עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. צריך ביוס מעודכן ללוח הבא: supermicro p6sba הביוס שיש לו עכשיו הוא מ:15-1-99..

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by udicol,

לאחרונה הודירו מחירים בצורה דרסטית ... מישהוא מכיר את המעבד העתידי (אני מתכוון ל- 0.13 מיקרון )? שווה לחכות לו ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לפני כחצי שנה בערך היה לי מסך כחול שאחריו ניסיתי להפעיל את המחשב והוא לא טען את מערכת ההפעלה או נתן לי להתקין מערכת אחרת. גיליתי שהבעיה הייתה בסלוט זיכרון שנדפק וכרטיס קול שהלך לעולמו בעקבות המקרה. כך נשארתי עם 384 מגה זיכרון לאחר שנאלצתי להוציא סטיק אחד של 128 מגה. לפני שבוע שוב אותו מקרה, עוד סלוט בלום אם הלך ונאלצתי להוריד עוד סטיק של 128 מגה ולהשאר עם 256 מגה צנועים. עכשיו, ממה כל זה יכול לנבוע? יש לציין שהמחשב שלי הוא פנטיום 3 1GHZ עם זכרון SDRAM... הפחד שלי הוא שגם הסלוט האחרון ילך קיבינימט ואז כבר לא יהיה מנוס ולהשליך את המחשב למדורה בל"ג בעומר הקרוב. האם יש עדיין בשוק לוחי אם מבוססי פנטיום 3 שיתאימו למחשב שלי? או שאוכל למצוא כאלה רק ביד שניה?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לעשות להם אינייבל או דיסייבל (אלו 2 דברים שונים) ובאותו ביוס - על איזה MODE לשים את הPIO כדי שULTRA DMA יופעל ?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  5. יש לי שאלה איזה חברות הם נקראות חברות איכותיות? (סתם אני רוצה לדעת לא כי אני צריך לקנות) כאילו תגידו לי את השמות D: תודה!

• 5 תגובות
    • 486 צפיות
  6. אני שוקל לקנות נייד עם מעבד AMD Turion 64 לצורכי גרפיקה והיתי מעונין לדעת האם מישהו פה עובד עם נייד כזה בכלל ואם כן מה דעתו עליו ובכללי מה הדעה על מעבדים אלו

• 12 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by laviko1,

שלום, יש לי 2 גיגה DULE CHENEL זיכרון ואני מעוניין להוסיף עוד 2 גיגה ואני לא מוצא זכרון בדיוק כמו שלי, של corsair עם אותם תזמונים. אני רוצה שהם יהיו גם DULE CHENEL... אשמח לעזרה, תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  8. שלום, אשמח להמלצות בבחירת מעבד, לוח וזיכרון. כנראה בעקבות תקלה בלוח אני זקוק לשינויי חומרה. התקציב הוא בסביבות 1200 עם גמישות קלה למתיחתו. אמנם אני חסיד של AMD, אך אשמח לקבל גם מפרט תואם INTEL. בנוסף יש להיכלל גם קירור למעבד. הלוח צריך לכלול כרטיס מסך מובנה וחיבור IDE/ATA אחד לפחות ומינימום ארבעה חיבורי SATA. המחשב ישמש לגלישה, מוזיקה, סרטים, אופיס, עריכת תמונות ואולי בעתיד אף עריכה ועבודה עם סאונד. אודה לעזרתכם הרבה בנושא.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by nim901,

http://www.bit-tech.net/hardware/2006/01/10/amd_athlon_64_fx-60/1.html תהנו

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. איני מבין כלום בדבר ואודה לכל מי שיאיר את עיניי.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  11. Started by z1l,

שלום לכולם.. רציתי לעשות אוברקלוק (מחשב של חבר שלי) והיה חייב להחליף ביוס כדי לעשות טוב אז הורדתי ביוס מהאתר של אסוס שמתי על דיסקט והכל התחלתי להחליף רשם שזה סיים וזה עושה ריסט... אז חיכנו חיכנו יותר מ 10 דקות זה לא עשה ריסט אז היינו חייבים לעשות אם הכפתור אחרי זה המחשב לא פעל הזזנו ג'מפר אחד שנמצא ליד הביוס למקום אחר ופעל אבל עכשיו הווינדוס נדפק ואני לא יכול להתקין ווינדוס אני מנסה להתקין דרך הביוס וזה מתחיל תהתקנה ואז נעצר באיזשהו שלב אחד (במסך הכחול הזה של ההתקנה) עכשיו השאלה שלי אם שרפתי את הביוס או הלוח אם ואם אפשר לתקן את זה איכשהו? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  12. Started by FriXus,

