מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
הדרייברים שמותקנים אצלי במחשב הם הכי עדכניים ה- 2.45, ראיתי שבאתר של Nvidia רשום שם NOTE: NVIDIA accelerated IDE drivers are not included in this release זה יכול להשפיע על הביצועים של הדיסק הקשיח? כי בכל זאת רשום שם שהחבילה מגיעה עם IDE In-the-box 2.70. תודה ולהתראות.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
היי, אשמח אם מישהו/מישהי יהיו מוכנים להשאיל ליום אחד מעבד מתושבת 1155, שיתאים לצ'יפסט H61, כגון: Pentium G2030... מאיזור תל אביב והסביבה. 052-2866280 תודה רבה :-)
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... יש לי כרגע 256MB ואם dual ddr עובד כשיש נפחים שונים אז אולי אני אקנה 512MB בעוד זמן קצר אז מי שיודע בבקשה שיענה
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
מחפש לוח אם למחשב שאני מרכיב. הצרכים שלי (אני תכף אסביר למטה) זה: מחשב עם סאונד (כנראה) וגרפיקה (בטוח) בכרטיסים ייעודיים, ללא צורך ל-on board. בגרפיקה אין צורך לא SLI ולא CrossFire. צריך PCI-Express 2.0 עם לפחות חריץ אחד של x16. אין צורך ב-OC. לא יודע עוד אם אשים RAID או לא. לוחות האם שבמפרטים המומלצים מתוארים כ-או למערכות זולות, או למערכות OC, או למערכי CROSSFIRE, או ל-SLI. אני כאילו מרגיש שאני לא באף קטגוריה :-(. אז איזה לוח אם כדאי לי לקנות, עד נגיד 1000 ש"ח? ------------------------------------------------------------- הסבר לשאלה: מה שאני יודע עד עכשיו על המחשב הוא שיהיה בו כרטיס 9800 GX2 PNY (כבר קניתי, יושב אצלי בארון) וכנראה (לפי המפרט למשחקים) כרטיס קול X-Fi Xtrem…
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
רייזן 3XXX יצאו וראינו הרבה בנצ'ים. רובם הגדול אם לא כולם הם תוכנה שלא עברה אופטימיזציה למעבד הספציפי הזה שיצא. ובכל זאת אפשר להשוות אופטימיזציות ספציפיות למעבדים החדשים ע"י בנייה מחדש של בנצ'מרקים. בעולם הקוד הפתוח ברוב הבנצ'ים, התוכנה נבנית ("מקומפלת") כחלק מהבנצ'מרק. אתר הבדיקות פורוניקס phoronix.com מבצע בדיקות שכאלה ובדק את רייזן 2 עם קומפיילר שכן תומך באופטימיזציות למעבד החדש. כל בנצ'מרק נבנה בשלוש גירסאות: גירסה גנרית של x86_64 גירסה עם אופטימיזציות לרייזן דור 1 גירסה עם אופטימיזציות לרייזן דור 2. התוצאות לא מפתיעות, יש יתרון לאופטימיזציות ספציפיות, משהו עד 5% תוספת ביצועים בממוצ…
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הדגם של הלוח הוא GA-8ipe 1000 L הוא REV 2 ..... אני צריך לדעת איך הלוח בכללי ?איך הוא ב OC ?לכמה ניתן להגיע איתו ב FSB מי 100 ? אם מישהו יכול לספק לי ביקורת של הלוח הזה יהיה נהדר .
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
מדובר במעבד E5-2687W, זה אותו מעבד כמו I7 3930/60 רק בגרסה המלאה עם כל 8 ליבות ו20MB קאש והוא מאפשר עבודה עם שני מעבדים על לוח. http://guru3d.com/news/intel-8core-sandy-bridgeep-benchmarks/ התוצאות מORB ונעשו על לוח X79 רגיל. http://hwbot.org/forum/showthread.php?t=34292
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב P2 350 וברצוני להגדיל את הדיסק הקשיח שלו . חשבתי לקנות את הדיסק הקשיח של : westren digital 40 GB 7200 RPM 2MB ATA 100 או שיש גם אפשרות לדיסק קשיח של westren digital 40 GB 5400RPM 2MB UATA 100 מה דעתכם ??? מה עדיף??? האם יש מגבלות למהירויות ?? מה יעבוד טוב יותר ?? תודה עופר
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
-
אהלן אני יודע שב NF3 יש כרטיס קול מסוג AC97 פשוט ורגיל שגומר על המעבד... השאלה שלי היא האם ב NF4 יש כרטיס משוכלל יותר? כמובן שאני מדבר על הדגמים הרגילים... לוחות אם ב 800 שח בערך תודה יניב
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אוקי אז הלכו לי הזיכרונות\עושים בעיות אז החלטתח לקנות חדשים. המערכת: Q6600 Gigabyte EP45-UD3LR COrsair VX550W 9800GT 1GB XSPC Rasa kit RS360 watercooling Samsung spinpoint F3 1TB אני רוצה לעשות OC ל 4GHZ תקציה עד 360 שקל. 4GB. כמובן שיוכלו לעמוד במתחים טובים מספיק ובתדר בערך 100-200 גבוהה מהרגיל. אגב אם ה NB כשאני נודע בגוף קירור רותח. כדאי לי לעלות לOC מ.3.7 ל 4? זה רותח אבל אני לא בטוח כי בHW MONITOR זה מראה עד 50 במקסימום. אבל זה מממממשמששש רותח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הרצתי pcmark 2002 התוצאות שקבלתי לא ממש מעודדות עד לפני כחודש שבדקתי הניקוד למעבד היה 3800 נקודות pentium 4 1800 mhz לפני יומיים הרצתי שוב והפעם קבלתי ניקוד נמוך מאוד 2490 מפרט המחשב שלי p4 1.8ghz 512 ram ocz mb ge forve 4 mx 440 128 p4s8x בבקשה תנסו לתת לי ולעזור לי זה מיאש אותי מאוד מאוד ,
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-
-
סיפור יפה עם שיעור מאחוריו: I blew up a CPU while benchmarking... FAIL https://www.youtube.com/watch?v=ys24AJh42xA
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
Core i5-4460 (3.20GHz) or better : minimum resuirements אני עם i5 760 2.8 + GTX1060 זכרון 8G
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש מצב שהלך לי הלוח אם, P55-UD3 , יש לי מעבד I7 860 שלא בא לי לזרוק לפח, אני לא מצליח למצא לוח אם שיתאים לי כי החנויות כבר לא מחזיקות, ראיתי ב EBAY את ה P55-UD6, ואני לא יודע מה לעשות, אז כמה שאלות ברשותכם.. האם יש מעבדות שיכולות לתקן את הלוח אם שלי? אין לי מושג מה הבעיה, זה התחיל בתקיעות בלי קשר לכלום והמשיך שהמחשב לא עלה.. ניתקתי את כל החיבורים למינימום כדי לבדוק אולי ממקום אחר אבל לא.. אשמח לעצה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה ללוח שיתמוך ב- 3 כרטיסי מסך (עבור חיבור 6 מסכים) תקציב 1000-1500 (אפשר גם בפחות), כמו-כן רצוי מאוד שיתמוך ב-DDR3 תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
דור מעבדי ה-Core ה-14 השולחני של אינטל לא צפוי להביא איתו תוספת לכמות הליבות הזמינות ברוב רמות המחיר, בניגוד לדיווחים מוקדמים אופטימיים מעט יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
- 1 follower
-
-
מה זה גורם? זה נחשב OC? תודה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
1) מה אתם אומרים על Sabertooth Z77 מבחינת לוח לגיימינג ואוברקלוקינג? 2) כשכתוב 8+4+2 פאזות, זה אומר בכללי 12 פאזות למעבד, ושתיים לראם? 3) כתוב במפרט הלוח שהוא תומך בזכרונות עד 1866MHz. האם זה באמת נכון או שזה לא חוסם אותי ואני יכול להגיע ל2133Mhz בלי בעיה? 4) למה חשוב כל כך לקרר את מייצבי המתח? האם זה בגלל שככל שהם פחות חמים אז הם מספקים מתח יציב יותר? בבקשה תענו לי מהר, אני קונה את הלוח אם ביום ראשון וזה ממש חשוב לי... תודה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
-
תשמעו לפי מה שאני יודע הAthlon 64 יגיע בשני גירסאות לגירסה הבייתית של ה Dual Channel DDR ו Single Channel DDR... עד עכשיו אני יודע שהטכנולוגיה של הבאס הייתה Single Channel DDR (מלשון Double Data Rate) ועכשיו כשאני חושב שזה שני ערוצים, אני חושב לעצמי, האם זה יפעל כמו אינטל? כפול 4? או שזה כפול 4 תיאורטי? או שבכלל לא וזה פשוט פועל כמו שני ערוצים של DDR וזהו ויש הבדל רק ברוחב פס? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE P35-DS3L והחום של הלוח אם(chipset ) מגיע ל 55C בעבודה זה לא קצת חם בשביל לוח אם?? אצל חברים שלי החום בלוח אם לא עובר את ה 30C (לא אותו לוח אם) השאלה שלי היא האם חום זה נורמלי ללוח אם ?והאם זה משפיע על הביצועים של המערכת ?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כל הפרטים הטכניים של ערכות ה-Z390 נחשפו באופן רשמי באתר יצרנית השבבים, שבועיים לפני ההשקה המיועדת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
- 1 follower
-
-
לא מזמן הורדתי גירסת ביוס חדשה ללוח שלי (GA-8IHXP) שמאפשרת Hyper-Threading אבל כידוע הפונקציה הזאת תהיה רק ב 3.06 החשדים, הביעה היא שלא מזמן ראיתי בחדשות שהחברות שמיצרות לוחות יתחילו ביצור ליין חדש שתומך במתח גדול יותר לכבוד סידרת ה 3GHZ + של אנטל אז השאלה שלי היא: האם הלוח שלי יתאים לסידרת המעבדים החדשה?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-