מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני צריך עזרה... קניתי באייבורי מחשב עם Gigabyte GA-965P-DS3. התקנת כרטיס הקול מהדיסק שצורף למחשב נתקעה ( Realtek High Definition Audio driver R1.72) בשגיאה : "Install Realtek HD Audio Driver Failure". זה קרה גם עם הדרייבר שניסיתי להוריד מהאתר של Gigabyte. הכרטיס גם לא מזוהה בביוס. לקחתי את המחשב לאייבורי שם הם הראו לי שכשמעלים את המחשב עם לינוקס מ-CD יש סאונד והסבירו שהיתה כנראה בעיה בהתקנת ה-XP ושצריך לפרמט ולהתקין מחדש. האמת ... לא נשמע לי. למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, במפרט שאני רוצה לקנות יש אתה הלוח ABIT IC7. אבל נזכרתי שיש איתו בעיה בקול :-\, ראיתי את זה בכל מני מקומות. בכל מקרה הרצתי חיפוש ומצאתי על זה עוד חומר מדיונים שהיו בעבר. עכשיו אני לא יודע מה לעשות אני מפחד לקנות את הלוח הזה (כי ויתרתי על ה AUDIGY 2 מהסיבה שהשימוש בו יעשה רק בעתיד ואין בו צורך עכשיו), ואז אני אתקל בבעיות בקול. וזה דבר שאני ממש לא רוצה. לא בעיות בשמיעה ולא בעיות במיקרופון. :-\ אז אני אשמח אם תגידו לי מה כדאי לעשות. אם לקנות אותו או לא לקנות אותו. אשמח גם אם תגידו לי איזה לוחות אם אני אוכל לרכוש במחיר דומה עם ביצועים דומים (המחשב נועד לעריכת ווידאו, אם יש צורך אז אני אכתוב את המפרט). ומה עם ה ASUS P4P800 DELUXE? אני יודע שהוא טוב אבל הבעיה הי…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות את אחד מהלוחות האלה Abit NF7-SL או Abit AN7 המטרה: אוברקלוק (לא רצחני, כי אני צריך שקט... :-P ) יוחלפו הזיכרונות בעתיד לזכרונות טובים. ושימוש בSATA (לא RAID) , ושימוש ב.קול יחסית איכותי עם עדיפות ליציאה דיגיטלית תסתכלו במפרט שיש לי עכשיו <<< הNF7 ידוע כלוח מוצלח עם צ'יפסט nforce2 וה AN7 חדש, עם הGURU ושאר שטויות עם צ'יפסט nforce400 אני נוטה לכיוון הAN7 (סתם בא לי לוח מצ'וכלל 8) ) בדיון אחר ציין roadrunner ציין roadrunner מישהו יכול לאשש טענות אלה? לשנות את החלטתי? מה ידוע לכם ומתי אמור לצאת הREV החדש של הלוח אם בכלל?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז אתמול אחרי שקניתי מחשב חדש בערך שבוע אחרי רציתי לעדכן את הביוס כי הבנתי שזה קצת כדי במחשבים חדשים לגמרי .... נגשתי לאתר גיגה בייט הורדתי בדיוק את הגירסא והכל עדכנתי את הביוס וזה עשה הפעלה מחדש נכנס שוב לביוס ראיתי שעובד אני לוחץ על כפתור יציאה מהביוס וזה יוצא מפעיל מחדש ושוב נכנס לביוס ולא למערכת הפעלה חשוב לי לציין הוא לא מזהה את הכוננים בכלל לא את ה SSD ולא את ה hard ... רק את הדיסק און קי של העדכון דגם לוח: b360m ds3h
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך לעזאזל אני עושה את זה!?!?!? בשום פנים ואופן אני לא מצליח לעשות BOOT מה-ONBOARD RAID. לא הייתה לי בעייה עם ה-PCI RAID הקודם שלי. צריך עזרה דחוף.......
