עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 6kwar,

שלום יש לי לוח אם AB61 SHUTTLE הורדתי את העידכון לביוס והכנתי דיסק הצלה עם הפקודה format a: /s ופתחתי את הזיפ יש שם שני קבצים בשם: AB61S023.BIN Awd761.exe אז מה שאני עושה זה מכניס את הדיסק לכונן A ועושה ריסט המחשב עולה לדוס דרך הדיסק ורושם את הפקודה הזו a:\awd761.exe ab61s023.bin (\:a מסמן את אות הכונן) ואחר כך המחשב שואל האם לשמור ללחוץ Y לעשות ריסט להיכנס לBIOS וללחוץ F10 ולאשר את שמירת השינויים Y. ככה עושים? עוד משהו אין אפשרות פשוט לעלות דרך דוס ולהפעיל את הקבצים של העידכון מהדיסק הקשיח?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by AlcHEMisT,

שלום לכם. מה הטמפרטורה ה"נורמלית" של מעבד P4 2.4Mhz ? ומאיזה טמפ' צריך להתחיל להיזהר! תודה וחג שמח...

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by the_lighting,

INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX 1244 1747 INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ההבדל בינהם משמעותי? שווה את המחיר?

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by godisme171,

אני רוצה לשנות את הסיקוונס שלו שיעלה ראשון את הסי די וחיפשתי בבוט ולא מצאתי מישהו יודע איך?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by 7up,

היי כולם, אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה לוח לבחור משניהם תוכלו לעזור לי?מה מומלץ יותר לדעתכם? תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מה ההבדלים בין הלוחות ועד כמה GPU בא לידי ביטוי בעבודה עם המעבד

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Itaylasman,

אהלן, אני שוקל לעבור מאינטל (P4 3.0GHZ) ל( AMD (Athlon 64 3500 אני לא מכיר את AMD בכלל וממה שלא הבנתי לגבי לוחות האם זה האם יש בעיה לעבוד עם זכרונות DDR2 667MHZ? אני חושב ללכת על ASUS : A8N-SLI Deluxe או A8N-SLI או A8N-SLI SE אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את העניין ולהמליץ... (הדגם החדש של ASUS יקר לי מדי... לצערי) תודה

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. תראו זה המפרט שלי , המחשב ישן משנת 2004 יש לי עכשיו 512 RAM ואני רוצה להוסיף עוד 1 גיגה RAM , יש לי DDR אתם יכולים להציע לי כרטיס זיכרון DDR של 1 גיגה במחיר הנמוך ביותר ? והאם זה יעזור לי ואני יוכל להתקין ווינדוס 7 על המחשב הזה עם הכרטיס הזיכרון כלומר שאני יוסיף היה לי 1.5RAM האם יסחוב לי וינדוס 7 ? בתודה לכולם ! [/b]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. המחשב הוא למשחקים תאכלס. וככה המפרט שלו : מעבד -E8400/E8500 שתי דיסקים קשיחים 320 ג'יגה לרייד 0 (כמובן שהלוח צריך לתמוך ברייד 0) 2 זכרונות של 2 ג'יגה פנימי 800MHZ וכרטיס מסך ATI 4870 . אני צריך לוח אם שקודם כל לא יהווה שום צוואר בקבוק לאחד מהדברים הנ"ל אני לא בקיא בנושא של לוחות אם בהבדלים מ P45 ל P43 וכו'... אני ישמח להסבר מה לקחת ולמה. אני לא הולך לעשות ממש OC אולי רק בסיסי לכרטיס מסך ולמעבד אבל לא ברמה של קירורים ושל שינוי מתחים בכלל. הלוח צריך לתמוך ברייד 0 והדגש הוא ביצועים שיהיו טובים למשחקים. זה ממש יעזור לי תודה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by netanel11234,

שלום אני רוצה לעדכן את הBIOS, אבל רציתי לדעת מה המשמעות של האות 'D' בגירסת ה BIOS והאם לעדכן לגירסא הזאת או לעדכן לגרסא אחת מתחת? תודה.

11. Gigabyte P55A-UD3 תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ROMA_T,

לוח אם הקטן בעולם! מחשב מושלם בשביל הורדות באימיולאו גלישה http://www.mini-itx.com/reviews/pico-itx/default.asp?page=1 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by berliita,

שלום, יש לי מחשב די ישן של IBM (מקורי, עם כל החלקים המקוריים וללא כל תוספות) מסוג THINKCENTER (דגם MT-M 8189-73G). איך אפשר לגלות מה סוג הלוח הראשי שלו, כלומר מה שם החברה שייצרה את הלוח ומה שם הדגם?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי מחשב שלא פועל כבר כמה זמן, איך אני יכול לדעת מה המעבד שלו? זה רשום? ניתן דרך הביוס?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אפשרי ? אם אפשר בתדר 667mhz , ולא משהו לא מוכר , מהחברות שמכירים (samsung , kingstone , corsair ...........) 1000 +- שיתאים למפרט שרשום לי בצד :] תודה (אל תתייחסו לזכרונות שכבר קיימים במפרט הקורסאיר)

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by moshen1169,

מי עדיף ביניהם מבחינת עלןת תועלת למשחקים ואוברקלוק?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by roiv11,

איזה משני הלוחות יותר טוב למשחקים ולOC קטן? והאם UD3 תומך בזכרונות במהירות 1600? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by kafi,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מסתכל על המעבדים של אינטל באתר הרשמי שלהם. הסתכלתי על מעבדי i7 דור חמישי וראיתי שיש להם 6MB בזיכרון הcache... אני רציתי להשוות את זה למעבד שיש לי כיום שהוא intel i5 760 2.80Ghz וראיתי שיש לו 8MB ב-cache... זה לא נראה לכם טיפה מוזר שמעבד מלפני חמש שנים מחזיק ביותר cache? -נכון שהליתוגרפיה שלו בטוח פחות טובה וכל שאר הפרטים שבאים מסביב אבל אני לא כל כך מבין בזה ולא רואה את הסיבה שיהיה להם לפחות אותו cache למעבדים יותר מיושנים מסדרות שהם גם פחות חזקות כביכול... *כדי להיות ספציפי המעבדים שמופיעים לי באתר של אינטל הם אלה - http://ark.intel.com/products/87718/Intel-Core-i7-5775R-Processor-6M-Cache-up-to-3_80-GHz http://ark.intel.com/products/8…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. לוח האם שלי DP55WB התקלקל בשנית. פעם שנייה שמתקלקלים הספק+לוח האם במקביל. נקנו בSKYPC. פעם ראשונה התקלקלו לפני שהחנות נסגרה והוחלפו צי'ק-צ'אק במסגרת האחריות. עכשיו סקייפיסי התאחדו עם זד מחשבים. דיברתי עם שירות הלקוחות של זד, מסרו לי שהם נותנים אחריות ללקוחות סקייפיסי, אבל את הלוחות של אינטל הם שולחים לאינטל בהולנד ועד שהלוחות חוזרים לוקח לפחות חודש וחצי. נראה לכם תקין? אשמח לעצות כי לחכות חודש וחצי זה לא נקרא אחריות זה לומר ללקוח - לך תקנה חדש. אני חייב את המחשב ללימודי תעודת MCITP ולהרצת מכונות וירטואליות, אני לא יכול לחכות חודש וחצי. כמו כן אם למישהו יש קומבינות עם אינטל או חנות שיכולה לעזור לקצר את הזמן (גם בהחלפה ללוח אחר) אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by BA,

אני מתלבט קשות.... אני קונה מחשב חדש עם: AMD Athlon xp 2000+ Epox 8rda Kingston DDR333 512 עכשיו, אני מתלבט האם לקנות שני סטיקים של 256 ולהנות מיתרונות ה Dual DDR או לקנות סטיק אחד של 512, שלפי מה שאמרו לי טוב יותר לאוברקלוק. מה אתם הייתים עושים?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by hilatza,

שלום, שמעתי שמעבד אינטל atom מתחמם, האם זה נכון? אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן 11-12" , בעיקר לשימוש בוורד, אקסל, אינטרנט ומוזיקה.. האם מעבד intel atom יהיה טוב לשימוש זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. איזה זיכרון עדיף ההפרש הוא לא משמעותי משהו באזור 15-20 1)‏ 2x2GB Patriot Viper II Series Dual Channel‎ 2)‏2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel ‎

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני מחפש לקנות, בעוד בחודש ימים, לוח אם (ASUS, INTEL, או משהו איכותי אחר), מעבד (סביבות ה 2.26-2.53GHz, _לא_ הדגמים האחרונים בשוק), וכ 512MB זיכרון. רצוי מאוד שהלוח יכיל _יותר_ משני מקומות לזיכרון. רצוי (אבל לא חובה) שהלוח אם יכיל גם כרטיס קול (5.1). תקציב: עד 2500 ש"ח (רצוי פחות). תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום. כן זה בטח כבר ישנות, אבל היום מעבדי הבולדוזר יצאו למכירה [לפחות בארה"ב אפשר למצוא את חלק מהליין בחנויות]. שמתי לב שיש המון דיבורים על הנושא של תמיכה ברמת התכונה בריבוי ליבות. כך צויון שישנם משחקים שלא מנצלים את ריבוי הליבות, וישנם שמתחילים. לגבי עריכת הווידאו, שדווקא התוכנות כן תומכות בריבוי ליבות (או נימים - יהיה ההבדל אשר יהיה). בכל אופן, אותי מעניין יותר אם ווינדוס עצמה תומכת בריבוי ליבות/נימים. ואם ווינדוס 7 לא, האם ווינדוס 8 תדע לנצל את ריבוי הליבות? [אחת הסיבות שגומרות לי לשאול, היא שבשימוש סביר של ווינדוס 7, מנהל המשימות מראה לא פחות מ 4 ליבות תחת PARKED במעבד ה 2600K]

25. Started by Chura,

שלום אני מעוניין להחליף זיכרון למערכת שלי,אני מאמין שמה שיש לי עכשיו הוא זוועתי לא ? אבל אני קצת מבולבל מכל הדדברים ! מה זה אומר PCXXXX ? מה ההבדלים? וCLX.X ? ראיתי בלוח יד שניה זיכרונות של GGEIL ? איך הם ? http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4392 או כאלה חדשים ב450 כל 512.... http://www.supertalentmemory.com/pdf/240%20PIN%20512-1GB%20Unbuffered%20DDR2-667%20DIMM%2008-05.pdf חן

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים