עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BA,

אני מתלבט קשות.... אני קונה מחשב חדש עם: AMD Athlon xp 2000+ Epox 8rda Kingston DDR333 512 עכשיו, אני מתלבט האם לקנות שני סטיקים של 256 ולהנות מיתרונות ה Dual DDR או לקנות סטיק אחד של 512, שלפי מה שאמרו לי טוב יותר לאוברקלוק. מה אתם הייתים עושים?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. יש לי כרגע amd palomino athlon xp 1800 (ראה מפרט) לפי האתר של ג'יגה בייט הלוח אם שלי תומך עד athlon xp 2600+ fsb266 יאנו אין תמיכה במעבדי BARTON ומעבדי FSB333... : אם אני אחליף למעבד athlon tbred 2400 זה יהיה שווה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by The Ball,

צריך תמיכה לזיכרונות 667 ואם אפשר 800. pci-e נחוץ. לא מתוכנן OC ולא sli/crossfire. בלי כרטיס מסך מובנה. המחשב למשחקים.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by eylonG,

יש לי P3 930 עם 2X 128 SDRAM נראה לי 100MH.. יש אפשרות פשוט להחליף אותם בזכרונות DDR חדשים? אולי לערבב ולהוסיף על הקיימים DDR? הודעה ראשונה! איזה כיף לי... עלו והצליחו..!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by FatherBoard,

קניתי כרטיס מסך חדש, ובאתי בניסיון לתקים אותו על לוח האם. הבעיה היא, שבמקום חיבור AGP סטנדרטי, מצאתי רק את המעגלים של החיבור (נקודות מתכת קטנות מסודרות בצורת פינים), אבל החיבור עצמו (הפלסטיק החום עם השקע לכרטיס), לא היה מחובר למעגלים. האם זה בסדר, או שאני צריך לפנות לחנות? יכול להיות שצריך לקנות את זה בנפרד?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by mor_anter,

מישהו יכול בבקשה להביא לי עידכון ביוס לללוח asus p4u800-x התקנה פשוטה שלוחצים נקסט נקסט מי שיביא לי יבורך!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by moshmushon,

שלום לכולם. אני צריך עזרה... קניתי באייבורי מחשב עם Gigabyte GA-965P-DS3. התקנת כרטיס הקול מהדיסק שצורף למחשב נתקעה ( Realtek High Definition Audio driver R1.72) בשגיאה : "Install Realtek HD Audio Driver Failure". זה קרה גם עם הדרייבר שניסיתי להוריד מהאתר של Gigabyte. הכרטיס גם לא מזוהה בביוס. לקחתי את המחשב לאייבורי שם הם הראו לי שכשמעלים את המחשב עם לינוקס מ-CD יש סאונד והסבירו שהיתה כנראה בעיה בהתקנת ה-XP ושצריך לפרמט ולהתקין מחדש. האמת ... לא נשמע לי. למישהו יש רעיון? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by --- The King ---,

שלום, איזה מעבד יהיה יעיל יותר למחשב גיימינג? (i5-6600 או i7-6700) האם הi7-6700 שווה את המחיר? (זה בערך 400 שקלים הפרש). אני לא מעוניין בגרסאות ה-K, אני לא מתכנן לעשות OC.

9. אהלן, חשבתי לשדרג מעבד בקרוב. יש לי את המעבד 6700K עם הלוח gigabyte ga-z170x gaming 3. ראיתי שהמעבד הנוכחי שיש לי עדיין עולה לא מעט כסף באתר של TMS. האם זה הגיוני? מדובר במעבד ישן יחסית. ולגבי שדרוג, איזה מעבד הכי טוב לשדרוג ללוח אם הזה? והאם כדאי לשדרג גם את הלוח? תודה.

10. Started by waizman,

בהנחה שהדלוקס הוא יד שנייה וה P5K חדש, ושניהם באותו המחיר - איזה לוח עדיף ולמה? תודה

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ROMA_T,

לוח אם הקטן בעולם! מחשב מושלם בשביל הורדות באימיולאו גלישה http://www.mini-itx.com/reviews/pico-itx/default.asp?page=1 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by yossi00,

איזה מהמעבדים עדיף (ללא תלות במחיר)?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by hilatza,

שלום, שמעתי שמעבד אינטל atom מתחמם, האם זה נכון? אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן 11-12" , בעיקר לשימוש בוורד, אקסל, אינטרנט ומוזיקה.. האם מעבד intel atom יהיה טוב לשימוש זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Chura,

שלום אני מעוניין להחליף זיכרון למערכת שלי,אני מאמין שמה שיש לי עכשיו הוא זוועתי לא ? אבל אני קצת מבולבל מכל הדדברים ! מה זה אומר PCXXXX ? מה ההבדלים? וCLX.X ? ראיתי בלוח יד שניה זיכרונות של GGEIL ? איך הם ? http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4392 או כאלה חדשים ב450 כל 512.... http://www.supertalentmemory.com/pdf/240%20PIN%20512-1GB%20Unbuffered%20DDR2-667%20DIMM%2008-05.pdf חן

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by shloosh,

מה יותר מהיר???? ואני מתכוון מבחינת משחקים!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by computer_freak,

