מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מה המעבד CORE I5 הכי משתלם היום (מ-TMS)? לשימוש בסיסי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
האם אפשר להתקין SSD על הלוח הזה GIGABYTE P35-DS3 והאם הוא יפעל ב-6GBIT ? תודה- אשמח לפירוט.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אהלן, השילוש שלי: AMD Phenom 8450 Gigabyte GA-MA78GM-US2H G. skill 1GB DDR2 PC6400 800 X2 אני כרגע משתמש בשני סלוטים מתוך 4 בלוח אם. אם אני אוסיף עוד 2 או 4 ג'יגה בשני סלוטים הפנויים האם אני צפוי להרגיש שינוי משתמעותי בביצועים (בעיקר מולטיטסקינג) והאם כל הנפח של הזכרון ינוצל ע"י הווינדוס? (משתמש בווינדוס 8 ) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי ברשותי לו של ג'יגהבייט מדגם GA-P67X-UD3-B3. באתר של ג'יגהבייט ראיתי שיש עדכון לביוס חדש מסוג UEFI. עידכנתי את הביוס שלי מגירסה F9 ל U1a ומאז 2 היציאות USB3 שלי מאחורי הלוח אינן עובדות. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של ה USB3 לגרסה הכי עדכנית מהאתר ולא עזר. במנהל ההתקנים הכל תקין ואין שום סימני שאלה צהובים שמעידים על בעיה כלשהי. ניסיתי לשחק בביוס עם כל ההגדרות שנראות לי רלוונטיות ועשיתי ENABLE על USB3 וגם על XHCI אך עדיין לא עזר. אודה לעזרתכם עריכה - בטעות פרסמתי בפואום לא נכון, נא להעביר לפורום לוחות אם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 7 home primum 64 bit מותקן לי על הלוח 32 gb זיכרון במערכת הפעלה רשום שמותקן לי 32 gb אבל רשום בסוגריים 16 gb ניתנים לשימוש מה הסיבה? ???
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום חברים,קניתי מעבד שהייתה עליו מדבקה, הסרתי אותה ואני רוצה לנקות אותו. האם ניתן לנקות עם אציטון או שרק עם אלכוהול? ואלכוהול הכוונה לאלכוהול טהור? או שערק גם זורם ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי 2 כ.זיכרון של 2 ג'יגה ראם כל אחד, של OCZ, עם 1600MHz, ולוח אם של ג'יגה-בייט, GA-P55A-UD3L. כעקרון אני מאוד מרוצה, אבל אני מעוניין לשדרג לשניים של 4. אשמח לקבל המלצה לכרטיסים עם ביצועים טובים, במחיר שפוי. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
מעבד I5-750 לוח אם INTEL DP55WB זיכרון מסוג G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) F3-12800CL9D-8GBRL והאם שילוב של זיכרון במהירות של DDR3 12800 וDDR3 10666 יכולים לעבוד ביחד על הלוח אם הזה? תודה
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום החלפתי את המעבד במערכת הנ"ל intel e8200 2.66 xfx 680i lt sli gigabyte hd 6950 6gb ram arctic freezer pro 7 rev b fsp everst 700w פשוט החלפתי מעבד במערכת הקיימת ללא שום שינויים במערכת ההפעלה וכו'/ ווינדוס קלט שהחלפתי מעבד, ציין את המעבד החדש אך המהירות של המעבד הינה 2.66 כמו המהירות של המעבד הקודם ולא 3.2 מה שאמור להיות מה אני אמור לעשות ? בנוסף הטמפ של המעבד ללא מאמץ הינה בסביבות ה 40 מעלות. האם זה נורמלי ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום למומחים אני בשלב גישוש ראשוני לשדרוג של המחשב המטרה למשוך איתו עוד שנה שנתיים המחשב כרגע הוא: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA69G-S3H ספק HEC 400TR 2.00GB DDR2 AMD Radeon HD 6600 Series 2 HD בסך1.5 גיגה סך הכל וחשבתי לשדרג את המעבד ואולי להוסיף 2 גיגה זכרון אבל הלכתי לאיבוד ברשימה באתר היצרן כי הבנתי שהלוח כן תומך בAM3 ו AM2+ אבל המהירות של הבאס תרד , שזה לא אומר לי כלום או בקיצור איזה מעבד ייתן לי הכי הרבה תמורה לכסף שלי במגבלות הלוח אם ? איפה מוצאים מעבדים כאלה בארץ ? זה לא ישן מדי ? זה משנה אם המעבד יהיה לAM3 או לAM2+ ? הספק שלי יתמודד עם התוספת בצריכת כוח ? 95 מול 65 כיום למעבד אני אוכל להשתמש באותו מאוורר שיש לי כרג…
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש אפשרות לרכוש זיכרון של corsair 2x4g 2133mhz או לרכוש יותר ציפים 4x4g אבל כאן זה 1600 mhz כאן יכול להיות 16גיגה ובראשון 8 גיגה... אך האם הכמות של הmhz מתעלה על כמות הציפים??
