עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Henry55,

שמתי לב לזה שללוחות של גיגהבייט עם צ'יפסט H77 ו B75 יש שתי גירסאות 1.0 ו 1.1. ההבדל העיקרי הוא שבגירסה 1.1 יש atx 12V 8 pin למעבד , לעומת atx 12V 4 pin בגירסה הקודמת 1.0. לשאר היצרניות יש atx 12v 8 pin , אז כנראה שהייתה סיבה לזה שהם הוציאו גירסה חדשה. יש עוד כמה הבדלים קטנים בין הגירסאות , אבל אני לא מאמין שהם כאלה משמעותיים , כמו סגירה קצת שונה ב pci-e x16. השאלה היא אם החנויות בארץ מוכרות עדיין את הגירסה הישנה ולא את הגירסה החדשה , שכנראה טובה יותר. מישהו שקנה בזמן האחרון לוחות כאלה יכול להסתכל ולומר אם הוא קיבל את הגירסה החדשה 1.1 , ואם יש לו חיבור 8 pin למעבד? באתרים של ksp ואייבורי רשום שיש 4 pin למעבד , אבל יכול להיות שזה לא מעודכן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. בוקר טוב לכולם קיבלתי זיכרונות ממחשב שלא בשימוש 2 סלוטים של 1GB כרגע יש לי Q6600 ארבע ליבות זיכרון 2 סלוטים של 1GB כרטיס מסך TI5600 אם אני זוכר נכון 1GB זיכרון אני חייב להגיד שאין לי נסיון כלל בעבודה מול 4GB - כל החיים עבדתי עם 2GB עבודה עיקרית עם מחשב אינטרנט אופיס ומשחקים אני לא מתכנת או עובד עם גרפיקה אפשר הסבר פשוט לפני שאני מגבה מפרמט ומתקין 64 ביט איך תראה עבודה עם 4GB זיכרון תודה רבה

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  3. שלום. ברשותי זיכרון מסוג G.SKILL Ripjaws Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL7D-4GBRH. רציתי לדעת איזה עוד זיכרונות יתאימו לי כשדרוג למערכת חוץ מאותו הדגם שכרגע בקושי נמצא בחנויות. התקציב הוא עד 400 ש"ח האם G.SKILL RIPJAWS F3-12800CL9D-8​GBRL 8GB 2x4 DDR3 1600 יתאימו לי? ומה ההבדל בין F3-12800CL7D-4GBRH ל F3-12800CL9D-4GBRLתודה.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  4. כניראה שבפורום מערכות הפעלה חלונות מאוד מאוד חלשים ואין להם כניראה מושג בגרוש על מה אני מדבר ואני מקווה שכאן בפורום חומרה אוכל לקבל תשובות איך אני יכול לדעת אם המעבד והלוח אם שבירשותי מדגם I7 2500K K לוח אם Z68 ACROC תומכים בבפונקציה שנקראת XN ? ועוד דבר שנקרא איתחול מאובטח(מה זה ) אני רוצה להתקין חלונות 8 אולם בבדיקה שהוא מריץ לפני התקנה הוא מודיע על הדברים שציינתי ומודיע שחלונות 8 לא יוכל להיות מותקן תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by SimonSays,

אני מחפש 8 גיגה 1600MHZ עד 200-250 ש"ח שקל וראיתי את הזכרון הבא: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820233186 האם משתלם להזמין מחו"ל או עדיף לקנות בארץ? כפי שאני רואה ההבדלים הם של 100-150 שקל, כמעט כפול בארץ לעומת חו"ל. המחשב שלי זה: לוח אם: MSI X48 Platinum מעבד:E8500 של אינטל כרטיס מסך:GTX 275 בעתיד הלא רחוק אני משדרג את הלוח אם והמעבד (i7 או i5 ולוח אם תואם)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אהלן חבר קנה אתמול מחשב, ועכשיו אני מבצע לו מספר הגדרות. העניין הוא שאנחנו משתמשים בכרטיס הגרפי המובנה של המעבד - I5 3470, ללא כ. חיצוני. עכשיו, הקצתי בביוס את הזיכרון של הליבה הגרפית מ-64MB ל-256MB, והמשחק היחיד שמעניין אותו, PES, עובד בעקבות השינוי בצורה טובה. אני רק לא שלם עם השינוי, ולכן אני שואל פה - האם יכולה להיות איזה בעיה? יש סיבות להחזיר את ההגדרות ל-64MB?