רציתי לדעת מהי ליבת המעבד? היא כוללת את היחידה האריטימתית וזהו? או שעוד משהו? ועוד משהו מה מבדיל מעבד אחד ממעבד שני לדוג': פנטיום 1 לפנטיום 2 פנטיום 2 ל3 ו3 ל 4?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מקור: TG-Daily For the desktop, Intel introduced its FSB1333 upgrade for Core 2 Duo E-series. The upgraded chips of the E6x50 series include the E6850 (3.0 GHz), E6750 (2.66 GHz) and E6550 (2.33 GHz). There is also a new FSB1333 quad-core chip for gamers (QX6850, 3.0 GHz) and a FSB1066 quad-core for the upper mainstream (Q6700, 2.66 GHz). מקור זה מציין שירידת המחירים גם נכנסה לתוקף, אך מקורות אחרים (כמו Daily-Tech) לא מציינים זאת.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. https://www.geektime.co.il/intel-faulty-patches/amp/ המשך יבוא, מן הסתם.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by TZuKi,

הרבה פעמים ראיתי אתכם אומרים שה P1.6 לא קיים,וההפסיקו לייצר או משהו כזה. אז למה יש באיזשהו אתר פופולרי מקוון למכירת מחשבים כזה מעבד? (אה!! איך להמנע מפירסום חינם1!!!! תותח אני... ;D) אם אני אבל אישור מיוחד אני אתן לינק. והאם כדי לקחת את זה שמצוי שם באתר, הלו הוא ה - Intel P4 - 1.6GHz 478PIN 512k Cache או את ה Intel P4 - 1.8AGHz 478PIN 512k Cache שגם כן מצוי שם? אני מדבר על שני אלו המסויימים! וזהו. עריכה - עם EPOX 4G4A, איזה זיכרון? אני 512 ביחידה אחת, אבל לא נורא אם יבוא כפול. ל OC עריכה 2 - יש לוח אחר בלי סאונד? שיחסוך לי בהוצאות? כמו זה שרשום שורה מעל, איכותי כמוהו, אבל בלי תג מחיר כזה?רק שם ראיתי איפה לחסוך. צריך שיהיה לו LAN, בלי סאונד, טוב ל OC, עם RAID..... תודה …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אז מפאת תקציב מוגבל מתכנן לשדרג רק את השילוש כרגע בעתיד מתכנן לשדרג גם כרטיס מסך ומארז רכיבים שקיימים היום מעבד E8400 לוח אם P35DS3L כ.מסך HD 6870 ספק כוח COUGAR A660 דיסק קשיח ראשי SAMSUNG 840 PRO 256 כאמור כרגע מתכנן להחליך רק מעבד זכרונות ולוח בתקווה שהכרטיס מסך לא יהווה מגבלה בשדרוג אם הוא כן מהווה בעיה אז כנראה שאחליף גם אותו תקציב לשילוש הוא 2500-3000 לגבי OC כרגע לא מתוכנן אלא אם אהיה חייב (צוואר בקבוק וכו) מוכן לשלם על האפשרות של אוברקלוק כמה שקלים נוספים חשוב לי שיהיו בלוח הרבה פיצרים כמו WIFI ושאר ירקות

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מה זה multi-graphics technology בלוח-אם של gigbyte מה הוא זה עושה ? בשביל מה צריך אתה זה ? וכל דבר שתוכלו להסביר לי זה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by godisme171,

אני רוצה לשנות את הסיקוונס שלו שיעלה ראשון את הסי די וחיפשתי בבוט ולא מצאתי מישהו יודע איך?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by sunsetter,

שלום, בשבוע הבא אני מתקין מערכת מבוססת על 939 ואני מתלבט בין שני לוחות אם. דרך אגב שני לוחות האם האלו ברשותי ואחד ישאר ספייר. המפרט הנו : Fx-60 w Tuniq Tower Powercolor X1950pro with Arctic cooling 512mb 2gb (2X1gb) Crucial Ballistix tracer Windows Vista Home Premium המטרה הסופית שלי היא להגיע לאוברקלוק גבוה יחסית ב FSB ובזכרון - 275 ביחס של 1:1. לגבי המעבד כל מה שאני רוצה זה 2.75ghz כלומר מכפלה של 10. A8n-Sli Deluxe - כרגע מותקן על המחשב. הלוח מאוד "מפורסם" אבל יש לו בעיות ידועות ולא פתורות בלרוץ עם זכרונות ב 1T ב FSB גבוה. כמו כן קירור הציפס'ט שלו הוחלף ל Thermaltake extreme spirit 2 שמפריע לי קצת מבחינת המיקום במארז. Abit AT8 32x - הלוח הזה זוכה לתשבוחות מדהימות לגבי…

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני רוצה לקנות את ה- Gigabyte PCIE*1 וספק כוח HEC 475. הלוח עובד עם מחשב ATX2 עם חיבור של 24 פינים, ואני לא בטוח שהספק כוח גם עם 24 פינים. יעבוד לי כמו שצריך? לא תיהיה בעיית תאימות?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. http://www.vr-zone.com/index.php?i=3848 באמת נחמד.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים