מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 1099.98 ¤ VS Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1063.89 ¤ שמתי לב שה-AMD עובר את האינטל בביצועים והמחירים +- זהים מה דעתכם עדיף? כי שמתי לב שהרוב פה שמים INTEL במפרטים.. ???
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפי מידע שאספתי, ב-20 לחודש הזה מחירי המעבדים של AMD ירדו בכ-200/300 שקל. ככה שמי שקונה מחשב כדאי לו לחכות עוד שבועיים.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב"ה הייי חברים יש לי אפשרות לרכוש זיכרון TWINMOS TWISTER 512MB כפול 2 יחידות שזה 1024MB ומצד שני יש את הרגיל 1024MB בסלוט אחד ההבדל בינהם הוא 5$, כמובן הטוויסטר יקר ב 5$ יותר (ושתי היחידות ביחד אני מדבר) מה יהיה עדיף לרכוש ? בעיקר שיש לי כיוון כל שהוא מתי שהוא ל OC קטן אולי במחשב ושהזכרונות לא יגבילו ממש כמה MHZ אפשר לקבל עוד עם ה TWISTER ?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה חברים, חשבתי להוסיף למחשב הנוכחי זיכרון, בזמן האחרון הוא מראה סימנים של האטה כנראה עקב הדרישות של התוכנות שמתעדכנות כל הזמן. אין בכוונתי לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב, ולכן אמרתי שנעזר בעצת חכמים ממני שתוכלו לייעץ לי האם להוסיף זיכרון או לא : ) המחשב חמוש ב : מעבד - AMD Athlon II X4 640 זכרון - Kingston 2X2GB DDR3 CL9 10600 כרטיס מסך - NVIDIA GTX 460 768MB תודה על העזרה : )
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היות ולגבי מפרט מחשב שלם לא ענו לי אני מנסה לברר כמה דברים. האם למעבד 3900x צריך לוח אם x570 או שדי ב b550 ? אני לא מתכוון לעשות oc. בעיקר רינדורים. ואם אכן b550 האם יש המלצה על חברה ודגם ספציפים שהוכח כטוב. המליצו לי באתר אחר על b550 aorus elite בזמן שאני חשבתי על x570 asrock steel legend או שאולי עדיף b550 aorus pro? הזכרונות שאני מתכוון להשתמש ב 2*16 3600mhz. וכרטיס מ. כנראה 3080. תודה רבה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת שלי, I7 4770, DDR3 ולוח תואם של גיגה בייט למערכת בתושבת 2011-3 אני משתמש במחשב לצורכי רנדר ועבודה ומעוניין ב I7 5960X DDR4 32 GB ולוח תואם הכי פשוט מבחינת תאימות של תוכנות ומערכת ההפעלה האם צפויות בעיות כלשהם ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להרכיב מפרט למישהי שמציירת בפוטושופ במטרה להדפיס על קנבסים גדולים. נאמר, לצורך הדיון, 2מטר על 1מטר ב300 dpi/ppl. ונאמר, שוב, לצורך הדיון, עד שלושה ליירים. שמירה בפורמט לוסלס (לא jpg). כמה זכרון צריך? האם דרוש מעבד עם שלושה ערוצי זכרון או שמספיק שניים? האם SSD ישפיע משמעותית על העבודה? האם דרוש כרטיס מסך או שאון-בורד מספיק? תודה רבה, סיון
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. יש לי שתי מערכות מחשב, אחת מבוססת על AMD ואחת על Intel: 1. מעבד AMD Athlon XP (מס' רכיב AXDC3100DKV3E). 2. מעבד Intel Pentium 4 2.66Ghz (Prescott) בהנחה ששתי המערכות בעלות כמות זהה של זיכרון, איזה מעבד עדיף למערכת שרת (הרצת Apache, MySql, SRCDS וכו')? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם הרגע התקנתי XP עם הלוח החדש ושתי דברים מציקים לי. 1. אין דרייבר לUSB2 ואני גם לא מוצא מאיפה להוריד , אפילו באתר שלהם אין. 2. משום מה לוח כל כך מכובד לאוברקלוק והוא לא מגיע עם תוכנת ניטור לווינדוס לטמפרטורות והמאווררים אלא רק דרך הביוס האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הדרייברים האלה ? ,או תוכנת ניטור שמתאימה ללוח בסגנון intel active monitor ? כל התשובות ייתקבלו בברכה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד ומתלבט איזה מעבד לקחת ... השאלה אם AMD טובים בניידים..
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני ממש יום לפני הזמנת המחשב (השני) שלי, ועכשיו אני מבולבל מעט. תכננתי לקנות- מעבד- פנטיום4 , 2.8 נורטווד (אם לא אמצא אז פרסקוט) לוח- p4p800 e delux. עכשיו יש את המעבדים 775. המחיר שלהם דומה. האם הם עדיפים ? אם כן,אני נעול על לוח של אסוס (ופנטיום). איזה לוח שלהם הכי דומה לp4p800 e delux, אך למעבד 775 ? (גם בתכונות וגם במחיר) ראיתי 2- Asus P5GD1VM Asus P5GD1 אחד מהם תומך בציפסט P, והשני ב G. מה ההבדל ? לחץ כאן הם דומים במחיר ללוח שרציתי, אך אני לא מכיר אותם טוב. אשמח לעזרה והבנה בנושא ,בהקשם האפשרי. (חיפוש לא מצאתי את מבוקשי) תודה ושבוע טוב
-
- 40 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
MSI / ASUS / GIGABYTE ? מה לדעתכם הכי עדיף מבחינת אמינות / תמיכה / עדכונים לאורך זמן? מדובר בעיקר על A320 וגם B350. וגם - הבנתי שיש הבדלים ביניהם בכל הנוגע לכרטיסי הקול, איפה הכרטיס קול הטוב ביותר? ובנוסף שאלה על זיכרון - האם כדאי 12GB ראם במקום 8GB במחשב חדש? זה משתלם?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
מחבר HDMI תמיד תואם HDCP, זאת דרישה של HDMI, לכן אין שום טעם להודיע על תמיכה בHDCP בנפרד לתמיכה בHDMI.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב עם לוח אם מבוסס צ'יפסט H81 כרגע מותקנת על המחשב יחידת זיכרון DDR3 בנפח 4 ג"ב במהירות 1600 עם תזמונים סטנדרטיים: 11,11,11,28. יש באפשרותי להוסיף יחידה נוספת במהירות 1600 עם תזמונים הדוקים יותר : 9,9,9 משהו בסגנון. האם זה אפשרי? או שהמחשב לא יעלה בגלל חוסר התאמה בין הזכרונות, אם המהירות תרד ל 1333 זה לא יפריע לי.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום!! המעבד של AMD 1800 עובד במהירות 1533 מעבד AMD 1900 עובד ב1600 1600 - 1533 = 67 ההבדל בין 1800 ל1900 רק 67הרץ??? אז למה הוא עולה +200 שקל מה1800?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח-אם שתומך במעבד INTEL מסדרת ה 900 (סדרת כפולי ליבה)... התקציב הוא עד 1500 ש"ח (אבל רצוי כמה שיותר זול אבל גם שיהיה טוב) *מעוניין רק בסדרת ה NFORCE 4 של NVIDIA ורצוי מאוד של ASUS!!! אם אפשר גם לינקים...
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב ואני מחפש board שתומך ב:ddr2700,ata133,usb 2.0,533 ואני לא מוצא אחד שתומך בכל אלו אשמח לתגובות והצעות בתודה מראש omerl אגב חג שמח לכולם
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מביאים לי במקום לוח אם חדש\חלופי במידה והלוח אם שבידי תקול (רכיב מסויים התפוצץ)?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת ישנה יחסית שנה פלוס או שנתיים אם לוח אם של Gigabyte בעל תושבת 775ואני רוצה לשדרג לP- D . אני לא מעוניין להלחיף את הלוח הנ"ל כי הוא עושה אחלה עבודה עבור היעוד של (גרפיקה ועריכת ווידאו). ישל לי 3 שאלות: 1. האם הלוח שלי תומך בפנטים D כי באתר של החברה כתוב Intel Pentium 4 ובSupport List כתוב את כל הסידרה של פנטיוםD כנתמכים בצורה הבאה: P4 (820) , P4 (840) וכו'.... 2. האם המעבד הנ"ל ייתן לי ביצועם יותר טובים ותועלת. המעבד שלי הוא Pentium 4 531 3 Ghz 1 MB 800 Mhz LGA 775 64 bit ואם כן איזה מעבד כדאי לי לקנות.(מבחינות רינדור והמרה בין פורמטים). 3. האם הליבה הכפולה של Pentium D יכולה לחלק אפלקציה כבדה אחת כגון רינדור בין שני הליבות של המעבד וכך יתקבלו ביצועים י…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיימת במחשב בעיית התחממות. כנראה התחממות המעבד יתר על המידה. כתוצאה מהתחממות זאת המחשב נתקע ומיד לאחר "ריסט" מופיעה הודעת CPU בה כתוב שטמפ' במעבד עברה את התחום המותר. התקנתי תוכנה לבדיקת טמפ' המעבד והנתונים הם כאלה, (במצב רגיל כאשר בקושי אני משתמש בשירותים אינטרנטיים/פתיחת דפי אינטרנט) טמפ': 63-64 מעלות. במצב עבודה: 85-90 לפעמים חוצה את רף ה90 אפילו. מה עלי לעשות? איך אני מבין שרק טיפול קירור יעזור לי? או האם בכלל המעבד שלי תקין. תודה מראש לעוזרים פרטי המחשב: CPU - INTEL CORE 2 DUO E8400 MAINBOARD - ASUS P5QC
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש וסגור על שאר הרכיבים. נותר לי להסגר על מעבד, לוח אם וזיכרונות. אין לי תקציב מוגדר מראש אבל מצד שני אני לא רוצה לקנות משהו שאין לו קשר לצרכים שלי. המחשב ישמש בעיקר למשחקים בשעות הפנאי, אינטרנט וכו'. הרכיבים שקיימים בינתיים במחשב: MSI 280X, מארז 300R, ספק 520W seasonic, דיסק קשיח 1TB BLUE, כונן SSD MX100 256GB. מעבד - חרשתי את הנושא רבות ואני צריך לפחות I5. במסגרת זו יש לי שאלה. מה נותן לי הכנה ל OC? האם זה פשוט מגדיל את ביצועי המעבד בעתיד ב10-20% ומקטין צוואר בקבוק עתידי? כי אני חושב שאם אני אגיע למצב שאצטרך להשתמש ב OC כדי להפוך את המחשב ל"עדכני" יותר אז יהיה עדיף להחליף שילוש חדש או מחשב חדש. לא? בהתחלה חשבתי לקנות I7 אבל אז הבנתי שזה…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
איזה זכרונות כדאי יותר לקחת? ראיתי שבנועה המחירים שלהם ממש זולים לזכרונות שם, עכשיו זה רק שאלה של מחיר. מה כדאי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5956 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 הם אמינים ה Team Xtreem האלה? כדאי לקחת אותם בשביל 80 שקל פחות? תודה לעונים
-
- 37 תגובות
- 1.7k צפיות
-