מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
??? יש סיכוי לממש את האחריות על מעבד AMD שנקנה בחול?
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
איך השילוב של A7V333 וATXP 1800PLUS? ??? לפי הבנתי יש בעיות של חום עם מעבדים ה1800 ,האם זה תקף גם לנ"ל אני מאוד אוהב את אסוס אז בבקשה לא להזכיר לוחות אחרים ,אני פשוט רוצה לדעת אם שווה להשקיע בכזו מערכת שאלה נוספת:האם זיכרונות 2100 יעבדו טוב עם הלוח(לא מבחינת תאימות) השאלה היא אם שווה לרכוש זיכרונות 2700/3000 והאם הם ייתנו תוצאות הרבה יותר מוצלחות מאשר 2100.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מחירו של הלוח שלי בשוק בארץ עומד על משהו כמו 690 שקל! איזה לוח כדיי להזמין במקומו? כי הוא לא עובד טוב עם כרטיסי NV17 שאני משתמש בהם! ועידכון ביוס לא עזר לי ולא עזר להרבה אנשים ברשת שדברתי איתם ! אז תמליצו לי בבקשה תודה מראש :-)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
-
-
כידוע (או שלא) אינטל עומדת להוציא בסוף השנה צ'יפסט שיתמוך ב2 ערוצים של 266 (ויתן רוחב פס של 4.2 ג'יגה) , האם ידוע למישהו אם הזכרונות 266 שנמכרים כיום יתאימו גם לעבוד ב2 ערוצים או שיצאו זכרונות 266 חדשים שיתאימו לעבודה בשני ערוצים ?
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אני קונה ביום חמישי\שישי הקרוב מחשב חדש (תודה לאל!). ואני לא סגור מיליון אחוז על המפרט שלי. עזרו לי המון בפורומים השונים. (בעיקר ANTI_VIRUS וLANIR אני חייב לציין...) התקציב שלי עומד על משהו בסביבות ה5200. אבל כמה שפחות אני צריך אם כבר משנים ואני לא יכול "להשקיע" עוד על משהו... הוא מבוסס INTEL כי אני לא אוהב את AMD, בגלל בעיות החימום שלהם ועוד סיבות... אני יודע שהמעבד שלקחתי מספיק חזק לבינתיים ומצויין לאוברקלוקינג ולכן אחרי זמן קצר אוכל לעשות לו אוברקלוקינג ל2000\2260. אל תגידו לי לקחת את ה1.6 כי הוא ממש ישן... למרות שהוא טוב לאוברקלוקינג אני לא רוצה מחשב ש"תלוי" באוברקלוקינג. בגלל זה לקחתי את ה1.8 שהוא יותר חזק. ולמפרט: Intel P4 - 1.8GHz 478PIN 512k Cache Epox 4G4A+ DDR…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה לוח מבוסס הציפסט 645dx הוא הכי טוב כיום? ואיזה לוח מבוסס על הציספט i845g הוא הכי טוב כיום? אם אפשר גם השוואה בין הלוח הכי טוב שמבוסס על ה645dx לבין הלוח הכי טוב שמבוסס על ה i845g תודה רבה זה דחוף מאוד קונים לי מחשב בעוד כמה ימים תודהז
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כמו שהזהרתי בעבר אנשים מדברים, שבהתחלה לא כ"כ האמינו לי, אני מזהיר פעם נוספת מפני בעיה חדשה שכבר התעוררה במספר מקומות בחו"ל: כרטיסי מסך של חברת MSI מסדרת הTI4400(לא בטוח אם זה גם בTI4600) סובלים מבעיות תאימות עם מספר מצומצמם של לוחות-אם, בעיקר כאלו של Gigabyte. בעיית התאימות לGigabyte הינה אחת מהבעיות הראשיות של הכרטיסים האלה בפרט, וכרטיסי הGeforce 4ti בכלל. זאת, מיכוון שלוחות-אם של ג'יגה-ביט משתמשים בטכנלוגיית Dual-BIOS(שלא תמיד עובדת גם כך), אשר "לוקחת" משאבים מהגשר הצפוני שאחראי גם על התקשורת עם חריץ הAGP. הצ'יפסט, בין אם זה KT266A או KT333, פשוט לא מצליח לטפל בכל מספר הבקשות, הן של הBIOS הדואלי והן של כרטיס המסך, ומתחיל לחרפן את תהליך הPOST והBOOT, לפני שאפילו מערכת ה…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם Dual Pentium Xeon 2GHz ובביוס יש לי אופציה של Hyper Threading שהיא ב- Disable. מישהו יכול להסביר לי מה האופציה הזאת אומרת והאם כדאי להשתמש בה או לא ? תודה The Doorman
-
- 7 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
אני צריך שיתמוך בדברים הבאים: 1.מעבד P-4 2000GHZ 512K 478PIN המעבד הזה טוב? 2.ובכטיס מסך הזה V8440 Ti 4400 Series הוא בא עם 128DDR הוא טוב? הנה הלינק שלוhttp://usa.asus.com/vga/agpv8440/overview.htm 3.הא ואני צריך שתתאימו לי מארז מתאים שלא יהי יקר מדי 4. ואיזה זיכרון כדאי 256\512 RDRAM תודה לכל מי שיעזור לי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאומרים גשר צפוני מתכוונים לצ'יפ שנמצא באמצע הלוח בערך, שעליו יש צלעות קירור? ומי הוא בעצם? צי'פ שמקשר בין --> מעבד - זכרונות - כרטיס מסך ? כשאומרים גשר דרומי מתכוונים לצ'יפ שעליו אין צלעות קירור והוא נמצא בדר"כ בתחתית הלוח? ומי הוא בעצם? ציפ שמקשר בין --> סלוטים PCI - לגשר הצפוני? ועוד שאלה האם מומלץ לשים צלעות קירור על שניהם? ואפילו מאוורר קטן? ??? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 5k צפיות
-
-
מה זה FSB חשבתי שזה המהירות של הלוח אם אבל נראה לי שזה לא, נכון? תקנו אותי
-
- 15 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
-
לפי התמונה הזאת NVIDA בדקה את הלוחות ואישרה אותם!!!! התמונה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לפתוח אתר ולעמובד בראושה של חברת ON LINE בשם Support4U יהיה לנו אתר שבשביל לבנות אותו אני חייב פשוט חייב מעצבי/מפתחי אתרים , שבה משתמשים יוכלו לקבל תמיכה חינם בכל נושא במחשבים, יהיו הרבה דפים באתר לגביי בעיות שכבר נפתרו בכל נושע ונושע והוא יהיה שמיש גם לטכנעים וגם לאנשים רגילים!@ בעתיד נוכל לצרף בננרים לאתר וכך להרוויח כסף! מי שרוצה להיות בצוות בבקשה תשעירו הודעה ואת מה שאתם רוצים לעשות למען פיתוחו וקידומה של החברה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
כעט אני נמצא בתקופה שאני מחליף את שני המחשבים הישנים שברשותי ואת הראשון כבר רכשתי אך בקשר למחשב השני אני עדיין לא בטוח: המחשב הראשון שקניתי לעצמי (ה - XP1800) סבל כבר מבעיות חום שבצורה זאת או אחרת הצלחתי ליצבם לטמפרטורות נורמליות ע"י שני מאווררים גדולים (120) אחד שמוציא והשני שמכניס אוויר. המחשב השני שאני קונה בעיקר לצורכי עבודה (עריכה גרפית ווידאו) יצטרך לעבוד הרבה זמן ונמאס לי לטפל כבר בבעיות חום כאלו ואחרות ושאלותי הם: 1. האם אתם חושבים שכדאי לי להשקיע על מעבד P4 בעל ליבת ה - Northwood המתקדמת במהירות נמוכה יחסית (1.6 GHZ) או לקחת מעבד מהיר בעל הליבה הישנה (אני מזכיר שהוא בעיקר לצורכי עבודה כלומר 3DSMAX וכל מיני עריכות וידאו כאלו ואחרות) 2. לאיזה טמפרטורות הוא מגיע בכל…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם צאתו של המעבד החדש מבית AMD והופעת הביקורות והסקירות הרבות, רציתי לשמוע מה דעתכם עליו. ממה שאני התרשמתי, המעבד הזה בכלל לא משהו, וחוץ מירידה של 2 מעלות בטמפרטורה (כתוצאה ממעבר לתהליך ייצור בליטוגרפיה של 0.13 מיקרון) הוא לא מציג שום יתרונות על פני האת'לון XP ובטח שלא על פני הנורת'ווד המעולה של Intel. מה גם, שיכולות ההמהרה שלו די עלובות (22.5MHz תוספת זה המקסימום שהצליחו להגיע עם הXP2200+). אפשר היה לצפות למשהו יותר טוב... מה דעתכם?
-
- 47 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
איך הזיכרון של WINBOND, יש למישהו נסיון איתו ? אני שוקל להחליף זיכרונות 512 מגה של מושקין 2100 (266) בזיכרונות של 512 מגה 2700 (333) של WINBOND. תודה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מישהו בפורום שעובד עם הלוח הזה וכ.מסך TI4600 של MSI ? אני צריך לקבל את הלוח ביום ראשון, ויש לי את הMSI TI4600 , שלפי המון פורומים עושה בעיות עם הלוח הזה, רציתי לדעת עם מישהו כבר עבר את זה בתכלס, ולא שמועות.
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהי רוצה לנסות הלחליף את ה 7VRXP שלי ב MSI KT3 Ultra-ARU ראיתי שיש בו בולל אותם פ'יצרים ולא אמורה להיות לו בעיה עם הכרטיס מסך שלי מחירו בולל כמו של הלוח שלי ולא תהיה בעיה להחליפו!! השאלה האם זה שווה? http://www.viahardware.com/kt3ultra_1.shtm
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
איפה זה system zone 2 בלוח אם של אינטל (850GB), ולמה בכל שרב כמעט זה עובר את ה-50 מעלות, האם זה נורמאלי? ואם זה שהעברתי את הטמפ' המקסימלית ל-52 מסוכן (פשוט נמאס לי מהציפצופים)? ועוד שאלה קטנה, האם שימוש בפורט הפראלאלי צריך לקחת כל-כך הרבה משאבים (ולחמם את הבורד עוד)? :-/
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-