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון של Geil 512mb ddr 400mhz והוא עטוף במתכת כחלחלה שאמורה כביכול לקרר את הזיכרון... אפשר קצת פירוט על העניין הזה של המתכת שעוטפת את הזיכרון? איך בכללי הזכרונות של GEIL? ולפי מה נקבע ההתחממות של הזיכרון והאם זה יכול להשפיע? ואיך הזכרונות של GEIL לעומת הזכרונות של A-DATA? תודה לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכון, זה כבר ידוע, אבל אושר שוב ע"י בחיר בחברת AMD. כמובן שזה לא כך אצל אינטל. עוד פראמטר במכלול השיקולים לכאן או לכאן בהחלטה על איזו פלטפורמה ללכת.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב ותודה לעוזרים, יש ברשותי לוח אם ארור של חברת MSI צ'יפסט 915 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=915P_Combo-FR ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם ניתן/מומלץ לעדכן ביוס, בהנחה שהוא מעולם לא עודכן מאז תאריך הרכישה? 2. בביוס הטמפ' של המעבד מצבעיה על בערך 70 מעלות האם ניתן לסמוך על ערך זה, כי בSpeedFan הטמפ' במעבד עומדת יציב על 46-8? 3. בעיה שמתרידה אותי המון זמן, קצת קשה לנסח את זה אבל, יש לי בלוח 4 DIMMs אוקיי? כשהם ממוספרים מ1 עד 4, DIMMs 1,3=DDR2 DIMMs 2,4=DDR1 מדוע סלוט 1 DDR2 וסלוט מסוים אחר בDDR1 לא עובדים? זאת אומרת יש אותה בעיה בשניהם אני מחבר זכרון אחד בסלוט 3 למשל שם עובד ובסלוט 1 לא עובד כנ"ל לגבי DDR1... ?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח אם GIGABYTE ga-ep43-DS3L מגביל את המעבד E6300 לאוברקלוק. חשבתי להגיע איתו לרמה של E8400... מצטער אם זה לא בפורום OC וקירור, פשוט ראיתי נושאים כאלה פה.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד לעבודה במשרד וגם קצת משחקים (ושלא יהיה עגלה) הסתכלתי באתר של GYRO וראיתי שם מעבד דורון 1800 - 45 $ דולר. ב GYRO אמרו לי שמהירות השעון שלו זה 1.8 הבאס 266 והזכרון מטמון 256KB אבל באתר פה ( HWZONE ) רשום שה L2 של הדורון זה 64KB !!!! יכול להיות שזה נמוך יותר מסלרון ? והשאלה הכי חשובה 45$ לדורון ב SOCKET A זה לא גניבה לאור היום ? במיוחד שבקרוב המעבדים בעלי התושבת הנ"ל יעלמו מן העולם. ושוב יכול להיות שיש טעות פה באתר ? כי רשום שה L2 של הדורון היא 64KB !!!! מה לפנטיום 3 שלי יש 256 ולסלרון הכי מסריח יש 128KB !!!! HELP SOS
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב שכל ייעודו הוא שרת ביתי להורדות ואחסון. 1. אני יכול להשיג במחיר מצויין מעבד מדגם i5-4570s, האם המעבד הזה מומלץ ? לפי מה שאני קורה מדובר בגרסא Underclocked של ה4570. השאלה האם לביצועים שאני צריך יש טעם ? 2. יש לי במקרה 2 זכרונות 8גיגה HP 1333Mhz, בעוד שאני רואה שהלוח תומך ב1333 ו1600, האם המהירות עבודה הטבעית היא 1333 או 1600 ? האם יש טעם לרכוש זכרונות חדשים במקרה זה ? 3. איזה לוח הוא הזול ביותר שעוד סביר מבוסס B85 ? ראיתי Gigabyte GA-B85M-HD3 ב390 ש"ח, האם יש לאיפה לרדת ? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
