עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.vr-zone.com/index.php?i=3848 באמת נחמד.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by RoverBoy,

מה ביכלל מייצגים המספרים 667 800 553 וכו... ואם יש לי לוח אם שרשום בסוג שלו שהוא DDR2-800 אני צריך לקנות זיכרון שהוא 800? בלבד? (שאלה מפדרת אבל אני חייב לדעת

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום, אני בונה מחשב שכל ייעודו הוא שרת ביתי להורדות ואחסון. 1. אני יכול להשיג במחיר מצויין מעבד מדגם i5-4570s, האם המעבד הזה מומלץ ? לפי מה שאני קורה מדובר בגרסא Underclocked של ה4570. השאלה האם לביצועים שאני צריך יש טעם ? 2. יש לי במקרה 2 זכרונות 8גיגה HP 1333Mhz, בעוד שאני רואה שהלוח תומך ב1333 ו1600, האם המהירות עבודה הטבעית היא 1333 או 1600 ? האם יש טעם לרכוש זכרונות חדשים במקרה זה ? 3. איזה לוח הוא הזול ביותר שעוד סביר מבוסס B85 ? ראיתי Gigabyte GA-B85M-HD3 ב390 ש"ח, האם יש לאיפה לרדת ? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by roes,

שאלות בנוגע למעבדי: INTEL ו- AMD השאלות על המעבדים מתקוונים אך ורק למעבדים שנועדו למשחקים! 1. למה אומרים שמעבדי AMD יותר טובים ממעבדי INTEL? 2. איזה מעבד הכי משתלם לי לקנות מבחינת ביצועים וכסף (איך קוראים לדגם?)? 3. איך קוראים למעבד הכי טוב של INTEL ? מה המחיר בערך? 4. איך קוראים למעבד הכי טוב של AMD ? מה המחיר בערך? 5. סוגי מעבדי INTEL LGA775 טובים (אך ורק מבחינת ביצועים)? תודה מראש.... *לאחר עריכה לאחראי על הפורום: ערכתי את ההודעה שלי מחדש ואני מקווה שתענה לי על השאלות שלא יכלת לענות לפני שערכתי מחדש את ההודעה...

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by bati6,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאול את זה. אני רוצה להבין משהו ואני משתגע, כל הmb gb מה ההבדל בין גודל ומהירות? נגיד כרטיס מסך המהירות שלו היא 1700 ג'יגה וכרטיס זיכרון הגודל שלו הוא 16 ג'יגה, זה אותה משפחה אז למה פה מדברים על מהירות ופה על גודל? או למשל מהירות של מעבד וכו'...... אני קצת לא יודע להסביר מקווה שהבנתם, אשמח להסבר למי שיש כוח או לפחות לאיזה מדריך נורמלי כי לא מצאתי באינטרנט

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם, קניתי מחשב לפני כמה ימים ואני רוצה לראות שמה שקניתי זה באמת זה שנמצא במארז. הגעתי לשלב שבו אני בדוק את הזכרונות ומשהו לא נראה, בבקשה תראו את התמונה הבאה ותגידו לי אם זה תואם לדגם שקניתי שהוא: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.fastup.co.il/images/20148706.jpg תודה מראש לעוזרים זה מאוד חשוב לי.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by rami052,

הייי הזמנתי את זה Kingston HyperX Beast 8 GB Kit (2x4 GB) 1600MHz DDR3 PC3-12800 Non-ECC CL9 DIMM XMP Desktop Memory KHX16C9T3K2/8X וזה גם מה שהיה כתוב על האריזה ועל הפריט עצמו שקיבלתי התקנתי לתוך המחשב ובדקתי עם תוכנת בדיקת חומרה וכתוב שם על הזיכרון : Max bandwidth PC3-10700 (667 MHz) מה זה אומר ? שזה לא מה שהזמנתי או שאני לא מבין מה אני קורא אגב, אם זה חשוב אז יש במחשב לוח אם ASUS P8Z77-V LX LGA 1155 מעבד אינטל 3570k i5

