מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כמה שאלות אליכם - אני ידוע שהביוס(BIOS) נמצא על הלוח אם, מישהו יודע איפה הוא נמצא על הלוח אם ? למה הוא נמצא שם ? ומה המטרה של הביוס ? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז מפאת תקציב מוגבל מתכנן לשדרג רק את השילוש כרגע בעתיד מתכנן לשדרג גם כרטיס מסך ומארז רכיבים שקיימים היום מעבד E8400 לוח אם P35DS3L כ.מסך HD 6870 ספק כוח COUGAR A660 דיסק קשיח ראשי SAMSUNG 840 PRO 256 כאמור כרגע מתכנן להחליך רק מעבד זכרונות ולוח בתקווה שהכרטיס מסך לא יהווה מגבלה בשדרוג אם הוא כן מהווה בעיה אז כנראה שאחליף גם אותו תקציב לשילוש הוא 2500-3000 לגבי OC כרגע לא מתוכנן אלא אם אהיה חייב (צוואר בקבוק וכו) מוכן לשלם על האפשרות של אוברקלוק כמה שקלים נוספים חשוב לי שיהיו בלוח הרבה פיצרים כמו WIFI ושאר ירקות
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה חיפשתי באתר לוח אם טוב, אבל אני לא יודע איזה לוח אם לבחור. אני מחפש לוח אם משהו כזה. פרטים: 1. לוח אם שיש בו תמיכה למעבדים משולבים לעתיד, שנקראים AMD - ATHLON 64 Bit X2 או בעתיד אם אני רוצה להחליף מעבד AMD - Opteron 64 כפולי ליבה או מעבד AMD - Athlon 64 FX חד ליבה. 2. לוח אם תומך רק DDR2 3. כרטיס מסך PCI EXPRESS, איזה כרטיס טוב גרפיקה למשחקים לילדים?, היעקר שיהיה טוב ואיכותי. 4. כרטיס רשת O/B 5. כרטיס קול O/B יש בו כמה יציאות 6 או 7 משהו כזה, ושיהיה גם רמקול מיוחד סוואפ-פאוור(איך מבטאים). 6. חיבורים לדיסק קשיח IDE + SATA. 7. איזה סוג חברה לקחת זיכרון קינטון או זיכרונות זולים? המומחים מה אתם ממליצים לי לקחת לוח אם? בתודה מראש מייקל חג שמח, גמר חתימה לכל …
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות, בעוד בחודש ימים, לוח אם (ASUS, INTEL, או משהו איכותי אחר), מעבד (סביבות ה 2.26-2.53GHz, _לא_ הדגמים האחרונים בשוק), וכ 512MB זיכרון. רצוי מאוד שהלוח יכיל _יותר_ משני מקומות לזיכרון. רצוי (אבל לא חובה) שהלוח אם יכיל גם כרטיס קול (5.1). תקציב: עד 2500 ש"ח (רצוי פחות). תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות את אחד מהלוחות האלה Abit NF7-SL או Abit AN7 המטרה: אוברקלוק (לא רצחני, כי אני צריך שקט... :-P ) יוחלפו הזיכרונות בעתיד לזכרונות טובים. ושימוש בSATA (לא RAID) , ושימוש ב.קול יחסית איכותי עם עדיפות ליציאה דיגיטלית תסתכלו במפרט שיש לי עכשיו <<< הNF7 ידוע כלוח מוצלח עם צ'יפסט nforce2 וה AN7 חדש, עם הGURU ושאר שטויות עם צ'יפסט nforce400 אני נוטה לכיוון הAN7 (סתם בא לי לוח מצ'וכלל 8) ) בדיון אחר ציין roadrunner ציין roadrunner מישהו יכול לאשש טענות אלה? לשנות את החלטתי? מה ידוע לכם ומתי אמור לצאת הREV החדש של הלוח אם בכלל?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ליפני כמה חודשים נעזרתי פה בפורום לבניית מפרט למחשב חדש בכל המפרטים הוצע לי זיכרון 8 גיגה ונאמר לי שזה הרבה ומספיק לצרכים של היום-נכון להיום.. בסופו של דבר לקחתי זיכרון 16 גיגה ומאוד מרוצה מהמפרט בכללי... אבל אני שם לב שכמעט תמיד הזיכרון שלי על 50 אחוז ניצול אם הייתי מקשיב לעצות פה והייתי לוקח 8 הייתי תמיד על 90 או 100 אחוז?? או שמשהו לא בסדר אצלי במחשב..??
