עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. דגם Threadripper 3960X עם 24 ליבות עיבוד פיזיות יוביל את המתקפה, ולצידו דגם Threadripper 3950X עם 16 ליבות ועוד מספר דגמים מתקדמים יותר שנמצאים בתכנון להמשך לכתבה

2. Started by k534d,

תודה

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by Majh,

שלום, למחשב חדש שאני קונה בעיקר לגיימיניג, חשבתי שאני סגור על לוח אם אבל משיטוט באינטרנט ראיתי שללוח זה מומלץ msi b450 tomahawk או ASRock B450M Pro4 שלא נמכרים בארץ ממש שראיתי. רציתי לדעת האם יש המלצה ללוח אם אמין, שלא יגביל אותי ושלא יעלה יותר מהמעבד...המפרט בגדול הוא : מעבדים AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box 1 ₪ 880 לוחות אם Asus ROG STRIX B450-F GAMING 1 ₪ 606 זכרונות RAM Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 1 ₪ 695 מארזים Fractal …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום רב, בשעה טובה רכשתי מחשב חדש הכל עובד מצויין חוץ מנושא אחד מעצבן במיוחד. כהמחשב במצב מנוחה ואני פותח לדוגמא דפדפן או מבצע פעולה פשוטה נוצרת קפיצה בטמפרטורת המעבד לשניה או שתיים ואז חוזר לנורמה (הבנתי שזאת פעולה נורמלית של המעבד). הבעיה היא שכתוצאה מהקפיצה בטמפרטורה, המאורר מעלה סל"ד בכל קפיצה כזאת מה שיוצר רעש מעצבן בכל פעם שיש קפיצה כזאת בטמפרטורה. עשיתי בדיקות מאמץ למעבד, הקירור מחזיק אותו יפה סביבות 70 מעלות, כך שהבעיה היא לא בהתקנה. לא מצאתי פיתרון ממשי לעניין הזה, פונה אליכם לעזרה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  5. קירור אוויר ראוי במחיר הגיוני למעבדי ה-Threadripper האימתניים? מסתבר שיש חיה כזו לכתבה

6. AMD מכריזה - הוא מגיע. מעבד Ryzen 9 3950X בעל 16 הליבות יושק בהמשך החודש ויביא ביצועים חסרי תקדים לתושבת המיינסטרים השולחנית AM4 לכתבה

7. הכרזות מפתחת השבבים האדומה ליום זה כוללות גם מעבד אחד קטן וזול שמהווה קריצה למשתמשים מתקדמים מצד אחד, ושירות למחשבים דלי תקציב מהצד השני - הכירו את Athlon 3000G לכתבה

8. היום באופן רשמי מושקת פלטפורמת האקסטרים החדשה של AMD שמביאה שני מעבדים עוצמתיים במיוחד - אנו מביאים בפניכם סקירה חיצונית של מועמד ראוי ללוח אם עבור מעבדים אלה - Prime TRX40-Pro של אסוס לכתבה

9. ראיתי מספר לוחות זולים לתקציב שלי רציתי לדעת מה עדיף מבינהם? 1 Gigabyte GA-AB350M-DS3H V2 2 Gigabyte B450M DS3H 3 Gigabyte B450 AORUS M מה מהם עדיף השימושים זה כמו הכל משחקים שירים סרטים מחשב שצריך לעבוד 10 שעות ביום לפחות...

10. היי האם כדאי לי לנסות לשפר את הזכרונות לטובת ביצועי גיימינג? אני יודע שהזכרונות שלי 1333MHz 8GB ואני תוהה האם שיפור זכרונות בכלל מתאים ללוח אם שלי ואם כן, העוד 300 שח האלו ל 16GB 3.2GHz יעזור לי משמעותית בביצועים של משחקים ? או שבמצב שלי כדאי לי כבר להחליף קומפלט מעבד ולוח אם (נגיד ל 3700x שעולה לא מעט אך בכל זאת לפי השוואות זה שיפור של 40% בביצועי ליבה בודדת שלהבנתי רוב המשחקים מסתמכים על זה) הזכרונות בני כמעט 10 שנים כך אני גם חושש לחייהם חחח המפרט שלי: מעבד i5 2500k 3.3GHz לוח האם p8p67-m מאוורר מעבד Noctua NH-U12S כרטיס מסך GTX 970 זכרון דינמי (אני לא בטוח איך לרשום את השם שלו אז אפרט כמה שאפשר) samsung 2gb 2Rx8 PC3 1060…

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by הנמצתץץץ,

אני מעונין ללמוד על לוחאם בכל סוגי המשירים פלאפונים ונגנים ועוד אשמח ואודה למי שישלח למיל שלי: cx53191919@gimal.com אני מעונין במדריך לקריאה בדרכים (שאני יכול להדפיסו-לשימוש אישי בלבד כמובן-)ולא בוידאו וכדומה

12. Started by Tal13,

היי לכולם יש לי מחשב חדש עם corsair vengeance rgb pro 16GB וכשאני שם את המחשב במצב שינה האורות בזיכרונות ממשיכים לעבוד. יש לי גם RGB בלוח אם וכשהורדתי את הASUS AURA הצלחתי דרך ההגדרות בתוכנה לבטל את האורות במצב שינה. לאחר מכן הצלחתי להגדיר שגם את הזיכרונות אני יוכל להגדיר מAURA אבל זה לא עזר לי. בסופו של דבר למרות שהגדרתי שהם לא יעבדו בזמן שהמחשב במצב שינה זה לא עזר והם כן עובדים. יש למישהו דרך לפתור את זה? דרך אגב כדי לא לפתוח דיון נוסף יש לי שאלה נוספת לגביי הזיכרונות. ברמת העיקרון הזיכרונות הם 3000MHZ אבל לפי המנהל משימות המהירות שרשומה שם היא 3200MHZ זה תקין?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  13. https://semiengineering.com/the-race-to-next-gen-2-5d-3d-packages/

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by forumate,

איזה מלוחות האם כדאי לקנות בשביל Ryzen 3 2200g? Asus TUF B450M-Plus: https://www.amazon.com/TUF-Gaming-Motherboard-Ryzen-B450M-Plus/dp/B07FKV3TVF/ref=sr_1_13?keywords=b450&qid=1578319618&sr=8-13 או ASRock B450M PRO4: https://www.amazon.com/ASRock-MicroATX-Motherboard-B450M-PRO4/dp/B07FVYKFXF/ref=sr_1_3?keywords=b450m+pro4&qid=1578320220&sr=8-3 או שיש לכם הצעה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by Avib b1234,

יש לי בתקרה בחדר 4 חוטים צהוב כחול שחור חום קניתי מנורות לד,מה מחבר למה ,יש בלד 3 חוטים צהוב לבן ו שחור ,לרשום לי בבקשה צבע בצבע מה צריך ,ולא פלוס מינוס אך שלא קוראים לזה ,תודה מראש !!!

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by yaron965,

על הכרטיס פיקוד של מזגן חד פאזי ישנו מגען(קונטקטור) והוא מקולקל...האים ניתן להתקין מגען חיצוני 2 חוטים ? * אם זה לא הפורום הנכון תודיעו לי...תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by din264,

המלצה ללוח X570 ATX עד 900 אלה הדגמים שהציעו לי: Gigabyte X570 GAMING X Gigabyte X570 UD asus prime x570-p X570-Phantom-Gaming-4 ASRock ? הלוח יעבוד עם מעבד רייזן 3700X

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  18. לא רק G-Sync ו-Optimus - למפתחת השבבים הירוקה יש עוד כמה פרוייקטים מסקרנים שיוכלו לשדרג את הביצועים המתקבלים מכרטיסי מסך בתצוגת Max-Q לכתבה

19. יצרניות ניידי הגיימינג בקצה העליון של הקטגוריות מחליטות להשתולל - עם שילוב מעבדי ה-Ryzen 3000 השולחניים של AMD לכתבה

20. דגמי ה-H הניידים הטריים מבית AMD הצליחו להרשים אותנו בגדול עם הביצועים והיעילות שלהם - ומה לגבי מעבד מתומן ליבות בעל מעטפת של 15 וואט בלבד? יכול להיות שנקבל תשובות בתוך זמן קצר לכתבה

21. Started by Ashand,

היי איפה אני יכול למצוא את הלוח הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by napoleon45,

עדכון בדרייברים שנועד לתקן בעיה , יוצר בעיות אחרות .... https://www.techradar.com/uk/amp/news/amd-fix-for-ryzen-chipset-issues-reportedly-causes-new-more-worrying-problems

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי לוח ASUS PRIME Z370-A ומחובר לי לדים בUSB שאני מבצע כיבוי בווינודס המחשב נכבה אבל הלדים ממשיכים לעבוד אמרו לי להפעיל בביוס אופציה שנקראת ERP עשיתי enabled אחריי זה כיביתי את המחשב הלדים נכבו גם אבל אם אני רוצה להדליק את המחשב הוא לא נדלק בכלל ואני צריך ללחוץ על כפתור הדלקה על הלוח אם מישהו יודע למה והאם אפשר לפתור את זה?

24. שלום יש לי 3820 I7 כבר הרבה זמן ואני יכול לשדרג ל XEON 2696 V2 ולהישאר עם אותו מערכת - לוח אם זיכרון קירור... המעבד עולה בסביבות 450 שקל כולל משלוח ואז תיהיה לי את האפשרות לחכות עוד שנה שנתיים עם פחות לחצ או אולי כדאי לחכות עוד קצת לירידת מחירים של RYZEN ולקנות הכל מחדש ? אני משתמש בתוכנות דחיסת וידאו מכונות וירטואליות , קצת משחקים לא כבדים מה שמפריע לי זה הזמן שלוקח לדחוס סרטים או שאי אפשר לדחוס תוך כדי המשחק כבר את הוידאו עשיתי בדיקה באינטרנט לגבי הביצועים סך הכל מגיע ל פי שניים עם הלוח האם הספיצפי שלי למרות שזה 12 ליבות ביחס ל 4 ליבות מה שקורץ לי זה המחיר יש מעבד עם ביצועים של SC הרבה יותר טובים 168…

25. היי איזה דגם מומלץ יותר ? ‏HyperX Impact 8GB DDR4 2666Mhz CL15 SODIMM Vs ‏G.Skill Ripjaws 8GB 2666MHz DDR4 CL18 ואם אפשר הסבר לגבי הCL ? יש מקומות שאומרים שלא תמיד זה משפיע על איכות הכרטיס.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.