עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המחשב הוא למשחקים תאכלס. וככה המפרט שלו : מעבד -E8400/E8500 שתי דיסקים קשיחים 320 ג'יגה לרייד 0 (כמובן שהלוח צריך לתמוך ברייד 0) 2 זכרונות של 2 ג'יגה פנימי 800MHZ וכרטיס מסך ATI 4870 . אני צריך לוח אם שקודם כל לא יהווה שום צוואר בקבוק לאחד מהדברים הנ"ל אני לא בקיא בנושא של לוחות אם בהבדלים מ P45 ל P43 וכו'... אני ישמח להסבר מה לקחת ולמה. אני לא הולך לעשות ממש OC אולי רק בסיסי לכרטיס מסך ולמעבד אבל לא ברמה של קירורים ושל שינוי מתחים בכלל. הלוח צריך לתמוך ברייד 0 והדגש הוא ביצועים שיהיו טובים למשחקים. זה ממש יעזור לי תודה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני מחפש את שם התושבת של מעבד PentiumIII 500MHz (כן, ישן). חלק אמרו לי Slot A (זה לא AMD?), חלק אמרו Socket 1 או Socket A. זה לא המחשב שלי, אלא של חבר שהלך לו הלוח-אם. אני רוצה לחפש בלוחות קנייה/מכירה ברשת, דרישה ללוח מתאים, הבעיה היא שאני לא יודע איזו תושבת לכתוב. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by roes,

שאלות בנוגע למעבדי: INTEL ו- AMD השאלות על המעבדים מתקוונים אך ורק למעבדים שנועדו למשחקים! 1. למה אומרים שמעבדי AMD יותר טובים ממעבדי INTEL? 2. איזה מעבד הכי משתלם לי לקנות מבחינת ביצועים וכסף (איך קוראים לדגם?)? 3. איך קוראים למעבד הכי טוב של INTEL ? מה המחיר בערך? 4. איך קוראים למעבד הכי טוב של AMD ? מה המחיר בערך? 5. סוגי מעבדי INTEL LGA775 טובים (אך ורק מבחינת ביצועים)? תודה מראש.... *לאחר עריכה לאחראי על הפורום: ערכתי את ההודעה שלי מחדש ואני מקווה שתענה לי על השאלות שלא יכלת לענות לפני שערכתי מחדש את ההודעה...

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Reality,

אהלן חברים אני מעוניין להוסיף זכרונות במחשב שקיים אצלי 7 שנים הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-H61M-USB3-B3 כיום יש סטיק 1 - Kingston 4GB DDR3 1333MHz רציתי לדעת מה דעתכם? האם אפשרי? ועד לאיזה נפח ניתן להגיע במצב הקיים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by oha81,

שלום לכולם, יש לי לוח אם SuperMicro - X8DAi, שיושב במארז SuperChassis 743T-665B, הלוח בעל שני תושבות LGA1366, השאלה שלי היא כזאת, האם קיימת מערכת קירור מים, לשני תושבות המעבדים, והאם היא תתאים למארז שלי (E-ATX)? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by 7up,

היי כולם, אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה לוח לבחור משניהם תוכלו לעזור לי?מה מומלץ יותר לדעתכם? תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by kob27,

קניתי במחיר מצחיק 2 ג'יגה זיכרון משומש של CORSAIR מדגם CMX 3200C2 DDR400 PLATINUM אבל נראה לי שעבדו עלי וזה בעצם CAS 3 ולא CAS 2. תראו את התמונה הבאה (ברקע שמתי תמונה של Cynthia Lea כדי שיהיה נחמד להסתכל) והשאלה היא האם הזכרון מזויף? כי ב CPU-Z כתוב שזה CMX1024-3200C2 של CORSAIR שזה אומר שזה CAS 2 אבל בתיזמונים זה כותב 3.0, ולמה כתוב בסיריאל נמבר FFFFFFF ותאריך ייצור שבוע 225 שנה 225? וגם שיניתי בביוס לתיזמונים הבאים 2-3-3-6 שזה מה שאמור להיות עבור הזכרון מהדגם הזה אבל ב CPU-Z ה SPD עדיין נשאר ללא שינוי. מה אתם חושבים, יש לי סיבה להחזיר המוצר ולבקש את הכסף חזרה? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by roiv11,

