עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הכירו את Ryzen Threadripper - סדרת העל החדשה שתעניק לנו כוח עיבוד דמיוני כמעט בתור אלטרנטיבה לדגמי ה-Core X מאינטל לכתבה

2. אני נמצא בהתלבתות די קשה מה יותר אדיף לי intel pentium 4 800 mhz עם 2x256 זכרון או amd 2500 עם 2x512 האם ה dual ddr של אינטל תשפיע על הביצוים בצורה משמעותית, מה יותר ישפיע על המהירות המעבד או כמות הזכרון? ??? ???

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by kobibo,

האם ניתן להתקין מעבד של P III 866 על לוח עם צ'יפ של סלירון (לוח Asus ) ?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  4. Started by מגדל,

האם זה אפשרי להרכיב שתי כרטיסי זכרון של שתי חברות שונות? כאילו נגיד Kingston ועוד משהו... כמה אנשים אמרו שזה יכול לעשות בעיות.. זה נכון?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by michmoch,

מה ההבדלים בין הלוח הזה ASUS P5QL-E המבוסס על צ'יפ 43 של אינטל ללוח הזה ASUS P5Q PRO המבוסס על צ'יפ 45 של אינטל. מה ההבדל המעשי ביניהם? הנה קישור ללוחות מאתר היצרן http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=710&l4=0&model=2272&modelmenu=2 והשני http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2269&modelmenu=2 תודה.

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  6. כלומר OC ניתן לעשות עליהם לחבר מקסימום כרטיס מסך 1 ולקבל PCI E 2

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  7. ההכרזה הרשמית של אינטל אודות מעבדי ה-Skylake-X האימתניים כבר כאן, ומצליחה להפתיע אותנו לחיוב לכתבה

8. Started by rubin180,

שלום אנשים. יש לי שאלה: P5Q או P5Q PRO אנא תמליצו לי על אחד מהם ,האם יש הבדל משמעותי? אם הבנתי נכון ההבדל הוא רק באפשרות לcf לי אין שום כוונה לcf, אם צריך אני אוציא את ה50 שקל האלה בכיף אבל אם אין שום טעם אז חבל.... ד'א אגב אם זה משנה בכלל אז אני מזמין לוח ואת המעבד E8400 תודה רבה והמשך ערב נעים

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  9. היי, אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט בין שתי הסוגים כאשר הסוג הראשון: Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 800 Dual Channel Value Memory והסוג השני הוא: Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS Memory כמובן שהשני עולה ב- 400 ש"ח יותר מהראשון. אם מישהו מכיר את חברת GEIL ויכול להעיד שהם חברה טובה והזכרונות שלהם טובים?.. כי בתכלס אני מעדיף לקנות את GEIL, אני לא הולך לעשות oc כך שזה ממש לא משנה לי. או שאתם אומרים שעדיף לשים את ה- 400 ש"ח האלה ולקנות את Corsair? :s05: באם יש לכם חברות אחרות טובות ולא ממש יקרות להציע אני ישמח (2GB זכרון) כמו כן באם תוכלו לענות לי על שאלה חשובה בשבילי: האם קיים הבדל ממשי בין DDR2 667 לבין 800 בביצועים? (כאשר הלוח אם הוא GA-965P-…

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by Carlito,

טוב אז ככה יש לי כמה שאלות חשומות מאוד והייתי שמח אם אפשר למצוא מצדכם תשובות א. מה זה כל ה-90nm, 130nm וכו' של המעבדים.. מה זה אומר?? ב. שאלה בקשר לזכרונות מה זה התיזמונים של הזכרונות? מה זה משפר? מה זה נותר? ומה זה ה-CL2, CL3 בזיכרונות ממש תודה לכל מי שירחיב קצת... נ.ב. עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום אז אל תציאו לי תודה

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  11. Started by mikibo,

שלום רב אני מעונין להתקיו RAID 1 על מחשב איזה לוח אם מומלץ בהנחה שהמעבד הוא I3 או I5 תודה מיקי

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  12. אז ככה יש לי ביוס של phonix והבנתי שבגלל שזאת גירסה ישנה הוא לא מזה הרדיסקים בגדלים גדולים מ 80 גיגה ומעלה ובלל זה הוא מראה לי שיש לי רק 75 גיגה. אז מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לעדכן את ה ביוס שלי ( הפוניקס ו לא של הלוח) http://www.phoenix.com/en/home/ מישהו יכול להגיד לי גם בדיוק מה אני צריך יש שם הרבה גירסאות הלוח שיש לי הוא ה abit nf7 ver 2.0 http://www.phoenix.com/en/products/phoenix+cme+firstbios/desktop/ הנה עוד ? אני ישמח עם מישהו יכול להסביר לי איך אני מעדכן את זה.

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  13. מחפש מדריך להתקנת מעבד בפרט ל-939, גריז טרמי וגוף קירור

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  14. תודה.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  15. Started by Trumpeldor,

טוב היה לי ת'רד דומה לפני מספר חודשים שלא התממש בסופו של דבר, אבל החלטתי לא להקפיץ אותו... המפרט שיש לי CORSAIR CMX512-3200C2 512MB 400MHZ PC3200, XMS-PC3200C2 Rev5.1/6.1 (2-3-3-6-1T) --chip--> Mosel Vitelic 5ns מעבד A64 3000+ s.754 newcastle לוח EPOX 8kda3j (DIMM voltage 2.5-2.8v) אני מתלבט בקניית זכרון נוסף ?512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2? עולה כ490ש"ח ולעומתו ?512MB A-DATA? 500MHZ עולה כ400ש"ח ההפרש מחירים זניח בהנחה שהקורסייר זהה לסטיק שיש לי כבר (אמנם הצ'יפ לא מזהיר, אבל לא מתוכנן אוברקלוק שובר שיאים, רק משהו פשוט בהמשך) הוא עדיף על ה ADATA ? ובמידה והצ'יפ עליו שונה ? נאמר XMS-PC3200C2 Rev3.1 (2-3-3-6-1T) --chip--> Infineon B-5, האם זה בכלל משנה ? או שדווקא ה A…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מחר אני אמור לקבל את המחשב החדש,זה המפרט: Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 890 890 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 580 580 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Twinmos 1 285 285 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (BULK) 1 660 660 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 400W 1 360 360 מסכים? SAMSUNG כמות מחיר סה"כ 17'' 793 DF FLAT 1 710 710 אני מתכוון לבקש מהם לפתוח שם את המחשב ולוודא שהם שמו לי את החלקים שהזמנתי, איך בעצם בודקים את זה? בנוסף שמעתי שיש תוכנה שאפשר לבדוק מה בד…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by udi,

שלום אני בונה לי מחשב משרדי \ לסטודנט המטרה העיקרית שלו היא אינטנט ועבודות OFFICE לא יותר אבל עדיין אני רוצה מהירות ומחשב איכותי אני רוצה זכרון של 512 אני כל הזמן עובד עם קינגסטון דבר ראשון מה דעתכם על החברה ועל הזכרונות שלה של 512 MB עם CL 2.5 סטוק אחד והאם כדי לקנות זכרונות של חברה אחרת כמו למשל GILL , A- DATA ... אם אותה קריטריונים העלות עצמה של הזכרונות הנ"ל היא 400-450 ש"ח מה היא המלצתכם

• 3 תגובות
    • 438 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2695

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  19. הרכבתי את המחשב ואז כשאני בוא לחבר את הקונטקטור חשמל אני רואה שהחיבור ב DFI NF4 ULTRA LANPARTY הוא 24 פין והספק כוח שלי שהוא קנוי רק לפני 3 חודשים (THERMAL TAKE 480W SILENT 2 FANS PFS) בעל חיבור 20 פין, לא ידעתי שיש לוחות לAMD בעלי חיבור 24 פין אני יודע שאינטל 775 כולם באים עם חיבור כזה אבל אפשר פשוט לחבר את ה20 לצד וזהו הכל עובד. רציתי לשאול אם אפשר לעשות את אותו הדבר עם הלוח הזה כי אני יודע שזה לוח שמספק המון מתח ובנוי במיוחד לזה. או שעדיף לקנות מתאם?

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by moshmushon,

שלום לכולם. אני צריך עזרה... קניתי באייבורי מחשב עם Gigabyte GA-965P-DS3. התקנת כרטיס הקול מהדיסק שצורף למחשב נתקעה ( Realtek High Definition Audio driver R1.72) בשגיאה : "Install Realtek HD Audio Driver Failure". זה קרה גם עם הדרייבר שניסיתי להוריד מהאתר של Gigabyte. הכרטיס גם לא מזוהה בביוס. לקחתי את המחשב לאייבורי שם הם הראו לי שכשמעלים את המחשב עם לינוקס מ-CD יש סאונד והסבירו שהיתה כנראה בעיה בהתקנת ה-XP ושצריך לפרמט ולהתקין מחדש. האמת ... לא נשמע לי. למישהו יש רעיון? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Rockstatement10,

אנחנו רוצים לקנות מחשב חדש לאחי בסכום של כ-3000 ש"ח כולל מסך, כנראה ייכלל בו כרטיס מסך 1050Ti. הקטע שמזמן רצינו לקנות לו אבל דחיתי את הרכישה בעקבות הדור השני של רייזן שמגיע החודש הזה. מה עדיף בעצם? לקחת i3 כלשהו במפרט או את הרייזן? השימוש יהיה גיימינג בעיקר. אמרו לי שהרייזנים ממש מוצלחים ועדיפים על האינטל. וגם לאינטל יש לוחות אם יקרים, אבל שמעתי שבדיוק היום הוכרזו עוד מעבדים של אינטל עם לוחות אם זולים, אז מה עדיף לחכות לאינטל או לקחת רייזן דור שני?

22. שלום אני לקראת קניית מחשב ומאוד מתלבט בין שני הדגמים האלו, המערכת אמורה להתבסס על ה2X3800 AMD אני לא מתכנן אוברקלוק בעתיד (לפחות לא משהוא רציני) והמחשב בעיקרון מיועד לעבודת גרפיקה תלת מימד וקצת למשחקים. - - - - - - -- - - - - - - -- - - התקציב הכולל שלי הוא 6500 אני מאוד אשמח לעזרה תודה אני פתוח גם להצעות אחרות שיעלו פחות .......

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by menacex,

שלום אני רוצה לגמפר את הבורד שלי , כאשר כרגע הוא נותן לי לעבוד על 133 עד 165 .. ניסיתי הכל ואני לא מצליח למצוא איפה לעזעזל אני הופך את זה ל 166 -200... מישהו בעל בורד דומה יכול לעזור ? תודה

• 7 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by Idan-h,

יש לי במחשב זכרון: PMI 256MB DDR333X2 Value Memory CL=2.5 זה נחשב זכרון ג'נרי? דרך אגב הלוח של המחשב הוא DualChannel, יש לי מעבד 2.4 533MHZ, ובPCMARK 2002 קיבלתי בזכרון תוצאה של 6127, זה בסדר, איך זה נחשב? תודה רבה לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by zomero,

שלום לכולם יום רביעי הקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב חדש. אני סגור על הדברים הבאים: לוחם אם של אסוס P5W DH DELUX מעבד e6600 את עזרתכם אני צריך בהתאמת זיכרונות מתאימים. התבלבלתי כבר מרוב חברות וסוגים. המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים, ועריכת וידאו. מתוכנן אוברקלוק עדין או בכלל לא (לפחות בזמן הקרוב). אני החלטתי ללכת עכל מהירות של 800MHZ. אודה לכם אם בבקשה תוכלו לכוון אותי אל הזכרונות המתאמים לצרכים הנ"ל. תודה רבה זהר

• 0 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.