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/11279 אני מתכוון לחבר כנראה HD7950. מעבד I5 2500. האם לזכרונות כאלו יהיו בעיה? : http://www.tms.co.il/product/8872 או שאלה גם יהיו מספיקים עבורי?: http://www.tms.co.il/product/8520 לא עושה OC לשום דבר במערכת שלי. USB 3 יכול להיות נחמד לעתיד. אני בודק כרגע רכיבים פה בפורום כדי לגבש החלטה סופית לפני קניית מחשב חדש. תודה. ד"א, אם יש לוח אחר שעדיף ממה שהבאתי בTMS, בבקשה להראות לי איזה ולמה הוא עדיף.
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מרגיש כאילו המחשב שלי יכול יותר לעבוד מהר מבחינת קפיצה בין יישום ליישום או מעבר לשוניות(אני משאיר בקבועה פתוחות איזה 5 -6) (ולפעמים גם משחק ממוזער ברקע) זה עובד מהר אבל אבל יש משהו שאני יכול לשפר שיהיה עוד יותר? חשבתי אולי התיזמון של הזיכרון שלי לא מספיק מהיר יש לי 2 קיטים של 8G gskill SNIPER ] F3-12800CL9D-8GBSR + RipjawsX ] F3-12800CL9S-4GBX התיזמונים שלהם שניהם CL9 זה מספיק? או שזה מה שיוצר את הוואר הבקבוק? זאת שאר המערכת: intel core i5 sandy bridge 2500k + asrock fatal1ty p67 professional + asus hd 7950 directcu ii + Seagate Barracuda 7200.12 ST31000528AS 1TB (מערכת הפעלה) + Seagate Barracuda 7200.14 ST3000DM001 3TB(אחסון מדיה) מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, ברצוני לשדרג את הזיכרון RAM של המחשב שלי ברשותי לוח אם ASUS P5KC עליו כרגע מותקנים זכרונות (2X1GB 800MHZ ) , ומעבד (INTEL CORE 2 DOU E8400 3.0GHZ) http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KC/ מהמפרט הטכני ורשימת ה QUALIFIED VENDORS של הלוח באתר של ASUS לא ממש הצלחתי להבין עד כמה אפשר באמת להרחיב את הזיכרון?! האם כדאי לעבור ל DDR3 ואם כן עד איזו מהירות ועד איזה גודל ? אשמח לשמוע מניסיונכם הצעות לגבי גודל ומהירות הזיכרון המומלצים לדעתכם ובאיזו קונפיגורציה ??? תודה לעונים. :
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר סקירה ארוכה חשקה מאוד נפשי באחד מ-2 סוגי לוחות: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4338#ov או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4337#ov אשר שניהם miniITX ומשלבים בתוכם את הWifi/Bluetoot ושניהם בצ'יפסט H77 או Z77 בהתאמה. הבעיה, לא מצאתי איפה לקנות אותם? (אני מחפש לקנות רק מהארץ) עזרתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצאתי מהחנות בהרגשה טובה רכשתי מעבד: i5 3570K כ.מסך GTX 660ti oc קירור arctic freezer עדיין לא פתחתי כלום כי אני בהתלבטות בנוגע האם הרכישה של לוח האם GA-H77-DS3H הוא מתאים לאובר קלוקינג??הוא בעל ביצועים טובים? תודה
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
יש לי לוח כזה. מי שיסתכל ישים לב שיש למטה שני חיבורי esata וביניהם חיבור אחד של מתח. כאשר אני משתמש בחיבורים הללו אני מחבר את הכונן לאחד מה-esata ולחיבור המתח. תהיתי מדוע ללוחות חדשים כמו זה למשל, אין חיבור מתח שקשור ל-esata? הבנתי שזה מכוון לתחנות עגינה וכוננים חיצוניים עם מתח חיצוני. שאלה נוספת: מה סדר הפעולות הנכון והבטוח לחבר כונן קשיח דרך esata למחשב? האם צריך לכבות אותו קודם כדי למנוע בעיות שיהרסו את הלוח? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מרכיב את המחשב שלי, ולכבל שיוצא מהפאנל הקדמי יש 2 מחברים בסופו - AC97 ו-Intel HD Audio. זה הלוח שברשותי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3156#sp עריכה: מתוך ה-UM: You can connect either the AC’97 or the HDA connector, depending on your motherboard. Locate the internal audio connectors from your motherboard or sound card and connect the corresponding audio cable. Consult your motherboard or sound card manual for the pin-out positions. ועדיין אני לא יודע, איזה מהמחברים לחבר? יש מחבר אחד שהוא יותר טוב מהשני?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
טוב אז ככה יש לי כבר 2 ארד דיסקים שאני נישאר איתם וכרטיס מסך 550TI שאני נישאר איתו והמארז עצמו ואולי הספק כוח בגדול אני רוצה לשדרג מעבד זיכרונות ולוח אם עד 2500 שקל עם הספק שלי לא מתאים 450W לא גנרי אבל בין 7 תגידו לי ,עובד טוב בינתים ולא עשה לי בעיות בכל מיקרה שירבתתי לי איזה מיפרט סתם בינתים ,אני ממש לא מעודכן דרך אגב השידרוג זה מQ6600 שעושה את העבודה אבל הלוח אם בעיתי למעבד יש לי Katana 3 CPU Cooler שאני רוצה להעביר למעבד החדש לפי זה אני חושב שהמאוורר הזה מתאים גם לסוקטים חדישים http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/katana-3-cpu-cooler.html תקנו אותי במיקרה שלא יתאים בכל מיקרה זה מה שחירטטתי בינתים 1152 Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB…
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מעבד חדש למחשב שלי וכנראה שאני יצטרך להחליף את הלוח אם. קניתי לפני איזה חודשיים כרטיס מסך חדש GTX 670 WINDFORCE שהוא נחשב יחסית לדי חזק. אני בעיקר בתוך נושא ה GAMING . המעבד הנוכחי שיש לי הוא : AMD PHENOM II X4 965 ולוח אם : GA-890GPA-UD3H עכשיו המחשב התחיל לזוז כמו עגלה לפני שבועיים בערך, ופשוט התעצלתי לעשות משהו בנוגע לזה. לדעתי אני צריך לקנות מעבד חדש כי הוא יחסית ישן ולא מתאים לכרטיס מסך. יש המלצות כלשהם? אני מעוניין במעבד של INTEL וגם לוח אם שיתאים . הספק כוח שלי הוא : 750W
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי מעבד I3 540 לוח אם ASUS P7P55D-E אני רוצה לקנות זיכרון דואל צאנל ומצאתי כמה חברות ומהירויות:[table] [tr][td]זיכרון Kingston Kit 8GB(4G X2) Hyper-X RED Non-ECC Unbuffered 1600MHz CL9 240-pin DIMM type[/td] [td] K8G1600HRK [/td] [td] ₪237 [/td][/tr] [/table] [table] [tr][td]זיכרון Corsair DDR3 8Gb Kit XMS3 2x4GB Kit, 9-9-9-24, CMX8GX3M2B1600C9[/td] [td] C8G1600C9B [/td] [td] ₪276 [/td][/tr] [/table] 2X4GB 1333MHZ זכרון G.Skill F3-1333C9D-8GAO שעולה 270 שקל יש קיטים שעולים 243 שקל של מהירות 1333MHZ 2X4GB. השאלה שלי היא מה עדיף לי לקחת מבחינת איכות החברה/מהירות???אני מחכה להמלצות מימכם בתודה מאור...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ואני נתתי לחבר של אבא שלי את המפרט שלי כי הוא מביא לי במחיר יותר טוב אבל הוא הציע לי כמה שדרוגים קטנים. אני נתתי לו מפרט עם המעבד i5 3470 והוא הציע לי לשדרג ל-i5 3570K. המחשב בנוי לגיימינג כבד, לכן השאלה שלי אליכם היא כמה השינויים מבחינת ביצועיים לגבי גיימינג כבד יהיו משמעותיים? הבנתי שה-3570K הוא לOC, משהו שאני לא מתכנן לעשות כי אני לא מבין בזה. הבנתי גם שאת ה-3570K ממליצים להרכיב עם לוח אם GA-H61M-DS2, אם אני ירכיב אותו עם לוח אם GA-H77-D3H שזה מה שביקשתי במפרט, זה משנה? זה קריטי מבחינת ההתאמה בין המעבד ללוח אם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רכשתי לפני כמה זמן מחשב מפרט Intel 3570 B75 - d3h Gigabyte 16gb Kingston Ocz agility 3 120gb ssd Wd caviar blue 1tb Gtx 660 gigabyte High power 500w עכשיו יש לי אפשרות להחליף את הלוח אם לh77 או z77 בתוספת ההפרשי מחירים .. המחשב ברובו גיימינג ועבודות גרפיות כבדות ותלת מימד לא מתוכנן אובר קלוק האם שווה לי להשקיע את התוספת כסף של ה140 - 250 שח בשביל לוח אם יותר טוב ? מה ההבדלים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-