מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
לכאורה, על פי מה שמופיע בדף שבסרטון, יש מצב שבקרוב גם מעבדי דור 10 כבר לא יבואו בטוב לחלונות 11 ... https://www.youtube.com/watch?v=VxgFen_BdYo
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. רציתי לשאול לגבי שדרוג המחשב שבראשו המעבד. זהו המפרט: GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430 Athlon 64 X2 3600+ KINGSTON DDR2 2GB 667 MHZ (1+1 HD4770 SAPHIRRE 500W GENERIC רציתי לשאול מהי החולייה החלשה במחשב והאם ישנו צוואר בקבוק משמעותי לכרטס מסך מהמעבד? חשבתי על Athlon X4 Quad Core 630, מה אתם אומרים? תודה, דניאל.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נחרש עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אני רוצה לקנות לוח NFORCE 2 בהתחלה חשבתי על ה EPOX אבל ראיתי שיש איתו מלא בעיות אח"כ על ה ASUS אבל אני לא צריך את כל הפיצ'רים של הדלוקס והוא יקר מדי... שלא נדבר על ה CHAINATEC... (את האסוס לא דלוקס לא מוכרים בחנות שאני קונה) נשארתי עם הלידטק במחיר סביר (כמו של האפוקס) אז רציתי לדעת אם ידועות בעיות עליו כמו על האפוקס ואם כדאי בכלל. תודה ???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלה הזכרונות שיש לי עכשיו (שני סטיקים של שני ג'יגה) http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-6400-reaper-cl4-4gb-edition-eol.html זה לוח האם שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2847 אני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של שני ג'יגה (כל אחד) של חברת אחרת (יהיו לי שמונה כולל הישנים). האם אני יכול ואם כן איזה למשל? בזמן שאני משוטט עלו לי עוד שאלות, אני רואה שהלוח תומך עד 16 ג'יגה אני יכול למשל לשים רק בסלוט פנוי אחד 4 ג'יגה? או להוסיף עוד שני סטיקים של 4 ג'יגה? כמו כן האם אפשר לשים זוג זכרונות במהירות אחרת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם ישנו לוח אם (ברמה טובה לא סבירה) שכולל בתוכו משדר בלוטוט וגם WIRELESS LAN WIFI G\B וכל זה כי במחשבים ניידים זה בא מובנה... אז למה לא לשים את זה גם בנייחים ?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב, והוא מתלבט על הלוח, אז איזה עדיף? זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=7855 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=8334
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
מחיר 5600 670 ש"ח עם מאוורר מחיר 5200 606 ש"ח עם מאוורר חשבתי לקנות את ה5600 בשביל הביצועים אבל התבעסתי לשמוע שזה 89w ואין אחרת. בכל מקרה אני לא מתכנן אוברקלוק האם שווה להוסיף 70 ש"ח ל 5600 אפילו שהוא 89w או לקחת את ה5200 וזהו . והאם הקירור סטוק מספיק למעבד 89w ?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי מעבד core 2 duo זה מה שרשום במערכת ואני רוצה שהיה רשום core 2 quad יש איזה שיטה לשנות את זה זה מאוד חשוב ואמרו לי שיש דרך תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אולי זאת שאלה טיפשית אבל שווה לשאול עדיין שיגיב רק מי שיודע אם אשפר או אי אפשר. והוא בטוח לגבי התשובה שלו. תודה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 2.4 לוח אינטל 845 512 מגה זיכרון קינגסטון כרטיס מסך ATI 9700 PRO שאלתי האם יש טעם לשדרג את מחשב והאם יש בכך תועלת? למעבד AMD64 ביט סוקט 939 לוח של ABIT AV8-3rd Eye K8T800 Pro)
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
