עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by GZA3,

המטרה: משחקים, אמינות, יציבות. מומלץ: תמיכה ב OC, אפשרויות קירור טובות יותר, בנדל עשיר יותר. אני רוצה לקנות לוח אם חדש אחרי שהתיאשתי מה asus a8n sli דלוקס שלי. אשמח לשמוע כמה שיותר פרטים על שתי אלו. ABIT KN8 Ultra http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=285 GIGABYTE K8N Ultra-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אני משתמש כיום בלוח של Albatron דגם PX865PEC PRO 2.0 עם אובר קלוק והגעתי לבאס של 255 ואני שם לב שכשאני רוצה להמשיך מ255 בביוס אני פשוט לא יכול... כאילו זה המקס' (טוב זה באמת המקס') השאלה שלי היא אם אפשר לעלות יותר מ255 FSB בלוח הזה? כי אני רוצה לנצל את היכולת של המעבד שלי עוד יותר... או שיש אפשרות אחרת של להעלות מכפלה של באס בלוח הזה? המעבד שאני משתמש בו הוא של אינטל,P4 2.66HT וכרגע הוא עומד על 3.315 MHZ תודה מראש

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. דור ה-HEDT החדש של אינטל מעניק לשוק הביתי כמות ליבות גדולה הרבה יותר מבעבר, אך נראה כי יש גם שינוי שרבים ממש לא יתלהבו ממנו לכתבה

4. האתר techspot העלה ביקורת השוואתית לביצועי מעבדים במשחק הפופולארי PUBG. באופן לא מפתיע מעבדי אינטל שלטו ללא עוררין בביצועים: עד פה אין שום דבר חדש או מרעיש... אבל בדיקה של אחוז הניצול מעבד מעלה שאלה מוזרה ביותר: % השימוש במעבדי האינטל גבוהה משמעותית ממעבד AMD בעל מספר נימים דומה (6/12 או 4/8) אפילו עם תדר נמוך יותר. יותר מזה, מעבד 4/8 כמו ה 1500X פועל בניצול של 35% בעוד מפלצת כמו 8700K פועלת בניצול 45% ומספקת הרבה יותר ביצועים, מעבד 4/8 של אינטל מגיע לניצול 70%) במילים אחרות מעבדי AMD מציגים ביצועים נחותים משמעותית (מיספרית, נתעלם מאם משמעותי או לא) לא בגלל שהם חלשים יותר פר ליבה או תדר אלא כי משהו במעבד …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Unavoidable Encounter,

טוב בקיצור אני צריך עזרה לבחור מעבד שיהיה יציב למשחקים כבדים ותוכנות כבדות ופשוט שיהיה מחשב יציב וחזק ואני צריך שהוא ישרוד לכמה שנים לפחות איזה 3 ולא יהיה דפוק ביחס למשחקים והתוכנות שיהיו אז תודה! נ.ב. עכשיו יש לי INTEL PENTIUM 4 2.87HT (ככה אמרו לי שזה HT אין לי מושג מה זה..) אז מן הסתם אני רוצה שהמעבד החדש יהיה יותר טוב.. תודה!

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by parAzoid,

הזכרונות יהיו לOC[מנסה להגיע כמה שיותר רחוק עם קירור אוויר] מהחנות NEWEGG בלבד. אפשר לחרוג עד 10$ [מקס' 200$] תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. כנראה שאני אלך על ההופציה של Intel Core i5 4590 שיצא בשנת May 2014 עפ מהירות 3.3 Ghz לעומת הישן Core i3-4130 עם מהירות 3.4 GHz שיצא ב-September 2013 האם כדאי? ומה ההבדלים? יש לציין שהשינוי הוא לצורך הפעלת משחקים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי מעבד p4 - 1600 ואני רוצה לדעת איזה סוקט זה מישו יודע איך בודקים ???

