מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
היי, אני זוכר שקראתי כאן כמה פעמים שההבדל בביצועי גיימינג בין שימוש בסטיק אחד של זיכרון לבין שימוש בשני סטיקים (כלומר, ערוץ זיכרון כפול) הוא זניח. נתקלתי בסרטון הבא, בו ביצעו בנצ'מרקים בשתי התצורות וקיבלו הבדלים משמעותיים. אשמח להסבר 🙂
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הרגע חזרתי מהחנות וקניתי 2 זכרונות של סאמסונג 512MB כל אחד PC3200 עכשיו כמו שאתם רואים בתמונה זה רושם לי 200mhz במקום 400 שזה אמור להיות.... מישהוא יודע למה זה ככה? יכול להיות שזה באמת רץ על 200 עכשיו? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 440 צפיות
-
-
איך מאפשרים תמיכה במעבדי athlon XP על לוח MP? האם זה מוד במעבד או בלוח?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב. הלך לי הלוח הישן - אז הגיע הזמן לחדש, הבעיה היא שהמארז שלי הוא MINI ATX אז מבקש המלצות ללוח שיתאים אבל שיהיה גם עם יכולות ל O.C *המעבד: Intel Pentium D 805 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אוקי אני קונה מחשב חדש ויש לי כמה בעיות בבחירת החלקים: מעבד- בחרתי את ה INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache 292$ (1,691ש"ח) ויש לי עליו הנחה של 10-5 אחוז. רציתי בהתחלה לקנות מערכת מבוססת Amd אבל המעבד הזה של אינטל הוא אחלה מעבד הוא מהיר וה Fsb שלו הוא 533 והשאלה שלי היא כזאת? אם אני יבצע לו O/C אז לאיזו מהירות אתם חושבים שאני יגיע איתו אגב אני שם עליו Hsf רצחני זה מהסדרה של זלמן ועד לכמה אני יוכל לעלות לו את הFsb? לוח אם-בעבר רציתי לקנות מערכת מבוססת Amd והחלטתי לקנות את GigaByte-Ga7vrxp אבל מכיוון שאני קונה מערכת מבוססת אינטל עוד לא החלטתי על לוח כי עוד לא בחרתי את הציפסט קראתי כמה ביקורות על כמה ציספטים ונתקלתי בבעיות אני מעוניין לקנות ציספט שתומך ב Agp 8x A…
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע זכון 512 CL3 400MH ואני רוצה להוסיף עוד השאלות שלי הן: 1. מה יעבוד יותר טוב אם יש בכלל הבדל זכרון אחד של 1024 או להוסיף עוד אחד של 512, יש לי DUAL CHANNEL. 2. הזכרון הנוסף חייב להיות זהה לחלוטין למה שיש לי כרגע במחשב לגבי כל הנתונים? תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מחשב חדש, ובפעם האחרונה שבדקתי זכרונות 16GB DDR3 RAM עלו בסביבות 480-500 ש"ח לשני סטיקים של 8GB 1600MHz CL10. השבוע נכנסתי לאתרים כמו TMS, IQPC וכו', וחשכו עיניי - 16GB עולים כעת כמעט כפול! מה הסיבה להתייקרות הזכרונות, והאם צפויה ירידת מחירים בקרוב?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף למחשב שלי עוד שתי סטיקים של 256 מגה (לעבודה בדואל) בנוסף לזוג שיש לי עכשיו. אני לא מתכוון למכור את מה שיש לי עכשיו.... רק להוסיף עוד זוג ולמשוך את המחשב הזה עד יוני-יולי שיצאו מעבדי AMD החדשים ואז נוציא את המחשב הזה לגמלאות (לאבא שלי) ונקנה אחד חדש... אז אלה האופציות: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=651 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1116 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2252 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1025 המחירים כמעט זהים, השאלה היא מה עדיף מבין כולם? אני לא עומד לבצע OC, אני רק מעוניין להדק את התזמונים ל-2-3-3-6 בלי תוספת מתח, כמו שעשיתי עם הזכרונות A-DATA הנוכחיים.... בתודה מראש לעונים, ברק.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
בחנות הציעו לי את המעבד AMD 3800 Dual-Core בלי פרטים נוספים ב- ZAP ראיתי הרבה סוגים ומחירים שונים משמעותית האם כולם אותו מעבד? איך יודעים איזה מהם יגיע אלי בסוף?
-
- 15 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אצלי הוא רץ איזה 3 שעות ורשם שלא מצא טעויות יכול להיות שזה זמן קצר מידי ??
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום לאינטל - אפל מאשרת סוף כל סוף את מה שכיכב באין ספור שמועות והערכות בשנים האחרונות: שבבי ARM מפיתוח עצמי עומדים להתרחב גם אל העולם של MacOS ולהחליף בהדרגה את מעבדי ה-x86 המוכרים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה השבוע מחשב למטרות משחקים וOC ויש לי התלבטות בקשר למעבד בעיקר: יש את האפשרות של אופטרון 146 וOCZ PC3200 Platinum Rev. 2 (איך הזכרונות האלה, אני יודע התזמונים שלהם צריכים לעלות כדי להגיע גבוה אבל כמה התזמונים משמעותיים-האם זה משמעותי שהם לא יהיו ב 2-2-2-5 אלא יותר גבוה?) ויש את האפשרות של 3800X2 וזכרונות יותר זולים כמו סמסונג TCCD. השאלה היא מה יותר משתלם? מבחינת OC האופטרון אבל מה מבחינת שאר הדברים? האם השיפור של הכפול ליבה לעומת החד ליבה משמעותי? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
רציתי לקנות ביום ראשון ת AMD64 3000 אבל ירדו המחירים רצח רק השאלה מתי זה יהיה תקף בארץ בערך? ???
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מחפש לוח אם לשימוש מחשב באינטרנט. עלות מפרט כ - 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי. בהצעות שקיבלתי משולבים לדעתי לוחות מיושנים. למשל, GA-M61PME-S2-AM2 של ג'יגה בייט, הלוח צ"ל עם כ. מסך OB אבל כרטיס סביר.
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס AMD בתקציב של 5000 שקל כולל מסך תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה, אני מעונין לקנות מחשב חדש, ואני לא מצליח להבין את ההבדלים בסוגי לוחות האם והמעבדים, לא ברור לי מה טוב יותר ומה טוב פחות, חוץ מהמחיר. האם ללכת על INTEL P-D805 2.6 DUAL-CURE 533MHZ/2X1M BOX או אולי עדיף איזשהוא athlon amd? מה ההבדלים? במה זה בא לידי ביטוי? בהנחה שהתקציב ללוח והמעבד הינם בסביבות 1000 ש"ח...
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אז אתמול הגיע אלי המעבד 3600X מאחי לאחר שהוא שדרג ל 5800X. הלוח המדובר הוא X470 GAMING PLUS של MSI. המעבד הנוכחי הוא 2600X. הכרטיס מסך הנוכחי הוא R9 390X. הזכרונות הם Geil SuperLuce RGB Sync 8GBX2 3000MHZ. הצעדים שעשיתי: * העתקת ה BIOS לכונן USB פשוט וחיבור למחשב באחת הכניסות מאחורה. * הפעלה מחדש של המחשב והתקנה של הביוס דרך M-FLASH (עבר כמובן בהצלחה והביוס השתנה). * עדכנתי ביוס לבטא האחרון שיש באתר של MSI שהוא 7B79vAK2(Beta version). * בדקתי שהמעבד 3600X תקין ללא פינים עקומים ונכנס ללא בעיות לתושבת. * החלפתי את המעבד לחדש, והמחשב נדלק, אך אין תצוגה על המסך, נורת ה DRAM דולקת משום מה על הלוח, המאווררים…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מפרט הטכני של ליין חדש של מחשבי Compaq שולחניים, כולל את השורות הבאות. [table][tr][td]Athlon XP/XP+[/td][td]Coprocessor[/td][td]Integrated[/td][/tr] [tr][td][/td][td]CPU Socket Type/Number[/td][td]Socket A[/td][/tr] [tr][td][/td][td]CPU Package[/td][td]FC-PGA[/td][/tr] [tr][td][/td][td]Front Side Bus Speed[/td][td]266-MHz[/td][/tr] [tr][td][/td][td]Standard L2 Cache[/td][td]256-KB ECC or 512-KB[/td][/tr] [tr][td][/td][td]L2 Cache Architecture / Speed[/td][td]Full core clock speed[/td][/tr] [tr][td][/td][td]Cache Upgradeable To[/td][td]Not upgradeable - Integrated into Processor[/td][/tr][/table] אז לפי דברי קומפאק ,גודל זיכרון המטמון של שלב שני יהיה בגודל 256KB א…
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת אם לקחת זכרון של סמסונג או של חברה אחרת ועם כן אז איזה חברה כי בזכרונות אני לא מבין טוב אבל שהמיר יהיה במחיר של סמסונג תודה
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
טוב, אפשר לסכם את הדיון החכם (שננעל) הזה ע"י כך: SSE השונים מגדירים סט של פקודות מכונה (אסמבלי) שמאפשרות לעשות פעולה בודדת על מספר נתונים בו-זמנית. כל גירסא שונה של SSE מגדירה/מוסיפה סט נוסף של פקודות שיכולים לתרום לסוג מסויים של תוכניות. (כמובן שמלבד סט הפקודות SSE דורש גם מימוש בחומרה של לוגיקה נוספת ורגיסטרים מיוחדים). כמובן שכדי לנצל את הפקודות SSE (ואת הביצועים שהם נותנים), צריך שהתוכנית תקרא לפקודות האלו ותדע לנצל אותם בצורה חכמה על הנתונים שהיא מעבדת. הקומפיילרים של היום יודעים לקחת אפילו חלק מקוד ב C ולהמיר אותו לפקודות SSE, ואם ממש רוצים לקבל תוספת ביצועים אפשר פשוט להוסיף בקוד ישירות קוד מכונה שמפעיל SSE על הנתונים השונים. SSE4 ממומש ברובו כבר בדגמים החדשים של א…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
זהו לוח אמ טוב לגיימינג? בכללי זהו לוח אמ טוב, בכל המובנים חוץ מהOC
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קודם כל נתחיל בקצת מידע על המחשב שלי, מהמסך השחור הראשון העולה כאשר מדליקים אותו: -12/25/2003 For Intel Genuine Processor 2.80C GHz(200X14.0) -Hyper-Threading Technology CPU Detected (Hyper Threading Technology Enabled) -Memory Frequency: 400MHz for PC3200 DDR Memory FSB:800MHz (Dual Channel Mode Enbled) -CPU Temp: 44C/111F CPU Fan: 0 RPM -System Temp: 33C/91F Chassis Fan: 0 RPM - POWER Fan: ~(3245-3308) ----------------------------------------------------------------- שמתי לב שבביוס, תחת התפריט: POWER BIOS Features קיימת האפשרות: CPU CLOCK/SPEED {[200MHz/2.80GHz]} ואני יכול לקבוע את ה MHZ, כאשר הערך המינימלי הוא 100 והמקסימלי הוא 350 ---------------…
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-