מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היום נשרף לי הלוח אם דגם GA-MA785GMT-UD2H CHIPSET AMD 785G בהרדדיסק מותקן וינדוס 7 אנטרפרייז ויש עליו מידע שאיני רוצה לאבד. השאלה שלי איזה לוח אם לקנות כדי שהוינדוס הקיים יעבוד עליו ללא צורך במחיקתו ופירמוט מחדש? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מעבד חדש של אינטל מסדרת Dual core אז ראיתי את המעבד Intel Dual Core G640 שזה המפרט המקוצר שלו: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray זיכרון מטמון 3MB סוג אריזה Tray סוג ליבה Core i5/i7 1155 תושבת 1155 המעבד מתאים ללוח אם שלי בידיוק (תושבת 1155 , סוג ליבה Core i5/i7 1155) אבל אני רוצה לדעת עליו עוד מבחינת טמפרטורה אם הוא אמין וגו.... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנתיים שכולל את הרכיבים הבאים: Intel Core i7 860 Processor 2.80Ghz 8MB Cache BOX LGA 1156 Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 SATA III Model GP55AUD3 OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-24 Platinum OCZ3P1333LV4GK Model OCZ3414K Western Digital 1TB 3.5 64Mb SATA III WD1002FAEX Black Intel 80GB SSD X25-M SATA II 2.5 SSDSA2M080G2R5 Oem Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE Model R577D51GD Thermaltake Element S VK60001N2Z Pro Quiet Case - Black OCZ 550W Fatal1ty Series Power Supply בעקבות ירידת מחירי הזכרונות, אני מעוניין לשדרג לו את הזכרון בצורה משמעותית (מריץ windows 7 64bit) ומשמש בעיקר לסימולטור טיסה fsx. איזה זכרונות מומלץ לי לקנ…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הי, אני עובדת עם סולידוורקס וסטודיו מקס. אני זקוקה למחשב חזק ש'יחזיק' רינדורים - מה שלא קורה עכשיו. כשאני עושה פעולה שדורשת זכרון או חישוב - התוכנה (בעיקר מקס) קורסת. מאוד קשה לעבוד ככה, בייחוד שהסצנות הופכות מורכבות יותר ויותר...כרגע במחשב שלי: לוח אם - gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד - intel core 2 quad q9550זכרון - 4 יח' של 1GB DDR2 800Mhzכרטיס מסך - PNY Quadro FX580 512MB GDDR3 PCI-E חשבתי להעלות את הזכרון ל-4 יח' של 2GB או 4GB. אני לא מצליחה להבין אם לוח האם 'ידע' לקבל אותם או שעכשיו הוא כבר במקסימום שלו עם ה-4GB הכוללים שיש לו. כמו כן אני לא יודעת בנוגע למהירות של כרטיס הזכרון - אם ההבדלים הם במחירים או שיש כאלה שמתאימים לי וכאלה שלא. בקיצור - איזה זכרון כדאי לי לקנות. …
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לבנות מחשב גיימיג High End והחלטתי ללכת על מחשב שולחני קטן במיוחד (Mini-ITX) מצאתי את המארז הזה: Lian Li PC-Q18 והלוח אם היחיד שהצלחתי למצוא הוא של אסוס ונורא יקר (1100 ש"ח) Asus P8Z77-I (קישור) רציתי לדעת אם יש עוד לוחות בארץ דומים לזה או עדיף לי בכלל לקנות אחד מאיביי?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות זכרון חדש למחשב,2GB לא מספיק לי ,ואני לא בטוח איזה זכרון יתאים ללוח האם.(כרגע עם זכרון patriot 667Mhz 2GB DDR3) זהו הזיכרון שאני רוצה לקנות: http://ksp.co.il/?uin=14962 ובדקתי את הלוח האם שלי וזה מתאים לצ'יפ סט (במפרט רשום H6x ולי יש צ'יפ סט H61 אך אני מאמין שזה עובד לכל x) וגם לסוקט(1155) וגם זאת המהירות המקסימלית של לוח האם שלי לזכרנות (1333 Mhz) ד"א לוח האם שלי: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3917#ov אבל בפירוט הזכרונות שמותאמים ללוח האם אני לא מוצא את המודל הספציפי הנ"ל (F3-1333C9D-8GAO). ואני גם לא מוצא את הזיכרון הנוכחי שלי בפרוט. אז יכול להיות שהזכרון הנ"ל מתאים ללוח (מכיוון שהוא עונה על כל הפרמטרים)? או שאני חייב ללכת לפי…
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 לוח MSI PM8Z/3-V S775 800 MHZ THZV ,היום יש לי 750 זכרון, יש בלוח 2 חריצים לזכרון. מה כמות הזכרון המקסימלי שמתאים ללוח הזה.לא הצלחתי למצוא. הזכרון הוא DDR1 תודה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, אני קונה שני זיכרונות כאלה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=778381 של 1333mhz אם יש לי זיכרון של 668mhz שאני רוצה לשים איתם זה יפריע? אם התזמון שלהם (cl) שונה זה יפריע? מה עלול לקרות אם הם לא תואמים בmhz ובcl? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב בעל לוח ms 7125 K8N Neo4-Fהמחשב הציג לי הודעה no signal , חשבתי שזה ספק אז הוצאתי את כל החיבורים פרט לחיבור של ה-24 של הלוח ומאז הוא לא מפסיק לצפצף , ציפצוף ארוך מפסיק ומתחדש ניתקתי את הכל כולל כרטיסים וזכרונות וזה עדיין מצפצף, איפסתי גם את הביוס על ידי הוצאת הסוללה . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המפרט שלי מכיוון שני חווה נפילות Fps משמעותיות כשיש הרבה אפקטים במשחקים. המפרט שלי היום הוא כזה מעבד E8400 לוח asus p5k epu זכרון 4gb ram ddr2 כרטיס מסך: his hd6850 ספק Thermaltek 500w התקציב שלי הוא עד 1700 שקל. האם אני ירגיש שיפור בביצועי המחשב ובמשחקים בפרט?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדרישות שלי צנועות - מחשב לאינטרנט ולא יותר האם כרטיס מסך מובנה מספיק לי או שעדיף בכל מקרה כרטיס מסך נפרד?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הזכרונות שלי הם - kingston hyperx blu 1666 2gb X 2 http://images17.newegg.com/is/image/newegg/20-104-203-TS?$S300W$ רכשתי אותם לפני כשנה וחצי עם המחשב, ומאז הזכרונות האלה עובדים כ-1333hz ולא כמו שהם אמורים שזה 1600hz. שמתי לב לעניין ברגע שרכשתי את המחשב וישר שאלתי את המוכר למה זה ככה והוא אמר שזה שטויות צריך רק להגדיר את זה בביוס ושאני ירצה הוא יעשה לי את זה. ואין לי ממש כוח לטרטורים האלה כי זה בטח עניין נורא פשוט והייתי מעדיף לעשות את זה לבד. הלוח אם שלי הוא - http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475 וכל הביוס של הלוחות של gigabyte הם בערך אותו דבר ככה שאני מאמין שתדעו להגיד לי מה לעשות. הייתי מנסה לבד אבל אני מפחד להרוס משהו אז אני שואל כאן ליתר ביט…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בוקר טוב , אני עומד בפני אפשרות , שייתכן שאני צריך לקנות מחשב נייח חדש לביתי הקט . (יש לי כרגע בבית e7300 לא מומהר שמזדקן לאיטו ) עכשיו כמו תמיד לפני שאני קונה מחשב (או משהו אחר) נכנסתי לאתר של אינטל לראות איזה מעבדים יש ומה ההבדלים . זוהי טבלת ההשוואות מהאתר של אינטל ( בחרתי מעבדים שנראים לי הכי חזקים ) לא זיהיתי שיפור מלבד צריכת חשמל יותר קטנה , 22 נמ במקום 32 נמ (פיזית יותר קטן ) ומעבד גרפי מובנה יותר חזק . עכשיו ברוב המחשבים הביתיים יש מעבד גרפי חיצוני , הגודל לא ממש משנה כי הרי הכונן לא נהיה יותר קטן .. ובקשר לצריכת חשמל - לא נראה לי ממש אקטואלי (הרי עוד שעתיים של מזגן , נראה לי , מגיעה להבדל של הצריכה השנתית בין המעבדים ) האם בתור צרכן עדיף לי לקנות משומש מדור 2 , ע…
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש לצורכי אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטי full hd. אולי גם משחק אחד (למשל מדמה טיסה). הוצע לי i3 מהדור החדש דגם 3220 עם הגרפיקה המובנית. ראיתי שיש מעבד עם גרפיקה משופרת (גרסה 4000) בדגם 3225. האם זה אכן יהיה משמעותי עבורי בתור מי שלא ירכוש כרטיס מסך ייעודי? האם אולי כדאי בכלל ללכת לכיוון של מעבדי amd ואם כן אז איזה דגם? תודה וחג שמח
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 לוח MSI PM8Z/3-V S775 800 MHZ THZV איזה זיכרון מתאים ואיזה גודל למחשב כזה האם יש קשר בין הזיכרון למהירות האינטרנט תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! ברשותי מעבד Q6600 עם 6 ג'יגה DDR2 ולוח GIGABYTE DS5. בהנחה שלא מדובר בגיימינג או תוכנות כבדות, אלא בעיקר אינטרנט, COD באינטרנט (כרטיס מסך בסדר) וקצת דיאבלו, האם מומלץ להחליף הכל או פשוט להשקיע בSSD טוב ? הכל מתקתק יפה במחשב, אבל אין לי SSD. חשבתי לשדרג למשהו ברמת I3 עם לוח פשוט וזכרון 8 ג'יגה DDR3. אבל אם אני לא אגיד "צ'וו, איזה הבדל" בווינדוס 8, אני מעדיף לא לשדרג כי אין לי כל כך תוכנות שמשתמשות במעבד חוץ מהווינדוס עצמו והפעילות השוטפת שלו (פתיחת כרום, פתיחת PDF שמן, פתיחת סרט HD)
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
האם יש לוחות אם במחיר סביר, שתומכים ב-(1155) intel core i5 עם usb3 וכוללים יציאת אודיו קואקסלית? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאמור, מחפש שילוש. מבחינת משחקים כרגע אני לא משחק שום דבר כבד, בעיקר דיאבלו. ובהתאם גם הכרטיס מסך הוא GTS-250 לא חזק במיוחד. אבל בהמשך יצוצו משחקים יותר כבדים שאני אשמח להריץ בהגדרות קצת מעבר למדיום, ואני רוצה שמה שאני קונה עכשיו לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס high-end כלשהו שיירכש בהמשך. מעבר לזה אני מתכנת הרבה והמחשב פה לא מתמודד עם זה כמו פעם. ומדי פעם קצת עיבודים, תמונות פוטושופ וכד'. כמו כן נדרש כרטיס קול on board עם יציאות אנלגיות 5.1 ומעלה כדי לחבר לרמקולים פה - אני לא מתכנן לקנות כרטיס קול ייעודי. למרות שהדרישות לא בשמיים אני עדיין אשמח לקבל משהו חזק על גבול האוברקיל כי ככה כיף לי וכי ככה זה מחזיק הרבה זמן (קניתי לפני 5+ שנים את השילוש הנוכחי והוא לא אכזב, ולמעשה אם …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת אם אפשר להתקין מודולים בתזמון CL9 ביחד עם מודולים CL7 על אותו לוח אם. יש לי לוח של ג'יגהבייט GA-H67M-UD2H , עם 2 מודולים בתזמון סי-אל-7 (7-7-7-21) של GSKILL , ואני רוצה לקנות 2 מודולים בתזמון סי-אל-9 (9-9-9-24) . אם זה אפשרי בטח התזמון הקובע יהיה האיטי יותר מבין 2 הסוגים מן הסתם , אך אני רוצה לדעת אם זה אפשרי ואם המחשב יעבוד בכלל.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 4GB של זיכרון - 2X2. לאור המחירים הנמוכים חשבתי לשדרג ל2X4 סה"כ 8GB של זיכרון. האם השדרוג הזה יתן לי משהו? http://www.ebay.com/itm/AMD-8GB-4GB-X-2-DDR3-1333MHz-PC3-10600-PC-Memory-RAM-for-Desktop-/140729808041?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item20c42674a9 http://www.ebay.com/itm/AMD-4GB-DDR3-1333-CL9-Entertainment-Edition-Memory-RAM-/360489215938?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item53eed4e7c2 חשבתי אולי להזמין את אחד מהסטיקים הבאים למעלה. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם. אני כנראה השבוע אזמין מחשב חדש אבל אני נשאר עם המארז שלי. השאלה שלי היא אם הפאנל הקדמי של המארז מושפע ע"י הלוח אם באופן ישיר. ז"א שאם יש לי USB במארז הוא מושפע מהלוח אם ישירות? לצורך העניין, יש לי את המארז Gigabyte Aurora 3D מלפני 7 שנים. עדיין לא היה USB3 אז. אבל אם אקנה לוח אם חדש שתומך USB3 כמו כל לוח אם היום והוא יחובר למארז, הUSB בפאנל הקדמי יקבל תמיכה של USB3? בקיצור איך בעצם פועל הפאנל הקדמי ומה משפיע עליו?! תודה רבה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה שידרגתי את הזיכרון במחשב הנייח שלי ASUS P4VP-MX מ-256MB ל-2GB. לאחר בדיקה באינטרנט לגבי כרטיסי זיכרון מתאימים רכשתי דרך ebay את כרטיסי הזיכרון הבאים : DDR400 PC3200 184PIN 400MHz Desktop Memory 1GB+1GB לפי המפרט באתר של ASUS כתוב ש - 2x 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB חיברתי את הכרטיסים בצורה תקינה למקום הנכון , כשהדלקתי את המחשב , המערכת זיהתה רק 512MB בכל סלוט (מתוך 1GB) , הציעו בפורומים לנקות את החלק שעליו יושב הזיכרון , ולאפס את ה-bios , ביצעתי את שניהם ועדיין המערכת מזהה באופן חלקי את כרטיסי הזיכרון , יש למישהו רעיון לפתרון?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין לוח אם סדרה 75 ו77? המחשב אמור להיות i3 לצורכי אינטרנט ואופיר וסרטים. תודה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת עלות/תועלת? באיזור חדרה והסביבה Intel Ivy Bridge Core i3 3225 Socket 1155 3MB 3.3Ghz with 4000HD Graphics Gigabyte GA-B75M-D3H Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED או: מעבד AMD A6-3500 Box ASRock A75 Pro4-M A75 Chipset Socket FM1 Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-