עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ORrrr,

השאלה בכותרת. סרטוני יוטיוב באיכות 4K מתנגנים עם תקיעות למרות שהסרט נטען כבר. כרטיס המסך חדש R7 260X 1GB. תודה אור

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. יש לי E6550 , HD6850, לוח אם msi ms-7379 ספק 750w ו- 2GB RAM ddr2 800mhz ceon רציתי לדעת אם תוספת של עוד 2 GB ram ישפרו ביצועי משחק (לדוגמא cod6 וכאלה) ואם כן אז אני מעוניין לקנות מ- ksp עוד ram. שמעתי שלא כל חברה תומכת באחרת וגם אני לא בטוח שללוח אם יש עוד מקום לזיכרון אז בבקשה תבדקו אם תומך ואם כן איזה זיכרון לקנות. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by modding,

היי לכולם, אני רוצה לרכוש מתאם כזה: Lycom DT-120, PCIe 3.0 x4 Host Adapter for M.2 NGFF PCIe SSD for desktops ובנוסף גם ssd כזה: Samsung SSD 950 PRO 512GB NVMe M.2 PCI-Express 3.0 Internal MZ-V5P512BW ואמרו לי לבדוק אם הלוח אם שלי תומך: NVMe M.2 PCIe 3.0 version הלוח אם שלי הוא: gigabyte GA-EX58-UD3R תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Bright Moon,

שמראה את Crysis על מערכת מבוססת Penryn מול מנכ"ל Crytek. המנכ"ל מאוד התרשם (גם אני).פרטי המערך (מופיעים בסוף הסרטון): CPU - Intel Penryn 45nm Family "Yorkfield" Quad Core 3.2GHz MB - Intel 975BX2 (BadAxe 2) GPU - 8800 GTX RAM - 2GB HDD - 250 GB OS - Win XP Crysis רץ מאוד חלק, למרות שיש בעיה לראות את המשחק רוב הזמן. נ.ב. הייתי בטוח ש-Crysis יהיה DX10... מסתבר שלא (Win XP). אם כך, זה לא משחק שדורש כ"כ הרבה (לפחות לא כמו כל ההייפ שיש עליו).

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם יש לי פה תופעה מוזרה ואקווה שתוכלו לעזור לי. ידידה שלי קנתה מחשב שיתאים לתקציב שלה: פנטיום 4 2.8 , 2X256 DDR , דיסק קשיח 120GB , לוח אם ASUS P4R-800VM ושאר הדברים הרגילים. התקנתי לה win XP , ולפעמים כל 10-20 דקות יש קריסה והמחשב נכבה, לעיתים דקה אחרי שעולה המחשב לעיתים לאחר שאני נכנס לאינטרנט או משהו כזה. חשבתי שאולי המעבד מתחמם יתר על המידה וחיפשתי תוכנה לבדיקה ולא מצאתי, אך לאחר שקרס נכנסתי לביוס וראיתי טמפרטורה של 40 מעלות שעד כמה שהבנתי זו טמפ' תקינה. אולי יש לכם רעיון מה יכול לגרום לזה ואיך לבדוק זאת ? תודה !! אבי

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by zazaza,

AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 1099.98 ¤ VS Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1063.89 ¤ שמתי לב שה-AMD עובר את האינטל בביצועים והמחירים +- זהים מה דעתכם עדיף? כי שמתי לב שהרוב פה שמים INTEL במפרטים.. ???

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני חושב שיש לי בעיה במעבד כי הרבה פעמים המחשב עובד לאט ועושה בעיות שמפעילים הרבה דברים ביחד או לחוצים על כמה דברים ביחד רציתי לדעת איך אפשר לדעת ולבדוק? יש דרך להריץ תוכנה כלשהי שתבדוק את היציבות של המעבד שהוא במאמץ?(הבעיות קורות רק שאני מאמץ את המחשב)??

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by מאיה גרינברג,

יש הבדל גדול ? מסתבר שלא http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=56&p2=83 AMD 720X3 ברמה של E7500 . מסתבר שגם בין 5300 ל E8400 זה לא כזה פער שאפשר למות ממנו : http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=98&p2=56

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by kobibo,

רוצה לרכוש מחשב שיהיה בעיקר למשחקים אך גם לעיתים לקידוד סרטים . למה עם AMD לא ניתן לקודד סרטים ? או מה קורה עם מקודדים סרטים עם AMD ומה אם מקודים עם INTEL ? בסרטים יהיה ניתן עם AMD לפחות לצפות ?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני מתכנן לקנות מחשב גיימניג ואני צריך שתסבירו לי בבקשה מה ההבדלים בין תושבת 1156 לבין תושבת 1366. האם תושבת 1156 תומכת במעבד Core i7? כי לפי מה שהבנתי היא תומכת רק בCore i7 860, זה נכון? האם ניתן להרכיב מעבד Core i7 930 על לוח-אם מסוג 1156? אשמח לקבל פירוט בנושא זה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, הלך לי הלוח אם ואני צריך חדש. הייתי שמח לעצה מה כדאי. אני עם מעבד E6750 תושבת 775. זיכרון 2X1 גיגה של CORSAIR (שני סלוטים) 800 MHz DDR2 (אפילו שב CPU-Z הוא כותב 400 זה נראה לי טעות) הלוח אם חייב להיות עם: כרטיס מסך און בורד עם DVI עדיף אפילו עם HDMI אם זה לא מייקר מאוד. כרטיס קול 5.1 (או יותר כמובן) יכול להיות תמיכה ל DDR2 או DDR3 מקסימום אני אקנה סלוט אחד של 2 גיגה. (התמיכה יכולה להיות רק באחד מסוגי הזכרונות לא צריכה להיות תמיכה בשניהם) צריך להתאים לווינדוס 7 עדיף שיהיה PCI X16 אבל לא חייב כי לא בדיוק מתוכנן שידרוג הכרטיס מסך. חיבורי SATA2 והדברים הסטנדרטיים (כרטיס רשת USB וכו') לא צריך: RAID SLI וכו' צריך להיות מחברה טובה ואמינה. אשמח מאוד לתשובה בהקדם כי אין לי מ…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום אני רואה במבחני ביצועים שהמעבד 720 נותן תמורה יפה לעלותו אולם זיכרונות DDR3 יקרים יותר מ DDR2 האם ה 720 יתן אותם ביצועים על לוח Gigabyte GA-M85M-US2H NVIDIA® GeForce 8200 Chipset AM2 Plus http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_2143_2718&products_id=25474 ללא בעיות בגלל השילוב של מעבד AM3 עם זיכרונות DDR 2 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, יש לי מחשב נייד toshiba satellite l650-10h http://www.toshiba.co.il/en/discontinued-products/satellite-l650-10h/ יש לו 4gb ram, אני אני מעוניין להוסיף, כך שיהיה 8. איזה כדאי לי לקנות? מה מתאים? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שאלה. הזמנתי לוח ga-a320ma-m.2, והיום הזמנתי מאמזון את הרייזן החדש (התחכמתי קצת כי זה לא היה טריויאלי, אבל יצא 130$ כולל הכל). בקיצור, השאלה האם הלוח יעבוד עם המעבד, הבנתי שיש עדכוני ביוס, אבל אני מניח שהוא יגיע עם ביוס ישן, האם הוא יזהה את המעבד? האם אהיה חייב לשים מעבד ישן כדי לעדכן? אשמח לעזרה. כעיקרון הזמנתי מאמזון גם רייזן 3 1200 שלאור ההזמנה החדשה אחזיר מיד כשיגיע, אבל אם לא תהיה ברירה אשתמש סו כדי לעדכן את הביוס...

15. http://www.vr-zone.com.sg/?i=1641&s=1 Winbond BH4

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=99144 באמצעות T7400 מומהר ל3.27 תחת קירור מים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. לאחר ההשקה הטרייה של דור מעבדי 14 ננומטר חדש עם תושבת מעודכנת ואותן ליבות עיבוד שמלוות אותנו משנת 2015 - נראה כי אינטל פונה להתמקד במעבר אל טכנולוגיות חדשות ומעניינות יותר לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Black_Citadel,

הבנתי ששניהם עתידים לצאת ב2016, למישהו יש מושג מה התאריכים המדוייקים? ומה הסיכוי שהCannonlake ידחה ל2017? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Rbix,

שלום לכולם, נאמר לי שהלוח אם gigabyte ga-ex58-ud3r צורך חשמל בצורה מוגזמת ולכן כדאי להתרחק ממנו כמו אש. האם זה נכון? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום עדכנתי כהרגלי לביוס האחרון ללוח שלי ( ASUS P7P55D DELUXE ) והביוס הזה גרוע ברמות והמחשב לא יציב ב OC שקבעתי, והיה כן יציב עם הביוס הקודם... אני מנסה לצרוב ביוס אחורה ( מה שעד עכשיו לא היה בעיה לעשות )ועם הביוס הזה זה פשוט לא נותן ואומר שהביוס שאני מנסה לצרוב ישן יותר יש עוד דרך חוץ מ BUPDATER של אסוס ? רעיונות ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by junior_mg,

שלום לכולם רציתי לדעת מה הבדלים בין הלוחות שציינתי בעקרון מתכונן oc לא רואה בעתיד הקרוב רייד שמעתי איפשהו שהds3l הוא גרסא מסורסת/חתוכה של הסדרה p35 ... שמעתם על זה משהו? מחפש בעקר לוח אמין!! תקציב לא משנה כל כך אבל בעקר אשמח לדעת מה ההבדלים בינהם

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש לי זיכרון Kingston 256 MB SDRAM ופנטיום 3 האם זאת חברה טובה ? הזכרון יעמוד בשינוי FSB ? תודה ;D

23. אז מה עדיף 1066MHZ בתיזמונים 5-5-5-15 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OCZ2RPR10662GK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או 800MHZ בתיזמונים 4-4-3-5 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6806

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by longhorn,

מה עדיף? 3700+ AMD 3800X2

• 43 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by imac,

אל תצחקו? (ואל תשאלו למה רק תענו בבקשה בתודה SKAZI)

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.