עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אוקיי אני כניראה אקנה מחשב עם המעבד E6300 ואני עד עכשיו לא מבין מה ההבדל בינו לבין פנטיום D? למשל מחשב עם פנטים D 3.0 ג'יגה עובד כמו 3.0 א זה אני מבין מעבד קונרו E6300 עובד כמו..? 6.3 ג'יגה? או 1.86 Mhz? (כי רשום שם גם את זה ואני לא מבין) תודה למי שיסביר, ועם אתם מביאים לינק אז בעברית בבקשה..

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by sdfzxc,

איפה ניתן למצוא בארץ בחנות מחשבים (שיש לה במלאי, ולא באתר עם "הבטחה" להזמין תוך שנה), 2 סטיקים של 1024 מגה כל אחד, מסוג DDR1 עם ביצועי OC סבירים ובמחיר שפוי של פחות מ 1400 ש"ח ?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by doreiny,

P8H67-M PRO vs GA-H67MA-USB3-B3 איזה מהלוחות האלה יותר טוב? המעבד שיתחבר ללוח הוא i5 2400 תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ThePorscher,

אני רואה בלא מעט דיונים ומפרטים שממליצים על הלוח GA-P55A-UD3. כשנכנסתי לאתרים של חנויות בשביל להרכיב מפרט, ראיתי שמציעים גם לוחות אחרים של Gigabyte, למשל: GA-P55A-UD4P. כשהשוויתי בין שני הדגמים באתר של Gigabyte, ראיתי שהם יחסית דומים, חוץ מכמה יתרונות בולטים ל-UD4P. עם זאת, הדגם הזה לא הוצע פה באף דיון (0 תוצאות בחיפוש בפורום). אני תוהה, למה בעצם? האם אני מפספס פה איזה חיסרון משמעותי של ה-UD4P?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שאלת השאלות ..... כמובן מבלי לאבד ביצועים .... https://www.youtube.com/watch?v=gjdRQ2iEccI

6. שלום. כאשר מדברים על רכישת מעבד, האם יש מקום שבו אוכל ללמוד על המינוח שבו משתמשות Intel ו- AMD, וזאת כדי להבין טוב יותר איזה עדיף על השני. מלבד מהירות שעון (Ghz), אין לי ממש מושג מה שאר המלל אומר. תודה [למשל - Intel® Core™ i7-860 Processor (8M Cache, 2.80 GHz)]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Pentium 4 3.0 Ghz FSB 800 Mhz 2MB PRESSCOT SOCKET 775 או AMD 64 BIT 3200? המטרה היא למשחקים..

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by kotel,

:s05:

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אהלן! ;D יחליפו את השם ל סוקט M2 לסוקט AM2 :D ויש שם רשימה קצרה של מעבדים חדשים שיצאו... http://www.theinquirer.net/?article=28367

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Lioriii,

עשיתי עידכון לביוס ומשום מה כל פע שאני מדליק את המחשב הוא נותן לי הודעה שהוא לא מוצא את ה-PRI H.D ואז אני נכנס לביוס ולוחץ על AUTO DETECT ורק אז הוא מאשר לי את זה אבל זה כל פעם שאני מדליק את המחשב וזה מביא לי עצבים!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי???העידכון שעשיתי הוא F11 איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת זה ממש דחוף!!!!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Av_Killer,

אני מסטרים על 720/30FPS בלי בעיה האמת כך שזה לא כל כך רלוונטי לי, ובמשחקים גם ככה עובד כמו טיל, אבל בגדול הביצועים של 5820K בSTREAMING נניח ב1080\30 או 720/60 (כי 1080/60 אני לא יכול גם ככה מבחינת אינטרנט) משתפרים משמעותית? הייתי יכול תכלס להוסיף לתקציב עוד איזה 1500 שקל ולהביא לוח של MSI ו5820K ועוד DD4 מהפשוטים, מקריאה באינטרנט הבנתי שיש הבדל רק ברינדור כבד - אמת?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by srolik,

ברצוני לקנות זכרונות למחשב הישן שלי ( פאקרד בל גירסת ICONECCT פנטים שלוש 933 וניראה לי לוח משולב ) יש בשוק הרבה סוגים של זכרונות 133 SDRAM והם עולים אפילו יותר מ DDR 400 מה מהם מתאים לי ? אם מישהו יוכל להפנות אותי לחנות שמוכרים בה זכרונות כאלה במחירים סבירים ...

