מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה יש לי עוד זמן לעבוד על מפרט שהכנתי בפורום מפרטים ולפי מה שהבנתי לא חיבים P35 לQ6600 אז ככה אני מחפש לוח של אסוס שמתאים לQ6600 \ ל4 גיגה זכרון \ולHD2900פרו-כרטיס גדול פיזית ללוח צריך להיות גם חריץ PCIE נוסף לכרטיס רשת אלחוטי זכרונות אני צריך 4 גיגה זולים שיתאימו לרכיבים האחרים לא מתוכנן OC לזכרונות ואני מתכנן לקנות מסקאי פי סי ככה שבבקשה תמליצו מישם בתודה קרירין
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, הרכבתי אתמול מחשב חדש , מפרט E6600 ASUS P5K-E 2GB DDR II 1066 משום מה הקריאה טמפ' שלי דרך ה AI וגם ASUS BROB ,רחוקה מלהיות מדוייקת בין 230 -240 מעלות !! יש דרך לתקן את זה ?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מנהל בפורום המליץ לי לקנות את הלוח GA-73PVM-S2H כי יש שם את כל הפיצרים שאני צריכה אבל שמתי פתאום לב שה 7100 תומך DX9 ה X4500 הקודם שהיה לי תמך DX10 זאת אומרת שאני לא יוכל לשחק משחקים פשוטים כמו FIFA 2010 כי רשום על הקופסא DX10 מה לעשות ? G41 היה עדיף במקרה שלי ? אין משחקים היום שתומכים ב DX9 אנחנו בדור של 10 ועוד מעט ב 11 אוף ... וחוץ מזה ה 7100 חלש משמעותית מה X4500 נכון ? עכשיו כל משחק שאני אנסה להתקין יתן לי שגיאה בגלל חוסר התמיכה ב DX10 ? יש את הלוח P5N7A-VM עם 9300OB DX10 אבל הוא ממש יקר ! עולה 630 שקל !!!!!!!! והתמיכה בזכרונות עלובה DDR2 800.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה לוח NFORCE 4 יותר טוב? ASUS A8N-SLI Deluxe / ASUS A8N-SLI 939 או GIGABTE GA-K8NXP SLI 939 כמו כן, עוד לוח אם של GIGABYTE שהוא NF4 אבל לא תומך בSLI: GIGABTE GA-K8NXP 939 רוב הסיכויים זה שאני לא הולך לעשות SLI (אולי עוד שנה +-) אני לא צריך ממש את כל הפונקציות היקרות האלה שמציעים הלוחות היקרים של GIGABYTE וASUS אז יש אולי לוחות NF4 אחרים טובים שהם לא כאלה יקרים? זה הדגמים היחידים שנמכרים בארץ? (לקחתי את הדגמים מנועה מחשבים)
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הרבה פעמים ראיתי אתכם אומרים שה P1.6 לא קיים,וההפסיקו לייצר או משהו כזה. אז למה יש באיזשהו אתר פופולרי מקוון למכירת מחשבים כזה מעבד? (אה!! איך להמנע מפירסום חינם1!!!! תותח אני... ;D) אם אני אבל אישור מיוחד אני אתן לינק. והאם כדי לקחת את זה שמצוי שם באתר, הלו הוא ה - Intel P4 - 1.6GHz 478PIN 512k Cache או את ה Intel P4 - 1.8AGHz 478PIN 512k Cache שגם כן מצוי שם? אני מדבר על שני אלו המסויימים! וזהו. עריכה - עם EPOX 4G4A, איזה זיכרון? אני 512 ביחידה אחת, אבל לא נורא אם יבוא כפול. ל OC עריכה 2 - יש לוח אחר בלי סאונד? שיחסוך לי בהוצאות? כמו זה שרשום שורה מעל, איכותי כמוהו, אבל בלי תג מחיר כזה?רק שם ראיתי איפה לחסוך. צריך שיהיה לו LAN, בלי סאונד, טוב ל OC, עם RAID..... תודה …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות, בעוד בחודש ימים, לוח אם (ASUS, INTEL, או משהו איכותי אחר), מעבד (סביבות ה 2.26-2.53GHz, _לא_ הדגמים האחרונים בשוק), וכ 512MB זיכרון. רצוי מאוד שהלוח יכיל _יותר_ משני מקומות לזיכרון. רצוי (אבל לא חובה) שהלוח אם יכיל גם כרטיס קול (5.1). תקציב: עד 2500 ש"ח (רצוי פחות). תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משפחת Cascade Lake-X לשוק הביתי צפויה להיחשף בסתיו הקרוב עם עד 18 ליבות עיבוד - וערכת שבבים מעודכנת בשם X299G לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הציעו לי מפרטים לבניית מחשב השימושים יהיו למדיה סנטר סרטי HD + אינטרנט + ושימושי משרד איזה שילוב עדיף ? BLKDG45ID + E7400 = 1100 או Gigabye- GA-E7AUM-DS2H + E5300 = 950 האם ההבדל בביצועים משמעותי ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחר הגיע הזמן לאסוף את המחשב החדש ואיתו לשלוח את הזיכרון Muskin DDR2 4096MB (2048x2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM 557 לתיקון. הבעיה שהוא מגיע בקיט ויש בו 2 זכרונות שכל אחד 2 ג'יגה, אבל אחד הכרטיסים עובד כך שאני צריך לשלוח לתיקון רק את אחד הכרטיסים. בשביל לשלוח את הכרטיס לתיקון אני צריך למסור גם את הכרטיס העובד? או לפחות להביא אותו איתי? כי בלי זה אין לי עוד זכרון בנתיים למחשב חשבתי שאם הם ירצו להחליף את הזכרון הם ירצו גם את השני . תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח אם GIGABYTE ga-ep43-DS3L מגביל את המעבד E6300 לאוברקלוק. חשבתי להגיע איתו לרמה של E8400... מצטער אם זה לא בפורום OC וקירור, פשוט ראיתי נושאים כאלה פה.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Guys, I just cant make my final decision. I`ve built to systems: 1. Establish on Barton`s core - 2800+, for games, performence one . 2. the second with same budget, but establish on A64 Core, Average one (same budget and better products). My question is which of them to take? the A64 very good and got the new technolegy of 64 but contains an average mobo because all the mobo`s for A64 are new, and got lots of bugs like no AGP/PCI lock and stuff like that. Beside it, the system establish on Barton is very good cause cheaper then the A65 products and same budget, good video card (ati9800pro/ and the a64 - fx5900XT) good mobo for oc, stable . so what do you think i`ll…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מעוניין להתייעץ אתכם בנוגע לשיפור ביצועים. המערכת הראשית שלי (מפרט מלא בצד) מתחילה להתיישן, ועומדות בפני 2 אופציות כרגע, כמו שאני רואה את זה: 1. OC עם ניקוי אבק, סידור כבלים, הוספת מאוורר (מת לי ה120 מ"מ שמוציא אוויר וכבר חצי שנה המחשב רק מכניס אוויר...), מריחת משחה טרמית חדשה, ולבסוף גם איזה DEFRAG או אפילו פירמוט מלא להשלמת הרענון. כמו שרואים, המערכת הזו בעלת פוטנציאל די גדול ל OC, אבל לקחת בחשבון שאני אהיה מאוד מתון ופחדן בנושא הזה. 2. לקנות AMD כפול ליבה כלשהו ב EBAY, ואולי גם זכרון (2 סטיקים של ג'יגה, שיעבדו ב DC ולמכור את הזכרון הנוכחי). ואז גם לבצע את כל השלבים שב-1 למעט ה OC (יידחה לעתיד במקרה שאופציה 2 תבחר). בשני המקרים, צריך לקחת כאן בחשב…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ככה שיעבוד טוב על משחקים (HL2) בלי בעיות, שיסתדר עם קידוד סרטים ומערכת הפעלה (לא משהו מיוחד... אבל שלא יהיו בעיות עם זה) אבל בעיקר אני רוצה אותו למשחקים... כמו שאמרתי התקציב הוא בערך 2000 שקל (פלוס מינוס)
-
- 40 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כתבה מצויינת מומלץ בחום לקרוא: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2565 AMD שליטה
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני יודע שזה שייך איך שהוא לטכנולוגיה של המעבד.... ואני יודע שזה קיים רק במעבדים 3.66MHZ אבל בבקשה מה זה? ומה זה אומר ולמה אין את זה במעבדים נמוכים יותר כמו 2.66 או 2.4 תודה אחים שלי
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ללוח אם חדש שיתמוך בAGP intel dual core ddr2 האם יש כזה דבר? אם כן, תתנו לי לינק בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איאלץ לוותר על "האיכות הגרמנית": http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308&products_id=4875 ולבחור אחד מבין אלה: 1. GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ב-1885 ש"ח 2. PQI TURBO 1024MB DDR2 800MHz CL 4-4-4-12 X2 - ב-1440 ש"ח 3. SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4 - OC MEMORY + HEAT SINK ב-1760 ש"ח אני לוקח E6400 + DS4 ומתכנן OC בינוני. אגב, האם לנסות להשיג את ה-Cellshock בכל מקרה? האם האלטרנטיבות פה מספקות? תודה!