איזה משני הלוחות יותר טוב למשחקים ולOC קטן? והאם UD3 תומך בזכרונות במהירות 1600? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by icebreak,

אחרי השטות של FARCRY 64BIT מגיע HALF-LIFE 2 שרץ על 64 ביט: האתר שפרסם את הביקורת כרגע נפל מהעומס, אז לא הזדמן לי לקרוא הכל, אבל הנה הכתבה: http://techgage.com/review.php?id=3889 והנה ה GOOGLE CACHE של המסקנות: http://216.239.51.104/search?q=cache:qPoRPNKJvIYJ:techgage.com/review.php%3Fid%3D3889%26page%3D2+&hl=en Surprisingly enough, I didn't see an ounce of benefit from the 64-Bit. The 32-Bit had better overall frame rates than the 64-Bit. I was a bit confused by this, because in our article from June, I found better overall FPS while running the 32-Bit version of the game in x64. I look forward to other benchmarks around the web in the days to come to see if my resul…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, יש ברשותי לפטופ מסוג DELL XPS 13 9350 (ישן, אבל עושה את העבודה :)) לוח האם הוא מסוג 07TYC2. כרגע יש לי 8GB זיכרון, ואני מעוניין לשדרג ל16GB. השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט ועבודה משרדית. ישנן תוכנות הדורשות 16GB, ולכן אני מעוניין לשדרג. אשמח להמלצות לגבי כרטיסי זיכרון שיוכלו להתאים ללפטופ הנ"ל. תודה.

11. Started by iveco,

איזה שילוב עדיף ? מעבד i5 11400F + H510 או מעבד RYZEN 5 5500 + A520 העלות של שניהם כמעט זהה 700 שקל +- , בדקתי בנצמרקים שניהם פחות או יותר אותם ביצועים

12. Started by waizman,

בהנחה שהדלוקס הוא יד שנייה וה P5K חדש, ושניהם באותו המחיר - איזה לוח עדיף ולמה? תודה

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by barbaba,

הי לכולם יש לי לוח ASUS לפנטיום 3 .כל הכרטיסים ONBOARD . הזכרון שלי מורכב מ 64mega במהירות 100 ו 128mega במהירות 133 . המעבד הוא celeron 700/66bus/128cash .המחשב משמש לתכנות ב v.b, c,java . וגלישה ברשת. לא למשחקים. חשבתי לשדרג את המעבד ל p-3/1.2G/133BUS/256cash (כן ,עדין מוכרים אותו והוא עולה 800 שקל) או ל celeron1.2G/100bus/256cash שעולה 440 שקל. ולשדרג את מע' ההפעלה ל win2000 או XP (יש לי 98. ) מה כדאי ולמה , ואציין שי לי כסף במשורה, אני לא "עשיר ". שדרוג הלוח לא בא בחשבון כיאז צריך לשדרג גם את שאר הדברים . ה celeron עובד , אבל למשל ב JAVA שהיא תוכנה כבדה ( netbeans) הוא קצת נחנק ... .ובכלל צריך להתקדם קצת.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Itaylasman,

אהלן, אני שוקל לעבור מאינטל (P4 3.0GHZ) ל( AMD (Athlon 64 3500 אני לא מכיר את AMD בכלל וממה שלא הבנתי לגבי לוחות האם זה האם יש בעיה לעבוד עם זכרונות DDR2 667MHZ? אני חושב ללכת על ASUS : A8N-SLI Deluxe או A8N-SLI או A8N-SLI SE אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את העניין ולהמליץ... (הדגם החדש של ASUS יקר לי מדי... לצערי) תודה

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אז מפאת תקציב מוגבל מתכנן לשדרג רק את השילוש כרגע בעתיד מתכנן לשדרג גם כרטיס מסך ומארז רכיבים שקיימים היום מעבד E8400 לוח אם P35DS3L כ.מסך HD 6870 ספק כוח COUGAR A660 דיסק קשיח ראשי SAMSUNG 840 PRO 256 כאמור כרגע מתכנן להחליך רק מעבד זכרונות ולוח בתקווה שהכרטיס מסך לא יהווה מגבלה בשדרוג אם הוא כן מהווה בעיה אז כנראה שאחליף גם אותו תקציב לשילוש הוא 2500-3000 לגבי OC כרגע לא מתוכנן אלא אם אהיה חייב (צוואר בקבוק וכו) מוכן לשלם על האפשרות של אוברקלוק כמה שקלים נוספים חשוב לי שיהיו בלוח הרבה פיצרים כמו WIFI ושאר ירקות