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  7. כל פעם שאני שם זיכרון אני טועה בצד שאני שם תודה

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  8. שלום, עקב תקלה בלוח האם שלי אני נאלץ לחפש לוח אם חדש... לכן יש לי שתי שאלות: 1) היכן ניתן להשיג בארץ או בחו"ל את לוח האם Asus M3A78-EMH HDMI במחיר שפוי (מתחת ל- 360 ש"ח), מלבד eBay? 2) האם ניתן למצוא עדיין לוחות אם התומכים בכל הפיצ'רים הבאים: * תושבת AM2 של AMD. * 4 סלוטים ל- DDR2. * לפחות 4 חיבורי S-ATA. תודה, תומר

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by jungle-man,

היי לוח MSI p6ngm ציפסט nforce630, לאחר כיבוי המחשב מאורר המעבד והספק עדיין עובדים. אני מניח הגדרה בביוס. כיוונים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ZXY1,

מתי המעבד מעבד I3 3225 HD 4000 היה זמין בכול החנויות? וזול? (750 מינימום לא הייתי אומר שזה זול)

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי לוח GIGABYTE ma785gmt-ud2h Rev.1.0 שקניתי לפני כ-3 שנים ולא השתמשתי בו (חדש בקופסא). האם כדאי לקנות לוח חדש או שניתן להשתמש בזה? הלוח הזה תומך במעבדי AMD וראיתי שהיום כל ההמלצות כאן בפורום הן על מעבדי אינטל. אשמח לקבל המלצות על זיכרון + מעבד (+לוח אם יש צורך), אישית הייתי מעדיף לנצל את הלוח הזה כי אין לי כסף לזרוק על לוח חדש בשביל שיפור שולי. ייעודי המחשב - קצת מהכל. אופיס, משחקים לא כבדים (סטארקראפט בעיקר), סרטים באיכות גבוהה (1080p), אני אוהב להפעיל הרבה דברים בו זמנית (גלישה עם מיליון טאבים + סרטים + הורדות וכו'). לא יהיה אוברקלוק או משהו חריג אחר. אם צריך מאוורר למעבד נא לציין. - תקציב מוערך - מעבד - 500-600 ש"ח עדיף לא לחרוג אלא אם כן יש משהו ממש מש…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by preachers,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד והתלבטות הגדולה שלי היא בין שני דגמים שאין הרבה הבדלים ביניהם חוץ מהמעבדים. אולי תוכלו לעזור לי להכריע לפי המעבד. המעבד הראשון הוא 3317U והשני 3210M כמובן ששניהם i5 של intel. אשמח לתשובה ועצות מכם המומחים.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  13. חבר טוב מתחיל לעסוק באופן רציני יותר בצילום ובונה מפרט לשימוש בפוטושופ בעיקר. זקוק להמלצה על לוח אם ומעבד שיתנו ביצועים גבוהים ככל האפשר במחיר שפוי - עד 2K נאמר אבל אם אפשר עדיף לחסוך. מסיבות של נוחות ותשלומים, על שני הרכיבים להיות זמינים באותה חנות - או IQPC או KSP. חשבתי להציע לו I5-2500K עם לוח Z68-V PRO של ASUS שמאפשר OC אוטומטי לפי העומס כי הוא לא יתעסק ב-OC בעצמו. * יש אלטרנטיבת IVY BRIDGE עדיפה? * עדיף אולי I7? את ה-I5-2500K מצאתי ב-IQPC אבל לא את הלוח. יש לוח אחר שם שיעשה את העבודה? אולי ה-Z77-M? לא יודע... את הלוח הספציפי של ASUS מצאתי ב-KSP אבל אין שם את ה-2500K, רק IVY BRIDGE תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by swisaman,

היי, אני משדרג את השילוש מבוסס פנום 2 שלי לIVB 'המעבד יעבור OC גדול ככול האפשר. אין דרישות מיוחדות מהלוח,הבנתי שלוחות של אסרוק עושים בעיות עם 4 סטיקים של זכרון שמחוברים בו זמנית לא ? רצוי שהלוח יהיה מIQPC,משם אני אקנה את המעבד ואבקש מהם להרכיב לי הכול. תודה.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by חחgitech,

המחיר לא חשוב לי רק ביצועים עם OC וזכרון 2400+ ( זה שעולה המעבד 200$ בחו"ל לא חשוב רק איפה היתרון שלו ?) הרי ידוע שAMD עם זכרון ב- OC מגיעים לאיכות כלשהי

• 48 תגובות
    • 6.4k צפיות
  16. Started by romi103,

בס"ד ללוח אם Z77 של Gigabyte או של Asus בדקתי בזאפ לכאורה ב Asus יש בלוח של ה Z77 יותר מהירות.. אבל ה Gigabyte יותר פופלרי מה עדיף Gigabyte או Asus

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Las@Vegas,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש עם הסדרה החדשה של המעבדים FX, הבעיה שהלוח אם מצריך עידכון BIOS. האם יש למשהו רעיון איך אני יכול לעדכן מבלי לקנות עוד מעבד לחינם? (אם למשהו יש מעבד שסתם זרוק לו ויכול להשאיל לי אותו זה גם אפשרות - אפשר אפילו בתמורה לסכום סימלי) תודה יבגני

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  18. חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי אודה למישהו אם הוא יוכל לעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by חחgitech,

http://tinypic.com/view.?pic=im6vyd&s=6 בתמונה אין ערך ל- RaTED FSB למה אין נתון ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yakir4u,

אני מתלבט אם לקנות את הQ9550 או את הQ9650 הלוח אם הוא GA-G31M-ES2L כל המפרט מופיע בצד השאלה שלי אם לא יהיה בעיה עם הRAM או שאני יצטרך לעשות עדכון BIOS ללוח אם?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Xylene,

יש לי לוח אם GIGABYTE P55A-UD3 מבחינת זכרון עדיף לי 2 סטיקים או 3? בעיקרון יש הבדל מבחינת הלוח אם שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by x^fighter^x,

ברשותי ארבעה מחשבים נייחים, וברצוני לשדרג את הזכרונות של הישן מביניהם (בן 7) יש לו כרגע 1 ג'יגה ראם מעבד amd athlon 64 x2 dual core processor 3800 לוח אם עליי לבדוק. אני רוצה להרחיב ל4גיגה ראם. איזה זכרונות אתם ממליצים והאם תהיה השפעה גדולה או שהמעבד כבר ישן ואין טעם? תודה מראש, תמיר.

23. איפה ניתן לקנות GA-990FXA-UD7 או Crosshair V Formula-Z

24. שלום לכולם! אני צריך עזרה, אני הולך להזמין מחשב מ-TMS ואני ממש מתלבט איזה לוח אם להזמין. אפשר לראות מפרט בלינק הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/cbypl8gn עוד לא החלטתי אם אני מעוניין שהמחשב יתמוך בOC (משמעות כספית של כ-340 שקל) השאלה שלי היא כזאת, איך אני יודע איזה לוח אם לבחור נסתכל על שלושה דגמים של GIGABYTE: GA-H77-D3H - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4316#ovGA-H77-DS3H - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4318#ovGA-H77M-D3H - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4388#ov אני מבין שה-M אומר שזה מיקרו, אבל מלבד החיבורים מה ההשפעה של לקחת לוח אם מסוג זה, האם זה יכול להשפיע על אופן הקירור במארז בגלל צפיפ…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by himself,

שלום, אני מעוניין לרכוש את הזכרונות הבאים: http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-8500-reaper-hpc-4gb-edition-eol.html רציתי לדעת אם הם מתאימים ללוח האם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693#sp במפרט של הלוח האם מצויין: 2x1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR2 1066(O.C.)/800/667 MHz memory modules מתח הזכרונות גבוה מ-1.8V (בין 2.1V-2.2V) בנוסף האם המהירות מתאימה? לא הבנתי מדוע רק ליד 1066 מופיע o.c תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים