עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mor_shalev,

האם ללוח האם הזה קישור http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US אני יכול לחבר כרטיס מסך שהחיבור שלו הוא agp 8X

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  2. Started by mor_shalev,

?512Mb 400MHz Kingston CL3? או ?512Mb 400MHz AData /VT? או ?512Mb 400MHz Twinmos? איזה מהם הכי טוב?

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  3. חברה, זה פשוט יקר כאן. זוכרים את המאמץ שהושקע כאו לחסוך 50 ש"ח "מסכנים" בCPU שמחירו 1000 ש"ח ? אז שימו לב: למה להתאמץ כשבקלות (יחסית) אפשר לחסוך מאות שקלים ? זה קל, זה זמין, זה אמין. שורה תחתונה - זכרונות 800MHZ - כ 80$ מחו"ל, וכאן - שומו שמיים - ~700 ש"ח . אז הנה הלינקים. חבר עוזר לי במשלוח משם, וכולנו יוצאים מעושרים... כאן: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15704 ןהקניה שלי משם: http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=85264

• 42 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by 6600GT,

לפורום שלום , לאחרונה שידרגתי את חלקי המחשב שלי (לוח, הארד דיסק, זכרון) נשארתי עם המעבד הקצת ישן שלי( אינטל פנטיום 4 תומך היפר טידינג מהירות 3.0) אני צריך לדעת איזה מספר המעבד שלי , למשל אני רואה שיש אינטל פנטיום 4 520 ואינטל פנטיום 4 530 וכו', איך אני יכול לדעת איזה מספר המעבד שלי? תודה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי לוח IS7-E, המקסימות שאפשר לתת בביוס שלו זה 2.8V לזכרונות האם עדכון ביוס יתן אפשרות להעלות את זה ליותר או שזה המקסימום החומרתי?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  6. משפחת ה-Nitro 5 המשתלמת של היצרנית הטאיוואנית זוכה לדגם חדש ובלתי רגיל לכתבה

7. Started by Koby,

צירפתי תמונה התוצאות האלה נראות לי מאוד מוזרות למישהו יש מושג [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by benma,

שלום לכם. לפני כמה זמן המליצו לי בפורום מפרטי מחשב על שני מפרטים, אחד עם מעבד core i3 550 והשני עם מעבד athlon x4 640, כאשר המומלץ יותר הוא של AMD בגלל שהמעבד זול יותר וחזק יותר. אבל לאחרונה הופיע המעבד intel core i3 2100 שקיבל תוצאות benchmark גבוהות יותר באתר http://cpubenchmark.net/ השאלה שלי היא - במה הוא שונה שהוא כל כך יותר חזק מהמרובע ליבות הנ"ל, ואפילו מ- Phenom II x4 Quad Core 955 (לפי האתר הזה)? ושנית, האם יותר יתאים לי להרכיב מפרט המבוסס עליו, ולא על המעבדים הנ"ל? מחירו באתר KSP למשל יקר רק ב-20 שקלים מ-core i3 550. תודה מראש לעונים. תקציב ככלי למחשב בסביבות 2000 ש"ח, מה שאומר שלפלטפורמה בסביבות 1100.

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. חברה בשם SMACH מצהירה כי תנצל את הדגמים המוטמעים החדשים מבית AMD בכדי לספק לנו מוצר מסקרן מאוד שלא דומה לאף אחד אחר לכתבה

10. Started by idanoosh10,

איזה לוח אם עדיף מבין שניהם? בינתיים הזמנתי עם ה-P5QL-E.. לשנות את ההזמנה ל-MSI P35 Platinum Combo? בכלל, לוחות קומבו הם מומלצים? עריכה: השימושים הם משחקים ובחורף OC למעבד E8400. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by uriby,

לפני כשבועיים, בת'רד קודם עלתה שאלה בקשר ל-Intel Flex Memory. נתקלתי בזה במקרה היום ורציתי לברר האם התכונה מובנית או ברירה שיצרני הלוח צריכים לממש. גם בלוח שלי, GA-945P-S3, וגם על פי ה-manual של Asrock ConRoeXFire למשל לא ניתן לבצע זאת. בלוח שלי הם כותבים שניתן לשים רק 2 או 4 סטיקים. בלוח של Asrock כתוב: If only one memory module or three memory modules are installed in the DDRII DIMM slots on this motherboard, it is unable to activate the Dual Channel Memory Technology. אשמח לקבל עוד מידע

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  12. Started by Eitan1,

איך המעבד הזה? CPU #1 Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz, 2199 MHz ^זה המעבד נכון?^ כי אני פשוט חדש בכל הקטע הזה... הוא טוב מה הרמה שלו? טוב, בסדר, מעולה ,מצוין? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  13. Started by roeiw,

כמה אפשר לדרוש על E6300 בן חודש?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by KYSG,

שמעתי שלכל כפול ליבה יש חד ליבה ששווה לו אז איזה חד ליבה שווה למעבד שבכותרת?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by idan1836,

שלום! קניתי היום מחשב חדש ובחרתי לחבר ולהתקין אותו בעצמי! יש לי בעיה בחוטים של המארז (ON,OFF,RESET...) ואת חלקם חיברתי ועכשיו נשארו לי 8 חוטים. 4 עם מספר 1 ליד כל חוט. 4 עם מספר 2 ליד כל חוט. בכל אחד מהסטים האלו של הארבעה חוטים רשום מינוס D פלוס D .. גראונד (אדמה) והאחרון פלוס 5 V. זת'ומרת שיש פעמיים מכל חוט שאמרתי כאן! **אני רוצה להזכיר שלא חיברתי את החוטים האלו עדיין ללוח כי אני לא יודע לאיפה לחבר. חיברתי את המחשב לחשמל והוא נדלק אוטומטית איך שמחברים לחשמל אבל הנורה הירוקה שאומרת שהמחשב דולק לא פועלת וגם בספר של הלוח רשום שצריך לחבר את הכבל של הנורה הזו אבל אני לא מוצא את הכבל הזה, מלבד אותם חוטים שהזכרתי שנותרו לא מחוברים, ואם לוחצים על כיבוי המחשב (דרך הלחצן ש…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יותר מחודש לפני מועד ההשקה המיועד - יתכן כי אנחנו כבר יודעים להעריך בכמה יתומחר מוצר הדגל בן 32 הליבות שמכינה לנו AMD לכתבה

17. Started by BlackSheep,

שלום, אני מתלבט בין זכרונות למחשב שאני הולך לקנות (pure gaming) והתלבטתי בין המודולים הבאים: PQI PC3200 DDR 400MHz 2048MB Dual-Channel (2x1024) Black Mirrored Copper 3-4-4-8 Geil ONE 1024MB BH5 PC3200 400MHz DDR Dual-Channel 1.5-2-2-5 עכשיו היתרון ב-PQI זה קודם כל שזה 2GB, מה שאמור להיות הרבה יותר אפקטיבי במשחקים כמו BF2 ו-FEAR, וגם עולה פחות מ-1GB של Geil, אבל התזמונים שלו לא משהו ואני הולך לעשות אוברקלוק למעבד (3800+ / 4400+) ופה ה-Geil לוקחים, אולי הצ'יפ לא משהו (BH5 ולא TCCD) אבל בניגוד ל-PQI התזמונים טובים בהרבה יותר לאוברקלוקינג, רק שהם עולים 100 שקל יותר וזה רק 1GB. HELP ME

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by AtR,

שלום! ראיתי היום ת'לוח של סאפיר בחנות של הדובים ואני רואה שהצ'יפסט שלו זה אותו צ'יפסט שתומף בקרוס פייר אז תהיתי האם הוא באמת תומך בזה והשאלה שלי נבעה עקב מחירו הנמוך...האם זה יכול להיות?! ועוד משהו, למה רשום שהוא תומך במקס 2G זיכרון? תודה

19. שלום, שאלה שנתקעה לי בראש די הרבה זמן, אז הגיע הזמן לשאול, קצת טכני ותיאורתי אבל אני אנסה להסביר בצורה פשוטה. האם זיכרון שפועל במהירות 800 יתן ביצועים טובים יותר מזיכרון במהירות 667 על לוח אם שה FSB שלו הוא 667 (נצא מתוך נקודת הנחה שהוא יעבוד בצורה תקינה, זרקתי סתם מספרים, זה לא משנה) מבחינה תאורתית, לא, כי הזיכרון "יחכה" בגלל הקצב של הFSB, אבל חשבתי על משהו אחר, זיכרון במהירות 667 לדוגמה לא באמת מעביר מידע בקצב של 667 מגהרץ בגלל שחלק מהפעימות שעון "מתבזבזות" על זמני תגובה, אז בעצם מפסידים קצב העברת נתונים, לעומת זאת בזיכרון של 800 מגהרץ, אחרי ה"בזבוז" של הזמני תגובה יצא שמנצלים את כל ה667 מגהרץ של הFSB התאוריה שלי נכונה או שטעיתי במשהו? תודה

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. השאלה שבכותרת. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  21. Started by giloman,

NFORCE 2 שיתאים לאובר די רצחני..... חשוב שיתמוך SATA

• 10 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by ybdltd,

רכשתי בזמנו עוד בימים הטובים סט של Geil One DDR400-DDR600 שמבוסס על שבבי TCCD של סמסונג למי שזוכר מדובר היה בסט TCCD הטוב ביותר שניתן להשיג בכסף והוא התעלה על כל הסטים האחרים של החברות המתחרות. (הגעתי איתו חופשי לבאס 335 DDR670 עם תיזמונים 2.5-4-4-10 מתח 2.9V עם לוח DFI ) תכל'ס אחד הסטיקים התקלקל מתוך הסט דבר נורמלי שקורה, ואני ביקשתי RMA מ GEIL USA ישירות (הזיכרון נקנה מארה"ב) משום מה שום תגובה לא התקבלה מהם למשך שלושה שבועות ! התקשרתי לשם ודיברתי עם בחור בשם טוני וואנג והוא שלח לי מספר RMA (אחרי כמה וכמה טלפונים לברר מדוע שוב אני לא מקבל מספר...) שלחתי את הסט כולו כמקובל במקרים אלו והמתנתי. עבר חודש ... אני שולח מייל אחד , שנים , שלושה... וכלום ! אין תגובה. התקשרת…

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  23. שלום רב, ברצוני להתייעץ לגבי השתדרגות לשני מעבדים שלא הצלחתי להחליט בינהם התכונות שאני מחפש: *אוברקלוק בינוני-גבוה-ברמה עיקרית *יכולות במשחקים עתירי FPS-ברמה עיקרית *עריכה גרפית (PHOTOSHOP וכו')-ברמה בסיסית *עריכת וידאו ברמה בסיסית יש לי מחיר ממש טוב לגבי שני המעבדים הללו ובשדרוג עם ה8400 מחיר תוספת ממש קליל אז איזה מעבד טוב יותר ליכולות OC ומשחקים..והאם ההבדל בין הQ9550 לQX ממשי/מורגש?? דבר נוסף שארצה לשאול עליו מהו המעבד היותר משתלם וטוב..על ציפפסט X38 וקירור TRUE 120 BLACK,ומהו ההבדל בין הREVISIONS (SWLAN )

• 9 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.