מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי שאלה כאשר אני מחליף לוח-אם אזאני צריך לפרמט את הכונן הקשיח שלי ביגלל שיש לי windows 7 מקורי ואני לא רוצה שיהיה בעיות של אי מקוריות כאשר הוא יגיד לי שה windows לא מקורי גם אני צריך לפרמט איזשהו רכיב אחר אשמח לדעת
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני בדרך לקנות מחשב שמיועד לגרפיקה בלבד ללא משחקים בכלל חשבתי על i5-2500 אבל הוצע לי מעבד FX4100 של AMD בהפרש כספי ניכר. כיוון שאין לי שום מידע על מעבדי AMD רציתי להיוועץ בחברי הפורום הנכבדים לאיזה מעבד של אינטל הוא דומה מבחינת הביצועים הגרפיים שלו. אודה לכל התייחסות
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לידידה שלי שיש מחשב ישן שהיא משתמשת בו רק לאינטרנט וMSN. הלוח אם ישן מאוד, והיא רוצה לקנות זיכרון חדש, כדי שלפחות XP ירוץ עליו בצורה נורמלית.... חשבתי שכדי אז שהיא תקנה סטיק אחד של 1 ג'יגה... אבל.... אין לי מושג באיזה זיכרונות הלוח אם משתמש, ואם בכלל עדיין מוכרים זיכרונות שתואמים ללוח אם... הלוח אם הוא MS-6385. מישהו יודע איזה זיכרון צריך לקנות לו?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה לוח NFORCE 4 יותר טוב? ASUS A8N-SLI Deluxe / ASUS A8N-SLI 939 או GIGABTE GA-K8NXP SLI 939 כמו כן, עוד לוח אם של GIGABYTE שהוא NF4 אבל לא תומך בSLI: GIGABTE GA-K8NXP 939 רוב הסיכויים זה שאני לא הולך לעשות SLI (אולי עוד שנה +-) אני לא צריך ממש את כל הפונקציות היקרות האלה שמציעים הלוחות היקרים של GIGABYTE וASUS אז יש אולי לוחות NF4 אחרים טובים שהם לא כאלה יקרים? זה הדגמים היחידים שנמכרים בארץ? (לקחתי את הדגמים מנועה מחשבים)
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו שמע על המעבדים החדשים האלה שלהם? עם 2MB CACHE האם זה חזק ומהיר יותר ממעבד 64 AMD ?? והאם כל לוח LGA775 יכול לתמוך בזה???
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אתחדש במחשב חדש, אך שמעתי שיצא דור חדש של מעבדים לחברת אינטל. רציתי לשאול מה צפי ירידת המחירים למעבדים הקיימים בשוק היום ובכמה מחירם יירד? האם כבר המחירים ירדו ומורגשים היטב? תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אחליף בקרוב את הE5200 שלי לQ8400 שאני משיג מחבר. בדקתי שהלוח אם תומך 45 NM. המעבד יגיע בלי מאוורר, אפשר יהיה להשתמש בזה של הE5200? בנוסף, אני לא מתכוון לפרמט, האם יש צורך להסיר את הדרייבר של אינטל והלהוריד חדש או שזה אותו הדרייבר? ושאלה אחרונה, הפעם האחרונה שהרכבתי מעבד היה לפני די הרבה זמן, יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת על התהליך או שלראות סרטונים יספיק?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה יעלה מוצר הדגל חסר התקדים של AMD לשוק הביתי? כעת יש לנו רמז עסיסי לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום, התקנתי ווינדוס 7 על מחשב ישן שלי ומערכ ההפעלה windows 7 ultimate בעברית לא מזהה את כרטיס הקול שנמצא על לוח האם. לוח אם ASUSP4P 800 SE. חיפשתי באתר של ASUS.. אין דרייברים לאודיו למערכת ההפעלה ווינדוס 7 עזרה בבקשה? אולי אפשר להתקין דרייבר אחר ???
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד זה תומך בתדר זכרון 2666. אם וכאשר מבצעים oc אז עד לאיזה תדר הוא יכול להגיע? ובהתאם לכך גם לאיזה סוג זכרון של תדר הכי גבוה יכול להתאים לו? הכי הרבה 3200 או יותר ? שאלה נוספת לגבי ספק כוח למיטב ידיעתי במעבד זה צריכת החשמל נמוכה יותר אך בעת oc או ביצוע עומס רב על המעבד, רצוי שיהיה ספק כוח גבוה של 650w לפחות, או יותר מכך ? או שבכלל אין קשר לספק כוח ? בשונה מכרטיס מסך שהוא כן מצריך ספק כוח מסוים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן שלום לכולם! השבוע קיבלתי סט זכרונות חדש: Corsair 16GB DDR3 1600MHZ CL9 כמובן 4 יחידות כל אחד 4GB, עכשיו הבנתי שיש דרך לשפר את צורת העבודה או משהו כזה לפי מה שקראתי פה "בשאלות נפוצות" הבנתי שזה נקרא דואל צ'אנל, מה שלא ממש הבנתי זה איך עושים את זה? אשמח אם תוכלו לעזור תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים אני מעוניין במעבד 8700K הלוח שלי הוא-ASUS Z170-P הוא בן שנתיים כמעט והוא תומך במעבד שלי I76700 הרגיל\ולא ה K עכשיו יש מצב שאני יכול להחליף רק מעבד ממקום לוח?כי הלוח נראה לי תומך גם בחדשים אבל זאת רק דעתי. הוא תומך למשל ב DDR4 בזכרונות וכדומה. השידרוג העיקר יהיה מעבד וכרטיס מסך: מעבד I78700K כרטיס מסך Asus GTX 1080 ROG STRIX 8GB GDDR5X DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E כמו כן איפה הכי זול\אמין לרכוש את שני הדברים הנ''ל? תודה מראש לעוזרים שבת שלום. אגב המעבד הוא ככה: מעבד אינטל Intel Core i7 8700K 3.7Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נמכרים בSKYPC לוחות אם עם צ'יפסט P31 בגרסאות DS3L וS3 מה ההבדל בין צ'יפסט P31 לP35? כי ההבדל במחיר די גדול.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות את אחד מהלוחות האלה Abit NF7-SL או Abit AN7 המטרה: אוברקלוק (לא רצחני, כי אני צריך שקט... :-P ) יוחלפו הזיכרונות בעתיד לזכרונות טובים. ושימוש בSATA (לא RAID) , ושימוש ב.קול יחסית איכותי עם עדיפות ליציאה דיגיטלית תסתכלו במפרט שיש לי עכשיו <<< הNF7 ידוע כלוח מוצלח עם צ'יפסט nforce2 וה AN7 חדש, עם הGURU ושאר שטויות עם צ'יפסט nforce400 אני נוטה לכיוון הAN7 (סתם בא לי לוח מצ'וכלל 8) ) בדיון אחר ציין roadrunner ציין roadrunner מישהו יכול לאשש טענות אלה? לשנות את החלטתי? מה ידוע לכם ומתי אמור לצאת הREV החדש של הלוח אם בכלל?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים שנת 2007 בעוד חודש מגיע ואני לקראת רכישת המחשב שלי בתחילת השנה ASUS P5W DH Deluxe הוא הלוח שעומד אצלי על הכוונת ממספר סיבות חשובות לי 2 IDE מה שלא מוצאים כיום ברוב הלוחות לצערי הרב ESATA שמאוד חשוב לי PCI רגיל לכרטיס קול שלי למטה בלוח יותר מ 4 יציאות SATA על הלוח ובעיקר קירור פסיבי שקט לחלוטין כל שאר הדברים בשבילי הם מיץ עגבניות וממש לא הייתי משלם עליהם (אבל מה לעשות הם גם שם...) עכשיו הלוח הזה יחסית מאוד יקר וישנם עוד 2 אופציות בשבילי שאולי טובות אף יותר : לוח P5B Deluxe שמאוד מושך חוץ מחיסרון אחד שהוא כמובן IDE אחד לוח זה טוב מאוד ל OC שאני כנראה אעשה עם E6300 במטרה להגיע ל 3 GHZ יציב הפיתרון לחוסר IDE יכול לבוא בשתי דרכים 1- צור…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב לעבודה DELL VOSTRO 3900 עם מעבד i7-4790, כרטיס מסך GeForce GTX745 4G ו16GB RAM. רוב העבודה היא עם סולידוורקס - הרכבות גדולות וריבוי פיצ'רים. ממה שקראתי בהרבה מקומות כדאי קודם לשדרג את המעבד לפני שאני משדרג את הכרטיס מסך. לפי המפרטים של אינטל, המעבד הכי חזק עם FCLGA1150 זה מה שיש לי. הצ'יפסט של הלוח אם הוא Intel H81. הצעות איך אפשר לשדרג כדי לקבל עבודה מהירה וחלקה יותר? לוח אם ומעבד? או רק מעבד אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז AMD ממשיכה להוציא מעבדים חדשים. המעבדים מהסדרה הזאת כמובן פחות רלוונטיים למשתמשי קצה ומיועדים לשרתים אבל כמובן , מתבססים על אותה הארכיטקטורה החדשה שלהם, כמו RYZEN ולפחות לפי המודגם בסרטון הזה, הביצועים גם בתחום השרתים מצליחים מאוד אל מול המעבדים של אינטל, גם החזקים ביותר. הכרזה על מעבדי NAPLE של AMD והשוואה למעבד Intel Xeon E5-2699 V4
