מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,812 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 332 צפיות
-
-
שונאים כבלים? הנה פתרון יצירתי שמחביא אותם. לוח האם הזה מציג סטנדרט חדש של חיבוריות כדי להחביא כמה שיותר כבלים בשימוש מחברים שנמצאים דווקא בצד ההפוך של הלוחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 326 צפיות
-
-
השבב שמככב בקונסולות ניידות דוגמת ה-ROG Ally מקבל דור חדש. AMD מכריזה על השקת Ryzen Z2 לקונסולות המשחק הניידות ויחד עם הסדרה הזאת אנחנו גם מקבלים שבב שמשלב בין עוצמת עיבוד לליבה גרפית שטרם ראינולכתבה
-
- 0 תגובות
- 315 צפיות
- 1 follower
-
-
לפחות בכל הקשור למעבדים החדשים ARROW LAKE בנייחים. טוב, זו לפחות גרסת אינטל ... https://www.youtube.com/watch?v=3r4guqlrZSo
-
- 0 תגובות
- 314 צפיות
- 1 follower
-
-
-
חייב לציין, אם מישהו מחפש לוח אם שעונה כמעט על כל הקריטריונים, זה לוח אם מבוסס ביותר במחיר סביר לעומת התחרות. יש בו את כל התכונות שאפשר לצפות מלוח אם מודרני ועוד כמה, אפילו דברים כמו צלעות קירור ל-NVME שלא חשבתי שעושים לפני… ה-BIOS גם מאוד User Friendly, ולא דורש הרבה הבנה כדי לעשות Overclock ל-RAM או מה שאני יותר אוהב זה לשנות את המהירות של המאווררים כדי שלא יעשו רעש. מגיע עם PCIe 5 בשביל הכרטיסי מסך החדשים שהולכים לצאת, טונות של חיבורי USB, וויפיי הכי מודרני וכו’. למי שמשום מה רוצה לבנות מחשב חזק עם מעבדי Arrow Lake (בודדים כרגע אבל עדיין), אני ממליץ.
-
- 0 תגובות
- 308 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 307 צפיות
-
-
לאחר מעבדי Ryzen 9000 קיבלנו גם סדרות חדשות של לוחות אם עבור תושבת AM5 - הכירו את ערכות השבבים החדשות והמתקדמות של AMD - ה-X870 וה-X870E. בסקירה זאת אנו מביטים אל X870E AORUS PRO וה-X870 AORUS ELITE WIFI7לכתבה
-
- 0 תגובות
- 306 צפיות
-
-
מעבדי אינטל החדשים מביאים איתם תושבת חדשה ובסקירה זאת נביט באחת האפשרויות שתהפוך למבוקשות בין דורשי המחשבים הלבנים - Z890 AORUS PRO ICE של GIGABYTE אשר ממשיך את האבולוציה של רכיבים שאפשר להלביןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 298 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם תקול עם זכרון DDR4 ומעבד I5 או I7 דור 9 ומעלה. רוצה לבנות מחשב כלשהוא ונשאר לי "רק" הזכרון והמעבד. אם למישהו יש, אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 298 צפיות
- 1 follower
-
-
אינטל טוענת כי פתרה סופית את בעיית חוסר היציבות בשבבי הדור ה-13 וה-14, ומספקת הסברים מפורטים על הסיבות והפתרונותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 297 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו את ה-MAG Z890 Tomahawk WiFi של MSI לסקירה ומצאנו את מה שנראה כמו התמורה הטובה ביותר בלוחות אם מתקדמים כיום. ביצועי מעבדי Core Ultra 200S הם כנראה מה שימנע ממנו להפוך לרב מכר כיוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 249 צפיות
-