שלום אני צריך עזרה חיפשתי באתר לוח אם טוב, אבל אני לא יודע איזה לוח אם לבחור. אני מחפש לוח אם משהו כזה. פרטים: 1. לוח אם שיש בו תמיכה למעבדים משולבים לעתיד, שנקראים AMD - ATHLON 64 Bit X2 או בעתיד אם אני רוצה להחליף מעבד AMD - Opteron 64 כפולי ליבה או מעבד AMD - Athlon 64 FX חד ליבה. 2. לוח אם תומך רק DDR2 3. כרטיס מסך PCI EXPRESS, איזה כרטיס טוב גרפיקה למשחקים לילדים?, היעקר שיהיה טוב ואיכותי. 4. כרטיס רשת O/B 5. כרטיס קול O/B יש בו כמה יציאות 6 או 7 משהו כזה, ושיהיה גם רמקול מיוחד סוואפ-פאוור(איך מבטאים). 6. חיבורים לדיסק קשיח IDE + SATA. 7. איזה סוג חברה לקחת זיכרון קינטון או זיכרונות זולים? המומחים מה אתם ממליצים לי לקחת לוח אם? בתודה מראש מייקל חג שמח, גמר חתימה לכל …
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, המחשב בחלקו בן 6 שנים, משמש בעיקר למשחקים. על הלוח כרגע E8400 3GHZ, וכרטיס מסך 7850HD, ספק 610W. שקלתי האם להוסיף כרטיס נוסף לCF או לרכוש חדש כמו ה 290X, אך נאמר לי שהCPU יוצר צוואר בקבוק. לכן אשמח לשמוע על CPU חלופי מתקדם יותר שיוכל לשבת על אותה תושבתת וישמש לאותם שימושים (בעיקר משחקים). תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע amd palomino athlon xp 1800 (ראה מפרט) לפי האתר של ג'יגה בייט הלוח אם שלי תומך עד athlon xp 2600+ fsb266 יאנו אין תמיכה במעבדי BARTON ומעבדי FSB333... : אם אני אחליף למעבד athlon tbred 2400 זה יהיה שווה?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח Asus P5S800-VM. הלוח מורכב במחשב דיי בסיסי (מעבד P4, המסך מחובר לכ מסך המובנה, ספק גנרי ברמה יחסית גבוהה ותקין, ומחוברים HDD ו CD ROM) כמעט בכל הפעלה ה BIOS מתאפס מעצמו ללא סיבה - יש הודעות של Overclocking Failed, Chassis Intrusion Detected F1 to continue F2 to enter setup וכן הלאה. בתוך ה BIOS הכול מתאפס - תאריך, Boot Order וכן הלאה הסוללה תקינה והחלפתי בסוללה חדשה, הג'אמפר מחובר נכון, המתח על הסוללה ועל הג'אמפר כ 3.1V כשהמחשב לא מחובר לחשמל המחשב לא באוברקלוק הג'אמפר של Chassis Intrusion מחובר נכון (על 2 הפינים במקום המפסק של ה Chassis Intrusion) אין משהוא אחר שאמור להקפיץ שגיאות BIOS כלשהן כשהרכבתי את המחשב הוא לא היה עושה את זה, יום אחד הוא פשוט התחיל
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי הרבה הרבה חיפושים אני מתייאש ופנוה אליכם בתקווה שתעזרו לי למצאו חנות שעושה משלוחים לארץ ושיש לה את הלוח הזה במלאי תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הורדתי את Sisoft ובזמן שעברתי על הנתונים פתאום הוא מציג לי את הטמפרטורה של הלוח אם 128 מעלות נראה לי קצת מוזר , הוא גם מציג טמפרטורה של הספק כוח 129 מעלות .. יכול להיות שהגלאי דפוק ?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! היום החלפתי את הזיכרון שלי בשני סטיקים של 512M של חברת OCZ. הזיכרון עובד נפלא, אך יש לי שאלה איך אני יכול לוודאות שהזכרונות פועלים בדואל? מעבד: P4 2.8C לוח אם: Asus P4S800D תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מעבדי CORE 2 DUO מתאימות בכלל משחקים? חוץ ממעבד אקסטרים ומה ההבדל בין שתיי מגה קאש ל 4 מגה קאש במה זה עוזר?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כתבה מצויינת מומלץ בחום לקרוא: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2565 AMD שליטה
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי שני הלוחות האלו מצוינים לאוברקלוק ומגיעים בערך לאותם תוצאות (אני לא טועה, נכון?). אילו יתרונות יש ל - DS3 על פני ה - S3 מלבד הקבלים היותר איכותיים שלו (עד כמה זה בכלל משפיע?) ?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-