optionROM קיים בלוחות של סרברים, האופצייה היא לעשות בוט מכרטיס סקאזי או SAS , כרגע יש לי ABIT IP35 PRO ואין לו את האופצייה הזאת, יש לי כרטיס SAS על PCIE , W7 מזהה לי אותו בסביבת וינדוס וכל מה שמחובר אליו אבל בבוט אני לא רואה אותו, לכן חשבתי להחליף את הלוח שלי ללוח אחר ואני לא יודע איזה לוח קיימת לו האופציה הזאת, הלוח חייב להיות 775 מתאים ל QUAD קור עם 8 גיגה זכרון, כרגע לקנות מחשב חדש (לדוגמא ASUS P6T WS שיש לו את האופציה) כרוכה בהוצאות גדולות... תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום. קניתי חלקים למחשב והרכבתי אותי אך מה גיליתי שאי אפשר להיכנס לBIOS.לאחר קצת בדיקה גיליתי באינטרנט שבלוחות את מבוססי H81 צריך לעשות UPDATE לגירסאת קושחה חדשה שיתמוך במעבדים דור 4 ריפרשׁׁׁׁ (אפילו שאתר של גיגבייט זה לא כל כך מצויין ומזה כל הבעיה התחילה). השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לעשות פלאש לגירסא חדשה של הBIOS (F5) אם אני לא יכול להיכנס לBIOS,ואין לי מעבד HASSWELL ספייר שכן ניתמך ע"י לוח האם?(לדוגמא 4570). נ.ב אין מן הסתם מערכת הפעלה מותקנת ואני לא יכול לבחור אמצעי BOOT כי עוד פעם הBIOS לא עובד |:
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לברר איזה לוןח אם יש לי מכיוון שהתקנתי פה ווינדוס אקס פי ויש בעייה עם הדרייבר של הכרטיס קול שמובנה על הלוח אם כך שאם אני אדע את הלוח אם, אני יוכל לגשת לאתר החברה ולהוריד דרייבר מתאים. אז יש איזה תוכנה או דרך לברר מה הלוח אם שלי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מה הכי טוב מבין שלושת הלוחות? GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה בסיסית למדי, מישהו יודע איך אני נכנס למצב בטוח? ניסתי F8 ואת כל השאר ואני פשוט לא מצליח. אם זה משנה משהו יש לי ויסטה 64 ביט.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
שלום רב, רכשתי היום Freezer Pro Rev 2 בשביל להחליף את הקירור הגנרי של המעבד. המעבד שלי הוא מדגם :amd phenom x4 9500 שמתי לב, שכאשר הורדתי את המערכת קירור הנוכחית, שה"ריבוע" של המעבד שלי יותר גדול מה"ריבוע" שיש למערכת קירור של פריזר. כלומר - במידה והייתי מרכיב את ה Freezer על המעבד שלי, הוא היה מכסה רק 70 אחוז ככה מהמעבד... זה בסדר? זה אמור להיות ככה? כי למיטב הבנתי ה Socket של המעבד שלי הוא AM2 וה Freezer הספציפי הזה אמור לתמוך במעבד הזה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, אילו זיכרונות עדיפים ל MB הנ"ל SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - DVI DD2 או DUAL CHANNEL DDR2? אני מיתכון לקנות 2 גיגה ללעשות שימוש בכרטיס המסך שעל הלוח. תודה עמוס
-
- 3 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שלום לכם. מה הטמפרטורה ה"נורמלית" של מעבד P4 2.4Mhz ? ומאיזה טמפ' צריך להתחיל להיזהר! תודה וחג שמח...
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני בונה מחשב כרגע ומה שנשאר לי זה פחות או יותר זה לוח אם כי אני לא ממש מבין בזה, זה מה שבניתי בינתיים מעבד: INTEL D 930 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS דיסק קשיח: WD 250GB 16MB 7200rpm צורב: DVDRW LG 4167 מארז... עדיין עובד על זה, אולי ה ANTEC SLK3800B 400W אבל כנראה שלא קירור למעבד arctic cooling pro 7 זכרונות: עדיין מברר אני צריך לוח אם של חברה גדולה כי אין לחנות שאני קונה ממנה הרבה חברות (אין DFI אבל יש GIGABYTE), אני צריך שיהיה את ה5.1 סאונד הרגיל בכרטיסים, PCIE וSATAII כמובן, אולי גם firewire, ושיתמוך בOC חשבתי על GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 מה דעתכם?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
amd 2000 מתפקד גם כמו פנטיום 4 2.0 גיגה במשחקים??? כי ל-amd הזה יש רק 1.7 גיגה ואני לא בטוח אם זה כמו הפנטיום 4 במשחקים ולא רק בווינדוס. בווינדוס אני יודע שהביצועים שלו מגיעיםי גם לפנטיום4 2.4..
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html לא יודע מה לבחור
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מהו הTDP של ה3570K לאחר OC? מישהו יודע? אני יודע שהTDP במהירות המקורית הוא 77W... אשמח גם להצעה למאוור טוב עם פיזור חום של 200W+ (אם זה קיים) תודה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אין סוף לשידרוגים נכון ? >>> אז הינה שאלה יש לי מחשב חדש עם המיפרט שמופיע בכרטיס מה המשמעות האמיתית לשידרוג מ 2G ל 4 ....מה זה יתן לי בתכלס? זה יהיה מורגש בכלל ? כרגע אני משתמש במערכת ההפעלה XP פרופשיונאל >> עוד לא רוצה לעבור לויסטה THX
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-