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! בהקשר לדיון הנ"ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460782.new#new הבעיה היא: גם לאחר הביטול של בכרטיס המובנה(שזה בעצם העובדה שאני מכניס כרטיס גרפי ליציאה PCI_x4) עדין הוא מראה לי במערכת שניתנים לשימוש 3.87 GB בלבד מתוך 4GB האם ניתן לעשות משהוא לגבי הזכרונות.. :s05: תודה....
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
המחשב הנייד שלי DELL M3800 מגמגם קצת כשאני מפעיל קבצים כבדים של מודלים 3D אפילו בלי טקסטורות ובלי הצללות בתוכנות פשוטות כמו סקצאפ. השאלה אם שדרוג הזיכרון ל16GB (ראיתי ב200 ומשהו שקל באמזון ) שווה את הכסף? או שזה עניין של מעבד או כרטיס מסך לדעתכם? המפרט היום הוא: I7 4712HQ 12GB DDRL3 NVIDIA QOUAD 1100M
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה לכם מבחן מקיף של לוחות אם עם הצ’יפסט האחרון של אינטל , לכל רמת מחירים - https://www.youtube.com/watch?v=GxzMtPmjG_M
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אוף, יש לי את הלוח אם K8NF-9 ואת הזכרונות VALUE של Kingston ועד שגיליתי איפה לשים אותם בגלל שהם DS, שנים. החוברת של הלוח אם כזו דפוקה. הינה מה שהיא מציגה: DDR1 DDR2 DDR3 DDR4 2 Memories | DS/SS | DS/SS | X | X | X | X | DS/SS | DS/SS ----------------------------------------------------------------------------------------------- 4 Memories | DS/SS | DS/SS | DS/SS | DS/SS וכמובן שבשום מקום לא מוסבר איזה מהם הוא סלוט DDR אחד ואיזה הוא DDR2..... אהה וזה קנייה טובה ? (ה Kingston CL3).
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי היום מעבד AMD XP 1700 0.13 micron במקום ה Athlon 1.1GHz הישן שלי. לאחר הדלקת המחשב ראיתי שה bios מזהה אותו כ XP 2000+ (לוח Asus A7V133). הסתכלתי על נתוני התדר שלו וראיתי 1667MHz. לעומת זאת על המעבד כתוב באמת XP 1700. האם ייתכן?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחר הגיע הזמן לאסוף את המחשב החדש ואיתו לשלוח את הזיכרון Muskin DDR2 4096MB (2048x2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM 557 לתיקון. הבעיה שהוא מגיע בקיט ויש בו 2 זכרונות שכל אחד 2 ג'יגה, אבל אחד הכרטיסים עובד כך שאני צריך לשלוח לתיקון רק את אחד הכרטיסים. בשביל לשלוח את הכרטיס לתיקון אני צריך למסור גם את הכרטיס העובד? או לפחות להביא אותו איתי? כי בלי זה אין לי עוד זכרון בנתיים למחשב חשבתי שאם הם ירצו להחליף את הזכרון הם ירצו גם את השני . תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הסיקוונס שלו שיעלה ראשון את הסי די וחיפשתי בבוט ולא מצאתי מישהו יודע איך?
-
יש באפשרותי שני אופציות איזה מהן עדיפה וכמה ההבדל בין 512 ל1024 Cache משמעותי AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL 1,492.98 ש"ח + SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL 1,551.09 ש"ח = 3044.07 או AMD Athlon 64 (3200+) - 1024K Cache - RETAIL 1,828.23 ש"ח + SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail 996.81 ש"ח =2825.04 אין צירוף עדיף
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מסתכל על המעבדים של אינטל באתר הרשמי שלהם. הסתכלתי על מעבדי i7 דור חמישי וראיתי שיש להם 6MB בזיכרון הcache... אני רציתי להשוות את זה למעבד שיש לי כיום שהוא intel i5 760 2.80Ghz וראיתי שיש לו 8MB ב-cache... זה לא נראה לכם טיפה מוזר שמעבד מלפני חמש שנים מחזיק ביותר cache? -נכון שהליתוגרפיה שלו בטוח פחות טובה וכל שאר הפרטים שבאים מסביב אבל אני לא כל כך מבין בזה ולא רואה את הסיבה שיהיה להם לפחות אותו cache למעבדים יותר מיושנים מסדרות שהם גם פחות חזקות כביכול... *כדי להיות ספציפי המעבדים שמופיעים לי באתר של אינטל הם אלה - http://ark.intel.com/products/87718/Intel-Core-i7-5775R-Processor-6M-Cache-up-to-3_80-GHz http://ark.intel.com/products/8…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבדי CORE 2 DUO מתאימות בכלל משחקים? חוץ ממעבד אקסטרים ומה ההבדל בין שתיי מגה קאש ל 4 מגה קאש במה זה עוזר?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 4800 שקל שלפי מפרט מדוייק ומחושב מאוד נכנס לי i5 6600 עם 8 ג'יגה ראם ולוח אם עם DDR4 וכרטיס מסך GTX970 שתכלס זה אחלה מפרט לשנתיים - שלוש הקרובות ובעתיד אני רק יוסיף סטיק של 8 ג'יגה נוספים ובטח ישדרג כרטיס מסך ,אבל אני רוצה להבין עד כמה ואם בכלל כדאי לקחת סקיילק ולא ללכת על ה4690 וDDR3 הרבה אומרים שאין ביניהם הבדל אז אם זה נכון למה בכלל הוציאו אותם ? ומה ההבדל בין DDR 3/4 ? השימושים שלי במחשב הם בעיקר משחקי רשת מידי פעם משחקים "כבדים" כמו סימס 4 וGTA ועוד מעט שיצא NFS 2015 ופוטושופ חובבני. אז מה כדאי לי לקחת ? לא לשכוח שמבחינת מעבד וזכרון זה ל3 שנים הקרובות.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
מעבד זה תומך בתדר זכרון 2666. אם וכאשר מבצעים oc אז עד לאיזה תדר הוא יכול להגיע? ובהתאם לכך גם לאיזה סוג זכרון של תדר הכי גבוה יכול להתאים לו? הכי הרבה 3200 או יותר ? שאלה נוספת לגבי ספק כוח למיטב ידיעתי במעבד זה צריכת החשמל נמוכה יותר אך בעת oc או ביצוע עומס רב על המעבד, רצוי שיהיה ספק כוח גבוה של 650w לפחות, או יותר מכך ? או שבכלל אין קשר לספק כוח ? בשונה מכרטיס מסך שהוא כן מצריך ספק כוח מסוים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, שמעתי שמעבד אינטל atom מתחמם, האם זה נכון? אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן 11-12" , בעיקר לשימוש בוורד, אקסל, אינטרנט ומוזיקה.. האם מעבד intel atom יהיה טוב לשימוש זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך המעבד הזה למשחקים ולאוברקלוק?? חבר שלי רוצה לקנות אותו
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם בימים אלו אני מנסה לשפר את הלפטופ שלי אני עובד הרבה עם תוכנות כבדות שזוללות לי את הזיכרון (תוכנות תלת מימד) בנוסף לכמה דברים שאני מנסה לעשות איתו אני רוצה לשפר את הזיכרונות אך למרבה הפלא המחשב הזקן שלי לא תומך ביותר מ4 ג'יגה שמותקן כעת עכשיו לאחר ההקדמה המדהימה השאלה שלי היא Ready Boost - הבנתי שאפשרי לחבר DOK שישמש כזיכרון, במידה ואחבר DOK 8G כמה זה יעזור למחשב? ואם אני מחבר אותו דרך מפצל האם זה יוריד משמעותית את העזרה שלו? הרעיון הכללי שלי זה לבטל את הCD ובמקום שהתפנה לי אני רוצה להכניס HDD, מתאם BT, קורא כרטיסים SD, וכמה חיבורי USB נוספים שאחד מהם כנראה יהיה הDOK המדובר תודה לעוזרים וסליחה על החפירה עריכה: אם אני ילחים את הDOK ישירות לUSB חיצוני שלא יהיה חל…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-