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי לאחר התלבטות לא מעטה החלטתי על שני הרכיבים הבאים: לוח אם: 1. DFI LANPARTY NF3 (700 שקל) מעבד: 2. AMD SEMPRON 2600+ (400 שקל) זיכרון 3. 512MB - הדבר היחיד שאני יודע הוא שאני רוצה 512MB, ונראה לי שכל מה שאני צריך זה DDR400 העניין הוא, שכמו שניתן לראות במאמר הנפלא הזה: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-2600.html ניתן לבצע OC במערכת הנ"ל (אותו לוח אם ואותו מעבד) מ- 1.6Ghz ל-2.4GHz!!!! בכתבה עצמה הם משתמשים בזיכרון מטורף של CORSAIR שעולה איזה 1500 שקל אם לא יותר השאלה היא האם אני באמת צריך כזה זיכרון בשביל OC כזה? מה הזיכרון הזול ביותר שאני יכול לקנות ש: 1. יאפשר את ה-OC הזה, קודם כל 2. יאפשר אולי גם OC לזיכרון, גם אם מועט? אם אפשר נא תנו מספר הצעות …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן שלום לכולם! השבוע קיבלתי סט זכרונות חדש: Corsair 16GB DDR3 1600MHZ CL9 כמובן 4 יחידות כל אחד 4GB, עכשיו הבנתי שיש דרך לשפר את צורת העבודה או משהו כזה לפי מה שקראתי פה "בשאלות נפוצות" הבנתי שזה נקרא דואל צ'אנל, מה שלא ממש הבנתי זה איך עושים את זה? אשמח אם תוכלו לעזור תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי DELL M3800 מגמגם קצת כשאני מפעיל קבצים כבדים של מודלים 3D אפילו בלי טקסטורות ובלי הצללות בתוכנות פשוטות כמו סקצאפ. השאלה אם שדרוג הזיכרון ל16GB (ראיתי ב200 ומשהו שקל באמזון ) שווה את הכסף? או שזה עניין של מעבד או כרטיס מסך לדעתכם? המפרט היום הוא: I7 4712HQ 12GB DDRL3 NVIDIA QOUAD 1100M
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם בימים אלו אני מנסה לשפר את הלפטופ שלי אני עובד הרבה עם תוכנות כבדות שזוללות לי את הזיכרון (תוכנות תלת מימד) בנוסף לכמה דברים שאני מנסה לעשות איתו אני רוצה לשפר את הזיכרונות אך למרבה הפלא המחשב הזקן שלי לא תומך ביותר מ4 ג'יגה שמותקן כעת עכשיו לאחר ההקדמה המדהימה השאלה שלי היא Ready Boost - הבנתי שאפשרי לחבר DOK שישמש כזיכרון, במידה ואחבר DOK 8G כמה זה יעזור למחשב? ואם אני מחבר אותו דרך מפצל האם זה יוריד משמעותית את העזרה שלו? הרעיון הכללי שלי זה לבטל את הCD ובמקום שהתפנה לי אני רוצה להכניס HDD, מתאם BT, קורא כרטיסים SD, וכמה חיבורי USB נוספים שאחד מהם כנראה יהיה הDOK המדובר תודה לעוזרים וסליחה על החפירה עריכה: אם אני ילחים את הDOK ישירות לUSB חיצוני שלא יהיה חל…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. כן זה בטח כבר ישנות, אבל היום מעבדי הבולדוזר יצאו למכירה [לפחות בארה"ב אפשר למצוא את חלק מהליין בחנויות]. שמתי לב שיש המון דיבורים על הנושא של תמיכה ברמת התכונה בריבוי ליבות. כך צויון שישנם משחקים שלא מנצלים את ריבוי הליבות, וישנם שמתחילים. לגבי עריכת הווידאו, שדווקא התוכנות כן תומכות בריבוי ליבות (או נימים - יהיה ההבדל אשר יהיה). בכל אופן, אותי מעניין יותר אם ווינדוס עצמה תומכת בריבוי ליבות/נימים. ואם ווינדוס 7 לא, האם ווינדוס 8 תדע לנצל את ריבוי הליבות? [אחת הסיבות שגומרות לי לשאול, היא שבשימוש סביר של ווינדוס 7, מנהל המשימות מראה לא פחות מ 4 ליבות תחת PARKED במעבד ה 2600K]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד זה תומך בתדר זכרון 2666. אם וכאשר מבצעים oc אז עד לאיזה תדר הוא יכול להגיע? ובהתאם לכך גם לאיזה סוג זכרון של תדר הכי גבוה יכול להתאים לו? הכי הרבה 3200 או יותר ? שאלה נוספת לגבי ספק כוח למיטב ידיעתי במעבד זה צריכת החשמל נמוכה יותר אך בעת oc או ביצוע עומס רב על המעבד, רצוי שיהיה ספק כוח גבוה של 650w לפחות, או יותר מכך ? או שבכלל אין קשר לספק כוח ? בשונה מכרטיס מסך שהוא כן מצריך ספק כוח מסוים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-