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Chura,

שלום אני מעוניין להחליף זיכרון למערכת שלי,אני מאמין שמה שיש לי עכשיו הוא זוועתי לא ? אבל אני קצת מבולבל מכל הדדברים ! מה זה אומר PCXXXX ? מה ההבדלים? וCLX.X ? ראיתי בלוח יד שניה זיכרונות של GGEIL ? איך הם ? http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4392 או כאלה חדשים ב450 כל 512.... http://www.supertalentmemory.com/pdf/240%20PIN%20512-1GB%20Unbuffered%20DDR2-667%20DIMM%2008-05.pdf חן

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום האתר OC Workbench פירסם היום תמונה של המעבד הכפול ליבה הבא לסוקט AM2, זהו AMD Athlon 64 X2 5000+. כמו שאתם בוודאי זוכרים, המעבד יעבוד על תדר 2.6GHZ ויהיה בעל 512KB של CACHE לכל ליבה. המעבד יצא רק לסוקט AM2. :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by wizi,

בדרך לא דרך, מסתבר שבדרום אמריקה מוכרים לפני הזמן את מעבדי ה R5 החדשים של AMD. פה ושם מופיעים מבחנים של אנשים פרטיים שרכשו כבר את המעבד והרכיבו מערכת. מעבד ב 200 דולאר בערך שנותן יופי של ביצועים וזה עוד עם זיכרונות על 2400 בלבד. לינק לביקורת לא רשמית ראשונה על מעבדי AMD RYZEN R5 1600

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שאלת השאלות ..... כמובן מבלי לאבד ביצועים .... https://www.youtube.com/watch?v=gjdRQ2iEccI

20. "מטפלי הפסיקות" (Interrupt Handlers)?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מה זה multi-graphics technology בלוח-אם של gigbyte מה הוא זה עושה ? בשביל מה צריך אתה זה ? וכל דבר שתוכלו להסביר לי זה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. https://www.geektime.co.il/intel-faulty-patches/amp/ המשך יבוא, מן הסתם.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Moo,

קיבלתי היום את הלוח והרכבתי אותו, וברגע שהדלקתי את המחשב הוא כותב DETECTION וכאילו מריץ משהו כזה \ : \ : כאילו בודק משהו ואחרי זה רושם : MBU| tra 133 (PDC20276) Bios is no drives attached והוא לא מציג את המסך עם הלוגו של גיגהביט ולא מריץ את הזיכרון ורושם "כדי להיכנס לביוס לחץ F1". ישר עובר לכונן A ומחפש דיסקט וכאילו הכל כרגיל... ובאמת הכל כרגיל התקנתי ווינדוס והכל בסדר מה הבעיה הזו?? מה לעשות<?? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מה ההבדלים בין הלוחות ועד כמה GPU בא לידי ביטוי בעבודה עם המעבד

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by kafi,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מסתכל על המעבדים של אינטל באתר הרשמי שלהם. הסתכלתי על מעבדי i7 דור חמישי וראיתי שיש להם 6MB בזיכרון הcache... אני רציתי להשוות את זה למעבד שיש לי כיום שהוא intel i5 760 2.80Ghz וראיתי שיש לו 8MB ב-cache... זה לא נראה לכם טיפה מוזר שמעבד מלפני חמש שנים מחזיק ביותר cache? -נכון שהליתוגרפיה שלו בטוח פחות טובה וכל שאר הפרטים שבאים מסביב אבל אני לא כל כך מבין בזה ולא רואה את הסיבה שיהיה להם לפחות אותו cache למעבדים יותר מיושנים מסדרות שהם גם פחות חזקות כביכול... *כדי להיות ספציפי המעבדים שמופיעים לי באתר של אינטל הם אלה - http://ark.intel.com/products/87718/Intel-Core-i7-5775R-Processor-6M-Cache-up-to-3_80-GHz http://ark.intel.com/products/8…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים