עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by --Shadow--,

לכתבה המלאה: http://www.pcgameshardware.com/aid,699873/Intel-Core-i9-Hands-on-test-of-the-six-core-Gulftown/Reviews/

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. רציתי לדעת האם מביאים לי במקום לוח אם חדש\חלופי במידה והלוח אם שבידי תקול (רכיב מסויים התפוצץ)?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום אני מעוניין לקנות זכרון DDR3 1600 2*2 GB אין לי דרישות מיוחדות לזיכרון, אני גם לא מתכוון לבצעה OC בעתיד הקרוב חשבתי על kingston hyper X Blu Dual channel cl9-9-9-27 שעלותו 295 ש"ח הזכרון נועד לעבוד עם i5 2500k של אינטל ולוח אם של Asus p8p67/p8h67 או לוח מקביל לזה של Gigabyte האם הזכרון הזה מתאים לי, או שאולי יש זכרון טוב יותר במחיר דומה?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מה אתם אומרים עליו ? יש לי תקציב למעבד הזה! ואני מעדיף אותו על ה C2Q 9400 של אינטל. אז מה אתם אומרים עליו? הוא יריץ לי משחקים טוב? אל תבאסו :-\

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. קניתי לא מזמן זכרונות של הייניקס אלו במפרט למטה ומשום מה הם מזוהים בתוכנה Ntune כזכרונות של יונדאי (על הזכרון הייתה מדבקה של Hynix וגם הצ'יפים עצמם של Hynix)

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום רב, מה ההבדלים בין מעבד מסדרת Intel Pentium E לעומת סדרת ה- CORE 2 ? אפשר גם לכוון אותי לאיזה מאמר שמסביר את הנושא. תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. קניתי מחשב חדש הכל טוב אבל מה ? KSP דפקו אותי כבר יותר מחודש שאין להם את הזכרונות של A-DATA שבניתי עליהם וחיכתי שהם יביאו אותם אבל כל שבוע הם דוחים שוב ושוב ושוב... עכשיו אני תקוע עם מחשב AMD64 3200 +R9800P ... אבל עם 256 מגה זכרון איטי וג'נרי מהמחשב הישן שלקחתי מימנו סטיק אחד הבעיה היא שה256 האלה תופסים לי את המחשב בביצים והכל זז לאט שלא נדבר על משחקים שיש מלא לאגים בקיצ-קוץ אני צריך 1 גי'גה זכרון 2x512 שהוא צריך להיות איכותי מאוד ,מהיר ושלא יעשה בושות ב OC ... יש לכם הצעה טובה ? שלא תחרוג יותר מידי מ 1500 שקל גם ככה אני לחוץ במזומנים כרגע נ.ב חשבתי אולי ללכת על ה PQI 512MB DDR 400MHz PC3200 עם ה CAS Latency: 2-2-2-5 אבל הם יוצאים יקרים מידי בכל אופן מה אתם…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. האם הלוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H תומך במערך RAID 0?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. רציתי להרכיב קירור למעבד וחשבתי לבדוק את מספר הסידורי שלו וזה מה שמצאתי אנא הגידו לי מה זה? ומה לעשות ? להוריד או להשאיר? זה I5-2500K

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by zeev121,

שלום, לאחרונה רכשתי כרטיס זיכרון מסוג: Kingston 4GB KVR16N11S8/4. הרכבתי את הכרטיס, אבל יש צפצופים מהמחשב. נסיתי להוציא את הכרטיס הישן ולהרכיב רק את החדש, אבל המחשב מגיע לשלב שהוא קוראים את הזיכרון ומפעיל את עצמו מחדש. האם הכרטיס זיכרון לא מתאים או שהרכבתי אותו לא נכון? זה המפרט של המחשב שלי:

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by klayton,

http://hexus.net/tech/news/cpu/86585-legendary-cpu-architect-jim-keller-leaves-amd/

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by junior_mg,

שלום לכולם רציתי לדעת מה הבדלים בין הלוחות שציינתי בעקרון מתכונן oc לא רואה בעתיד הקרוב רייד שמעתי איפשהו שהds3l הוא גרסא מסורסת/חתוכה של הסדרה p35 ... שמעתם על זה משהו? מחפש בעקר לוח אמין!! תקציב לא משנה כל כך אבל בעקר אשמח לדעת מה ההבדלים בינהם

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם! ראיתי שהרבה משחקים רוצים 1G ולי יש 959 מגה RAM, רציתי לשאול אם זה באמת משמעותי. שאלה נוספת: איך אני יודע איזה סוג ראם יש לי? האם יש כזאת אופציה בeverest או תוכנה אחרת?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. קניתי לאחרונה מחשב חדש, וקיבלתי אותו אתמול... אחרי כל ההתקנות והדברים החשובים, הורדתי את תוכנת EVEREST כדי לבדוק טמפ' ופרטים על המערכת.. וסתם עיינתי לי שם.. הבעיה היא, שראיתי שהזכרונות שלי רשומים שם כ667 ולא כ800 כמו שביקשתי בחנות. הזכרונות הם של קינגסטון, ואמורים להיות HYPER-X.. לא כתוב שם הדגם, רק שזה שלהם. אתם חושבים שהם דחפו לי מוצר יותר זול ממה שרציתי ולקחו מחיר מלא ? או שיש סיכוי שהתכנה הזו טועה ? יש בדיקה יותר אמינה ? כי לפתוח את המארז, להוציא זיכרון ולבדוק מה כתוב עליו זה סיפור מההפטרה, תאמינו לי.