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בחיפוש אחר מחשב נייד חדש, אני שם לב שהרבה דגמים באים עם מעבדים של 2 ליבות. לדוגמה, המעבד i3-1115G4 : https://tms.co.il/workstations/notebooks-tablets/notebook?product_id=105509&sort=p.price&order=ASC סליחה על הבורות, זה לא סטנדרט ״ישן״ מדי? או, שעבור מחשב נייד בסיסי זה מספיק? (בהנחה שמדובר בשימוש די קל כמו הרצת קוד פשוט, מסמכים, דפדפן ומקסימום נטפליקס, ובהנחה ששאר הפרטמרים לא רלוונטיים, או דומים למחשב בלינק). או, שבכל זאת רצוי להתעקש על 4 ליבות? וגם, אני מניח שמעבד חלש יותר יתן יותר זמן סוללה? אני שואל ספציפית כאן ולא בפורום יעוץ לפני קנייה, עניין המעבד זה הדבר היחיד שחסר לי להבין. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי לומר דבר ראשון שאני נהנה מאתר ומהפורום כבר הרבה זמן למרות שאני לא פעיל בצורה שאני קורא מתעדכון באתר רציתי להביא לשומת הלב שלכם משהו מעניין החברה ASUS הוציא התקן שמתלבש על תושבת של Socket 478 והופך אותו ל Socket 479 שאפשר להתקין עליו את המעבדים של Pentium M שהם יותר חזקים הראי רק לאחרונה קראתי מאמר אצלכם שאינטל עוברת ליצור של כל המעבדים לPentium M אז כבר עכשיו אפשר לעבור בלי לשנות את הלוח הינה הלינק לאתר של ASUS למי שרוצה לקבל פרטים http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=54&l3=0&model=467&modelmenu=1
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב למשחקים ,קצת פוטושופ ועריכת ווידאו,בעיקר משחקים. הרצת סרטי HD. המפרט המתוכנן הוא Gigabyte MA-770T-USB3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1837 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪212 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 GainWard GeForce GTX460 1GB Golden Sample GDDR5 :Bonus Just Cause 2, יחידות 1 ₪1234 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2006 מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming , יחידות 1 ₪253 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1215 SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plu…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מאשר אם הייתי הולך רק על זיכרון 2666 במערכת RYZEN תודה שם מוצר דגם כמות מחיר יחידה סה"כ DDR 4 16G/2666 Samsung 3rd Party D416G2666SA3D 2 ₪ 231 ₪ 462 HP DDR 4 16G 3000 CL16 V6 7EH65AA 1 ₪ 319 ₪ 319
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
אם תראו הודעות אחרונות שלי הייתה לי בעיה עם ההארדיסק ועדיין נמשכת A disk read error occurred לפני שאני מעלה את הווינדוס ולא נותן לי להעלות וכשאני אני לוחץ ריסט זה שוב קורא שאני מוציא את הכבל IDE מההארדיסק ומחזיר חזרה לפעמים זה מסתדר ולפעמים לא. ניסיתי לשים כבל שהיה לי מפנטיום 3 ועדיין זה לא עזר שמתי לב גם שהכבל לא מתלבש כמו שצריך על היציאה של ה IDE שעל הלוח אבל הוא עבד כשקניתי את המחשב, סטירה לא? אולי משהו נדפק? בקיצור בזיגזג אמרו לי שהבעיה כנראה שההארדיסק מת והוא עובד מדי פעם אבל בתוכנה של WD זה לא הראה שום בעיות עכשיו צריך קצת כוח כדי להכניס את הכבל ל IDE כי הוא לא מתלבש משהו אז נשבר הצד של הפלסטיק הירוק ועכשיו אי אפשר לחבר לשם כלום הלוח הוא ABIT NF7-SL ויש לי עליו אחרי…
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הציעו לי מפרטים לבניית מחשב השימושים יהיו למדיה סנטר סרטי HD + אינטרנט + ושימושי משרד איזה שילוב עדיף ? BLKDG45ID + E7400 = 1100 או Gigabye- GA-E7AUM-DS2H + E5300 = 950 האם ההבדל בביצועים משמעותי ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-