עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shikamaru,

עם אפשרויות ומוניטין הOC הטובים ביותר. עם מחיר זול. נראה מה תגידו אני אגיד מה חסר...

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by omri1958648,

שאלה קטנה לפני כמעט שנה המחשב שלי הפסיק לעלות המאווררים עבדו יש אור רק הוא עלה תמונה פתחתי אותו וראיתי כי המאוורר של הכרטיס מסך לא זז וכנראה הזמן עשה את שלו והוא נשרף לקחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי כי גם הלוח אם וגם הכרטיס מסך נשרפו ובגלל זה קניתי כבר מחשב חדש ונשאר לי 3 חלקים (2זיכרונות שכל אחד 2GB RAM DDR3 ומעבד I3 530 )השאלה שלי אם הלוח אם נשרף יש מצב שהוא גם שרף את החלקים האלו ? \תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. [table][tr][td]Q10.[/td][td] Can PCI frequency be divided by 5 when CPU clock set to 166?[/td][/tr][tr][td]A10.[/td][td]Yes, since the CPU clock set to 166, PCI would be auto divided by 5. (166/5=33 MHz)[/td][/tr][/table] ועוד דבר, VRXP על FSB של 200 מגהרץ

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אחרי שהשיקה "על הנייר" את מעבדי ה AMD Ryzen 4XXX לניידים עם שלל הבטחות למגוון רחב של שיפורים ולביצועים מרחיקי לכת - מגיעים סופסוף הביקורות על המוצרים עצמם, ונראה שאכן AMD עשתה בשוק הניידים (שוק בו לא היה לה דריסת רגל ושום מוצר איכותי באמת) מה שהיא עשתה בשנים האחרונות בשוק המעבדים השולחניים, קרי - הפכה לחלוטין את יחסי הכוחות והראתה שגם במחשבים ניידם היא יכולה לייצר מעבדים טובים משמעותית ממעבדיה של אינטל. מרגש מאוד לנו כצרכנים לראות סופסוף תחרות שמביאה לנו מוצרים טובים יותר ויותר- בניגוד ל 1-2 עשורים האחרונים של קפיאה על השמרים מבית אינטל שללא תחרות די השתדלה לשפר מוצרים בצורה מינימלית ככל האפשר. https://www.youtube.com/watch?v=Y9JcW_LtXH8

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי כשכותבים על יציאות USB בלוח אם: "6 ports at mid-board, 6 ports at the back panel" OR "Up to 12 USB 2.0/1.1 ports (6 on back panel, 6 via the USB brackets connected to the internal USB headers)" איפה זה בדיוק הMID-BOARD הזה / internal USB headers? האם זה משהו נגיש?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אז ככה.. אני מתלבט מה לקנות האם לקנות את ה-e4300 או את ה-e6300 כי לשניהם יש 1.86Ghz 2MB cache רק שה-e6300 יקר יותר ב-300 ש"ח.. האם שווה להוסיף את ה-300 ש"ח האלה או שאפשר אפילו לחסוך אותם? נ.ב איזה לוח אם כדאי לקנות למעבד הזה עד 500 ש"ח ככה שהוא יהיה לוח רחב (עם הרבה כניסות PCI וכמובן PCI-E אחד לפחות..)

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה את המפרט אתם יכולים לראות.... חשבתי על משהו כזה... Kingston 1024X2 DDRII 667MHZ CL5 AMD 3800+ Dual-Core AM2 65W ADO3800CUBOX מה אתם אומרים שווה?.. או שאני ישדרג את המחשב לאיזור של לעשות אותו HTPC?....(משמע...החלפת לוח למיקרו ATX...ומארז תואם?) טעות בפורום...נא להעביר!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by DS,

רציתי לדעת אם הלוח אם GIGABYTE ga-ep43-DS3L מגביל את המעבד E6300 לאוברקלוק. חשבתי להגיע איתו לרמה של E8400... מצטער אם זה לא בפורום OC וקירור, פשוט ראיתי נושאים כאלה פה.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. מעבדי CORE 2 DUO מתאימות בכלל משחקים? חוץ ממעבד אקסטרים ומה ההבדל בין שתיי מגה קאש ל 4 מגה קאש במה זה עוזר?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לוח האם שלי DP55WB התקלקל בשנית. פעם שנייה שמתקלקלים הספק+לוח האם במקביל. נקנו בSKYPC. פעם ראשונה התקלקלו לפני שהחנות נסגרה והוחלפו צי'ק-צ'אק במסגרת האחריות. עכשיו סקייפיסי התאחדו עם זד מחשבים. דיברתי עם שירות הלקוחות של זד, מסרו לי שהם נותנים אחריות ללקוחות סקייפיסי, אבל את הלוחות של אינטל הם שולחים לאינטל בהולנד ועד שהלוחות חוזרים לוקח לפחות חודש וחצי. נראה לכם תקין? אשמח לעצות כי לחכות חודש וחצי זה לא נקרא אחריות זה לומר ללקוח - לך תקנה חדש. אני חייב את המחשב ללימודי תעודת MCITP ולהרצת מכונות וירטואליות, אני לא יכול לחכות חודש וחצי. כמו כן אם למישהו יש קומבינות עם אינטל או חנות שיכולה לעזור לקצר את הזמן (גם בהחלפה ללוח אחר) אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום . לאחר עיון בפורום וחיפוש עדיין לא הבנתי תכלס איך אני מחשב את ה"מחלק" ?? הבנתי שיש הבדלים בין AMD , שמחושב ל HTT . לבין INTEL שמחושב לפי חילוק של הצ'יפסט . אני מעוניין לדעת תכלס , איך אני מחשב עם איזו מהירות זיכרון המעבד שלי יכול לפעול ( ללא OC ) , בלי למה וכו' . דוגמא : 1: מעבד D805 2: Athlon 3800+ . תודה רבה .

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by dino,

דוד שלי הזמין מחשב והיום קבלתי אותו כדי להרכיב לו את החלקים {לוח אם, מארז, מעבד, זכרונות, היטסינק}, הרכבתי, התקנתי את המערכת הפעלה {XP PRO}, הרצתי 3D MARK אחרי זה נכנסתי לביוס {GIGABYTE GA-7VAX}, ורשום שם שהמעבד רץ ב-27 מעלות ובתוכנה של ג'יגהבייט רשום אותו הדבר ובטעינה רשום בתוכנה של ג'יגהבייט שהמעבד רץ ב-32 מעלות, הגיוני ל-AMD? המערכת: AMD ATHLON XP 1800 0.13MICRON GIGABYTE GA-7VAX KT400 AGPX8 DDR400 SAMSUNG 256MB PC2700 DDR333 CAS 2.5 SEAGATE 40GB 7200 ATA100 2MB CACHE SIMBADA CASE + GENERIC 400W PSU CREATIVE INSPIRE 2400 2.1 2S+SUB IIYAMA 1413 PRO 0.25 HP OPTICAL MOUSE PS2/USB SONY X52 CD-ROM DRIVE SONY 1.44 FLOPPY DRIVE זו המערכת, אני יודע שיש דברים שלא קשורים אבל אין…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. השאלה בכותרת

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אהלן! ;D יחליפו את השם ל סוקט M2 לסוקט AM2 :D ויש שם רשימה קצרה של מעבדים חדשים שיצאו... http://www.theinquirer.net/?article=28367

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מה עדיף MSI H97 GAMING 3 או MSI Z87-GD65? אני משדרג לוח ומעבד,עוד לא הוחלט איזה מעבד יכנס. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שאלה האם במישחקים האתלון יותר טוב או האופטרון??...ואותו דבר גם לגבי עבודות משרדיות ועבודות רגילות בווינדוס?......ובכלליות מה כדאי.?.. וגם לגבי אובר קלוק..... תודה לכל העוזרים......

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. מה עדיף E7500 או ‏Phenom II x3 Tripple-Core 710 שניהם בערך באותו מחיר ואני לא יודעה מה עדיף לבחור ואם הפנום החדשים טובים

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שאלת השאלות ..... כמובן מבלי לאבד ביצועים .... https://www.youtube.com/watch?v=gjdRQ2iEccI

19. Started by GeforceFX,

אהלן חברים! ברשותי לוח ASUS P9X79PRO כמה מהפינים בסוקט 2011 שבורים ועקומים- כנראה שצריך להחליף את כל הסוקט מכירים מעבדה/טכנאי שיכולה לתקן לי את הבעיה???

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by huber,

כנראה יגיע ב 2022, עם DDR5, חריץ הרחבה PCI-E5 וייצור בטכנולוגיית מזעור של 5NM:

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by liranfa,

יש לי כרטיס זיכרון של Geil 512mb ddr 400mhz והוא עטוף במתכת כחלחלה שאמורה כביכול לקרר את הזיכרון... אפשר קצת פירוט על העניין הזה של המתכת שעוטפת את הזיכרון? איך בכללי הזכרונות של GEIL? ולפי מה נקבע ההתחממות של הזיכרון והאם זה יכול להשפיע? ואיך הזכרונות של GEIL לעומת הזכרונות של A-DATA? תודה לעוזרים

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by kob27,

קניתי במחיר מצחיק 2 ג'יגה זיכרון משומש של CORSAIR מדגם CMX 3200C2 DDR400 PLATINUM אבל נראה לי שעבדו עלי וזה בעצם CAS 3 ולא CAS 2. תראו את התמונה הבאה (ברקע שמתי תמונה של Cynthia Lea כדי שיהיה נחמד להסתכל) והשאלה היא האם הזכרון מזויף? כי ב CPU-Z כתוב שזה CMX1024-3200C2 של CORSAIR שזה אומר שזה CAS 2 אבל בתיזמונים זה כותב 3.0, ולמה כתוב בסיריאל נמבר FFFFFFF ותאריך ייצור שבוע 225 שנה 225? וגם שיניתי בביוס לתיזמונים הבאים 2-3-3-6 שזה מה שאמור להיות עבור הזכרון מהדגם הזה אבל ב CPU-Z ה SPD עדיין נשאר ללא שינוי. מה אתם חושבים, יש לי סיבה להחזיר המוצר ולבקש את הכסף חזרה? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by santapwz1,

היי חברה יש לי שאלה אני מתכנן לקנות מחשב חדש http://ksp.co.il/?print=16015 זה המפרט יש לי כבר ספק: seasonic 620w modular יש לי כמה שאלות עליו: מעבד AMD Trinity Quad-Core A10-5800K Socket FM2 3.8GHz (4.2GHz Turbo) Radeon HD 7660D לוח אם Gigabyte GA-F2A55-DS3 FM2, AMD A55, DDR3 1866, HDMI, PCI-E, GBL זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 מה אתם אומרים על השילוש הזה אני יותר בכיוון של סרטים באיכות גבוהה וקצת משחקים באיכות סבירה ,לא משהו מטורף משהו נורמלי לגמרי איך המעבד משולב כרטיס מסך ? ולמה כולכם תמיד הולכים על אינטל,מה היתרון שלהם על המעבד AMD שנתתי ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ybit,

איזה מבין שני הלוחות הבאים עדיף על מערכת מבוססת core 2duo ? 1- DFI INFINITY 975 X IG 2- GIGA byte ga965pds3 אני מחפש את הלוח אם הכי בטוח לעבודה עם הקונרו, שיהיה מבוסס ATI , ושלא יעלה יותר מ k1200 - אם יש לכם הצעות נוספות ללוחות אם אני ישמח לשמוע, תודה

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. קודם תענו לי על השאלה ששאלתי בכותרת כי משהו פה לא ברור לי. אני לא זוכר אם שלתי את השאלה הזאת כבר אבלי אשאל שוב כי אני רוצה להיות בטוח. Athlon 64 +3000 יותר טוב מהמעבד P4 3.0Ghz ?? ועוד שאלה קטנה: ה-2.0Ghz שיש ב-Athlon הם כמו ה3.0Ghz שיש ב-P4 או שהם כמו ה-800Mhz שיש ב-P4?? תודה לעונים..!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים