מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
חשוב גם מקום ל GEFORCE 970 GTX שלי כמובן אשמח להמלצה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אחליף בקרוב את הE5200 שלי לQ8400 שאני משיג מחבר. בדקתי שהלוח אם תומך 45 NM. המעבד יגיע בלי מאוורר, אפשר יהיה להשתמש בזה של הE5200? בנוסף, אני לא מתכוון לפרמט, האם יש צורך להסיר את הדרייבר של אינטל והלהוריד חדש או שזה אותו הדרייבר? ושאלה אחרונה, הפעם האחרונה שהרכבתי מעבד היה לפני די הרבה זמן, יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת על התהליך או שלראות סרטונים יספיק?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה לוח NFORCE 4 יותר טוב? ASUS A8N-SLI Deluxe / ASUS A8N-SLI 939 או GIGABTE GA-K8NXP SLI 939 כמו כן, עוד לוח אם של GIGABYTE שהוא NF4 אבל לא תומך בSLI: GIGABTE GA-K8NXP 939 רוב הסיכויים זה שאני לא הולך לעשות SLI (אולי עוד שנה +-) אני לא צריך ממש את כל הפונקציות היקרות האלה שמציעים הלוחות היקרים של GIGABYTE וASUS אז יש אולי לוחות NF4 אחרים טובים שהם לא כאלה יקרים? זה הדגמים היחידים שנמכרים בארץ? (לקחתי את הדגמים מנועה מחשבים)
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ! קודם כל אני אנצל את ההזדמנות (השנייה שלי) ואגיד שלום - אני חדש פה אז לשאלתי.. מה יותר טוב לקנות מחשב פנטיום 4, 3.4 מעבד ליבה כפולה (2mb*2) או Core2 את ה-E6600 ? אם אפשר בבקשה לתת לי נימוקים למה X יותר טוב מ-Y אז בכלל... אם זה מבחינת מחיר.. אם זה מבחינת ביצועים... ואם זה בכלל מבחינה שאתם מבינים. כי אני לא ממש מומחה במחשבים () ובגלל זה אני מאוד אשמח אם תייעצו לי. תודה רבה על עזרתכם שי
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע יש לי את המפרט הבא: Intel pentium 4 3.0 Prescott 32 bit Asus לא משנה כרגע הדגם 2*512 DDR גם לא משנה המהירות והחברה אני לא מעוניין לקבל ביקורת על המפרט או הצעות אחרות למפרט וכו' אלה אני רוצה שתתמקדו בשאלה שלי מה יותר משתלם מבחינת ביצועים (לא מבחינת תשלום) ל 4-5 השנים הקרובות מעבד 32 ביט או 64 ביט (אני לא מעוניין בשידרוג במשך 4-5 השנים הקורובות) במקרה ואני לקוח 64 ביט אני חייב לקחת לאוח אם אחר וזיכרונות DDR2 שכל זה + תוספת של 90$ אז מה יותר שווה להוסיף את ה 90$ (שאין לי בעיה להוסיף) וקחת 64 ביט או להישאר אם 32 ביט? אני חוזר שוב אני לא מעוניין בתשובות כמו קח 32 אחרי שנה תשדרג אני לא מתכוון לשדרג/להחליף/לקנות מחשב חדש או חלקים בודדים (רק אולי כרטיס מסך) במשך 4-5 שנים הבא…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, הרכבתי אתמול מחשב חדש , מפרט E6600 ASUS P5K-E 2GB DDR II 1066 משום מה הקריאה טמפ' שלי דרך ה AI וגם ASUS BROB ,רחוקה מלהיות מדוייקת בין 230 -240 מעלות !! יש דרך לתקן את זה ?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נמכרים בSKYPC לוחות אם עם צ'יפסט P31 בגרסאות DS3L וS3 מה ההבדל בין צ'יפסט P31 לP35? כי ההבדל במחיר די גדול.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם לא מתכנן המהרה, האם כל ההבדלים בינהם זאת האפשרות ל smart response?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במערכת הפעלה של ויסטה (32 ביט) ומשחק ב-FALLOUT 3. סה"כ הביצועים די טובים אך ציפיתי ליותר... להערכתי צוואר הבקבוק של המערכת הינו זיכרון ה-DDR (רק 1 ג'יגה וגם די איטי). לפני שאני אקנה זיכרון חדש אני רוצה לבדוק האם באמת זאת הסיבה ומכאן השאלה: 1. יש דרך לבדוק בכמה מהזיכרון שלי אני משתמש בכל רגע נתון או תוכנה כלשהי המאפשרת לראות מה מעכב את פעולת המערכת ? 2. על סמך ידע אישי, מישהו יכול להגיד מה גורם לצוואר הבקבוק של המערכת שלי ? תודה לכולם.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אשמח לעצה. ברשותי מחשב יחסית ותיק עם 8 ג'יגה זכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE (2 סטיקים) ולוח אם: GA-H77M-D3H Gigabyte אני רוצה להוסיף עוד 8 ג'י'גה למערכת (על מנת להגיע ל16 סה''כ). האם יש מניעה בדרך ההוספה\חיבור? אני זוכר שהיה את כל נושא ה dual ddr שסטיקים היו צריכים להיות מחוברים בזוגות זהים וכ''ו. מה ההמלצות היום? ואשמח כמו כן להמלצה ספציפית על זכרון, מעדיף מ TMS
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו שמע על המעבדים החדשים האלה שלהם? עם 2MB CACHE האם זה חזק ומהיר יותר ממעבד 64 AMD ?? והאם כל לוח LGA775 יכול לתמוך בזה???