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by liranfa,

יש לי כרטיס זיכרון של Geil 512mb ddr 400mhz והוא עטוף במתכת כחלחלה שאמורה כביכול לקרר את הזיכרון... אפשר קצת פירוט על העניין הזה של המתכת שעוטפת את הזיכרון? איך בכללי הזכרונות של GEIL? ולפי מה נקבע ההתחממות של הזיכרון והאם זה יכול להשפיע? ואיך הזכרונות של GEIL לעומת הזכרונות של A-DATA? תודה לעוזרים

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by esaly,

שלום! אני מעוניין להוסיף למערכת שלי עוד ג'יגה זיכרון (כרגע יש לי ג'יגה אחד) ורציתי לדעת אם זה ישפר משמעותית את הביצועים... אני משחק הרבה, מוריד גם באימיול ובקליינט של ביטורנט וגולש במספר טאבים גדול... אני משתמש בXP ואין כוונה לעבור בנתיים לויסטה, רק שיצאו משחקים שתומכים בDX10... המפרט שלי בצד... אשמח לתגובות...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. ברצוני להרכיב מחשב עם מעבד intel Core i3, שישמש בין השאר גם למישחקים ברמה בינונית. כחסיד של לוחות GIGABYTE, חיפשתי לוח מתאים ולא הכי יקר. הוצע לי לוח GA-P55-US3L, שעולה 520 ש"ח. קיים גם לוח GA-P55-UD3L, שעולה בערך אותו דבר נראה כי ההבדל היחידי בין 2 הלוחות הוא שבלוח עם האות D כל הקבלים הם SOLID STATE, ואילו בלוח עם האות S רק הקבלים שסביב תושבת ה-CPU הם כאלה (כלומר שלוח ה-D עדיף) אבל... הפתעה! כשנכנסים למיפרט של 2 הלוחות האלה מתברר שה-CHIPSET הוא H55, ולא P55 כפי שעשוי להשתמע מן השם של הלוחות (וידוע ש-GIGABYTE, חוץ מלבלבל אותנו עם כל מיני סיומות, תמיד מקפידים שהשם של ה-CHIPSET בשם של הלוח יהיה מדוייק) ובעצם העניין של הסיומות קיים בכל הלוחות, גם ASUS ו-MSI ושאר יצרנים משחקי…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ron56,

יש לי מחשב פנטיום 4 לוח MSI PM8Z/3-V S775 800 MHZ THZV איזה זיכרון מתאים ואיזה גודל למחשב כזה האם יש קשר בין הזיכרון למהירות האינטרנט תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. 1. כשבוחרים לוח אם, מה צריכים להיות ההיבטים שלי? זאת אומרת למה צריך לשים לב, מה חייב להיות מה כדי שיהייה ככה וככה.. 2. מהוא הלוח אם הטוב ביותר למעבדי AMD ATHLON 64? ולמה? ככה אתה מרוצה?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מה עדיף MSI H97 GAMING 3 או MSI Z87-GD65? אני משדרג לוח ומעבד,עוד לא הוחלט איזה מעבד יכנס. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום! רציתי לשאול אם יש אפשרות (אני כמעט בטוח שיש ) ל2 מעבדים (לא מעבד כפול ליבה!) שיפעלו על מחשב אחד הכוונה היא או ל-2 תושבות למעבד על לוח אם או איזה אפשרות אחרת כמו גוף חיצוני וכו' אך כל דבר אחר גם יתקבל בברכה ואני ישמח! תודה מראש לכל מי שינסה/יעזור.............tnxx

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני מחפש בקר USB3.0 PCI-E שיתן לי לנצל את מהירות המקסימלית של ה- USB3.0 Flash Drives (או DOK למי שרוצה...) החדשים. בנוסף שיהיה לו חיבור פנימי לפנל של המארז (יתרון). האם מישהו קנה כזה בזמן האחרון ויכול להמליץ ? האם הבקרים הזולים שנמכרים באיביי יכולים להגיע למהירויות כאלה ? למשל - http://www.ebay.com/itm/PCI-Express-Card-with-2-USB3-0-Ports-4-pin-IDE-Connector-19-pin-Internal-NEW-/231048663463?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item35cb92d1a7 לגבי בקר ל- SataIII, למיטב הבנתי רק בקר שעובד ב- PCI-E2.0 x4 יכול לנצל SSD מהדורות האחרונים ? אני רואה שנמכרים באיביי בקרים משולבים USB3.0 ו- SATAIII, אבל הם לא x4, האם הם יהיו יותר מהירים מהבקר SATAII שבלוח אם ? האם ניתן ל…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by kurush,

שלום שלום, יש לי כרגע מעבד P4E3.0, שרץ במהירות באס של 220Mhz. אני לא רוצה להעלות את הבאס יותר מזה כדי לא להתיך את לוח האם. יש לי אפשרות להחליף אותו למעבד P4C 2.6. יש לי זכרון AData PC4000. האם אשיג תוצאות יותר טובות אם אחליף למעבד זה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מעבדי CORE 2 DUO מתאימות בכלל משחקים? חוץ ממעבד אקסטרים ומה ההבדל בין שתיי מגה קאש ל 4 מגה קאש במה זה עוזר?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. איך אני בודק איזה סוג זיכרון פנימי יש לי מבלי לפתוח את המחשב.........(תוכנה או משהו?!) אני שואל כי קיבלתי השבוע מחשב חדש ;D

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by GeforceFX,

אהלן חברים! ברשותי לוח ASUS P9X79PRO כמה מהפינים בסוקט 2011 שבורים ועקומים- כנראה שצריך להחליף את כל הסוקט מכירים מעבדה/טכנאי שיכולה לתקן לי את הבעיה???

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by rank,

1 מה נותנת לי הליבה הגרפית (שיפור באיזה תחום וכמה אחוזי שיפור) 2 אם אני לא מתכנן oc אז יש טעם לקנות p67 ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים