את משאבי המעבד למשל (NFORCE)?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרבה פעמים ראיתי אתכם אומרים שה P1.6 לא קיים,וההפסיקו לייצר או משהו כזה. אז למה יש באיזשהו אתר פופולרי מקוון למכירת מחשבים כזה מעבד? (אה!! איך להמנע מפירסום חינם1!!!! תותח אני... ;D) אם אני אבל אישור מיוחד אני אתן לינק. והאם כדי לקחת את זה שמצוי שם באתר, הלו הוא ה - Intel P4 - 1.6GHz 478PIN 512k Cache או את ה Intel P4 - 1.8AGHz 478PIN 512k Cache שגם כן מצוי שם? אני מדבר על שני אלו המסויימים! וזהו. עריכה - עם EPOX 4G4A, איזה זיכרון? אני 512 ביחידה אחת, אבל לא נורא אם יבוא כפול. ל OC עריכה 2 - יש לוח אחר בלי סאונד? שיחסוך לי בהוצאות? כמו זה שרשום שורה מעל, איכותי כמוהו, אבל בלי תג מחיר כזה?רק שם ראיתי איפה לחסוך. צריך שיהיה לו LAN, בלי סאונד, טוב ל OC, עם RAID..... תודה …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות, בעוד בחודש ימים, לוח אם (ASUS, INTEL, או משהו איכותי אחר), מעבד (סביבות ה 2.26-2.53GHz, _לא_ הדגמים האחרונים בשוק), וכ 512MB זיכרון. רצוי מאוד שהלוח יכיל _יותר_ משני מקומות לזיכרון. רצוי (אבל לא חובה) שהלוח אם יכיל גם כרטיס קול (5.1). תקציב: עד 2500 ש"ח (רצוי פחות). תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משיג את המעבד ממש בזול דרך חברה, אז לא משתלם לי לשנות דגם לדגם ללא K. OC לא חובה מבחינתי... מחפש המלצה ללוח אם עבורו, כנראה שאקנה כרטיס מסך 3060/3060ti שיהיו ארוכים, האם זה פוסל לוחות Micro/mini? חשבתי גם על הקירור הזה: CoolerMaster Hyper 212 LED Turbo Red Cooler https://tms.co.il/computer-hardware-components/cooling-solutions/cpu-cooling/rr212tr16prr1 מה דעתכם? אשמח להמלצות על לוח אם כי הלכתי לאיבוד בין הדגמים....
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בהנחה שהדלוקס הוא יד שנייה וה P5K חדש, ושניהם באותו המחיר - איזה לוח עדיף ולמה? תודה
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי למי שיש משפחה בארה"ב,חברים שחוזרים מטיול בארה"ב או כל אחד שאתם מכירים, מומלץ לבקש שיעשו טובה וירכשו לכם את הKIT הנ"ל. אחלה מחיר :o אני למרות שאני לא צריך כלכך עוד 2 ג'יגה (יש לי כבר שניים שהבאתי באוגוסט) לא התאפקתי והזמנתי. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145590 גם בלי ה 30$ REBATE זה עדיין משתלם (אופציית ה REBATE אפקטיבית למי שהולך לשהות בארה"ב למעלה מחודש)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי שהמעבדים העתידיים של AMD גם יהיו בסוקט AM2 .. וכל הלוחות AM2 יתמכו במעבדים החדשים ע"י עידכון הביוס. זה נכון ? אם כן, הייתי ממליץ לכל מי שחושב לשדרג את המחשב (כנ"ל לגבי) את האופציה של AMD, מכיוון שבעתיד יתאפשר שידרוג טוב יותר ללא שידרוג לוח האם..
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך תמיכה לזיכרונות 667 ואם אפשר 800. pci-e נחוץ. לא מתוכנן OC ולא sli/crossfire. בלי כרטיס מסך מובנה. המחשב למשחקים.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
AMD או INTEL לא מבחינת תשלום אלא מבחינת ביצועים? באיזה מהם אפשר לעשות OC טוב?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-