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה כאשר אני מחליף לוח-אם אזאני צריך לפרמט את הכונן הקשיח שלי ביגלל שיש לי windows 7 מקורי ואני לא רוצה שיהיה בעיות של אי מקוריות כאשר הוא יגיד לי שה windows לא מקורי גם אני צריך לפרמט איזשהו רכיב אחר אשמח לדעת
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות את אחד מהלוחות האלה Abit NF7-SL או Abit AN7 המטרה: אוברקלוק (לא רצחני, כי אני צריך שקט... :-P ) יוחלפו הזיכרונות בעתיד לזכרונות טובים. ושימוש בSATA (לא RAID) , ושימוש ב.קול יחסית איכותי עם עדיפות ליציאה דיגיטלית תסתכלו במפרט שיש לי עכשיו <<< הNF7 ידוע כלוח מוצלח עם צ'יפסט nforce2 וה AN7 חדש, עם הGURU ושאר שטויות עם צ'יפסט nforce400 אני נוטה לכיוון הAN7 (סתם בא לי לוח מצ'וכלל 8) ) בדיון אחר ציין roadrunner ציין roadrunner מישהו יכול לאשש טענות אלה? לשנות את החלטתי? מה ידוע לכם ומתי אמור לצאת הREV החדש של הלוח אם בכלל?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מ SIMPELTECH ATHLON 1700 PLUS לו GIGABYTE GA-7VRXP והחום של המעבד 61 מעלות ו SYSTEM TEMP = 45-47C !!!! למה? האם זה סביר למצב מנוחה?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד E6400 וכרטיס מסך 7600gt של אסוס ו2 ג'יגה זיכרון מכיוון שהמשחקים לא עולים חלק ואפשר לשחק ברזולציה נמוכה רק רציתי לדעת אם אני יחליף כרטיס מסך אז זה ישפר את הביצועים או שצריך גם מעבד חדש? כרגע אני חיל ואין לי הרבה כסף אז אני צריך לדעת אם לחסוך למחשב חדש או שאפשר יהיה לשפר רק בכרטיס מסך ולחסוך כסף למעבד
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את לוח האם היוקרתי ביותר של Gigabyte לתושבת המודרנית של AMD - בשביל להבין מה הופך אותו למיוחד כל כך לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים. אני מתלבט בין 2 לוחות אם שסך הכל שניהם מתאימים לצרכים שלי ושניהם עולים כמעט אותו דבר (סביבות ה-500 ש"ח). בשניהם יציאות מובנות למסך כי אני לא קונה כרטיס מסך חיצוני. ASRock H67M-GE GIGABYTE GA-HA65M-UD3H-B3 הדברים הבולטים ששמתי לב אליהם: ל-ASRock יש eSata ו-5 חיבורי Sata לעומת הג'יגהבייט שלו יש 6 Sata. ל-ASRock יציאה אופטית מובנית. לג'יגהבייט אין, אבל יש לו חיבור על הלוח שאמור להתאים ל-Bracket שאפשר לקנות (אני עוד לא בטוח אם זה מתאים, זה בבירורים. אם מישהו מכיר את זה אני אשמח לתגובה גם על זה). ה-ASRock הוא עם צ'יפסט H67, הג'יגהבייט עם H61. תודה מראש לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע אם שמתם לב אבל הלוחות החדשים יקרים יותר בחלקם בכמה עשרות שקלים וחלקם אף יותר ממאה ש"ח מהלוחות הקודמים קצת מוזר שהלוחות החדשים יקרים יותר ??? בהתחשב בתקלה של אינטל . אם מסתובב פה נציג של אחד החנויות או יבואנים נשמח לקבל הסברים לתופעה המכוערת
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
העניין הוא כזה, לפני כחודשיים רכשתי את המחשב החדש שלי ובסך הכל הכל נראה לכאורה תקין. עד ש.... לפני כשבוע בא אלי חבר שמבין מאוד במחשבים ואמר לי, ידיד המחשב שלך לא עובד חלק. הורדנו את כל התוכנות המקובלות לבדיקה, 3DMARK, AQUAMARK3, PCMARK04 לאחר בדיקות שונות גליתי שהתוכנות העובדות על הכרטיס הגרפי מראות תוצאות לא ראות 3DMARK03: 18434 AQUAMARK03: 44238 אולי זה לא הכי טוב אבל אני יכול להסתדר עם זה ופה מתחילה הבעיה הרצינית, כאשר בדקתי בתוכנה PCMARK04 גליתי שבזמנים שטנים אני מקבל תוצאות מטורפות פעם אחת 1200 פעם אחת 800 פעם נוספת 4687 בקיצור כל יום הוא שעה שונה תוצאות שונות לגמרי באותה מערכת ללא שינוי כלשהו. לאחר בדיקות שונות גיליתי שכאשר אני מעלה את המחשב ונכנס ל-BIOS שמתי לב במה…
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד לעבודה במשרד וגם קצת משחקים (ושלא יהיה עגלה) הסתכלתי באתר של GYRO וראיתי שם מעבד דורון 1800 - 45 $ דולר. ב GYRO אמרו לי שמהירות השעון שלו זה 1.8 הבאס 266 והזכרון מטמון 256KB אבל באתר פה ( HWZONE ) רשום שה L2 של הדורון זה 64KB !!!! יכול להיות שזה נמוך יותר מסלרון ? והשאלה הכי חשובה 45$ לדורון ב SOCKET A זה לא גניבה לאור היום ? במיוחד שבקרוב המעבדים בעלי התושבת הנ"ל יעלמו מן העולם. ושוב יכול להיות שיש טעות פה באתר ? כי רשום שה L2 של הדורון היא 64KB !!!! מה לפנטיום 3 שלי יש 256 ולסלרון הכי מסריח יש 128KB !!!! HELP SOS
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה המקום המתאים אבל אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב... ורציתי לדעת מה זה צוואר בקבוק והאם ה 2.8 DUAL של INTEL יעשה צוואר בקבוק ל PX8800GTS 320MB
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי המעבד יכול לתת בוסט ל 3.7 בפועל אני על IDLE על 1.6 ובמאמץ זה מגיע רק ל 3.4 , למה זה ? לגבי זכרונות אני עם זכרונות 1600M אבל מזוהה רק 1333M ? הערה: לוח אם של ג'יגהבייט z68xp-ud3
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי אתמול מעבד I3 2100 (מספיק בהחלט לצרכים שלי בהתחשב בזה שאני עם מערכת של 6 שנים כבר עם מעבד AMD ATHLON 4200 2.2 GHZ אך הוא מקרטע לאחרונה) והייתי שמח לקבל המלצה לגבי לוח אם תושבת 1155, זיכרון 4GB וקירור הכי משתלמים. ראיתי בדיון המוצרים המומלצים שני לוחות אם שנראים מספקים אך תהיתי אם יש משהו אחר שאולי לא פורסם שם. זכרונות יש לי כיוון אבל שוב הייתי שמח לשמוע את דעתכם וכנ"ל לגבי קירור שהאמת אין לי יותר מדי מושג מה נחשב הכי משתלם בימינו. התקציב: 500-600 מקסימום. המארז FRACTAL DESIGN R3 עם ספק SEASONIC 512W. חנויות במרכז בלבד בבקשה. תודה רבה מראש, זאב.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשפר את המעבד שלי .... הלוח אם שלי ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890 (Socket AM2) השאלה היא איזה מאבדי AMD יתמוך בלוח אם תודה ! המטרה היא ... לשחק בGTA IV המאבד (הישן) שלי AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+, 2000 MHz לא יודע עם זה לפה אבל עם זה יעזור לכם להגיד לי מה לשפר בכדי לשחק ב-GTA IV אז המפרט שלי... AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+, 1998 MHz ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890 (Socket AM2) 3GB RAM 800MHz serkale 9600GT 512MB תמונה של הלוח אם עם זה יעזור... תודה רבה לעוזרים .
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אני מתכנן לקנות מחשב לשימוש בייתי מבוסס מעבד i3-4160 איזה מבין הלוחות הבאים הכי כדאי? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-