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Bah_gots_pIII_450,

טוב בזמן אחרון אני ממש לא מעודכן בהתפתחות הטכנולוגית והמהירויות\סטנדרטים מעבדים\ליבות וזיכרונות וכו'... במיוחד בכל מה שקשור לערכות שבבים זיכרונות ומעבדי פנטיום 4. מישהו מכיר מדריך שיכול לעזור לי? או שנתחיל בכך שאשאל מהיא ערכת השבבים האידיאלית כרגע, אני לא מעוניין בRDRAM אז אני מניח שזה סוג של I854 אבל זכרונות לערכה זו לפי מה שאני זוכר הינם רק 2100\1600 ולא 2700 החדשים... גם כן אין לי מושג מה ההבדל בין northwood ל williamate או מי מהם הוא עובד בFSB של 400MHZ או 533MHZ או מי בכלל 13 מיקרון, ואיזה סטפינג או מהירויות עדיף לקנות. גם כן איזה לוחות ממולצים בארץ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היי, שמתי לב שהיחס בין הביצועים ברייזנים החדשים על כל הליבות לעומת ליבה בודדת שונה מעט מזה של האינטלים. למרות שבליבה בודדת האינטלים עדיפים רואים שאיכשהו הרייזנים מצליחים לגשר על הפער כאשר מריצים את כל הליבות. נדמה כאילו עבודה בריבוי ליבות יעילה יותר במעבדים החדשים של AMD לעומת ה-HT של אינטל. בדקתי את העניין (שטחי למדי) עם תוצאות של CineBench 15 וריכזתי את התוצאות בטבלה המצורפת. הנתון העיקרי הוא היחס בין תוצאה על כל הליבות לעומת תוצאה בליבה בודדת וכמובן החישוב באחוזים של תוספת הHT/SMT בנוסף על הליבות הפיסיות אפשר לומר שHT נותן באינטלים מרובעי הליבות משהו כמו רבע ליבה. הSMT ברייזנים אכן יעיל יותר (במקרה של CB) והוא עומד כ…

10. Started by silverpist,

מה ההבדלים בינהם ??

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by magus972,

שלום אנשים יקרים לא מזמן פירקו חוות שרתים ישנה לידי ומכיון שאסור היה להם למכור את הציוד הם פשוט זרקו אותו הצלתי משם 3 שרתים מבוססים על 486 DX2 66MHZ 8 MB RAM מה ל#$%#$% אתם חושבים שאפשר לעשות עם כזה דבר ? מישהו מכיר אולי תוכנה שתאפשר לי לנצל את הכוח של שלושתם ? או אולי לוח אם לארבע מעבדים פחות או יותר זהים (חוץ מסדרת יצור כולם זהים ואני יכול להשיג מעבד רביעי) רעיונות ? משהו ? זה מעלה WIN3.1 וגם WIN3.11 בקלות

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by H.I.V,

שלום אחרי התלבטויות רבות איך לשדרג את המחשב הישן שלי הגעתי לזה: Intel Pentium 4 2.4 MHZ 533 FSB Gigabyte GA-8SQ800 SIS 655 AGP *8 MB 512 333 Mhz Kingston סה''כ= 2500 עם מארז האם לדעתכם זה כדאי? תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by amir8824,

היום התעוררתי לשמועות עם בסיס חזק אינטל מכינה מעבד I5 עם 4 Cores/ 8Threads במהירות 4GHZ ההבדיל בין המעבד הזה דגם Intel Core i5-7640K למעבד I7 זה בתמיכה בAVX... כנראה מעבדי RYZEN הולכים לתת לאנטל תחרות אמיתית ? זה טוב לנו הצרכנים...

14. Started by rank,

1 מה נותנת לי הליבה הגרפית (שיפור באיזה תחום וכמה אחוזי שיפור) 2 אם אני לא מתכנן oc אז יש טעם לקנות p67 ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Moo,

קיבלתי היום את הלוח והרכבתי אותו, וברגע שהדלקתי את המחשב הוא כותב DETECTION וכאילו מריץ משהו כזה \ : \ : כאילו בודק משהו ואחרי זה רושם : MBU| tra 133 (PDC20276) Bios is no drives attached והוא לא מציג את המסך עם הלוגו של גיגהביט ולא מריץ את הזיכרון ורושם "כדי להיכנס לביוס לחץ F1". ישר עובר לכונן A ומחפש דיסקט וכאילו הכל כרגיל... ובאמת הכל כרגיל התקנתי ווינדוס והכל בסדר מה הבעיה הזו?? מה לעשות<?? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היום קיבלתי את המעבד 4600x2 הבעיה שהם לא רשמו בקופסה 65w אז המוכר הראה לי שזה ado אבל אני לא מסתמך על זה ב100% כי זה במדבקה יש איזו שהי תוכנה שאני יכל להיות בטוח שזה 65w ו ado

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם! בהקשר לדיון הנ"ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460782.new#new הבעיה היא: גם לאחר הביטול של בכרטיס המובנה(שזה בעצם העובדה שאני מכניס כרטיס גרפי ליציאה PCI_x4) עדין הוא מראה לי במערכת שניתנים לשימוש 3.87 GB בלבד מתוך 4GB האם ניתן לעשות משהוא לגבי הזכרונות.. :s05: תודה....

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מה ההבדל ומה עדיף לקחת לצורך מחשב עבודה עם עומס תוכנות ומערכת הפעלה וינדוס 7 פרו או אולטימט בין מעבד ‏Core i3 540, 3.06GHz, s1156 ל - ‏Core i3 2100 3.1Ghz s1155 חוץ משינוי מהירות שעון ומספר פינים התושבת (גם בזה מעניין פין אחד פחות איזה הבדל יקרה) שאלה שנייה לגבי לוח אם עם צי'פסט H67 יש כאילו שרשומים B3 ויש כאילו שלא משום מה הבנתי שה B3 זה גירסה המעודנכת לביות שהיו בלוחות עם ה SATA שאלה שנייה על הלוח באתר גי'גהבייט רשום שהתצוגה יחד עם הצ'פסט ככה > Integrated in the Chipset מה זה אומר שלצי'פסט יש בקר תצוגה כמו בקודמים , או שרק יציאת חיבור ה DVI/VGA מחוברים אליו

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by R@mi,

שלום, אני קונה מפרט חודש הזה ואני מעוניין לעשות OC למעבד מ 1.8ל 3.0 עכשיו זכרונות ולוח אם זה דבר חשוב מאד אני קונה את הזכרונות האלו ואת הלוח הזה (מצויין בתמונה האם הזכרונות יגבילו אותי ? תודה..

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. הי אני רוצה לקנות מחשב חדש וקיבלתי המלצות למפרטים. ההיתי די סגור שאני הולך על שילוב של AMD Phenom™ II X4 BLACK EDITION 955 3.2GHZ 125W AM3 6MB ן Gigabyte GA-MA78LMT-US2H AMD 760G + SB710 AM3 יוצא בערך 1200 שקל כשהגעתי לחנות המוכר אמר לי שזה מעבד שמתחמם מאד וקירור הסטוק שבא איתו לא מספיק טוב ושאני יקח גם איזה קרור טוב ,תוספת של 150 ש"ח. פה אני מתחיל להתלבט במחיר הזה אני חושב שכבר אפשר לקנות מעבד CORE I5 + לוח אם(לא יודע איזה) אני מקבל מעבד קצת יותר חזק ש צורך פחות חשמל ושקירור הסטוק שלו אמור להספיק. איזה שילוב עדיף?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Evil_Mind,

היי מישהו יודע אולי מה ההבדל בין הזכרונות אצל הדובים Corsair CMX512-3200C2 ל Corsair CMX512-3200PT ??

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by barbaba,

הי לכולם יש לי לוח ASUS לפנטיום 3 .כל הכרטיסים ONBOARD . הזכרון שלי מורכב מ 64mega במהירות 100 ו 128mega במהירות 133 . המעבד הוא celeron 700/66bus/128cash .המחשב משמש לתכנות ב v.b, c,java . וגלישה ברשת. לא למשחקים. חשבתי לשדרג את המעבד ל p-3/1.2G/133BUS/256cash (כן ,עדין מוכרים אותו והוא עולה 800 שקל) או ל celeron1.2G/100bus/256cash שעולה 440 שקל. ולשדרג את מע' ההפעלה ל win2000 או XP (יש לי 98. ) מה כדאי ולמה , ואציין שי לי כסף במשורה, אני לא "עשיר ". שדרוג הלוח לא בא בחשבון כיאז צריך לשדרג גם את שאר הדברים . ה celeron עובד , אבל למשל ב JAVA שהיא תוכנה כבדה ( netbeans) הוא קצת נחנק ... .ובכלל צריך להתקדם קצת.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by kurush,

שלום שלום, יש לי כרגע מעבד P4E3.0, שרץ במהירות באס של 220Mhz. אני לא רוצה להעלות את הבאס יותר מזה כדי לא להתיך את לוח האם. יש לי אפשרות להחליף אותו למעבד P4C 2.6. יש לי זכרון AData PC4000. האם אשיג תוצאות יותר טובות אם אחליף למעבד זה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by swisaman,

היי, בקרוב אני משדרג את המעבד לI5 3570K ואת הלוח אם ללוח תואם מן הסתם. את שניהם אני קונה מIQPC. ההתלבטות המרכזית היא בין הZ77 PRO4 לEXTREME4. מה ההבדלים ביניהם והאם הם שווים את ההבדל במחיר(סביבות ה200 ש"ח)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by I7210I,

שלום מה ההבדלים בין שני השוקטים 1155 לבין 2011?ומה האחרון? מדובר על מחשב שהשימוש שלו זה מכונות וירטואליות ופה ושם משחקים לפי התשובה למעלה איזה מעבד יותר חזק מבין שני אלו https://shop.digitec.ch/en/Comparison/2584654-635000 לפי זה אני יצמיד לוח כרגע המצב הוא Intel Core i7 4790K BOX (LGA 1150, 4GHz, Unlocked) + ASUS MAXIMUS VII RANGER (LGA 1150, Z97, ATX) תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים