עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yigal83,

שלום ברשותי שני לוחות ASUS (שני מחשבים שונים) חדשים: Z270 E & X370 Gaming pro. ללוח האם מחוברים רכיבים רבים של Corsair (זיכרונות, קירור מים, מאווררים...), ליציאות השונות שקיימות על הלוח. האם ניתן לשלוט על התאורה שלהם (לרכיבים הכוללים לדים כמובן) ישירות מהכלים/תוכנות של ASUS ? תןכנת AURA של ASUS מגלה רק את לוח האם, והתאורה נקבעת בעזרת תוכנה זו. בשביל לשלוט על רכיבי Corsair אני משתמש בתוכנת Corsair link אך אין בה את כל האפשרויות שיש ל ASUS, והיא גם עפה (נכשלת) אחרי זמן מה... (קראתי באיזה מקום באינטרנט, מישהו כתב שתוכנה זו לא רצה טוב יחד עם התוכנה של ASUS). איך ניתן לשלוט/לנטר את כל המערכות במחשב בתוכנה אחת, מבלי להריץ את כל הת…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  2. אשמח לשמוע תגובה ממי שהיה לו את המעבד גם בתקופת הקיץ ולא רק בחורף.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  3. שלום לכולם, אני עובד עם P4B 2.4 על לוח Asus P4S8X, עם זכרון Kingston ValueRam PC2700 של 512 מגה, בצ'יפ אחד. אני מעוניין לשדרג לשילוש מבוסס אינטל פרסקוט, כנראה P4E 3.0 על Abit IS7. אני רוצה גיגה של RAM, אבל חבל לי לבזבז את הצ'יפ הנוכחי של הזכרון שלי. אני יודע שלא מומלץ להשתמש בשני מודולים שונים של RAM בתצורת Dual Channel, אבל מה למעשה יקרה אם אני ארכוש צ'יפ אחד של קינגסטון, נאמר PC3200 ופשוט אריץ אותו במהירות שעון נמוכה יותר, ביחד עם הצ'יפ שכבר יש לי? ההבדל במחיר הוא 1000 ש"ח, וזה הרבה מאוד מבחינתי. אודה לכם על ייעוץ (ובלי "למה אינטל, תלך על AMD " בבקשה ) שי

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by kibub,

היי עיינתי בחוברת המצורפת אם הלוח P5W DH וראיתי שיש אפשרות בביוס לשנות שהחיבורי USB יעבדו בHI SPEED ויש אפשרות גם כfull speed (עמוד 4-23 למי שיש את החוברת) רציתי לדעת מה זאת אומרת full speed והאם כדי לשנות להגדרה הזו? תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  5. אהלן אני לפני בניית מחשב חדש, התחלתי ברכישת חלקים עצמאית, אז היה דיל לא רע ב NEWEGG על הזכרונות הנ"ל, 8GB*2, ב 500 ש"ח עד הדלת, עם RGB ואת ה AMD Edition. הבנתי שדרוש לזיכרונות הנ"ל לוח תואם שיעבוד עם הסנכרון של ה RGB בצורה תקינה, לכן מחפש לוח תואם את הנ"ל. אני גם כן טרם סגור על מעבד, או 8600K או 2600X/2700X. אשמח לקבל הצעות על לוח בין 300-400 ש"ח שיתאים למעבדים והסנכרון הנ"ל. תודה! נ.ב הלינק לזכרונות https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16820158580

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by בור ועם הספר,

בחדשות של HWZONE נוספה היום כתבה על השקת מעבדי Llano לניידים... אתם מוזמנים לקרוא את הכתבה כאן: http://hwzone.co.il/news/135329 ניסוח הכתבה צרם לי ולכן נטלתי לי את החרות לנסח חלקים ממנה באופן קצת שונה אבל עדיין להישאר בעובדות וכל שינוי שלי אמת. כל מה שכתבתי נכון עובדתית. הטקסט שלי מתיימר להציג מוצרים של אינטל כ"נחותים" או "מיושנים" או "מפגרים טכנולוגית" מה שכמובן איננו נכון. אבל כמו שהצגת הדברים שלי איננה נכונה כך גם הצגת הדברים בכתבה איננה נכונה. חבל לי. הכותב כאילו מדבר מגרונם של אנשי המכירות של אינטל במקום להישאר אובייקטיבי.