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום אני מתלבט בין שני לוחות בעלי ערכות שבבים שונות כייון שאני לא יודע מה הכי מתאים לי ומה רצוי. הלוחות הם: ASUS MAXIMUS FORMULA בעל ערכת שבבים X38 ASUS P5Q DELUXE בעל ערכת שבבים P45. ההיתרונות בלוח המקסימוס הם: מערך קרוס פייר ברוחב פס X16, פאזות נפרדות לזכרון, כרטיס קול מקצועי, מסך LCD לבקרה על המערכת ואוברקלוק מצויין- מחיר 1150 ש"ח ההיתרונות בלוח ה-Q הם: מערכת חלוקת כוח, אקספרס גייט שזה איזו מערכת לינוקס שיש על הלוח לא בדיוק הבנתי מזה ולמה זה טוב- מחיר: 820 ש"ח השאלה: מה לקחת ולמה? המחשב מיועד לעבודה גרפית. בעל מעבד מרובע ליבות זיכרון 4 ג'יגה וכרטיס מסך חזק של ATI.

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by 6kwar,

שלום!! המעבד של AMD 1800 עובד במהירות 1533 מעבד AMD 1900 עובד ב1600 1600 - 1533 = 67 ההבדל בין 1800 ל1900 רק 67הרץ??? אז למה הוא עולה +200 שקל מה1800?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by modding,

היי לכולם, אני רוצה לרכוש מתאם כזה: Lycom DT-120, PCIe 3.0 x4 Host Adapter for M.2 NGFF PCIe SSD for desktops ובנוסף גם ssd כזה: Samsung SSD 950 PRO 512GB NVMe M.2 PCI-Express 3.0 Internal MZ-V5P512BW ואמרו לי לבדוק אם הלוח אם שלי תומך: NVMe M.2 PCIe 3.0 version הלוח אם שלי הוא: gigabyte GA-EX58-UD3R תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by orinabarro,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מעבד E6300 או E6600 ומחפש לוח אם למשחקים וOC, עד 1500 שקל, מה יהיה הכי טוב?

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Eshel Hotel,

חבר שלי קנה מחשב מחיון מחשבים לפני כמה שנים והוא רוצה למכור אותו בחלקים אם אני לוקח את המעבד הזה E4600 בתדר 2.4 ומעלה לו את התדר ל 2.8 אוברקלוק עדין של 17 אחוז לאיזה מעבד הוא יהיה מקביל E5200 ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. הרכבתי מפרט שלם ב TMS עכשיו אני צריך זכרונות 8GB, אבל משהו מוזר באתר שלהם, בעוד שבכל המוצרים יש להם מחירים תחרותיים והוגנים בזכרונות כל המחירים כפולים או חצי מעל המחיר במקומות אחרים. בכל אופן הבנתי שלא משנה ממש אם זה 4GB פעמיים או סטיק בודד של 8GB והשינוי מינורי אולי של אחוז בודד. http://www.tms.co.il/cat/411 יש כמה אפשרויות השאלה מה יחס עלות תועלת טוב ולאיזה זכרונות לא שווה להוסיף כסף. אפשרויות למי שאין כח להיכנס לדף עצמו. Hynix Original 4GB DDR3 1600 142 ש"ח כפול 2 שווה 284 הבנתי שהתזמון פה הוא 11 http://www.tms.co.il/product/12189 Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 299 ש"ח סטיק בודד, שוב תזמון 11 http://www.tms.co.il/product/12186 Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1333C9 CL9 346 ש…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by etgar818,

שלום, אני צריך עזרה בבחירת מעבד אבל מאחר ויש לי לוח אם עם socket 1155 המאוד בעייתי בכל מקרה אם צריך אז תגידו גם לוח אם התקציב שלי זה 2000 שקל אבל אני לא מחפש להוציא סתם כסף. המטרה היא גיימינג של הדור הזה והבא תודה לעוזרים נ.ב. כרטיס מסך gtx 980 אם זה חשוב

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Chura,

אם אני מזמין לדוגמא מעבד מNEWEGG האם אני מחוייב במיסוי אם הוא פחות מ200$ ? חן

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום, ראיתי ששני המעבדים האלה הם פחות או יותר קרובים בביצועים שלהם השאלה היא האם יש הבדל גדול ומה מומלץ לקחת למחשב שהוא למשחקים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ma4351,

1. השאלה בכותרת.. 2. מה עדיף 1066mhz עם cl5 או 800mhz עם cl4 ? 3. האם שווה להשקיע עוד 400 שקל בשביל זיכרונות ddr3 למרות שהcl שלהם ממש גבוה יחסית לddr2 ? 4. ראיתי באתר של gskill שהזכרונות האלו לא מתאימים לצ'יפסט p43 יש אמת בדברים האלה? לא שמעתי על זה עד עכשיו..אז איזה זכרונות אני אקח שיתאימו לp43 ? זה הלינק http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&no=98 האמת אחרי שהסתכלתי באתר יותר לעומק לא ראיתי שום זכרונות שכתוב שתומכים בצ'יפסט p43 מה זה אומר? מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. ;D

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים