מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אז עברו כ 10 שנים מאז שיצא סידרת ה CORE שהייתה בזמנו קפיצת מדרגה די רצינית. הערוץ הבא לקח את כל מעבדי אינטל מהעשור האחרון בערך כולל מעבדי I7 ו I5, החל מה i7-930 ועד מעבדי דור התשיעי, ובדק האם אינטל הצליחה לשמור על שיפור ביצועים עקבי לאורך השנים (ספוילר - ממש לא) ומה קרה לרף המחירים שלה מעבדים עם השנים (ספוילר - עלה משמעותית, שניהן תוצאה של חוסר תחרות כלשהי לאינטל). לדעתי מרתק: https://www.youtube.com/watch?v=KPWEdbfJ0oE
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
גם המעבד השולחני האימתני החדש של אינטל עם עשר ליבות עיבוד מצא את דרכו אל מערכת גיימינג "ניידת", בשילוב עם כרטיס GeForce RTX 2080 Super כמובן לכתבה
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
דגמי ה-MacBook Pro הקומפקטיים ביותר מתקדמים אל דור ה-Ice Lake של אינטל וזוכים למקלדות משודרגות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מחד יתכן והוא אובר קלוקר טוב, מגיע ל 5.4Ghz אך מאידך, הוא לא מראה שפור ביצועים לינארי בתפוקת כל הליבות יחדיו, כמצופה. הסבר אחד אפשרי הוא, שיתכן והמספר 10 פה שאינו מתחלק בבסיס של 2, פוגע ב- scheduler של מערכת ההפעלה **תוספת שלי לא בסרטון Gh
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לאחר שהלך המעבד והלוח החלטתי להקצות תקציב של 2000 לרכישת לוח אם ומעבד , המעבד מיועד לעבור oc בינוני אשמח אם תיעצו לי עד לוח אם ומעבד ( הקירור כנראה יהיה MUGEN 4) . בברכה ,
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכם: יש לי במחשב זיכרון של 2GBx2 שלG.SKIL ואני מעוניין להוסיף עוד זיכרון של 2GBx2 איזה זיכרון הכי מתאים להוסיף לזכרונות שיש לי , והאם כדאי להוסיף רק 2GBx2 או 4GBx2 , או בכלל להחליף גם את הזיכרון שיש לי עכשיו ? המחשב מיועד למשחקים כמו: call of duty ghosts , battlefield 4 וכו' הזיכרון שיש לי עכשיו הוא :G.SKIL F3-12800CL7D-4GBRH DDR3-1600 PC3-12800 2048MBx2 DUAL CHANNEL CL7-7-7-24 1.65V הלוח אם שיש לי הוא : ASUS P7P55D EVO P55 SOCKET LGA1156 INTEL I5 תודה
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי מחשב מעבד E5400 + שתי גיגה זכרון 1+1 . יש לי רק שתי סלוטים לזכרון בלוח האם . הלוח אם הוא גיגה בייט g31m-s2l http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693#ov אני לא רוצה להשקיע בו כספים מיותרים כבר יהיה עדיף לי להחליף שילוש מה גם יש עליו מערכת הפעלה 32 ביט אני שוקל לקנות ביד 2 סטיק אחד של שתי גיגה ככה שיהיה 2+1 עד כמה יהיה הבדל לעומת זכרון 2+2 דואל צאנל ? מבחינת מהירות זכרון עצמו . תודה לעונים .
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין 2 דגמים: Gigabyte GA-Z87-HD3 Gigabyte GA-Z87-D3HP האם הדגם השני שווה את התוספת ?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
על איזה כרטיס PCI לסאטא 3 [6ג"ב] עם USB3 אתם ממליצים? אני מעונין בהרחבה מפני שחסר לי יציאה של סאטא, ולכונן SSD אני מעונין בסאטא 3. תודה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
איזה מבין הלוחות האם האלו בעל עדיפות הגבוה ביותר לעבודה בSLI? ga-z77x-up4 th msi z77a-gd55 msi z77a-gd65 תודה ענקית !
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום , רוצה להחליף את הקירור שיש לי כרגע למעבד המעבד הוא i5 CPU 750 @ 2.67GHz כרגע יש לי את הקירור thermaltake silent 1156 מעוניין בקירור חדש , חשוב שיהיה שקט , אני לא עושה OC , רב העבודה היא עבודה משרדית עמוסה תקציב עד 200 ש"ח תודה לעוזרים ! ---- לא ראיתי שיש פורום קירור ---- אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
למכירה לוח GIGABYTE 990XAלמעבדי איימדי http://ksp.co.il/?uin=14040 למכירה מעבד 6 ליבות AMD PHENOM 1075T http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=34974
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להרחיב את הזיכרון הקיים במחשב שלי (4gb) ולהוסיף לו כרטיס נוסף של 4gb. הבנתי שיש כמה סוגי בנייה שונים לכרטיסים. רציתי לשאול מה מבין כל האופציות הללו מתאים למחשב שלי ( asus s56c) 1) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8603 2) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12271 3) או זה Transcend 4GB 1600Mhz DDR3 JM1600KSN-4G תודה רבה לכל מי שינסה לעזור ))
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, במהלך הימים האחרונים חקרתי ואספתי מידע על מנת להרכיב מחשב למשחקים שיספק אותי לפחות ל-5 שנים. בפורום קיבלתי המלצות למפרטים שמכילים מעבדי i5-4670 \ i5-4570 ובנוסף אמרו לי להימנע מאוברקלוק כי זה לא משפר ביצועי משחק. הייתי רוצה לקבל עוד דעות ומידע בעניין, מה אתם חושבים על אוברקלוק? ומה אתם חושבים על מעבדי Xeon? מכיוון שאני לא רוצה להחליף את המעבד לפחות ב-5 שנים הקרובות, אני רוצה משהו טוב ומספק במיוחד למשחקי אסטרטגיה כבדים המבוססים על מעבד יותר מאשר כרטיס מסך (Total War series, Company of Heroes 2 וכו). תודה!
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הדברים העקריים 6 או 8 ליבות מול 4 4 זכרונות מול 2 SATA אקספרס לא מעניין \ USB לא מעניין שפות עיבוד אותו דבר יש משהו ששכחתי ?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי G.Skill F3-10600CL9 DDR3 2GBx2(4GB) 1333MHz בחריצים מספר 1 ו3(כחול). דגם לוח האם הוא DP55WB חשבתי לקנות ולהוסיף בחריץ מספר 2(שחור שמאלי) את Kingston HyperX blu מTMS ב207ש"ח, המתח(1.5V) והתזמונים זהים(CL9) ורק התדר ירד בהתאם לזיכרון עם התדר הנמוך. מחיפוש קצר בZap מצאתי את Kingston KVR1333D3N9/4G אצל Ivory/KSP ב220ש"ח וזה דגם שנבדק כבר לפי אינטל על לוח האם שלי(DP55WB) . האם אמורה להיות בעיה שאני מוסיף זיכרון אחד נוסף רק לחריץ מספר 2? ואני קצת לא בטוח איזה מהזכרונות עדיף לקחת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש חיה כזאת? אפילו ה-Maximus Impact היוקרתי שכביכול מגיע עם 4 חיבורי מאווררים, רק אחד מהם הוא PWM והשאר נשלטי מתח.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, עקב גאונות יתר קניתי לפני מספר שנים זיכרונות 800 וקיבלתי מסכים כחולים שנפתרו רק ע"י הורדת תדר המעבד ל- 2.4 (אמור לעבוד על 3.0) והנמכת תדר הזיכרונות ל-667. בהנמכת התדר הכול עובד תקין ואין שום מסך כחול. אני מעוניין בקניית זיכרונות בתדר 667 (או תדר גבוה יותר אם זה אפשרי) שיתאימו למעבד אבל הנפח חייב להיות 8 GB. לא חושש מ-OC יש לי קירור טוב למעבד. אשמח להמלצותיכם. mobo: p5wdh deluxe. cpu: quad 9650@2.4ghz ram: 4GB 667GHZ. display card: gtx650 ti boost. screen: 19 inch 1280*1024.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, נניח ואני קונה מעבד אינטל יד שניה. עוד לא קניתי. אין קבלה ואין קופסא מקורית. לפי המספר הסידורי באתר של אינטל רושמים שהמעבד נמכר בזמנו בתור box ויש אחריות עד 2017. דיברתי בצט עם התמיכה של אינטל אבל הבחור לא הצליח לענות על השאלה - למי לפנות בארץ כדי לממש אחריות??? הבנתי שחיון ואיסטרוניקס הם המשווקים פה ושלחתי להם מייל. טרם קיבלתי תשובה. מישהו פה יודע מה עושים וכיצד מממשים אחריות של אינטל בארץ? בבקשה תענו רק מי שמבין ויודע בוודאות מה עושים. תודה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
משום מה, לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות בארץ
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מוצא יותר מדי מידע על המעבד הנ"ל שמשווה אותו למעבדים ששקולים לו. כל מה שאני כן מוצא משווה אותו למעבדים חזקים. יש לי מערכת שצריכה לעבור שדרוג לגיימינג וכוללת מעבד שכזה. האם המעבד הנ"ל יהווה צוואר בקבוק מהותי לכרטיס כמו R7 260X? האם זה מעבד שיש סיכוי שניתן לפתוח בו ליבה רביעית?
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לוח אם Z97 צריך המון חיבורי SATA , כרטיס סאונד טוב גם 96hz
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום יש לנו 4 סלוטים מוכרים pci e x 1 pci e x 4 pci e x 8 pci e x 16 את ההבדל בנהם אני יודע שאלתי היא מה זה PCI-E X 4 (IN X 8) הוא תומך בהתקנים רק של X4 או גם X 8 מה זה אומר ה IN X 8 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום רב, לפני רכישה all in one של dell כשהשולחני הופך לטבאלט (גדול מאוד 18.4" ) , כרגע נמכר במעבד דור 3 : 3rd Generation Intel® Core™ i7-3537U processor (4M Cache, up to 3.1 GHz) ומאיץ גרפי של אינטל Intel® HD Graphics 4000, עוד כחודש יתחיל להימכר במעבד דור 4 אבל רק במעבד i5 : 4th Generation Intel Core i5-4210U processor (3M Cache, up to 2.7 GHz) עם מאיץ גרפי של אינטל מעט חזק יותר : Intel® HD Graphics 4400. ראוי לציין שה i5 יהיה כנראה יקר יותר, עדיין לא ידוע בכמה. איזה מעבד חזק יותר האם הi5 דור4 או הi7 דור 3? איזה השקעה טובה יותר ? במידה וה i5, עד כמה נכון להוסיף בעלויות הרכישה ? המון תודה. רועי.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום אני נוסע עוד מעט לחו"ל וחשבתי לקנות לעצמי כמה חלקים ולהרכיב לי מחשב . המחשב שלי מיועד לאופיס ואינטרנט אבל אני רוצה אותו גם לגיימינג לכן אני מתייעץ פה ליפני הפורום של המפרטים לגבי הלוח והמעבד ראיתי שיש הפרשים בין המחירים פה בארץ לגבי חו"ל על המעבדי EXTREME לגבי המעבדים הרגילים אבדוק לפי מה שתציעו לי אשמח לקבל מידע על לוח מומלץ שיהיה בו USB3 כמה שיותר וכן שיהיה לו כמה דימים לזיכרונות וכן מעבד טוב הבנתי שהתושבות החדשות הם 2011 אז שיהיה מאלו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-