7. בראיון זה אנו יושבים אחד על אחד עם שחף קיזלשטיין שהוא סמנכ"ל באינטל ומנהל קבוצת ולידציית המעבדים. הכירו את הצד שסוחב על כתפיו את האחריות לוודא שמעבדים מתוחכמים מגיעים בזמן, באיכות ובביצועים מירביים לשוקלכתבה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by IAD,

אומרים שיש בעיות כי הוא לא מזהה את המעבד ויש צורך לעדכן את ה- BIOS שיתמוך בליבה החדשה (90) וזה ניתן רק עם מעבד 3500 או 3800 . אם משהוא כבר קנה או התקין אשמח לדעת.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. אשמח לעזרה בנוגע אני רוצה לקנות את הכרטיס 5080 לגיימניג אבל אני צריך לוח אם ומעבד יתאימו לו ובמחיר הכי משתלם

• 0 תגובות
    • 246 צפיות
  10. Started by SmurFin,

שלום יש לי את הזכרון הזה G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 ראיתי את השניים האלה : 1. נעה מחשבים - 485 שקל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 2. סקאי.פי.סי - 527 שקל http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=F2-6400CL5D-2GBNQ&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE לפני זה שאלה, יש הבדלים בינהם חוץ מהשתי תמונות שאני רואה שהן שונות, ואני רוצה להוסיף עוד אחד כזה או משהו יותר טוב הצעות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  11. טוב יש לי במערכת 32 ביט עם 4 ג'יגה זיכרון (שהמחשב מנצל רק 3.1 בגלל המגבלה של ה32 ביט) אז יש לי דיסק און קי שתומך בreadyboost ואני עשיתי שהוא ייתן לי 4GB זיכרון (ככה שיש לי 7GB). אז השאלה היא שיש לי 7GB זיכרון? (בגלל שזה דיסקאון קי והוא לא קשור לזיכרונות) או שהמגבלה של ה32 ביט גם חלה עליו?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  12. המפרט שלי הוא: AMD 4200*2 Toledo 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP המעבד נקנה לאחרונה. בביוס כאשר מוגדר זיהוי תדרי ותזמוני זכרונות אוטומטית מזוהה שהזכרונות צריכים לעבוד על 333MHZ, כאשר משנים ידנית ל-400 זה עובד. למה הביוס (שמעודכן לגרסתו האחרונה) לא מזהה אוטומטית את התדרים הנכונים? (כמובן שהזכרונות תומכים ב-400MHZ) תודה.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  13. Started by omri09,

ה- RAM שלי מוגדר כך: CL 5-4-4-15(CAS-TRCD-TRP-TRAS) 2.1 Volts http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_platinum_4gb_dual_channel ב- CPUZ ישנם גם ערכי tRFC ו- CR, מה הם אומרים ועל אילו ערכים צריכים להיות מוגדרים? כרגע: tRFC- 46 CR- 2T

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DarkLloth,

Gigabyte GA-P35C-DS3R / Asus P5KC מי מלוחות הללו יותר טוב? אני לא מחפש תמיכה ב SLI כך שהפקטור הזה לא משפיע... יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  15. מעבדי ה-EPYC של מפתחת השבבים הופכים רשמית לחלק משירותי הרשת הנרחבים של האימפריה מבית ג׳ף בזוס לכתבה

16. https://semiengineering.com/the-race-to-next-gen-2-5d-3d-packages/

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  17. וכן - זה באמת עובד וללא תוספת תשלום. הכל מוסבר בוידיאו הבא (אשתדל לעדכן את הת'רד כשתשוחרר הגירסה הסופית של התוכנה):

18. Started by djelectric,

אחרי שראינו מה שיש לגיגהבייט ו-MSI להציע בהשקה, חושפת גם אסרוק לוחות אם חדשים בתושבת האקסטרים גם יצרנית לוחות האם אסרוק החליטה לקחת חלק בחגיגות שלפני השקת תושבת האקסטרים LGA2011-3 של אינטל. בשונה מפעמים קודמות בהן הוטל איסור פרסום כבד ודליפות נראו דרך תמונות מטושטשות בחדרי מלון ובמסיבות עיתונאים, נראה שהפעם החברות נותנות גז כבד בכל הקשור לפרסום ותצוגת מוצרים טרום-השקה. נכון לעת זאת, ישנם לא פחות משלושה דגמים של לוחות אם חדשים מאסרוק אותם נראה בשבועות הקרובים בהשקה הנוצצת. כל אחד מיועד לקהל היעד שלו בין מחפשי הביצועים. זה הוא ה-X99 WS של אסרוק. כפי ששמו מרמז (ר"ת Work Station) לוח האם הזה מיועד בעיקר ליוצרי התוכן, לתחנות העבודה הכבדות שעוסקות בפעילות מעבד אינ…

19. Started by m-o-r,

כבר מוכרים את Q9300 בכמה מקומות אני צריך המלצה ללוח אם של Gigabyte אני צריך את הלוח לעריכה ואינטרנט אני כבר מיואש אני לא יודע איזה ציפ הכי טוב ?? יש לי זכרונית של MHz DDR2 800 כרטיס מסך PCI Express http://tms.co.il/product/5255 איך הלוח הזה Gigabyte GA-EP35C-DS3R אני רוצה לקנות מחר

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. האם כדאי לקנות לוח אם סוקט T 755 , כמו AS8 של ABIT , או P5P-800 של אסוס ואם כן איזה לוח עדיף תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. שלום רב לחברי הפורום הנכבדים, נתקלתי בבעיה הנ"ל זמן מה לאחר התקנת ה3950x שלי, לפני זה לא זכור לי שהיה משהו כזה, אז הגיוני שהגורם נעוץ במעבד או בגרסה החדשה של הBIOS שהייתי חייב להתקין ע"מ לתמוך בו. (חלונות 10 פרו) תיאור התקלה: בחיבור התקן mass storage, לא משנה אם זה דיסק און קיי, או דיסק נייד 2.5, או דיסק חיצוני בעל ספק כח נפרד, לחלק מחיבורי הUSB, תחילה נראה שההתקן עובד בסדר, אבל ברגע שמתחילים להעתיק קובץ כבד, לאחר כמה מאות MB מהירות ההעברה תרד ל0, ולא יהיה ניתן להעביר יותר נתונים. לפעמים הכונן יתנתק, לפעמים יחזור להופיע אך לא יאפשר להעביר קבצים, לפעמים תופיע ההודעה הידועה בסגנון "ההתקן שחיברת כשל ולא ניתן לעבוד אתו". התקלה לא קיימת בחיבורי הUSB שמסומנים בח…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by lampit,

אני רוצה לקנות לוח אם שיאפשר לי שידרוג עתידי של רכיבים. מתלבט בין: MSI K9NSGM בחבילה הזולה ביותר של איבורי (מודה באשמה, אני חובבן.. ) MSI K9N NEO V3 בחבילה פחות זולה, ללא תוספת מחיר MSI K9NULTRA-F תוספת של 90 ש"ח MSI K9NSLI PLT תוספת של 295 מעבד: AM2 4600 X2 DUAL CORE 64BIT שווה לי לשדרג ל 5200 או 6000? דיסק קשיח: 320GB SATA 1&2 7200 RPM 16MB HITACHI כמה אמינים המוצרים של hitachi? שווה לי להשקיע ב wd למשל? תודה רבה לכל העונים!!!

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  23. אינטל מכריזה רשמית על סדרת מעבדים בעלי מעטפות חום נדיבות לביצועי גיימינג ויצירת תוכן מירביים במחשבים ניידים - סדרת HX בדור ה-12לכתבה

24. בסקירה זאת לקחנו לסיבוב התרשמות את אחד מלוחות האם המתקדמים של ערכת השבבים B650E עבור דור המעבדים הטרי של AMDלכתבה

25. חשבתם ש-AM4 סיימה את תפקידה? תחשבו שנית - AMD משיקה עוד דגמים לתושבת המזדקנת אשר יהוו אפשרויות נוספות לשדרוג עבור משתמשים קיימיםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.