1.בלוח הזה רשום שיש שני ATA100, וגם: Extra IDE Port by HPT372 with Ultra DMA-133 & IDE RAID x 2 (Up to 4 Devices) מה זה אומר שיש לו גם ATA133? צריך לחבר משהו שיעבוד עם ATA133? 2.זה לוח טוב לאובקלוקינג, נגיד עם אני שם בו P4 2G, ו256 PC2100? אני יכול לשים זיכרון יותר טוב כמו PC3700 או משהו כזה והOC יהיה עדיין טוב? 3.אפשר לשים בכלל זכרונות יותר גדולים מ-2100 כי במפרט שלו רשום: 3x DDR-DIMM Slots for PC2100 ???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by captaincaveman,

היי, כמו שמצויין בכותרת, אני מעוניין ב-Z68 מתוך מחשבה על OC. מעבד: I7 2600K עם קירור מים 16GB זכרון, לא יודע איזה (לא חושב שיש מה להשתולל עם זה, kingston 1333 כנראה יעשה את העבודה) 6970 (אחד כרגע, יתווסף נוסף וכנראה שגם כרטיס nvidia כלשהו ל-physix) ssd מסדרת 510 של אינטל דרישות: usb3, sata 6gb, תמיכה ב-CF, אפשרויות OC רבות ויציבות מקסימלית תחת עומס. תקציב: לא ממש מוגבל, אבל מצד שני אני לא מחפש כל מיני לוחות ממותגים של gamer זה או אחר, או עם הדפסה של גולגלות אוכלות חייזרים תודה!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. אני קונה מערכת מבוססת על מעבד Intel Pentium 4, 2A (512kb cache). נעצרתי בעיקרון על שלושה לוחות-אם (+ מחירים שאני יכול להשיג אותם) Gigabyte 8IEX - 120$ Gigabyte 8IEXP - 160$ Intel D845GBV - לא ביררתי מחיר עדיין. כרגע אין לי צורך ב-FireWire או ב-RAID (למרות שיהיה נחמד לנסות ) אז האם שווה לי להשקיע את ה-40$ האלו בזכרון נוסף (עולה לי 75$ ל-256 מגה של סאמסונג או של יונדאי, DDR 266). אגב, שווה לי להשקיע עוד 30$ בערך על זיכרון DDR 333? אני לא הכי רוצה לעשות אוברקלוק, וגם בשביל זיכרון DDR 266, עם המעבד שלי, אני אצטרך לעשות אוברקלוק קטן (לשנות ראטיו). תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  15. שלום, רציתי לדעת האם כרטיס מסך חזק (כזה שעולה 1500 ש"ח~) יגרום למשחק לעלות מהר יותר? וגם כאשר המשחק עלה מה יגרום לזמן לטעינת השלבים להתקצר? האם זה מעבד יותר טוב או כרטיס מסך יותר חזק? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by below_z,

לא מזמן החלטתי להרחיב את הזיכרון במחשב החדש שלי מ4 GB ל8 והזמנתי מTMS כרטיס זיכרון זהה לנמצא ברשותי. http://tms.co.il/product/10059 אך כשה הגעתי לשלב התקנת הזיכרון במערכת גיליתי שהסטיק החדש גדול מהישן. (הישן למעלה והחדש למטה). Uploaded with ImageShack.us רציתי לוודא שהכל תקין, ולנסות להבין את הסיבה להבדל הגדלים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כרגע יש לי 2X512 כאלה: (קובץ 1) אני לא יודע להגיד לכם מה המהירות שלו. וקיבלתי עכשיו בנוסף את זה: (קובץ 2) מה אתם אומרים? הם מתאימים? יותר טוב? פחות טוב? להוריד את ה-512X2 ולהשאר רק עם ה2 אולי ה-2 לא מתאים ועדיף לא לשים אותו בכלל? להוסיף להוריד? מה אתם אומרים? תודה. בנוסף המפרט שלי כרגע הוא: לוח M - של Intel DP965LT מעבד dual core E6300 ה-2 זכרונות אני לא זוכר של מה הם - בגלל זה השארתי לכם תמונה. - אם יש דרך לדעת - תגידו לי בבקשה. כ.מסך GeForce 7900GS אם צריכים עוד פרטים תבקשו תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by maxos,

אני צריך המלצה ללוח שתומך בזכרונות של 1066. הבנתי שהשיפ של אינטל - 850E תומך ב533 אבל לא בזכרונות כאלה, לפחות לא רישמית. האם יש ציפים אחרים שתומחים בזכרונות אלו? רישמית? אילו זכרונות הכי כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  19. Started by Adun,

הנושא הזה הוא משני עולמות, אחד של לוחות אם והשני אודיו ולכן לא ידעתי איפה להניח את הפוסט הזה.. מקווה שזה המקום המתאים. ולסוגייה: לוח אם שלי הוא ASUS MAXIMUS VI HERO, ובאתר של אסוס, הם מתהדרים בכ. קול מפואר, מיוחד, חזק, עם כל מיני פיצ'רים של גיימינג וכו', שזה טוב כמובן. אך אני בדילמה בין שני אוזניות גיימינג. מצד אחד מה שמושך אותי יותר היא Roccat Kave XTD Premium 5.1, שמבחינתי הייתי קונה אותה. ה'בעיה' עם האוזניות האלה שהן מגיעות עם כרטיס קול 5.1 סראונד מובנה בשלט של האוזניות עצמן. זה תחליף מעולה למי שאין כ. קול איכותי במחשב. אך לכ. קול כמו שיש לי, אני חושש שאקבל פחות איכות כמו שהייתי מקבל הייתי מחבר את האוזניות האלה ישירות לכ. קול של הלוח אם שלי. מאידך, יש את האוזניות השניו…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ידיעה משמחת בהחלט תודה לHwzone על המקור, עכשיו יש סיבה טובה לחכות עם הכסף ולא לעשות הוצעה סתם ככה, מה אתם חושבים אתם תעברו למעבדים האלה עם יש לכם VIA KT333 ומעלה ? אני אישית יעבור !!! בטח יעבור זה יהיה תענוג אמיתי.

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by eegg,

אני יכול לקחת את ה 6300 ב1000 או את ה 915 ב700 ואז להשקיע עוד בכ.מסך\לוח אם מה לדעתכם יותר טוב המחשב הוא לגרפיקה / בניית אתרים הוא צריך לפעול עם dreamweaver , photoshop and ie באותו זמן הנה המפרט עכשיו עם ה6300 והתקציב שלי הוא 3000 Gigabyte GA-945GM-S2 Intel 945G LGA 775 540 ש"ח Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,050 ש"ח PALIT GeForce 7600GS Sonic 256Mb 620 ש"ח PQI 512Mb*2 DDRII PC5400 667MHz 630 ש"ח HEC 400TRT 20/24PIN 255 ש"ח סה"כ 3,095 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Sweet_Tooth,

האם לדעתכם מעבדים אלו יתפשו את מקומם של מעבדים ה 32 ביט גם בשוק הביתי? ומה היתרונות של מעבדי ה 64BIT על ה 32BIT? והאם מעבד64 ביט 1GHZ שווה למעבד 32 ביט במהירות 2GHZ?

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  23. Started by ggeell,

שלום מישהו יכול להסביר בכמה מילים מה ההבדל בין של הציפסטים הנל ? האם ההבדל משמעותי ביניהם ? יציאות נוספות וכו' ? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ראיתי בפנדה AMD 3000 S939 ב999 שקל!! הבעיה היא שאני בונה שדרוג של לוחM (מחכה לNF4) כולל כרטיס מסך זכרונות והמעבד... ואני לא יודע אם שווה לי לקנות את המעבד בנפרד(בלי להשתמש בו עד שיהיה לי את כל רכיבי השדרוג...) אני שואל את זה כי הירידת מחירים במוצרי AMD היא זמנית ואיני יודע מתי המחירים הרגילים יחזרו.... אז כדי לנצל את זה????....

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by DakloN,

שלום.. איך אני יכול לשנות תתיזמונים של הזיכרונות? כי התיזמונים שאמורים להיות לזיכרון שלי הם 2-3-3-6 ובEVEREST זה מזהה את זה כ3-3-3-8.. אני מפסיד פה מהירות?? אם כן.. איך אני משנה??

• 4 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.