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by oron,

שלום היו ברשותי :'( לוח אם גיגהבייט ומעבד AMD אטלון 1700XP שפשוט עלו האש! הלוח אם ממש חרוך ורכיבים בו התפחמו וכך גם המעבד. יש לי הגנה/מייצב מתח ADVICE AVR PRO 1200. למישהו יש נסיון עם מקרה דומה? אולי המאוורר של המעבד שבק חיים ואז היה עומס עד כדי שריפה של ממש?! חשוב לציין שמסך הLCD לא ניזוק, כך שלא נראה לי שמדובר במכת ברק. עוד שאלה, מה קורה הלאה? לפי מה שראיתי בכתב הקניה, יש לי אחריות על מעבד לכל החיים. אני יכול לפנות ישירות ליבואן לדרוש מעבד חדש? ואיך ההסדר הזה מתנהל, הרי מדובר במעבד ישן מלפני כ 5 שנים? תודה מראש לכל המגיבים אופיר

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by 1,

הזמנתי בהמלצת פורום "מפרטי מחשב" את המפרט הבא מחנות OMC בכרמיאל: Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,051.00 GIGABYTE GA-945P-S3 - ¤560.00 TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 x2- ¤1,160.00 HEC 6A19B-400 400W - ¤414.00 Westren Digital WD800JD 80GB - ¤232.00 Westren Digital WD2500KS 250GB - ¤414.00 LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB - ¤833.00 DELL 2007 WFP - ¤2499.00 הבעיה היא שהמחשב כולו מורכב וכל החלקים במלאי חוץ מזכרונות TWINMOS המוכר בOMC טוען שזה ייקח קצת זמן אבל כרגע יש להם במלאי זכרונות של CRG שהם גם טובים לטענתו ושהאחריות היא זהה בשני המקרים. עכשיו כאן אתם באים, לעזור לי להחליט ולדעת מה ההבדלים והאם זה קריטי להתעקש על ה TWINMOS, במה הם שונים והאם יש הבדל בביצועים.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by iveco,

זה מבלבל אותי העניין של ליבה פיזית ווירטואלית CORE THREADS יש מעבד למשל 3770 יש לו 4 ליבות ו 8 טרידס עכשיו כל מעבד בא עם THREADS אחד ו HT נותן 2 במקום אחד זאת אומרת מעבד למשל G2020 יש לו 2 ליבות פיזיות ועוד 2 טרידס זה לא אמור להיות כמו 4 ? וה 3770 מגיע עם 4 ועוד 8 טרידס בגלל ה HT זה לא אמור להיות 12 ? איך זה 8 ? למה סה"כ הליבות זה לפי הטרידס ? לא מחברים את הליבות הפיזיות + הטרידס ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ngc224,

שלום ! האם מישהו יודע מתי יגיעו מעבדי Llano ו Bulldozer ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by lmlm,

Intel 975XBX Motherboard unmodded, no bios mods. Vapochill LS Modded by Chilly1 Memory @ 3-4-3-9 @ 1:1 Vcore @ 1.565v FUGGER שמוכר מהפורום XS שבר את ה 4GHZ בקונרו פשוט מדהים. יש מצב ל 5GHZ? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by guyyug,

הלוח למעבד לא ברטוןXP2100 ולXP2500 ברטון אני לא ראיתי על הABIT חיבור ATA רגיל יכול להיות דבר כזה שיש רק SATA ? http://www.abit-usa.com/images/products/nf7-s2-lg.jpg למשהו יש ניסיון עם האלבטרון עם מעבדים ישנים יחסית כי באתר שלהם אין פרוט של מעבדים נתמכים בXP

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by gggilad13,

בקשר למעבדים כפולי הליבה של אינטל שעליהם כתוב בדף החדשות באתר... השאלה העיקרית והמרכזית שאני רוצה לשאול זה שאני רוצה לקנות מחשב חדש (יש לי מחשב דיי חלש עכשיו: P4 1.5GHZ 128 RAM וכו'...) אז השאלה שלי אם כדאי אולי לחכות עוד חצי שנה למעבדים כפולי הליבה? האם הם יהיו מיועדים לשוק הביתי או יותר לשרתים? (כמו הXENON) האם הם יציגו שיפור רציני בביצועים מהמעבדים הנוכחיים? כמה הם יעלו בערך? הם יהיו יקרים? והאם באופן כללי כדאי לחכות עוד חצי שנה עד שיצאו ואז לקנות מחשב חדש?

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by KF,

רציתי לדעת מה עדיף מבחינת תצורה וביצועים לזיכרון בנפח 32GB: 16x2 או 8X4 המפרט הוא: AMD 5900X ASUS DARK HERO X570

17. Started by le011,

היי בנעה מצויין שני גירסאות של AMD64 VENIC-אחד בקופסאה מקורית -והשני ללא וללא קירור מקורי. כמו כן מצויין שם שהמהירויות של שני המעבדים שונים-בקופסה 2000 והשני 1800. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3524&catcode=386 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3721&catcode=386 האם זה נכון ןהאם זה שווה 120 שקל נוספים לטובת המעבד בקופסה? תודה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אינטל החליטה להוריד מחירים לפנטיומים למינהם ב21 בינואר: ב7 בינואר אינטל משיקה את .Q6600 2.40GHz, 8MB cache 1066MHz ב21 ינואר אינטל משיקה את E5300 ולE4300 עדיין אין תאריך אבל ברבעון הראשון של 2007 הוא יבוא http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35694

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by gabbay,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בערך עוד חודשיים, התקציב שלי יהיה בסביבות 8K ללא ציוד הקיפי והוא ישמש בעיקר לגימינג. רציתי לדעת אם יהיה שווה לי לחכות לi9 החדש של אינטל? או שהוא מתכונן להיות יקר מאוד\לצאת בעוד הרבה מאוד זמן? ???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. GA-7VRXP או EP-8K5A2 מה שחשוב לי בעיקר זה ששניהם יתמכו במעבדים של AMD עם באס 333 וכל שאר הפיטשרים שיש בשניהם... ודרך אגב לכרטיס קול של אפוקס יש איזה שהם חיבורים דיגיטליים ואם כן איזה?? ??? זה גם חשוב לי

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by julles,

שלום, אני בעיצומה של הרכבת המפרט למחשב החדש שלי. קראתי על המעבד שבחרתי, intel core i7 4790k @4.0 GHz, ועל אחיו הקטן, ה 4770k, והבנתי שהם מתחממים מאוד. (בעיקר ה 4770k). השאלה היא, האם צריך לשאוף לטמפרטורות כמה שיותר נמוכות? זאת המטרה? להוסיף מאווררים וקירור נוזלי ולשפוך חנקן נוזלי על המערכת? (סתם) האם שווה להשקיע יותר מ 190 ש"ח בקירור למעבד? לא מתכנן לעשות OC (אל תרדו עלי ). מתלבט בין Scythe Kabuto II SCKBT-2000 CPU Cooler ל Noctua NH-D9L CPU Cooler.ההמלצות לדגמים אחרים כמובן תתקבלנה בברכה. תודה (:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by babu,

למטרות OC ללא לשבור שיאים אבל לOC רציני מי יתן ביצועים הכי טובים ויתמוך בטכנולוגיות שחייב לעתיד וגם אני שם קירור TT ULTRA 120 EXTREM ואיזה לוח אם עד 900 שקל יהיה הכי טוב לדרישות? הכרטיס מסך הוא 88GT זכרונות 2GB OCZ אם צלע קירור XTC (אפשר קצת הסבר אולי על זה?)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by MDK,

הוא אמר שהם יוצאים עוד חודש או משהו כזה.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. השאלה בראש התרד השאלה שלי היא איזה מהשניים האלו עדיף? מערכת A64 מיועד לאוברקלוק השאלה היותר עיקרית היא האם באמת יצאו זכרונות מהסדרה הזו של OCZ עם BH5 או שהמוכר סתם מוכר לי בולשיט? תודה!

• 42 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. פשוט יש לי עכשיו את המעבד הישן של amd שהיה אז מאד מוצלח 754 amd 3.0 .ואני הולך לקנות מחשב חדש amd3800x2 האם אני ירגיש הרבה בהבדל? בלי קשר לשימושים שלי כי אני משתמש בהכל .

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים