מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
הורדתי האתר הזה (וגם מהאתר של אינטל) את התוכנה החדשה זאת שמראה את הטמפרטורות ומהירות של המאווררים ועוד כל מיני אינפורמציה היה רשום שהתוכנה מתאימה לדגם הזה D865PERL כשניסיתי להתקין את התוכנה היה רשום לי שאפשר להתקין את התוכנה רק עם לוחות שתומכים בIDCC (INTEL DESKTOP CONTROL CENTER) מה זה יכול להיות?!?!?! הוא באמת לא תומך?? אולי זה הביוס או משהו כזה, דריברים אולי?!?! תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח עבור q6600, עם תמיכה של עד 16 ג׳יגה ddr3. מצאתי משהו במציאון של ksp, אבל הוא מגיע עם חודש אחריות ואני מחפש משהו קצת יותר רציני. רעיונות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
למי שלא מכיר זה תכונה במארז ובלוח אם שאם פותחים את הדלת של המארז היא מתריעה אבל התוכנה לא מתריעה לי בזמן אמת (כאילו בWIN) אלא רק אחרי הפעלה מחדש והיא מראה את זה בהתחלה (כשהביוס עולה) אם מישהו מכיר ויכול לתת לי תוכנה שתודיע בזמן אמת אני אודה ... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
PowerEdgeTM 6950 (עד 64 ג"ב זכרון) וגם שרת כפול שקעים ה PowerEdgeTM SC1435 שני השרתים מוכנים לאכלס את מרובעי הליבות כאשר יצאו לשוק, כלומר מ 8 ליבות ב 6950 קופצים ל 16 ליבות. מקור http://www.dell.com/content/topics/...c=us&l=en&s=gen דף המוצר של ה 6950 http://www.dell.com/content/product...=555&l=en&s=biz אם עצם ההשקה איננה עדות מרשימה בפני עצמה לקשר החדש בין DELL ל AMD, בדף ההסבר על המוצר החדש DELL טוענת כי השרת צורך 20% פחות חשמל תחת מאמץ מדגם דומה של DELL המבוסס על זיאון 7100. מייקל דל והקטור רואיז (מנכל ויו"ר AMD) בועידת "עולם אורקל" אתמול מקור http://blogs.zdnet.com/BTL/?p=3812 הוידאו של דל ורואיז בארוע של אורקל http://zdnet.com.com/1…
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי שאלה . למחשב שלי יש לוח אם KVPRO8 וזיכרון DDR 2 256 * 2 עם 500 MHZ אבל הוא מקבל רק 400. האם יש דרך לעדכן את הלוח אם שיקבל את ה 500 ?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, משהוא הצליח למצא דריברים ל nforce2 שיריץ vista? הצלחתי להתקין, והכל רץ טוב ויפה רק שלא מצאתי דריברים ללוח. כך שאני לא יכל להתחבר ל internet.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
דור מעבדי Threadripper שלישי עשוי לאמץ שמות מעודכנים שיהיו מעט פחות מבלבלים מהקונספט הנוכחי המתחרה באינטל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
- 1 follower
-
-
לשימושי עריכת וידאו ועיצוב גרפי. שיהיה חיה רעה אבל שיתאים למארז הנוכחי. (ואני לא רוצה להצית שוב את הויכוח אז אני מעדיף אינטל ולא AMD) תודה מראש על ההצעות.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום יש כפי שהבנתם את הלוח של ABIT AT7 MAX 2 ואני רוצה עכשיו לשים לו דיסק קשיח שתומך בS-ATA עכשיו השאלה היא האם הS-ATA בלוח הזה הוא רייד או כמו IDE רגיל רק S-ATA אני חייב לדעת כי לא כתוב בספר ולא באתר כלום רק שזה S-ATA 150 לפני שאני מזמין כי אם זה רייד אני אקח שניים קטנים יותר מאחד גדול ואחבר אותם . בבקשה תשובות רציניות ולא למה אתה צריך את זה או דברים שלא קשורים לשאלה בבקשה דחוף CUPRA
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הGigabyte GA-7VA, וקיבלתי את הASUS A7V8X-X. אני צריך לבחור באחד מהם וממש אין לי מושג איזה מהם עדיף... למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש לוח אם asrock extreame 3 יש לו שני סלוטים של PCIE. (סלוטים של X8) בנוסף היות והמחשב הזה ישמש אותי גם באוניברסיטה וככל הנראה בלימודי הנדסה כלשהם ייתכן ואצטרך GPU יעודי (סגנון הQUARDO אם FIRE PRO). יחד עםזאת עיקר המחשב למשחקים כרגע. השאלה האם ניתן להשתמש כל פעם בכרטיס אחר (בהתאם לצורך) כאשר קיימת ברירה תוכנתית. תודה רבה, DXM
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
עד לאחרונה הזיכרון הפנימי של המחשב היה היה מורכב משני סטיקים של G.Skill 2GB DDR3 1333 Mhz, סה"כ 4GB. במטרה לשדרג את ביצועי המחשב שלי, קניתי סטיק חדש של G.Skill 4GB DDR3 1333Mhz. מרגע שהתקנתי אותו החלו הבעיות. ברגע שאני מפעיל משהו קצת כבד, עניין של זמן עד שהוא קורס לשולחן העבודה עם הודעת "stopped working". מדובר במשחקים MechWarrior Online, L4D2 ו-PlanetSide 2, שלפני התקנת הסטיק החדש עבדו בסדר. השאלה שלי היא מה יכול להשתבש? זאת לא הפעם הראשונה שאני מתקין סטיק אז אני משער שהבעיה אינה בחיבור הפיזי למחשב, עובדה שהוא מזהה אותו. מהסתכלות בתוך המארז, הסימן היחיד שיכול להעיד על אפשרות לטעות מצידי בהתקנה היא שמתוך 4 הסלוטים, שניים צבועים באפור ושניים בכחול כאשר הסטיקים הישנים ישבו…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ZOTAC GeForce GTX 1060 AMP Edition, ZT-P10600B-10M, 6GB GDDR5 Super Compact Dual-Fan IceStorm Cooling FREEZE Fan Stop Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 Desktop Memory Kit - White Intel BX80677I57600K 7th Gen Core Desktop Processors הייתי שמח לקבל המלצה ללוח אם, בסביבות ה-500 ש"ח שיאפשר לי להוציא את המירב מהחומרה הנ"ל. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג אבל גם לוירטואליזיציה (VMware עם ubuntu, לא משהו גס מדיי) ואני אשמח לשמור על האופציה של אוברקלוקינג בינוני פתוחה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמרו לי שעדיף לי לשנות את התזמונים מ 2.5-3-3-7 ל 2.5-3-3-11 בAMD השאלה אם יהיה בכלל הבדלים, ואם כן איך אני בודק את זה? הורדתי memtest אבל לא ממש הבנתי איך משתמשים בו, תוכנת דוס? יש אופציה אמינה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
מעבד שולחני חדש ממפתחת השבבים נצפה ברשת - ועשוי להיות משתלם יותר מה-Ryzen 7 3800X לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20110907203542_Intel_s_Next_Gen_Sandy_Bridge_E_Extreme_Chip_to_Boost_Performance_by_Up_to_65_Estimates.html
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם בפורמט mATX עבור מחשב HTPC. האם כדאי לחכות ללוח אם או לקנות אחד פשוט יותר עם כרטיס מסך? המטרה בעיקר לניגון סרטים במגוון הפורמטים הקיימים (כולל HD) + אולי משחקים פשוטים לילדים מעל מסך ה- LCD אליו יהיה מחובר המחשב. תודה. קישור ללוח האם http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=584
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש פה קישור לאתר ששם מציגים הרבה לוחות אם ואת היכולות של כל לוח http://www.hardforum.com/showthread.php?t=900405
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הדור הבא המתעכב בסדרת המעבדים הביתית הבכירה לא צפוי להגדיל את מספר הליבות המירבי שזמין לצרכנים - ועשוי להיות זמין אך ורק בתצורת ה-Pro שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 333 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: pentium 4 630 3.0ghz 800mhz fsb לוח: gigabyte 8i915pl זיכרון: 1gb ddr 400mhz + 512mb ddr 400mhz שמתי לב שמהירות הבאס מכוונת על 100 עם מכפלה 15 > 1.5ghz המעבד אמור לעבוד ב 200 עם מכפלה של 15 > 3.0ghz כשאני מנסה לשנות בביוס את המהירות ושומר את ההגדרות, כשהמחשב עולה אני רואה שוב שהוא חוזר ל100mhz ניסיתי לתת מספר נמוך יותר מ200 והצלחתי לשים אותו על 120mhz ואז החלטתי לבדוק את המכפלה של הזיכרון - ראיתי שהיא מכוונת על 2.5. במהירות באס של 200 הזיכרון עובד במהירות 500 וכנראה זה מה שגורם לבעיה. באפשרויות מכפלה של הזיכרון יש auto/2.5/3/4. בחוברת של הלוח מופיע שעבור מעבד בעל באס 533 ניתן לכוון 2.5/3/4 ועבור מעבד בעל מהירות באס 800 ניתן לכוון…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כאשר הם באריזה רשומים 4-4-4-12? וגם התדר במקום 400MHZ מזוהה כ-387MHZ. האם צריך לשנות את יחס הזכרונות מעבד או משהו אחר בביוס?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מישהו יודע למה בתוכנה TAT המעבד רשום כ-PENTIUM M ? תבדקו אצלכם, למי שיש E4300
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן לבנות מערכת HTPC שתהיה כמה שיותר קטנה בתקציב כמה שיותר זול (עם גמישות כמובן). המעבד כנראה יהיה סמפרון, אז ככה: 1) אני צריך לוח טוב עם עדיפות לכרטיס קול מובנה "כמה שיותר טוב" ושתהיה לו יציאה דיגיטלית (אופטית או קואקסלית). מבחינת ביצועים אני רגיל ל NFORCE2 ומרוצה מהציפסט , האלטרנטיבה שאני רואה בשוק היא KM400A של VIA , אני לא בטוח לגבי עד כמה הביצועים שלה פחותים - אשמח לתשובה. במחירים נורמלים מצאתי רק את הEPOX 8RGM3I+ שמבוסס על ה NF2 , אבל אין לו יציאה דיגיטלית וכנראה גם אין אפשרות להעלות מתח ואין הרבה משחקים עם הבאס, זה ביררתי לגבי הגירסה בלי ה+ , אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט מידע לגבי הגירסה עם ה+. אני מאמין שהסמפרון בקלות ישב על באס 400 במהירות 1800 בלי …
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
היי, אני צריך כבר לחדש את המעבד והלוח, אז החלטתי כבר לעשות קפיצה משמעותית. אני אקנה Q6600 - זה כמעט 100% החלטתי כבר, ובנוסף אקנה לוח תומך OC (יענו לא INTEL) עם עדיפות לP35. חשבתי על הGA-P35-S3L של ג'יגהבייט, הוא דיי זול והוא עונה לצרכים שלי. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-